Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani

Mini PC

Olyan mini PC-re van szükséged, amely elfér a zsebedben, és elegendő teljesítményt nyújt irodai alkalmazásokhoz és multimédiás tartalmak kezeléséhez is? A mini PC mindezt és még többet is gond nélkül nyújtja. Vessünk egy pillantást a mini számítógépek legfontosabb tulajdonságaira, nézzük meg, hogyan kell használni őket, és hogyan tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb modellt.

Tovább

Mini PC - Mi az, és mire használható?

A mini PC vagy mini számítógép megnevezés alatt egy kompakt, de nagy teljesítményű, irodai alkalmazásokhoz és szórakozáshoz is tervezett eszközt értünk. Néha az ilyen számítógépet nettopnak is nevezik, mivel gyakran inkább az interneten való böngészésre használják, mint hagyományos asztali számítógépnek. A mini számítógépek a hagyományos PC mini változatai. A mini PC nagyon alacsony energiafogyasztással rendelkezik, és kiválóan alkalmas multimédiás lejátszóként a tévéhez.

Umax mini asztali számítógép
A mini asztali számítógép nemcsak helyet takarít meg, hanem komoly teljesítményt és sokrétű felhasználást is kínál.

Mini PC - A legfőbb előnyök

 • Hordozhatóság - A Mini PC elfér a zsebedben vagy egy kistáskában, így könnyen magaddal viheted bárhová.
 • Teljesítmény - A mini számítógép megfelelő teljesítményt nyújt irodai munkához és internetezéshez, miközben minimális energiát fogyaszt.
 • Kompakt méretek - Helyhiánytól szenvedsz, de szeretnél egy legalább alapteljesítményű személyi számítógépet? A mini PC nagyszerű választás.
 • Alacsony tömeg - A kompakt méretek nem csak helymegtakarítást eredményeznek, hanem minimális tömeget is.
 • Nagyfokú rugalmasság - Az olyan mikroszámítógépeket, mint a Raspberry Pi, akár egy kezdő programozó is használhatja saját informatikai projektjeihez.
 • Testreszabhatóság - Bár nem minden Mini PC típusra érvényes, az Intel NUC esetén például az alkatrészek könnyű cseréjének köszönhetően a rendszert tetszésednek megfelelően állíthatod össze. A Raspberry Pi szintén részletes testreszabási lehetőségeket biztosít.

A Mini PC TV-hez (HTPC) - minden TV-ből intelligens eszközt varázsol

A Mini PC TV-hez (HTPC) ideális, ha régebbi TV-vel rendelkezel, de szeretnéd kihasználni a modern lehetőségeket filmek és egyéb multimédiás tartalmak megtekintésére, mint például a Netflix, az HBO Go, és egyebek. Csak csatlakoztasd a mini PC-t a tévéhez, csatlakozz az internethez Wi-Fi vagy Ethernet kapcsolaton keresztül, és máris élvezheted az okostévé előnyeit. Bizonyos mini PC TV-hez modellek hagyományos számítógépként is használhatók.

i

Ha további trükköket szeretnél megismerni a számítógépes TV-zéssel kapcsolatban, akkor minden bizonnyal érdekesnek fogod találni TV a PC-n - Hogyan nézhetsz tévét a számítógépen? című cikkünket.

Mini PC TV-hez - Google Chromecast

A Google Chromecast tulajdonképpen egy Mini PC TV-hez, amelyet PC stick-nek is neveznek. A többi Mini számítógép modellel ellentétben nem rendelkezik teljes operációs rendszerrel, de képes az okostelefonról vagy számítógépről származó tartalmak lejátszására közvetlenül a tévére. Használatával emellett olyan online szolgáltatásokat is élvezhetsz, mint a Netflix, a HBO Go vagy az Amazon Prime, akár 4K felbontásban.

Mac mini
Mac mini az Apple-től. Kiváló teljesítmény elegáns dizájnba csomagolva.

Mac Mini - Kis számítógép nagy teljesítménnyel

A Mac Mini az egyik legjobb választás, ha egy nagyobb teljesítményű mini PC-t keresel. Az Apple M chipeknek köszönhetően a legújabb Mac-ek rendszerigényesebb irodai feladatokra is képesek, de akár grafikai munka végzésére is. Mindez az exkluzív macOS operációs rendszer felületén, amely más Apple-termékekkel is szimbiózist kínál.

Nehezen tudod eldönteni, melyik a legjobb Mini PC a számodra, vagy inkább valami nagyobbat szeretnél? Tanácsot adunk Hogyan válasszunk számítógépet című cikkünkben.

Chromebox - Mini számítógép OS Chrome operációs rendszerrel

A Chromebox olyan nagyon gazdaságos alkatrészekkel felszerelt miniszámítógép, amely rendszerigényesebb alkalmazásokat is képes kezelni. A Chromebox mini számítógépek Chrome OS operációs rendszeren futnak, amely az online és felhőalapú alkalmazásokra specializálódott. A Google Chromebox mini számítógép kiváló ár-teljesítmény arányt kínál, és alkalmas irodai munkára vagy szórakozáshoz is.

i

A Google Chrome operációs rendszer fő előnye, hogy kompatibilis az olyan online szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal mint például a Gmail, a Google Chrome, a Drive, a Docs és a Sheets. A Windows 10-hez képest nem olyan teljesítményigényes, viszont csak korlátozott számú alkalmazást támogat.

Intel NUC Mini PC
Az Intel NUC mini PC legfőbb előnye az alkatrészek cserélhetősége, így teljesítménye könnyen növelhető.

Intel NUC Mini PC – Kicsi, de erős

Az Intel NUC Mini PC egy kompakt és nagy teljesítményű eszköz sokoldalú alkalmazásokkal. Akár otthoni multimédiás központként, akár irodai munkaállomásként, ezek az eszközök kihagyhatatlanok. Nagy előnyük, hogy az Intel NUC mini PC modellek lehetőséget nyújtanak az egyes komponensek cseréjére, és dedikált videókártyát is tartalmaznak.

Raspberry Pi mini computer
A Raspberry Pi eredetileg az informatika és a programozás alapelveinek elsajátítására szolgált, de ma már ennél sokkal többre alkalmas.

Raspberry Pi -  Részletes testreszabási lehetőségek

A Raspberry Pi egy egyszerű mikroszámítógép, amely leginkább programozók és az informatika szerelmesei számára alkalmas. Számos smart home projekthez, de tanulási platformként is használható. A Raspberry Pi mikroszámítógépek nagyon hatékony processzorral, RAM memóriával és WiFi vagy Bluetooth modullal rendelkeznek. Legfőbb felhasználási területei:

A Raspberry Pi mini számítógép rendkívül olcsó. A legtöbb modell már 10-30 ezer forint körüli összegért megvásárolható, és a leginkább ajánlott operációs rendszer hozzájuk egy speciális Linux-disztribúció, a Raspbian, amely ingyenesen letölthető.

Mini számítógép - Melyik a legjobb operációs rendszer?

Az operációs rendszer szintén fontos tényező a mini számítógép kiválasztásában. Leggyakrabban a következők valamelyikével találkozhatunk:

 • Mini PC Windows operációs rendszerrel - Ismerős felhasználói felületet kínál, viszont némileg csökkenti a teljesítményt.
 • Mini PC MacOS operációs rendszerrel - Kizárólag Mac Mini eszközökhöz. Tisztességes teljesítményt és az Apple ökoszisztémába való integrációt kínál.
 • Mini PC Android operációs rendszerrel - Leginkább televízióval való használatra tervezték. Munkára nem alkalmas, csak mobilalkalmazásokat támogat.
 • Mini PC operációs rendszer nélkül - Ideális, ha Linux Mini számítógépet keresel. A Linux operációs rendszerek ingyenesen letölthetők.

Mini PC - Milyen processzorokat használnak?

A hagyományos számítógépekhez hasonlóan a mini PC-k is különböző processzorokkal rendelkeznek. A leggyakoribbak a következők:

 • Mini PC Intel processzorral - A legelterjedtebbek közé tartoznak. Míg a Core i3-as sorozat alapteljesítményt nyújt, az i9-es elegendő a nagyobb igényű felhasználóknak is.
 • Mini PC AMD Ryzen processzorral - Bőséges teljesítményt kínálnak a rendszerigényesebb feladatokhoz. A magasabb TDP miatt azonban nem túl gyakoriak.
 • Mini PC Apple Silicon processzorral - Ide tartoznak a Mac Mini számítógépek. Nagyon tisztességes teljesítményt nyújtanak még a rendszerigényesebb alkalmazásokhoz is.
 • Mini PC ARM processzorral - Használatukhoz speciálisan adaptált programokra van szükség, de nagyobb teljesítményt nyújtanak alacsony áron.

Mini PC ár

A Mini PC ár szerinti felosztása igazán változatos, hiszen sok függ attól, hogy például Intel NUC-ot, Chromebox-ot, Chromecast-ot, vagy éppen Mac mini-t választasz. A legolcsóbb Mini PC kategória a Raspberry Pi, melyek legtöbbje a 10-30 ezer forint körüli összegért megvásárolható. A Google Chromecast szintén ebbe az árkategóriába esik. A következő árszintet az Intel processzorokkal felszerelt Umax Mini PC modellek képviselik, amelyek ára 70-100 forint körül mozog, míg a nálunk kapható Chromebox-ok ára valamivel 100 ezer forint felett kezdődik. Mini számítógépek kínálatunkban a legmagasabb árkategóriát a Mac Mini és az Intel NUC Mini PC modellek képviselik, melyek ára többnyire a 100-200 ezer forint közötti kategóriában helyezkedik el, bár egyes modellek ára ennek duplája is lehet. A magasabb árnak megfelelően ezek kínálják a legváltozatosabb funkcionalitást, a legkifinomultabb dizájnt és legkomolyabb teljesítményt.

A mini számítógépek már eleve jelentősen olcsóbbak, mint sok hagyományos asztali PC modell. Olcsó Mini PC kínálatunkban viszont még olcsóbb darabokra is bukkanhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Google Chromecast 3 fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás
13 190 Ft

2.
RASPBERRY Pi 3 Model B Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mini PC - Broadcom Quad-Core BCM2837 1.2 GHz 64bit-es CPU, VideoCore IV 3D GPU, 1GB RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, 4x USB, HDMI, RJ-45, microSD slot
26 990 Ft

3.
RASPBERRY Pi 3 Model B+ Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mini PC - CPU Broadcom Quad-Core BCM2837B0 1.4 GHz 64 bites, VideoCore IV 3D GPU, 1 GB RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, 4x USB, HDMI, LAN, microSD slot
24 890 Ft

Még több
28 tétel
Google Chromecast 3 fekete
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás

13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO180b
Google Chromecast Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító

-3% 28 370 Ft
27 490 Ft áfa nélkül 21 650 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO181b
RASPBERRY Pi 3 Model B+
Mini PC - CPU Broadcom Quad-Core BCM2837B0 1.4 GHz 64 bites, VideoCore IV 3D GPU, 1 GB RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, 4x USB, HDMI, LAN, microSD slot

24 890 Ft áfa nélkül 19 600 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RK100a5
RASPBERRY Pi 3 Model B
Mini PC - Broadcom Quad-Core BCM2837 1.2 GHz 64bit-es CPU, VideoCore IV 3D GPU, 1GB RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, 4x USB, HDMI, RJ-45, microSD slot

26 990 Ft áfa nélkül 21 250 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RK100a4
RASPBERRY Pi Pico
Mini PC Dual-Core Arm Cortex-M0 + 133MHz, 264 KB, DMA vezérlő, 30 GPIO tüske, 2x UART, 2x SPI, 2x I2C, 16x PWM csatorna, 1x USB 1.1 vezérlő, 8x PIO, UF2 támogatás

Ár több darab vásárlása esetén 2 240 Ft áfa nélkül 1 760 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: RK100a9a
ASUS ROG Strix GT15 G15CK-HU008T Gaming PC
Gamer PC - Intel Core i5 10400F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1660 Super 6 GB, 8 GB RAM, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 7 × USB 3.2, Micro Tower-ház, Windows 10 Home

399 900 Ft áfa nélkül 314 880 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TA245d10kHU
Umax U-Box N42
Mini PC - Intel Celeron N4120 Gemini Lake Refresh 2,6 GHz processzor, Intel UHD Graphics 600, 4 GB RAM, 64 GB Flash, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB és HDMI 2,0a, 3 × USB 3.2, Micro Tower-ház, Windows 10 Pro

72 990 Ft áfa nélkül 57 470 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VB0354e3
Intel NUC 10i7FNKN2
Mini PC - Intel Core i7-10710U Comet Lake 4,7 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és USB-C, Micro Tower-ház, op. rendszer nélkül

237 690 Ft áfa nélkül 187 160 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NR10i7fkn2
RASPBERRY Pi 3 Model A+
Mini PC - CPU Broadcom Quad-Core BCM2837B0 1.4 GHz 64bit, VideoCore IV 3D GPU, 512 MB RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ ac, Bluetooth 4.2/BLE, 1x USB, HDMI, microSD slot, 1x jack

12 890 Ft áfa nélkül 10 150 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RK100a6
RASPBERRY Pi 400 Kit EU egylapos számítógép
Mini PC - Cortex-A72 processzor, VideoCore VI 3D , 4 GB RAM, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, 2 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Micro Tower-ház, a csomagban: billentyűzet, op. rendszer nélkül

50 490 Ft áfa nélkül 39 760 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: RK100b5m1
Umax U-Box J51 Pro
Mini PC - Intel Gemini Lake J5005 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics 605, 4 GB RAM DDR4 memória, 64 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Micro Tower-ház, Windows 10 Pro

109 590 Ft áfa nélkül 86 290 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: VB0354h8
Raspberry Pi 400 (UK)
Mini PC - Quad-Core Cortex-A72 1,8 GHz 64 bites ARM, 4 GB LPDDR4 RAM, H.265/H.264, OpenGL ES 3.0 grafika, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac Dual-band, Bluetooth 5.0, 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, USB-C, 2x micro-HDMI, microSD slot, 5V tápegység USB-n keresztül, UK kiosztás

40 090 Ft áfa nélkül 31 570 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RK100b5m
11 890 Ft áfa nélkül 9 360 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RK110a1b
Acer Chromebox CXI3
Mini PC - Intel Celeron 3867U Kaby Lake R processzor, Intel HD Graphics 610 , 4 GB RAM, 32 GB Flash, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Mini ITX-ház, Google Chrome OS

104 990 Ft áfa nélkül 82 670 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: NC026h
Triumph Board OPS PC IFP-hez
Mini PC - Intel Core i3 7100U Kaby Lake 2,4 GHz processzor, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Micro Tower-ház, Windows 10 Pro

432 590 Ft áfa nélkül 340 620 Ft
Kosárba
Kérés esetén 4 napon belül megrendeljük
Termékkód: WT2409p01
Acer Chromebox CXI3
Mini PC - Intel Celeron 3867U Kaby Lake R processzor, Intel HD Graphics 610 , 4 GB RAM, 32 GB Flash, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Mini ITX-ház, Google Chrome OS

106 090 Ft áfa nélkül 83 540 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: NC026h
-7% 11 590 Ft
10 780 Ft áfa nélkül 8 480 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: RK110a1b
Raspberry Pi 4 Model B - 8GB RAM
Mini PC - CPU Broadcom BCM2711 Quad-Core 1.5 GHz 64bit ARM, 8GB LPDDR4 RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, 2x USB 2.0, 2x USB 3.0, USB-C, 2x micro-HDMI, jack, microSD slot

37 390 Ft áfa nélkül 29 440 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 11. 22.
Termékkód: RK100b4
Raspberry Pi 4 Model B - 4GB RAM
Mini PC - Broadcom BCM2711 Quad-Core 1.5 GHz 64bit ARM CPU, 4GB LPDDR4 RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, 2x USB 2.0, 2x USB 3.0, USB-C, 2x micro-HDMI, jack, microSD slot

42 690 Ft áfa nélkül 33 610 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 11. 22.
Termékkód: RK100b3
Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
Mini PC - CPU Broadcom BCM2711 Quad-Core 1.5 GHz 64bit ARM, 2GB LPDDR4 RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, 2x USB 2.0, 2x USB 3.0, USB-C, 2x micro-HDMI, jack, microSD slot

20 790 Ft áfa nélkül 16 370 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: RK100b2
RASPBERRY Pi Zero WH
Mini PC - Broadcom CPU Single-Core 1,0 GHz-es 64 bites CPU, 512 MB RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 2x micro USB, mini-HDMI, microSD slot

8 890 Ft áfa nélkül 7 000 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: RK100a9
Mac mini 2020
Mini PC - Intel Core i3 8100B Coffee Lake processzor, Intel UHD Graphics 630, 8 GB RAM DDR4-SDRAM memória, 256 GB SSD, HDMI, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS

356 650 Ft áfa nélkül 280 830 Ft
Kosárba
Kérés esetén 4 napon belül megrendeljük
Termékkód: TL017a2
Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C
Mini PC - Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake 4,7 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, miniDisplayPort és USB-C, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, op. rendszer nélkül

Várható ár
376 390 Ft áfa nélkül 296 370 Ft
Figyelem
Nagyon várt termék
Termékkód: NRn11enphk3
Intel NUC 11 Enthusiast Kit NUC11PHKi7CAA
Mini PC - Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake 4,7 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB, 16 GB RAM DDR4 memória + Intel Optane 32 GB, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, miniDisplayPort és USB-C, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, Windows 10 Home

Várható ár
464 890 Ft áfa nélkül 366 060 Ft
Figyelem
Nagyon várt termék
Termékkód: NRn11enphk1

Mini PC

cikkSir Clive Sinclair - feltaláló, újító, bonviván 2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes...
A TV-nézés számítógépen ma már könnyebb, mint valaha, ráadásul több módja is van. Ide sorolhatók például a...
A kémprogramok nehéz észlelhető rosszindulatú szoftverek (programok), amelyeket hackerek használnak a...

Mini PC

A mini számítógépek olyan kisméretű asztali számítógépek, amelyek könnyen elrejthetők akár a monitor mögé. Kevés helyet foglalnak, gazdaságos az üzemeltetésük, és nem olyan zajosak, mint a hagyományos számítógépek, amelyek gyakran több ventilátort is használnak. A mini PC tehát egy gazdaságos kicsi számítógép kevésbé rendszerigényes munkavégzéshez, ugyanakkor különösen az Intel Pentium vagy Intel Celeron processzorral felszerelt modellek könnyedén megbirkóznak a szokásos irodai tevékenységekkel, például e-mailek írásával, irodai programokban való munkával, internetezéssel vagy videók lejátszásával. A Mini PC olcsóbb, helytakarékos és könnyen hordozható alternatívát kínál a hagyományos asztali számítógépekkel szemben minden olyan alkalmi felhasználó számára, akinek nincs szüksége maximális teljesítményre.

PC mini - Kicsi, de erős

A mini számítógép a hagyományos asztali PC mini verziója, amely legfőként könnyű hordozhatóságával és rendkívül kedvező árával tűnik ki. Az olcsó ár ellenére a mini számítógépek komoly teljesítményt nyújtanak, így ideálisak általános feladatok elvégzésére vagy akár multimédiás tartalmak lejátszására. E kicsi számítógép modellek otthoni és üzleti környezetbe egyaránt alkalmasak, olyan felhasználási területekre ahol csak néhány weboldalt, Word-dokumentumot vagy zenét kell megnyitni. Az Intel Core processzorral ellátott mini PC modellek már nagyobb igénybevételt jelentő műveletekre is képesek, s a konkrét modelltől függően nyugodtan nevezhetjük őket akár gamer számítógépeknek is. A mini PC-k vásárlása mellett tehát egyértelműen a kicsiny méret, alacsony zajszint és alacsony ár szól. Elég csak egy monitorhoz (valamint egérhez és billentyűzethez) csatlakoztatni, s máris extra helyet takaríthatsz meg az íróasztalon. A mini PC használható irodai számítógépként, gamer számítógépként és multimédiás központként, amelyet egy LCD TV-hez csatlakoztatva filmek, zenék stb. lejátszására használhatsz.

Mini PC - Varázsold tévédet multimédiás központtá

Számos márkától kínálunk Mini PC modelleket, például az Inteltől, az Asustól, az Acertől, de megtalálhatod kínálatunkban akár a Google népszerű Chromecastját is. Választhatsz Intel vagy ARM processzorokkal ellátott mini PC-t, vagy akár a RASPBERRY Pi modellek közül is, amely egy nyílt forráskódú hardver, így operációs rendszerek széles skáláját támogatja, például az Androidot, a Linuxot, valamint a Raspberry Pi és a Cubieboard rendszereket. A Google Chromecast egy 34 grammos miniatűr eszköz, amely egy TV, monitor vagy projektor HDMI-portjába csatlakoztatható. A Chromecast segítségével ezen eszközöket azonnal multimédiás központtá alakíthatod szinte korlátlan tartalommal.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mini PC Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mini PC A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mini PC A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mini PC vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ