30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Mikrohullámú sütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Elhelyezés
Szabadon álló
(110)
Beépíthető
(94)
Belső kapacitás
Szín
Bézs
(4)
Fehér
(33)
Fekete
(110)
Piros
(2)
Rozsdamentes acél
(33)
Külső magasság
24,3 cm
46 cm
-
Külső szélesség
43,9 cm
59,6 cm
-
Külső mélység
27,4 cm
57 cm
-
Vezérlés
Tekerőgombok
(63)
Nyomógombos
(97)
Érintőképernyős
(71)
Szűrés

A mikrohullámú sütő hatalmas mennyiségű munkát képes megtakarítani a főzés során. Főleg ha a mikrót a felhasználás célja szerint válasszuk. Az általánosan elérhető mikrohullámú sütők képesek melegíteni, grillezni, sütni, olvasztani, párolni, emellett néhány tevékenység kombinálására is képesek. Mit vársz el a saját mikrohullámú sütődtől?

Tovább

Hogyan működik a mikrohullámú sütő, és milyen előnyökkel jár?

A mikrohullámú sütő manapság szinte nélkülözhetetlen eszköz. A mikró vízmolekulák elvén működik, amelyek mikrohullámoknak kitéve gyorsan rezegni kezdenek. Ennek során hatalmas mennyiségű hőenergiát szabadítanak fel, amely felmelegíti az ételt. Milyen előnyei vannak a mikrohullámú sütőnek?

 • Az ételkészítés sebessége.
 • Minimális mennyiségű edény használata.
 • Elfogadható energiafogyasztás.
 • Számos további funkció.
 • Csak egy kis hely kell az elhelyezéshez.

i

Miért forog az étel a mikrohullámú sütőben?

A mikrohullámú sütőben lévő ételek azért forognak, mert a sütőtérben a falakról visszaverődő mikrohullámok hatására állóhullámok keletkeznek, ahol maximum és minimum értékeket érnek el. Ezek azok a helyek, ahol a mikrohullámok felerősítik vagy tompítják egymást. Ha az étel nem forogna a mikrohullámú sütő belsejében, akkor a maximumokban megégne, a minimumokban pedig nem melegedne.

Gondolkozz a mikrohullámú sütő elhelyezésén - beépített vs. különálló mikró.

Vásárlás előtt mindenekelőtt győződj meg arról, hogy hová fogod elhelyezni a mikrohullámú sütőt - a beépített mikró nagyszerű kiegészítője egy egységes konyhának, míg a különálló mikrohullámú sütő költséghatékonyabb és szinte bármelyik konyhába illik.

Különálló mikróhullámú sütő

A különálló mikrohullámú sütő az egyik leggyakrabban használt lehetőség. Mivel a mikrohullámú sütő szabadon áll a konyhapulton, a kiválasztásakor célszerű a dizájnra is gondolni.


 • Elfogadható méretűek.
 • Alacsony tömeggel büszkélkednek.
 • Szinte bárhol elhelyezhetőek
 • Könnyen kezelhetőek.
 • Megfizethetőek.
 • Karbantartási igényük picit magasabb
 • Látható a mikrohullámú sütő teste.

A mikrohullámú sütőt soha nem szabad a hűtőszekrény vagy a fagyasztó tetejére helyezni, mert a hűtőszekrény/fagyasztó hűti, a mikrohullámú sütő pedig melegíti, így szükségtelenül növeli az összes készülék energiaköltségét.

Beépíthető mikrohullámú sütő

A beépíthető mikrohullámú sütők egyre népszerűbbek, különösen a modern dizájnos konyhákban. A kiválasztáskor alaposan ellenőrizd a beépíthető mikrohullámú sütő méreteit, hogy az elférjen az általad előre meghatározott helyen.

 • Egységesítik a konyha megjelenését.
 • Nem foglalnak extra helyet.
 • Könnyebben karbantartható.
 • Gyönyörű modern kialakításúak.
 • Valamivel magasabb az áruk.
 • Szükségük van egy helyre, a szellőzéshez.

Egységben az erő - mikrohullámú sütő és tűzhely szettek

Amennyiben szeretnél egy beépíthető sütőt és egy beépíthető mikrohullámú sütőt is a konyhádba, akkor mindenképpen nézz körül a beépített tűzhely és mikrohullámú sütő szettjeink között ahol egységes kivitelezésű modellek közül válogathatsz.

Főbb funkciók szerinti felosztás - alap vagy multifunkciós mikrohullámú sütő?

A kívánt funkcióktól függően létezik monofunkciós, bifunkciós vagy multifunkciós mikrohullámú sütő.

 • A monofunkciós mikrohullámú sütő csak melegítésre vagy kiolvasztásra alkalmas, mivel csak mikrohullámokat használ. Bonyolultabb feladatokra nem alkalmas, de alacsonyabb összegért beszerezhető.
 • A bifunkciós mikrohullámú sütő lehetővé teszi az alapfunkciók mellett a grillezést vagy a sütést.
 • A multifunkciós mikrohullámú sütő forrólevegővel, gőzfőzéssel vagy konvekciós sütővel is fel van szerelve. Megfontolandó, hogy kihasználod-e ezeket a funkciókat, mivel ezek a mikrók költségesebbek, mint a többi mikrohullámú sütők.

i

A mikrohullámmal rendelkező beépíthető sütők helyet és pénzt takarítanak meg

A mikrohullámmal felszerelt beépíthető sütő nagyszerű választás, ha helyet szeretnél megtakarítani, és mindkét készüléket egyszerre szeretnéd használni. A mikrohullámú funkciónak köszönhetően élvezheted a gyors ételkészítést vagy a gyors kiolvasztást.

A grill funkcióval ellátott mikrohullámú sütő az egyik legnépszerűbb modell

A grill funkcióval ellátott mikrohullámú sütők nemcsak melegíteni tudják az ételt, hanem egy fűtőspirál segítségével grillezni és megsütni is - ez az egyik legnépszerűbb bővített funkció. A mikrohullámú sütő teljes mértékben helyettesítheti a hagyományos sütő grillezőjét. Ha azonban csak az ételt szeretnéd felmelegíteni vagy kiolvasztani, akkor kínálatunkban található grill funkció nélküli mikrohullámú sütő. Lehetőség nyílik a kínálatunkból különálló és beépíthető grill funkcióval ellátott mikrohullámú sütők közül választani.

A meleglevegős mikrohullámú sütők tökéletesek minden ételhez

A meleglevegős mikrohullámú sütők nemcsak arról gondoskodnak, hogy az ételek gyorsabban és egyenletesebben süljenek meg, hanem arról is, hogy az ízek tökéletesen egyesüljenek. A meleglevegős mikrohullámú sütők már a hagyományos sütőket váltják fel, így megfelelő megoldást jelentenek, ha nincs elég hely, vagy egyszerűen csak egy kisegítőre van szükséged a nyaralódban. A meleglevegős mikrohullámú sütők között ugyanúgy választhatunk szabadonálló illetve beépíthető mikrók közül

Többcélú vagy egyszerű mikrohullámú sütő? Mindkét esetben kövesd ezt az 5 paramétert

Még ha csak egy egyszerű mikrohullámú sütő iránt érdeklődsz, akkor is meg kell felelnie az alapvető paramétereknek.

 1. Teljesítmény: A mikrohullámú sütő teljesítménye az ételek elkészítésének hosszát befolyásolja. Amennyiben a mikrohullámú sütő grill vagy forró levegő funkcióval is rendelkezik, akkor a teljesítmény akár 2000 W fölé is emelkedhet. A mikrohullámú sütő esetében a nagyobb teljesítmény és a több funkció mindig előnyösebb.
 2. Energiafogyasztás: A mikrohullámú sütő energiafogyasztása határozza meg a működés közbeni teljes energiafogyasztást. Ez általában 1000 és 3000 watt között mozog, és minél több funkcióval rendelkezik a mikrohullámú sütő, annál nagyobb az energiafogyasztása.
 3. Forgótányér mérete: A forgótányér mérete különösen fontos, ha például pizzát vagy különféle süteményeket szeretnél sütni a mikrohullámú sütő segítségével. A méretek 24 és 40 cm között mozognak, a legkisebbek elegendőek a normál melegítéshez.
 4. Űrtartalom: A mikrohullámú sütő űrtartalma általában 17 és 30 liter között mozog, de a nagy, 40 literes mikrohullámú sütők is jelen vannak a piacon, hiszen nagyobb lakomákhoz vagy a puszta melegítésen kívüli egyéb feladatokhoz is alkalmasak.
 5. Ajtó nyitódása: A mikrohullámú sütő ajtaja klasszikusan oldalra nyílik - balra vagy jobbra, preferenciától függően. A modernebb mikrohullámú sütők azonban lefelé nyíló pántos ajtóval is rendelkeznek.
mikrovlnná trouba Samsung mikrovlnka Samsung

Válaszd ki a mikrohullámú sütő ajtajának nyitódását a jövőbeli helyének függvényében.

A kis mikrohullámú sütők térfogata körülbelül 14 liter, ami nagyjából 28 × 45 × 39 cm-es méretnek felel meg. Még egy mini mikrohullámú sütő is alkalmas a hagyományos melegítésre, hiszen egy egész csirkét is könnyedén megmelegíthetsz benne.

A mikrohullámú sütő üzemeltetése még sosem volt ilyen egyszerű

Miután kiválasztottad a legfontosabb paramétereket, ideje kiválasztani a mikrohullámú sütő vezérlését.

 • A manuális vezérlés egy forgótárcsa, amellyel könnyen beállítható a kívánt program és annak hossza.
 • Az elektronikus vezérlés, más néven az arany középút minden funkciót és értéket digitális formában jelenít meg.
 • Az érintőképernyő az egyik legfejlettebb kezelőszerv. Készülj fel a minimalizált mennyiségű gombokra és az áttekinthetőségre.

Műanyag vagy rozsdamentes acél? A mikrohullámú sütők leggyakrabban ebből a két anyagból készülnek

A mikrohullámú sütő gyártásához leggyakrabban használt anyagok a műanyag és a rozsdamentes acél. A műanyag mikrohullámú sütő olcsóbb megoldás, kevésbé időtálló és átlagos használathoz elegendő. A rozsdamentes acélból készült mikrohullámú sütők azonban jobb minőségűek, általában tartósabbak és formatervezés területén is kifinomultabb, de ezek miatt drágábbak is.

 • A mikrohullámú sütő felülete lehet matt vagy fényes - a matt felületű mikrohullámú sütőt könnyebb karbantartani, és nem látszanak rajta az ujjlenyomatok.

A mikrohullámú sütő nélkülözhetetlen segítővé válik a 10 fejlett funkciónak köszönhetően.

A mikrohullámú sütő az alapfunkciók mellett olyan fejlett funkciókat is kínál, amelyek sokkal magasabb szintre emelik a mikrót.

 1. Az automatikus programok előre beállított ideig melegítik az ételeket/italokat.
 2. A gyerekzár megakadályozza, hogy a kicsik véletlenül elindítsák a mikrohullámú sütőt.
 3. A crisp funkció a "ropogós pirítás" funkciót jelenti. Kiválóan alkalmas sült krumpli vagy pizza elkészítéséhez.
 4. A gyors kiolvasztás (Jet Defrost) többszörösére csökkenti az ételek kiolvasztásához szükséges időt.
 5. A 3D mikrohullám-elosztó rendszer biztosítja a mikrohullámok egyenletes eloszlását, így garantálva az élelmiszerek optimális felmelegedését.
 6. Az automatikus tisztítási ciklus alkalmas a szagok és szennyeződések eltávolítására a mikrohullámú sütő belső faláról.
 7. Az automatikus receptek funkció több előre beállított receptet tartalmaznak, amelyek közül választhatsz.
 8. A speciális belső felületkezelés ellenállóbb az égett darabok vagy folyadékok okozta foltokkal szemben.
 9. A forró levegő, amely a mikrohullámú sütőben kering segít elegyíteni az összes ízt, és felgyorsítja az étel elkészítését.
 10. A párolás a főzés egészséges módja, mely akár kétszer annyi vitamint őriz meg az ételben

i

Szereted a modern technológiát? Akkor bizonyára érdekelni fog az intelligens mikrohullámú sütő

Az intelligens mikrohullámú sütő a legmodernebb technológiákat rejti, amelynek segítségével virtuális asszisztensen keresztül hanggal vezérelheted. WiFi-n keresztül csatlakozik.

A mikrohullámú sütő és a stílus - a klasszikus, modern és retró megjelenés a népszerű

A stílusos mikrohullámú sütőket mindenki szereti, aki szép megjelenésű és egységes konyhát szeretne. Általában stílusos mikrohullámú sütők modern rozsdamentes acél, ezüst, klasszikus fehér vagy elegáns fekete színben kaphatóak, így mindenki számára van miből választani. De találhatsz merész darabokat, mint például retro mikrohullámú sütőt vagy élénk színű árnyalatokban, akár piros mikrohullámú sütőt is.

A mikrohullámú sütő tartozékok biztosan jól jönnek majd

A mikrohullámú sütő tartozékok magasabb szintre emelhetik a mikrót.

 • Az üveg forgótányér általában az alapfelszereltség részét képezi, de lehetőséged van újat vásárolni, ha szeretnél egy tartalékot.
 • Az ételfedél megakadályozza, hogy az ételek bepiszkolják a mikrohullámú sütő belsejét, és melegítés közben kifröccsenjenek vagy kibuggyanjanak.
 • A grillrács a forgótányéron helyezkedik el, így mindkét oldalról lehetővé teszi a sütést (grillrácsos mikrohullámú sütő esetén).
 • A tepsi alkalmas sütési funkcióval rendelkező mikrohullámú sütőkhöz, ahol biztosítja az étel optimális pirulását.
 • A crisp tányér/tepsi crisp funkcióval rendelkező mikrohullámú sütőkhöz való, és mindkét oldalon ideális hőeloszlást biztosít.
 • A crisp tartó egy fogantyú, amely megkönnyíti a crisp tányér kihúzását a mikrohullámú sütőből.
 • A pároló edény még azoknál a mikrohullámú sütőknél is alkalmas párolásra, amelyek nem rendelkeznek ezzel a funkcióval.

Még mindig nem tudod, milyen mikrohullámú sütőt válassz? Akkor olvasd el a Milyen mikrohullámú sütőt vegyek című cikkünket, amelyből minden szükséges információt megtudhatsz.

A tiszta mikrohullámú sütő elengedhetetlen a hosszú élettartam eléréséhez

A mikrohullámú sütő karbantartása nagyon fontos, mivel az elektromos töltés magához vonzza a port, amely a szellőzőn keresztül bejuthat és tönkre teheti a mikrót. A poron kívül vigyázni kell a zsírral is, amely szinte minden alkalommal megjelenik, amikor főzöl. A mikrohullámú sütő karbantartásához mindössze egy rongyra, egy kendőre és általános tisztítószerekre van szükséged.

Fém és bizonyos műanyagok semmilyen körülmények között nem kerülhetnek a mikrohullámú sütőbe.

Szinte mindenki tudja, hogy a mikrohullámú sütőbe semmiképpen sem kerülhet fém, ezért mindig győződj meg arról, hogy a főzőedényen nincsenek fémdíszek, amelyek tönkre tehetik mikrohullámú sütőt. Mi a helyzet más anyagokkal?

Anyag Alkalmasság melegítéshez
Műanyag Ellenállónak, és megfelelőnek kell lennie 140 °C-ig történő melegítéshez.
Üveg Lehetőleg hőálló legyen, és semmiképpen sem legyen díszített.
Porcelán Nem tartalmazhat fémdíszítéseket.
Alumínium Használható, de nem érhet hozzá a mikrohullámú sütő falához.
Kerámia Csak akkor alkalmas, ha zománcozott és repedésmentes.
Papír Csak rövid ideig és alacsony hőmérsékleten használható.

Szeretnél egy kicsit spórolni? Tekintsd meg az akciós mikrohullámú sütők kinálatunkat.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CMW20SMW Raktáron > 5 db
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 25,8 × 43,9 × 35,7 cm (Ma×Sz×Mé)
23 990 Ft

2.
Home MWO-M171 White Raktáron > 5 db
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, térfogat: 17 l, mikrohullámú fűtőteljesítmény: 700 W, teljesítményszintek száma: 6, tányérméret: 24,5 cm, kiolvasztás funkció, időzítő: 30 perc, tápkábel hosszúsága: 100cm, szín: fehér
21 990 Ft

3.
SAMSUNG MG23F301TAS Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1100 W, forgótányér átmérője 29 cm, grill, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,5 × 48,9 × 39,2 cm (Ma×Sz×Mé)
-8 %
43 490 Ft
39 990 Ft

Még több
203 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Home MWO-M171 White - Mikrohullámú sütő
Típusok
4,5 126×
Home MWO-M171 White
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, térfogat: 17 l, mikrohullámú fűtőteljesítmény: 700 W, teljesítményszintek száma: 6, tányérméret: 24,5 cm, kiolvasztás funkció, időzítő: 30 perc, tápkábel hosszúsága: 100cm, szín: fehér
Szuper ár
21 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_MWO_M171W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 25×
BOSCH FFL023MS2
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26 × 44,2 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 18 × 28 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé)
62 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOMIKRO12
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
WHIRLPOOL ABSOLUTE AMW 730 NB
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 2300 W, belső térfogat 31 l, 7 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 32,5 cm, kiolvasztás, grill, crisp pirítás, időzítő, gyerekzár, automatikus programok és gyors olvasztás, lefelé nyíló ajtó, külső méretek 38,5 × 59,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20 × 40,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé)
141 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHMW034
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH BFL7221B1
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1220 W, belső térfogat 21 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, időzítő, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,4 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 23 × 35 × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé)
278 390 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BOMIKRO22
4,9 16×
SHARP YC-MS31ES
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1450 W, belső térfogat 23 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, speciális belső felület, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 29,3 × 48,5 × 41 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20,6 × 32,8 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
Szuper ár
44 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHMI035
CANDY CMW20SMW - Mikrohullámú sütő
Típusok
4,5 51×
CANDY CMW20SMW
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 25,8 × 43,9 × 35,7 cm (Ma×Sz×Mé)
23 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANMW038
Home MWO-M171 Black - Mikrohullámú sütő
Típusok
4,5 126×
Home MWO-M171 Black
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, térfogat: 17 l, mikrohullámú fűtőteljesítmény: 700 W, teljesítményszintek száma: 6, tányérméret: 24,5 cm, kiolvasztás funkció, időzítő: 30 perc, kábel hossza 100 cm, szín: fekete
Szuper ár
21 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_MWO_M171B
Candy CMWA20SDLW - Mikrohullámú sütő
Típusok
4,6 39×
Candy CMWA20SDLW
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26,2 × 45,2 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
24 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANMW036
4,5 14×
SHARP YC-MS01ES
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1270 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 30,4 × 44 × 34,4 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 25,8 × 30,6 × 34,4 cm (Ma×Sz×Mé)
30 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHMI046
4,8 299×
SAMSUNG MS23F301TAS/EO
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 28,8 cm, grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,5 × 48,9 × 37,4 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 21,1 × 33 × 37,4 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
Leárazás -4 %
41 390 Ft 43 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV2192u
4,7 155×
LG MH6535GIS
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 25 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 29,2 cm, kiolvasztás, grill, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,2 × 47,6 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22,8 × 32,2 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé)
57 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LGT001
4,7 20×
CANDY MIC 201 EX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 20 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 24,5 cm, meleg levegő, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 34,35 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
49 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANMW007
4,5 20×
BOSCH BFL623MB3
Mikrohullámú sütő - beépíthető, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 18 × 28 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
88 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOMIKRO13
4,7 99×
SAMSUNG MG23F301TAK/EO
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1200 W, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 28,8 cm, grill és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,5 × 48,9 × 39,2 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 21,1 × 33,5 × 39,2 cm (Ma×Sz×Mé)
43 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV2192v
4,8 149×
LG MS23NECBW
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 23 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 29,2 cm, kiolvasztás, gyerekzár, automatikus programok és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,2 × 47,6 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22,8 × 32,2 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé)
59 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LGT003
4,8
PANASONIC NN-GD38HS
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, belső térfogat 23 l, 9 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 950 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 28,5 cm, kiolvasztás, grill, időzítő, gyerekzár, automatikus programok és inverter, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,9 × 48,8 × 39,5 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 17,8 × 31,5 × 39,5 cm (Ma×Sz×Mé)
88 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PANMW012
3,0
SHARP YC-MG252AE-B
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1450 W, belső térfogat 25 l, 11 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 28 cm, kiolvasztás, időzítő és gyerekzár, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 28 × 47,2 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22,9 × 32,9 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé)
45 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHAmt29
5,0
SHARP YC-PS234AE-S
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1400 W, belső térfogat 23 l, 10 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő és gyerekzár, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 28,1 × 48,3 × 37,7 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22 × 34 × 37,7 cm (Ma×Sz×Mé)
46 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHMI059
4,0
WHIRLPOOL MBNA900B
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1300 W, belső térfogat 22 l, 4 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 750 W, forgótányér átmérője 25 cm, 3D mikrohullám-elosztó rendszer, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár és grill nélküli, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,2 × 59,5 × 32 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 18,7 × 37 × 32 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
93 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHMW054
CANDY CMWA20SDLB - Mikrohullámú sütő Típusok
4,6 39×
CANDY CMWA20SDLB
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1050 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, forgótányér átmérője 25,5 cm, kiolvasztás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 26,2 × 45,2 × 33,5 cm (Ma×Sz×Mé)
24 490 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANMW035
4,7
ELECTROLUX 600 FLEX Grill EMS4253TEX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 1400 W, belső térfogat 25 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1000 W, forgótányér átmérője 27 cm, kiolvasztás, grill és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 38,8 × 59,5 × 37,7 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
114 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ELXMW006
5,0 16×
SAMSUNG MS23K3513AK/EO
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1150 W, belső térfogat 23 l, 6 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 28,8 cm, kiolvasztás és automatikus programok, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 27,5 × 48,9 × 37,4 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 21,1 × 33 × 37,4 cm (Ma×Sz×Mé)
42 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAMMW010
4,0
Whirlpool AMW 730 IX
Mikrohullámú sütő - beépíthető, energiafelhasználás 2300 W, belső térfogat 31 l, 8 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 1000 W, grillteljesítmény 800 W, forgótányér átmérője 32,5 cm, 3D mikrohullám-elosztó rendszer, kiolvasztás, grill, crisp pirítás, időzítő, gyerekzár és automatikus programok, lefelé nyíló ajtó, külső méretek 38,5 × 59,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 20 × 40,5 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes acél kivitel
141 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: FBT6751o
4,0
Sharp YC-GC52BEB
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1400 W, belső térfogat 25 l, 10 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 900 W, grillteljesítmény 1200 W, forgótányér átmérője 33 cm, speciális belső felület, kiolvasztás, grill és időzítő, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 28,7 × 49 × 49,5 cm (Ma×Sz×Mé) belső méretek 22 × 33 × 49,5 cm (Ma×Sz×Mé)
81 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SHMI050

Mikrohullámú sütők

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...

Mikrohullámú sütők

A Mikrohullámú sütők kategóriában összesen 204 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mikrohullámú sütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mikrohullámú sütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mikrohullámú sütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mikrohullámú sütők vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ