Shop roku Shop roku

Vákuumozó gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Asztali vákuumozó
(13)
Fóliahegesztő
(42)
Kézi vákuumozó
(25)
Hegesztés maximális szélessége
2,8 cm
40 cm
-
Funkciók
Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez)
(41)
Automata
(41)
Pulzáló levegőszívás
(12)
Állítható szívási sebesség
(11)
Félautomata
(1)
Marinálás
(13)
Dupla hegesztés
(6)
Tulajdonságok
Beépített fóliatartó
(15)
Kamrás hegesztő
(2)
Kábeltartó
(1)
LED-jelző
(44)
Külső légelszívás lehetősége
(14)

A vákuumozó gépek ventilátor segítségével szívják ki a felesleges levegőt a zacskóból vagy edényből. Az így tárolt élelmiszerek megőrzik ízüket, megmaradnak a benne lévő tápanyagok, aromák, vitaminok és meghosszabbodik az eltarthatósági idejük. A vákuumozó gép kiválasztása során vedd figyelembe azt, milyen gyakran fogod a készüléket használni. Az alkalmi vákuumozáshoz elegendő egy kézi vákuumpumpa, az automata vákuumozó gép gyakoribb használat esetén ajánlott. Segítünk tájékozódni a vákuumozó gépek kínálatában.

Tovább

Vákuumozó gépek - melyik típust válasszuk?

Az otthoni vákuumozó gép segít hosszabb ideig megőrizni a tárolt élelmiszerek frissességét és aromáját azáltal, hogy megakadályozza a levegő bejutását a zacskóba vagy edénybe. Megakadályozza azt is, hogy az ételekből elvesszenek a fontos vitaminok és ásványi anyagok. A vákuumozó gép alkalmas hús, hal, zöldségek, készételek, valamint tartós élelmiszerek vákuumozására. A használat módja és gyakorisága alapján választhatsz a kézi vákuumozók, a professzionális modellek és a vákuumfóliázó gépek közül.

Kézi vákuumozó

A kézi vákumozó alkalmankénti használatra alkalmas. Kompakt kialakítású, így még kisebb konyhákban is kényelmesen tárolható. A kézi vákuumozó gép nagyon könnyen, egyetlen gombnyomással működtethető. Egyszerűen csomagold az ételt speciális, szeleppel ellátott simítózáras zacskóba, vagy tedd vákuum dobozba, és nyomd meg a gombot a levegő kiszívásához. A kézi vákuumcsomagoló általában elemmel működik.

  • Alkalmi használatra alkalmas.
  • Kompakt és könnyen hordozható.
  • Egyszerű használat - csak nyomd meg a gombot.
  • Alkalmanként elemek beszerzése szükséges.

Vákuumfóliázó gép, az univerzális segítő

A vákuumfóliázó gépek vagy Sous-Vide vákuumozó gépek a legnépszerűbb vákuumozók, és gyakori használatra is alkalmasak. Miután az ételt a speciális vákuumtasakba vagy vákuumfóliába helyezted, kiszívja a felesleges levegőt, majd szorosan lezárja a zacskót. Ezt forró hegesztéssel éri el, amikor a műanyag zacskót az érintkezési ponton megolvasztja. Az így eltett élelmiszer kevés helyet foglal el a hűtőben vagy a fagyasztóban. A fóliahegesztő gép ideális hús, sajt, kolbász, gyümölcs, zöldség és készételek vákuumozására. A választásnál különösen a szívóerőt érdemes figyelembe venni, ami nagyban befolyásolja a szívási sebességet.

  • Univerzális vákuumozó, amely gyakori vákuumozásra is alkalmas.
  • Az élelmiszerek helytakarékosan tárolhatók a hűtőben vagy a fagyasztóban a vákuumtasaknak köszönhetően.
  • Számos hasznos funkcióval rendelkezik.
  • A vákuumfóliázó gépek nagyobbak, így saját helyet igényelnek a konyhában.

Ne félj fűszereket és fűszernövényeket hozzáadni a vákuumozott ételekhez. A hús például sokkal finomabb lesz.

Professzionális vákuumozó gépek a maximálisan gyors és tartós eredményért

A professzionális vákuumozó gép az igazán intenzív használattal is megbirkózik. Minden nagyobb család és vendéglátóipari vállalkozás számára hasznos lesz. A professzionális vákuumozó gép általában rozsdamentes acélból készül a hosszú távú és problémamentes működés érdekében. A zacskót közvetlenül a gépbe kell helyezni, ami tökéletes a folyékonyabb élelmiszerekhez.

i

Gyors megoldást keresel az élelmiszerek tartósítására? A vákuum dobozok segítenek

A vákuum dobozok az élelmiszerek tartósítására szolgáló légmentesen záródó műanyag edények. Megakadályozzák a nedvesség kialakulását és a penészedést, és segítenek abban, hogy az alapanyagok hosszú ideig frissek maradjanak.

Kézi vákuumozó
Kézi vákuumozó

Vákuumfóliázó gépek
Vákuumfóliázó gép

Vákuumozó gépek
Vákuumozó gép

Minek van még szerepe a vákuumozó gép kiválasztásakor?

A minőségi vákuumozó gépek a teljesítmény és a szívóteljesítmény alapján ismerhetők fel

A teljesítmény tájékoztat az energiafogyasztásról, a vákuumozó gépek esetében befolyásolja a szívóteljesítményt. Ez határozza meg, hogy a szivattyú milyen gyorsan képes a levegőt eltávolítani a dobozból. Vedd fontolóra ezt a paramétert, ha gyakran és sok élelmiszert akarsz így tárolni. Számos korszerű vákuumozó gép lehetővé teszi a szívási sebesség szükség szerinti szabályozását. Az átlagos teljesítmény körülbelül 200 W, a szívóteljesítmény pedig 10-20 l/perc között van.

A hegesztések szélessége és száma

Vásárlás előtt fontold meg, mekkora és milyen mennyiségű élelmiszert szeretnél így tartósítani. A vákuumfóliázó gép kiválasztásakor a tasak vagy fólia maximális szélességére összpontosíts. A szabványos hegesztési szélesség kb. 30 centiméter. A vákuumfóliázó lehet egy vagy két hegesztéses is. Ez utóbbi úgy működik, mint a klasszikus vákuumfóliázó gépek, de két hegesztést hoz létre egymás után. A második biztonsági pajzsként működik.

A vákuumozó gépek tömege és tárolása

Ha nincs túl sok hely a konyhapulton vagy gyakran fogod mozgatni a készüléket, akkor ezeket a szempontokat is figyelembe kell venni a vákuumozó gép kiválasztásakor. A vákuumozó gépek tömege meglehetősen széles skálán mozog, az átlagos tömeg 1,5 kg. Egyes készülékek lehetővé teszik a vízszintes és függőleges helyzetben történő tárolást is, amit kis konyhákban fogsz nagyra értékelni.

A vákuumozás nagyszerű alternatívája a hagyományos pácolásnak. Tedd a nyers hús- vagy haldarabokat a zacskóba, add hozzá a pácot, és a vákuumozó gép segítségével szívd ki belőle a levegőt.

3 kiegészítő, amelyeknek köszönhetően a vákuumozó gépek még jobb munkát végeznek

  • A LED működésjelzés tájékoztatást ad az éppen futó programokról és folyamatokról.
  • A túlmelegedés elleni védelem megakadályozza a vákuumozó gép túlmelegedését, ha elfelejtenéd kikapcsolni.
  • A lágy szívóerő a folyékonyabb állagú élelmiszerek, például levesek vagy szószok vákuumozásához ideális.

i

Minden típusú készülékhez található a kínálatunkban vákuumtasak és vákuumfólia is. Egyszer használatos és újra használható tasakok is kaphatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vákuumozó gép - megnövelt teljesítménnyel, dupla szivattyú, megerősített dupla forrasztás, rozsdamentes acél kialakításban, a kompresszor megerősített teljesítménye 20 l/perc, maximális szívóteljesítmény: 900 mbar
42 490 Ft

2.
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, vákuum edény a csomag része
22 990 Ft

3.
Tefal VT254070 Vacupack Classic Szállításra kész > 5 db
Vákuumozó gép - kézi, teljesítménye 130 W, zacskók száma a csomagban: 10 db 22x30 cm-es és 8 db 28x35 cm-es, mechanikus kezelőpanel, automatikus vákuumozás és lezárás funkció, azonnali leállítás funkció, bármilyen akár 31 cm hosszú, 1 cm széles zacskó lezárására alkalmas, tárolóhely a tápkábel számára, 15 év javíthatósági garancia
32 990 Ft

Még több
86 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,7 82×
Siguro Stainless Easy Seal VS210
Vákuumozó gép - szívóteljesítménye 5 l/perc, integrált vágó, fólia rekesz, módok száraz és nedves ételekre, forrasztás funkció, levegő elszívás külső tartályból, kezelőpanel digitális gombokkal, LED jelzés, bemenőteljesítmény 120 W, 0,073-0,27 mm vastag fóliákkal kompatibilis, tömlőkészlet külső vákuumozáshoz és fóliatekercs a csomagban, 92 × 166 × 407 mm, 3 év garancia
Szuper ár
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRVS001
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
STATUS 5 darab vákuumfóliázó doboz készlete, Green - Vákuumozó gép Típusok
4,6 75×
STATUS 5 darab vákuumfóliázó doboz készlete, Green
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, vákuum edény a csomag része
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAC009
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 223×
Maxxo VM Profi vákuumos élelmiszercsomagoló gép
Vákuumozó gép - megnövelt teljesítménnyel, dupla szivattyú, megerősített dupla forrasztás, rozsdamentes acél kialakításban, a kompresszor megerősített teljesítménye 20 l/perc, maximális szívóteljesítmény: 900 mbar
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXXPR002
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
FoodSaver FFS006X
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, pulzáló levegőszívás, hegesztés maximális szélessége 28 cm, 130 W teljesítmény, beépített fóliatartó és LED-jelző, 1 fólia a csomagban a csomag része, mérete 18,4 × 41,3 × 19,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg
118 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BIOFF006
4,7 58×
Siguro VS-T920SS Dual Seal Professional
Vákuumozó gép - teljesen automatikus, megnövelt teljesítménnyel, 130 W teljesítményfelvétel, kettős szivattyú 20 l/perc teljesítménnyel, max. forrasztási szélesség: 30 cm, fóliák száma a csomagban: 1 tekercs, LED jelzőfény, túlmelegedés elleni biztosíték, hegesztés funkció (szaftos ételek), pácolás, vákuumozás extra teljesítménnyel, gentle funkció (omlós ételek), automatikus működés, vákuumozó üzemmód kiválasztása (automatikus/kézi), külső levegőelszívás lehetősége, csepegtető tálca, alkalmas sous vide-áláshoz és levegő elszívás, 3 év garancia
+Ajándék Vákumozó tartozékok Siguro melynek értéke 1 290 Ft
Szuper ár
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_VS_T920SS
4,7 44×
Tefal VT254070 Vacupack Classic
Vákuumozó gép - kézi, teljesítménye 130 W, zacskók száma a csomagban: 10 db 22x30 cm-es és 8 db 28x35 cm-es, mechanikus kezelőpanel, automatikus vákuumozás és lezárás funkció, azonnali leállítás funkció, bármilyen akár 31 cm hosszú, 1 cm széles zacskó lezárására alkalmas, tárolóhely a tápkábel számára, 15 év javíthatósági garancia
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEY817
5,0
ETA Aspira 7762 90000
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztési vastagság 2,5 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 120 W teljesítmény, 0,8 bar szívó teljesítmény, 0,4 l/m szívóerő, 85 dB zajszint, LED-jelző, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vákuum edény, vágókés, zacskók a csomag része, mérete 14,5 × 41 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,34 kg
54 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVA961
5,0
STATUS 158710 Baby vákuum dobozszett, 5 db
Ételtároló doboz szett - ételtároló anyaga műanyag, négyzet alakú, tömítéses és vákuum, fedél klippes, fedél anyaga műanyag, alkalmas mosogatógépbe és fagyasztóba, 5 ételtároló
9 740 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSIVA300
1,0
BANQUET CULINARIA Vákuumszivattyú + 4 dugó
Szett - vákuumozó készlet, vákuumszivattyú, 4 dugó, anyaga rozsdamentes acél/műanyag/gumi
3 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANpm48
4,7 82×
Siguro Stainless Easy Seal VS210
Vákuumozó gép - szívóteljesítménye 5 l/perc, integrált vágó, fólia rekesz, módok száraz és nedves ételekre, forrasztás funkció, levegő elszívás külső tartályból, kezelőpanel digitális gombokkal, LED jelzés, bemenőteljesítmény 120 W, 0,073-0,27 mm vastag fóliákkal kompatibilis, tömlőkészlet külső vákuumozáshoz és fóliatekercs a csomagban, 92 × 166 × 407 mm, 3 év garancia
22 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRVS001
4,5 13×
SENCOR SVS 3010GY
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, állítható szívási sebesség, hegesztési vastagság 2 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 110 W teljesítmény, 12 l/m szívóerő, 75 dB zajszint, LED-jelző, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 6 fólia a csomagban, vákuumtömlő, zacskók a csomag része, mérete 6,5 × 35,5 × 15,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,33 kg
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSV203
4,9 18×
Maxxo VM Comfort
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, asztali, automata, hegesztés funkció, pulzáló levegőszívás, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 110 W teljesítmény, 700 bar szívó teljesítmény, 12 l/m szívóerő, 60 dB zajszint, külső légelszívás lehetősége, vákuumtömlő, csepegtető tálca, vágókés a csomag része, mérete 10 × 39,5 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,9 kg
27 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAXVA463
4,7 22×
SENCOR SVS 1010WH
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, hegesztési vastagság 2 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 110 W teljesítmény, 12 l/m szívóerő, 75 dB zajszint, LED-jelző, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 6 fólia a csomagban, vákuumtömlő, zacskók a csomag része, mérete 6,5 × 35,5 × 15,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,27 kg
Leárazás -5 %
20 990 Ft 21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSV101
5,0
Status 4 darabos táskás dobozkészlet, ÜVEG, ZÖLD
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, vákuum edény a csomag része
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSIVA024
5,0
Gorenje VS120W
Vákuumozó gép - kézi vákumfólia, 120 W teljesítmény, forrasztási szélesség 30 cm, 10 role fólia a csomagolásban, led-jelző, olvadóbiztosíték, hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), automata működés és állítható szívási sebesség
25 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORVA854
4,3 14×
Status 4 részes vákuum doboz szett, ÜVEG, FEHÉR
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, mosogatógépben mosható, vákuum edény a csomag része
18 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DSIVA386
4,4 47×
Gallet MSV 250 Narbonne
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, 110 W teljesítmény, LED-jelző és olvadóbiztosíték, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vákuum edény, zacskók a csomag része, mérete 7,5 × 35,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GALVA553
4,8 12×
CONCEPT VA0040
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztés maximális szélessége 35 cm, 120 W teljesítmény, 0,7 bar szívó teljesítmény, LED-jelző, vágókés, zacskók a csomag része, mérete 6 × 38 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,55 kg
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVA840
STATUS 5 darabos vákuumfóliázó doboz készlete, Orange - Vákuumozó gép Típusok
4,6 75×
STATUS 5 darabos vákuumfóliázó doboz készlete, Orange
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, vákuum edény a csomag része
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAC010
5,0
Maxxo VM Master
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, dupla hegesztés, marinálás, állítható szívási sebesség, pulzáló levegőszívás, hegesztés maximális szélessége 40 cm, 350 W teljesítmény, 25 l/m szívóerő, beépített fóliatartó, LED-jelző és olvadóbiztosíték, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vágókés a csomag része, mérete 16 × 52 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
119 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAXVA849
4,0
CONCEPT VA0050
Vákuumozó gép - hegesztőfólia, 110 W teljesítmény, forrasztási szélesség 30 cm, 10 role fólia a csomagolásban, led-jelző, hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), automata működés és pulzáló levegőszívás
24 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVA857
4,7
STATUS Elektromos vákuumszivattyú BVP130 6600158
Pumpa - elektromos, anyag: ABS műanyag BPA nélkül, szilikon, vákuumnyomás 300 mbar, töltési idő 2 - 4 óra
8 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STApm09
5,0
CONCEPT VA0060 PROFI
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, pulzáló levegőszívás, hegesztési vastagság 2,5 mm, hegesztés maximális szélessége 2,8 cm, 130 W teljesítmény, 0,85 bar szívó teljesítmény, LED-jelző és kijelző, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, vágókés a csomag része, mérete 13 × 40 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg
59 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVA875
4,5
SENCOR SVS 4010SS
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, marinálás, állítható szívási sebesség, hegesztési vastagság 2 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 120 W teljesítmény, 12 l/m szívóerő, LED-jelző, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 6 fólia a csomagban, vákuumtömlő, zacskók a csomag része, mérete 8 × 40 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,39 kg
36 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SENCV431

Vákuumozó gépek

Vákuumozó gépek

A Vákuumozó gépek kategóriában összesen 86 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vákuumozó gépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vákuumozó gépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vákuumozó gépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vákuumozó gépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ