ApF HU Shop roku

Környezetbarát termékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
XXL balení
Igen
(78)
Nem
(473)

A környezetbarát készítmények– vagy nevezhetjük ezeket akár öko szereknek is – alternatívát kínálnak a hagyományos termékek helyett. Ezek a termékek egyaránt kímélik a környezetet és az egészséged. A vegyszermentes produktumok felveszik a versenyt a hagyományos készítményekkel, vagy talán még le is körözik őket.

Tovább

Három jó indok, amiért érdemes öko készítményeket vásárolni

  1. kíméli az egészséged - például egy öko kézi mosogatószer nem irritálja a bőröd
  2. kevésbé terheli meg a környezetet – természetes alapanyagokból készült, jól lebomló és komposztálható termékek
  3. megfelelően hatékony – egy öko kézi mosogatószer vagy egy öko gépi mosogatószer, esetleg egy környezetbarát tisztítószer ugyanolyan hatásfokkal rendelkezik, mint hagyományos társaik

i

Környezetbarát háztartás: hogyan lehetünk környezetbarátabbak (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Öko készítmények – egy kíméletesebb megoldás

Az öko készítmények nemcsak az egészséged kímélik, hanem a környezetet is. Az illetékes hatóságok kizárólag azon termékekhez adják meg az „ECO” tanúsítványt, amelyek természetes, maguktól lebomló anyagokból készülnek, s így nem szennyezik a környezetet. Természetes összetevőinek köszönhetően nemcsak a természetet, de a felhasználó bőrét is kíméli. Ezek a termékek nem váltanak ki kontaktreakciókat érzékeny bőrű, vagy allergiával küzdő embereknél, kisgyermekeknél és asztmától szenvedő betegeknél.

i

Hogyan járulhatsz hozzá a műanyag csomagolóanyagok csökkentéséhez a drogériákban?

Öko termékek nem tartalmazhatnak következő összetevőket: kőolaj származékok, foszfátok, optikai fehérítőszerek, szintetikius illatanyagok, konzerválószerek, szinezékek, genetikailag módosított enzimek, petrolkémiai reagensek, fehérítő aktivátorok.

Az öko készítmények hatásfoka

A drogériákban kapható öko termékek hatásfokuknak köszönhetően sikeresen helyettesítik a hagyományos, nem vegyszermentes készítményeket. Sok környezetbarát produktum legalább olyan hatékony mint a szintetikus termékek. Megbirkóznak mindenféle szennyeződéssel – legyen az akár konyhai vagy fürdőszobai felület, esetleg egy folt az öltözékeden.

Öko termékeink széles választéka

Kínálatunkban megtalálhatod a környezetbarát készítmények széles választékát, mint például mosószerek, öko mosogatógép tabletták, takarítási segédeszközök, öko pelenkázási segédeszközök, intim higiéniás készítmények valamint kéz- és bőrfertőtlenítő termékek.

Öko tisztítószerek

A takarítás egy örök háború a szennyeződések és a baktériumok ellen. Szűkebb élettered minden egyes lakóhelyisége, házad vagy lakásod különféle részei más és más harcterek ebben a háborúban. Itt és most dől el! Válaszd ki az időt és a helyet és vezényeld harcba katonáid - mindegyik más és más környezetbarát tisztítószer – a győzelemért!

Öko mosószerek

Egy mosószer nem csupán mosópor és öblítő! Az öko mosószerek együtt, csapatként segítenek neked ruháidat tisztává és üdévé varázsolni, már az előtisztítástól kezdve, de emellett gondoskodnak a ruhatisztításhoz használt víz megfelelő pH értékéről is, hogy megkiméljék mosógéped a lerakódó vízkőtől.

Öko mosogatószerek

Kímélni szeretnéd a környezetet és úgy mellesleg azt sem bánnád, ha nem kellene gumikesztyűben mosogatnod? Nos, ez esetben az öko kézi mosogatószer nyújt alternatívát a számodra. Ugyanakkor, ha a konyhádban már egy mosogatógép is segít neked a munkában, hát illene már őt e segítségért valahogy megajándékozni! Egy öko gépi mosogatószer például biztosan nagyon meg fogja örvendeztetni a szennyes edények varázslóját. Hidd el nem fog válogatni! Neki mindegy, hogy mosogatógép gél, tabletta, mosogatógép por, öblítő vagy mosogatógép só, biztosan örülni fog bárminek.

Öko takarítóeszközök

Súrolás, dörzsölés, pucolás, glancolás, felmosás, feltörlés, felsöprés, szelektálás és a legvégén a szemétbe dobás. A takarítás jól ismert, tipikus mozzanatai, és az ehhez szükséges valamennyi öko takarítóeszköz. Mindegyikük természetes, jól lebomló vagy komposztálható anyagból.

Öko pelenkázás

Te is kismama vagy? Fontosnak tartod, hogy milyen ökológiai lenyomatot hagysz hátra az utókor számára kis porontyod után? Ebben az esetben, biztosan nagyra értékeled majd az öko gyermekpelenkákat és törlőkendőket is.

Öko intim higiénia

Óvd magad oly módon, hogy közben a természetet is óvod! Természetesen az öko intim higiénia termékkategóriánkban található termékeink, mint például a papírzsebkendők, wc papírok, menstruációs kelyhek, menstruációs bugyik, óvszerek és sikosítók, mind-mind környezetbarát termékek.


AlzaEco – bőr és környezetkímélő termékcsalád rendkívül kedvezményes árakkal

Az AlzaEco márkanév alatt olyan minőségi vegyszermentes termékek választékát találod, mint az öko mosóporok, öko gépi mosogatószerek, öko kézi mosogatószerek, öko vízlágyítószerek, és öko mosógélek, amelyeket a természetes anyagok magas aránya jellemez, és amelyek a lehető legkörnyezetbarátabbak. Az AlzaEco márka egyik legfontosabb előnye a különleges környezetbarát csomagolás vagy öko zacskó, az úgynevezett Bag-in-box, amelyben a termékeket szállítják, és amely könnyen újrahasznosítható csomagolás is egyben.

A saját fejlesztésű termékeinkből álló AlzaEco termékcsalád már sok háztartás elválaszthatatlan részévé vált az évek során. Összetételének köszönhetően kíméli a környezetet, kedvezményes árainak köszönhetíen pedig a pénztárcádat is. Az AlzaEco kínálatában szereplő termékek biztosan megörvendeztetnek majd téged is, hiszen nemcsak a szennyesedről gondoskodnak, használj akár mosóport vagy akár mosógélt, de segítségedre lesznek majd takarításkor és mosogatáskor is.

Háztartásod tökéletes védelmének érdekében használj kézfertőtlenítő és bőrfeltőtlenítő termékeket!

i

Megtudtuk, hogyan működnek az AlzaEco környezettudatos mosószerei a gyakorlatban. A Kipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek cikkünben most mindent megtudhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tisztítókendő - - 12,32 Ft/törlőkendő
690 Ft

2.
Popsitörlő - 240 db, alkalmas normál, érzékeny, száraz bőrtípusra, alkoholmentes és öko/bio, illatmentes - 21,21 Ft/db
5 090 Ft

3.
KOLORKY DELUXE VELVET PANTS Wild Raktáron változat szerint
Öko pelenka - 8 – 13 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, parfümmentes és klórmentes
3 690 Ft

Még több
609 termék
4,7 194×
AlzaEco, levendula fa, 3 l (100 mosás)
Bio öblítő - univerzális, érzékeny bőrre is alkalmas, megkönnyíti a vasalást és puhábbá teszi a ruhákat, megakadályozza az elektrosztatikus töltés kialakulását, levendulás fa illat, minden összetevő könnyen biológiailag lebomló, nem szennyezi a háztartási szennyvíztisztító tartályokat vagy szennyvíztisztító telepeket, 100%-ban újrahasznosítható csomagolás, nem tesztelték állatokon, 100 mosásig tart, 3 l térfogat, 1 db-os kiszerelésben - 37,90 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 263,33 Ft/1 l
+Ajándék Tisztítókendő AlzaEco melynek értéke 690 Ft
Szuper ár
3 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2744
PAMPERS Harmonie 2-es méret (132 db) - Eldobható pelenka
Típusok
4,9 79×
PAMPERS Harmonie 2-es méret (132 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka és öko pelenka, méret 2, gyermek súlya 4 - 8 kg, 132 darab a csomagban, parfümmentes, állatkás, Pampers Harmonie sorozat - 90,83 Ft/db
Szuper ár
11 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169302
Waterwipes 100% BIO lebomló törlőkendő 4 × 60 db - Popsitörlő
Típusok
4,9 30×
Waterwipes 100% BIO lebomló törlőkendő 4 × 60 db
Popsitörlő - 240 db, alkalmas normál, érzékeny, száraz bőrtípusra, alkoholmentes és öko/bio, illatmentes - 21,21 Ft/db
5 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15485
Waterwipes 100% BIO lebomló szalvéta 9 × 60 db - Popsitörlő
Típusok
4,9 30×
Waterwipes 100% BIO lebomló szalvéta 9 × 60 db
Popsitörlő - 540 db, alkalmas normál, érzékeny, száraz bőrtípusra, alkoholmentes és öko/bio, illatmentes - 24,98 Ft/db
13 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15484
PAMPERS Harmonie 4-es méret (160 db) - Eldobható pelenka
Típusok
4,9 79×
PAMPERS Harmonie 4-es méret (160 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka és öko pelenka, méret 4, gyermek súlya 9 - 14 kg, 160 darab a csomagban, parfümmentes, állatkás, Pampers Harmonie sorozat - 121,81 Ft/db
Szuper ár
19 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169304
PAMPERS Harmonie 1-es méret (102 db) - Eldobható pelenka
Típusok
4,9 79×
PAMPERS Harmonie 1-es méret (102 db)
Eldobható pelenka - hagyományos pelenka és öko pelenka, méret 1, gyermek súlya 2 - 5 kg, 102 darab a csomagban, parfümmentes, állatkás, Pampers Harmonie sorozat - 68,53 Ft/db
6 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY169301
5,0 16×
PAMPERS Pants Harmonie 5 (20 db)
Bugyipelenka - terpeszpelenka, mérete 5, súlyhatár: 12 - 17 kg, parfümmentes, darabszám a csomagban: 20 db - 294,50 Ft/db
5 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY169293
KOLORKY DELUXE VELVET PANTS Wild - Öko pelenka
L XL
Típusok
5,0 14×
KOLORKY DELUXE VELVET PANTS Wild
Öko pelenka - 8 – 13 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, parfümmentes és klórmentes
Szuper ár
3 690 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN302nad
KOLORKY NIGHT unikornisok - Öko pelenka
Típusok
4,8 83×
KOLORKY NIGHT unikornisok
Öko pelenka - 12 – 16 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas, nedvességjelző, szagsemlegesítő, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, extra légáteresztő, parfümmentes és klórmentes
Szuper ár
2 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19381nad
AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő 56 db - Tisztítókendő Típusok
4,8 92×
AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő 56 db
Tisztítókendő - - 12,32 Ft/törlőkendő
Szuper ár
690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: MYD446
4,8 83×
KOLORKY NIGHT L (19 db)
Öko pelenka - 8 – 13 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas, méret: L, nedvességjelző, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, parfümmentes és klórmentes - 157,37 Ft/db
Szuper ár
2 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN258
AlzaEco biológiailag lebomló WC-papír 60 darab - Nedves wc papír
Típusok
4,8 159×
AlzaEco biológiailag lebomló WC-papír 60 darab
Nedves wc papír - a maximális tisztaság érdekében, illatosított, környezetbarát, egyrétegű, lapok száma: 60 - 11,50 Ft/napkin
Szuper ár
690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA231
KOLORKY DAY Virágok - Öko pelenka
Típusok
4,9 38×
KOLORKY DAY Virágok
Öko pelenka - 5 – 6 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, parfümmentes és klórmentes
Szuper ár
2 490 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN263nad
4,6 224×
DUREX Naturals 10 db
Óvszer - extra vékony, latex, víz alapú síkosító, méretek 56 × 195 mm (Sz×H), fal vastagsága 0,055 mm, 10 darab a csomagban - 429 Ft/db
4 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KND092
Frosch EKO citrus WC gél 750 ml - Környezetbarát tisztítószer
Típusok
4,9 57×
Frosch EKO citrus WC gél 750 ml
Környezetbarát tisztítószer - WC, 750 g - 1 720 Ft/1 kg
1 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS147
AlzaEco Biológiailag lebomló WC-papír (4× 60 db) - Nedves wc papír
Típusok
4,8 159×
AlzaEco Biológiailag lebomló WC-papír (4× 60 db)
Nedves wc papír - a maximális tisztaság érdekében, illatosított, környezetbarát, egyrétegű, lapok száma: 240 - 13,29 Ft/ubrousek
+Ajándék Tisztítókendő AlzaEco melynek értéke 690 Ft
Szuper ár
3 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOPA422
FROSCH EKO Tisztítószer - málna 1 l - Környezetbarát tisztítószer
Típusok
4,6 47×
FROSCH EKO Tisztítószer - málna 1 l
Környezetbarát tisztítószer - általános, 1000 g - 1 190 Ft/1 kg
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS397
KOLORKY DAY Tollak - Öko pelenka
Típusok
4,6 19×
KOLORKY DAY Tollak
Öko pelenka - 5 – 6 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, parfümmentes és klórmentes
Szuper ár
2 490 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN264nad
AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő (4× 56 db) - Tisztítókendő
Típusok
4,8 92×
AlzaEco Biológiailag lebomló nedves törlőkendő (4× 56 db)
Tisztítókendő - - 9,78 Ft/ubrousek
Szuper ár
2 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2142
5,0 14×
NATY ECO nedves törlőkendők (3× 56 db)
Öko nedves törlőkendő – atópiás bőrű babák számára, száraz bőrű babák számára, normál és érzékeny bőrű babák számára, alkoholmentes, vegán, öko/bio, hipoallergén és növényi kivonatokkal, illatmentes - 22,56 Ft/törlőkendő
3 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9192
4,9 139×
AlzaEco mosogatógépsó 4 kg
Öko mosogatógépsó - a vízkőlerakódás megelőzése, 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, minden összetevő könnyen biológiailag lebomló, nem terheli a házi szeptikus tartályokat vagy szennyvíztisztító telepeket, 100%-ban újrahasznosítható csomagolás, nem tesztelték állatokon, tömege 4 kg - 522,50 Ft/1 kg
Szuper ár
2 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC289
4,8
FROSCH Duopack Citrus és Aloe Vera (2× 750 ml)
Mosogatószer - környezetbarát, eltávolít minden zsíros szennyeződést az edényekről - 1 095 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 460 Ft/1 l
2 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2191
KOLORKY DAY Virágok M (21 db) - Öko pelenka
S M L XL
Típusok
4,9 38×
KOLORKY DAY Virágok M (21 db)
Öko pelenka - 5 – 8 kg testsúlyú gyermekeknek alkalmas, méret: M, pelenkakiütés elleni védelem, rugalmas szalag, parfümmentes és klórmentes - 123,33 Ft/db
Szuper ár
2 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLN265
5,0 15×
FROSCH EKO mosogatógépbe öblítő folyadék 750 ml
Öko mosogatógép-öblítő - hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és ételmaradékokat, és tökéletesen tisztává teszi a mosogatógépet - 2 363,44 Ft/1 l
1 770 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYC300

Környezetbarát termékek

mosószerHogyan járulhatsz hozzá a műanyag csomagolóanyagok csökkentéséhez a drogériákban? Bárki hozzájárulhat bolygónk védelméhez vagy inkább megmentéséhez, ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy megváltoztatjuk néhány berögződött szokásunkat és a környezettudatosság útjára lépünk. A környezettudatos vásárlás egy szuper kezdet, mely során az ember jobban...
A környezetbarát háztartásoknak egyre több támogatója van, akik személyesen is szeretnének hozzájárulni a környezet állapotának javításához. Vegyél részt ebben és ismerd meg a zöld háztartások előnyeit, a műanyag, papír, üveg és egyéb hulladékok szétválogatásának...
Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a teszten? Fel tudják-e venni a versenyt ezek a környezetbarát mosószerek a hagyományos vegyi mosószerekkel? Milyen a mosóerejük, illatuk, oldhatóságuk és egyéb fontos...

Környezetbarát termékek

A Környezetbarát termékek kategóriában összesen 609 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó környezetbarát termékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb környezetbarát termékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: környezetbarát termékek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ