AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CONCEPT VA0060 PROFI

Termékkatalógus
CONCEPT VA0060 PROFI
5 4 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, pulzáló levegőszívás, hegesztési vastagság 2,5 mm, hegesztés maximális szélessége 2,8 cm, 130 W teljesítmény, 0,85 bar szívó teljesítmény, LED-jelző és kijelző, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vágókés a csomag része, mérete 13 × 40 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3000 g
59 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONVA875 Termékszám:  VA0060
CONCEPT VA0060 PROFI 59 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

69 780 Ft
Szett megvásárlása

CONCEPT VA0060 PROFI

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó nagyszerű segítő a különböző típusú élelmiszerek és tárgyak vákuumozása során. A vákuumozott élelmiszer megőrzi vitamintartalmát, és az elszívott levegőnek köszönhetően nem veszít ízéből és aromájából sem. Az élelmiszer vákuumozásának nagyszerű előnye nemcsak a frissesség és a hasznos anyagok megőrzése, hanem a jobb eltarthatósági idő is, mivel nem foglalnak túl sok helyet a hűtőben és a fagyasztóban. A csomagban vákuumfólia szettet, egy praktikusvágókést és egy tömlőt is találsz az ételek tartályokba történő vákuumozásához. 7 üzemmód áll rendelkezésedre. Használhatod a praktikus vákuum-megszakító funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy a szívónyomást saját magad állítsd be. Nagyszerű előnye, hogy a tárolóedényekben tartott ételeket is vákuumozhatod vele.


Száraz és nedves ételekhez

Tárolóedényekben lévő élelmiszerek vákuumozása

Integrált fólia


A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó legfontosabb jellemzői

  • A vákuumfóliázó megakadályozza a levegő bejutását
  • Az élelmiszer megőrzi friss ízét és illatát
  • 7 üzemmód saját gombokkal
  • Alkalmas száraz és nedves élelmiszerekhez
  • A csomagban fóliakészletet, egy vágókést és egy tömlőt is találsz az ételek tartályokban történő vákuumozásához
  • Helytakarékosság a hűtőben és a fagyasztóban
  • Kiválóan alkalmas a hús pácolásához vagy sous-vide elkészítésének felgyorsításához
  • Könnyű kezelhetőség a megfelelő üzemmód gomb segítségével
  • Automatikus légelszívás funkció
  • Seal fólia lezárás
  • Maradék nedvesség tároló tartály
  • Tartályokba töltött élelmiszerek vákuumozásának lehetősége
  • PULSE funkció a törékeny élelmiszerek vákuumozásának teljes ellenőrzéséhez
  • Pácolás funkció
  • Csúszásmentes lábak

Takaríts meg helyet a hűtőben és a fagyasztóban a Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázóval

A Concept VA0060 PROFI nagyszerű segítő a különböző élelmiszerek vákuumozásában, amelyek ennek a nagyszerű módszernek köszönhetően tovább megőrzik frissességüket. A vákuumozás megakadályozza a levegő bejutását, és megakadályozza a szervezet számára hasznos anyagok és vitaminok elvesztését. Az ételek így megőrzik friss ízüket és illatukat, mintha frissen hozták volna őket a piacról vagy a boltból. A vákuumozott élelmiszerek nagyszerű előnye a jobb tárolhatóság is, mivel nem foglalnak túl sok helyet a hűtőben és a fagyasztóban. A vákuumozás akkor is nagyszerű, hafel kell gyorsítani a hús pácolását, vagy az ételek sous-vide technikával történő elkészítését. A Concept VA0060 PROFI csomagban egy integrált vákuumfóliát és tömlőt is találsz a tartályokba töltött élelmiszerek vákuumozásához.

A Concept VA0060 PROFI 4 üzemmódot kínál a könnyű vezérléshez

A kényelmes 7 üzemmódnak köszönhetően tetszés szerint vákuumozhatsz száraz és nedves ételeket. A Concept VA0060 PROFI készülék minden funkciójának saját gombja van, így a kezelés gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyomd meg a kívánt üzemmódot, és kész! A Concept VA0060 PROFI a tartályokba töltött élelmiszereket is képes vákuumozni. A vákuumgép 0,85 bar vákuummal és dupla hegesztéssel rendelkezik a tökéletes tömítés érdekében.

Automatikus légelszívás funkció

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó különleges Auto Vac/Canel funkcióval rendelkezik,amely automatikus légelszívásra és az azt követő fóliahegesztésre szolgál. Ugyanakkor ezzel a gombbal a vákuumozót működés közben is azonnal leállíthatod.

A Concept VA0060 PROFI a szívás megszakításának lehetőségét kínálja

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó megállító opciót is kínál, amely teljeskörű ellenőrzést biztosít a szívás felett. A funkció használatával megszakíthatod a szívást, így magad állíthatod be az élelmiszerben lévő nyomást, hogy az ne sérüljön vagy nyomódjon össze semmilyen módon a folyamat során.

Vákuumozás a szerkezetnek és a szükséges nyomásnak megfelelően

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó hasznos funkciókkal segíti a könnyű előkészítést. A Sealing Time funkció lehetővé teszi, hogy beállítsd a legmegfelelőbb tömítési időt az étel állagának megfelelően. A száraz ételekhez beállíthatod a  Dry, a közepesen nedves ételekhez a Moist, a több folyadékot tartalmazó nedves ételekhez pedig a Extended funkciót. A Pressure funkció a megfelelő szívónyomás beállítására szolgál. Választhatsz a Normal nyomás és a a gyengédebb, törékeny ételekhez alkalmas Gentle gomb között is.

Zárd le a fóliát a Seal funkcióval

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó készülék Seal funkciója a fólia lezárására szolgál. Ez a funkció nem szívja ki a levegőt, hanem csak hegeszti a zacskót.

Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó pácoló funkcióval

A Concept VA0060 PROFI a húsok pácolásának lehetőségét is kínálja. A vákuumpácolás a legegészségesebb és legjobb módja a hús tartósításának a grillezés előtt. A vákuumozás hatására a hús pórusai kinyílnak és jobban felszívják a pácot, így a hús gyorsabban lesz kész a grillezésre, és nem kell több órát várnod, amíg a hús megsül. Ha a húst vákuumtartályban pácolod, a Marinate funkció beállítja az ideális szívási nyomást.

További információk:

  • Vákuum: 0,85 bar
  • Szín: fekete
  • Teljesítmény: 130 W
  • Feszültség: 220-240 V ~ 50 Hz

Kiegészítők:

  • Vákuumfólia
  • Szívótömlő
  • Vágókés

Paraméterek

Összehasonlít
Hegesztés maximális szélessége
2,8 cm Kész!
Teljesítmény
130 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,85 bar Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
2,8 cm Kész!
Teljesítmény
130 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,85 bar Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző, Kijelző Kész!
Fóliák száma a csomagban
1 db Kész!
Hegesztési vastagság
2,5 mm Kész!

Méret & súly

Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
13 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Tömeg
3 000 g Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VA0060 PROFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VA0060 PROFI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VA0060 PROFI.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ