AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

No Frost hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A No Frost hűtő nemcsak sok munkát, hanem energiát is megtakarít. A No Frost funkciónak köszönhetően nincs szükség állandó jégtelenítésre és a jég eltávolítására, ráadásul az ételek hosszabb ideig frissek maradnak, és a szellőzésnek köszönhetően nem áll fenn a kellemetlen szagok veszélye. Milyen további előnyei vannak a No Frost technológiának? És mire érdemes figyelni a választás során?

Tovább

No Frost hűtő – szabadulj meg egyszer s mindenkorra a hosszadalmas leolvasztás gondjától

A No Frost technológiának köszönhetően időt és energiát takaríthatsz meg. A No Frost hűtő automatikusan leolvasztja a felesleges jeget, így nincs szükség manuális leolvasztással bajlódni.

  • A No Frost hűtőszekrény ventilátora egyenletesen osztja el a száraz és a hideg levegőt a hűtőben és a fagyasztóban is.
  • Ennek köszönhetően nem rakódik fagy az ételekre és nem képződik jég a No Frost hűtő falain.
  • A No Frost hűtőben az ételek tovább maradnak frissek, továbbá a No Frost technológia energiát is spórol.

A No Frost hűtő leolvasztása tehát nem jelent gondot. De mire is utal ez pontosan? Mi a No Frost hűtő jelentése? E technológia elnevezése, No Frost, arra utal, hogy nem csak a fagyasztóban, hanem a hűtő egészében nem képződik jég, és megszűnik a hűtőtér párásodása is. A hűtőtérből egy ventilátor a nedves levegőt egy párologtató felé tereli, ahol az megfagy, s a keletkezett jég időnkénti fűtés hatására észrevétlenül elolvad. A visszamaradt víz egy tálkában gyűlik össze, ahonnan a kompresszor hőjének hatására elpárolog.

No Frost hűtőszekrény - jégmentes elegancia
No Frost hűtőszekrény - Jégmentes elegancia, praktikusság, és számtalan funkció egyetlen ízléses hűtőtérbe zárva.

No Frost hűtőszekrények - Milyen típusok léteznek?

A No Frost hűtő különböző változatai közül választhatsz, amelyek mindegyike alkalmazkodik az igényeidhez.

  1. Kombinált No Frost rendszerű hűtőszekrények - a kombinált No Frost hűtők esetében külön ajtóval a rendelkezik a hűtő és a fagyasztó is, így energiát takarítasz meg.
  2. No Frost rendszerű fagyasztó nélküli hűtőszekrények - ezek a No Frost hűtőszekrények rendkívül tágas hűtőteret kínálnak a hiányzó fagyasztónak köszönhetően.
  3. No Frost rendszerű amerikai hűtőszekrények - az amerikai No Frost hűtőszekrény tágas hűtőteret és tágas fagyasztót is kínál. Bizonyos modellek beépített ital automatát is kínálnak.

A No Frost hűtőszekrény hasznos űrtartalma

A No Frost hűtő kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont az űrtartalom. Ideális esetben az ilyen hűtőszekrényt mindig tartsuk legalább 70% -ig feltöltve, hogy a lehető legjobban működjön és ne növekedjen meg az energiafogyasztás.

  • A No Frost hűtőszekrény űrtartalmát a háztartásban élő családtagok számától függően válasszuk ki.
  • Négytagú család esetén a No Frost hűtő ideális térfogata 200 liter körüli.
  • A család mindegyik tagjára nagyjából 70 liter kapacitást számítsunk.
No Frost hűtőszekrény - jégmentesség hosszabb tárolás esetén is
No Frost hűtőszekrény - No Frost, tehát jégmentes tárolás hosszú időn át.

Folyamatos zümmögés vagy halk működés? A No Frost hűtő zajszintje

A No Frost hűtő kiválasztása során a zajszintre is érdemes figyelni. Mivel más háztartási eszközöktől eltérően a hűtőszekrény folyamatosan működik, annak zaja néha zavaró lehet. A No Frost hűtőszekrények zajszintje általában 40 dB körül van, ami nagyjából egy halkabb beszélgetés hangerejének felel meg.

Némileg csökkentheted a zajszintet, ha a No Frost hűtőszekrényt függöny, szőnyeg vagy egyéb szövetek közelébe helyezed, amelyek tompítják a hűtő hangját. Fontos viszont, hogy a készülék nem érintheti őket. Mindig hagyj legalább 10-20 cm szabad helyet a hűtőszekrény körül.

No Frost hűtőszekrények - Fagyasztó kapacitás és fagyasztó teljesítmény

A fagyasztóval kombinált No Frost hűtőszekrények esetén érdemes figyelembe venni a fagyasztó kapacitást és fagyasztó teljesítményt.

  1. Fagyasztó kapacitás - az élelmiszer mennyisége kilogrammban megadva, amelyet a hűtő egy nap alatt képes lefagyasztani. A No Frost hűtőszekrények esetén ez 2-24 kg.
  2. Fagyasztó teljesítmény - azt határozza meg, hogy a fagyasztó milyen gyorsan képes lefagyasztani az ételeket, és milyen rövid idő alatt éri el az ideális hőmérsékletet.

i

A No Frost hűtőszekrények esetén találkozhatunk a visszamelegedési idő kifejezéssel is. Ez azt az időtartamot jelöli, amelyet áramszünet esetén az élelmiszer kibír a fagyasztóban kiolvadás nélkül. Általában 10-22 óra.

No Frost hűtőszekrény
No Frost hűtő - A nulla zóna külön teret kínál a hűtőtérben sajt, gyümölcs, vagy zöldség tárolására.

A különböző No Frost hűtőszekrények funkciója és felszereltsége

A No Frost funkció mellett a No Frost hűtőszekrények rengeteg más technológiával és funkcióval is rendelkeznek, amelyek megkönnyítik működésüket és használatukat.

  • Ionizátor - Hatékonyan csökkenti a baktériumok és vírusok előfordulását, amelyek hozzájárulnak az ételek gyorsabb romlásához. Ez segít hosszabb ideig frissen tartani az ételeket és semlegesíteni a szagokat.
  • Nulla zóna vagy Perfect Fresh - Ez egy speciális polc vagy fiók a hűtőtérben, amelyet sajt vagy gyümölcs és zöldség tárolására terveztek, s amelyben a No Frost hűtőtől függetlenül beállítható hőmérsékletnek és páratartalomnak köszönhetően az étel hosszabb ideig friss marad.
  • Szuper hűtés és szuper fagyasztás - Ez a funkció a friss élelmiszerek behelyezése után rendkívül gyorsan 2°C-ra hűti vissza a hőmérsékletet, ezáltal felgyorsítja a hűtési és fagyasztási folyamatot.
  • Twin cooling - Két külön hűtőrendszert használ az optimális körülmények fenntartásához a hűtőtérben és a fagyasztóban.
  • Vízadagoló és jégkészítés - A vízellátáshoz csatlakoztatva lehetővé teszi, hogy friss vizet vagy jeget adagolj közvetlenül a No Frost hűtőszekrényből.
  • Párologtató - A párologtató egyenletesen osztja szét a hideg levegőt akár a No Frost hűtőszekrény belsejében is, ugyanakkor eltávolítja a hőt a hűtőrészből, amely aztán lecsapódik (kondenzáció). A kompresszornak köszönhetően ezután egy speciális gyűjtőedénybe kerül és elpárolog.

Merre nyitható egy No Frost hűtő ajtaja?

No Frost hűtő vásárlása előtt vedd figyelembe a hűtőszekrény helyét is és döntsd el, hogy jobbra vagy balra nyíló modellt szeretnél. Egyes No Frost hűtő modellek esetén az ajtópántokat tetszés szerint rögzítheted bármelyik oldalra, ami hasznos lehet költözéskor, vagy ha a hűtőt idővel másik sarokba helyezed át. Az ajtó nyitási irányra vonatkozó információk a termékleírásban találhatók.

Egy átlagos No Frost hűtőszekrény ára

A No Frost hűtőszekrények ára 120 000 forint körül kezdődik. Ha nagyobb funkcionalitásra, gazdaságosságra és a kényelmes használatot fokozó technológiákra vágyunk, akkor a 200 000 és 300 000 forint közötti árkategóriában érdemes körülnéznünk. Ezek a modellek kínálják a legjobb ár-érték arányt. Az ennél is drágább modellek maximális energiatakarékossággal és funkciók sokaságával nyerhetik el tetszésünket.

Tetszenek a No Frost hűtők, és a lehető legjobb áron szeretnéd a neked leginkább megfelelő terméket megvásárolni? Látogasd meg No Frost hűtő vélemények és tesztek oldalunkat, ahol a No Frost hűtőszekrényeket vélemények és egyéb adatok, mint például értékelés, népszerűség vagy panaszok alapján rangsoroltuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LG GBB61SWJMN Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
187 890 Ft

2.
GORENJE NRS8182KX InverterCompressor Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 266 l, fagyasztótér tárolókapacitása 266 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, mérete 177,7 × 83,2 × 62,3 cm (Ma×Sz×Mé)
219 890 Ft

3.
LG GBB62PZFGN Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
212 390 Ft

Még több
218 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-O120S Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 27×
Siguro BF-O120S Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
184 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete - Hűtőszekrény
Típusok
4,5 50×
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
198 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL160
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
GORENJE NRR9185DAXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 358 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, mérete 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
298 300 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL205
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HOOVER HHCR3818EWPL - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HOOVER HHCR3818EWPL
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 307 l, fagyasztótér tárolókapacitása 307 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, mérete 181,5 × 83,3 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH020
4,8 10×
LG GBB61SWJMN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
187 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL099
4,7 17×
GORENJE NRS8182KX InverterCompressor
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 266 l, fagyasztótér tárolókapacitása 266 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, mérete 177,7 × 83,2 × 62,3 cm (Ma×Sz×Mé)
219 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL132
4,5 10×
INDESIT INFC8 TI21X
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 191 × 60 × 68 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
174 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDCHL009
SAMSUNG RB38C607AB1/EF - Hűtőszekrény Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 32×
SAMSUNG RB38C607AB1/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), A energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 273 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
414 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL173
4,9
LG GBB62SWFGN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, fagyasztó kapacitás 107 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
212 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL115
3,5
WHIRLPOOL WHC20 T352
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és 6, érzék, méretek 194 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
274 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL117
BOSCH KGN49VXCT Serie 4 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH KGN49VXCT Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, fagyasztó kapacitás 129 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 70 × 66,7 cm (H×Sz×Mé)
391 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL192
BOSCH KGN49VICT Serie 4 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSCH KGN49VICT Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 70 × 66,7 cm (H×Sz×Mé)
351 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL152
GORENJE NRR9185EABXL - Side by side hűtő Típusok
4,3 14×
GORENJE NRR9185EABXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 358 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, mérete 178,6 × 91,5 × 67,1 cm (Ma×Sz×Mé)
274 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL206
5,0 23×
BOSCH KGN392ICF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
268 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL128
5,0
LG GBV3100CPY
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
229 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL128
5,0
WHIRLPOOL WB70E 972 X
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 309 l, fagyasztó kapacitás 153 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 195,5 × 70 × 75,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
255 000 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHCHL121
4,8
GORENJE NRK6192SYBK IonAir
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, választható nyitási irány, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
177 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL137
4,7 13×
GORENJE NRK418ECW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 85 l, választható nyitási irány, 3 polc, 4 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 182,4 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
164 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL172
GORENJE ONRK619DC - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
GORENJE ONRK619DC
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
307 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL175
5,0 41×
LG GBP62DSNCN1
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
272 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL095
5,0
HOOVER HHCR3818ENPL
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 311 l, fagyasztótér tárolókapacitása 311 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, mérete 181,5 × 83,3 × 65 cm (Ma×Sz×Mé)
292 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH021
4,0
GORENJE NRKI419EP1
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
214 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL203
SAMSUNG RB34C670DWW/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,4
SAMSUNG RB34C670DWW/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és smart funkciók, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
185 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL181
4,5 77×
GORENJE NRC620CSXL4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 255 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, ionizáló, vinotéka, antibakteriális tömítés és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 200 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
223 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL142

No Frost hűtő

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt...
A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
cikkA fagyasztó és a hűtőszekrény ideális hőmérséklete A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
További cikkek Összes cikk

No Frost hűtő

A No Frost hűtő kategóriában összesen 218 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó no Frost hűtő Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább no Frost hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb no Frost hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: no Frost hűtő vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ