Karórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(418)
Férfi
(587)
Uniszex
(49)
Gyerek
(50)
Szerkezet
Mechanikus
(10)
Quartz
(970)
Automata
(38)
Napelemes
(63)
Tölthető
(1)
Szíj színe
Ezüst
(368)
Fekete
(240)
Arany
(119)
Barna
(84)
Rózsaarany
(68)
Szűrés

A karóra kiválasztásakor a legnagyobb szerepet az alkalom játssza, amikor viselni szeretnéd. Egy sportórával szemben általában más követelményeket támasztunk, mint egy munkahelyre vagy alkalmi viselethez választott karóra esetén. Koncentrálj a karóra legfontosabb paramétereire, többek között az anyagára, és vizsgáld meg azt is, hogy milyen funkciókat vársz el az órától. Nézd meg, mi alapján válassz karórát, és mit kell figyelembe venned ahhoz, hogy a karóra jól és hosszú ideig szolgáljon téged.

Tovább

Karóra kiválasztása - hogyan és mi alapján válassz?

Mivel egy karóra tökéletes arra, hogy megmutassa a stílusodat, ugyanakkor jellegzetes kiegészítő is, a praktikus funkciók mellett esztétikai követelményeknek is meg kell felelnie. A karóra kiválasztásakor az óra típusára, rendeltetésére, valamint a felhasznált anyagok minőségére és sok egyéb jellemzőre is érdemes összpontosítani. Vegyük sorra, mely paraméterek játsszák a legfontosabb szerepet a kiválasztás folyamatában! 

Ki fogja viselni a karórát?

Először is tisztázni kell, hogy a karóra, amit keresel férfi, vagy gyermek számra lesz-e. Egyes karórák kialakítása és mérete egyaránt megfelel nőknek és férfiaknak. Ezeket a típusokat uniszex karóráknak nevezzük.

Melyik karóra a legjobb a számodra?

A karóra kiválasztásakor érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen típusra van szükséged. Gondold át, mit vársz az órádtól, és azt, hogy hol fogod viselni. A karórák többféle változatban kaphatók.

 • Analóg karóra - egy klasszikus típusú, mutatóval ellátott óra, amely mindennapi viseletre és ünnepi alkalmakra egyaránt alkalmas.
 • Digitális karóra - mindennapi használatra és sportoláshoz is alkalmas; általában több funkcióval rendelkezik, ugyanakkor nem illik ünnepi öltözékhez.
 • Kombinált karóra - a mutatóval mutatja az időt, de egy kis digitális kijelzővel is rendelkezik; ez a típus sem illik alkalmi öltözékhez.
 • Zsebóra - egy különleges, retro hangulatú óratípus, amelyet az urak viselnek, általában öltönyhöz.
 • Okosórák - okostelefonhoz csatlakoztatható eszköz, ez a típus rendelkezik a legtöbb és legváltozatosabb funkcióval, továbbá kiválóan alkalmas sportolásra.

Festina órák
Analóg karóra

Casio órák
Digitális karóra

okosórák
Okosóra

Elegáns, sportos vagy luxus karóra? Válassz aszerint, hogy hol fogod viselni az órát

A karóra kiválasztásakor először is tisztázni kell, hogy milyen típusra van szükséged. Gondold át, mi a számodra a legfontosabb egy karóra esetében, és azt is vedd számításba, hogy hol és mikor fogod viselni. A karórák többféle változatban kaphatók.

 • Mindennapi viselethez használt karórák - legyenek kényelmesek és tartósak, hogy károsodás nélkül kibírják mindazt, amit a nap folyamán teszel; a mindennapi használatra szánt karóóra esetében értékelni fogod a vízállóságot, és további, praktikus funkciókat is.
 • Elegáns és stílusos karóra - ízlésesen kiemeli az öltözékedet; ezeknél a karóráknál nem lényeges a sokféle, praktikus funkció, a design a legfontosabb!
 • Sportórák - ez a karóra legyen a lehető legkényelmesebbek, hogy ne korlátozzon sportolás közben; a sporthoz használt karórák általában különleges funkciókat kínálnak, gyártó tekintetében a kedvenc sportszereid márkájához is nyúlhatsz! 

Milyen egyéb paramétereket érdemes figyelembe venni, amikor a karóra kiválasztására kerül a sor?

A választás során a design mindenképpen az egyik legfontosabb tényező, de ha azt szeretnéd, hogy a karóra jó szolgálatot tegyen, legyen megbízható és tartós, akkor az anyagára, a szerkezetére, a funkcióira és a vízállóságára is érdemes odafigyelni.

A karóra rendelkezzen tartós óraüveggel

Az üveg, amely a számlapot védi, az óra leginkább igénybe vett része. Az órákhoz leggyakrabban ásványi üveget használnak, amely kiváló ár-érték arányt kínál. Ennél tartósabb a zafír vagy Hardlex edzett üveg. Kevésbé tartós az akril és a műanyag óraüveg, ugyanakkor fontos előnyük más típusokkal szemben az alacsony ár.

A tok azért is fontos, mert védi a karóra óraszerkezetét

Az óratok az a rész, amelyben az óramű található. Rendkívül ellenállónak kell lennie a kopással és a mechanikai sérülésekkel szemben. A rozsdamentes acél óratokok tekinthetők szabványnak, és általában megfelelnek ennek a követelménynek. Ellenállóbb anyag a titán, a platina, az aranyozott acél vagy a tömörített arany. A műanyag, sárgaréz vagy szilikon tokkal készült órákat inkább alkalmi viseletként használjuk, mivel nem bírják a nagy igénybevételt.

A legjobb minőségű órák a Swiss Made feliratot kapják, ezeket svájci óráknak is nevezik.

Az óraszíj anyaga határozza meg, hogy mennyire kényelmes az adott karóra viselése

A szíj gyakran alul értékelt része az órának. Különösen a mindennapi viseletre szánt karórák esetén lényeges, hogy kényelmes szíjjal rendelkezzenek. Milyen típusú szíjak kaphatók a leggyakrabban?

 • A bőr a legkényelmesebb anyag, remek választás a mindennap hordott karórák esetén.
 • Az acél rendkívül tartós anyag; hátránya a nagyobb súly, választhatsz rozsdamentes acél, aranyozott acél és PVD bevonatú acél közül.
 • A műanyag óraszíjak könnyűek és nem okoznak allergiás reakciókat, így ideálisak sportoláshoz.
 • A gumi egy könnyű, vízálló anyag; a gumiból készült óraszíjak sportolásra és mindennapi viseletre is alkalmasak.
 • A szilikon ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a gumi óraszíj, csak az anyagot más módon állítják elő.
 • A titán az ékszerekhez használt legtartósabb anyag titán, a titánból készült órák könnyűek és antiallergén tulajdonsággal bírnak. 
 • A textil szíjak nagyon kényelmesek és könnyűek, de gyorsabban koszolódnak és hamarabb elhasználódnak.

Milyen óraművel működik a karóra?

Leggyakrabban az ún. kvarc óraművel találkozunk, amely viszonylag nagy pontosságot és hosszú üzemidőt biztosít. A digitális órák digitális szerkezettel működnek, a kézi és automata felhúzású, mechanikus szerkezetek pedig újra divatba jönnek. Egyes órák nem használnak hagyományos akkumulátort, hanem az óra számlapja alá épített napelemekkel tölthetők.

i

Az elmúlt évek nagy slágere a napelemes karóra és az automata karóra, ez utóbbi a kéz egyszerű mozgásával töltődik.

A karórák többféleképpen is megjeleníthetik az időt

A klasszikus, divatos és alkalmi karórák túlnyomórészt hagyományos, analóg (vagy mutatós) időmegjelenítést kínálnak. A sportóráknál a digitális kijelzők dominálnak. Kompromisszumos megoldás lehet a kombinált időkijelzővel ellátott karóra. A matematika és a technológiai kütyük szerelmeseinek tetszeni fog a bináris karóra, amely világító LED-ek segítségével mutatja az időt.

Számos karóra kínál többféle funkciót

Manapság a karórák számos praktikus funkcióval rendelkezhetnek. A legtöbb funkció a sportórákban található, de a divatóráknál sem számítanak ritkaságnak. Külön fejezetet képeznek az okosórák, amelyek vezeték nélkül kapcsolódhatnak a mobiltelefonhoz. A karórák esetén a következő jellemzőkkel találkozhatunk a leggyakrabban:

 • A dátum és a hét napja: az aktuális dátumot számmal, a nap nevét pedig idegen nyelvű rövidítéssel mutatja.
 • Teljes egészében automatikus naptár: több évtizedre előre be van programozva, általában a digitális és kombinált órákban találkozhatsz ezzel a funkcióval.
 • Tachométer: a sebességet stopperrel (kronográffal) kombinálva méri.
 • Világóra: a világ különböző időzónáinak idejét jeleníti meg.
 • Barométer: egy érzékelő segítségével méri a barometrikus nyomást.
 • Világító részek: lehetővé teszik, hogy a karóra még szürkületben vagy sötétben is jól leolvashatóan mutassa az időt.
 • Rádióvezérlés: a karórák rádiójel alapján állítják be a pontos időt.
 • Háttérvilágítás: biztosítja, hogy a kijelző automatikusan világítson; ez a funkció leginkább a digitális órákban található meg.

A vízálló karórák rendkívül praktikusak

A "vízálló" címkével ellátott órák csak nedvességállóak (fokozott páratartalom a szobában, nagyon enyhe eső) és porállóak. Nem érintkezhetnek közvetlenül vízzel. A vízálló óra mindig tartalmaz információt a vízoszlopról méterben, illetve a nyomásról atmoszférában (ATM) vagy bárban (BAR), ami megmutatja, hogy a vízzel való érintkezésnek ténylegesen mennyire képes ellenállni. A következő táblázat további információkkal szolgál:

Jelzés Vízállóság  Csobogó víz, heves eső Zuhanyzás, kézmosás Úszás, búvárkodás légzőkészülék nélkül Mélytengeri búvárkodás
Vízálló 0 m
3 ATM/3 BAR 30 m
5 ATM/5 BAR 50 m
10 ATM/10 BAR 100 m
20 ATM/20 BAR 200 m
30 ATM/30 BAR 300 m
50 ATM/50 BAR 500 m
100 ATM/100 BAR 1000 m
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Férfi karóra - digitális, napelemes óramű, számlap átmérője 43 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
-5 %
45 490 Ft
43 220 Ft

2.
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 46 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
-5 %
49 190 Ft
46 730 Ft

3.
Férfi karóra - kombinált, napelemes óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
-5 %
52 890 Ft
50 250 Ft

Még több
1 103 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0 20×
CASIO G-SHOCK GW-M5610U-1ER
Férfi karóra - digitális, napelemes óramű, számlap átmérője 43 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
Leárazás -5 %
43 220 Ft 45 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22355
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 28×
Garmin Vívomove 3 Style Slate Black
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,2" hibrid kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 288 óra
134 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPvmhr13
Arany középút Kiváló ár/érték arány
CITIZEN Tsuyosa Automatic NJ0150-81X - Férfi karóra Típusok
CITIZEN Tsuyosa Automatic NJ0150-81X
Férfi karóra - analóg, automata óramű, számlap átmérője 40 mm, vízállóság 50 m (5 ATM) , zafír üveg
127 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: KHO22842
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
CITIZEN Promaster Sky Pilot Global R CB5000-50L
Férfi karóra - analóg, napelemes óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , zafír üveg
215 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: KHO16907
4,9 15×
CASIO AE-1500WH-1AVEF
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 51 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), műanyag üveg
Szuper ár
15 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22343
Q+Q Mens C24A-012PY - Férfi karóra
Típusok
5,0
Q+Q Mens C24A-012PY
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 42 mm, vízállóság 50 m (5 ATM) , ásványi üveg
35 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22642
Q+Q Ladies Q52B-001PY - Női karóra
Típusok
5,0
Q+Q Ladies Q52B-001PY
Női karóra - analóg, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 30 mm, vízállóság: 50 m (5 atm)
15 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22619
5,0
CASIO G-SHOCK GA-B2100-1AER
Férfi karóra - kombinált, napelemes óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
Leárazás -5 %
50 250 Ft 52 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22353
5,0
CASIO G-SHOCK GA-2100SKE-7AER
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
Leárazás -5 %
37 040 Ft 38 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22377
Casio EFV-550GY-8AVUEF - Férfi karóra
Típusok
5,0
Casio EFV-550GY-8AVUEF
Férfi karóra - Quartz szerkezet, számlap átmérője: 47 mm, 100 m (10 ATM) vízállóság,
Leárazás -5 %
44 590 Ft 46 940 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO15901
4,7
CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER
Férfi karóra - digitális, Quartz óramű, számlap átmérője 46 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
Leárazás -5 %
46 730 Ft 49 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22381
5,0
CASIO EDIFICE EFS-S540DB-1AUEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 47 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), zafír üveg
Leárazás -5 %
63 640 Ft 66 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO22375
5,0
FESTINA CHRONO SPORT 20519/3
Férfi karóra - Quartz szerkezet, számlap átmérője: 35 mm, 100 m (10 ATM) vízállóság,
Leárazás -5 %
50 060 Ft 52 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO17612
CITIZEN Super Titanium BM7470-84E - Férfi karóra Típusok
4,8
CITIZEN Super Titanium BM7470-84E
Férfi karóra - napelemes óramű, számlap átmérője 43 mm, vízállóság 100 m (10 ATM),
96 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: KHO16964
4,8 12×
CASIO MDV-107-1A1VEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 44,2 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) , ásványi üveg
Leárazás -5 %
35 140 Ft 36 990 Ft
Raktáron
Termékkód: KHO22356
4,4
CASIO GX 56BB-1
Férfi karóra - napelemes szerkezet, számlap átmérője: 53,6 mm, 200 m (20 ATM) vízállóság,
Leárazás -5 %
46 540 Ft 48 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO13965
CASIO VINTAGE A700WEMG-9AEF - Női karóra
Típusok
5,0
CASIO VINTAGE A700WEMG-9AEF
Női karóra - digitális, óraszerkezet: quartz, óraüveg anyaga: ásványi, óralap átmérője: 37 mm, vízállóság: vízálló
Leárazás -5 %
28 870 Ft 30 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16283
5,0
CASIO VINTAGE AQ-230GA-9DMQQYES
Férfi karóra - kombinált, Quartz óramű, számlap átmérője 28 mm, vízállóság 30 m (3 ATM), műanyag üveg
Leárazás -5 %
23 460 Ft 24 690 Ft
Raktáron
Termékkód: KHO18750
5,0
CASIO G-SHOCK GBD-800UC-3ER
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 48,6 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) ,
Leárazás -5 %
37 900 Ft 39 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO16431
4,8 42×
CASIO AE-1A 1200WHD
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 42,1 mm, vízállóság 100 m (10 ATM),
Leárazás -5 %
18 990 Ft 19 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO7642
5,0
CASIO EDIFICE EFR-556DB-2AVUEF
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 48 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
Leárazás -5 %
50 340 Ft 52 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO11810
4,7 45×
CASIO A158WEA-1EF
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
Leárazás -5 %
15 480 Ft 16 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO2196
4,8
Casio GA-2100-1A1ER
Férfi karóra - Quartz óramű, számlap átmérője 45,4 mm, vízállóság 200 m (20 ATM) ,
Leárazás -5 %
37 900 Ft 39 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KHO15923
Casio EF 129D-1A - Férfi karóra
Típusok
4,8 23×
Casio EF 129D-1A
Férfi karóra - analóg, Quartz óramű, számlap átmérője 45 mm, vízállóság 100 m (10 ATM), ásványi üveg
Leárazás -5 %
29 440 Ft 30 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QS019f4

Karórák

KarácsonyKarácsonyi ajándék ötletek egy csipetnyi luxussal férfiaknak és nőknek A minőségi ékszerek és a dizájner órák remek ajándékok, amelyekkel idén karácsonykor megmutathatod szeretteidnek, hogy igazán fontosak neked. Karácsonyi ajándék ötletek széles választéka áll rendelkezésedre, így nem lesz nehéz a választás, akár férfi, akár hölgy számára...
A Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe kihívást jelent a férfiak számára, sokan gondolkodnak ilyenkor azon, hogy mit adjanak a kedvesüknek. Sokak számára ez egy komoly feladat, és már hónapokkal előre azt kutatják, hogy milyen Valentin-napi ajándék lenne az igazi. Pedig...
Vízálló órát keresel, amely úszás vagy búvárkodás közben a társad lesz? Tanuld meg, hogyan válassz olyan vízálló férfi vagy női órát, amely nem csak néhány csepp esőt él túl, hanem vízi sportokra is alkalmas. Milyen vízállósági szintre van szükséged a sportórához, és...
GarminMultifunkcionális Garmin vívoactive 3 sport karóra A Garmin sok éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a sport karórák piacán. A vívoactive 3 sport karóra ár/érték arányával kiemelkedik a versenytársak közül. Kíváncsi vagy mikor jelenik meg a piacon, mennyibe fog kerülni és miben különbözik a régebbi Garmin...
További cikkek

Karórák

A karóra a pontos idő, a nap, hónap és rövidebb idők kijelzésére szolgál, ugyanakkor divatkiegészítő is. Karórákat hétköznap és különleges alkalmakkor is viselünk. Nálunk nem csak olcsóbb karórákat találsz, de luxus órákat is, amelyek minden igényesebb vásárlónak megfelelőek, akik első osztályú minőséget és kifinomult dizájnt keresnek. Válassz egyet a Casio, vagy a Samsung kínálatából, egy Fitbit fitneszkarkötőt,  vagy egy Festina, Guess, Diesel Klein karórát.

Óraház

A karóra kiválasztásakor fontos az anyag, amely sokat elárul az élettartamról. Az olcsóbb karórák közé soroljuk a műanyag órákat, amelyek azonban idővel elvesztik vonzó megjelenésüket. A gyengébb minőségű karórák közé soroljuk a szilikonházasakat is. A mai minőségi szabvány a rozsdamentes acél óratok, amelynek nagy szilárdsága és kémiai ellenállása van. Hasonlóképpen mechanikailag ellenálló és kis súlyú a titán karóra. Az aranyórák nagyon keresettek és a luxus darabok közé soroljuk a platina karórákat. Az aranyórákhoz képest a platinából készült karórák keményebbek és mattabbak.

Óraüveg és óramű

Találkozhatunk műanyag óraüvegekkel is, de a legelterjedtebbek az ásványi üvegek. Tartósabbak a műanyagnál, de hétköznapi viselés során is megsérülhetnek. Nagyobb karcállóságú a zafír üveg, amelyet sokkal nehezebb megkarcolni viselés közben. Az óraművek között klasszikusnak számít a mechanikus óraszerkezet, ami lehet felhúzhatós vagy mechanikus kivitelű is. Vannak kvarc óraművek is, amelyeket egy elektromos modul vezérel. Ez a változat megtalálható a számlapos és a digitális óráknál is. A kvarcórák nem olyan bonyolultak és nem igényelnek olyan nagy számú mechanikus alkatrészt, ami megbízhatóvá és pontossá teszik őket. 

A karórák típusai

Kaphatóak karórák és zsebórák is. Karórából választhatunk férfi vagy női, de uniszex kivitelt is, ami nem csak az egyik nemhez illik. A kiváló minőségű karórák közé soroljuk a svájci órákat. A sportkarórák nem csak az amatőrök, de a profi sportolók kedvelt kiegészítői is. A stopperóra vagy egy kronográf funkcióit kínálják. Manapság elterjedtek az okosórák, amelyek tulajdonképpen az okostelefonok kiterjesztései. Ezek a karórák megjelenítik az értesítéseket, segítségével kezelhető a zenelejátszás és a hívásfogadás/elutasítás is. Egyes modellek mérik a megtett távolságot és a pulzusszámot is! Egy másik fontos kritérium minden karóránál a vízállóság. Nálunk kiegészítőket is találhatsz az órákhoz. Órakazetták, tartó dobozok, felhúzók, zsebóra állványok és sportórákhoz való mellkaspántok közül válogathatsz.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó karórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább karórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb karórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: karórák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ