Alzaboxy Q1 Shop roku

Gamer asztalok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hossz
12 cm
166 cm
-
Szín
Fehér
(9)
Fekete
(72)
Piros
(14)
Lila
(2)
Barna
(1)
Kék
(2)
Rózsaszín
(4)
Szürke
(4)
Többszínű
(1)
Zöld
(2)
Arany
(1)

A tökéletes gamer sarok elengedhetetlen elemei a gamer asztal és a gamer szék. A gamer asztal rendeltetése, hogy optimális magasságot és kellően szilárd felületet biztosítson a monitor, az egér, a billentyűzet, a hangszórók és persze a számítógép számára, ha nem szeretnéd a padlóra tenni. Egy gamer asztal LED megvilágítással pedig még izgalmasabbá teszi a belső teret, játszásra hangolt atmoszférát teremt. Olvass tovább és megtudhatod, mi a különbség egyik-másik gaming asztal között.

Tovább

Miben különbözik egy gamer asztal egy hagyományos asztaltól?

A gamer asztal kifejezetten a szenvedélyes játékosok igényeihez igazodik, akik szeretnek kényelmesen elhelyezkedni a dolgozószobájukban, és maximálisan élvezni kedvenc játékukat. Egyszerű kialakítással büszkélkedhet, állítható magassággal/dőléssel, nagy tartóssággal és teherbírással még a PC-szekrények esetében is, valamint speciális bevonattal ellátott, tuningolt felülettel. Minden gamer íróasztal rendelkezik különféle eszközökkel - ital- vagy fejhallgatótartóval, kábelkezelő rendszerrel, USB hubbal stb.

A gamer asztal többek között a következő előnyöket kínálja:

  • A gaming asztal könnyedén állítható, legyen szó akár a dőlésszögről, akár magáról a magasságról.
  • Kényelmes ergonómiát és lekerekített éleket kínál az órákon át tartó játékhoz.
  • A gamer asztal speciálisan kezelt asztallappal rendelkezik.
  • Nincs elég helyed? A számítógépasztal rengeteg helyet biztosít, valamint elbírja a játékhoz szükséges tartozékokat is.
  • A gamer íróasztal speciális funkciókkal és LED/RGB háttérvilágítással is felszerelhető.

Játék stílusosan - klasszikus és megvilágított gamer asztal is elérhető

A gamer asztal klasszikus és megvilágított íróasztalokra osztható, és a stílusos világítástól eltekintve sem minőségben, sem felszereltségben nem különböznek. Tehát csak rajtad múlik, hogy melyik modellt részesíted előnyben. A dizájnos játékgrafikát mindkét kategóriában élvezheted bizonyos asztaloknál. Melyik gamer asztal fog nyerni nálad?

Ne hagyd magad becsapni, még egy klasszikus gamer asztal is lehet igazán fantasztikus

Bár a klasszikus gamer asztalok nem kápráztatnak el háttérvilágítással vagy fényeffektusokkal, rengeteg stílusos színt és grafikát kínálnak, amelyekről nem fogod tudni levenni a szemed.

Az RGB gaming asztal új szintre emeli a játékélményt

Az RGB gamer asztalok színes háttérvilágítással büszkélkedhetnek, amely programozható és szabályozható az általános alkalmazások/vezérlők segítségével (modelltől függően). Az igényes játékosok a zene ütemére váltakozó fényhatásokat is élvezni fogják. A háttérvilágítással ellátott játékasztal nemcsak új játékélményt nyújt, hanem a sötétben a monitor figyelése közben még a szemed is tehermentesíti.


Klasszikus gamer számítógépasztal 100 cm
Klasszikus gamer asztal grafikával

RGB gaming asztal háttérvilágítással
RGB gaming asztal háttérvilágítással

A gamer játékasztalok mellett nézd meg a gamer székek és fotelek kategóriát is.

A gamer számítógépasztal legfontosabb paraméterei

Ha ez az első gamer asztal vásárlásod, akkor ez egy olyan befektetés, amelyet a maximális kényelem érdekében hozzád kell igazítani. A következő paraméterek különösen érdekesek lehetnek a számodra:

A gamer asztal munkalapjának méretei

Annak megfelelően válaszd ki a munkalap méreteit, hogy mennyi mindent szeretnél elhelyezni a gamer íróasztalon, továbbá mennyi szabad helyet igényelsz rajta. A munkalap hossza általában 140-160 cm között mozog, mélysége körülbelül 70-90 cm, mely bizonyos modellek esetében állítható. A könnyebb számolgatás érdekében nem árt tudni, hogy egy átlagos 24 colos monitor körülbelül 55 cm széles, a billentyűzetek szélessége többnyire 40-45 cm. A legnagyobb gamer számítógépházak körülbelül 20 × 45 cm területet foglalnak el. Ha tágas munkaterületet szeretnél, válassz gamer asztal modellt 150 cm hossztól felfelé.

Állítható gamer asztal - magasság és dőlésszög

A munkalap mélységének beállításán túl némelyik gaming asztal lehetővé teszi a lap magasságának és dőlésszögének finomhangolását is. A magasság beállítási tartománya általában 70-80 cm. A munkalap dőlésszöge 10°-ra állítható. A gamer asztal lapjának enyhe megdöntése hozzájárul az optimális ergonómiához és enyhíti az alkarra nehezedő nyomást. Az alábbi táblázatból megtudhatod, hogy a testmagasságod alapján milyen magasságra érdemes beállítanod a gamer íróasztalt, így kényelmesebb körülményeket alakíthatsz ki magadnak a játszáshoz.

Felhasználó magassága (cm) 155 165 175 185 195
Gamer asztal ajánlott magassága (cm) 65 67,5 70 72,5 75

Gamer asztal LED világítással

A gamer asztal LED háttérvilágítása nem számít alapfelszereltségnek, a legolcsóbb modellek esetében egyáltalán nem, de a legtöbb minimalista stílusú gamer számítógépasztal esetében sem áll rendelkezésre. A többi gaming asztal viszont állítható fényhatásokat és színeket kínál, mely amellett, hogy különleges hangulatot teremt a helyiségben, hasznos is, hiszen átláthatóbbá teszi a munkaterületedet, például nem fogod a monitor erős fényétől elvakulva véletlenül felborítani a gamer asztal szélére elhelyezett poharat. Ha pedig biztosra akarsz menni, válassz pohártartós gamer íróasztalt.

A gamer asztal színe

A teljesítményen túl a gamer összeállításoknál fontos szerepet tölt be a dizájn is, hiszen ez adja meg a játszás alaphangulatát. Általában a gamer asztal fehér vagy fekete, plusz egy kiegészítő színnel való kombinációja a legnépszerűbb. Választhatsz például fekete-piros gamer íróasztalt.

Minőségi anyagokból készült tartós gaming asztal

A gamer számítógépasztal váza a legtöbb esetben szilárd fémkeretből készül, a munkalap pedig ABS anyagból, egy rendkívül tartós műanyagból, melyet gyakran mikroszálas borítással látnak el, ami kellemes tapintásúvá teszi a gamer íróasztal felületét és hozzájárul a gamer egér pontosságához, ha egérpad nélkül használod.

i

A gamer asztal terhelhetősége

Egy átlagos gamer asztal terhelhetősége körülbelül 50 kg. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan elhelyezhetsz rajta egy nagy számítógépházat, benne a különféle PC alkatrészekkel, egy nagy monitort, a szükséges perifériákat, de akár egy nyomtatót és sok egyéb kiegészítőt is.

A legjobb gamer asztal nagyszerű funkciókkal bír

A vizuálisan kellemes háttérvilágításon kívül a gamer íróasztal számos extra kiegészítővel rendelkezik, amely javítja a játékélményt, a számítógép vezérlését és magát a számítógép mellett töltött időt. Melyek ezek az extrák?

  • Szinte minden jó gaming asztal rendelkezik kábelkezelő rendszerrel. Ezek leggyakrabban a táblán stratégiailag elhelyezett lyukak, amelyeken keresztül a kábeleket egy helyen, felesleges összegabalyodás és akadályok nélkül vezetheted át.
  • A csúszásmentes felület biztosítja, hogy minden játékkiegészítő a helyén maradjon.
  • Vízálló felület – nem kell aggódnod amiatt, hogy a kiömlő víz kárt tesz gaming asztalodban.
  • A játékasztalok emellett rendelkeznek:pohártartóval, távirányító és telefon tartóval, valamint egy akasztóval a fejhallgatók számára és egy praktikus USB hubbal.

Rapture gamer számítógépasztal

Nézd meg a Rapture gamer asztalok, kényelmes és ergonomikus kialakítású asztalait, ahol különösen értékelni fogod a kiváló minőséget, az egyszerű kialakítást és a kényelmet, beleértve a prémium háttérvilágítást, megfizethető áron és csak tőlünk.

Milyen árban mozog egy gamer asztal?

A gamer számítógépasztal kínálat kimondottan bőséges, ennek megfelelően az árak is széles skálán mozognak. A legolcsóbb gamer asztal körülbelül 40 ezer forintért lehet a tiéd. Az átlagár 100 ezer forint körül mozog, a legdrágább gamer asztal ára viszont eléri a 200 ezer forintot is.

Ha a kedvezményes ajánlatokat keresed, tekintsd meg akciós gamer asztal kínálatunkat.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gaming asztal - asztal magassága 110 cm, asztallap mérete 160cm × 160cm, tömege 29,5 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás és fejhallgató horog, 150 kg max. terhelhetőség, fekete és többszínű kivitel
208 690 Ft

2.
Genesis HOLM 300 - RGB, 120 x 60cm Szállításra kész > 5 db
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 120cm × 60cm, tömege 25 kg, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás, állítható fényhatások, pohártartó, fejhallgató horog, usb hub és vezeték nélküli töltő, 60 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
70 890 Ft

3.
Ultradesk Frag Black Szállításra kész > 5 db
Gaming asztal - asztal magassága 76 cm, asztallap mérete 140cm × 66cm, tömege 21 kg, vízálló, csúszásgátló, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog, usb hub és távirányító tartó, 90 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
69 990 Ft

Még több
84 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,7 19×
Rapture AURORA 300 fekete
Gaming asztal - acélszerkezet, beépített RGB háttérvilágítás a játékfelületen, asztal magassága 76 cm, asztallap méretei 120 × 60 cm, edzett üvegfelület, pohártartó és fejhallgató akasztó, munkafelület ívelt élekkel, állítható magasságú kiegyenlítő alátét, terhelhetőség 100 kg
+2 ajándék melynek értéke 8 480 Ft
Szuper ár
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGD0520
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Ultradesk Frag Black - Gaming asztal Típusok
4,7 20×
Ultradesk Frag Black
Gaming asztal - asztal magassága 76 cm, asztallap mérete 140cm × 66cm, tömege 21 kg, vízálló, csúszásgátló, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog, usb hub és távirányító tartó, 90 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UTD025
Arany középút Kiváló ár/érték arány
ULTRADESK UPLIFT - fekete - Gaming asztal Típusok
4,5
ULTRADESK UPLIFT - fekete
Gaming asztal - asztal magassága 116 cm, asztallap mérete 160cm × 75cm, tömege 30 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer és fejhallgató horog, 90 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UTD042
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
Cougar MARS - RGB
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 153,3cm × 77,1cm, tömege 40,3 kg, állítható magasság, led háttérvilágítás, állítható fényhatások és usb hub, 150 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
203 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MH905a8
5,0
Genesis HOLM 300 - RGB, 120 x 60cm
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 120cm × 60cm, tömege 25 kg, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás, állítható fényhatások, pohártartó, fejhallgató horog, usb hub és vezeték nélküli töltő, 60 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
70 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES001c2
4,1 11×
Sades Alpha Blue + Spotlight
Gaming asztal - asztal magassága 83 cm, asztallap mérete 120cm × 65cm, tömege 28 kg, állítható magasság, állítható dőlés, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás, fejhallgató horog és usb hub, 100 kg max. terhelhetőség, kék kivitel
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SADEt01
4,9 41×
Ultradesk Momentum Black
Gaming asztal - asztal magassága 75,5 cm, asztallap mérete 152,5cm × 70cm, tömege 32 kg, vízálló, csúszásgátló, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog, usb hub, távirányító tartó és mobiltelefon tartó, 130 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
89 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UTD026
Ultradesk Frag Blue - Gaming asztal Típusok
4,7 20×
Ultradesk Frag Blue
Gaming asztal - asztal magassága 76 cm, asztallap mérete 140cm × 66cm, tömege 21 kg, vízálló, csúszásgátló, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog, usb hub és távirányító tartó, 90 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
72 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UTD024
4,0
TRUST GXT 1175 Imperius XL Gaming Desk
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 140cm × 66cm, tömege 19 kg, csúszásgátló, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, pohártartó és fejhallgató horog, 150 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
100 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS400a2
Rapture TEMPLE 200 fekete - Gaming asztal Típusok
4,7 37×
Rapture TEMPLE 200 fekete
Gaming asztal - acélszerkezet, RGB háttérvilágítás, asztal magassága 75cm, asztallap mérete 120×60cm, texturált felület, pohártartó és fejhallgató akasztó, ívelt szélű munkafelület, az asztal szinte korlátlan teret ad a lábaknak, teherbírás 100 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGD0510d
4,7 19×
Rapture AURORA 310 fekete
Gaming asztal - asztal magassága 76 cm, asztallap mérete 136cm × 66cm, led háttérvilágítás, állítható fényhatások, pohártartó és fejhallgató horog, 100 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
+2 ajándék melynek értéke 8 480 Ft
Szuper ár
129 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGD0525
ULTRADESK Winger fehér - Gaming asztal Típusok
4,8
ULTRADESK Winger fehér
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 155cm × 110cm, tömege 42 kg, állítható magasság, pohártartó és fejhallgató horog, 90 kg max. terhelhetőség, fehér kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UTD039
Ultradesk Cruiser Red - Gaming asztal Típusok
3,0
Ultradesk Cruiser Red
Gaming asztal - asztal magassága 82 cm, asztallap mérete 160cm × 70cm, tömege 25,6 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog és távirányító tartó, 100 kg max. terhelhetőség, fekete és piros kivitel
140 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: UTD035
Rapture TEMPLE 200 piros - Gaming asztal Típusok
4,7 37×
Rapture TEMPLE 200 piros
Gaming asztal - acélszerkezet, RGB háttérvilágítás, asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 120 × 60 cm, texturált felület, pohártartó és fejhallgató akasztó, ívelt szélű munkafelület, állítható magasságú kiegyenlítő alátétek, teherbírás 100 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGD0510
Rapture ZOOM 100 piros - Gaming asztal Típusok
4,7 12×
Rapture ZOOM 100 piros
Gaming asztal - Z-alakú acél szerkezet, asztal magassága: 75 cm, asztallap mérete: 120 × 60 cm, textúrált felület, kábelrendszerező, pohártartó és fejhallgató akasztó, ívelt szélű munkafelület, állítható magasságú kiegyenlítő alátétek, teherbírás: 50 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
59 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGD0500
ULTRADESK Winger fekete - Gaming asztal Típusok
4,8
ULTRADESK Winger fekete
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 155cm × 110cm, tömege 42 kg, állítható magasság, pohártartó és fejhallgató horog, 90 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
237 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: UTD038
ULTRADESK Force Snow - fehér, RGB - Gaming asztal Típusok
5,0
ULTRADESK Force Snow - fehér, RGB
Gaming asztal - asztal magassága 76,5 cm, asztallap mérete 166cm × 70cm, tömege 34 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás, állítható fényhatások, pohártartó, fejhallgató horog és távirányító tartó, 100 kg max. terhelhetőség, fehér és fekete kivitel
149 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: UTD032
1,0
Anda Seat Terminator Premium Gaming Table - RGB Black
Gaming asztal - asztal magassága 110 cm, asztallap mérete 160cm × 160cm, tömege 29,5 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás és fejhallgató horog, 150 kg max. terhelhetőség, fekete és többszínű kivitel
208 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL037
4,7
Ultradesk Enter V2 fekete
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 100cm × 60cm, tömege 15 kg, kábelkezelő rendszer, pohártartó és fejhallgató horog, 60 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
54 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UTD034
ULTRADESK GRAND RED - Gaming asztal Típusok
4,8 16×
ULTRADESK GRAND RED
Gaming asztal - asztal magassága 80 cm, asztallap mérete 160cm × 70cm, tömege 24 kg, állítható magasság, kábelkezelő rendszer, pohártartó, fejhallgató horog, usb hub és távirányító tartó, 100 kg max. terhelhetőség, fekete és piros kivitel
91 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: UTD014
4,8
Cougar MARS 120 - ARGB
Gaming asztal - asztal magassága 74 cm, asztallap mérete 120cm × 81cm, tömege 31 kg, vízálló, csúszásgátló, led háttérvilágítás és usb hub, 150 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
114 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MH924a
5,0
Cougar E-Mars 150 - ARGB, elektromos
Gaming asztal - asztal magassága 115 cm, asztallap mérete 150cm × 75cm, tömege 48 kg, vízálló, csúszásgátló, állítható magasság és led háttérvilágítás, 100 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
280 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MH924b
ULTRADESK FORCE - fehér, RGB - Gaming asztal Típusok
5,0
ULTRADESK FORCE - fehér, RGB
Gaming asztal - asztal magassága 76,5 cm, asztallap mérete 166cm × 70cm, tömege 34 kg, kábelkezelő rendszer, led háttérvilágítás, állítható fényhatások, pohártartó és fejhallgató horog, 100 kg max. terhelhetőség, fehér és fekete kivitel
144 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: UTD027
3,9
Trust GXT 711X Dominus Gaming Desk
Gaming asztal - asztal magassága 75 cm, asztallap mérete 120cm × 72cm, tömege 19,35 kg, állítható magasság, 65 kg max. terhelhetőség, fekete kivitel
77 200 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JS400a3

Gamer asztalok

Gamer asztalok

A Gamer asztalok kategóriában összesen 84 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer asztalok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer asztalok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer asztalok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer asztalok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ