AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Vákuumozó gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Asztali vákuumozó
(9)
Fóliahegesztő
(37)
Kézi vákuumozó
(27)
Hegesztés maximális szélessége
2,8 cm
40 cm
-
Funkciók
Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez)
(33)
Automata
(35)
Pulzáló levegőszívás
(13)
Állítható szívási sebesség
(9)
Félautomata
(1)
Marinálás
(7)
Dupla hegesztés
(3)
Tulajdonságok
Beépített fóliatartó
(13)
Kábeltartó
(1)
LED-jelző
(40)
Külső légelszívás lehetősége
(11)
Olvadóbiztosíték
(20)

A vákuumozó gépek ventilátor segítségével szívják ki a felesleges levegőt a zacskóból vagy edényből. Az így tárolt élelmiszerek megőrzik ízüket, megmaradnak a benne lévő tápanyagok, aromák, vitaminok és meghosszabbodik az eltarthatósági idejük. A vákuumozó gép kiválasztása során vedd figyelembe azt, milyen gyakran fogod a készüléket használni. Az alkalmi vákuumozáshoz elegendő egy kézi vákuumpumpa, az automata vákuumozó gép gyakoribb használat esetén ajánlott. Segítünk tájékozódni a vákuumozó gépek kínálatában.

Tovább

Vákuumozó gépek - melyik típust válasszuk?

Az otthoni vákuumozó gép segít hosszabb ideig megőrizni a tárolt élelmiszerek frissességét és aromáját azáltal, hogy megakadályozza a levegő bejutását a zacskóba vagy edénybe. Megakadályozza azt is, hogy az ételekből elvesszenek a fontos vitaminok és ásványi anyagok. A vákuumozó gép alkalmas hús, hal, zöldségek, készételek, valamint tartós élelmiszerek vákuumozására. A használat módja és gyakorisága alapján választhatsz a kézi vákuumozók, a professzionális modellek és a vákuumfóliázó gépek közül.

Kézi vákuumozó

A kézi vákumozó alkalmankénti használatra alkalmas. Kompakt kialakítású, így még kisebb konyhákban is kényelmesen tárolható. A kézi vákuumozó gép nagyon könnyen, egyetlen gombnyomással működtethető. Egyszerűen csomagold az ételt speciális, szeleppel ellátott simítózáras zacskóba, vagy tedd vákuum dobozba, és nyomd meg a gombot a levegő kiszívásához. A kézi vákuumcsomagoló általában elemmel működik.

 • Alkalmi használatra alkalmas.
 • Kompakt és könnyen hordozható.
 • Egyszerű használat - csak nyomd meg a gombot.
 • Alkalmanként elemek beszerzése szükséges.

Vákuumfóliázó gép, az univerzális segítő

A vákuumfóliázó gépek vagy Sous-Vide vákuumozó gépek a legnépszerűbb vákuumozók, és gyakori használatra is alkalmasak. Miután az ételt a speciális vákuumtasakba vagy vákuumfóliába helyezted, kiszívja a felesleges levegőt, majd szorosan lezárja a zacskót. Ezt forró hegesztéssel éri el, amikor a műanyag zacskót az érintkezési ponton megolvasztja. Az így eltett élelmiszer kevés helyet foglal el a hűtőben vagy a fagyasztóban. A fóliahegesztő gép ideális hús, sajt, kolbász, gyümölcs, zöldség és készételek vákuumozására. A választásnál különösen a szívóerőt érdemes figyelembe venni, ami nagyban befolyásolja a szívási sebességet.

 • Univerzális vákuumozó, amely gyakori vákuumozásra is alkalmas.
 • Az élelmiszerek helytakarékosan tárolhatók a hűtőben vagy a fagyasztóban a vákuumtasaknak köszönhetően.
 • Számos hasznos funkcióval rendelkezik.
 • A vákuumfóliázó gépek nagyobbak, így saját helyet igényelnek a konyhában.

Ne félj fűszereket és fűszernövényeket hozzáadni a vákuumozott ételekhez. A hús például sokkal finomabb lesz.

Professzionális vákuumozó gépek a maximálisan gyors és tartós eredményért

A professzionális vákuumozó gép az igazán intenzív használattal is megbirkózik. Minden nagyobb család és vendéglátóipari vállalkozás számára hasznos lesz. A professzionális vákuumozó gép általában rozsdamentes acélból készül a hosszú távú és problémamentes működés érdekében. A zacskót közvetlenül a gépbe kell helyezni, ami tökéletes a folyékonyabb élelmiszerekhez.

i

Gyors megoldást keresel az élelmiszerek tartósítására? A vákuum dobozok segítenek

A vákuum dobozok az élelmiszerek tartósítására szolgáló légmentesen záródó műanyag edények. Megakadályozzák a nedvesség kialakulását és a penészedést, és segítenek abban, hogy az alapanyagok hosszú ideig frissek maradjanak.

Kézi vákuumozó
Kézi vákuumozó

Vákuumfóliázó gépek
Vákuumfóliázó gép

Vákuumozó gépek
Vákuumozó gép

Minek van még szerepe a vákuumozó gép kiválasztásakor?

A minőségi vákuumozó gépek a teljesítmény és a szívóteljesítmény alapján ismerhetők fel

A teljesítmény tájékoztat az energiafogyasztásról, a vákuumozó gépek esetében befolyásolja a szívóteljesítményt. Ez határozza meg, hogy a szivattyú milyen gyorsan képes a levegőt eltávolítani a dobozból. Vedd fontolóra ezt a paramétert, ha gyakran és sok élelmiszert akarsz így tárolni. Számos korszerű vákuumozó gép lehetővé teszi a szívási sebesség szükség szerinti szabályozását. Az átlagos teljesítmény körülbelül 200 W, a szívóteljesítmény pedig 10-20 l/perc között van.

A hegesztések szélessége és száma

Vásárlás előtt fontold meg, mekkora és milyen mennyiségű élelmiszert szeretnél így tartósítani. A vákuumfóliázó gép kiválasztásakor a tasak vagy fólia maximális szélességére összpontosíts. A szabványos hegesztési szélesség kb. 30 centiméter. A vákuumfóliázó lehet egy vagy két hegesztéses is. Ez utóbbi úgy működik, mint a klasszikus vákuumfóliázó gépek, de két hegesztést hoz létre egymás után. A második biztonsági pajzsként működik.

A vákuumozó gépek tömege és tárolása

Ha nincs túl sok hely a konyhapulton vagy gyakran fogod mozgatni a készüléket, akkor ezeket a szempontokat is figyelembe kell venni a vákuumozó gép kiválasztásakor. A vákuumozó gépek tömege meglehetősen széles skálán mozog, az átlagos tömeg 1,5 kg. Egyes készülékek lehetővé teszik a vízszintes és függőleges helyzetben történő tárolást is, amit kis konyhákban fogsz nagyra értékelni.

A vákuumozás nagyszerű alternatívája a hagyományos pácolásnak. Tedd a nyers hús- vagy haldarabokat a zacskóba, add hozzá a pácot, és a vákuumozó gép segítségével szívd ki belőle a levegőt.

3 kiegészítő, amelyeknek köszönhetően a vákuumozó gépek még jobb munkát végeznek

 • A LED működésjelzés tájékoztatást ad az éppen futó programokról és folyamatokról.
 • A túlmelegedés elleni védelem megakadályozza a vákuumozó gép túlmelegedését, ha elfelejtenéd kikapcsolni.
 • A lágy szívóerő a folyékonyabb állagú élelmiszerek, például levesek vagy szószok vákuumozásához ideális.

i

Minden típusú készülékhez található a kínálatunkban vákuumtasak és vákuumfólia is. Egyszer használatos és újra használható tasakok is kaphatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vákuumozó gép - megnövelt teljesítménnyel, dupla szivattyú, megerősített dupla forrasztás, rozsdamentes acél kialakításban, a kompresszor megerősített teljesítménye 20 l/perc, maximális szívóteljesítmény: 900 mbar
42 490 Ft

2.
Hyundai VS 100 Szállításra kész > 5 db
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 125 W teljesítmény, 0,6 bar szívó teljesítmény, 0,1 l/m szívóerő, 68 dB zajszint, LED-jelző, külső légelszívás lehetősége és olvadóbiztosíték, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő a csomag része, mérete 13 × 39 × 14,2 cm (Ma×Sz×Mé)
13 100 Ft

3.
Tefal VT254070 Vacupack Classic Szállításra kész > 5 db
Vákuumozó gép - kézi, teljesítménye 130 W, zacskók száma a csomagban: 10 db 22x30 cm-es és 8 db 28x35 cm-es, mechanikus kezelőpanel, automatikus vákuumozás és lezárás funkció, azonnali leállítás funkció, bármilyen akár 31 cm hosszú, 1 cm széles zacskó lezárására alkalmas, tárolóhely a tápkábel számára, 15 év javíthatósági garancia
32 990 Ft

Még több
79 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,7 81×
Siguro Stainless Easy Seal VS210
Vákuumozó gép - szívóteljesítménye 5 l/perc, integrált vágó, fólia rekesz, módok száraz és nedves ételekre, forrasztás funkció, levegő elszívás külső tartályból, kezelőpanel digitális gombokkal, LED jelzés, bemenőteljesítmény 120 W, 0,073-0,27 mm vastag fóliákkal kompatibilis, tömlőkészlet külső vákuumozáshoz és fóliatekercs a csomagban, 92 × 166 × 407 mm, 3 év garancia
Szuper ár
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRVS001
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 40×
Hyundai VS 100
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 125 W teljesítmény, 0,6 bar szívó teljesítmény, 0,1 l/m szívóerő, 68 dB zajszint, LED-jelző, külső légelszívás lehetősége és olvadóbiztosíték, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő a csomag része, mérete 13 × 39 × 14,2 cm (Ma×Sz×Mé)
13 100 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUVA978
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 219×
Maxxo VM Profi vákuumos élelmiszercsomagoló gép
Vákuumozó gép - megnövelt teljesítménnyel, dupla szivattyú, megerősített dupla forrasztás, rozsdamentes acél kialakításban, a kompresszor megerősített teljesítménye 20 l/perc, maximális szívóteljesítmény: 900 mbar
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXXPR002
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
ETA Aspira 7762 90000
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztési vastagság 2,5 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 120 W teljesítmény, 0,8 bar szívó teljesítmény, 0,4 l/m szívóerő, 85 dB zajszint, LED-jelző, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vákuum edény, vágókés, zacskók a csomag része, mérete 14,5 × 41 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,34 kg
54 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVA961
4,7 44×
Tefal VT254070 Vacupack Classic
Vákuumozó gép - kézi, teljesítménye 130 W, zacskók száma a csomagban: 10 db 22x30 cm-es és 8 db 28x35 cm-es, mechanikus kezelőpanel, automatikus vákuumozás és lezárás funkció, azonnali leállítás funkció, bármilyen akár 31 cm hosszú, 1 cm széles zacskó lezárására alkalmas, tárolóhely a tápkábel számára, 15 év javíthatósági garancia
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEY817
4,5 25×
Home VS-A120W Easy Vac&Seal
Vákuumozó gép - alkalmas ételek vákuumozására, majd azok elkészítésére sous-vide főzéssel, szívóteljesítmény: 3,5 l/perc, bemenőteljesítmény 80 W, hegesztési funkció, hegesztés hossza: 28 cm, hegesztés szélessége: 2,5 mm, 1 gombos működtetés, termikus biztosíték, LED-jelzők, kábel hossza: 1 m, 5 db 20 × 30 cm méretű élelmiszer tároló vákuumtasak a csomagban, méretek: 52 × 55 × 380 mm
Szuper ár
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_VS_A120W
4,7 57×
Siguro VS-T920SS Dual Seal Professional
Vákuumozó gép - teljesen automatikus, megnövelt teljesítménnyel, 130 W teljesítményfelvétel, kettős szivattyú 20 l/perc teljesítménnyel, max. forrasztási szélesség: 30 cm, fóliák száma a csomagban: 1 tekercs, LED jelzőfény, túlmelegedés elleni biztosíték, hegesztés funkció (szaftos ételek), pácolás, vákuumozás extra teljesítménnyel, gentle funkció (omlós ételek), automatikus működés, vákuumozó üzemmód kiválasztása (automatikus/kézi), külső levegőelszívás lehetősége, csepegtető tálca, alkalmas sous vide-áláshoz és levegő elszívás, 3 év garancia
+Ajándék Vákumozó tartozékok Siguro melynek értéke 1 290 Ft
Szuper ár
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_VS_T920SS
STATUS 5 darab vákuumfóliázó doboz készlete, Green - Vákuumozó gép
Típusok
4,6 74×
STATUS 5 darab vákuumfóliázó doboz készlete, Green
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, vákuum edény a csomag része
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAC009
4,4 47×
Gallet MSV 250 Narbonne
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, 110 W teljesítmény, LED-jelző és olvadóbiztosíték, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vákuum edény, zacskók a csomag része, mérete 7,5 × 35,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GALVA553
1,0
BANQUET CULINARIA Vákuumszivattyú + 4 dugó
Szett - vákuumozó készlet, vákuumszivattyú, 4 dugó, anyaga rozsdamentes acél/műanyag/gumi
3 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANpm48
STATUS 158710 Baby vákuum dobozszett, 5 db
Ételtároló doboz szett - ételtároló anyaga műanyag, négyzet alakú, tömítéses és vákuum, fedél klippes, fedél anyaga műanyag, alkalmas mosogatógépbe és fagyasztóba, 5 ételtároló
11 360 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSIVA300
4,7 81×
Siguro Stainless Easy Seal VS210
Vákuumozó gép - szívóteljesítménye 5 l/perc, integrált vágó, fólia rekesz, módok száraz és nedves ételekre, forrasztás funkció, levegő elszívás külső tartályból, kezelőpanel digitális gombokkal, LED jelzés, bemenőteljesítmény 120 W, 0,073-0,27 mm vastag fóliákkal kompatibilis, tömlőkészlet külső vákuumozáshoz és fóliatekercs a csomagban, 92 × 166 × 407 mm, 3 év garancia
22 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRVS001
5,0
G21 Nefrit
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztés maximális szélessége 28 cm, 200 W teljesítmény, LED-jelző és olvadóbiztosíték, mérete 10,8 × 38 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,28 kg
47 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: G21VA536
5,0
Gorenje VS120W
Vákuumozó gép - kézi vákumfólia, 120 W teljesítmény, forrasztási szélesség 30 cm, 10 role fólia a csomagolásban, led-jelző, olvadóbiztosíték, hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), automata működés és állítható szívási sebesség
25 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORVA854
4,5
SENCOR SVS 4010SS
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, állítható szívási sebesség, hegesztési vastagság 2 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 120 W teljesítmény, 12 l/m szívóerő, LED-jelző, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 6 fólia a csomagban, vákuumtömlő, zacskók a csomag része, mérete 8 × 40 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,39 kg
35 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SENCV431
STATUS 5 darabos vákuumfóliázó doboz készlete, Orange - Vákuumozó gép Típusok
4,6 74×
STATUS 5 darabos vákuumfóliázó doboz készlete, Orange
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, vákuum edény a csomag része
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAC010
4,7 22×
SENCOR SVS 1010WH
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, hegesztési vastagság 2 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 110 W teljesítmény, 12 l/m szívóerő, 75 dB zajszint, LED-jelző, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 6 fólia a csomagban, vákuumtömlő, zacskók a csomag része, mérete 6,5 × 35,5 × 15,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,27 kg
21 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SENSV101
5,0
CATLER VM 400
Pumpa - vákuumkészlet, vákuumszivattyú, doboz, 5 cipzáras vákuumzacskó, mikrohullámú sütőben és fagyasztóban is használható, sous-vide főzéshez
14 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATvk68
5,0
Maxxo Chamber Line 40
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, állítható szívási sebesség, pulzáló levegőszívás, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 300 W teljesítmény, 72 l/m szívóerő, LED-jelző és olvadóbiztosíték, 30 fólia a csomagban, vágókés, zacskók a csomag része
140 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAXVA131
5,0
Maxxo VM Master
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, dupla hegesztés, marinálás, állítható szívási sebesség, pulzáló levegőszívás, hegesztés maximális szélessége 40 cm, 350 W teljesítmény, 25 l/m szívóerő, beépített fóliatartó, LED-jelző és olvadóbiztosíték, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vágókés a csomag része, mérete 16 × 52 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
117 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAXVA849
5,0
Status 4 darabos táskás dobozkészlet, ÜVEG, ZÖLD
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, vákuum edény a csomag része
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSIVA024
5,0
CONCEPT VA0060 PROFI
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, pulzáló levegőszívás, hegesztési vastagság 2,5 mm, hegesztés maximális szélessége 2,8 cm, 130 W teljesítmény, 0,85 bar szívó teljesítmény, LED-jelző és kijelző, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vágókés a csomag része, mérete 13 × 40 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg
59 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVA875
4,5
WMF 419070011 LONO
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 90 W teljesítmény, beépített fóliatartó és LED-jelző, 6 fólia a csomagban, mérete 8,1 × 41,2 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg
+Ajándék Evőeszközkészlet WMF melynek értéke 23 990 Ft
73 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WMFVA794
4,5 13×
SENCOR SVS 3010GY
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, állítható szívási sebesség, hegesztési vastagság 2 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 110 W teljesítmény, 12 l/m szívóerő, 75 dB zajszint, LED-jelző, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 6 fólia a csomagban, vákuumtömlő, zacskók a csomag része, mérete 6,5 × 35,5 × 15,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,33 kg
29 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSV203

Vákuumozó gépek

Vákuumozó gépek

A Vákuumozó gépek kategóriában összesen 79 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vákuumozó gépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vákuumozó gépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vákuumozó gépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vákuumozó gépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ