Rapture

Számítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Processzormagok száma
2 ×
24 ×
-
Memória RAM mérete
0 GB
64 GB
-
Tárhely típusa
(136)
Tárhely nélkül
(56)
MicroSD
(1)
Tárhelykapacitás
0 GB
4000 GB
- 0 TB 4 TB
Szín
Fehér
(7)
Fekete
(149)
Lila
(2)
Kék
(3)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(3)
Ezüst
(28)
Szürke
(3)
Zöld
(9)
Sárga
(2)
Ház mérete
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(45)
Windows 11 Pro
(24)
MacOS
(47)

Az asztali számítógép gyűjtőnévvel fémjelzett csoportba sorolhatóak az otthonunkban felhasznált gépek, a nagy teljesítményű gamer számítógépek, a professzionális munkaállomások és a kompakt All In One PC modellek. Már eldöntötted, hogy a legjobb választás számodra egy asztali számítógép, de képtelen vagy eligazodni a sok paraméter között, s ezért nem tudsz választani a kínálatból? Mi szívesen tanácsot adunk neked.

Tovább

Miért előnyös egy asztali számítógép vásárlása?

Már régi dilemmának számít a felhasználók körében, hogy asztali gépet vagy laptopot előnyösebb-e beszerezni. Vajon egy helytakarékos méretű és könnyen hordozható laptop, vagy a kedvezőbb ár/teljesítmény arányt nyújtó asztali számítógép a jobb választás? Az asztali számítógépek mellett szóló fő érvek:

 • Egy asztali számítógép, legyen az játékra szánt gamer számítógép vagy akár egy irodai konfiguráció, rendszerint jobb ár/teljesítmény arányt nyújt, így például egy játékra szánt számítógép olcsón beszerezhető.
 • A maximális üzemidőt biztosítandó, a laptopok energiatakarékosabb ám kisebb teljesítményű komponensekből épülnek fel. Egy asztali számítógép esetén az energiafelhasználás nem szab határokat.
 • Az asztali számítógép komponensei könnyen lecserélhetők, megfelelőbbekre cserélhetők és kiegészítő elemeket is saját ízlés szerint lehet megválasztani.

Az asztali számítógép egy ideális költséghatékony megoldás

Az asztali számítógép konfigurációk széleskörű felhasználást biztosítanak. A felhasználás helye alapján alapvetően két fő csoportba sorolhatjuk ezeket a számítógépeket:

Otthoni számítógép - A privát lakókörnyezetünkben használt számítógépek, melyek többnyire alapmodellek, és amelyeket elsősorban webböngészésre, filmnézésre vagy elektronikus levelezés lebonyolítására használnak.

Munkahelyi számítógép – Ezeket a munkavégzéshez használt gépeket olykor csupán a leegyszerűsített irodai számítógép jelzővel illetjük. A nagyobb teljesítményt nyújtó számítógép összeállítások alkalmasak alapvető grafikai feladatokhoz, elektromos kép- illetve videófájl szerkesztési munkákhoz, de egy ilyen konfigurációt akár gamer PC-ként is használhatsz.

Gamer számítógép csúcsteljesítményű hardverkomponensekből

Gamer célokra is használható egy olcsó számítógép. Egy gamer PC feladata elsősorban az, hogy a leghardverigényesebb játékok futtatásánál maximális teljesítményt nyújtson. Egy ilyen számítógép konfiguráció jellemzői a legalább négymagos processzor, egy külön erre a célra fejlesztett, külön alaplapi foglalatba illesztett videó-kártya, legalább 8 GB, de optimális esetben 16 GB RAM. A speciális headset-el kiegészített csúcsteljesítményű VR–Ready számítógép segítségével otthonod kényelmében élvezheted a virtuális valóságot.

RGB gamer PC

Miről ismerszik meg egy gamer PC? A gamerek szeretnek felvágni a számítógépek megjelenésével. Az RGB háttérvilágítás egy játékra tervezett számítógép ikonikus kiegészítője.

Kínálatunkban megtalálhatók az irodai, illetve a stúdiómunkákhoz megfelelő számítógépek is

A különböző munkahelyi feladatok elvégzésekor a felhasználók munkahelyi számítógépekkel dolgoznak. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók az olcsóbban beszerezhető irodai számítógép alapmodellek, valamint a fejlett számítógépek is. Ez utóbbi számítógép összeállításokra jellemző komponensek a többmagos processzor, a gyors memória, a nagy kapacitású háttértároló és a 2D grafikákra, 3D modellezésre, videóvágásra és renderelésre alkalmas speciális grafikus kártya.

i

Az All In One PC egy olyan asztali számítógép, melynek minden belső komponensét a képernyőbe integrálták. Ezek a gépek egyaránt alkalmasak munkavégzéshez és mindennapi otthoni használatra. Előnyük a kompakt kialakítás és a minimális kábeligény. Amennyiben még kompaktabb számítógép megoldást keresel, tekintsd meg Mini PC kínálatunkat.

Alza számítógép

Egy számítógép összerakás nem egyszerű feladat, ezért a kínálatunkban elérhető Alza PC konfigurációkat hozzáértő technikusaink állították össze és teszteltek le igényes tesztek során. Akadnak köztük a hardcore gamerek körében is közkedvelt játékhoz optimalizált számítógépek, munkához vagy streameléshez is használható nagyteljesítményű számítógépek, de kérésedre irodai vagy otthoni számítógép modelleket is összeállítunk. Valamennyi Alza PC-re jellemzőek a következő előnyök:

 • 36 hónapos meghosszabbított garancia valamennyi Alza PC-re, mely szavatolja számítógép maximális élettartamát.
 • Gyors online ügyfélszolgálat, amely segít megoldani a számítógép esetleges műszaki problémáit.
 • Meghibásodás esetén garantált termékjavítás 5 munkanapon belül, ingyenes szállítással. Számítógépjeinkért garanciát vállalunk.

i

Számítógép az egyedi kívánságaid szerint

Még nem tudtál választani az Alza számítógép kínálatunkból? Válaszd ki a számodra megfelelő komponensekből összeállított testreszabott számítógépet. Mivel egy számítógép összerakás során korántsem mindegy, milyen hardvereket válogatsz össze, megvizsgáljuk a kiválasztott alkatrészek kompatibilitását és a kész számítógép konfigurációdat leteszteljük.

A Mac és iMac számítógépek szót értenek a teljes Apple ökoszisztémával

Az Apple Mac számítógépek egyedülálló dizájnt, nagy teljesítményt és tökéletesen optimalizált, intuitív operációs rendszert kínálnak. Az Apple egyéb termékeivel például az iPaddel, iPhone-nal, MacBookkal és Apple Watch termékekkel együttműködve pedig még inkább remekelnek. Kínálatunkban megtalálhatóak a Mac Studio, Mac mini, Mac mini M1 és az Apple M chipjével felszerelt legújabb All In One PC típusú iMac számítógépek is. Emellett különféle tartozékokat is megtalálsz az oldalon.

Operációs rendszer nélkül egy számítógép sem boldogul

Az operációs rendszer a legfontosabb szoftver, mely nélkül egy számítógép el sem indítható. Ebben a kategóriában a feltelepített operációs rendszerek alapján csoportba rendezett számítógép modelljeinket is megtekintheted. Ez alapján a következő termékkínálatainkból válogathatsz:

 • A Windows számítógépek a felhasználóbarátabbak közé tartoznak és esetükben fordul elő a legkevesebb szoftverkompatibilitási probléma.
 • A MacOS számítógépek jól összehangolt kezelőfelülete zökkenőmentes felhasználást biztosít. Ez az operációs rendszer azonban kizárólag a Mac és az iMac gépeken futtatható.
 • Az operációs rendszer nélkül forgalmazott számítógépek esetében te választhatod meg, hogy vásárolsz-e egy Windowst vagy beszerzel egy Linuxot.

Egy számítógép szoftvere ugyanolyan fontos, mint a hardvere

A szoftver minden asztali számítógép elengedhetetlen része. Több száz különböző kategóriájú program licencét, előfizetését és dobozos változatát kínáljuk az operációs rendszerektől a speciális felhasználói programokon át a rendszerkarbantartó szoftverekig.

 • Az operációs rendszerek a legfontosabb szoftverek. Neked is be kell majd szerezned egyet amennyiben operációs rendszer nélküli számítógép mellett döntesz.
 • Az irodai szoftvercsomagok elsősorban dokumentumok és prezentációk szerkesztésére, grafikák készítésére és alkalmazásfejlesztésre alkalmasak.
 • A vírusirtó programok megvásárolható verziói a számítógép védelme szempontjából elengedhetetlenek, ingyenes verzióik ugyanis nem túl hatékonyak.
 • A képszerkesztő és videószerkesztő szoftvereket rendszerint a munkához használt számítógép típusokra telepítik.

A gamer számítógép legfontosabb szoftverei természetesen a számítógép játékok. Kínálatunkból kiválaszthatod a különböző típusú és témájú játékokat, melyeket online letölthető vagy dobozos kiszerelésben forgalmazunk.

A számítógép legfontosabb alkotóelemei

A számítógépek számos komponensből épülnek fel. A processzortól kezdve a hálózati-, hang- és videókártyán át a tápegységig és a RAM memóriáig és ezek mindegyikének megvan a maga fontos szerepe. Lássuk mely számítógép komponensek a legfontosabbak, és melyek felelnek meg leginkább a te igényeidnek?

A NAS hálózati adattároló (Network Attached Storage) lehetővé teszi, hogy könnyedén készíts biztonsági másolatot, tárolj vagy megossz adatokat több számítógép között.

A processzor minden számítógép szíve és agya

A számítógép belsejében lévő processzorok felelősek a programok futtatásáért, a feladatok elvégzéséhez szükséges számításokért és a gördülékeny, komplex játékélményért. Kínálatunkban megtalálhatod a piac két legjelentősebb processzorgyártójának - az Intel és az AMD - termékeit. A processzor legfontosabb paraméterei a frekvencia és a magok száma. Minél magasabb a frekvencia, annál jobb. A magokkal más a helyzet. A játékgépek csupán 4-8 mag teljesítményét használják ki, ettől több csak munkaállomásokhoz szükséges.

 • Az Intel Pentium és Intel Celeron processzorok viszonylag alacsony frekvenciával működnek, rendszerint 2-4 magosak. Az ilyen processzorral felszerelt gépek elsősorban irodai felhasználásra alkalmasak.
 • Az Intel Core i3/AMD Ryzen 3 procikkal futó számítógépek szintén főleg irodai célokra használhatók, de megbirkóznak a kissé bonyolultabb szoftverekkel is.
 • Az Intel Core i5/AMD Ryzen 5 CPU-k gamer PC-hez vagy nagyobb teljesítményű irodai gépekhez megfelelőek.
 • Az Intel Core i7/AMD Ryzen 7 processzorok nagy frekvenciaigényű, csúcsteljesítményű gamer PC-ket és munkaállomásokat hajtanak meg.
 • Az Intel Core i9/AMD Ryzen 9 procik használata streameléshez és egyéb nagy számításigényű szoftver futtatásához alkalmas extrém teljesítményű gépek esetében ajánlott.
 • Az Intel Xeon processzorokat elsősorban szervereknél használják. Az akár 56 magos CPU hatalmas teljesítménye egyidőben több párhuzamos művelet futtatására alkalmas.

Számítógépek beépített grafikus chippel vagy grafikus bővítőkártyával

A számítógép rendelkezhet integrált videokártyával vagy külön alaplapi foglalatba illesztett dedikált videókártyával. Minden processzorban megtalálható legalább egy ilyen integrált grafikus chip, amely önmagában is alkalmas az irodai gépek esetében. A játékhoz szükséged lesz egy gamer videókártyára és a nagyobb teljesítményigényű felhasználás esetén egy professzionális videókártyára a számítógép megfelelő működésének elérése érdekében. Néhány kivételtől eltekintve, mind az NVIDIA, mind az AMD által gyártott kártyák esetében a termékmodellek legújabb verziói a legerősebbek.

RAM memória – hány programmal birkózik meg egyszerre a géped?

A számítógép belsejében többféle memóriachip is megtalálható, többféle memóriával rendelkeznek, de a RAM a leggyorsabb. Az éppen futó programok azon adatait tárolja, amelyeket a processzor logikája a közeljövőben szükségesnek ítél meg. Minél nagyobb RAM kapacitás, annál több program futhat egyszerre a számítógépen. A RAM-ok esetében különbséget kell tenni a asztali számítógép, Laptop, MAC és szerver RAM-ok között. A memóriák közül a jelenlegi leggyorsabb a DDR5 memória.

Azok a számítógépek, amelyekben:

 • Kevesebb mint 4 GB RAM memória van, csak az irodai számítógép felhasználók által használt alkalmazásokkal vagy a webes böngészéssel képesek majd megbirkózni.
 • Legalább 8 GB RAM található a számítógép belsejében, megfelelnek az irodai alkalmazásokhoz és minimálisan megfelelnek a játékokhoz is. Viszont az igényesebb játékokhoz szükséges teljesítményre nem képesek.
 • Legalább 16 GB RAM található. Ezek a számítógépek ideálisak akár a hardverigényesebb játékokhoz, akár a grafikai szerkesztő szoftverekhez.
 • 32 GB vagy több RAM-mal rendelkező számítógépek kiválóan megfelelnek majd a streameléshez és egyéb professzionális célú felhasználáshoz. A szerverek memóriaigénye szintén magas.

A háttértároló típusa befolyásolhatja számítógéped sebességét

A számítógép háttértárolójára van elmentve valamennyi adatod, telepített programod, fotóid, de maga az operációs rendszer állományai is. Bár a merevlemez kapacitását tetszőlegesen választhatod meg, típusának kiválasztása azonban befolyásolhatja számítógéped működését.

 • HDD lemezek – Jellemző rájuk a jó méret/ár arány, viszont mivel lassabban működnek, főként adattárolásra használ számítógép alkatrészek.
 • SSD lemezek – Ezek már gyorsabb adatkezelésre képesek, viszont ez megmutatkozik az árukban is. Az SSD-vel felszerelt számítógépek jelentősen meggyorsítják a rájuk telepített játékok és operációs rendszerek futtatását.
 • SSHD lemezek – Az arany középút számítógép háttértároló esetén. Adatolvasásuk az SSD lemezektől lassabb ám a HDD tárolóktól gyorsabb, s emellett nagyon jó áron elérhetők.
 • HDD + SSD merevlemez kombináció – Egy nagy HDD lemez az adatok tárolására, egy kisebb SSD tároló pedig a programok futtatásához, és a számítógép gördülékenyen üzemel.

A legolcsóbb ajánlatainkat keresed? Látogass el az Alza outletbe, ahol sokféle felbontott, újszerű és használt számítógép vár rád.

Használj megfelelő számítógép kiegészítőket a sikeres munkához

Amennyiben szeretnéd munkádat maximális hatékonysággal végezni vagy szeretnél kényelmesen játszani, a megfelelő számítógép-tartozékok elengedhetetlenek. Egy jó számítógépes egér, számítógép billentyűzet és monitor elengedhetetlen alaptartozék. Gazdag kínálatunkban azonban sokkal több termék található. Erről te is meggyőződhetsz.

i

Még mindig bizonytalan vagy és nem tudsz dönteni arról, hogy milyen asztali számítógép lenne számodra a megfelelő? A "Hogyan válasszunk számítógépet? " cikkünk a segítségedre lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mac mini M2 2023 Beszállítás alatt > 5 db
Mini počítač - Apple Silicon processzor, Apple M2 10-magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 2 × USB 3.2, macOS
277 290 Ft

2.
Intel NUC 12 Pro Kit Slim (RNUC12WSKi50000) Szállításra kész 5 db
Mini PC - Intel Core i5-1240P 4,4 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 1 × USB 2.0, Desktop-ház, op. rendszer nélkül RNUC12WSKi50000
199 790 Ft

3.
Mac Studio M1 MAX Beszállítás alatt > 5 db
Számítógép - Apple M1 MAX processzor, Apple M1 MAX 24 magos GPU, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt, 2 × USB 3.2, macOS
879 990 Ft

Még több
236 termék
Classic Kategória
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Pro Kit Slim (NUC11TNKi3)
Mini PC - Intel Core i3 1115G4 Tiger Lake 4,1 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és USB-C, 1 × USB 2.0, Micro Tower-ház, op. rendszer nélkül

139 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NRn11p3a1
Arany középút
Alza GameBox Core RTX3070 - Gamer PC
Típusok
4,6
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Alza GameBox Core RTX3070
Gamer PC - Intel Core i7 10700F Comet Lake 4,8 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home

+ INGYEN Elektronikus promo kód Marvel's Midnight Suns GeForce RTX Bundle - 2023. február 28-ig szükséges érvényesíteni
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PIN-kártya), amelyet 2023.6.30-ig kell aktiválni
+ INGYEN Internet Security Bitdefender

671 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB4a7t9
Premium Kategória
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MEG Aegis Ti5 12VTE-053EU
Gamer PC - Intel Core i7 12700KF Alder Lake 5 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 TI 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR5 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Desktop-ház, Windows 11 Pro

+ INGYEN Elektronikus promo kód Marvel's Midnight Suns GeForce RTX Bundle - 2023. február 28-ig szükséges érvényesíteni

Leárazás -4 %
1 249 990 Ft 1 299 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TB246q5
5,0
Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C
Mini PC - Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake 4,7 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB videókártya, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, miniDisplayPort és USB-C, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, op. rendszer nélkül

323 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NRn11enphk3
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Pro Kit Tall (NUC11TNHi3)
Mini PC - Intel Core i3 1115G4 Tiger Lake 4,1 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és USB-C, 1 × USB 2.0, Micro Tower-ház, op. rendszer nélkül

127 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NRn11p3a2
4,0
Intel NUC 7PJYHN
Mini PC - Intel Pentium Silver J5005 Gemini Lake 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics 605, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, op. rendszer nélkül

62 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NR201c4b2a
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI Cubi N JSL-042EU
Számítógép - Intel Pentium Silver N6000 Jasper Lake 3,3 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 4 GB RAM DDR4-SDRAM memória, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB és HDMI, 2 × USB 3.2, Mini ITX-ház, Windows 11 Pro, VESA

125 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TB237a5a4
5,0
Intel NUC 11 Essentials Kit (NUC11ATKC2)
Mini PC - Intel Celeron N4505 Jasper Lake 2,9 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Desktop-ház, op. rendszer nélkül

67 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NRn11ec1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Alza GameBox Core RTX3060 Ti
Gamer PC - Intel Core i5 10400F Comet Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB videókártya, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 3 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home

+ INGYEN Elektronikus promo kód Marvel's Midnight Suns GeForce RTX Bundle - 2023. február 28-ig szükséges érvényesíteni
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PIN-kártya), amelyet 2023.6.30-ig kell aktiválni
+ INGYEN Internet Security Bitdefender

516 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB5b2m7b
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Pro Kit Tall (NUC11TNHi5)
Mini PC - Intel Core i5 1135G7 Tiger Lake 4,2 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és USB-C, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Micro Tower-ház, op. rendszer nélkül

172 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NRn11p5a2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Alza GameBox Core RTX3060
Gamer PC - Intel Core i7 10700KF Comet Lake 5,1 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home

+ INGYEN Elektronikus promo kód Marvel's Midnight Suns GeForce RTX Bundle - 2023. február 28-ig szükséges érvényesíteni
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PIN-kártya), amelyet 2023.6.30-ig kell aktiválni
+ INGYEN Internet Security Bitdefender

602 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SKLGBI73060D
4,9 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Alza GameBox Core RTX3060 Ti+
Gamer PC - Intel Core i5 11400F Rocket Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB videókártya, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD + 2 TB HDD 7200 ford/perc, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home

+ INGYEN Elektronikus promo kód Marvel's Midnight Suns GeForce RTX Bundle - 2023. február 28-ig szükséges érvényesíteni
+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PIN-kártya), amelyet 2023.6.30-ig kell aktiválni
+ INGYEN Internet Security Bitdefender

568 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: sklRB5b2m4b
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Pro Kit Slim (NUC11TNKi5)
Mini PC - Intel Core i5 1135G7 Tiger Lake 4,2 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és USB-C, 3 × USB 3.2, Micro Tower-ház, op. rendszer nélkül

168 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NRn11p5a1
5,0
Intel NUC 11 Performance Lite (NUC11PAHi50Z00)
Mini PC - Intel Core i5-1135G7 Tiger Lake 4,2 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, miniDisplayPort és USB-C, Desktop-ház, op. rendszer nélkül NUC11PAHi50Z00

172 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NRn11per5a3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG Strix G15DK-R5600X0790 Gaming PC
Gamer PC - AMD Ryzen 5 5600X 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB videókártya, 8 GB RAM DDR4 memória, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, DVI-D, VGA D-SUB és HDMI 2,0a, 7 × USB 3.2, Midi Tower-ház, op. rendszer nélkül

361 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: TA245d10vHU
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Rapture Alder Core RTX3050
Gamer PC - Intel Core i3 12100F Alder Lake 4,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3050 8 GB videókártya, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 1 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home

+ INGYEN Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PIN-kártya), amelyet 2023.6.30-ig kell aktiválni
+ INGYEN Internet Security Bitdefender

447 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: sklRB4b11r1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MEG Trident X 12VTE-067EU
Gamer PC - Intel Core i7 12700KF Alder Lake 5 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 3070 TI 8 GB videókártya, 16 GB RAM DDR5 memória, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 5 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Mini Tower-ház, Windows 11 Home

+ INGYEN Elektronikus promo kód Marvel's Midnight Suns GeForce RTX Bundle - 2023. február 28-ig szükséges érvényesíteni

Leárazás -6 %
1 029 990 Ft 1 099 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TB243e0r5
5,0
Intel NUC 12 Pro Kit Tall (RNUC12WSHi50000)
Mini PC - Intel Core i5-1240P 4,4 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 1 × USB 2.0, Desktop-ház, op. rendszer nélkül 17374

204 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NRn12p5b1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Alza TopOffice i5 SSD + Office 2021
Számítógép - Intel Core i5 11400 Rocket Lake 4,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics 730, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, DVD, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Pro + MS Office Home and Business 2021

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

378 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALTS3108ms1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI PRO DP21 11MA-048BEU
Számítógép - Intel Pentium Gold G6405 Comet Lake processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 4 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Mini ITX-ház, op. rendszer nélkül, VESA

75 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TB245a0c0
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Umax U-Box J42 Nano
Mini PC - Intel Celeron J4125 2,7 GHz processzor, Intel UHD Graphics 600, 8 GB RAM, Wi-Fi, HDMI 2,0a, 2 × USB 3.2, Mini ITX-ház, op. rendszer nélkül

67 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VB0354i2
4,4 106×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
PC komponensek összeszerelése
Számítógép - már megvanank az összetevők és csak össze kell szerelned a számítógépet? Csak neked, csak most PC komponens összeszerelési szolgáltatást biztosítunk. Az Alza szakértői professzionális összeszerelést és tesztelést biztosítanak.

+ INGYEN Internet Security Bitdefender

16 910 Ft
Megrendelhető
Termékkód: SL010i
Intel NUC 12 Pro Kit Slim (RNUC12WSKi50000)
Mini PC - Intel Core i5-1240P 4,4 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 1 × USB 2.0, Desktop-ház, op. rendszer nélkül RNUC12WSKi50000

199 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: NRn12p5a1
Intel NUC 12 Pro Kit Slim (RNUC12WSKi70000)
Mini PC - Intel Core i7-1260P 4,7 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 1 × USB 2.0, Desktop-ház, op. rendszer nélkül RNUC12WSKi70000

266 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NRn12p7a1

Számítógépek

innovációEgyforma csatlakozó minden készülékhez. Az USB-C 2024-re kötelező lesz minden telefonban 2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez...
Az Apple most dobta piacra a professzionális felhaszálóknak szánt berendezéseinek egy teljesen új...
A Microsoft megváltoztatja  az Office 365 népszerű felhőplatform nevét, és új funkciókat is kínál. Most...
adatkábelMágneses kábelek: könnyű csatlakoztatás és sok más előny Mit értünk a mágneses kábel kifejezés alatt? Ha olyan kábelre gondolsz, amely a mágneses erő jelenlétének...
2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes...
Sokan nem is gondolnák, hogy a számítógép tisztítása mennyire fontos. Rendszeres túlmelegedés, hirtelen...
További cikkek Összes cikk

Számítógépek

A Számítógépek kategóriában összesen 236 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ