AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Sportórák (sport watch)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Női
(110)
Férfi
(35)
Uniszex
(583)
Gyerek
(41)
Idősebb korosztály számára készült
(4)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(593)
IOS
(772)
Android GMS-el
(65)
Windows
(12)
Számlap alakja
Kerek
(445)
Szögletes
(392)
Ovális
(3)
Óratok mérete
3,8 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(286)
Ezüst
(162)
Szürke
(112)
Arany
(57)
Fehér
(30)
Rózsaarany
(28)
Bézs
(46)
Rózsaszín
(41)
Kék
(24)
Zöld
(20)
Lila
(4)
Barna
(7)
Piros
(11)
Narancssárga
(2)
Sárga
(2)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(276)
Bluetooth
(809)
LTE
(116)
WiFi
(352)
5G
(12)
ANT+
(132)
GPS
(568)
NFC fizetési típus
Google Pay
(44)
Garmin Pay
(107)
Apple Pay
(174)
Mi Pay
(2)
Zepp Pay
(5)
Sporttevékenységek
Futás
(777)
Kerékpározás
(761)
Séta
(747)
Jóga
(694)
Fitnesz
(651)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(801)
Pulzusfrekvencia
(769)
Távolság
(741)
Kalóriaszámítás
(717)
Tempó
(594)
Szíj színe
Fekete
(314)
Fehér
(86)
Arany
(16)
Bézs
(28)
Rózsaszín
(76)
Ezüst
(48)
Rózsaarany
(7)
Szürke
(72)
Kék
(74)
Narancssárga
(8)
Zöld
(30)
Sárga
(5)
Barna
(22)
Lila
(7)
Piros
(15)
Khaki
(1)
Bordó
(2)
Többszínű
(1)
Szíj anyaga
Szilikon
(587)
Nejlon
(62)
Bőr
(38)
Egyéb fémek
(28)
Műanyag
(25)

Az okos sportórák különböznek a megcélzott sportág, a funkciók száma, a pulzusmérés módja, az akkumulátor üzemideje, az ár, és nem utolsó sorban a megjelenés szempontjából. Manapság - különösen a drágább sport órák - elszakadtak a szimpla stopperórás megjelenéstől és gond nélkül ellátnak rengeteg okosóra funkciót. Tekintsd meg tanácsainkat a számodra megfelelő modell kiválasztásához.

Tovább

Mit kínálnak a sportórák?

A sport órák alapvető jellemzői és funkciói

  • Idő kijelzése
  • Stopperóra és körök rögzítése
  • Tevékenységfigyelés (lépések száma, megtett távolság, tempó, elégetett kalóriák)
  • GPS érzékelő

A legtöbb alapvető funkciókkal rendelkező sportóra 15 000 Ft és 70 000 Ft közötti árkategóriában kapható.

sport watch

Az okos sportórák fejlett funkciói és jellemzői

Fejlett funkciókkal rendelkező okos sportórák már 60 - 70 000 Ft körül kaphatók, a kategória felső határa viszont akár 300 000 Ft is lehet. Ezért alaposan fontold meg, hogy milyen funkciókra van szükséged, illetve mi az, amit ki is fogsz használni a jövőben.

  • IP tanúsítvány - fokozott porállóság, vízállóság és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás.
  • Beépített pulzusmérés csuklón - a pulzusszámot a csuklón méri, a bőrrel érintkezve, szenzorok segítségével, nincs szükség mellkaspántra.
  • Intelligens tevékenységfelismerés - a sport okos óra szenzorai érzékelik, hogy például gyalogolsz vagy kerékpározol-e.
  • Érzékelők, például magasságmérő, barométer, iránytű vagy hőmérő - alkalmas minden sporttevékenységhez, különösen a hegyekben ideális.
  • Okostelefon-csatlakozás és értesítés-kijelzés - a drágább modelleknél a sport okos óra tájékoztat a bejövő üzenetekről, hívásokról vagy naptáreseményekről.
  • Zenevezérlés
    • A Bluetooth-kompatibilis sportórák esetében a zene a telefonról szól, és a sport okosóra csak távirányítóként szolgál.
    • Egyes okos sportos órák lehetővé teszik a zene tárolását a belső memóriában. Előnyük, hogy zenehallgatáskor nem kell magadnál tartanod a telefont, ami különösen hasznos futás közben.
  • Alvásfigyelés - beépített érzékelőkkel figyeli az alvásodat és megjeleníti az alvási statisztikákat.
  • A VO2 Max érték kiszámítása - jelzi tested maximális oxigénfogyasztását sportolás közben.

A sport okosóra kiválasztásának szempontjai

Milyen céljaid vannak az okos sportórával?

Az okos sportóra kiválasztásakor először is arra a kérdésre kell válaszolnod, hogy a sportórát elsősorban sportoláshoz szeretnéd használni, vagy a mindennapokban, illetve társasági eseményeken. Ha egy adott sporttevékenységhez - például futáshoz - szeretnél sportórát keresni, vagy egy közösségi funkció betöltéséhez van rá szükséged, akkor az alábbi bekezdésekben találsz tanácsot a választáshoz.

A sport okos óra kapcsolata az okostelefonnal

A drágább sportos órák általában képesek okostelefonhoz csatlakozni, és teljes értékű sport tracker funkciót is ellátnak. Értesítéseket jelenítenek meg a bejövő üzenetekről, hívásokról, naptáreseményekről, és különféle fitneszalkalmazásokhoz kapcsolódhatnak. A választás során igazodnod kell a telefonod platformjához - ha például Apple iPhone készülékkel rendelkezel, akkor a sportos órák közül olyat válassz, amely rendelkezik iOS támogatással, ezesetben a legjobb választás egy Apple Watch lesz.

Ha nem használnád ki az okostelefon-kapcsolatot, akkor koncentrálj inkább a tárhely méretére, így például tárolhatsz benne zenét.

Sportos okosóra

A sportórák porállósága, vízállósága és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállása

Ha esős időben is sportolsz, vagy úszáshoz, illetve triatlonhoz van szükséged sportórára, akkor fontos számodra, hogy a sportos okosóra megfelelő IP minősítéssel rendelkezzen. Az IP-védelmi szintekről fogalomtárunkban olvashatsz bővebben.

Szabadtéri tevékenységek során fontos a kijelző mechanikai sérülésekkel és karcolásokkal szembeni nagyobb ellenállása - ezt a sportos órák esetében zafírkristály vagy Gorilla Glass biztosítja.

A pulzusmérés lehetőségei

  • Beépített érzékelő - ez a pulzusmérés elegáns és kompakt változata, amely különösen szabadidős sportolók számára alkalmas. A beépített érzékelő általában nem olyan pontos, mint a mellkaspánt és hideg időben, ha hosszú ujjú ruhát viselsz, nem használható: ha a sport okos óra nincs közvetlen kapcsolatban a bőrrel, a pulzusmérés nem működik.
  • Mellkaspánt - bár ez egy kiegészítő elem, és időnként elemcserét igényel, és nem minden sportóra támogatja, a mellkaspánt kínálja a legpontosabb méréseket, és bármikor viselhető.

Az okos sportórák akkumulátorának üzemideje

Az okostelefonhoz csatlakozó okos sport órák többsége aktív használat esetén egy-két napig bírja egyetlen töltéssel. Természetesen a hosszabb akkumulátor-üzemidő is egy hasznos tulajdonság.

A telefonhoz való csatlakozást nem támogató sport órák akkumulátor-üzemideje körülbelül 5 nap.

Férfi és női sportóra

Bár a sportóra modellek nagy része univerzálisnak mondható, mégis vannak olyan különbségek a férfi és női sportóra modellek között, amelyek befolyásolhatják a döntésed.

  • Női sportóra - elsősorban a design és a szín különbözteti meg a többi sportórától. A rózsaszín, lila és fehér szín dominál a női sportóra kínálatban, de a kisebb csuklóméret is fontos szempont. A funkciók között meg kell említeni a menstruációs ciklus figyelést.
  • Férfi sportóra - a nagyobb, robusztusabb kialakítás mellett a színpaletta is más, mint a nőiesebb daraboknál. A fekete és a sötétszürke az uralkodó szín, de találhatsz kék darabokat is. A barna szíjjal ellátott férfi sportóra elegánsabb megjelenésű.

Női sportóra
Női sportóra

Férfi sportóra
Férfi sportóra

Sport okosóra választása sportág alapján

Futóórák

A futáshoz egy közönséges GPS sport okos óra is elegendő lesz. A legtöbb modell rendelkezik stopperrel, idő-, sebesség-, tempó- és intervallum-mérési funkciókkal. A vízállóság is hasznos.

Sportóra kerékpározáshoz

Kezdheted futóknak való órával, emellett nagyobb hangsúlyt kap az akkumulátor jelentősen hosszabb üzemideje, és erősen ajánljuk a vízálló modelleket.

Univerzális okos sportórák - multisport

Szoktál futni, biciklizni és túrázni is? Akkor ugyanazt az órát javasoljuk, mint a futóknak. Ha csak kirándulni mész, akkor elegendő egy sport okosóra GPS-szel és aktivitásmérővel (lépésszámlálás, elégetett kalóriák, távolságmérés). A hosszabb akkumulátor-üzemidő itt is előny, valamint a karcolásokkal szembeni ellenállás (Gorilla Glass vagy zafírkristály) és a vízállóság is. Léteznek kimondottan sportórák kerékpározáshoz is.

i

Sportóra GPS

A sportóra GPS funkcióval nagyon hasznos futáshoz, kerékpározáshoz, de túrázáshoz is. Nem kell magaddal vinned a telefont, mégis pontos képet kapsz arról, milyen útvonalat tettél meg. Ha túrázni indulsz, a beépített GPS gondoskodik arról, hogy véletlenül se tévedj el.

Sport karóra triatlonhoz

Fontos a magas akkumulátor-üzemidő, a megfelelő IP-védelem (por, vízállóság, mechanikai ellenállás), de különösen az, hogy olyan sport okosóra modellt válassz, amely képes mérni az úszást.

Sportóra mindennapi viseletre és társasági élethez

Ha a sportos okosóra elegáns megjelenése is fontos számodra, akkor általában valamiben kompromisszumot kell kötnöd, vagy magasabb árral kell számolnod. Minden attól függ, mit vársz el az sportórától, és milyen sportághoz fogod használni. Általában javasoljuk a Withings vagy a Garmin modelleket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
-15 %
199 990 Ft
169 990 Ft

2.
Huawei Watch GT 3 46mm Active Black Szállításra kész 4 db
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
98 590 Ft

3.
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White Szállításra kész > 5 db
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft

Még több
842 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
WowME Kids Play Black/Green - Okosóra
Típusok
4,0 64×
WowME Kids Play Black/Green
Okosóra - gyerek, Android és iOS kompatibilis, 1,4" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP68 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmde19l1
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 109×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUWGT32a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -15 %
169 990 Ft 199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 35×
Garmin Fenix 7 Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 528 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -3 %
299 990 Ft 309 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPfenix7prob1
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs - Okosóra Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a4
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportszíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -17 %
169 990 Ft 204 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n2
Google Pixel Watch 2 Silver/Bay - Okosóra
Típusok
5,0
Google Pixel Watch 2 Silver/Bay
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,61" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, 50 m (5 ATM) vízállóság
143 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GPXW2a4
4,8 28×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -4 %
244 990 Ft 254 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c3
Xiaomi Redmi Watch 3 Active fekete - Okosóra
Típusok
4,6 176×
Xiaomi Redmi Watch 3 Active fekete
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,83" LCD kijelző, Bluetooth, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 288 óra
Szuper ár
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIredW3d
Garmin Forerunner 965 fekete-szürke - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Forerunner 965 fekete-szürke
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 552 óra
214 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPfr965b1
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -4 %
119 990 Ft 124 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se5
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se6
4,8 45×
Apple Watch SE 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se1
4,4
Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése és alvás / Ne zavarjanak mód, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 384 óra, egyéb fémek tok
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000e1
4,0
Samsung Galaxy Fit3, szürke
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGF03a1
4,9 54×
Apple Watch Series 9 41mm - ezüstszínű alumínium tok, télkék sportpánt, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
Leárazás -11 %
159 990 Ft 179 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JA090a41n5
Amazfit Balance Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,8 38×
Amazfit Balance Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, NFC fizetés Zepp Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1200 óra, magyar nyelvű vezérlés
88 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AMZ400c1
4,8 39×
Apple Watch SE 44mm - ezüst alumínium tok, viharkék sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se8
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete - Okosóra
Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a1
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvact5a2
Xiaomi Watch S3 Black - Okosóra
Típusok
4,4
Xiaomi Watch S3 Black
Okosóra - uniszex, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra,
55 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIMiwS3a1
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold - Okosóra
Típusok
4,7 78×
Garmin Venu Sq 2 White/Cream Gold
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,41" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra, magyar nyelvű vezérlés
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPven001b2
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b1
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White - Okosóra
Típusok
4,7 107×
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
57 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b3

Sportórák (sport watch)

SmartphoneMit csináljak a régi telefonommal? A használaton kívüli mobilt továbbadhatod, eladhatod, vagy odaadhatod egy múzeumnak. A régebbi telefonok, legyen szó okostelefonról vagy vezetékes készülékről, őskori eszközöknek tűnhetnek. De a legtöbb esetben még mindig sok mindenre képesek. Hacsak nem sérültek meg helyrehozhatatlanul, van néhány tippünk arra, hogy mihez kezdhetsz velük.
Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
mobiltelefonokA Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
További cikkek Összes cikk

Sportórák (sport watch)

A sportórák kínálatában mindenki kedve szerint válogathat, a kínálat egyre szélesebb, a felhasználók igényeihez próbálnak igazodni a gyártók a design és a funkciók szempontjából is. A széles termékkínálatban azonban vannak olyan sportóra márkák, amelyek valamivel népszerűbbek a többinél, ezek közül mutatunk be néhányat a folytatásban.

Samsung sportórák

A Samsung sportórák népszerűsége több mindennel magyarázható. A magyar nyelvű menü, a sportóra GPS funkciója, a vérnyomásmérés és véroxigénszint mérés biztos ezek közé tartoznak. De nem lehet figyelmen kívül hagyni a színek és az óraszíjak széles választékát sem.

Garmin sportórák

A sport órák kínálatában közel 300 Garmin sportóra található, a sportóra márkák közül messze a legtöbb. A Garmin különös figyelmet szentel a sport és fitnesz funkciók tökéletesítésére, de nem hanyagolja el a sport okosóra megjelenését sem. A sporttevékenységek nyomon követése mellett a mindennapi életet is megkönnyíti, például a kényelmes fizetést lehetővé tevő NFC jelenléte. A beépített zenelejátszó sportolás vagy bármilyen kikapcsolódás közben jól jöhet.

Polar sportórák

A Polar sport órák közül érdemes kiemelni azokat a modelleket, amelyek kiemelkedően magas, 10 ATM vízállósági értékkel rendelkeznek. A tok anyaga széles választási lehetőségeket kínál: műanyag, acél, alumínium és titán tokkal rendelkező sportos órák állnak rendelkezésre.

Suunto sportórák

Ha az élénkebb színű kiegészítőket keresed, érdemes megnézni a Suunto sportórák kínálatát. Az előbb már említett 10 ATM vízállóság sem számít ritkaságnak a Suunto sport órák között. Ha virtuális ellenfél vagy éppen vertikális sebességmérés funkció érdekel, akkor is jó helyen jársz.

További népszerű sportóra márkák

A népszerű sportóra márkák sora ezzel még nem ért véget. Több mint 30 különböző gyártó kínálja nálunk portékáit, az eladási listát a Xiaomi sportórák vezetik. Az Apple termékek rajongói is biztosan megtalálják a legmegfelelőbb modellt a több mint 100 Apple Watch között.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sportórák (sport watch) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább sportórák (sport watch) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sportórák (sport watch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sportórák (sport watch) vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ