MEGA Výprodej březen AP+ plus nový vizuál

Számítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce
(72)
AMD Radeon
(27)
AMD Radeon RX
(14)
Apple
(40)
Intel
(113)
Videókártya modell
RTX 4080
(6)
RTX 4070
(11)
RTX 3060 Ti
(1)
RTX 3060
(5)
RTX 3070
(2)
RAM memória mérete
0 GB
128 GB
-
Tárhelykapacitás
0 GB
4000 GB
- 0 TB 4 TB
Tárhely típusa
SSD
(239)
SSD + HDD
(10)
HDD
(1)
Flash
(1)
Tárhely nélkül
(28)
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(92)
Windows 11 Pro
(42)
MacOS
(40)
Szín
Fehér
(12)
Fekete
(223)
Grafit
(2)
Kék
(3)
Rózsaszín
(3)
Ezüst
(34)
Szürke
(2)
Zöld
(4)

Az asztali számítógép gyűjtőnévvel fémjelzett csoportba sorolhatóak az otthonunkban felhasznált gépek, a nagy teljesítményű gamer számítógépek, a professzionális munkaállomások és a kompakt All In One PC modellek. Már eldöntötted, hogy a legjobb választás számodra egy asztali számítógép, de képtelen vagy eligazodni a sok paraméter között, s ezért nem tudsz választani a kínálatból? Mi szívesen tanácsot adunk neked.

Tovább

Miért előnyös egy asztali számítógép vásárlása?

Már régi dilemmának számít a felhasználók körében, hogy asztali gépet vagy laptopot előnyösebb-e beszerezni. Vajon egy helytakarékos méretű és könnyen hordozható laptop, vagy a kedvezőbb ár/teljesítmény arányt nyújtó asztali számítógép a jobb választás? Az asztali számítógépek mellett szóló fő érvek:

 • Egy asztali számítógép, legyen az játékra szánt gamer számítógép vagy akár egy irodai konfiguráció, rendszerint jobb ár/teljesítmény arányt nyújt, így például egy játékra szánt számítógép olcsón beszerezhető.
 • A maximális üzemidőt biztosítandó, a laptopok energiatakarékosabb ám kisebb teljesítményű komponensekből épülnek fel. Egy asztali számítógép esetén az energiafelhasználás nem szab határokat.
 • Az asztali számítógép komponensei könnyen lecserélhetők, megfelelőbbekre cserélhetők és kiegészítő elemeket is saját ízlés szerint lehet megválasztani.

Az asztali számítógép egy ideális költséghatékony megoldás

Az asztali számítógép konfigurációk széleskörű felhasználást biztosítanak. A felhasználás helye alapján alapvetően két fő csoportba sorolhatjuk ezeket a számítógépeket:

Otthoni számítógép - A privát lakókörnyezetünkben használt számítógépek, melyek többnyire alapmodellek, és amelyeket elsősorban webböngészésre, filmnézésre vagy elektronikus levelezés lebonyolítására használnak.

Munkahelyi számítógép – Ezeket a munkavégzéshez használt gépeket olykor csupán a leegyszerűsített irodai számítógép jelzővel illetjük. A nagyobb teljesítményt nyújtó számítógép összeállítások alkalmasak alapvető grafikai feladatokhoz, elektromos kép- illetve videófájl szerkesztési munkákhoz, de egy ilyen konfigurációt akár gamer PC-ként is használhatsz.

Gamer számítógép csúcsteljesítményű hardverkomponensekből

Gamer célokra is használható egy olcsó számítógép. Egy gamer PC feladata elsősorban az, hogy a leghardverigényesebb játékok futtatásánál maximális teljesítményt nyújtson. Egy ilyen számítógép konfiguráció jellemzői a legalább négymagos processzor, egy külön erre a célra fejlesztett, külön alaplapi foglalatba illesztett videó-kártya, legalább 8 GB, de optimális esetben 16 GB RAM. A speciális headset-el kiegészített csúcsteljesítményű VR–Ready számítógép segítségével otthonod kényelmében élvezheted a virtuális valóságot.

RGB gamer PC

Miről ismerszik meg egy gamer PC? A gamerek szeretnek felvágni a számítógépek megjelenésével. Az RGB háttérvilágítás egy játékra tervezett számítógép ikonikus kiegészítője.

Kínálatunkban megtalálhatók az irodai, illetve a stúdiómunkákhoz megfelelő számítógépek is

A különböző munkahelyi feladatok elvégzésekor a felhasználók munkahelyi számítógépekkel dolgoznak. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók az olcsóbban beszerezhető irodai számítógép alapmodellek, valamint a fejlett számítógépek is. Ez utóbbi számítógép összeállításokra jellemző komponensek a többmagos processzor, a gyors memória, a nagy kapacitású háttértároló és a 2D grafikákra, 3D modellezésre, videóvágásra és renderelésre alkalmas speciális grafikus kártya.

i

Az All In One PC egy olyan asztali számítógép, melynek minden belső komponensét a képernyőbe integrálták. Ezek a gépek egyaránt alkalmasak munkavégzéshez és mindennapi otthoni használatra. Előnyük a kompakt kialakítás és a minimális kábeligény. Amennyiben még kompaktabb számítógép megoldást keresel, tekintsd meg Mini PC kínálatunkat.

Alza számítógép

Egy számítógép összerakás nem egyszerű feladat, ezért a kínálatunkban elérhető Alza PC konfigurációkat hozzáértő technikusaink állították össze és teszteltek le igényes tesztek során. Akadnak köztük a hardcore gamerek körében is közkedvelt játékhoz optimalizált számítógépek, munkához vagy streameléshez is használható nagyteljesítményű számítógépek, de kérésedre irodai vagy otthoni számítógép modelleket is összeállítunk. Valamennyi Alza PC-re jellemzőek a következő előnyök:

 • 36 hónapos meghosszabbított garancia valamennyi Alza PC-re, mely szavatolja számítógép maximális élettartamát.
 • Gyors online ügyfélszolgálat, amely segít megoldani a számítógép esetleges műszaki problémáit.
 • Meghibásodás esetén garantált termékjavítás 5 munkanapon belül, ingyenes szállítással. Számítógépjeinkért garanciát vállalunk.

i

Számítógép az egyedi kívánságaid szerint

Még nem tudtál választani az Alza számítógép kínálatunkból? Válaszd ki a számodra megfelelő komponensekből összeállított testreszabott számítógépet. Mivel egy számítógép összerakás során korántsem mindegy, milyen hardvereket válogatsz össze, megvizsgáljuk a kiválasztott alkatrészek kompatibilitását és a kész számítógép konfigurációdat leteszteljük.

A Mac és iMac számítógépek szót értenek a teljes Apple ökoszisztémával

Az Apple Mac számítógépek egyedülálló dizájnt, nagy teljesítményt és tökéletesen optimalizált, intuitív operációs rendszert kínálnak. Az Apple egyéb termékeivel például az iPaddel, iPhone-nal, MacBookkal és Apple Watch termékekkel együttműködve pedig még inkább remekelnek. Kínálatunkban megtalálhatóak a Mac Studio, Mac mini, Mac mini M1 és az Apple M chipjével felszerelt legújabb All In One PC típusú iMac számítógépek is. Emellett különféle tartozékokat is megtalálsz az oldalon.

Operációs rendszer nélkül egy számítógép sem boldogul

Az operációs rendszer a legfontosabb szoftver, mely nélkül egy számítógép el sem indítható. Ebben a kategóriában a feltelepített operációs rendszerek alapján csoportba rendezett számítógép modelljeinket is megtekintheted. Ez alapján a következő termékkínálatainkból válogathatsz:

 • A Windows számítógépek a felhasználóbarátabbak közé tartoznak és esetükben fordul elő a legkevesebb szoftverkompatibilitási probléma.
 • A MacOS számítógépek jól összehangolt kezelőfelülete zökkenőmentes felhasználást biztosít. Ez az operációs rendszer azonban kizárólag a Mac és az iMac gépeken futtatható.
 • Az operációs rendszer nélkül forgalmazott számítógépek esetében te választhatod meg, hogy vásárolsz-e egy Windowst vagy beszerzel egy Linuxot.

Egy számítógép szoftvere ugyanolyan fontos, mint a hardvere

A szoftver minden asztali számítógép elengedhetetlen része. Több száz különböző kategóriájú program licencét, előfizetését és dobozos változatát kínáljuk az operációs rendszerektől a speciális felhasználói programokon át a rendszerkarbantartó szoftverekig.

 • Az operációs rendszerek a legfontosabb szoftverek. Neked is be kell majd szerezned egyet amennyiben operációs rendszer nélküli számítógép mellett döntesz.
 • Az irodai szoftvercsomagok elsősorban dokumentumok és prezentációk szerkesztésére, grafikák készítésére és alkalmazásfejlesztésre alkalmasak.
 • A vírusirtó programok megvásárolható verziói a számítógép védelme szempontjából elengedhetetlenek, ingyenes verzióik ugyanis nem túl hatékonyak.
 • A képszerkesztő és videószerkesztő szoftvereket rendszerint a munkához használt számítógép típusokra telepítik.

A gamer számítógép legfontosabb szoftverei természetesen a számítógép játékok. Kínálatunkból kiválaszthatod a különböző típusú és témájú játékokat, melyeket online letölthető vagy dobozos kiszerelésben forgalmazunk.

A számítógép legfontosabb alkotóelemei

A számítógépek számos komponensből épülnek fel. A processzortól kezdve a hálózati-, hang- és videókártyán át a tápegységig és a RAM memóriáig és ezek mindegyikének megvan a maga fontos szerepe. Lássuk mely számítógép komponensek a legfontosabbak, és melyek felelnek meg leginkább a te igényeidnek?

A NAS hálózati adattároló (Network Attached Storage) lehetővé teszi, hogy könnyedén készíts biztonsági másolatot, tárolj vagy megossz adatokat több számítógép között.

A processzor minden számítógép szíve és agya

A számítógép belsejében lévő processzorok felelősek a programok futtatásáért, a feladatok elvégzéséhez szükséges számításokért és a gördülékeny, komplex játékélményért. Kínálatunkban megtalálhatod a piac két legjelentősebb processzorgyártójának - az Intel és az AMD - termékeit. A processzor legfontosabb paraméterei a frekvencia és a magok száma. Minél magasabb a frekvencia, annál jobb. A magokkal más a helyzet. A játékgépek csupán 4-8 mag teljesítményét használják ki, ettől több csak munkaállomásokhoz szükséges.

 • Az Intel Pentium és Intel Celeron processzorok viszonylag alacsony frekvenciával működnek, rendszerint 2-4 magosak. Az ilyen processzorral felszerelt gépek elsősorban irodai felhasználásra alkalmasak.
 • Az Intel Core i3/AMD Ryzen 3 procikkal futó számítógépek szintén főleg irodai célokra használhatók, de megbirkóznak a kissé bonyolultabb szoftverekkel is.
 • Az Intel Core i5/AMD Ryzen 5 CPU-k gamer PC-hez vagy nagyobb teljesítményű irodai gépekhez megfelelőek.
 • Az Intel Core i7/AMD Ryzen 7 processzorok nagy frekvenciaigényű, csúcsteljesítményű gamer PC-ket és munkaállomásokat hajtanak meg.
 • Az Intel Core i9/AMD Ryzen 9 procik használata streameléshez és egyéb nagy számításigényű szoftver futtatásához alkalmas extrém teljesítményű gépek esetében ajánlott.
 • Az Intel Xeon processzorokat elsősorban szervereknél használják. Az akár 56 magos CPU hatalmas teljesítménye egyidőben több párhuzamos művelet futtatására alkalmas.

Számítógépek beépített grafikus chippel vagy grafikus bővítőkártyával

A számítógép rendelkezhet integrált videokártyával vagy külön alaplapi foglalatba illesztett dedikált videókártyával. Minden processzorban megtalálható legalább egy ilyen integrált grafikus chip, amely önmagában is alkalmas az irodai gépek esetében. A játékhoz szükséged lesz egy gamer videókártyára és a nagyobb teljesítményigényű felhasználás esetén egy professzionális videókártyára a számítógép megfelelő működésének elérése érdekében. Néhány kivételtől eltekintve, mind az NVIDIA, mind az AMD által gyártott kártyák esetében a termékmodellek legújabb verziói a legerősebbek.

RAM memória – hány programmal birkózik meg egyszerre a géped?

A számítógép belsejében többféle memóriachip is megtalálható, többféle memóriával rendelkeznek, de a RAM a leggyorsabb. Az éppen futó programok azon adatait tárolja, amelyeket a processzor logikája a közeljövőben szükségesnek ítél meg. Minél nagyobb RAM kapacitás, annál több program futhat egyszerre a számítógépen. A RAM-ok esetében különbséget kell tenni a asztali számítógép, Laptop, MAC és szerver RAM-ok között. A memóriák közül a jelenlegi leggyorsabb a DDR5 memória.

Azok a számítógépek, amelyekben:

 • Kevesebb mint 4 GB RAM memória van, csak az irodai számítógép felhasználók által használt alkalmazásokkal vagy a webes böngészéssel képesek majd megbirkózni.
 • Legalább 8 GB RAM található a számítógép belsejében, megfelelnek az irodai alkalmazásokhoz és minimálisan megfelelnek a játékokhoz is. Viszont az igényesebb játékokhoz szükséges teljesítményre nem képesek.
 • Legalább 16 GB RAM található. Ezek a számítógépek ideálisak akár a hardverigényesebb játékokhoz, akár a grafikai szerkesztő szoftverekhez.
 • 32 GB vagy több RAM-mal rendelkező számítógépek kiválóan megfelelnek majd a streameléshez és egyéb professzionális célú felhasználáshoz. A szerverek memóriaigénye szintén magas.

A háttértároló típusa befolyásolhatja számítógéped sebességét

A számítógép háttértárolójára van elmentve valamennyi adatod, telepített programod, fotóid, de maga az operációs rendszer állományai is. Bár a merevlemez kapacitását tetszőlegesen választhatod meg, típusának kiválasztása azonban befolyásolhatja számítógéped működését.

 • HDD lemezek – Jellemző rájuk a jó méret/ár arány, viszont mivel lassabban működnek, főként adattárolásra használ számítógép alkatrészek.
 • SSD lemezek – Ezek már gyorsabb adatkezelésre képesek, viszont ez megmutatkozik az árukban is. Az SSD-vel felszerelt számítógépek jelentősen meggyorsítják a rájuk telepített játékok és operációs rendszerek futtatását.
 • SSHD lemezek – Az arany középút számítógép háttértároló esetén. Adatolvasásuk az SSD lemezektől lassabb ám a HDD tárolóktól gyorsabb, s emellett nagyon jó áron elérhetők.
 • HDD + SSD merevlemez kombináció – Egy nagy HDD lemez az adatok tárolására, egy kisebb SSD tároló pedig a programok futtatásához, és a számítógép gördülékenyen üzemel.

A legolcsóbb ajánlatainkat keresed? Látogass el az Alza outletbe, ahol sokféle felbontott, újszerű és használt számítógép vár rád.

Használj megfelelő számítógép kiegészítőket a sikeres munkához

Amennyiben szeretnéd munkádat maximális hatékonysággal végezni vagy szeretnél kényelmesen játszani, a megfelelő számítógép-tartozékok elengedhetetlenek. Egy jó számítógépes egér, számítógép billentyűzet és monitor elengedhetetlen alaptartozék. Gazdag kínálatunkban azonban sokkal több termék található. Erről te is meggyőződhetsz.

i

Még mindig bizonytalan vagy és nem tudsz dönteni arról, hogy milyen asztali számítógép lenne számodra a megfelelő? A "Hogyan válasszunk számítógépet? " cikkünk a segítségedre lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mac mini M2 2023 Szállításra kész > 5 db
Mini PC - Apple M2 (8 magos) processzor, Apple M2 10 magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS
279 990 Ft

2.
Mac Studio M2 MAX Szállításra kész > 5 db
Számítógép - Apple M2 MAX (12 magos) processzor, Apple M2 MAX 30 magos GPU, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt, 2 × USB 3.2, macOS
899 990 Ft

3.
Mac mini M2 PRO 2023 Szállításra kész > 5 db
Mini PC - Apple M2 Pro (10 magos) processzor, Apple M2 PRO 16 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, Micro Tower-ház, macOS
619 190 Ft

Még több
283 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 23×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac mini M2 2023
Mini PC - Apple M2 (8 magos) processzor, Apple M2 10 magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL019a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Mac mini M2 PRO 2023 - Mini PC
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac mini M2 PRO 2023
Mini PC - Apple M2 Pro (10 magos) processzor, Apple M2 PRO 16 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, Micro Tower-ház, macOS
619 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL019f
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Mac mini M2 2023 - Mini PC
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac mini M2 2023
Mini PC - Apple M2 (8 magos) processzor, Apple M2 10 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS
480 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL019d2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Mac Studio M2 MAX - Számítógép Ingyen
Alzabox szállítás
4,7
Mac Studio M2 MAX
Számítógép - Apple M2 MAX (12 magos) processzor, Apple M2 MAX 30 magos GPU, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt, 2 × USB 3.2, macOS
899 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL020a3a
4,3 67×
ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme)
Kézi számítógép -, dedikált videókártya,, Windows 11 Home
264 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a1hu
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
QOOBE II i5-12450H (8+512G)
Mini PC - Intel Core i5 12450H Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM DDR4 memória, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, Windows 11 Pro
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Zozt1a3a
4,3 67×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
235 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS NUC 13 Pro NUC13ANHI5
Mini PC - Intel Core i5-1340P Raptor Lake processzor, Intel Iris Xe Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és Thunderbolt, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
219 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn14pde7f2
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black - Konzol
Ingyen
Alzabox szállítás
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black
Konzol - kézi, handheld pc, SSD 512 GB, memóriakártya slot, - kézi számítógép, handheld pc, 512 GB-os SSD, memóriakártya slot
370 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTKOle1ahu
3,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter E1 Black érintős
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4500 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM DDR4 memória, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, a csomagban: webkamera, operációs rendszer nélkül
195 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TA087f35a2
4,3 67×
ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme)
Kézi számítógép -, dedikált videókártya,, Windows 11 Home
238 490 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a1hu
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Asus AiO M3402WFAK-BA069W Black
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, AMD Ryzen 3 7320U 4,1 GHz processzor, AMD Radeon Graphics, 8 GB RAM, 512 GB SSD, DVD, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér, billentyűzet és webkamera, operációs rendszer nélkül
Leárazás -5 %
257 990 Ft 272 690 Ft
Raktáron
Termékkód: TC050f9uHU
4,3 67×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
211 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NA999a2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter E1 Black érintős + beépített tápegység (UPS)
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4500 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 4 GB RAM DDR4 memória, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, a csomagban: webkamera, operációs rendszer nélkül
Leárazás -5 %
175 590 Ft 185 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TA087f35a3
Asus AiO A3402WBAK-WA683W White - All In One PC
Ingyen
Alzabox szállítás
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Asus AiO A3402WBAK-WA683W White
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 1235U Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér, billentyűzet és webkamera, operációs rendszer nélkül
319 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TC050f9qHU
4,5 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 12 Enthusiast (NUC12SNKi72)
Mini PC - Intel Core i7 12700H Alder Lake 4,7 GHz processzor, Intel Arc A770M 16 GB videókártya, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, operációs rendszer nélkül
290 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: NRn12e7a1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC OfficeBox Prime - i5 / 16GB RAM / 1TB SSD / W11 Pro
Számítógép - Intel Core i5 12400 Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics 730, 16 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Pro
273 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALTS2015f
AlzaPC GameBox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD / OS nélkül - Gamer PC Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD / OS nélkül
Gamer PC - AMD Ryzen 5 7600X 5,3 GHz processzor, AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB videókártya, 32 GB RAM DDR5 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 2,1, 4 × USB 3.2, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
668 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZbbr5r7800xb
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel NUC 11 Essentials Kit (NUC11ATKC2)
Mini PC - Intel Celeron N4505 Jasper Lake 2,9 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Desktop-ház, operációs rendszer nélkül
61 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn11ec1
3,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS NUC 12 Pro NUC12WSKI3
Mini PC - Intel Core i3 1220P Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI és Thunderbolt, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Mini ITX-ház, operációs rendszer nélkül
148 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NRn14pde7d3
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyen
Alzabox szállítás
4,3 19×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4a, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 380 Ft
488 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbi5r4060t
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 380 Ft
Leárazás -8 %
399 890 Ft 435 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbi5r4060
3,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter E1 Black érintéses
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4500 Jasper Lake 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 4 GB RAM, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, operációs rendszer nélkül E1600WKAT-BD036M
185 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TA087f35a1
Mac mini M2 2023 - Mini PC Ingyen
Alzabox szállítás
3,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Mac mini M2 2023
Mini PC - Apple M2 (8 magos) processzor, Apple M2 10 magos GPU, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, HDMI, USB-C és Thunderbolt 4, 2 × USB 3.2, Micro Tower-ház, macOS
358 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL019c

Számítógépek

AppleÚj MacBook Air nagy teljesítményű M3 chippel Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az ijesztően gyors M3 chipeket. És most ez a csiszolt szilíciumdarab a MacBook Air-be is bekerül. A világ legnépszerűbb laptopja most még jobb lett. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően számos új funkciót...
BIOS összeomlás után használható speciális funkció.
2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal...
kapacitásMi az akkumulátorkapacitás? A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
A Google Chromecast és a Google TV összehasonlítása. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan működnek a Chromecast eszközök, és miben különböznek az egyes verziók. Emellett tippekkel látunk el az új Chromecasthoz készült érdekes alkalmazásokkal kapcsolatban is.
A különböző USB kábeleket és csatlakozókat napi szinten használjuk. Azonban olyan sok van belőlük, hogy könnyen elveszhetünk köztük. Tarts velünk, és tekintsd át a leggyakoribb USB csatlakozótípusokat, valamint ismerkedj meg az USB-C-vel.
További cikkek Összes cikk

Számítógépek

A Számítógépek kategóriában összesen 283 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ