Shop roku MPLA317262

Jelmezek és farsangi kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Nemzetközi méret
S
(29)
M
(16)
L
(3)
Téma
Tündérmesék
(11)
Princezna
(11)
Boszorkány
(8)
Indián
(6)
Harcosok
(5)
Gyerek méret
3 - 4 éves
(2)
5 - 6 éves
(1)
7 - 9 éves
(2)
10 - 12 éves
(1)
Alsó korhatár
3 éves kortól
14 éves kortól
-

A jelmezek és farsangi kiegészítők kétségtelenül minden buliban vagy előadás elengedhetetlen részei. Jelmezbálba készülsz, vagy a kicsiket kell felkészítened Halloweenre? Nálunk férfi és női jelmez kiegészítők is találhatók. Természetesen mese- és filmszereplős gyermek jelmez kiegészítő típusok is kaphatók. Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Jelmez kiegészítők felnőtteknek és gyerekeknek

A farsangi jelmez nem csak gyerekeknek és tinédzsereknek való. A felnőttek is szívesen választanak eredeti maszkot egy bálra vagy tematikus bulira. A gyerekek viszont imádják a mesefigurákat és az aranyos állatokat. Engedd szabadjára a fantáziádat, és válassz filmes, történelmi vagy egyszerű Halloween jelmez kiegészítő típusokat, amelyekkel megspórolhatod a saját készítés fáradalmait.

Farsangi kiegészítők felnőtteknek

Minden jelmezbálhoz illenek a felnőtt farsangi kiegészítők. A maszkok általában egy adott témára épülnek, ami lehet például filmes vagy tévéfigura. A 60-as évekhez és a hippikhez kapcsolódóan is találhatsz jelmez kiegészítő változatokat, például virágos vagy a vad ruhákat, vagy kiegészítőket a retró diszkó korszakhoz. Ne feledkezzünk meg a rendőr, ápolónő és apáca jelmezekről sem.

  • A férfi jelmez kiegészítők a Star Wars, a La Casa de Papel és más népszerű filmek rajongóinak szólnak. Ebben a kategóriában vicces öltözékeket is találsz az Oktoberfestre, vagy hippi jelmez kiegészítő típusokat is, tele bő szárú nadrágokkal és rikító bő ingekkel.
  • A női jelmez kiegészítők egy kicsit változatosabbak. Öltözz a hatalmas Kleopátrának, egy égi angyalnak, vagy válassz retró, 50-es és 60-as évekbeli jelmez kiegészítő típusokat, amelyek tökéletesek ezekhez a bulikhoz. Ezek a jelmez kiegészítők garantáltan az est sztárjává tesznek majd.

i

A filmes jelmez kiegészítők is jók

A filmes jelmez kiegészítők a legnépszerűbb jelmezek közé tartoznak. Bármilyen eseményhez illenek, és nagy hatást keltenek. Könnyen összehangolhatod a párok jelmezeit, és együtt játszhatjátok el kedvenc karaktereiteket, mint a filmben.

Gyermek jelmez kiegészítő - állatok és mesefigurák

Függetlenül attól, hogy a gyerekeket milyen gyerek jelmezek érdeklik, a háziállatos, vagy szakmás jelmez kiegészítők nem rossz választás. Fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmasak, és mindenféle eseményen használhatók. A választásnál mindig vedd figyelembe a gyermek életkorát és magasságát. Ahelyett, hogy régi ruhákból készült, bonyolult gyermek jelmez kiegészítő készítésével vesződnél, szerezz be egyszerű maszkokat farsangra.

  • A fiú jelmez kiegészítők lehetnek szuperhősös, képregényfigurás, nindzsás vagy rendőrös témájúak – gyermekednek biztosan tetszeni fognak.
  • A lány jelmez kiegészítők közül nem mindig könnyű választani, de általában a hercegnő és a varázstündér nyerő. Bármelyik mesehőshöz kaphatók jelmez kiegészítők, de a kissé realisztikusabb orvos és vagy stewardess jelmez kiegészítő típusok is népszerűek.

Női jelmez kiegészítő
Női farsangi kiegészítők

Férfi jelmez kiegészítő
Férfi jelmez kiegészítők

Gyerek jelmez kiegészítő fiúknak
Jelmez kiegészítő fiúknak

Gyerek jelmez kiegészítő lányoknak
Jelmez kiegészítő lányoknak

Nincs farsangi jelmez kiegészítők nélkül

Tetszenek bizonyos farsangi jelmezek, de szeretnéd egy kicsit átalakítani őket? Az olyan jelmez kiegészítők, mint a maszkok, arcfestékek vagy kalapok segítségével ez gyerekjáték. Az adott jelmez gyakran nem tartalmaz mindent, amit a képen látsz, ezért figyelj a leírásra. Készíts eredeti jelmez kiegészítő típusokat az álarcosbálokhoz, és tedd magad különlegessé.

Egyszerű jelmez kiegészítők Halloweenre, bálra vagy partira

A farsangi maszkok, szemmaszkok és szemüvegek megkoronázzák a végső megjelenést, vagy egyszerű halloweeni jelmez kiegészítő gyanánt használhatod őket. Ne stresszelj a jelmezválasztáson, legyél manó, híresség vagy akár horror karakter. Egy tematikus bálba szintén választhatsz titokzatos sálat, vagy a vicces szemüvegeket is.

A gyors jelmez kiegészítők Halloweenre vagy Mikulára maszk formában kaphatók. Vegyél fel egy ijesztő bohóc vagy ördög álarcot, vagy alakítsd az öltözék többi részét ízlésed szerint.

A farsangi jelmez paróka nélkül nem az igazi

A parókák olyan farsangi kiegészítők, amelyek a felismerhetetlenségig megváltoztatják kinézetedet, és segítenek közelebb kerülni álmaid karakteréhez. Egy indián vagy bohóc maszk egyszerűen nem elég jelmez kiegészítő paróka nélkül. Légy leleményes, és rendezz diszkóbulit nagy afro frizurával, vagy változz őrült tudóssá. A parókák, mint jelmez kiegészítők mindig jól jönnek.

Jelmez kiegészítők – kalapok és sisakok minden jelmezhez

A farsangi sisakok és kalapok gyakran nem a jelmez részei. Az is előfordulhat, hogy egy másik darabot megfelelőbbnek találsz, hiszen a fantáziádnak semmi sem szabhat határt. Egy igazi kalóz vagy cowboy nem az igazi kalap nélkül, ahogy sok szakma sem sisak nélkül. A boszorkányos halloweeni jelmezek csak egy hosszú és hegyes jelmez kiegészítő kalappal teljesek.

i

Hogyan készítsünk egyszerű tündér jelmezt?

Sok szülő a kész jelmez kiegészítő darabokat részesíti előnyben, de egy egyszerű tündérjelmez nagyon könnyen elkészíthető régi ruhadarabokból vagy kartonpapírból is, csak egy kis kreativitást igényel. Arcfesték és fejpánt használatával együtt gyönyörű gyermekjelmezeket varázsolhatsz.

Arcfestékek, mint halloweeni jelmez kiegészítők

Az arcfestékek használata egyszerű módja annak, hogy feldobd a halloweeni és egyéb jelmezeket. Az arcfesték készletek, a filctollak és a csillámtetoválások megfelelő csillogást adnak a jelmezhez. A gyermekek állatos jelmezeit egy egyszerű rajzolt ormánnyal vagy bajusszal is kiegészítheted. A magasabb igényekkel rendelkezők számára hajspray-k és hajkréták is kaphatók, amelyekkel kreatív frizurákat készíthetsz.

A világító és villogó jelmez kiegészítők, mint például a neon karkötő segítségével biztosan nem maradsz láthatatlan. Nézz körül jelmez kiegészítők kategóriánkban – bajuszokat, fogakat, szarvakat és fejdíszeket is találsz.

Farsangi kiegészítők – tudnivalók vásárlás előtt

A kiválasztott jelmez kiegészítők esetén fontos, hogy elsősorban illjenek hozzád. Nincsenek nemi korlátok, de a parametrikus szűrők segítségével választhatsz jelmez kiegészítő típusokat lányoknak és fiúknak is. Gyerekek esetében figyelj az ajánlott életkorra, testmagasságra, felnőtt jelmez kiegészítők esetén pedig a ruhaméretekre.

i

Nézd meg, mit tartalmaznak a farsangi jelmezek

A jelmezek jól néznek ki a képen, de mindig győződj meg arról, hogy minden benne van-e a szettben, amit a kép ábrázol. Néhány jelmez kiegészítő, például paróka, maszk vagy cipő hiányozhat a készletből. Mindezek a szükséges jelmez kiegészítők megtalálhatók a megfelelő kategóriákban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Jelmez - felnőtt jelmez, téma filmek és sorozatok, felfújható jelmez, elem tok és ventilátor a jelmez része
9 990 Ft

2.
Felfújható jelmez felnőtteknek - The Hulk Szállításra kész > 5 db
Jelmez - felnőtt jelmez, téma filmek és sorozatok, felfújható jelmez, elem tok és ventilátor a jelmez része
8 690 Ft

3.
Liontouch Kalóz szemfedő Szállításra kész 4 db
Jelmez kiegészítő -
1 590 Ft

120 termék
5,0
Felfújható jelmez gyerekeknek - Unikornis
Jelmez - gyerek jelmez, téma egyszarvú, ajánlott 3 éves kortól, felfújható jelmez, elem tok és ventilátor a jelmez része
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz25271
Liontouch Lovagi köpeny, kék - Jelmez kiegészítő
Típusok
4,6
Liontouch Lovagi köpeny, kék
Jelmez kiegészítő - fiúknak és lányoknak fiúknak
9 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04354
Liontouch Kalóz szemfedő - Jelmez kiegészítő
Típusok
4,3
Liontouch Kalóz szemfedő
Jelmez kiegészítő -
1 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04368
Liontouch lovagi sisak, kék - Jelmez kiegészítő
Típusok
4,6
Liontouch lovagi sisak, kék
Jelmez kiegészítő - sisak, kék kivitel, anyaga hab
6 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04356
Liontouch Tripla oroszlános királyi korona - Jelmez kiegészítő
Típusok
5,0
Liontouch Tripla oroszlános királyi korona
Jelmez kiegészítő - körkivágó, fekete és arany kivitel, anyaga hab
3 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04377
Liontouch Tripla oroszlános királyi palást - Jelmez kiegészítő
Típusok
5,0
Liontouch Tripla oroszlános királyi palást
Jelmez kiegészítő - fiúknak és lányoknak
9 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04378
Liontouch Lovagi fejsze, kék - Játék fejsze
Típusok
4,6
Liontouch Lovagi fejsze, kék
Játék fejsze - habszivacs, hossza 39 cm, kék színben, ajánlott 3 éves kortól
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04357
Felfújható jelmez felnőtteknek - Bathtub
Jelmez - felnőtt jelmez, téma fürdős, felfújható jelmez, elem tok és ventilátor a jelmez része
Szuper ár
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz25290
5,0
Mancs őrjárat Chase mancsa hangokkal
Jelmez kiegészítő - 4 LR44 elem
9 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21517
4,5
Felfújható jelmez felnőtteknek - Captain America
Jelmez - felnőtt jelmez, téma filmek és sorozatok, felfújható jelmez, elem tok és ventilátor a jelmez része
Szuper ár
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz25289
Liontouch Rosa királynő készlet - kard, pajzs és korona - Játékpisztoly Típusok
4,5
Liontouch Rosa királynő készlet - kard, pajzs és korona
Játékpisztoly - alkalmas 3 éves kortól
23 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04369
4,0
SES Gyerek sztetoszkóp
Játék orvosi táska - koffer a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002561
Liontouch Viking szett - Kard, pajzs és fejsze - Kard Típusok
4,3
Liontouch Viking szett - Kard, pajzs és fejsze
Kard - klasszikus, hab, hossza 52,5 cm, kard, pajzs és fejsze a csomag része, piros kivitel, ajánlott 3 éves kortól
15 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04385
Liontouch Tripla oroszlános királyi készlet - kard, pajzs és korona - Játékpisztoly Típusok
5,0
Liontouch Tripla oroszlános királyi készlet - kard, pajzs és korona
Játékpisztoly - alkalmas 3 éves kortól
13 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04376
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard és pajzs - Kard
Típusok
5,0
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard és pajzs
Kard - klasszikus, hab, hossza 53 cm, kard és pajzs a csomag része, piros, kék és arany kivitel, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -7 %
17 990 Ft 19 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04353
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard, pajzs, fejsze, balta - Kard Típusok
5,0
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard, pajzs, fejsze, balta
Kard - klasszikus, hab, hossza 53 cm, kard, pajzs és fejsze a csomag része, piros, kék és arany kivitel, ajánlott 3 éves kortól
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04352
Liontouch Rosa királnyő korona - Jelmez kiegészítő Típusok
4,5
Liontouch Rosa királnyő korona
Jelmez kiegészítő - körkivágó, rózsaszín kivitel, anyaga hab
2 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04371
Liontouch Szamurájkard - Katana - Kard Típusok
4,7
Liontouch Szamurájkard - Katana
Kard - szamurájkard, hab, kék kivitel, ajánlott 3 éves kortól
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04393
Liontouch lovag szett, piros - Kard, pajzs, fejsze - Kard Típusok
5,0
Liontouch lovag szett, piros - Kard, pajzs, fejsze
Kard - klasszikus, hab, hossza 53 cm, kard, pajzs és fejsze a csomag része, piros és arany kivitel, ajánlott 3 éves kortól
12 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04350
Liontouch szamuráj pajzs - Védőpajzs Típusok
4,7
Liontouch szamuráj pajzs
Védőpajzs
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04394
Liontouch Viking szett - Kard és pajzs - Kard Típusok
4,3
Liontouch Viking szett - Kard és pajzs
Kard - klasszikus, hab, hossza 540 mm, kard és pajzs a csomag része, piros kivitel, ajánlott 3 éves kortól
11 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04384
Liontouch lovag készlet, kék - Kard és pajzs - Kard Típusok
4,6
Liontouch lovag készlet, kék - Kard és pajzs
Kard - klasszikus, hab, hossza 53 cm, kard és pajzs a csomag része, kék és arany kivitel, ajánlott 3 éves kortól
7 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04351
3,0
Liontouch Hercegnői kard
Kard - klasszikus, hab, hossza 449 mm, rózsaszín kivitel, ajánlott 3 éves kortól
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04392
Liontouch Viking fejsze - Játék fejsze Típusok
4,3
Liontouch Viking fejsze
Játék fejsze - habszivacs, hossza 32 cm, piros színben, ajánlott 3 éves kortól
4 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04387

Jelmezek és farsangi kiegészítők

cikkBusójárás - Kiemelkedő örökség Hazánk kulturális örökségének egyik fontos része a busójárás, amely minden évben a farsang időszakának egyik különleges eseménye. Kiemelkedő jelentőségét az is jelzi, hogy 2009-től az UNESCO szellemi örökség listáján is szerepel. Di mi is a busójárás és honnan ered? Kik...

Jelmezek és farsangi kiegészítők

A Jelmezek és farsangi kiegészítők kategóriában összesen 120 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó jelmezek és farsangi kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább jelmezek és farsangi kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb jelmezek és farsangi kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: jelmezek és farsangi kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ