ApF HU Shop roku

Concept

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Concept készülékek

Concept - okosan tervezve az élethez

A cseh Concept márka több évtizede a háztartási gépek egyik vezető gyártója és szállítója nemcsak Csehországban, hanem számos európai országban is. A Concept vízforralók, szárítók, porszívók, valamint beépíthető és szabadon álló készülékek széles választékával büszkélkedhet. A márka mindig friss ötletekkel és okos funkciókkal áll elő, amelyek eredetiséget és funkcionalitást kölcsönöznek a készülékeknek. A kezdetektől fogva a Concept fő prioritása a vásárló, aki értékeli a magas minőséget, a modern dizájnt és a gyors központi szervizt.

Concept robotporszívó

Megszeretni a takaríást a Concept segítségével, amihez a kisujjadat sem kell megmozdítanod

A Concept márka megérti a takarítási szükségleteidet, ezért a kínálatában mindent megtalálsz, ami segíthet a takarításban. A robotporszívók, amelyeket a Concept Home mobilalkalmazáson keresztül otthonon kívül is vezérelhetsz, gondtalan és automatikus padlótisztítást biztosítanak. Az álló porszívókkal gyorsan megtisztíthatod a nehezen hozzáférhető területeket, míg a kézi porszívók ideálisak az autó vagy a bútorok porszívózásához. A gőzmopok fertőtlenítő hatású mélytisztításról gondoskodnak. A Concept gondol az allergiásokra és a szőrös háziállatok tulajdonosaira is, ezért a porszívók kiváló minőségű szűréssel és speciális kefékkel vannak felszerelve a háziállatok szőréhez (PET kefe, turbókefe).

Legyél az a séf, aki folyton elkápráztat az ételeivel

A Concept konyhai eszközökkel mindig tökéletes ételeket készíthetsz, amelyeket imádni fogsz. A bolygórobotok tökéletes habverővel, keveréssel, dagasztással, de akár reszeléssel, turmixolással vagy húsdarálással is meglepnek. A főzőedények mesterei annak, hogy időt takarítsanak meg a főzés során, a kontaktgrillek pedig az isteni steakek elkészítésében jeleskednek. De ne felejtsd el megnézni a többi Concept konyhai eszközt sem, amelyek megkönnyítik a mindennapi konyhai munkát.

Concept konyhai robotgépek
Concept IPL epilátor

Concept a tökéletes testért, hajért és bőrért

Test, bőr, haj, haj és fogak - mindegyiknek szüksége van a 100%-os ápolásra. A Concept termékek azonban nemcsak funkcionalitásukkal, hanem megjelenésükkel is segítenek a tökéletes eredmény elérésében. A Concept luxus kategóriájú hajvasalók, hajsütővasak és hajszárítók gondoskodnak a hajadról. A szőrzetet fájdalommentesen távolítják el az IPL epilátorok, amelyek egyéb nagyszerű tulajdonságokkal is büszkélkedhetnek. A szónikus fogkefék ragyogó mosolyt kölcsönöznek. Mélytisztítás arcodon a szónikus arckefékkel vagy ultrahangos spatulákkal.

Lélegezz tiszta és friss levegőt

Kényeztesd magad a tiszta és egészséges levegővel, amely mentes a káros allergénektől, baktériumoktól, vírusoktól, penésztől és más mikroorganizmusoktól a Concept légtisztító készülékekkel. A párásítók és párátlanítók segítenek abban, hogy optimális páratartalmat érj el otthonodban. A Concept léghűtők és ventilátorok felfrissítenek a forró nyári napokon, míg a Concept konvektorok és fűtőtestek felmelegítenek a fagyos napokon.

Concept aromadifúzor
Concept Smoothie mixer

Az egészséges életmód a Concept számára gyerekjáték

Az élelmiszerek tartósítása a téli szezonra vagy csak néhány héttel a felhasználás előtt - erre szolgálnak a Concept gyümölcsszárítók és vákuumozók. Mindkét termék a szárítási és vákuumozási folyamat ellenére megőrzi az élelmiszerekben lévő vitaminokat és fontos tápanyagokat. Az egészséges életmód támogatása érdekében a Concept gyümölcscentrifugákat is kínál, amelyekkel friss gyümölcslevet kaphatunk a gyümölcsökből és zöldségekből magok nélkül. A kínálatban szerepelnek turmixgépek is, amelyekben tápláló italokat lehet készíteni - a praktikus tartályok lehetővé teszik, hogy turmixolás után azonnal bárhová magunkkal vihessük.

Concept újdonságok, elengedhetetlen kellékek

A Concept márka által készített újdonságok biztosan elragadóak lesznek számodra. A vállalat kibővítette elektromos rollereinek kínálatát, és erősebb modelleket kínál, amelyek robusztusabb, de valamivel biztonságosabb kialakításúak, és lehetőség van alkalmazáshoz való csatlakozásra is. Teljesen új kategóriát indít a Concept a KIDO gyermekgondozási termékcsaláddal. Itt minden megtalálható, ami az anya és az újszülött számára fontos: kamerával ellátott bébiőrző, mellszívó, babamérleg, tejmelegítő és praktikus tárolóedények a bébiételekhez.

Concept bébiőr
Concept beépíthető készülékek

Szereld fel konyhádat modern beépített Concept készülékekkel

A Concept a beépíthető készülékek széles választékát kínálja, amelyek tökéletesen illeszkednek bármelyik konyhába. A főzésről és sütésről gazdaságos, modern kialakítású elektromos és gőzölős sütők, mikrohullámú sütők és főzőlapok - indukciós, kerámia és gáztűzhelyek - gondoskodnak különböző méretekben. A modern páraelszívók gesztusos, érintéses vagy nyomógombos vezérléssel vezetik el a felesleges gőzt a főzésből. A mosogatógépek gondoskodnak a piszkos edényekről, a Concept beépített hűtőszekrények pedig hosszan tartó frissességet biztosítanak.

Megbízható konyhai segítők a Concept termékcsaládban

Olyan szabadon álló készüléket kerestél a konyhádba, amely megbízhatóan fog szolgálni? Válaszd a Concept termékcsaládot. Például modern, tágas amerikai hűtőszekrényeket kínálnak, amelyek rendelkeznek a szükséges funkciókkal ahhoz, hogy minél hosszabb ideig szagmentesek, fagymentesek és frissek maradjanak az élelmiszerek. A konyhai berendezések között találhatók még mosogatógépek, mikrohullámú sütők, tűzhelyek, fagyasztók és borhűtők is. A Concept mosógépek és szárítógépek szintén kiemelkednek a kínálatból, modern funkciókkal, intuitív vezérléssel és az egyik legmagasabb energiaminősítéssel, hogy kíméljék pénztárcádat.

Concept szabadon álló készülékek
Concept dizájn vonal

Modern, dizájnvezérelt és összehangolt, ez a Concept jövő konyhája

A készülékek dizájnbeli egységesítése fontos dolog mindazok számára, akik szeretik a színek és az anyagok összhangját. A Conceptnél öt dizájnvonalat találsz, amelyek egységes megjelenésű konyhai készülékeket kínálnak. A Black vonal a fekete üveg királynője, míg a White a fehér üveg királynője, a Sinfonia a fekete részletekkel ellátott rozsdamentes acéllal egészíti ki konyhádat, a Titania pedig a sötét rozsdamentes acéllal, amely egy kis luxust visz otthonodba. A retro vonalak tökéletesen illeszkednek mind a modern, mind a régebbi otthonokba vagy nyaralókba.

464 termék
4,6 105×
Concept RK7010
Vízforraló - űrtartalma 0,4 l, fehér kivitel, 600 W energiafogyasztás, utazó szett és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, anyaga műanyag
Szuper ár
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CON002a31
Concept sm3391 - Turmixgép
Típusok
4,8 154×
Concept sm3391
Turmixgép - 700 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre, jégtörésre, jég aprítására folyadék hozzáadásával és zöldségpüréhez, hordozható palack és aprító a csomag része, 5 tárolóedény a csomagban, 1,2 l-es tartály, tritán edény
27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS331
Concept SM-3380 - Turmixgép Típusok
4,7 120×
Concept SM-3380
Turmixgép - 500 W teljesítmény, maximum sebesség 23000 ford/perc, ajánlott csonthéjasok darálására és smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,57 l-es tartály, tritán edény
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECO216a
Concept VP4380 18,5 V Real Force - Morzsaporszívó
Típusok
4,6 243×
Concept VP4380 18,5 V Real Force
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítási mód felszívás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 35 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 80 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,45 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 18,5 × 19 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, fali tartó a csomag része, fekete kivitel
26 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV542
4,9 10×
Concept VF3040
Gofrisütő - 1000 W energiafogyasztás, gofrihoz, működésjelző lámpa és tapadásmentes felület, anyaga: rozsdamentes acél, 2 gofri készíthető vele egyszerre, négyszögletes alakú gofrihoz, pozíció: vízszintes
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVA640
Concept SM3390 - Turmixgép Típusok
4,8 154×
Concept SM3390
Turmixgép - 700 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, jégtörésre, bébiétel készítésére, jég aprítására folyadék hozzáadásával és zöldségpüréhez, hordozható palack a csomag része, 5 tárolóedény a csomagban, 1200 l-es tartály, tritán edény
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONSM003
Concept LO-7067 Home Made Juice - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 77×
Concept LO-7067 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és rozsdamentes acél kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
80 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD006
4,8 38×
Concept RK3230 1,7 l - rozsdamentes acél
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, vízszint jelző, kivehető szűrő
Szuper ár
6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRK661
4,5 142×
Concept ZV1000 Perfect Air
Párásító - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, ultrahangos párásítás, 12 W teljesítmény, 80 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,7 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: állítható gőzkibocsátás és háttérvilágítás, méretei: 12 × 23 × 12 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
16 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONPA395
Concept RK3171 - Vízforraló Típusok
4,7 121×
Concept RK3171
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRK027
Concept RK3170 - Vízforraló Típusok
4,7 121×
Concept RK3170
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRK026
Concept RK3242 - Vízforraló Típusok
4,7 57×
Concept RK3242
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, krém kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRK313
Concept LO7027 - Gyümölcscentrifuga
Típusok
4,5 75×
Concept LO7027
Gyümölcscentrifuga - centrifugális, 16800 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 72 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1,8 l, álló tengely, fekete kivitel
Szuper ár
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD008
4,7 90×
Concept RK-4030
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, piros kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, LED világítás, forgótalp és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
Szuper ár
8 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRK007
Concept LO-7066 Home Made Juice - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 77×
Concept LO-7066 Home Made Juice
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 1 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fehér kivitel, méretek 47 × 24 × 14 cm (H×Sz×Mé)
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD005
4,8 49×
Concept SO-1060
Aszalógép zöldség és gyümölcs szárításához - 245 W teljesítmény, segítségével szárítható hús, gomba, virágok, 9 szárítólemez, szárítólemez átmérője 31,3 cm, kézi és digitális vezérlés, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, lemezek mosogatógépben moshatók, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 38,6 × 35 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECO111a
4,6 12×
Concept RK3270 rozsdamentes acél vízforraló 1,7 L
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő
15 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRK757
4,3 80×
Concept ZV1010 Perfect Air
Aroma diffúzor - 1200 ml-es tartály, funkció: automatikus kikapcsolás, LED megvilágítás és háttérvilágítás, 7 színű megvilágítás, 60 óra üzemidő, max. 20 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 dB zajszint, fehér színű, anyaga műanyag
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV477
4,1 83×
Concept VP4150 Mighty 21,6 V - ezüst, 50 perc
Akkus rúdporszívó - allergiásoknak és állatszőrhöz, 2000 mAh kapacitású, Li-ion akkumulátor, 5 óra töltési idő, 50 perc működési idő, epa szűrő, 81 dB zajszint, 0,5 l-es portartály, színe: fehér
56 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTV751
4,3 53×
Concept SM3365
Turmixgép - 300 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott smoothiehoz és jégtörésre, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,6 l-es tartály, tritán edény
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECO216g
Concept LO7065 SINFONIA - Gyümölcscentrifuga Típusok
4,8 77×
Concept LO7065 SINFONIA
Gyümölcscentrifuga - lassúprés, 60 ford/perc, 2 sebességfokozat, bemeneti nyílás mérete 75 mm, létartály űrtartalma 1 l, szemétkosár űrtartalma 1 l, álló tengely, fekete és ezüst kivitel
99 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD004
4,7 169×
Concept RK4030
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, átlátszó dizájn, energiafelhasználás 2200 W, szűrő és működésjelző lámpa, automatikus kikapcsolás és vízszint jelző, anyaga üveg
10 000 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRK005
Concept SM-3387 - zöld - Turmixgép
Típusok
4,7 120×
Concept SM-3387 - zöld
Turmixgép - 500 W teljesítmény, 1 sebességfokozat, pulzáló funkció, ajánlott csonthéjasok darálására és smoothiehoz, hordozható palack a csomag része, 3 tárolóedény a csomagban, 0,57 l-es tartály, tritán edény
16 350 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS337
4,6
Concept KS3014bc 2000W
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, termosztát, mérete: 40 × 68 × 13 cm (ma × sz × mé), szürke színű
18 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CONKO019

Concept

Concept

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe.

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ