Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Výprodej Hatékonyan otthonról

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

0

A tükör nélküli MILC gépek lényege, hogy hiányzik belőlük a DSLR fényképezőgépeket jellemző prizma és tükörmechanizmus. Ennek köszönhetően a MILC fényképezőgépeknek kisebb a méretük és a súlyuk. A képminőség, és a képfeldolgozás tekintetében azonban a tükörreflexes gépekkel versenyeznek. Milyen paramétereket kell figyelembe vennünk, ha MILC gépet szeretnénk?

Tovább

MILC vs. DSLR

Még sokáig vitatémát fog szolgáltatni a kérdés, hogy képesek lesznek-e a MILC gépek megásni a DSLR technológia sírját. A tükör nélküli fényképezőgépek számos előnye vitathatatlan, de akadnak paraméterek, amiben még a tükörreflexes gépek vezetnek:

 • Kisebb méretek, kisebb tömeg.
 • Aránylag jobb autofókusz lehetőségek (több fókuszpont).
 • A fókuszpontok a szenzoron lettek elhelyezve = gyors autofókusz.
 • Egy jó EVF kereső bármely körülmények között remekül működik.
 • Csendesebb működés.
 • Akkumulátorok alacsony kapacitása.
 • Kiegészítők, objektívek kínálata, ami azonban rohamosan növekszik.
 • Kényelmetlen fogás több órás munka során.

MILC fényképezőgép kiválasztásához fontos paraméterekk

Mivel cserélhető objektíves megoldásról van szó és ugyanúgy, mint a DSLR esetében, a MILC gépek esetében is rendszerben kell gondolkodni. A MILC fényképezőgépek sűrűjében nem nehéz eltévedni, ezért érdemes tisztázni, mely paraméterekre kell koncentrálni.

MILC érzékelő mérete

A MILC fényképezőgépek esetében is az érzékelő mérete befolyásolja jelentősen a képminőséget. Minél nagyobb a MILC fényképezőgép szenzorának mérete, annál jobb eredményt tud elérni a gép gyenge fényviszonyok mellett - vagyis több fényt tud begyűjteni, ezáltal csökkentve a zajt és növelve a képminőséget. Hasonlóan a tükörreflexes gépekhez, a MILC fényképezők esetében is megállapítunk egy ún. Crop Factor értéket.

 • Full Frame MILC – a 35 mm-es kisfilm képméretével megegyező méretű érzékelő, általában a tükör nélküli fényképezőgépek legmagasabb kategóriájában találjuk őket.
 • APS-C MILC – mérete a Full Frame érzékelő méretének a fele, a szorzó 1,5× vagy 1,6×, ami annyit jelent, ha egy 50mm gyújtótávolságú objektívet teszünk APS-C MILC gépünkre, akkor a keresőben ugyanazt a képet fogjuk látni, mintha egy Full Frame MILC gépen 75mm gyújtótávolságú lencsét használnánk.
 • Micro Four Thirds 4/3 – mérete körülbelül az egynegyede a Full Frame érzékelő méretének, az Olympus és a Panasonic tükör nélküli MILC gépeire jellemző. Ezzel a szenzormérettel kezdődött a MILC története.

érzékelők mérete a MILC fényképezőgépeknél

MILC gépek felbontása

A felbontás határozza meg, hogy az adott oldalarányok mellett a MILC gép képe vízszintes és függőleges irányban hány pontot tartalmaz. Általában minél nagyobb a felbontás, annál részletesebb a kép. A növekvő felbontással azonban a létrehozott fájlok mérete is növekszik. A MILC fényképezőgépek esetében többnyire a 12-36 megapixeles felbontás az általános, de a tükör nélküli fényképezőgépek már átlépték a 40 Mpx határt is.

Az MILC gépeket egyre inkább videófelvételekhez is használják a - akár 4K felbontást is képesek kezelni.

 • Full HD – 1920 × 1080 képpont felbontású kép, ma ezt a belépő szintű MILC gépnek is tudnia kell. Ezenkívül számos tükör nélküli fényképezőgép akár 120 fps mellett is tud Full HD videót rögzíteni, ami lélegzetelállító lassított felvételeket produkál.
 • Ultra HD – 3840 × 2160 felbontás, a mai trend, fokozatosan igyekszik felváltani a Full HD-t. Hozzá képest négyszer nagyobb a képpontok száma, vagyis négyszer részletgazdagabb. Szintén lényeges szempont az fps, amely MILC fényképezőgép képes ilyen felbontásban UHD videót rögzíteni, az már csúcskategória.
 • 4K – 4096 × 2160 képpontos felbontás. Bár több képpontot tartalmaz, mint a HD Ultra, a képaránya nem 16:9, és ezért nem használja ki a széles képernyők teljes területét - a videó alatt és felett vékony fekete csíkok jelennek meg. Ilyen adatmennyiség rögzítésére a MILC fényképezőgép részéről szükség van nagy pufferkapacitásra is és gyors, nagykapacitású memóriakártyákra is.

Fontos paraméter a videó fps értéke is, ami a másodpercenként rögzített képkockákat jelenti. Ez meghatározza a rögzített videó folyamatosságát, és a nagy képsebesség elengedhetetlen a lassított felvételek készítéséhez. Tartsd észben, hogy a felbontás tükröződik a keletkező fájl méretében is - a memóriában így csak rövidebb videó tárolható. Mivel a MILC gépek a filmeseket is igyekeznek megszólítani, a gyártók versenyt futnak a magas fps értékek elérése érdekében.

MILC fényképezőgép bajonett

Ha ránézünk egy MILC fényképezőgép vázára, rögtön láthatjuk mi is a bajonett. A bajonett az a mechanikai rögzítő elem, ami az objektívet a MILC kamera vázához rögzíti. Minden gyártónak általában saját típusú bajonettje van, ezért nem kompatibilisek egymással. Az inkompatibilis objektívekhez és vázakhoz különböző átalakítók, adapterek vannak, de ezek sokszor korlátoznak bizonyos funkciókat, például az autofókuszt.

Az adapterek szerepe a MILC gépek esetében hatványozottan fontos. Mivel a DSLR gépekre szánt objektíveknek komoly múltja van, ezt a potenciált a gyártók is igyekeztek kihasználni. Például a Nikon és Canon olyan adaptereket fejlesztett ki, amelyek segítségével a DSLR objektívek tökéletesen működnek a MILC fényképezőgépeken is.

MILC fényképezőgép bajonett
Nikon MILC fényképezőgép hatalmas bajonettel

Mivel a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépben a lencse és az érzékelő között rövidebb a távolság, ezért ez szerkezetileg eltér a tükörreflexestől. Ez kisebb objektív-választékot eredményez, mint amit a digitális tükörreflexes fényképezőgépeknél láthatunk. A MILC fényképezőgépekre való objektívek fejlesztésén az összes komoly gyártó gőzerővel dolgozik, ugyanúgy elérhető rengeteg third-party obi is.

Ne felejtsük el figyelembe venni azt a tényt se, hogy a MILC fényképezőgép kiválasztásakor az egész rendszert (objektívek, fotós tartozékok stb.) választjuk. Minden gyártó olyan tartozékokat kínál, amelyek csak a saját MILC kamerákkal kompatibilisek. Az idő múlásával a konkurens márkára való áttérés már a felszerelés jelentős részének lecserélését jelentené.

MILC fényképezőgép kijelző

A legtöbb tükör nélküli fényképezőgép hátoldalán kijelző található, amelynek átlója kb. 3 hüvelyk. Egyes MILC modellek kijelzője érintőképernyős, ami általában megkönnyíti a kezelését. A kijelzők konstrukciójukban is különböznek - csak fel- és lehajthatóak, a legtöbb azonban akár 360 fokban forgatható és sok más pozícióba is állítható.

MILC fényképezőgép kihajtható kijelzővel
Sony MILC fényképezőgép kihajtható kijelzője

Egy MILC fényképezőgép esetében a kijelző sokkal fontosabb szerepet tölt be, mint a DSLR esetében. Alapgól egy MILC fényképezőgép sokkal több fókuszponttal rendelkezik, mint egy tükörreflexes gép, így nagyon hasznos lehet, ha érintéssel ki tudjuk választani a kijelzőn, hová fókuszáljon az autofóokusz rendszer.

MILC akkumulátor

Az MILC gépek akkumulátorainak üzemideje nagyban függ a kapacitásuktól. A jelenlegi MILC fényképezőgépek akkumulátorainak kapacitása 680 és 2300 mAh között mozog. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az akkumulátor egy töltéssel 210-750 felvétel készítését teszi lehetővé. Egyes tükör nélküli fényképezőgépek USB csatlakozón keresztül is tölthetőek, akár powerbankról is utazás közben.

A MILC gépek kis méreteivel összefügg az akkumulátorok mérete is. Egyelőre ez az a terület, ahol sokat kell még fejlődnie a MILC gépeknek, az akkumulátor üzemidőt emlegetik leggyakrabban a technológia kritikusai. Energiaigényes feladatoknál (4K videó rögzítése), hosszabb munkafolyamat során (például esküvő) sok tartalék erőforrásra lesz szükség.

MILC memóriakártya foglalat

Minél nagyobb a rendelkezésre álló tárhely, annál több felvételt tudsz tárolni a MILC fényképezőgépben, anélkül, hogy azt továbbítani kellene a számítógépre. A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekben a képek és videók tárolására memóriakártyák szolgálnak (többnyire SDHC vagy SDXC), amelyek képesek befogadni akár 1 TB adatot. A MILC fényképezőgépek belső memóriája általában csak szimbolikus méretű, valójában csak firmware adatok kezelésére szolgál.

A MILC gépek videós potenciáljának kiaknázása miatt, új memóriakártya formátum is megjelent, ezek az XQD kártyák, amelyek szinte SSD szintű adatátvitelre képesek, néhány Nikon és Panasonic MILC gép használja ezt a szabványt.

A profi szegmensből egyre többen követelik a MILC fényképezőgépekben a Dual Slot megoldást, ami két memóriakártya használatát teszi lehetővé. Ezt a megoldást számos DSLR fényképezőgép használja. A MILC gépeknél ez a kisebb váz miatt nehezebben valósítható meg.

MILC fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

 • Optikai stabilizálás – különösen hasznos a videókhoz és a távoli felvételek készítésénél, biztosítja a remegésmentes, éles képet. Hatalmas előnye, hogy bármely nem stabilizált objektívet használunk, az úgy fog viselkedni, mintha rendelkezne stabilizátorral. Ezenkívül a stabilizált szenzor és stabilizátoros objektív tökéletes együttműködése is jellemző pár MILC fényképezőgépre.
 • Nagy felbontású EVF kereső – egy MILC gép számára nem csak az érzékelő és a hátsó kijelző felbontása fontos, hanem az EVF keresőnek is pontos információt kell nyújtania az objektív által látott képről.
 • GPS – hozzáadja a földrajzi koordinátákat a képekhez, így pontosan fel tudod idézni, hogy mikor és hol vetted a fel a videót, készítetted a fényképet. Az ilyen MILC fényképezőgép utazásaink során hasznos.
 • Időjárásállósság – lehetővé teszi, hogy kedvezőtlen és nedves időben is felvételeket készíts. A profi MILC gépek jellemzője.
 • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – gyors kapcsolódást biztosít például egy okostelefonhoz vagy tablethez és távirányítást tesz lehetővé.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Digitális fényképezőgép - SLR fényképezőgép, APS-C CMOS 24,2 px, Sony E rögzítés, 3 hüvelykes forgatható/dönthető és érintőképernyő, 4K videó felbontás, 3x optikai zoom, SD/SDHC/SDXC, optikai kereső, USB, WiFi, GPS, miniHDMI, sorozatfelvétel (30 kép/mp), + 16-50 mm lencse (24-75 mm ekv.), f/3,5-5,6 + 55-210 mm lencse (82,5-315 mm ekv.), f/4,5 -6,3
392 690 Ft

90 tétel
Classic Kategória
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF-M 55-200 mm - Digitális fényképezőgép
Több, mint98%Megbízhatóság
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF-M 55-200 mm
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 15-45 mm-es objektív (24-72mm f / 3,5-6,3), képstabilizálás + 55-200mm objektív (88-320mm f / 4,5-6,3), stabilizálás

314 390 Ft áfa nélkül 247 550 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OC095e
Arany középút
Panasonic LUMIX DMC-GH5
Digitális fényképezőgép - kompakt fényképezőgép, 4/3', Live MOS 20,3 Mpx, 3.2" kijelző, forgatható és érinthető, 4K/60p videó, HiRes elektronikus kereső, 6K fotó mód, arcfelismerés, sztereó mikrofon, SD/SDHC/SDXC, WiFi, NFC , HDMI, Li-ion, USB 3.1

525 490 Ft áfa nélkül 413 770 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: csütörtök 1.21. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ON105e1
Premium Kategória
Panasonic Lumix DC-S5 + 20-60 mm
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, Full Frame CMOS 24 Mpx, Leica L bajonett, 3" kijelző, 4K videó, 4K video, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, Bluetooth, microHDMI, sorozatfelvétel 7 kép/mp, stabilizáció + objektív 20-60mm, f / 3.5 -5.6

866 090 Ft áfa nélkül 681 960 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 1.21. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ON519a1
Panasonic LUMIX DMC-G80 + 12-60mm objektív - Digitális fényképezőgép
Panasonic LUMIX DMC-G80 + 12-60mm objektív
Digitális fényképezőgép - 16 megapixeles CMOS, 3" változtatható szögű LCD érintőképernyő, Full HD videó, GN9 vaku, SD/SDHC/SDXC, HDMI, USB, Li-ion akkumulátor, Wi-Fi

273 390 Ft áfa nélkül 215 270 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON082b1d
Nikon Z6 + 24-7 0mm + 64 GB XQD kártya - Digitális fényképezőgép
Nikon Z6 + 24-7 0mm + 64 GB XQD kártya
Digitális fényképezőgép - SLR, Full Frame, FX 24,5 Mpx, Nikon Z tok, 5 tengelyes VR képstabilizátor, 3,2 hüvelykes érintőképernyővel, 2,1M pixeles érintőképernyő, 4K UHD videó felbontás, XQD, WiFi, NFC, HDMI, USB, 12 kép / mp szekvencia + Nikkor Z 24- 70 F / 4 + 64 GB XQD kártya

-1% 958 690 Ft
948 090 Ft áfa nélkül 746 530 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI210z1c1
Nikon Z50 + 16-50 mm + FTZ adapter - Digitális fényképezőgép
Nikon Z50 + 16-50 mm + FTZ adapter
Digitális fényképezőgép - DSLR fényképezőgép, APS-C CMOS 20,9 Mpx, 3 hüvelykes forgatható / dönthető és érintőképernyővel, Ultra HD videó felbontással, SD / SDHC / SDXC, elektronikus keresővel, WiFi, Bluetooth, 11 kép / mp + 16-50 mm (f / 3,5-6,3) + FTZ adapter

-1% 458 090 Ft
453 090 Ft áfa nélkül 356 760 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OI2111b4
Panasonic LUMIX DMC-GX80, barna + 12-32mm objektív - Digitális fényképezőgép
-6%
Panasonic LUMIX DMC-GX80, barna + 12-32mm objektív
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 4/3", 16.0 Mpx-es Live MOS, Micro 4/3" bajonett, 3" kihajtható érintőkijelző, 4K videofelvétel, arc- és szemérzékelés, sztereó mikrofon, felugró vaku, SD/SDHC/SDXC/UHS-I, elektronikus kereső, WiFi, micro HDMI, USB, sorozatfelvétel sebessége 8 kép/mp + 12-32 mm objektív (24-64mm f/3.5-5.6), képstabilizátor

-6% 182 340 Ft
172 190 Ft áfa nélkül 135 580 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON082a2ab
Panasonic Lumix DC-GX9 + 12-32 mm ezüst - Digitális fényképezőgép
-12%
Panasonic Lumix DC-GX9 + 12-32 mm ezüst
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 4/3", 20,3 Mpx-es Live MOS, Micro 4/3" bajonett, 5 tengelyes képstabilizálás, Post Focus, 3"-es kihajtható érintőkijelző, 4K videó, SD/SDHC/SDXC/UHS-I, elektronikus kereső, WiFi, Bluetooth, micro HDMI, USB, 9 kép/mp-es sorozatfelvétel + 12-32mm (24-64mm f/3.5-5.6) objektív, stabilizálás

+ INGYEN Akkumulátor Panasonic

-12% 244 990 Ft
216 490 Ft áfa nélkül 170 460 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: csütörtök 1.21. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ON107g
Sony Alpha A6600
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 24,2 MPx-es APS-C CMOS, 3"-es forgatható/kihajtható érintőkijelző, Ultra HD videofelvétel, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, microHDMI, sorozatfelvétel sebessége 11 kép/mp, képstabilizátor

Kezdőár: 508 290 Ft áfa nélkül 400 230 Ft
Részletek
Raktáron változat szerint
Termékkód: OS073ax
Sony Alpha A6600 fekete színű + 18-135 mm OSS SEL
Digitális fényképezőgép - DSLR, APS-C CMOS 24,2 Mpx, 3 hüvelykes forgatható/dönthető és érintőképernyővel, Ultra HD videó felbontással, SD / SDHC / SDXC, elektronikus keresővel, WiFi, microHDMI, 11 kép/mp szekvenciális felvétel, stabilizálás + lencse: 18-135 mm (egyenértékű 27 -203 mm), f/3,5-5,6, stabilizálás

644 140 Ft áfa nélkül 507 200 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 1.21. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OS073c1
Panasonic LUMIX DMC-GX80 fekete + objektív 14-140mm
Digitális fényképezőgép - Live MOS 16.8Mpx, elektronikus kereső, kihajtható érintőképernyős 3" OLED kijelző, 4K 3840x2160 (24p) videó, arc- és szemfelismerés, sztereó mikrofon, pop-up flash, SD/SDHC/SDXC, WiFi, micro HDMI, Li-ion 1025mAh, USB 2.0

274 990 Ft áfa nélkül 216 530 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ON082a4a
Panasonic LUMIX DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3,5-5,6 ASPH Power OIS - Digitális fényképezőgép
-8%
Panasonic LUMIX DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3,5-5,6 ASPH Power OIS
Digitális fényképezőgép - Live MOS 20.3 Mpx, elektronikus képkereső, 3" érintőképernyős LCD kijelző, 5-tengelyes képstabilizátor, videó 4K 3840x2160 (50p), sztereó mikrofon, SD/SDHC/SDXC, RAW, WiFi, HDMI, Li-ion, USB 3.1

-8% 507 090 Ft
466 090 Ft áfa nélkül 367 000 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: csütörtök 1.21. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ON105f1
Canon EOS M50 fekete + EF-M 18-150 mm IS STM
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 18-150mm objektív (29-240mm f / 3,5-6,3), stabilizálás

318 590 Ft áfa nélkül 250 860 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OC095g
Nikon Z6 + 24-70mm + FTZ adapter + 64GB XQD kártya
Digitális fényképezőgép - SLR, Full Frame, FX 24,5 Mpx, Nikon Z tok, 5 tengelyes VR képstabilizátor, 3,2 hüvelykes érintőképernyő, 2,1M érintőképernyő, 4K UHD videó felbontás, XQD, WiFi, NFC, HDMI, USB, 12 kép/mp szekvencia + Nikkor Z 24-70 F/4 + FTZ adapter + 64GB XQD kártya

-1% 1 015 090 Ft
1 003 890 Ft áfa nélkül 790 460 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OI210z1b1
Canon EOS M50 fehér + EF-M 18-150 mm IS STM - Digitális fényképezőgép
-5%
Canon EOS M50 fehér + EF-M 18-150 mm IS STM
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 18-150mm objektív (29-240mm f / 3,5-6,3), stabilizálás

-5% 343 130 Ft
325 790 Ft áfa nélkül 256 530 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 1.21. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OC095h
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF-M 22 mm
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 15-45 mm-es objektív (24-72 mm f / 3,5-6,3), stabilizálás + 22 mm-es objektív (35 mm f / 2,0)

325 990 Ft áfa nélkül 256 690 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 1.21. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: OC095f
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EF 50 mm STM + EF-EOS M adapter
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, APS-C, 24.1 Mpx CMOS, DIGIC 8, Canon EF-M bajonettzár, 3" kihajtható érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, sorozatfelvétel 10 kép/mp + 15-45mm (24-72mm f/3.5-6.3) objektív, stabilizálás + 50mm (80mm f/1.8) objektív + EF-EOS M adapter

305 590 Ft áfa nélkül 240 620 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész 5 db
Termékkód: OC095k
Panasonic LUMIX DMC-G80 Fekete váz
Digitális fényképezőgép - 16 megapixeles CMOS, 3" változtatható szögű LCD érintőképernyő, Full HD videó, GN9 vaku, SD/SDHC/SDXC, HDMI, USB, Li-ion akkumulátor, Wi-Fi

238 190 Ft áfa nélkül 187 550 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 1.21. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ON082b1b
Sony Alpha A6000 fekete váz
Digitális fényképezőgép - Exmor APS HD CMOS 24,3 megapixel, cserélhető E-bajonettes objektívek, OLED kereső, Full HD videó, 3" dönthető LCD kijelző, Li-Ion akkumulátor, MS PRO DUO + SD/SDHC/SDXC, micro HDMI, WiFi, NFC

190 890 Ft áfa nélkül 150 310 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OS072b1
Canon EOS M50 fekete + EF-M 15-45 mm IS STM Value Up Kit
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, 24.1 MP-es APS-C CMOS-érzékelő, DIGIC 8, Canon EF-M bajonett, 3" kihajtható érintőképernyő, 4K videokészítés, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/mp sebességű sorozatfelvétel + 15-45 mm objektív (24-72 mm f/3.5-6.3), képstabilizátor + 16GB-os memóriakártya + Canon SB130 fotós táska + lencsetisztító kendő

265 590 Ft áfa nélkül 209 130 Ft
Kosárba
Átvehető: P 1.22. - H 1.25.
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC095l
Canon EOS M50 váz fekete
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bajonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel

-1% 223 720 Ft
220 390 Ft áfa nélkül 173 540 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OC095a
Sony Alpha A6100 váz
Digitális fényképezőgép - SLR fényképezőgép, APS-C CMOS 24,2 px, Sony E rögzítés, 3 hüvelykes forgatható / dönthető és érintőképernyő, 4K videó, 3x optikai zoom, SD / SDHC / SDXC, optikai kereső, USB, WiFi, GPS, miniHDMI, sorozatfelvétel 30 kép / mp,

257 580 Ft áfa nélkül 202 820 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OS074b1
Nikon Z50 + FTZ adapter
Digitális fényképezőgép - SLR fényképezőgép, APS-C CMOS 20,9 Mpx, 3 hüvelykes forgatható / dönthető és érintőképernyővel, Ultra HD videó felbontással, SD / SDHC / SDXC, elektronikus keresővel, WiFi, Bluetooth, 11 kép / mp szekvenciális + FTZ adapter

-1% 401 690 Ft
397 290 Ft áfa nélkül 312 830 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OI2111b3
Nikon Z50 + 16-50mm + 50-250mm
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli fényképezőgép, APS-C CMOS 20,9 Mpx, 3"-es forgatható/dönthető érintőkijelző, Ultra HD videó, SD/SDHC/SDXC, elektronikus kereső, WiFi, Bluetooth, 11 kép/mp-es sorozatfelvétel + 16-50mm (f/3.5-6.3) + 50-250mm (f/4.5-6.3)

-1% 493 390 Ft
487 890 Ft áfa nélkül 384 170 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI2111b2

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

Panasonic G100: elérhető tükör nélküli gép vloggerek számára A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült...
Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a...
A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi...
Olympus PEN E-PL8Olympus PEN E-PL8 (TESZT) Az Olympus PEN E-PL8 tükörreflex nélküli fényképezőgép egy jó, pici, egyúttal stílusos készülék, amely...
A Panasonic teljesen új készüléke, a Lumix G9 képes akár 80Mpx képeket is rögzíteni, akár 60 képkocka /...
A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és...
További cikkek Összes cikk

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

A cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek a kompakt és tükörreflexes gépek előnyeit egyesítik. A tükörreflexesekkel szemben könnyebbek és kisebb méretűek, ugyanakkor megőrzik annak előnyeit a cserélhető objektívek formájában, amelyek a fényképezőgép vázához vásárolhatóak. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek könnyen elcsomagolhatóak utazások során is és a velük készített képek nagyon jó minőségűek lesznek.

Kompaktok tapasztalt fotósoknak

A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek automatikus módokat és manuális beállításokat is kínálnak, így félprofesszionális gépekről beszélünk, melyek tapasztaltabb fotósok számára előnyösek. Felszereltségük között megtalálható például az automatikus élességállítás vagy autofókusz, illetve az érintőképernyő, akár forgatható változatban is. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek általában videófelvételek készítésére is alkalmasak.

Minőségi cserélhető objektíves kompaktok

A kapott képek minősége jobb, mint az egyszerűbb kompakt gépeknél. A cserélhető objektíves fényképezőgépek külön is megvásárolhatóak, de akár egy csomagban, objektívvel együtt is. A jobb minőségű cserélhető objektíves kompakt gépek kínálatunkban olyan gyártók közül található meg, mint az Olympus vagy a Panasonic, mely márkák a precíz kialakítás zálogai.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB15
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket