Shop roku Akvizice ApF HU

IPL szőrtelenítők, végleges szőrtelenítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Funkciók
Lemosható fej
(1)
Hűtés
(6)
Megvilágítás
(13)
UV-szűrő
(29)
Bőrtónus érzékelő
(33)
Cserélhető applikátor lámpával
(6)
LCD kijelző
(18)
Feltétek száma
1
4
-
Fejek száma
1
4
-
Csomag tartalma
Tok/tartó
(35)
Borotvafej
(4)
Adapter
(15)
Villanások száma
6
990 000
-
Sebességfokozatok száma
5
10
-
Üzemmódok száma
2
10
-
Szín
Fehér
(42)
Bronz
(1)
Fekete
(2)
Gyöngyházfényű
(1)
Rózsaszín
(4)
Rózsaarany
(2)
Ezüst
(1)
Szürke
(2)
Arany
(7)
Tápellátás
Elektromos hálózat
(35)
Akkumulátor
(7)
Elem
(11)

Az IPL szőrtelenítő, vagyis az intenzív villanófényes epilátor használata az egyik legmodernebb és leghatékonyabb mód a nemkívánt szőrszálak eltávolítására. A tartós, lézeres szőrtelenítő hatékonysága a bőr, és a szőrszálak színétől is függ. Ha szeretnéd tudni, mi alapján érdemes IPL szőrtelenítő gépet választani, olvass tovább.

Tovább

Mit tud az IPL szőrtelenítő és hogyan működik a lézeres szőrtelenítés?

Az IPL technológia, amelyen a lézeres szőrtelenítő gépek működése is alapulhat, villanófények segítségével „roncsolja” a szőrszálak szerkezetét és távolítja el őket. Ez annak köszönhető, hogy a melanin (ami többek között a szőrszálak színét is meghatározza) képes elnyelni a szőr szerkezetét gyengítő fényenergiát. Ebből következik, hogy a szőrszálak és a bőr színe döntő fontosságú az IPL szőrtelenítő gépek hatékonysága szempontjából.

Az IPL szőrtelenítők csak a szőrszálak növekedési szakaszában hatékonyak. Mivel a szőrszálak nem egységesen viselkednek ebben a szakaszban, érdemes egy nyolc hetes kezelési tervet készíteni, hogy a kezelés hatékony legyen minden szőrszál esetében.

Kik számára ajánlott az IPL szőrtelenítő gép használata?

Az IPL szőrtelenítő a világos bőr, de sötét, akár fekete szőrszálak kombinációban a leghatékonyabb, ugyanis az ilyen szőrszálak sok melanint tartalmaznak, így sok fényenergiát is képesek elnyelni. Értelemszerűen ezzel ellentétben a világos szőke, vöröses, ősz szőrszálak esetében alacsony a hatásfoka. A villanófényes szőrtelenítés nem hatékony a sötétebb bőrű emberek esetében sem.

Szőrszálak színe / Bőr színe Sápadtabb Világosabb Enyhén világos
Világosbarna
Sötétbarna
Egészen sötét
Fekete
Sötétbarna
Világosbarna
Sötétszőke
Világosszőke
Vörös
Ősz

i

A fenti táblázat megmutatja, hogy kiknek ajánlott az IPL szőrtelenítő segítsége. Rákos megbetegedés, különböző bőrbetegségek, illetve babavárás esetén azonban a végleges szőrtelenítő gép használata nem javasolt.

Az IPL szőrtelenítő teljesíti a sima bőr iránti vágyakat – megfelelő fényintenzitás mellett

A villanófények megfelelő erősségét a bőr típusának megfelelően kell beállítani – az IPL szőrtelenítő csak így lesz hatékony. Az első használat előtt azonban ne felejtsd el tesztelni a bőröd érzékenységét. Ha kényelmetlen érzésed van, vagy fájdalmas a végleges szőrtelenítő sugara, csökkentsd a fényerőt.

Az IPL epilátornál a fényerő a bőr típusának és érzékenységének megfelelően állítható be a kíméletes, ugyanakkor hatékony végleges szőrtelenítéshez. Mindig kövesd az IPL gép gyártójának használati útmutatóban foglalt tanácsait, előírásait.

Villanások száma – avagy mennyi ideig tart a lézeres szőrtelenítés?

Az IPL szőrtelenítő gépeket csak bizonyos ideig lehet használni – ezt az izzó élettartama, vagyis a villanások maximális száma határozza meg. A hatékony és tartós, akár végleges szőrtelenítéshez fontos, hogy a megadott számú villantást elvégezzük és az eljárást néhányszor meg is kell ismételni. Egy átlagos személy testének szőrtelenítéséhez 300-500 villanás szükséges. 3 év alatt kb. 12 epilációval számolva ez körülbelül 3600-6000 villantást jelent.

Végleges szőrtelenítő - bármelyik testrészen

Azt, hogy melyik kiegészítőt használod az IPL szőrtelenítő gépen, az epilálandó testrész alapján válaszd ki. A hagyományos, testfelületen használható fejek mellett egyes készülékek csomagolásában célzottan arcra vagy bikinivonalra való fejek is helyet kapnak.

  • A test epilálására való fej - a lábak, karok, a törzs szőrtelenítésére szolgál. Térdtől lefelé az epilálás kb. 8 percet vesz igénybe. A fej ablaka szélesebb, így nagyobb területet fed le. Használhatod a has, a hát vagy a kéz szőrtelenítésére is.
  • Arc epiláló fej - a felső ajak feletti terület, az áll, a hónalj és más nehezen elérhető helyek szőrtelenítéséhez. A felsorolt területeken lévő bőr igen érzékeny, ezért ez a fej speciális fényszűrővel rendelkezik. Mielőtt a villanófényes szőrtelenítő készüléket az arcon alkalmaznád, távolítsd el a sminket, csak tiszta bőrön állj neki a kezelésnek. Ügyelj arra, hogy az ajak fölötti rész szőrtelenítése során egy adott területet csak egyszer kezelj. Az arc ezen területein az IPL szőrtelenítő használatának átlagos ideje 1 perc.
  • Bikinivonal epiláló fej - az intim területekhez tervezték. Különleges szűrővel rendelkezik a vastagabb szőrszálakhoz a bikinivonal területén, amelyet gyengéden, ugyanakkor hatékonyan távolít el. A fazon epilálásához 1-4 perces IPL szőrtelenítő használat ajánlott.
  • Hónalj epiláló fej - lekerekített formával büszkélkedhet a kezelés alatti nagyobb kényelem érdekében. A nehezen elérhető szőrszálak eltávolításával is megbirkózik. A hónalj végleges szőrtelenítése nagyjából 2 percet vesz igénybe.
  • i

    Kicsomagolás után az IPL szőrtelenítő gép használatra kész. Nem kell hozzá semmilyen további habot, gélt, lámpát vagy hasonlót beszerezned. A különböző fejek általában a csomag részét képezik. Ha véletlenül csereizzóra vagy másik fejre lesz szükséged, nézz körül IPL szőrtelenítő tartozékok kategóriánkban.

    Végleges szőrtelenítő otthonra

    Az IPL szőrtelenítőt otthon is biztonságosan lehet használni, de sokakban felmerülhetnek aggályok, mennyire fognak boldogulni egy kozmetikai stúdió keretein kívül. A legfontosabb, hogy olyan IPL szőrtelenítő készüléket vásárolj, amely otthoni felhasználásra készült, mert csak ezek rendelkeznek azokkal a biztonsági funkciókkal, amelyeknek köszönhetően nyugodtan használhatod az otthonod kényelmében is ezt a készüléket. Nagyon fontos funkció a bőrszenzor, amely azt biztosítja, hogy a villanófény csak akkor aktiválódik, ha bőr felé irányítjuk a fejet. A másik a bőrszín szenzor, amely azért felel, hogy ne égjen meg a bőr. Az otthoni végleges szőrtelenítő néhány előnye és hátránya következik.

    Előnyök

    • Nem kell időpontot foglalni a szalonba, akkor állsz neki a szőrtelenítésnek a villanófényes szőrtelenítő készülékkel, amikor csak kedved tartja és időd engedi
    • Könnyű használat
    • Az otthoni felhasználásra kínált IPL szőrtelenítők teljesen biztonságosak
    • Az intim részek szőrtelenítése sokak számára kellemetlen a szalonban, erre is megoldást jelent egy otthoni kezelés az IPL szőrtelenítővel

    Hátrányok

    • Alaposan át kell gondolni, pontosan melyik készülék a neked való és rendelkezik-e a megfelelő fejekkel
    • Egyszerre nagyobb kiadást jelent a villanófényes szőrtelenítő megvásárlása

      Az IPL szőrtelenítő használata - lépések

      1. Néhány órával a villanófényes szőrtelenítő készülékkel történő epilálás előtt borotváld le az érintett területet.
      2. Helyezd rá a készülékre a szőrteleníteni kívánt területnek megfelelő fejet.
      3. Kapcsold be az IPL szőrtelenítő készüléket, majd válaszd ki a megfelelő intenzitási szintet. Ez a kezelt felülettől és a bőr érzékenységétől függ. Fontos, hogy ha fájdalmat érzel a kezelés során, csökkentsd az intenzitást.
      4. Kezd el a kezelést az IPL gép használati utasításában leírtaknak megfelelően. A kezelőablaknak folyamatosan érintkeznie kell a bőrrel.
      5. Használat után mindig tisztítsd meg a kezelőablakot, a legjobb egy nedves, alkoholos törlőkendővel.
      6. A villanófényes szőrtelenítő kezelés után 1-2 napig kíméld a bőröd, kerüld a napozást, szoláriumozást, szaunázást, forró zuhanyt és a klóros vizet.

      Milyen időközönként szükséges megismételni az IPL szőrtelenítő készülékkel az epilálást? Az első 3-5 alkalommal két hetente, utána 3-4 hetente hajtsuk végre a kezelést. Ezt követően már csak 3-6 havonta lehet szükséges egy-egy kezelés az elért eredmény fenntartása érdekében.

      További 4 tipp villanófényes szőrtelenítő kiválasztásához

      A végleges szőrtelenítők különféle kivitelben és többféle praktikus funkcióval érhetők el. Ha az alapfelszereltség nem lesz számodra elegendő, javasoljuk, hogy az alábbi pontokat mindenképp nézd át és vedd figyelembe vásárlás előtt.

      1. Kezelőablak - meghatározza a kezelendő terület méretét. Minél nagyobb ez az ablak, annál gyorsabb az epilálás, mivel a villanófények annál több szőrszálat érnek. Az arcon történő kezeléshez azonban a kisebb kezelőablakos fej ajánlott.
      2. Bőrtónus érzékelő - megkönnyíti a megfelelő fényintenzitás kiválasztását egy adott bőrtípushoz. Használata mellett nem kell attól aggódnod, hogy rosszul állítod be a fényerősséget.
      3. Tápellátás - vezetékes vagy vezeték nélküli villanófényes szőrtelenítő? Ma már kiválaszthatod a számodra megfelelő változatot. Ha sokat utazol, olyan IPL szőrtelenítőt ajánlunk, amelynek használatához nem szükséges feltétlen a hálózatra történő csatlakoztatás az akkumulátornak köszönhetően.
      4. Beépített UV szűrő - gondoskodik a bőr védelméről a káros UV sugarakkal szemben, míg a szemedet védőszemüveg fedi. Az arc végleges szőrtelenítésekor mindig biztonságosabb olyan fejet használni, ami ilyen szűrővel van ellátva.

      IPL szőrtelenítő ár

      IPL szőrtelenítő készüléket 30-40 ezer forintért is kaphatsz, ezek egyszerűbb modellek, legtöbbször 1 kezelőfejjel. A legdrágább villanófényes szőrtelenítők 200 ezer forintba is kerülhetnek, ezek 3-4 kezelőfejjel rendelkeznek, sok készülékhez olyan táska is tartozik, amely stílusában tökéletesen illik hozzá. Vannak olyan IPL szőrtelenítő készletek, amelyek borotvát is tartalmaznak, így mindent megtalálsz a csomagban, ami az epilálás összes lépéséhez kell. Nézd is meg IPL szőrtelenítő készülék kínálatunkat a legolcsóbb modelltől a legdrágábbig haladva.

      i

      Szeretnél olcsóbban beszerezni IPL szőrtelenítő gépet? A használt IPL szőrtelenítő kategóriánkban biztosan megtalálod, amit keresel - használt, újszerű vagy felbontott termékek garanciával.

      A lézeres szőrtelenítő és a villanófényes epilálás eredménye

      A szőrszálak általában 1-2 héten belül eltűnnek a lézeres szőrtelenítő használata mellett. Az első hetekben előfordulhat, hogy nem egységesen áll meg a szőrnövekedés, mivel nem minden szőrszál volt épp a növekedési fázisban. 2-3 kezelés után azonban látványosan ritkulni fognak a szőrszálak, 4-5 kezelés után pedig még erőteljesebb csökkenés várható.

      A kezdeti szakaszban (első 4-5 kezelés) kéthetente ajánlott a lézeres szőrtelenítő gép használata. Ezt követően 4-8 hetente érdemes kezeléseket végezni. A két kezelés közötti optimális időt az adott területen történő szőrnövekedés befolyásolja.

      IPL szőrtelenítők eltérő kivitelben

      AZ IPL szőrtelenítő gépek különféle kivitelben és színben kaphatók. Többségük ergonomikus kialakítású, hogy használat közben is jól kézre álljon. Gyakran nagyon hasonlóan néznek ki, mint egy hagyományos, epilátor, de vannak plusz markolattal rendelkező darabok is. Csak tőled függ, melyiket találod előnyösebbnek.

      i

      Még mindig nem vagy benne biztos, melyik villanófényes szőrtelenítőt válaszd? Olvass IPL szőrtelenítő véleményeket más vásárlóktól. Ha az előbbi linkre kattintasz, a vásárlók véleménye alapján rangsorolva láthatod az IPL szőrtelenítő készülékeket.

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI973/00 Szállításra kész > 5 db
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, akkumulátoros, hálózati tápellátás, 3 feltét, tok/tartó a csomag része, rózsaarany kivitel
    244 430 Ft

    2.
    BRAUN Silk-expert Pro PL5347 IPL Szállításra kész > 5 db
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, lemosható fej, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 4 feltét, 1 fej, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
    211 890 Ft

    3.
    CONCEPT IL5000 PERFECT SKIN PRO Szállításra kész > 5 db
    IPL szőrtelenítő - az IPL szőrtelenítő eltávolítja a szőrt a lábakról, karokról, hónaljról, testről, hátról, bikinivonalról és arcról, intenzív impulzusfény technológia, 5 szint, 2 üzemmód - precizitás, gliss, szemvédő érzékelő, készenlét kijelzése, Concept IPL mobilalkalmazás a kezelés megtervezéséhez, vezetékes vagy vezeték nélküli használat, fertőtlenítő bázis, a lámpa élettartama: 500 000 impulzus, feszültség: 100-240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A, energiafogyasztás: 36 W, alkalmazási terület: 3,3 cm² + 1,4 cm² és 2 cm² feltétek, fényspektrum: 550-1200 nm, impulzusok száma: 1. szint - 1350 impulzus, 2. szint - 1000 impulzus, 3. szint - 700 impulzus, 4. szint - 550 impulzus, 5. szint - 500 impulzus, fényimpulzus intenzitása: max. 4,5 J/cm², méretek: 16,7 x 6,3 x 4,1 cm, tömege: 298 g, impulzusfrekvencia: vezeték nélküli használat: 1,46-3,4 s, vezetékes használat: 1,07-2,6 s, tápegység: elektromos hálózat, szín: fekete + taupegold
    103 990 Ft

    Még több
    50 termék
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00 - IPL szőrtelenítő Típusok
    4,8 144×
    Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00
    IPL szőrtelenítő - láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 1 feltét, tok/tartó a csomag része, fehér és rózsaszín kivitel
    99 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PHIEP859
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00 - IPL szőrtelenítő
    Típusok
    4,8 144×
    Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
    Szuper ár
    119 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: EAT2070f
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    Philips Lumea Advanced IPL SC1998/00 - IPL szőrtelenítő Típusok
    4,8 144×
    Philips Lumea Advanced IPL SC1998/00
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 3 feltét, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
    149 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PHIEP183
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI973/00 - IPL szőrtelenítő
    Típusok
    4,8 131×
    Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI973/00
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, akkumulátoros, hálózati tápellátás, 3 feltét, tok/tartó a csomag része, rózsaarany kivitel
    244 430 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PHIEP708
    4,8 126×
    BRAUN Silk-expert Pro PL5347 IPL
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, lemosható fej, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 4 feltét, 1 fej, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
    211 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRAEP152
    4,8 126×
    BRAUN Silk-expert PRO PL5157 IPL
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó és adapter a csomag része, fehér kivitel
    Szuper ár
    159 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRAEP779
    Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI977/00 - IPL szőrtelenítő
    Típusok
    4,8 131×
    Philips Lumea Series 9900 SkinAI IPL BRI977/00
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, akkumulátoros, hálózati tápellátás, 4 feltét, tok/tartó a csomag része, rózsaszín kivitel
    239 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: PHIEP944
    BRAUN Silk-expert PRO PL3221 IPL - IPL szőrtelenítő
    Típusok
    4,6
    BRAUN Silk-expert PRO PL3221 IPL
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó és adapter a csomag része, fehér kivitel
    Leárazás -4 %
    127 790 Ft 132 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRAEP932
    Braun Silk·expert Pro 3 PL3139, IPL nőknek, készülék hosszú távú szőrtelenítéshez, ezüst - IPL szőrtelenítő
    Típusok
    4,6
    Braun Silk·expert Pro 3 PL3139, IPL nőknek, készülék hosszú távú szőrtelenítéshez, ezüst
    IPL szőrtelenítő - test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 fej, tok/tartó, borotvafej és adapter a csomag része, ezüst kivitel
    122 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRALA052
    CONCEPT IL5000 PERFECT SKIN PRO - IPL szőrtelenítő Típusok
    3,9 32×
    CONCEPT IL5000 PERFECT SKIN PRO
    IPL szőrtelenítő - az IPL szőrtelenítő eltávolítja a szőrt a lábakról, karokról, hónaljról, testről, hátról, bikinivonalról és arcról, intenzív impulzusfény technológia, 5 szint, 2 üzemmód - precizitás, gliss, szemvédő érzékelő, készenlét kijelzése, Concept IPL mobilalkalmazás a kezelés megtervezéséhez, vezetékes vagy vezeték nélküli használat, fertőtlenítő bázis, a lámpa élettartama: 500 000 impulzus, feszültség: 100-240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A, energiafogyasztás: 36 W, alkalmazási terület: 3,3 cm² + 1,4 cm² és 2 cm² feltétek, fényspektrum: 550-1200 nm, impulzusok száma: 1. szint - 1350 impulzus, 2. szint - 1000 impulzus, 3. szint - 700 impulzus, 4. szint - 550 impulzus, 5. szint - 500 impulzus, fényimpulzus intenzitása: max. 4,5 J/cm², méretek: 16,7 x 6,3 x 4,1 cm, tömege: 298 g, impulzusfrekvencia: vezeték nélküli használat: 1,46-3,4 s, vezetékes használat: 1,07-2,6 s, tápegység: elektromos hálózat, szín: fekete + taupegold
    103 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: CONEP900
    TrueLife BELLE IPL E3 - IPL szőrtelenítő Típusok
    4,7 18×
    TrueLife BELLE IPL E3
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és cserélhető applikátor lámpával, hálózati tápellátás, adapter a csomag része, fehér kivitel
    73 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TRLEP595
    CONCEPT IL3020 PERFECT SKIN - IPL szőrtelenítő Típusok
    3,9 32×
    CONCEPT IL3020 PERFECT SKIN
    IPL szőrtelenítő - eltávolítja a szőrt a láb, kéz, hónalj, bikini és arc területein, intenzív fényimpulzus technológia, 5 szint, 2 üzemmód - precision, gliss, 2 feltét, LCD kijelző, szemvédő szenzor, készenléti állapot kijelzése, automatikus kikapcsolás tétlenség esetén, tárolás: tok, lámpa élettartama: 300000 impulzus, feszültség: 100-240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A, teljesítményfelvétel: 36 W, alkalmazási terület: 2 - 4 cm², fényspektrum: 550-1200 nm, impulzusok frekvenciája: 1. intenzitási fok - impulzusok 1,6 mp után/ 5. intenzitási fok - impulzusok 3,6 mp után, fényimpulzus intenzitása: 1. intenzitási fok - 2 J/cm², 2. intenzitási fok - 2,5 J/cm², 3. intenzitási fok - 3 J/cm², 4. intenzitási fok - 3,5 J/cm², 5. intenzitási fok - 4 J/cm², mérete: 8×17,5×3,1 cm, tömege: 0,5 kg, tápellátás: hálózat, színe: fehér + rózsaarany
    65 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: CONEP201
    CONCEPT IL3000 PERFECT SKIN - IPL szőrtelenítő Típusok
    3,9 32×
    CONCEPT IL3000 PERFECT SKIN
    IPL szőrtelenítő - eltávolítja a szőrt a láb, kéz, hónalj, bikini és arc területein, intenzív fényimpulzus technológia, 5 szint, 2 üzemmód - precision, gliss, 2 feltét, LCD kijelző, szemvédő szenzor, készenléti állapot kijelzése, automatikus kikapcsolás tétlenség esetén, tárolás: tok, lámpa élettartama: 300000 impulzus, feszültség: 100-240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A, teljesítményfelvétel: 36 W, alkalmazási terület: 3 cm², fényspektrum: 550-1200 nm, impulzusok frekvenciája: 1. intenzitási fok - impulzusok 1,6 mp után/ 5. intenzitási fok - impulzusok 3,6 mp után, fényimpulzus intenzitása: 1. intenzitási fok - 2 J/cm², 2. intenzitási fok - 2,5 J/cm², 3. intenzitási fok - 2,8 J/cm², 4. intenzitási fok - 3,2 J/cm², 5. intenzitási fok - 3,5 J/cm², mérete: 13,5×7,5×3,5 cm, tömege: 0,22 kg, tápellátás: hálózat, színe: fehér + rozéarany
    47 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: CONEP195
    4,8 126×
    Braun Silk·expert Pro 5 PL5243
    IPL szőrtelenítő - test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 3 fej, tok/tartó, borotvafej és adapter a csomag része, fehér és arany kivitel
    174 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRALA011
    4,8 126×
    BRAUN Silk-expert PRO PL5159 IPL
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó és adapter a csomag része, fehér kivitel
    172 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRAEP2892
    TrueLife BELLE IPL E5 - IPL szőrtelenítő Típusok
    4,7 18×
    TrueLife BELLE IPL E5
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, hűtés, UV-szűrő, cserélhető applikátor lámpával és LCD kijelző, hálózati tápellátás, 3 feltét, adapter a csomag része, fehér kivitel
    115 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: TRLEP632
    BRAUN Silk-expert PRO PL3020 IPL - IPL szőrtelenítő Típusok
    4,6
    BRAUN Silk-expert PRO PL3020 IPL
    IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, tok/tartó és adapter a csomag része, fehér kivitel
    101 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRAEP300
    4,8
    Braun Silk·expert Pro 5 PL5154
    IPL szőrtelenítő - arc, láb és intim részek szőrtelenítéséhez, női, bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 2 feltét, tok/tartó a csomag része, fehér és arany kivitel
    215 190 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRAEP935
    3,0
    Hyundai PL209
    IPL szőrtelenítő - IPL szőrtelenítő kíméletes szőrtelenítéshez, arc, lábak és test szőrtelenítésére, Quartz lámpa, UV szűrő akár 300000 impulzus élettartammal, 5 teljesítményfokozat, adapter az alkalmazási ablak csökkentésére, automatikus és manuális üzemmód, UV szűrős szemüveg a csomagban
    40 490 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: HYUEP418
    CONCEPT IL5020 PERFECT SKIN PRO anti-age - IPL szőrtelenítő Típusok
    3,9 32×
    CONCEPT IL5020 PERFECT SKIN PRO anti-age
    IPL szőrtelenítő - IPL epilátor pattanások eltávolítására, bőrfiatalításra, bőrnyugtatásra és szőrszálak eltávolítására a lábakról, karokról, hónaljról, bikinivonalról, hátról és arcról, intenzív impulzusfény technológia, 5 szint, 3, lámpa, 2 üzemmód - precíziós, gliss, 6 tartozék, LED kijelző, Concept IPL mobilalkalmazás a kezelés tervezéséhez, szemvédelmi érzékelő, készenlétjelző, tárolás: hordtáska, lámpa élettartam: 500.000 impulzus, Feszültség: 100-240 V~, 50/60 Hz, 1,2 A, Teljesítmény: 36 W, Alkalmazási terület: 3,6 cm² + 1,4 cm² és 2 cm² adapter, Impulzusfrekvencia: kábel nélküli használat: 1,46-3,4 s, kábellel használva: 1,07-2,6 s, hullámhossz: epilálás: 530-1200 nm, bőrfiatalítás: 600-1200 nm, pattanások eltávolítása: 490-1200 nm, méretek: 17,5 x 7,5 x 14 cm, súly: 305 g, tápegység: elektromos hálózat, szín: fekete + taupegold
    165 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: CONEP917
    Braun IPL Silk-expert Mini PL1124
    IPL szőrtelenítő - test szőrtelenítéséhez, női, bőrtónus érzékelő, akkumulátoros tápellátás, 1 fej, tok/tartó, borotvafej és adapter a csomag része, fehér kivitel
    135 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BRALA141
    2,8
    Beautyrelax IPL Premium
    IPL szőrtelenítő - arc, szemöldök, láb, intim részek és hát szőrtelenítéséhez, női, LCD kijelző, hálózati tápellátás, adapter a csomag része, fehér és szürke kivitel
    58 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: BEUEP795
    Beautifly B-Shine PRO
    IPL szőrtelenítő - intim részek szőrtelenítéséhez, női, megvilágítás, UV-szűrő, bőrtónus érzékelő, cserélhető applikátor lámpával és LCD kijelző, hálózati tápellátás, 4 fej, tok/tartó a csomag része, fehér kivitel
    117 890 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: BUFEP944
    4,8 144×
    Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00
    IPL szőrtelenítő - láb, intim részek, hát és test szőrtelenítéséhez, női, UV-szűrő és bőrtónus érzékelő, hálózati tápellátás, 1 feltét, tok/tartó a csomag része, fehér és rózsaszín kivitel
    94 990 Ft
    Felbontott raktáron
    Termékkód: PHIEP859

    IPL szőrtelenítők, végleges szőrtelenítők

    értékelésBraun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítő (BEMUTATÓ) Alaposan leteszteltük a Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítőt, amely az egész test epilálására alkalmas, beleértve az arcot is. Hogyan kell használni ezt az IPL epilátort és mennyire voltunk lenyűgözve az eredménytől? Olvasd el cikkünket és megtudhatod.
    Saját recenziónkhoz teszteltük a számodra a BeautyRelax IPL Premium IPL epilátort. Ismerd meg, hogy vált be ez az eszköz, hogy kell használni és képes-e lassítani a szőr növekedését.
    Állandóan hátráltat az örökös szőrtelenítés vagy borotválkozás, és szívesen megszabadulnál a szőrszálaktól egyszer, s mindenkorra? Próbáld ki az IPL szőrtelenítőt. Hogy meg tudnánk-e mutatni, milyen elven működik, kinek lehet megfelelő és hogy kinek nem? Persze! Még az...

    IPL szőrtelenítők, végleges szőrtelenítők

    A IPL szőrtelenítők, végleges szőrtelenítők kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó IPL szőrtelenítők, végleges szőrtelenítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább IPL szőrtelenítők, végleges szőrtelenítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb IPL szőrtelenítők, végleges szőrtelenítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: IPL szőrtelenítők, végleges szőrtelenítők vélemények
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ