Kedves Vásárlóink! A vonatkozó kormányrendelet értelmében bemutatótermünk minden nap 8 és 20 óra között tart nyitva, miközben betartjuk a 10 négyzetméterenként maximum 1 vásárló szabályt (egyszerre max. 200 vásárló tartózkodhat az üzletben).
A vásárlás jövője Microsoft 365 ucho

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

A tükör nélküli MILC gépek lényege, hogy hiányzik belőlük a DSLR fényképezőgépeket jellemző prizma és tükörmechanizmus. Ennek köszönhetően a MILC fényképezőgépeknek kisebb a méretük és a súlyuk. A képminőség, és a képfeldolgozás tekintetében azonban a tükörreflexes gépekkel versenyeznek. Milyen paramétereket kell figyelembe vennünk, ha MILC gépet szeretnénk?

Tovább

MILC vs. DSLR

Még sokáig vitatémát fog szolgáltatni a kérdés, hogy képesek lesznek-e a MILC gépek megásni a DSLR technológia sírját. A tükör nélküli fényképezőgépek számos előnye vitathatatlan, de akadnak paraméterek, amiben még a tükörreflexes gépek vezetnek:

 • Kisebb méretek, kisebb tömeg.
 • Aránylag jobb autofókusz lehetőségek (több fókuszpont).
 • A fókuszpontok a szenzoron lettek elhelyezve = gyors autofókusz.
 • Egy jó EVF kereső bármely körülmények között remekül működik.
 • Csendesebb működés.
 • Akkumulátorok alacsony kapacitása.
 • Kiegészítők, objektívek kínálata, ami azonban rohamosan növekszik.
 • Kényelmetlen fogás több órás munka során.

MILC fényképezőgép kiválasztásához fontos paraméterekk

Mivel cserélhető objektíves megoldásról van szó és ugyanúgy, mint a DSLR esetében, a MILC gépek esetében is rendszerben kell gondolkodni. A MILC fényképezőgépek sűrűjében nem nehéz eltévedni, ezért érdemes tisztázni, mely paraméterekre kell koncentrálni.

MILC érzékelő mérete

A MILC fényképezőgépek esetében is az érzékelő mérete befolyásolja jelentősen a képminőséget. Minél nagyobb a MILC fényképezőgép szenzorának mérete, annál jobb eredményt tud elérni a gép gyenge fényviszonyok mellett - vagyis több fényt tud begyűjteni, ezáltal csökkentve a zajt és növelve a képminőséget. Hasonlóan a tükörreflexes gépekhez, a MILC fényképezők esetében is megállapítunk egy ún. Crop Factor értéket.

 • Full Frame MILC – a 35 mm-es kisfilm képméretével megegyező méretű érzékelő, általában a tükör nélküli fényképezőgépek legmagasabb kategóriájában találjuk őket.
 • APS-C MILC – mérete a Full Frame érzékelő méretének a fele, a szorzó 1,5× vagy 1,6×, ami annyit jelent, ha egy 50mm gyújtótávolságú objektívet teszünk APS-C MILC gépünkre, akkor a keresőben ugyanazt a képet fogjuk látni, mintha egy Full Frame MILC gépen 75mm gyújtótávolságú lencsét használnánk.
 • Micro Four Thirds 4/3 – mérete körülbelül az egynegyede a Full Frame érzékelő méretének, az Olympus és a Panasonic tükör nélküli MILC gépeire jellemző. Ezzel a szenzormérettel kezdődött a MILC története.

érzékelők mérete a MILC fényképezőgépeknél

MILC gépek felbontása

A felbontás határozza meg, hogy az adott oldalarányok mellett a MILC gép képe vízszintes és függőleges irányban hány pontot tartalmaz. Általában minél nagyobb a felbontás, annál részletesebb a kép. A növekvő felbontással azonban a létrehozott fájlok mérete is növekszik. A MILC fényképezőgépek esetében többnyire a 12-36 megapixeles felbontás az általános, de a tükör nélküli fényképezőgépek már átlépték a 40 Mpx határt is.

Az MILC gépeket egyre inkább videófelvételekhez is használják a - akár 4K felbontást is képesek kezelni.

 • Full HD – 1920 × 1080 képpont felbontású kép, ma ezt a belépő szintű MILC gépnek is tudnia kell. Ezenkívül számos tükör nélküli fényképezőgép akár 120 fps mellett is tud Full HD videót rögzíteni, ami lélegzetelállító lassított felvételeket produkál.
 • Ultra HD – 3840 × 2160 felbontás, a mai trend, fokozatosan igyekszik felváltani a Full HD-t. Hozzá képest négyszer nagyobb a képpontok száma, vagyis négyszer részletgazdagabb. Szintén lényeges szempont az fps, amely MILC fényképezőgép képes ilyen felbontásban UHD videót rögzíteni, az már csúcskategória.
 • 4K – 4096 × 2160 képpontos felbontás. Bár több képpontot tartalmaz, mint a HD Ultra, a képaránya nem 16:9, és ezért nem használja ki a széles képernyők teljes területét - a videó alatt és felett vékony fekete csíkok jelennek meg. Ilyen adatmennyiség rögzítésére a MILC fényképezőgép részéről szükség van nagy pufferkapacitásra is és gyors, nagykapacitású memóriakártyákra is.

Fontos paraméter a videó fps értéke is, ami a másodpercenként rögzített képkockákat jelenti. Ez meghatározza a rögzített videó folyamatosságát, és a nagy képsebesség elengedhetetlen a lassított felvételek készítéséhez. Tartsd észben, hogy a felbontás tükröződik a keletkező fájl méretében is - a memóriában így csak rövidebb videó tárolható. Mivel a MILC gépek a filmeseket is igyekeznek megszólítani, a gyártók versenyt futnak a magas fps értékek elérése érdekében.

MILC fényképezőgép bajonett

Ha ránézünk egy MILC fényképezőgép vázára, rögtön láthatjuk mi is a bajonett. A bajonett az a mechanikai rögzítő elem, ami az objektívet a MILC kamera vázához rögzíti. Minden gyártónak általában saját típusú bajonettje van, ezért nem kompatibilisek egymással. Az inkompatibilis objektívekhez és vázakhoz különböző átalakítók, adapterek vannak, de ezek sokszor korlátoznak bizonyos funkciókat, például az autofókuszt.

Az adapterek szerepe a MILC gépek esetében hatványozottan fontos. Mivel a DSLR gépekre szánt objektíveknek komoly múltja van, ezt a potenciált a gyártók is igyekeztek kihasználni. Például a Nikon és Canon olyan adaptereket fejlesztett ki, amelyek segítségével a DSLR objektívek tökéletesen működnek a MILC fényképezőgépeken is.

MILC fényképezőgép bajonett
Nikon MILC fényképezőgép hatalmas bajonettel

Mivel a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépben a lencse és az érzékelő között rövidebb a távolság, ezért ez szerkezetileg eltér a tükörreflexestől. Ez kisebb objektív-választékot eredményez, mint amit a digitális tükörreflexes fényképezőgépeknél láthatunk. A MILC fényképezőgépekre való objektívek fejlesztésén az összes komoly gyártó gőzerővel dolgozik, ugyanúgy elérhető rengeteg third-party obi is.

Ne felejtsük el figyelembe venni azt a tényt se, hogy a MILC fényképezőgép kiválasztásakor az egész rendszert (objektívek, fotós tartozékok stb.) választjuk. Minden gyártó olyan tartozékokat kínál, amelyek csak a saját MILC kamerákkal kompatibilisek. Az idő múlásával a konkurens márkára való áttérés már a felszerelés jelentős részének lecserélését jelentené.

MILC fényképezőgép kijelző

A legtöbb tükör nélküli fényképezőgép hátoldalán kijelző található, amelynek átlója kb. 3 hüvelyk. Egyes MILC modellek kijelzője érintőképernyős, ami általában megkönnyíti a kezelését. A kijelzők konstrukciójukban is különböznek - csak fel- és lehajthatóak, a legtöbb azonban akár 360 fokban forgatható és sok más pozícióba is állítható.

MILC fényképezőgép kihajtható kijelzővel
Sony MILC fényképezőgép kihajtható kijelzője

Egy MILC fényképezőgép esetében a kijelző sokkal fontosabb szerepet tölt be, mint a DSLR esetében. Alapgól egy MILC fényképezőgép sokkal több fókuszponttal rendelkezik, mint egy tükörreflexes gép, így nagyon hasznos lehet, ha érintéssel ki tudjuk választani a kijelzőn, hová fókuszáljon az autofóokusz rendszer.

MILC akkumulátor

Az MILC gépek akkumulátorainak üzemideje nagyban függ a kapacitásuktól. A jelenlegi MILC fényképezőgépek akkumulátorainak kapacitása 680 és 2300 mAh között mozog. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az akkumulátor egy töltéssel 210-750 felvétel készítését teszi lehetővé. Egyes tükör nélküli fényképezőgépek USB csatlakozón keresztül is tölthetőek, akár powerbankról is utazás közben.

A MILC gépek kis méreteivel összefügg az akkumulátorok mérete is. Egyelőre ez az a terület, ahol sokat kell még fejlődnie a MILC gépeknek, az akkumulátor üzemidőt emlegetik leggyakrabban a technológia kritikusai. Energiaigényes feladatoknál (4K videó rögzítése), hosszabb munkafolyamat során (például esküvő) sok tartalék erőforrásra lesz szükség.

MILC memóriakártya foglalat

Minél nagyobb a rendelkezésre álló tárhely, annál több felvételt tudsz tárolni a MILC fényképezőgépben, anélkül, hogy azt továbbítani kellene a számítógépre. A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekben a képek és videók tárolására memóriakártyák szolgálnak (többnyire SDHC vagy SDXC), amelyek képesek befogadni akár 1 TB adatot. A MILC fényképezőgépek belső memóriája általában csak szimbolikus méretű, valójában csak firmware adatok kezelésére szolgál.

A MILC gépek videós potenciáljának kiaknázása miatt, új memóriakártya formátum is megjelent, ezek az XQD kártyák, amelyek szinte SSD szintű adatátvitelre képesek, néhány Nikon és Panasonic MILC gép használja ezt a szabványt.

A profi szegmensből egyre többen követelik a MILC fényképezőgépekben a Dual Slot megoldást, ami két memóriakártya használatát teszi lehetővé. Ezt a megoldást számos DSLR fényképezőgép használja. A MILC gépeknél ez a kisebb váz miatt nehezebben valósítható meg.

MILC fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

 • Optikai stabilizálás – különösen hasznos a videókhoz és a távoli felvételek készítésénél, biztosítja a remegésmentes, éles képet. Hatalmas előnye, hogy bármely nem stabilizált objektívet használunk, az úgy fog viselkedni, mintha rendelkezne stabilizátorral. Ezenkívül a stabilizált szenzor és stabilizátoros objektív tökéletes együttműködése is jellemző pár MILC fényképezőgépre.
 • Nagy felbontású EVF kereső – egy MILC gép számára nem csak az érzékelő és a hátsó kijelző felbontása fontos, hanem az EVF keresőnek is pontos információt kell nyújtania az objektív által látott képről.
 • GPS – hozzáadja a földrajzi koordinátákat a képekhez, így pontosan fel tudod idézni, hogy mikor és hol vetted a fel a videót, készítetted a fényképet. Az ilyen MILC fényképezőgép utazásaink során hasznos.
 • Időjárásállósság – lehetővé teszi, hogy kedvezőtlen és nedves időben is felvételeket készíts. A profi MILC gépek jellemzője.
 • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – gyors kapcsolódást biztosít például egy okostelefonhoz vagy tablethez és távirányítást tesz lehetővé.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm IS STM Szállításra kész 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Digitális fényképezőgép
281 100 Ft

2.
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 24.1 MP-es APS-C CMOS-érzékelő, DIGIC 8, Canon EF-M bajonett, 3" kihajtható érintőképernyő, 4K videokészítés, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/mp sebességű sorozatfelvétel + 15-45 mm objektív (24-72 mm f/3.5-6.3), képstabilizátor + 16GB-os memóriakártya + Canon SB130 fotós táska + lencsetisztító kendő
-11%
282 510 Ft
250 490 Ft

3.
Canon EOS M50 váz fekete Szállításra kész > 5 db
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bajonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel
-6%
215 970 Ft
203 690 Ft

Még több
88 tétel
Classic Kategória
Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 15-45 mm IS STM - Digitális fényképezőgép
Új
281 100 Ft áfa nélkül 221 340 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OCO96b
Arany középút
Sony Alpha A6600
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 24,2 MPx-es APS-C CMOS, 3"-es forgatható/kihajtható érintőkijelző, Ultra HD videofelvétel, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, microHDMI, sorozatfelvétel sebessége 11 kép/mp, képstabilizátor

Kezdőár: 508 290 Ft áfa nélkül 400 230 Ft
Részletek
Raktáron változat szerint
Termékkód: OS073ax
Premium Kategória
Sony Alpha A6600 fekete színű + 18-135 mm OSS SEL
Digitális fényképezőgép - DSLR, APS-C CMOS 24,2 Mpx, 3 hüvelykes forgatható/dönthető és érintőképernyővel, Ultra HD videó felbontással, SD / SDHC / SDXC, elektronikus keresővel, WiFi, microHDMI, 11 kép/mp szekvenciális felvétel, stabilizálás + lencse: 18-135 mm (egyenértékű 27 -203 mm), f/3,5-5,6, stabilizálás

718 680 Ft áfa nélkül 565 890 Ft
Kosárba
Átvehető: P 4.16. - H 4.19.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS073c1
Panasonic LUMIX DC-GX880 fekete + 12-32mm objektív - Digitális fényképezőgép
Panasonic LUMIX DC-GX880 fekete + 12-32mm objektív
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 4/3", 16.0Mpx-es Live MOS, Micro 4/3" bajonett, beépített vaku, 3"-es dönthető érintőkijelző, 4K videó, SD/ SDHC/ SDXC, WiFi, micro HDMI, USB, 5.8 kép/mp sorozatfelvétel + Lumix G VARIO 12 – 32mm (f/3.5 – 5.6 ASPH, MEGA O.I.S.) objektív

-2% 132 850 Ft
130 490 Ft áfa nélkül 102 750 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON108b1
Panasonic LUMIX DMC-GX80, barna + 12-32mm objektív - Digitális fényképezőgép
Panasonic LUMIX DMC-GX80, barna + 12-32mm objektív
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 4/3", 16.0 Mpx-es Live MOS, Micro 4/3" bajonett, 3" kihajtható érintőkijelző, 4K videofelvétel, arc- és szemérzékelés, sztereó mikrofon, felugró vaku, SD/SDHC/SDXC/UHS-I, elektronikus kereső, WiFi, micro HDMI, USB, sorozatfelvétel sebessége 8 kép/mp + 12-32 mm objektív (24-64mm f/3.5-5.6), képstabilizátor

192 590 Ft áfa nélkül 151 650 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON082a2ab
Panasonic LUMIX DMC-G80 + 12-60mm objektív - Digitális fényképezőgép
Panasonic LUMIX DMC-G80 + 12-60mm objektív
Digitális fényképezőgép - 16 megapixeles CMOS, 3" változtatható szögű LCD érintőképernyő, Full HD videó, GN9 vaku, SD/SDHC/SDXC, HDMI, USB, Li-ion akkumulátor, Wi-Fi

271 090 Ft áfa nélkül 213 460 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON082b1d
Nikon Z50 + 16-50 mm + FTZ adapter - Digitális fényképezőgép
Nikon Z50 + 16-50 mm + FTZ adapter
Digitális fényképezőgép - DSLR fényképezőgép, APS-C CMOS 20,9 Mpx, 3 hüvelykes forgatható / dönthető és érintőképernyővel, Ultra HD videó felbontással, SD / SDHC / SDXC, elektronikus keresővel, WiFi, Bluetooth, 11 kép / mp + 16-50 mm (f / 3,5-6,3) + FTZ adapter

454 990 Ft áfa nélkül 358 260 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OI2111b4
Panasonic Lumix DC-GX9 + 12-32 mm ezüst
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 4/3", 20,3 Mpx-es Live MOS, Micro 4/3" bajonett, 5 tengelyes képstabilizálás, Post Focus, 3"-es kihajtható érintőkijelző, 4K videó, SD/SDHC/SDXC/UHS-I, elektronikus kereső, WiFi, Bluetooth, micro HDMI, USB, 9 kép/mp-es sorozatfelvétel + 12-32mm (24-64mm f/3.5-5.6) objektív, stabilizálás

+ INGYEN Akkumulátor Panasonic

-1% 219 850 Ft
217 390 Ft áfa nélkül 171 170 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON107g
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM Value Up Kit - Digitális fényképezőgép
-11%
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 24.1 MP-es APS-C CMOS-érzékelő, DIGIC 8, Canon EF-M bajonett, 3" kihajtható érintőképernyő, 4K videokészítés, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/mp sebességű sorozatfelvétel + 15-45 mm objektív (24-72 mm f/3.5-6.3), képstabilizátor + 16GB-os memóriakártya + Canon SB130 fotós táska + lencsetisztító kendő

-11% 282 510 Ft
250 490 Ft áfa nélkül 197 240 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC095l
Canon EOS M50 váz fekete - Digitális fényképezőgép
-6%
Canon EOS M50 váz fekete
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bajonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel

-6% 215 970 Ft
203 690 Ft áfa nélkül 160 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC095a
Panasonic LUMIX DMC-GH5
Digitális fényképezőgép - kompakt fényképezőgép, 4/3', Live MOS 20,3 Mpx, 3.2" kijelző, forgatható és érinthető, 4K/60p videó, HiRes elektronikus kereső, 6K fotó mód, arcfelismerés, sztereó mikrofon, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC , HDMI, Li-ion, USB 3.1

+ INGYEN Camera Battery Panasonic

-3% 534 500 Ft
519 990 Ft áfa nélkül 409 440 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ON105e1
Panasonic LUMIX DMC-GX80 fekete + objektív 14-140mm
Digitális fényképezőgép - Live MOS 16.8Mpx, elektronikus kereső, kihajtható érintőképernyős 3" OLED kijelző, 4K 3840x2160 (24p) videó, arc- és szemfelismerés, sztereó mikrofon, pop-up flash, SD/SDHC/SDXC, WiFi, micro HDMI, Li-ion 1025mAh, USB 2.0

+ INGYEN Grafikai szoftver ZONER Photo Stúdió X GBR

-1% 269 010 Ft
265 490 Ft áfa nélkül 209 050 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ON082a4a
Nikon Z50 Vlogger Kit
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 20,9 Mpx-es APS-C CMOS, 3"-es forgatható/dönthető érintőképernyő, Ultra HD videofelvételek, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, Bluetooth, sorozatfelvétel sebessége 11 kép/mp + 16-50mm objektív (egyenérték 24-75mm), f/3.5-6.3 + vlogger szett (Smallrig csatlakozópanel, RODE Videomicro mikrofon tartozékokkal, Manfrotto PIXI Mini állvány)

338 490 Ft áfa nélkül 266 530 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI2111VL
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF-M 55-200 mm
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 15-45 mm-es objektív (24-72mm f / 3,5-6,3), képstabilizálás + 55-200mm objektív (88-320mm f / 4,5-6,3), stabilizálás

349 000 Ft áfa nélkül 274 800 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OC095e
Canon EOS M50 fehér + EF-M 18-150 mm IS STM
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 18-150mm objektív (29-240mm f / 3,5-6,3), stabilizálás

-5% 357 050 Ft
340 190 Ft áfa nélkül 267 870 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OC095h
Canon EOS M50 fekete + EF-M 18-150 mm IS STM
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 18-150mm objektív (29-240mm f / 3,5-6,3), stabilizálás

339 000 Ft áfa nélkül 266 930 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: OC095g
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF 50 mm STM + EF-EOS M adapter - Digitális fényképezőgép
-7%
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF 50 mm STM + EF-EOS M adapter
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, APS-C, 24.1 Mpx CMOS, DIGIC 8, Canon EF-M bajonettzár, 3" kihajtható érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel 10 kép/mp + 15-45mm (24-72mm f/3.5-6.3) objektív, stabilizálás + 50mm (80mm f/1.8) objektív + EF-EOS M adapter

-7% 310 110 Ft
287 190 Ft áfa nélkül 226 130 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC095k
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF-M 22 mm - Digitális fényképezőgép
-8%
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF-M 22 mm
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 15-45 mm-es objektív (24-72 mm f / 3,5-6,3), stabilizálás + 22 mm-es objektív (35 mm f / 2,0)

-8% 331 650 Ft
306 090 Ft áfa nélkül 241 020 Ft
Kosárba
Átvehető: P 4.16. - H 4.19.
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: OC095f
Sony Alpha A6100 váz
Digitális fényképezőgép - SLR fényképezőgép, APS-C CMOS 24,2 px, Sony E rögzítés, 3 hüvelykes forgatható / dönthető és érintőképernyő, 4K videó, 3x optikai zoom, SD / SDHC / SDXC, optikai kereső, USB, WiFi, GPS, miniHDMI, sorozatfelvétel 30 kép / mp,

301 080 Ft áfa nélkül 237 070 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS074b1
Panasonic LUMIX G100 + 12-32 mm lencse
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 4/3" élő MOS, Micro Four Thirds bajonett (4/3"), 3" kijelző, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, USB, WiFi, Bluetooth, microHDMI, sorozatfelvétel 10 sn. / s, stabilizálás, funkció vloggereknek + lencse 12-32 mm (egyenértékű 24-64 mm), f / 3,5-5,6

-1% 268 890 Ft
265 990 Ft áfa nélkül 209 440 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ON085a2
Sony Alpha A6400 + 16-50 mm-es fekete Vlogger Kit
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli kamera, APS-C, CMOS Exmor 24,2 Mpx, Sony E bajonett, 3 hüvelykes érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC + MS, elektronikus kereső, WiFi, mikro HDMI, USB, sorozatfelvétel 11 sn / s . + 16-50 mm-es lencse (24-75 mm f / 3.5-5.6), stabilizátor + Rode VideoMic Go mikrofon + JOBY GorillaPod 1K KIT mini állvány + 64 GB memóriakártya

-1% 474 550 Ft
469 490 Ft áfa nélkül 369 680 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OS072i1m2S
Nikon Z50 + 16-50mm + 50-250mm
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli fényképezőgép, APS-C CMOS 20,9 Mpx, 3"-es forgatható/dönthető érintőkijelző, Ultra HD videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, Bluetooth, 11 kép/mp-es sorozatfelvétel + 16-50mm (f/3.5-6.3) + 50-250mm (f/4.5-6.3)

-1% 495 210 Ft
489 990 Ft áfa nélkül 385 820 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OI2111b2
Nikon Z6 + 14-30 mm + FTZ adapter
Digitális fényképezőgép - DSLR, Full Frame, FX 24,5 Mpx, Nikon Z bajonett, 5 tengelyes VR képstabilizálás, 3,2 hüvelykes 2,1M képpontos érintőképernyő, 4K UHD videó felbontás, XQD, WiFi, NFC, HDMI, USB, 12 kép / mp soros felvétel + Nikkor Z 14-30 F/4 S

-1% 1 202 880 Ft
1 190 090 Ft áfa nélkül 937 080 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OI210z1e
Nikon Z50 + 16-50 mm
Digitális fényképezőgép - DSLR fényképezőgép, APS-C CMOS 20.9 Mpx, 3 hüvelykes forgatható / dönthető és érintőképernyővel, Ultra HD videó felbontással, SD / SDHC / SDXC, elektronikus keresővel, WiFi, Bluetooth, 11 kép / mp

-1% 403 210 Ft
398 990 Ft áfa nélkül 314 170 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OI2111z1

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

Panasonic G100: elérhető tükör nélküli gép vloggerek számára A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült...
Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a...
A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi...
Olympus PEN E-PL8Olympus PEN E-PL8 (TESZT) Az Olympus PEN E-PL8 tükörreflex nélküli fényképezőgép egy jó, pici, egyúttal stílusos készülék, amely...
A Panasonic teljesen új készüléke, a Lumix G9 képes akár 80Mpx képeket is rögzíteni, akár 60 képkocka /...
A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és...
További cikkek Összes cikk

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

A cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek a kompakt és tükörreflexes gépek előnyeit egyesítik. A tükörreflexesekkel szemben könnyebbek és kisebb méretűek, ugyanakkor megőrzik annak előnyeit a cserélhető objektívek formájában, amelyek a fényképezőgép vázához vásárolhatóak. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek könnyen elcsomagolhatóak utazások során is és a velük készített képek nagyon jó minőségűek lesznek.

Kompaktok tapasztalt fotósoknak

A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek automatikus módokat és manuális beállításokat is kínálnak, így félprofesszionális gépekről beszélünk, melyek tapasztaltabb fotósok számára előnyösek. Felszereltségük között megtalálható például az automatikus élességállítás vagy autofókusz, illetve az érintőképernyő, akár forgatható változatban is. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek általában videófelvételek készítésére is alkalmasak.

Minőségi cserélhető objektíves kompaktok

A kapott képek minősége jobb, mint az egyszerűbb kompakt gépeknél. A cserélhető objektíves fényképezőgépek külön is megvásárolhatóak, de akár egy csomagban, objektívvel együtt is. A jobb minőségű cserélhető objektíves kompakt gépek kínálatunkban olyan gyártók közül található meg, mint az Olympus vagy a Panasonic, mely márkák a precíz kialakítás zálogai.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB15
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.