Mosogatógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(16)
B
(51)
C
(64)
D
(68)
E
(81)
F
(8)
Mosogatógép típusa
Keskeny
(96)
Szabvány
(184)
Mosogatógép elhelyezése
Beépített
(162)
Szabadon álló
(115)
Asztali
(10)
Aláépíthető
(8)
Mosogatógép vezérlése
Elülső vezérlőpanellel
(155)
Teljesen integrált
(130)
Mosogatás funkciók
Mosogató programok
Gyors
(175)
Üvegvédelem
(119)
ECO
(83)
Féltöltet
(72)
Intenzív
(53)
Szűrés

A mosogatógép már nem csak egy szűk réteg kiváltsága, hanem szinte minden háztartás nélkülözhetetlen eszközévé vált. A mosogatógép nemcsak vizet, időt és energiát takarít meg, hanem a környezetet is kíméli. A legjobb választás érdekében összpontosíts a mosogatógép típusára, a méretekre, az energiacímkére, valamint a további jellemzőkre és funkciókra.

Tovább

A mosogatógép számos előnyt kínál a kézi mosogatással szemben

A mosogatógépek számos előnnyel büszkélkedhetnek a kézi mosogatással szemben, amelyek számodra is meggyőzőek lehetnek.

 • Rendezett konyha mosogatásra váró edénykupacok nélkül.
 • Energiatakarékosság, mivel a folyó víz alatt történő mosogatás drágább.
 • A mosogatógép egyik fő előnye, hogy időt takarít meg, mivel a be- és kipakolás csak néhány percet vesz igénybe.
 • Egészséges kézbőr, mivel a kezed nem érintkezik a tisztítószerrel, így allergiás reakcióktól sem kell tartanod.
 • A mosogatógép megfelelő okos programainak köszönhetően nem kell beáztatni az edényeket.

Hogyan működik a mosogatógép - a mosogatás folyamata 4 fázisból áll

A mosogatógép működése általában 4 alapvető fázisra osztható, ennek eredményeként az edények tökéletesen tiszták lesznek.

 1. Az első fázisban a mosogató gép minden edényt átöblít, lemosva róluk a durvább szennyeződéseket.
 2. A második fázisban a vizet felmelegíti, az edényeket mosogatószerrel zsírtalanítja és teljesen átmossa.
 3. A harmadik fázisban a mosogató gép többszöri öblítésbe kezd, hogy semmi ne maradjon az edényeken, ezzel egyidejűleg adagolja az öblítőt.
 4. A negyedik fázisban a mosogatógép megszárítja az edényeket, hogy amikor elkészülnek, szép tiszták és szárazok legyenek, így már nem kell törölgetni őket.

A mosogatógép kialakításának típusa - beépített vagy szabadonálló mosogatógép?

Kíváncsi vagy, milyen kialakítású lehet egy mosogatógép? A beépíthető mosogatógép és a szabadonálló mosogatógép az alaptípusok közé tartoznak. A választás elsősorban a rendelkezésre álló helytől függ. Milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes mosogatógép  típusoknak?

A szabadonálló mosogatógép egy igazi klasszikus, amely bárhová megfelelő lehet

A szabadonálló mosogatógépek a legkelendőbb modellek közé tartoznak, mivel bárhol elhelyezhetők, ahol van hely (természetesen ahol van víz-, áramellátás és lefolyó). Mivel a mosogatógépek ajtaja nem építhető be a konyhabútorokba, érdemes arra is gondolni, hogy a mosogatógép általános megjelenése illeszkedjen a többi készülék és a konyhabútor megjelenéséhez.

 • Könnyen telepíthető.
 • Több méret közül választhatsz.
 • Alkalmas bármilyen belső térbe.
 • Megfizethető.
 • Kicsit magasabb a zajszintje.

A szabadonálló mosogatógép a konyhapult alá is beépíthető, ami azt jelenti, hogy a teteje eltávolítható, és a mosogatógép a konyhapult alá helyezhető. A mosogató gép jellemzői között a gyártók fel szokták tüntetni, hogy a fedél eltávolítható-e.

A beépíthető mosogatógép tökéletesen illeszkedik a konyhába

A beépíthető mosogatógépek azon vásárlók számára jelentenek ideális választást, akiknek egyedi konyhájuk van, és azt szeretnék, hogy az egészet egységes design jellemezze. Hogyan kerül beépítésre ez a fajta mosogató gép? A beépíthető változat a bútorlap mögé kerül.

 • Minden konyhában használható.
 • Elősegíti a konyha egységes megjelenését.
 • Nem olyan zajos, mint egy szabadonálló mosogatógép.
 • Létezik 60 cm-es és 45 cm-es beépíthető mosogatógép.
 • Az ajtóhoz a konyhabútorral megegyező bútorlapot kell vásárolnod.
 • Nem cserélhető ki másik méretű modellre.

i

A mosogatógép beépítésének típusai - félig beépíthető vs. teljesen beépíthető mosogatógép

A mosogatógép kétféleképpen építhető be. A teljesen beépíthető mosogatógép esetében a panel belülre kerül, és kívülről nem látható, a félig beépíthető mosogatógép azt jelenti, hogy a panel kívülre kerül, az ajtó pedig a bútorlap mögött található.

AEG szabadonálló mosogató gép
Szabadonálló mosogatógép

BOSCH beépíthető mosogató gép
Teljesen beépíthető mosogatógép

Félig beépíthető mosogató gépek
Félig beépíthető mosogatógép

Az IKEA METOD konyhákhoz alkalmas mosogatógépek is kaphatók nálunk. Ez alapján is szűrheted a kínálatot.

A 60 cm-es mosogatógép a standard méret, a kisebb háztartások számára egy 45 cm-es mosogató gép is elegendő lehet

A mosogatógép standard változata 60 cm-es, a keskenyebb mosogatógép kivitel 45 cm-es. A méret kiválasztásakor gondolj arra, hogy hány fős a háztartásod, milyen gyorsan tudod megtölteni a mosogatógépet, és mennyi hely áll rendelkezésre a mosogatógép elhelyezéséhez. Szabadonálló mosogatógépek, valamint beépíthető mosogatógépek is kaphatók 45 cm-es és 60 cm-es kivitelben is.

 • A 45 cm-es keskeny mosogatógépek ideális megoldást jelentenek, ha kevés a hely a konyhában, ha csak 3 személy él a háztartásodban, vagy ha tudod, hogy egy nagyobb mosogató gép nem telne meg. Ez a típus 8-10 terítéket képes elmosogatni.
 • A standard 60 cm-es mosogatógépek nagy háztartások számára alkalmasak, ahol a főzés és a mosogatás viszonylag gyakori tevékenységnek számít. A 60 cm-es mosogatógépek méretükből kifolyólag 12-15 terítéket tudnak elmosogatni.

Sokak számára ideális lenne, ha a mosogatógép 40 vagy 50 cm-es lenne, de ezek a méretek nagyon nem jellemzőek, ezért nehéz ilyet találni.

Az energiacímke a mosogatógép energia- és vízfogyasztását mutatja meg

A mosogatógép energia- és vízfogyasztásáról minden szükséges információt megtudhatsz a terméken található energiacímkéről. Ezenkívül a mosogatógép szárítási hatékonysági osztályára, zajszintjére és kapacitására (terítékek száma) vonatkozó információkat is tartalmaz.

A mosogató gép éves vízfogyasztása

Az éves vízfogyasztás az évi 280 mosogatási ciklus alapján kiszámított átlagos fogyasztást jelenti. A leginkább energiatakarékos mosogatógépek évente körülbelül 1600 litert fogyasztanak, ami valódi különbséget jelent a legkevésbé energiatakarékos, 4000 liter fogyasztású modellekhez képest. Bárhogy is legyen, a mosogatógép mindenképpen hatékonyabb, mint a hagyományos mosogatás.

A mosogatógépek szárítási hatékonysági osztálya

Ahhoz, hogy az edények a mosogatási ciklus végeztével biztosan szárazak legyenek, ismerni kell a szárítási hatékonysági osztályt, vagyis azt, hogy mennyire maradnak nedvesek az edények. A mosogatógépek A-tól G-ig vannak osztályozva, minél közelebb van az osztály az A csoporthoz, annál jobb az eredmény. A mosogatási eredmény mindig garantált, mert ez az érték a mosogatógép esetében mindig A.

i

Vásárlás előtt gondold végig, hogy a mosogatógép hol fog állni a konyhán belül, hogy ki tudd választani a befolyó- és kifolyócső megfelelő hosszúságát.

A mosogatógép kapacitását a terítékek száma jelzi

A mosogatógépek esetében a terítékek száma határozza meg a belső méretet. Egy teríték egy lapostányért, egy mélytányért, egy desszertes tányért, egy poharat, egy bögrét és egy evőeszközkészletet (kés, villa és kanál) tartalmaz - tehát lényegében egy egyszemélyes terítéket. Nem szabad azonban megfeledkezni az edényekről, tálakról és serpenyőkről sem, amelyekben általában főzni szoktál.

 • A kapacitást növeli a keskeny felső tartó, amely az evőeszközök és konyhai eszközök tárolására használható.
 • Egyes kosarak lehajtható tüskékkel is rendelkeznek, amelyek a magas poharak mosogatásához alkalmasak.
 • Ha a mosogatógép állítható kosarakkal rendelkezik, akkor úgy rendezheted el őket, hogy minél több helyet biztosítson.

A mosogatógépek zajszintje

Nem szabad alábecsülni a mosogató gép zajszintjét sem, mivel a legtöbb ember főleg este kapcsolja be ezt a készüléket. A legcsendesebb mosogatógépek esetében ez 40 dB körül van (halk beszélgetés), de általában 50 dB körüli zajszintet (utcai zaj) tapasztalhatsz, ami kellemesnek mondható. A felső határérték nem haladhatja meg a 60 dB-t (hangos beszélgetés).

Kíváncsi vagy, mely mosogatógépek a legkelendőbbek vásárlóink körében? Nézd meg, melyek a legnépszerűbb mosogatógépek az eladások alapján.

Milyen egyéb tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkeznek a mosogatógépek?

A mosogatógépek további funkciókat és jellemzőket is kínálnak, amelyek még magasabb szintre emelik őket.

 • A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy kényelmesen beállítsd a mosogatás kezdetét akár 24 órás késleltetéssel.
 • Az automatikus ajtónyitás egy olyan funkció, amely mosogatás után azonnal kinyitja a mosogatógép ajtaját.
 • Az automatikus mosogatószeradagolás a jobb minőségű mosogatógépek jellemzője, ennek köszönhetően a mosogatógép mindig optimális mennyiségű mosogatószert fog használni.
 • A túlfolyásvédelem úgy működik, hogy azonnal kikapcsolja a mosogatógép mosási ciklusát, ha a vízszint túl magasra emelkedik.
 • A vízérzékelő a mosószert a víz keménysége, hőmérséklete és szennyezettsége alapján meghatározott, optimális mennyiségben adagolja.
 • Az AquaStop úgy működik, hogy elzárja a mosogatógépet, kiszivattyúzza a vizet, és szivárgás esetén elzárja a szelepet.
 • A Load Sensor képes érzékelni a mosogatógép belsejében lévő edények mennyiségét, majd ennek alapján állítja be az optimális vízfogyasztást.
 • A gyerekzár védi a készüléket, hogy ne okozzon bajt, ha a gyerekek megnyomkodják a gombokat - konkrétan lehetővé teszi a vezérlőpanel lezárását.
 • A kijelző szinte minden mosogatógép részét képezi, ezen láthatod az aktuális programot, megkönnyítve ezzel a használatot.
 • A hőcserélő a hőt a következő ciklushoz szükséges víz előmelegítésére használja fel - nem szabadul fel forró gőz.
 • A hangjelzésnek köszönhetően nem kell ellenőrizned, befejezte-e már a mosogató gép az edények mosogatását.
 • A meleg víz bekötése pénzt takarít meg - a meleg víz olcsóbb, mint a mosogatógép által felmelegített hideg víz.
 • A Quick PowerWash egy rövid, hatékony program - kevesebb mint egy óra alatt tisztítja meg a normál szennyezettségű edényeket.
 • A Waterproof rendszer arra szolgál, hogy megvédje a készüléket a vízkároktól, így hosszabb élettartamot biztosít.
 • A TimeControl a teljesen beépíthető mosogatógép modelleknél használatos, ahol a mosogatási folyamatról LED fények segítségével ad tájékoztatást.
 • Az Active Water egy olyan funkció, amelynek köszönhetően a mosogatógép a mosogatás minden lépését víztakarékosabbá teszi.

A mosogatógépek körülbelül 7 programmal rendelkeznek, köztük egy erősen szennyezett edényekhez való programmal

A mosogatógépek több alapprogrammal rendelkeznek, ha a megfelelőt választod ki, még a nagyon piszkos edényeket is képes megtisztítani. Egyes mosogatógépek AutoSense programot kínálnak, amely automatikusan felméri az edények szennyezettségét, és ennek megfelelően választja ki az optimális programot. Ennek hiányában válassz a rendelkezésre álló programok közül.

 1. A gyors program a normál szennyezettségű edények mosogatására szolgál - egy ciklus időtartama általában 30 perc.
 2. Az Eco program energia- és víztakarékos, és nagyon alacsony energia- és vízfogyasztást biztosít a mosogatógép nagy mosogatási intenzitás mellett.
 3. Az éjszakai program nagyon csendes, amit különösen akkor fogsz értékelni, ha a mosogatógép éjszaka végzi a munkáját.
 4. A féltöltet egy olyan program, amely kis mennyiségű edényhez használható - a mosogató gép magától beállítja a fogyasztást.
 5. Az intenzív program az ételmaradékokkal és rászáradt piszokkal szennyezett edények mosogatására alkalmas.
 6. Az üvegvédő program a víz keménységének folyamatos szabályozásával kíméletesen mosogatja el és szárítja meg az üvegpoharakat.
 7. A party program akkor lesz különösen hasznos, ha nagyszámú poharat kell elmosogatnod.

Milyen hőmérsékleten működnek a mosogatógépek?

A mosogatógépek különböző hőmérsékleten működhetnek - ez attól függ, mennyire piszkosak az edények.

Mosogatási hőmérséklet Használat
40 °C Ideális a rászáradt ételmaradékoktól mentes edények mosogatásához.
50 °C Ez az egyik univerzális, rendszeresen használt program.
60-65 °C A hőmérséklet megfelelő a rászáradt ételmaradékok eltávolításához.
70 °C Akkor használd, ha hetente csak egyszer kerül bevetésre a mosogatógép.

A mosogatógépek nem sokra mennek tisztítószer és tartozékok nélkül

A tisztítószerek és mosogatógép tartozékok minden mosogatási folyamathoz szükségesek. Ezek közé tartoznak elsősorban a tisztítószerek, tabletták, öblítő vagy gél formában, de a tartalék tömlők, kosarak, pohártartók vagy kampók is.

Mit kell tudni a mosogatógépek tisztításáról és karbantartásáról? Van 5 tippünk a számodra

Ha betartasz néhány iránymutatást, a mosogatógép karbantartása nem lesz nehéz feladat.

 1. Használj tablettás, por állagú vagy folyékony tisztítószert a mosogató gép tisztításához.
 2. A mosogatógép rendszeres karbantartást, a szűrők pedig átöblítést igényelnek.
 3. Havonta egyszer üresen futtasd a mosogatógépet mosogatógép-tisztítószerrel.
 4. Rendszeresen adj hozzá mosogatógép sót, amely lágyítja a vizet.
 5. Használj mosogatógép-öblítőt is, és ne feledd el beállítani az optimális adagolást.

Mi nem való a mosogatógép belsejébe

A mosogató gép nem olyan készülék, amelybe mindent betehetsz, ami csak eszedbe jut. Ne tegyél bele fát (megrepedhet), bizonyos műanyagokat, ezüst tárgyakat (oxidálódhatnak), porcelán vagy kristály edényeket (a színek kifakulhatnak és sérülés veszélye áll fenn), finom üvegárukat (foltossá és opálossá válhatnak) és teflon főzőedényeket (a vékony védőréteg eldeformálódhat és lepattoghat).

i

Nem szeretnél túl sok pénzt költeni, de csábító a gondolat, hogy a te konyhádban is legyen mosogatógép? A vásár kínálata értékes darabokat rejt az eredeti vételár töredékéért. És hol találhatók olcsó mosogatógépek? Válogass kedvedre a termékek között a legolcsóbbtól kezdve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE GS642D90X Raktáron > 5 db
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, AutoOpen szárítás, kijelző
154 690 Ft

2.
GORENJE GS520E15S Raktáron > 5 db
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program)
133 990 Ft

3.
AMICA DFV41E6aISMG Raktáron > 5 db
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, mosás végét jelző hangjelzés és érintéses vezérlés, levehető felső fedél , mérete 85 × 44,8 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
99 990 Ft

Még több
290 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro DW-F453S Efficlean - Mosogatógép Típusok
4,7 23×
Siguro DW-F453S Efficlean - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - keskeny (45 cm), szabadonálló, panellel, C energiaosztály, ciklusonként akár 10 edénykészletet is elmosogat (ECO program), multifunkcionális evőeszköz fiók, zónamosás, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, Turbo speed+ gyorsmosás, kíméletes üvegtisztító program, állítható magasságú felső kosár, kijelző, automatikus ajtónyitás, kettős karok, AquaStop, méretek 84,5 × 44,8 × 60 cm (Ma×Szé×Mé), tömege 39 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverteres motorra
Szuper ár
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_F453S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
GORENJE GS642D90X
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, AutoOpen szárítás, kijelző
154 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY70
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
AEG FFB73527ZM GlassCare
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, állítható kosarak, mérete 85 × 44,6 × 61,5 cm (Ma×Sz×Mé)
233 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AEGMY069
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH SMI6ZCS49E - Beépíthető mosogatógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
BOSCH SMI6ZCS49E
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, érintéses vezérlés, mérete 87 × 66 × 67 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
345 350 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BOMY227
4,5 13×
GORENJE GS520E15S
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program)
133 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY36
4,4 14×
GORENJE GS520E15W
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, levehető felső fedél , mérete 84,5 × 44,8 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
123 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY37
4,8 21×
AMICA DFV41E6aISMG
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, mosás végét jelző hangjelzés és érintéses vezérlés, levehető felső fedél , mérete 85 × 44,8 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMIMY007
4,3
Beko DIS35020
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), érintéses vezérlés, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Leárazás -7 %
100 990 Ft 108 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BEMY110
4,4 18×
Gorenje GI520E15X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
117 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY35
4,6 43×
WHIRLPOOL WSFO 3O23 PF
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző, levehető felső fedél és állítható kosarak, mérete 45 × 59 cm (Sz×Mé)
Szuper ár
143 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY027
4,5 14×
WHIRLPOOL WI 7020 P
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző és állítható kosarak, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
149 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY078
4,6 26×
BEKO DIS35023
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, érintéses vezérlés, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
Leárazás -5 %
124 890 Ft 132 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BEMY111
4,7 19×
GORENJE GS620C10W TotalDry
Mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 85 × 60 × 58 cm (Ma×Sz×Mé)
159 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY26
4,5
SIGURO SGR-DW-T501W Efficlean
Mosogatógép - asztali (mélység 37,5 cm), szabadonálló, energetikai osztály F, akár 5 terítéket mosogat el egy ciklusban, max. tányérmagasság 28 cm, 7 program, evőeszköztartó rekesz, késleltetett indítás, Rapid gyorsmosogatás, kímélő program üvegáru tisztításához, LED kijelző vezérléssel, védelem túlfolyás ellen, melegvízre csatlakoztatható, méretek 43,8 × 55 × 50 cm (Ma × Szé × Mé), tömeg 20 kg, 3 év garancia
Szuper ár
82 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_T501W
AEG 7000 GlassCare FSE76738P - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
AEG 7000 GlassCare FSE76738P
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály A, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), információk kivetítése a padlóra és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, IKEA METOD konyhához megfelelő kialakítás, mérete 81,8 × 59,6 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
413 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AEGMY081
4,2 12×
GORENJE GV520E10
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 11 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, kijelző és állítható kosarak, mérete 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
128 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY23
Siguro DW-F602W Neo Green - Mosogatógép Típusok
4,7 27×
Siguro DW-F602W Neo Green - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - standard (60 cm), szabadon álló, B energiaosztály, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, speciális pohár/üveg mosó fúvóka, állítható magasságú felső kosár megrakva is, automatikus ajtónyitás, belső világítás, kettős kar, AquaStop, méretek: 84,5×59,8×60 cm (M×Sz×Mé), tömeg: 54,5 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverter motorra
Szuper ár
172 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_F602W
4,2
ELECTROLUX 700 FLEX MaxiFlex EEM48200IX
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály E, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, kijelző, mérete 81,8 × 59,6 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
208 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ELXMY134
5,0
WHIRLPOOL WBO 3T133 PF X
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé)
228 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY075
4,5 34×
GORENJE GV663C60 UltraClean
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, állítható kosarak, mérete 81,6 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
184 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY49
Siguro DW-F602DS Neo Green - Mosogatógép Típusok
4,7 27×
Siguro DW-F602DS Neo Green - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - standard (60 cm), szabadon álló, B energiaosztály, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, speciális pohár/üveg mosó fúvóka, állítható magasságú felső kosár megrakva is, automatikus ajtónyitás, belső világítás, kettős kar, AquaStop, méretek: 84,5×59,8×60 cm (M×Sz×Mé), tömeg: 54,5 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverter motorra
Szuper ár
179 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_F602DS
4,8
SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash
Mosogatógép - asztali (mélység 35 cm), szabadonálló, energetikai osztály F, akár 5 terítéket mosogat el egy ciklusban, max. tányérmagasság 30 cm, 7 program, belső világítás, kivehető evőeszköztartó rekesz, késleltetett indítás, Rapid gyorsmosogatás, kímélő program üvegáru tisztításához, LED kijelző és érintésvezérlés, automatikus ajtónyitás, 4 mosókar, védelem túlfolyás ellen, gyermekzár, melegvízre csatlakoztatható, méretek 50 × 55 × 35 cm (Ma × Szé × Mé), tömeg 20 kg, 3 év garancia
Szuper ár
98 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_T352W
4,5 60×
WHIRLPOOL WIO 3O540 PELG
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, mosási fázis jelzése és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, állítható kosarak és melegvízhez csatlakoztatható, mérete 82 × 59,8 × 55,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
224 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY087
4,5
CANDY CS 4C4F0A
Beépíthető mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), érintéses vezérlés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző, az ajtón lévő elülső panel nem része a csomagnak
175 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANMY93

Mosogatógépek

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...
Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.

Mosogatógépek

A Mosogatógépek kategóriában összesen 290 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosogatógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosogatógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosogatógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosogatógépek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ