Shop roku Akvizice ApF HU

Beépíthető mosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
D
(1)
E
(4)
Energiaosztály
A
(1)
B
(3)
C
(1)
D
(4)
E
(1)
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül
(5)
Szárítóval
(5)

A beépíthető mosógépek az elöltöltős mosógépek speciális kategóriája, amelyek a konyhapult alá is beépíthetők vagy például a mosogató alatti szekrénybe. A klasszikus szabadon álló mosógéphez hasonlóan a beépíthető mosógépnek is számos fontos paramétere van, amelyeket érdemes figyelembe venni a választás során. Melyek ezek? Olvass tovább, eláruljuk.

Tovább

A beépíthető mosógépek és használatuk

A beépített mosógépek különösen alkalmasak olyan háztartások számára, amelyek az átfogó tervezést, praktikusságot és a szabad hely maximális kihasználását helyezik előtérbe. A beépíthető mosógépek formája teljesen szabályos, kiszögellések és kiálló részek nélkül, így bármilyen megfelelő méretű szekrénybe vagy helyre beépíthetők. Hol találunk leggyakrabban beépített mosógépeket?

  • Egy kisméretű fürdőszobában a mosdó alatt elhelyezett alacsony beépíthető mosógép rendkívül értékes helyet takaríthat meg.
  • A konyhában egy beépített mosógép ugyanolyan elegánsan elrejthető a konyhapult alatt, mint egy mosogatógép.
  • A beépíthető mosógép lényegében bármilyen helyiségben könnyen elhelyezhető, akár mosókonyhában, garázsban vagy műhelyben a barkácsasztal alá.
Beépíthető mosógép konyhapult alatt
Beépíthető mosógépünket számos helyen elhelyezhetjük, például a mosogatógéphez hasonlóan elrejthetjük a konyhapult alá.

Beépíthető mosógép méretek - A méretek figyelembevétele különösen fontos ha beépíthető mosógépünket a mosdókagyló alá szeretnénk beépíteni. Erre a célra csak igazán alacsony mosógép alkalmas, de természetesen bármilyen egyéb esetben is fontos kellő figyelmet fordítani a mosógép méreteire, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket a beszerelés során.

i

Beépített mosógépek - csak elöltöltős modellek léteznek

A beépített mosógépek között nem találunk felültöltős modelleket, hiszen általában a beépítést követően a fentről nyitás már nem opció. Ezért tehát be kell érnünk az elöltöltős modellekkel. Ez a töltési mód számos előnyt nyújt:

  • A dob nagy nyílása és a könnyű hozzáférés a mosógép elülső részéhez megkönnyíti a ruhaneműk behelyezését és kivételét.
  • Az elöltöltős mosógépek sokféle kivitelben, számtalan funkcióval kaphatók.
  • Az elülső töltésnek köszönhetően a beépített mosógépek nagyon stabilok, ami kevesebb rezgést garantál.
Beépíthető mosógép - kezelőfelület
Beépíthető mosógép - ízléses elhelyezés. Az elülső töltésnek köszönhetően a mosógép stabil, minimális rezgést generál még centrifugálás közben is.

Beépíthető mosó- és szárítógép - 2in1 minden háztartásba

A beépíthető mosó- és szárítógép a mosás és centrifugálás mellett egy teljes értékű szárító funkcióit is kínálja. Így két háztartási berendezés helyett elég egy eszközt megvásárolni, amellyel nemcsak helyet, hanem pénzt is megtakarítasz.

Beépíthető mosógép - Smart

Az intelligens beépíthető mosógép a legújabb technológiákat és modern kezelési módot kínál. A mosógép smart módja távirányítást és felügyeletet biztosít telefonon vagy más intelligens eszközön keresztül, továbbá automatikus víz adagolást, időzített bekapcsolást és sok más hasznos funkciót nyújt.

A beépítettek mellett érdemes egy pillantást vetni az általános intelligens mosógépekre is, amelyek mindegyike nagyban megkönnyíti az életet.

Beépített mosógépek - a legfontosabb paraméterek

Mosógép választásakor mindenképpen figyelembe kell venni a fürdőszoba elrendezését, a használat gyakoriságát és a háztartás tagjainak számát. A beépíthető mosógépek legfontosabb paraméterei közé tartozik a dob kapacitása, a víz- és energiafogyasztás.

  • A dob kapacitása az jelzi, mennyi ruhaneműt moshatunk egy mosási ciklus során. Ez az érték beépíthető mosógépek esetén leggyakrabban 7-8 kg között mozog.
  • A vízfogyasztás mindig a kiválasztott mosási program függvénye, de ritkán magasabb ciklusonként 40-45 liternél.
  • Az energiafogyasztást energiaosztálynak nevezzük. Az egyes osztályokat egy A-G értékű skálán jelölik.

i

A legfontosabb paraméterek közé tartozik természetesen a beépíthető mosógép mérete is. Vásárlás előtt tudnod kell, hogy a beépíthető mosógép mennyire keskeny, vastag és magas legyen, hogy elférjen a konyhapultban vagy a mosdó alatt.

Beépített mosógépek - különleges funkciók

A klasszikus funkciók mellett a beépített mosógépek számos modern funkcióval is rendelkezhetnek. Nézzük, melyek a legnépszerűbbek.

  • A Fuzzy Logic lehetővé teszi a program kiválasztását a ruhanemű mennyisége alapján.
  • A 6th Sense, avagy 6. érzék egy intelligens érzékelő, amely a mosási folyamatot a szennyezettség mértékének megfelelően állítja be.
  • A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy kedvezményes tarifájú, éjszakai áramot használva mossunk, vagy egyéb időpontra állítsd be a mosás megkezdését.
  • Az AquaStop biztonsági funkcióként szolgál a vízellátás lezárásához szivárgás esetén.
Beépíthető mosógép keskeny helyre is
Beépíthető mosógép keskeny helyekre is.

Beépíthető mosógépek vélemények és tesztek oldalunkon vásárlóink elégedettségének alapján rangsoroljuk termékeinket, olyan mutatók figyelembe vételével, mint vásárlói értékelés, népszerűség, panaszok, stb.

Beépíthető mosógépek - ár

A beépíthető mosógépek ára 120 000 forint körül kezdődik, de ha a lehető legjobb áron szeretnél beépíthető mosógéphez jutni, akkor érdemes ellátogatnod az olcsó beépített mosógépek oldalunkra, ahol kínálatunk mindig változik, de elképzelhető, hogy a lehető legjobb áron találod meg az igényeidnek leginkább megfelelő mosógépet.

Beépített mosógépek - tartozékok kényelmesen, egy helyen

Már tudod, hogy milyen méretű és milyen funkciókkal rendelkező beépített mosógépre van szükséged? Akkor már csak a megfelelő kiegészítők kiválasztása marad hátra. Akár alkatrészekre, adapterekre, tömlőkre, vízlágyítóra vagy mosószerre van szükséged, látogass el mosógép tartozékok oldalunkra, ahol mindent egy helyen tudsz beszerezni.

i

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy a beépített mosógép a megfelelő választás? Meríts ihletet a mosógépek fő kategóriánkban, vagy olvasd el a Hogyan válasszunk mosógépet? című útmutatónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CBD 485D1E-S Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 8 kg mosási és szárítási kapacitás, 397,2 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aquaoverflow, 82 cm × 60 cm × 52,5 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
149 390 Ft

2.
WHIRLPOOL BI WDWG 751482 EU N Szállításra kész 4 db
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 648 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 69 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 82 cm × 59,5 cm × 53,8 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
242 990 Ft

3.
WHIRLPOOL BI WMWG 71483E EU N Szállításra kész > 5 db
Beépíthető mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 69 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 81,5 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
194 690 Ft

Még több
10 termék
5,0
WHIRLPOOL BI WDWG 751482 EU N
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 648 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 69 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 82 cm × 59,5 cm × 53,8 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
242 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHPS002
4,4
WHIRLPOOL BI WMWG 71483E EU N
Beépíthető mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 69 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 81,5 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
194 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR101
CANDY CBW 27D1E-S - Beépíthető mosógép A kiszállítás
ingyenes
3,9
CANDY CBW 27D1E-S
Beépíthető mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 69 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, súlyérzékelés, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aqua stop, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 60 × 82 × 53 cm (Sz×Ma×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
168 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR119
HAIER HWQ90B416FWBB-S - Beépíthető mosógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HAIER HWQ90B416FWBB-S
Beépíthető mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aqua stop, centrifugálási fordulatszáma 1600 ford/perc, mérete 60 × 82 × 53 cm (Sz×Ma×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
327 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR013
BOSCH WKD28543EU Serie 6 - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WKD28543EU Serie 6
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 4 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 68 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aqua stop, 82 cm × 59,5 cm × 58,4 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
586 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOPS012
SAMSUNG WD90T754DBH/S6
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 377 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 90 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, AddWash, 89 cm × 66,6 cm × 64,2 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
202 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SAWM080
CANDY CBD 485D1E-S - Beépíthető mosó- és szárítógép A kiszállítás
ingyenes
5,0
CANDY CBD 485D1E-S
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 8 kg mosási és szárítási kapacitás, 397,2 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aquaoverflow, 82 cm × 60 cm × 52,5 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
149 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 25.
Termékkód: CANPS033
5,0
BEKO WITV8712X0W
Beépíthető mosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 62 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 82 × 56 cm (Sz×Ma×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
229 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 03. 19.
Termékkód: BEPR091
WHIRLPOOL BI WMWG 81485E EU
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aqua stop, 6. érzék és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 81,5 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
270 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHPR136
WHIRLPOOL BI WDWG 861485 EU
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 65 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 81,5 cm × 59,5 cm × 59,5 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
294 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHPR137

Beépíthető mosógépek

színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...

Beépíthető mosógépek

A Beépíthető mosógépek kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető mosógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ