AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Főzőlapok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Főzőlap típusa
Indukciós
(141)
Üvegkerámia
(71)
Gáz
(14)
Vasmagos
(2)
Főzőzónák száma
2
10
-
Tulajdonságok és funkciók
Időzítő
(149)
Gyerekzár
(138)
Érintésvezérlés
(135)
Maradék hőjelző
(126)
Booster
(104)
Magasság
0,4 cm
32 cm
-
Szélesség
28 cm
86 cm
-
Mélység
29 cm
75,3 cm
-
Kinézet
Fekete üveg
(199)
Fehér üveg
(14)
Antracit
(1)
Rozsdamentes acél
(9)
Felület
Rozsdamentes acél
(11)
Üveg
(216)
Zománc
(1)

A főzőlapok fontos szerepet töltenek be minden konyhában, ezért légy körültekintő a kiválasztásánál. Elektromos és gáz főzőlapok egyaránt találhatók a kínálatunkban, különböző jellemzőkkel, funkciókkal és kialakítással. A folytatásban tanácsokkal látunk el a számodra legmegfelelőbb modell kiválasztásához.

Tovább

Melyik a leggyakrabban használt főzőlap? Egyértelműen az elektromos

Az elektromos főzőlapok az egyik legnépszerűbb típusok manapság. Ezek jellemzően elektromos csatlakozásúak - így a gázellátással nem rendelkező háztartások számára kézenfekvő választás. Ide tartoznak a kerámia és az indukciós főzőlapok is.

i

Az elektromos főzőlapok csatlakoztatása

Mit kell tudni az elektromos főzőlapok csatlakoztatásáról? A 220V-240V-os csatlakozás (azaz a hagyományos aljzat) ott használatos, ahol a háromfázisú csatlakozás nem lehetséges. A leggyakrabban 400 V-os indukciós főzőlapok kerülnek bekötésre, amelyek lehetővé teszik az összes főzőlap teljes teljesítményének egyidejű használatát. A legjobb, ha a főzőlap külön áramkörhöz csatlakozik.

Indukciós főzőlapok

Az indukciós főzőlapok az elektromágneses indukció elvén működnek, amelynek köszönhetően a hő nem a főzőlapon, hanem közvetlenül az edényben keletkezik. Ez a legenergiatakarékosabb megoldás, amely a legújabb technológiát használja, és számos korszerű funkciót kínál. Ha gyakran főzöl, az indukciós főzőlapok az ideális választás.

Indukciós főzőlapok - előnyök és hátrányok

  • Könnyen tisztítható.
  • Alacsony energiafogyasztás.
  • Biztonságos (csak az edény alját melegíti).
  • Azonnali hőszabályozás.
  • Elektronikus vezérlés és korszerű funkciók.

Üvegkerámia főzőlapok

Az üvegkerámia főzőlapok fűtőszálat használnak, amely felmelegíti a főzőzónát, amely átadja a hőt a rá helyezett edény aljának. Az egyszerű karbantartás és az érintésvezérlés mellett ezek a főzőlapok számos hasznos funkciót kínálnak, mint például maradékhő kijelzés, időzítő, automatikus kikapcsolás és még sok más.

Üvegkerámia főzőlapok - előnyök és hátrányok

  • Könnyen tisztítható.
  • Gyors hőátadás.
  • Megfizethető.
  • Elektronikus vezérlés és korszerű funkciók.
  • Minden típusú edényhez alkalmas.
  • Magasabb energiafogyasztás az indukciós főzőlaphoz képest.
  • Maradék hő.

i

Elektromos vagy gáz főzőlap? A kombinált mindkettőt rendelkezésedre bocsátja

A kombinált főzőlapok két különböző fűtési rendszer - általában két gázégő és egy kétzónás elektromos főzőlap - előnyeit kínálják. Így egyetlen készülék segítségével pontosan úgy készítheted el az ételeket, ahogyan szeretnéd.

Gáz főzőlapok

A gáz főzőlapok a gáz égetésének elvén működnek, amelynek során a láng közvetlenül az edény alját melegíti. Ezek a főzőlapok alapfelszereltségként elektromos gyújtással és gázszivárgásgátlóval rendelkeznek.

Gáz főzőlapok - előnyök és hátrányok

  • Egyszerű és azonnali hőszabályozás.
  • Nagy teljesítmény azonnali felmelegedéssel.
  • A főzőlapok ára alacsonyabb.
  • A gáz főzőlapok tisztítása nehezebb.
  • Gázcsatlakozásra van szükség.

Szereted a modern technológiát? Léteznek beépített páraelszívóval rendelkező főzőlapok, sőt okos főzőlapok is

A klasszikus változatok mellett léteznek speciális főzőlapok beépített páraelszívóval vagy okos főzőlap is.

  • A beépített páraelszívóval rendelkező főzőlapok az alsó elszívás elvén működnek, ahol a főzőlapok közé egy páraelszívó kerül, amely azonnal eltávolítja a szagokat és a gőzt. Ez egy csendesebb, hatékonyabb és gazdaságosabb megoldás.
    • A Hob2Hood egy olyan technológia, amely vezeték nélkül csatlakoztatja a páraelszívót a kompatibilis főzőlaphoz. Ezért nem kell folyamatosan ellenőrizni a teljesítményét és szabályozni a páraelszívót, mivel ez a funkció automatikusan beállítja az intenzitást.
  • Az okos főzőlapok a modern okos háztartások részét képezik. A mobilalkalmazáson keresztül történő távvezérlésnek köszönhetően bárhonnan ránézhetsz a főzési folyamatra, és mindig látni fogod a készülék állapotát.

Hány főzőzónás lehet egy főzőlap?

A főzőlapok egytől nyolcig bármennyi főzőzónával rendelkezhetnek, de a négy főzőzóna a standard. A négyzónás főzőlapok a klasszikus háztartásokba valók, ahol a főzés mindennapos - a nagyobb modellek nagyobb háztartásokba alkalmasak.

A kétzónás főzőlapok a kisebb helyiségekbe optimálisak

Egy kétzónás főzőlap ideális egy kis konyhába, vagy akár csak alkalmi használatra a nyaralóba. Mindenféle fűtési mód közül választhatsz - elektromos és gáz főzőlapok is kaphatók. A kétzónás főzőlapok a hagyományos négyzónás főzőlaphoz hasonló funkciókat kínálnak, csak feleannyi helyet foglalnak el.

A hordozható főzőlapok ideális megoldást jelentenek utazáshoz/nyaralóba. Kompakt méretűek, olcsók és minden változatban - gáz, kerámia és indukciós - kaphatók. Hátránya lehet, hogy lassabban melegszik fel.

Ügyelj a helyes méretre - a pultba süllyeszthető főzőlap

A főzőlap kiválasztásakor ne feledkezz meg a megfelelő méretről sem, mivel a főzőlap közvetlenül a konyhabútorba illeszkedik. Ez azt jelenti, hogy a munkafelületbe pontosan a főzőlap méretének megfelelő kivágást kell készíteni, majd a készüléket ebbe helyezheted. A főzőlap bárhová elhelyezhető - nem csak a sütő fölé.

i

A sarok főzőlapok akkor lehetnek praktikusak, ha egy készüléket a konyhapult egyik sarkában kell elhelyezned. Ezek a modellek pontosan ezért készülnek sarok kivitelben.

A főzőlap teljesítménye befolyásolja annak gyorsaságát

Ahhoz, hogy egy főzőlap kellő gyorsasággal megfőzze az ételt, elegendő teljesítményre van szükség - ez minden főzőzónára külön-külön vagy az összes érték összegeként van feltüntetve. Ennek az összértéknek legalább 6 000 W körül kell lennie. Ha a teljesítmény alacsonyabb, a főzés elég hosszadalmas lehet. A legalacsonyabb teljesítményű főzőzóna 1000 W-os, a legmagasabb 2300 W-os.

Főzőlapok és vezérlés - a gáz és elektromos modellek különbözőek

Az elektromos főzőlapok fokozatokkal vagy +/- gombokkal ellátott érintésvezérlővel, vagy érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek - mindkettő hangjelzést is hallat. A gáz főzőlap mechanikus gombok és forgókapcsolók segítségével vezérelhető, amelyekkel szabályozhatod a láng intenzitását. A biztonságról általában egy gyerekzár/égésbiztosító gondoskodik.

Bosch főzőlap - érintésvezérlés
Érintésvezérlés

Siemens főzőlap - kijelző
Érintőképernyős kijelző

Bosch főzőlap - gombok
Mechanikus gombok

Mit kell tudni a főzőlapok anyagáról?

A főzőlapok anyaga attól függően is változik, hogy gáz/indukciós/kerámia főzőlapról van-e szó.

  • Az elektromos főzőlapok esetében egyértelmű a helyzet, anyaguk mindig üvegkerámia - csak a színük lehet más és más.
  • A gáz főzőlapok között vannak különbségek - általában zománcból, rozsdamentes acélból, antracitból vagy öntöttvasból készülnek.

Gondolj a főzőlap egyéb funkcióira és jellemzőire is

A főzőlapok további funkciókat és jellemzőket is kínálnak, amelyek segítségedre lesznek a főzés során.

  • A maradékhő kijelzés figyelmeztet, nehogy hozzáérj a még forró főzőzónához.
  • Az időzítő lehetővé teszi a főzés hosszának beállítását - amikor az idő letelik, egy hangjelzés hallható.
  • A Booster gyors felmelegedést biztosít, mivel a főzőlapot pillanatok alatt nagy teljesítményre kapcsolja.
  • A Flexi zóna lehetővé teszi, hogy két főzőzónát egy zónává egyesíts - ami nagyobb edényekhez is alkalmas.
  • Az automatikus kikapcsolás egy olyan funkció, amely egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsolja a főzőlapot.
  • A Clean lock funkció lehetővé teszi a főzőlap ideiglenes (kb. egyperces) lezárását, ha tisztításra van szükség.
  • A Recall akkor segít, ha véletlenül kikapcsolod a főzőlapot. Ha 10 másodpercen belül visszakapcsolod, az előző teljesítmény- és időbeállítások jelennek meg.
  • A Wok égő a gáz főzőlapok sajátossága lehet, amely szabályozható, dupla lángkörrel rendelkezik.

A funkciók mellett figyelj a főzőlapok tartozékaira is

A főzőlap kiegészítők között olyan speciális termékeket is találhatsz, amelyek a főzőlapok karbantartásáról/védelméről gondoskodnak. A gázfőzőlaphoz a gázszivárgás elkerülése érdekében megfelelő tömlőre van szükség.

Ha az összes készüléket egy gyártótól szeretnéd beszerezni, például az egységes megjelenés miatt, vagy bármilyen okból egy bizonyos márkát preferálsz, akkor nézd meg a főzőlapok kínálatát márka szerint rendezve.

A főzőlapok designja sem mellékes - illeszkednie kell a konyhába

Minden modell többféle színben és kivitelben kapható. Klasszikus kivitelben készült fehér főzőlapok, valamint modernebb megjelenésű rozsdamentes acél vagy elegáns fekete főzőlapok is léteznek. Azt is kiválaszthatod, hogy a keret nélküli főzőlapot részesíted-e előnyben, amely tökéletesen beleolvad a konyhapult síkjába, vagy a kerettel rendelkezőt, amely védelmet nyújt a főzőlap élének.

i

A keret nélküli főzőlapok megjelenését az élek kialakítása határozza meg. Választhatsz ferdén vágott oldalsó, elülső élekkel, merőlegesen csiszolt vagy szögletes élekkel rendelkező modellek, illetve lekerekített, egyenes vagy csiszolt élekkel ellátott főzőlapok közül.

Vásárolj főzőlap és sütő szettet, így pénzt takaríthatsz meg

A sütő és főzőlap szettek ideálisak, ha egyszerre mind a két készülékre szükséged van, és szeretnél egy kicsit spórolni. Ráadásul biztos lehetsz benne, hogy a két darab tökéletes összhangban lesz - számtalan különböző kombináció közül választhatsz.

5 tipp a főzőlapok tisztításához

A főzőlap megfelelő ápolásáról nem szabad megfeledkezni, hogy az a lehető leghosszabb ideig szolgáljon.

  1. A megelőzés a kulcs. Óvatosan bánj a főzőlapra helyezett edényekkel, és azonnal töröld le a főzőlapra került szennyeződéseket.
  2. A főzőlap rendszeres mosása és tisztítása nagyon fontos - ne csak akkor állj neki, amikor az már tele van ráfröccsent ételekkel és zsírral.
  3. Célszerű a főzés után azonnal lemosni a főzőlapot, amíg az ételmaradékok nem égnek rá, vagy nem száradnak rá.
  4. A főzőlap rutinszerű tisztításához elegendő egy szivacs és egy speciális, az adott felülethez alkalmas tisztítószer.
  5. Szerezz be egy speciális, sűrűbb állagú főzőlaptisztító krémet és kaparót a ráragadt zsír és ételmaradékok eltávolításához.

Vedd igénybe kiegészítő "Kiszállítjuk. Beszereljük." szolgáltatásunkat, és bízd ránk a beszerelést.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MIDEA MIH 653A Utolsó 2 termék a raktáron
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6,2 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
55 990 Ft

2.
MIDEA MIH 654A Utolsó termék a raktáron
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
64 990 Ft

3.
GORENJE ECT641BSC StayWarm Kérés esetén megrendeljük 1 db
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, csiszolt élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,1 × 59,5 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
60 790 Ft

Még több
228 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,4 14×
Siguro SGR-HB-I230B Boost
Főzőlap - indukciós, főzőlapok száma 4, Booster és időzítő minden zónához, biztonsági gyerekzár, stop & go funkció, érintésvezérlés és maradékhő-kijelző, edényérzékelés, elülső ferde él, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 2 × 230V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,6 × 52 × 59cm, fekete szín, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HB_I230B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 28×
WHIRLPOOL WS Q2160 NE
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, kijelző, érintésvezérlés, maradék hőjelző, KeepWarm és EasyMelt, csiszolt élek, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
113 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHVD013
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
ELECTROLUX EIV835
Főzőlap - indukciós, 5 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, flexi zóna , Hob2Hood és maradék hőjelző, páraelszívóhoz csatlakoztatható, ferdén vágott elülső él, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,4 × 78 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
264 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXVD020
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL - Főzőlap Ingyenes
szállítás boltjainkba
WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL
Főzőlap - indukciós, 10 főzőlap, Booster, időzítő, érintésvezérlés, flexi zóna és melegen tartó funkció, csiszolt élek, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,7 × 86 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
427 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHVD012
CANDY CH64CCB/4U2 Idea - Főzőlap
A kiszállítás
ingyenes
3,0
CANDY CH64CCB/4U2 Idea
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, központi érintésvezérlés, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,5 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Szuper ár
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD054
CANDY CID 30/G3 - Főzőlap
A kiszállítás
ingyenes
4,3
CANDY CID 30/G3
Főzőlap - indukciós, 2 főzőlap, automatikus edényfelismerés, automatikus kikapcsolás, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, túl-/alul feszültség védelem és maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,5 × 28,8 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
51 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD047
3,1 17×
Siguro SGR-HB-C250B Oval
Főzőlap - üvegkerámia mechanikus termosztáttal, főzőlapok száma 4, + ovális és kétzónás, automatikus kikapcsolás, időzítő minden egyes zónához, ferde él, biztonsági gyerekzár, érintésvezérlés és maradékhő-jelző, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 2 × 230V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,2 × 59 × 52 cm, fekete szín, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HB_C250B
AMICA DI 6415 SBB
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, flexi zóna és maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,9 × 59,2 × 52,2 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
163 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMIVD078
4,5 39×
MIDEA MIH 653A
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6,2 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
55 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: MIDVDI001
4,1 12×
MIDEA MIH 654A
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
64 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: MIDVDI005
5,0
BEKO HIC64100W
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fehér üveg megjelenés, üveg felület, mérete 3,7 × 58 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Szuper ár
62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEVD030
3,9 13×
MIDEA MIH 616AC
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, automatikus kikapcsolás, Booster, gyerekzár, érintésvezérlés, flexi zóna és maradék hőjelző, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Szuper ár
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MIDVDI003
4,8
BOSCH PKE645BA2E
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, automatikus kikapcsolás, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, lekerekített élek, keretes, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,8 × 58,3 × 51,3 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOVD106
CANDY CHW6LBX/4U2 - Főzőlap A kiszállítás
ingyenes
5,0
CANDY CHW6LBX/4U2
Főzőlap - gáz, 4 főzőlap, égő biztosítékok a lapban, zománcozott rácsok és elektromos gyújtás gomb, egyenes élek, keret nélküli, rozsdamentes acél megjelenés, rozsdamentes acél felület, csatlakozás FÖLDGÁZ és PROPÁN-BUTÁN, mérete 0,8 × 59,5 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges, beszereléséhez gázszerelő szükséges
43 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD060
BEKO HII64400MT - Főzőlap Típusok
4,6
BEKO HII64400MT
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, kijelző és EasyMelt, egyenes élek, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,2 × 58 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
79 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BEVD023
CANDY CI642CBB/1 - Főzőlap A kiszállítás
ingyenes
4,0
CANDY CI642CBB/1
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, érintésvezérlés és túlmelegedés elleni védelem, egyenes élek, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
71 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD057
4,3
GORENJE ISC646BSC
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, flexi zóna és PowerBoost, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,6 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
+Ajándék Grillező lap GORENJE melynek értéke 29 990 Ft
136 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORVD077
CANDY CM6PBRX/4U2 Idea - Főzőlap A kiszállítás
ingyenes
4,8
CANDY CM6PBRX/4U2 Idea
Főzőlap - gáz, 4 főzőlap, elektromos gyújtás gomb, beépített, rozsdamentes acél megjelenés, rozsdamentes acél felület, mérete 3,8 × 59,5 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges, beszereléséhez gázszerelő szükséges
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD056
CANDY CSG6B/4U2 Idea - Főzőlap A kiszállítás
ingyenes
5,0
CANDY CSG6B/4U2 Idea
Főzőlap - gáz, 4 főzőlap, öntöttvas rácsok és elektromos gyújtás gomb, keret nélküli, beépített, antracit megjelenés, üveg felület, csatlakozás FÖLDGÁZ, mérete 4,7 × 59,5 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges, beszereléséhez gázszerelő szükséges
62 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD055
3,8 33×
Siguro SGR-HB-I250B Flexi zone
Főzőlap - indukciós, főzőlapok száma 4, Booster és időzítő minden zónához, 2 flexi zóna - függőlegesen, biztonsági gyerekzár, stop & go funkció, érintésvezérlés és maradékhő-kijelző, edényérzékelés, elülső ferde él, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 2 × 230V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,6 × 52 × 59cm, fekete szín, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HB_I250B
4,0
BOSCH PKF645BB2E Serie 4
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott élek és lekerekített élek, keretes, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,8 × 58,3 × 51,3 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
129 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOVD108
4,7 45×
Electrolux EHF6241FOK
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, Booster, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott él, keretes, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 3,8 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
78 910 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBV3105u
4,7 16×
Bosch PUE611FB1E
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, csiszolt élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,1 × 59,2 × 52,2 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
126 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOVD36
4,3
BOSCH PUE611BB5E
Főzőlap - indukciós, lekerekített élek, üveg felület, csatlakozás 230 V, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
123 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOVD66

Főzőlapok

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A Power Booster funkció lehetővé teszi a kiválasztott főzőzóna gyors felfűtését. Ez a funkció 30%-kal nagyobb teljesítmény elérését teszi lehetővé, mint a normál üzemmódban történő használat során.
A Hi-Light főzőzónák jelentősen rövidebb idő alatt érik el a maximális hőteljesítményt. Ismerd meg, hogyan működik ez a funkció.
Hőmérséklet jelző Az üvegkerámia főzőlapok hőmérséklet jelzővel rendelkeznek, amely jelzi, ha a főzőlap még forró. Ez a maradék hő azonban felhasználható a már elkészült ételek újramelegítéséhez vagy melegen tartásához.
A légkeveréses sütő minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés, és ráadásul nem csak főzésre és sütésre használható. Nagyszerű eszköz például különböző élelmiszerek szárítására vagy befőzésére egyaránt, ezért ne félj nekilátni, és kipróbálni a légkeveréses sütőkre...
A különbség az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok között nagyobb lehet, mint amekkorának első ránézésre látszik. Útmutatónk tartalmazza a legfontosabb információkat, amelyeket értékelni fogsz egy indukciós vagy üvegkerámia főzőlap választásakor, továbbá a...
További cikkek Összes cikk

Főzőlapok

A Főzőlapok kategóriában összesen 228 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó főzőlapok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább főzőlapok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb főzőlapok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: főzőlapok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ