ApF HU Akvizice ApF HU

Mini PC

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce
(1)
AMD Radeon
(4)
Apple
(25)
Intel
(49)
Videókártya modell
UHD Graphics 600
(4)
Graphics
(2)
RTX 2060
(1)
UHD Graphics 605
(1)
M1 8 magos GPU
(8)
Tárhelykapacitás
0 GB
2000 GB
- 0 TB 2 TB
Tárhely típusa
SSD
(47)
Flash
(3)
Tárhely nélkül
(30)
Szín
Fekete
(55)
Ezüst
(23)
RAM memória mérete
0 GB
32 GB
-
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(1)
Windows 11 Pro
(9)
MacOS
(25)
Operációs rendszer nélkül
(40)

Olyan mini PC-re van szükséged, amely elfér a zsebedben, és elegendő teljesítményt nyújt irodai alkalmazásokhoz és multimédiás tartalmak kezeléséhez is? A mini PC mindezt és még többet is gond nélkül nyújtja. Vessünk egy pillantást a mini számítógépek legfontosabb tulajdonságaira, nézzük meg, hogyan kell használni őket, és hogyan tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb modellt.

Tovább

Mini PC - Mi az, és mire használható?

A mini PC vagy mini számítógép megnevezés alatt egy kompakt, de nagy teljesítményű, irodai alkalmazásokhoz és szórakozáshoz is tervezett eszközt értünk. Néha az ilyen számítógépet nettopnak is nevezik, mivel gyakran inkább az interneten való böngészésre használják, mint hagyományos asztali számítógépnek. A mini számítógépek a hagyományos PC mini változatai. A mini PC nagyon alacsony energiafogyasztással rendelkezik, és kiválóan alkalmas multimédiás lejátszóként a tévéhez.

Umax mini asztali számítógép
A mini asztali számítógép nemcsak helyet takarít meg, hanem komoly teljesítményt és sokrétű felhasználást is kínál.

Mini PC - A legfőbb előnyök

  • Hordozhatóság - A Mini PC elfér a zsebedben vagy egy kistáskában, így könnyen magaddal viheted bárhová.
  • Teljesítmény - A mini számítógép megfelelő teljesítményt nyújt irodai munkához és internetezéshez, miközben minimális energiát fogyaszt.
  • Kompakt méretek - Helyhiánytól szenvedsz, de szeretnél egy legalább alapteljesítményű személyi számítógépet? A mini PC nagyszerű választás.
  • Alacsony tömeg - A kompakt méretek nem csak helymegtakarítást eredményeznek, hanem minimális tömeget is.
  • Nagyfokú rugalmasság - Az olyan mikroszámítógépeket, mint a Raspberry Pi, akár egy kezdő programozó is használhatja saját informatikai projektjeihez.
  • Testreszabhatóság - Bár nem minden Mini PC típusra érvényes, az Intel NUC esetén például az alkatrészek könnyű cseréjének köszönhetően a rendszert tetszésednek megfelelően állíthatod össze. A Raspberry Pi szintén részletes testreszabási lehetőségeket biztosít.

A Mini PC TV-hez (HTPC) - minden TV-ből intelligens eszközt varázsol

A Mini PC TV-hez (HTPC) ideális, ha régebbi TV-vel rendelkezel, de szeretnéd kihasználni a modern lehetőségeket filmek és egyéb multimédiás tartalmak megtekintésére, mint például a Netflix, az HBO Go, és egyebek. Csak csatlakoztasd a mini PC-t a tévéhez, csatlakozz az internethez Wi-Fi vagy Ethernet kapcsolaton keresztül, és máris élvezheted az okostévé előnyeit. Bizonyos mini PC TV-hez modellek hagyományos számítógépként is használhatók.

i

Ha további trükköket szeretnél megismerni a számítógépes TV-zéssel kapcsolatban, akkor minden bizonnyal érdekesnek fogod találni TV a PC-n - Hogyan nézhetsz tévét a számítógépen? című cikkünket.

Mini PC TV-hez - Google Chromecast

A Google Chromecast tulajdonképpen egy Mini PC TV-hez, amelyet PC stick-nek is neveznek. A többi mini számítógép modellel ellentétben nem rendelkezik teljes operációs rendszerrel, de képes az okostelefonról vagy számítógépről származó tartalmak továbbítására közvetlenül a tévére. Használatával emellett olyan online szolgáltatásokat is élvezhetsz, mint a Netflix, a HBO Go vagy az Amazon Prime, akár 4K felbontásban.

Mac mini
Mac mini az Apple-től. Kiváló teljesítmény elegáns dizájnba csomagolva.

Mac Mini - Kis számítógép nagy teljesítménnyel

A Mac Mini az egyik legjobb választás, ha egy nagyobb teljesítményű mini PC-t keresel. Az Apple M chipeknek köszönhetően a legújabb Mac-ek rendszerigényesebb irodai feladatokon kívül, akár grafikai munka elvégzésére is képesek. Mindez az exkluzív macOS operációs rendszer felületén, amely más Apple termékekkel is szimbiózist kínál.

Nehezen tudod eldönteni, melyik a legjobb Mini PC a számodra, vagy inkább valami nagyobbat szeretnél? Tanácsot adunk Hogyan válasszunk számítógépet című cikkünkben.

Chromebox - Mini számítógép OS Chrome operációs rendszerrel

A Chromebox olyan nagyon gazdaságos alkatrészekkel felszerelt miniszámítógép, amely rendszerigényesebb alkalmazásokat is képes kezelni. A Chromebox mini számítógépek Chrome OS operációs rendszeren futnak, amely az online és felhőalapú alkalmazásokra specializálódott. A Google Chromebox mini számítógép kiváló ár-teljesítmény arányt kínál, és alkalmas irodai munkára vagy szórakozáshoz is.

i

A Google Chrome operációs rendszer fő előnye, hogy kompatibilis az olyan online szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal mint például a Gmail, a Google Chrome, a Drive, a Docs és a Sheets. A Windows 10-hez képest nem olyan teljesítményigényes, viszont csak korlátozott számú alkalmazást támogat.

Intel NUC Mini PC
Az Intel NUC mini PC legfőbb előnye az alkatrészek cserélhetősége, így teljesítménye könnyen növelhető.

Intel NUC Mini PC – Kicsi, de erős

Az Intel NUC Mini PC egy kompakt és nagy teljesítményű eszköz sokoldalú alkalmazásokkal. Akár otthoni multimédiás központként, akár irodai munkaállomásként, ezek az eszközök kihagyhatatlanok. Nagy előnyük, hogy az Intel NUC mini PC modellek lehetőséget nyújtanak az egyes komponensek cseréjére, és dedikált videókártyát is tartalmaznak.

Raspberry Pi mini computer
A Raspberry Pi eredetileg az informatika és a programozás alapelveinek elsajátítására szolgált, de ma már ennél sokkal többre alkalmas.

Raspberry Pi - Részletes testreszabási lehetőségek

A Raspberry Pi egy egyszerű mikroszámítógép, amely leginkább programozók és az informatika szerelmesei számára alkalmas. Számos smart home projekthez, de tanulási platformként is használható. A Raspberry Pi mikroszámítógépek nagyon hatékony processzorral, RAM memóriával és WiFi vagy Bluetooth modullal rendelkeznek. Legfőbb felhasználási területei:

A Raspberry Pi mini számítógép rendkívül olcsó. A legtöbb modell már 40 ezer forint körüli összegért megvásárolható, és a leginkább ajánlott operációs rendszer hozzájuk egy speciális Linux-disztribúció, a Raspbian, amely ingyenesen letölthető.

Mini számítógép - Melyik a legjobb operációs rendszer?

Az operációs rendszer szintén fontos tényező a mini számítógép kiválasztásában. Leggyakrabban a következők valamelyikével találkozhatunk:

  • Mini PC Windows operációs rendszerrel - Ismerős felhasználói felületet kínál, viszont némileg csökkenti a teljesítményt.
  • Mini PC MacOS operációs rendszerrel - Kizárólag Mac Mini eszközökhöz. Tisztességes teljesítményt és az Apple ökoszisztémába való integrációt kínál.
  • Mini PC Android operációs rendszerrel - Leginkább televízióval való használatra tervezték. Munkára nem alkalmas, csak mobilalkalmazásokat támogat.
  • Mini PC operációs rendszer nélkül - Ideális, ha Linux Mini számítógépet keresel. A Linux operációs rendszerek ingyenesen letölthetők.

Mini PC - Milyen processzorokat használnak?

A hagyományos számítógépekhez hasonlóan a mini PC-k is különböző processzorokkal rendelkeznek. A leggyakoribbak a következők:

  • Mini PC Intel processzorral - A legelterjedtebbek közé tartoznak. Míg a Core i3-as sorozat alapteljesítményt nyújt, az i9-es elegendő a nagyobb igényű felhasználóknak is.
  • Mini PC AMD Ryzen processzorral - Bőséges teljesítményt kínálnak a rendszerigényesebb feladatokhoz. A magasabb TDP miatt azonban nem túl gyakoriak.
  • Mini PC Apple Silicon processzorral - Ide tartoznak a Mac Mini számítógépek. Nagyon tisztességes teljesítményt nyújtanak még a rendszerigényesebb alkalmazásokhoz is.
  • Mini PC ARM processzorral - Használatukhoz speciálisan adaptált programokra van szükség, de nagyobb teljesítményt nyújtanak alacsony áron.

Mini PC ár

A Mini PC ár szerinti felosztása igazán változatos, hiszen sok függ attól, hogy például Intel NUC-ot, Chromebox-ot, Chromecast-ot, vagy éppen Mac mini-t választasz. A legolcsóbb Mini PC kategória a Raspberry Pi, melyek alap darabjai 10 ezer forint körüli összegért megvásárolhatóak. A Google Chromecast ára nem haladja meg a 30 000 Ft-ot. A következő árszintet az Intel processzorokkal felszerelt Umax Mini PC modellek képviselik, amelyek ára 70-100 forint körül mozog, míg a nálunk kapható Chromebox-ok ára valamivel 100 ezer forint felett kezdődött, de már kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek. Mini számítógépek kínálatunkban a legmagasabb árkategóriát a Mac Mini és az Intel NUC Mini PC modellek képviselik, melyek ára többnyire a 50-200 ezer forint közötti kategóriában helyezkedik el, bár egyes modellek ára ennek duplája is lehet. A magasabb árnak megfelelően ezek kínálják a legváltozatosabb funkcionalitást, a legkifinomultabb dizájnt és legkomolyabb teljesítményt.

A mini számítógépek már eleve jelentősen olcsóbbak, mint sok hagyományos asztali PC modell. Olcsó Mini PC kínálatunkban viszont még olcsóbb darabokra is bukkanhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mac mini M2 2023 Szállításra kész > 5 db
Mini PC - Apple M2 (8 magos) processzor, Apple M2 10 magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS
279 990 Ft

2.
Mac mini M2 PRO 2023 Szállításra kész > 5 db
Mini PC - Apple M2 Pro (10 magos) processzor, Apple M2 PRO 16 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, Micro Tower-ház, macOS
619 990 Ft

3.
ASUS ExpertCenter PN53 - BBR777HD Szállításra kész > 5 db
Mini PC - AMD Ryzen 7 7735H 4,75 GHz processzor, AMD Radeon 680M Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 5 × USB 3.2, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
271 990 Ft

Még több
80 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS NUC 13 Pro NUC13ANKI3
Mini PC - Intel Core i3-1315U Raptor Lake processzor, Intel UHD Graphics, 0 GB RAM, 0 GB SSD + 0 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, Thunderbolt és HDMI 2,1, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
168 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn14pde7f5
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 25×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac mini M2 2023
Mini PC - Apple M2 (8 magos) processzor, Apple M2 10 magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL019a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter PN53 - BBR777HD
Mini PC - AMD Ryzen 7 7735H 4,75 GHz processzor, AMD Radeon 680M Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 5 × USB 3.2, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
271 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TApn53a2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Mac mini M2 PRO 2023 - Mini PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac mini M2 PRO 2023
Mini PC - Apple M2 Pro (10 magos) processzor, Apple M2 PRO 16 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, Micro Tower-ház, macOS
619 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL019f
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Essentials Kit (NUC11ATKC2)
Mini PC - Intel Celeron N4505 Jasper Lake 2,9 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
62 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn11ec1
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter PN42 - BBN200MV
Mini PC - Intel Processor N200 3,7 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI 2,0b és DisplayPort 1,4, 2 × USB 3.2, 3 × USB 2.0, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
109 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TApn42a2
Mac mini M2 2023 - Mini PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac mini M2 2023
Mini PC - Apple M2 (8 magos) processzor, Apple M2 10 magos GPU, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS
360 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL019c
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS NUC 13 Pro NUC13ANHI5
Mini PC - Intel Core i5-1340P Raptor Lake processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és Thunderbolt, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
221 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn14pde7f2
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Umax U-Box N51 Plus
Mini PC - Intel Celeron N5100 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics 600, 4 GB RAM, 128 GB Flash, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB és HDMI 2,0a, 3 × USB 3.2, Mini ITX-ház, Windows 11 Pro
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VB0354n1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter PN42 - SN063AV
Mini PC - Intel Processor N100 3,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 4 GB RAM DDR4 memória, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI 2,0b és DisplayPort 1,4, 2 × USB 3.2, 3 × USB 2.0, Desktop-ház, Windows 11 Pro
127 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TApn42a3
3,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Umax U-Box J42 Nano
Mini PC - Intel Celeron J4125 2,7 GHz processzor, Intel UHD Graphics 600, 8 GB RAM, Wi-Fi, HDMI 2,0a, 2 × USB 3.2, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
75 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VB0354i2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS NUC 11 Essential NUC11ATKPE
Mini PC - Intel Pentium Silver N6005 Jasper Lake 3,3 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, DisplayPort és HDMI 2,0b, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
113 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn14pde7a5
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Umax U-Box N10 Pro
Mini PC - Intel Processor N100 3,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics 600, 8 GB RAM, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, DisplayPort és HDMI 2,0a, 4 × USB 3.2, Mini ITX-ház, Windows 11 Pro
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VB0354o1
3,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
QOOBE I Celeron N5105 (8 + 128 G)
Mini PC - Intel Celeron N5105 Jasper Lake 2,9 GHz, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, 3× USB 3.2, Windows 11 Pro
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Zozt1a1
4,7 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Performance Lite (NUC11PAHi50Z02)
Mini PC - Intel Core i5-1135G7 Tiger Lake 4,2 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, miniDisplayPort és USB-C, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
131 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: NRn11per5a2
Mac mini M1 2020 - Mini PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac mini M1 2020
Mini PC - Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, HDMI és Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS
462 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: TL017m1d3
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter PN52 (BBR758HD)
Mini PC - AMD Ryzen 7 5800H 4,4 GHz processzor, AMD Radeon Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, DisplayPort és USB-C, 5 × USB 3.2, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
218 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TApn52a2
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN), tápkábel nélkül
Mini PC - Intel Celeron J4025 Gemini Lake Refresh 2,9 GHz processzor, 4 GB RAM DDR4 memória, 64 GB Flash, optikai meghajtó nélkül, HDMI, 4 × USB 3.2, Desktop-ház, Windows 11 Home
67 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn7ec2
3,8 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI Cubi 5 10M-413EU
Mini PC - Intel Core i5 10210U Comet Lake 4,2 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM DDR4-SDRAM memória, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 1 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Mini ITX-ház, Windows 11 Pro, VESA
293 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: TB237a3m2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS NUC 13 Pro NUC13ANHI5
Mini PC - Intel Core i5-1340P Raptor Lake processzor, Intel Iris Xe Graphics, 0 GB RAM, 0 GB SSD + 0 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és Thunderbolt, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
221 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn14pde7f3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI PRO DP10 13M-054EU
Számítógép - Intel Core i3-1315U Raptor Lake 4,5 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM DDR4-SDRAM memória, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, DisplayPort és HDMI 2,0a, 5 × USB 3.2, Desktop-ház, Windows 11 Pro
229 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TB246a0a2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS NUC 12 Pro NUC12WSKI5 (tápkábel nélkül)
Mini PC - Intel Core i5 1240P Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és Thunderbolt, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
208 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn14pde7d4
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 12 Pro Kit Slim (RNUC12WSKi70000)
Mini PC - Intel Core i7-1260P 4,7 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 1 × USB 2.0, Desktop-ház, op. rendszer nélkül
210 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: NRn12p7a1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS NUC 13 Pro NUC13ANHI3 (tápkábel nélkül)
Mini PC - Intel Core i3-1315U Raptor Lake processzor, Intel UHD Graphics, 0 GB RAM, 0 GB SSD + 0 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
163 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn14pde7f1

Mini PC

kapacitásMi az akkumulátorkapacitás? A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
A Google Chromecast és a Google TV összehasonlítása. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan működnek a Chromecast eszközök, és miben különböznek az egyes verziók. Emellett tippekkel látunk el az új Chromecasthoz készült érdekes alkalmazásokkal kapcsolatban is.
2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes úttörő, feltaláló és innovátor hozta el a megfizethető számítógépeket az otthonokba - és a felhasználók, fejlesztők és játékosok több, mint egy generációjára volt...
cikkTV a PC-n - Hogyan nézhetsz tévét a számítógépen? A TV-nézés számítógépen ma már könnyebb, mint valaha, ráadásul több módja is van. Ide sorolhatók például a külső USB tunerek és az IPTV szolgáltatások használata. Milyen előnyei és hátrányai lehetnek az említett módszereknek? Miért jó az internetes TV-nézés?
A kémprogramok nehéz észlelhető rosszindulatú szoftverek (programok), amelyeket hackerek használnak a felhasználók utáni kémkedésre. Hozzáférést gyűjtenek a személyes adatokról, banki adatokról vagy a böngészési előzényekhez. Hogyan lehet megszabadulni a kémprogramoktól...
További cikkek

Mini PC

A mini számítógépek olyan kisméretű asztali számítógépek, amelyek könnyen elrejthetők akár a monitor mögé. Kevés helyet foglalnak, gazdaságos az üzemeltetésük, és nem olyan zajosak, mint a hagyományos számítógépek, amelyek gyakran több ventilátort is használnak. A mini PC tehát egy gazdaságos kicsi számítógép kevésbé rendszerigényes munkavégzéshez, ugyanakkor különösen az Intel Pentium vagy Intel Celeron processzorral felszerelt modellek könnyedén megbirkóznak a szokásos irodai tevékenységekkel, például e-mailek írásával, irodai programokban való munkával, internetezéssel vagy videók lejátszásával. A Mini PC olcsóbb, helytakarékos és könnyen hordozható alternatívát kínál a hagyományos asztali számítógépekkel szemben minden olyan alkalmi felhasználó számára, akinek nincs szüksége maximális teljesítményre.

PC mini - Kicsi, de erős

A mini számítógép a hagyományos asztali PC mini verziója, amely legfőként könnyű hordozhatóságával és rendkívül kedvező árával tűnik ki. Az olcsó ár ellenére a mini számítógépek komoly teljesítményt nyújtanak, így ideálisak általános feladatok elvégzésére vagy akár multimédiás tartalmak lejátszására. E kicsi számítógép modellek otthoni és üzleti környezetbe egyaránt alkalmasak, olyan felhasználási területekre ahol csak néhány weboldalt, Word-dokumentumot vagy zenét kell megnyitni. Az Intel Core processzorral ellátott mini PC modellek már nagyobb igénybevételt jelentő műveletekre is képesek, s a konkrét modelltől függően nyugodtan nevezhetjük őket akár gamer számítógépeknek is. A mini PC-k vásárlása mellett tehát egyértelműen a kicsiny méret, alacsony zajszint és alacsony ár szól. Elég csak egy monitorhoz (valamint egérhez és billentyűzethez) csatlakoztatni, s máris extra helyet takaríthatsz meg az íróasztalon. A mini PC használható irodai számítógépként, gamer számítógépként és multimédiás központként, amelyet egy LCD TV-hez csatlakoztatva filmek, zenék stb. lejátszására használhatsz.

Mini PC - Varázsold tévédet multimédiás központtá

Számos márkától kínálunk Mini PC modelleket, például az Inteltől, az Asustól, az Acertől, de megtalálhatod kínálatunkban akár a Google népszerű Chromecastját is. Választhatsz Intel vagy ARM processzorokkal ellátott mini PC-t, vagy akár a RASPBERRY Pi modellek közül is, amely egy nyílt forráskódú hardver, így operációs rendszerek széles skáláját támogatja, például az Androidot, a Linuxot, valamint a Raspberry Pi és a Cubieboard rendszereket. A Google Chromecast egy 34 grammos miniatűr eszköz, amely egy TV, monitor vagy projektor HDMI-portjába csatlakoztatható. A Chromecast segítségével ezen eszközöket azonnal multimédiás központtá alakíthatod szinte korlátlan tartalommal.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mini PC Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mini PC A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mini PC A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mini PC vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ