Shop roku AP+ plus nový vizuál

Concept ZH0030

Termékkatalógus
Concept ZH0030
5 5 értékelés
Befőző edény - űrtartalma 27 l, lábas anyaga rozsdamentes acél, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát és hőmérséklet szabályozás
40 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ECO160c Termékszám:  8594049739646 Gyártó honlapja:
Concept ZH0030 40 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Concept ZH0030

Maradt ki felesleges zöldség vagy gyümölcs, és nem tudod, mit kezdj vele? Akkor vásárold meg a Concept ZH0030 befőző edényt, amely sokoldalú segítőtársad lesz a befőzésben és kedvenc ételeid tartósításában. A Concept befőző edény elég nagy, 27 literes tartályt kínál, amelyben akár 11 db 720 ml-es  vagy 34 db 370 ml-es üveg is elfér. A teljesen automatikus működés megkönnyíti az egész folyamatot. Egyszerűen állítsd be a kívánt hőmérsékletet és időt! Az edényt gyümölcslevek készítésére vagy mártások és levesek főzésére is használhatod. 

Sokoldalú segítőtárs

27 l-es kapacitás

Rozsdamentes acél tartály


A Concept ZH0030 befőző edény legfontosabb jellemzői

  • Sokoldalú segítőtárs a befőzésben és az élelmiszerek tartósításában
  • Kiválóan alkalmas gyümölcslevek készítéséhez vagy mártások és levesek főzéséhez is
  • A Concept ZH0030 tágas, 27 literes tartállyal rendelkezik
  • 11 db 720 ml-es vagy 34 db 370 ml-es üveg befogadására alkalmas
  • Teljesen automatikus működés
  • A hőmérséklet és az idő a szabályozógombok segítségével állítható be
  • A hőmérséklet 50 és 100 °C között fokozatmentesen szabályozható 
  • Praktikus időkapcsoló 20 és 120 perc közötti intervallummal
  • Leeresztő szelep az italok kényelmes adagolásához

Sokoldalú segítőtárs a befőzésben és az élelmiszerek tartósításában

A Concept ZH0030 befőző edény nagy segítség a kertben termett dolgok feldolgozásában. Tökéletes gyümölcsök, zöldségek, gombák és húsok tartósítására és sterilizálására. A befőző edényt lekvárok és dzsemek készítéséhez is használhatod. A lehetőségeknek tényleg csak a képzeleted szabhat határt. És ez még nem minden! A Concept befőző edény kiválóan alkalmas gyümölcslevek készítésére, valamint kedvenc forró italaidnak, például télen a forralt bornak a melegen tartására is. Mártást vagy levest kell melegen tartanod, esetleg házi almabort sterilizálnál? A Concept ZH0030 befőző edény számára ez sem probléma. A méz felmelegítésére is gond nélkül használható. A 27 literes belsőtartályában könnyedén elfér 11 darab 720 ml-es vagy 34 darab 370 ml-es üveg.

A Concept ZH0030 befőző edény könnyen kezelhető

A Concept ZH0030 befőző edény kezelése nagyon egyszerű, mivel teljesen automatikusan működik. A szabályozógombok segítségével beállíthatod a kívánt hőmérsékletet és időt. A hőmérséklet 50 és 100 °C között fokozatmentesen szabályozható. Egy másik hasznos funkció a praktikus időkapcsoló, amely 20 és 120 perc közötti intervallumokra állítható be, de folyamatos működést is választhatsz. Egy hangjelzés figyelmeztet, ha a program befejeződött.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Befőző edény Kész!
Űrtartalom
27 l Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Hőmérséklet szabályozás Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
2 000 W Kész!

Típus

Típus
Befőző edény Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
27 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Hőmérséklet szabályozás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
2 000 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Űrtartalom
27 l Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept ZH0030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept ZH0030 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept ZH0030.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ