A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Vákuumtasakok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilitás
Tulajdonságok
Fagyasztható
(27)
Sous vide-hoz
(23)
Alkalmas mikrohullámú sütőbe
(21)
BPA Free
(12)
Mosogatógépbe alkalmas
(6)
Felület
Sima
(2)
Barázdált
(12)
Típus
Egyszer használatos
(1)
Újrafelhasználható
(16)
Bekapcsolás
Cipzár
(5)
Hegeszthető
(23)

A vákuum zacskók modern kiegészítők, és az élelmiszerek hosszú távú frissességének megtartása érdekében készülnek. Olvass a vákuum zacskók sokoldalú tulajdonságairól, a hőmérséklet-ellenállástól a környezetvédelmi szempontokig. Fedezd fel, hogyan válaszd ki, és miként használd helyesen a vákuum zacskót az optimális eredmények érdekében a konyhában, akár tárolásról, akár főzésről van szó!

Tovább

Miért szükséges vákuum zacskó egy háztartásban?

A vákuum zacskó kivételes eszköz a konyhában. Remek megoldást kínál az olyan élelmiszerek vákuumozására, amelyeket aztán a fagyasztóban szeretnél tárolni. Egy vákuum zacskó jobban óvja az élelmiszert a levegőtől és a baktériumoktól, így megnövekszik az eltarthatósági idő, az étel vagy alapanyag pedig megőrzi aromáját, ízét és tápértékét - hogy az elfogyasztása még nagyobb élmény legyen.

Ezeknek a termékeknek a kiszerelése lehet 1 darab, de akár 100 darabot is találhatsz egy csomagban annak érdekében, hogy minél inkább megfeleljen az igényeidnek. Így nem számít, hogy csak néhány vákuum zacskó kell otthonra, vagy nagyobb mennyiségre van szükséged.

  • A vákuum zacskó sokféle ételhez felhasználható, és remek választás számos konyhatechnikához: többek között a sous-vide főzéshez is alkalmas.
  • Mivel a vákuum zacskó hosszú távú tárolásra is használható, előre elkészítheted az ételeket, így időt takaríthatsz meg a főzéssel.
  • Sok vákuum zacskó BPA-mentes. Ezért biztonságos választás a hosszú távú élelmiszer-tároláshoz.
  • A vákuum zacskó segítségével több helyed lesz a hűtőben vagy a fagyasztóban, mivel az élelmiszerek és alapanyagok kisebb helyen is elférnek.
  • Sok vákuum zacskó alkalmas mikrohullámú sütőben és mosogatógépben való használatra.
  • A vákuum zacskó megakadályozza a baktériumok és a penészgombák elszaporodását, így növelve az élelmiszerek eltarthatósági idejét.
  • A vákuumozás megakadályozza az oxidációt, így segít megőrizni az élelmiszer ízét és tápértékét.

Alza Siguro vákuumzsákok
Cipzáras zacskók

Eta vákuum zsákok 
Vákuum zacskó többféle méretben

Vákuumzsákok címkével 
Vákuum zacskó címkével

A megfelelő vákuum zacskó kiválasztása

A vákuum zacskó kiválasztásakor fontos figyelembe venni azt, hogy az adott típus mely vákuumozó készülékkel kompatibilis, melyik az igényeidnek leginkább megfelelő méret és vastagság, mekkora a hosszú távú tároláshoz szükséges szakítószilárdság, és mekkora hőmérsékletnek áll ellen. Csak ezen paraméterek figyelembe vételével választható ki a neked leginkább megfelelő vákuum zacskó.

A legtöbb vákuum zacskó a vákuumozó készülékek széles választékával kompatibilis, így biztosan megtalálod a megfelelőt a saját készülékedhez.

Milyen felülettel rendelkezhet egy-egy vákuum zacskó? 

A vákuum zacskó lehet sima felületű, vagy bordázott. A sima vákuum zacskó tökéletes a hosszabb távú tároláshoz, míg a bordázott zacskó jobb légáramlást kínál, és ideális a sous-vide főzéshez.

Mikor hasznos a sima vákuum zacskó?

A sima vákuum zacskó egyszerű és elegáns, sima felülettel rendelkezik, amely ideális az élelmiszerek tárolására és akkor is, ha mindig látni akarod, hogy mi van benne. Alkalmas általános vákuumozási célokra, és gyakran esztétikus megjelenése miatt is előnyben részesítjük őket.

i

Mik a bordázott vákuum zacskó jellemzői?

A bordázott vákuum zacskó a kialakításának hála lehetővé teszi a levegő jobb elszívását, így nagyobb vákuum hatást biztosít. Ideális nagyobb mennyiségű folyadékot tartalmazó ételek vákuumozására vagy sous-vide főzéshez, mert ennek során a vákuum zacskó barázdái segítenek az egyenletes hőmérsékletelosztásban.

Eldobható vagy újra felhasználható vákuum zacskó?

Az, hogy eldobható vagy újra felhasználható vákuum zacskó mellett teszed le a voksodat, teljesen egészében tőled függ. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei. Az eldobható vákuum zacskó nagyszerű a gyors és egyszerű vákuumozáshoz, míg az újra felhasználható vákuum zacskó gazdaságos és környezetbarát.

A vákuum zacskó méretei

A vákuum zacskó mérete lényeges paraméter, amelyet figyelembe kell venned. A zacskók különböző méretekben kaphatók, általában 15 és 40 cm közötti szélességgel és 12 és 300 cm közötti hosszúsággal. Míg egy kis méretű vákuum zacskó ideális a kisebb adagok tárolására, addig a nagyobb típus remekül használható méretesebb húsdarabok vagy több adag egyszerre történő vákuumozására.

Fontos, hogy a kiválasztott vákuum zacskó elég nagy legyen ahhoz, hogy az étel, amit bele tervezel rakni, elférjen benne, ugyanakkor elegendő hely maradjon a hatékony vákuumozáshoz.

Vákuum zacskó kiválasztása vastagság alapján

Egy vákuum zacskó vastagsága olyan paraméter, amely befolyásolja a funkcionalitását. A vékonyabb, általában 90 és 120 mikron közötti zacskók rugalmasabbak, és gyakran használják őket könnyű élelmiszerekhez, vagy rövid távú tárolásra. A vastagabb vákuum zacskó hosszú távú tárolásra, és nehezebb vagy fűszeres ételek vákuumozására alkalmas.

Maxxo vákuumzacskók gyümölcsökkel

A vákuum zacskó lehetővé teszi gyümölcsök, zöldségek, pékáruk és húsok tárolását.

Milyen lezárási lehetőségekkel rendelkezhet a vákuum zacskó?

A vákuum zacskó lezárása kétféleképpen valósítható meg - cipzárral vagy hegesztéssel. A cipzáras zacskók lehetővé teszik az élelmiszerek könnyű és gyors vákuumozását, és általában újra fel lehet őket használni. A cipzárral záródó vákuum zacskó ideális rövid távú tárolásra, vagy olyan élelmiszerekhez, amelyeket a közeljövőben fogyasztanál el.

i

A hegesztéssel záródó vákuum zacskó tökéletes védelmet biztosít

A hegeszthető vákuum zacskó garantálja a lehető legjobb záródást, és biztosítja, hogy az élelmiszerek a zacskóban maradnak. A vákuum zacskó lezárása vákuumozó berendezéssel történik. Ideális hosszú távú tároláshoz vagy sous-vide főzéshez, ahol fontos a légmentes lezárás, hogy az élelmiszer benne maradjon a zacskóban.

A vákuum zacskó hőmérsékletállósága

A hőmérséklet-ellenállás kulcsfontosságú tényező, amely befolyásolja a vákuum zacskó használatát - a fagyasztástól a főzésig. A vákuum zacskó rendkívül alacsony, -40 és -20 °C közötti hőmérsékletet is kibír, ami ideális az élelmiszerek hosszú távú fagyasztásához és tárolásához. A magas hőmérsékletnek is ellenáll, akár 120°C-ig.

A magas hőállóság lehetővé teszi, hogy a vákuum zacskókat sous-vide főzéshez vagy mikrohullámú sütőben való melegítéshez használjuk.

A hús és egyéb élelmiszerek vákuumozására szolgáló vákuum zacskó további, lehetséges jellemzői

A hús és más élelmiszerek vákuumozására szolgáló vákuum zacskó számos olyan tulajdonsággal rendelkezhet, amelyek nélkülözhetetlenné teszik a konyhában. Legyen szó élelmiszer tárolásáról, sous-vide főzésről vagy csak arról, hogy az élelmiszer hosszabb ideig friss maradjon, a minőségi vákuum zacskó a funkciók széles skáláját kínálhatja, hogy minden igényt kielégítsen.

  • A biztonság az első, ezért részesítsd előnyben a BPA- és egyéb káros vegyi anyagoktól mentes vákuum zacskó beszerzését.
  • Az alacsony hőmérsékletnek ellenálló vákuum zacskó lehetővé teszik az élelmiszerek hosszú távú, fagyasztóban történő tárolását.
  • A sous-vide konyhatechnikához alkalmas vákuum zacskó alacsony hőmérsékleten történő lassú főzéshez használható.
  • A vákuum zacskó többrétegű szerkezete jobb szigetelést biztosít, és hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket.
  • A mechanikailag ellenálló vákuum zacskó ideális hegyes vagy nehezebb élelmiszerek tárolására.
  • Az antibakteriális tulajdonsággal rendelkező vákuum zacskó extra védelmet nyújt az élelmiszereknek a nemkívánatos baktériumokkal szemben.
  • A vastag falú vákuum zacskó szakadásálló és kiváló védelmet nyújt.
  • A mikrohullámú sütőben használható vákuum zacskó ellenáll a magas hőmérsékletnek.
  • Az újrahasznosítható vákuum zacskó gazdaságos és környezetbarát.
  • A szeleppel rendelkező vákuum zacskó leegyszerűsíti a vákuumozási folyamatot és hatékonyabb levegőelszívást biztosít.
  • A mosogatógépben történő tisztításra alkalmas vákuum zacskó többször is felhasználható.
  • A címkével ellátott vákuum zacskó megkönnyíti az élelmiszerek tárolását, címkézését és rendszerezését.

A vákuum zacskó mellett az élelmiszereket tárolhatod vákuumfólia segítségével is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Maxxo Vákuum zacskó 50 db Szállításra kész > 10 db
Vákuum zacskó - Maxxo vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 22 × 28 cm (Sz×H), hegeszthető, barázdált felület, sous-vide-hoz, vastagfalú, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
4 090 Ft

2.
Siguro Essentials VB1525, 15×25 cm, 50 db Szállításra kész > 10 db
Vákuum zacskó - az élelmiszerek tárolásához és hosszabb eltarthatósági idejéhez, 3D szerkezet a levegő könnyű elszívásához, használható mikrohullámú sütőben, -20 és 110 °C közötti hőmérsékleten használható, alkalmas sous-vide főzéshez, BPA-mentes, kompatibilis a piacon kapható legtöbb vákuumos készülékkel, 15×25 cm-es méret - Ár több darab vásárlása esetén 67,83 Ft/db
több darab vásárlása esetén 3 390 Ft-tól

3.
Siguro Ziplock ZB2525, 25×25 cm, 20 db Szállításra kész > 10 db
Vákuum zacskó - az élelmiszerek tárolásához és hosszabb eltarthatósági idejéhez, 3D szerkezet a levegő könnyű elszívásához, többször felhasználható, zárás ZIP-lock rendszerrel, használható mikrohullámú sütőben, -20 és 110 °C közötti hőmérsékleten használható, alkalmas sous-vide főzéshez, BPA-mentes, kompatibilis a piacon kapható legtöbb vákuumos készülékkel, 25×25 cm-es méret - Ár több darab vásárlása esetén 254,58 Ft/db
több darab vásárlása esetén 5 090 Ft-tól

Még több
32 termék
4,4 35×
Siguro Ziplock ZB2525, 25×25 cm, 20 db
Vákuum zacskó - az élelmiszerek tárolásához és hosszabb eltarthatósági idejéhez, 3D szerkezet a levegő könnyű elszívásához, többször felhasználható, zárás ZIP-lock rendszerrel, használható mikrohullámú sütőben, -20 és 110 °C közötti hőmérsékleten használható, alkalmas sous-vide főzéshez, BPA-mentes, kompatibilis a piacon kapható legtöbb vákuumos készülékkel, 25×25 cm-es méret - Ár több darab vásárlása esetén 254,58 Ft/db
Szuper ár
5 090 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_ZB2525
Siguro Essentials VB1525, 15×25 cm, 50 db - Vákuum zacskó Típusok
4,9 60×
Siguro Essentials VB1525, 15×25 cm, 50 db
Vákuum zacskó - az élelmiszerek tárolásához és hosszabb eltarthatósági idejéhez, 3D szerkezet a levegő könnyű elszívásához, használható mikrohullámú sütőben, -20 és 110 °C közötti hőmérsékleten használható, alkalmas sous-vide főzéshez, BPA-mentes, kompatibilis a piacon kapható legtöbb vákuumos készülékkel, 15×25 cm-es méret - Ár több darab vásárlása esetén 67,83 Ft/db
Szuper ár
3 390 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRVB1525
Siguro Essentials VB2530, 25×30 cm, 25 db - Vákuum zacskó Típusok
4,9 60×
Siguro Essentials VB2530, 25×30 cm, 25 db
Vákuum zacskó - az élelmiszerek tárolásához és hosszabb eltarthatósági idejéhez, 3D szerkezet a levegő könnyű elszívásához, használható mikrohullámú sütőben, -20 és 110 °C közötti hőmérsékleten használható, alkalmas sous-vide főzéshez, BPA-mentes, kompatibilis a piacon kapható legtöbb vákuumos készülékkel, 25×30 cm-es méret - 167,60 Ft/db
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRVB2530
4,9 13×
Maxxo Vákuum zacskó 28x35 cm, 30 db
Vákuum zacskó - univerzális, újrafelhasználható, mérete 28 × 35 cm (Sz×H), vastagsága 380 µ, hegeszthető, barázdált felület, sous-vide-hoz, BPA mentes, vastagfalú, többrétegű, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, hőmérséklet ellenállás -20 - 100 °C, 30 db a csomagban
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAXVS120
4,9 80×
Maxxo Vákuum zacskó 50 db
Vákuum zacskó - Maxxo vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 22 × 28 cm (Sz×H), hegeszthető, barázdált felület, sous-vide-hoz, vastagfalú, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXXPR001
4,9 13×
LAICA VT3504
Vákuum zacskó - LAICA vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 20 × 28 cm (Sz×H), vastagsága 2000 µ, hegeszthető, sima felület, sous-vide-hoz, többrétegű, alkalmas fagyasztóba, maximális hőmérséklet ellenállás 100 °C, 50 db a csomagban
4 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN6164b
5,0 18×
Guzzanti GZ 302
Vákuum zacskó - GUZZANTI vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 20 × 30 cm (Sz×H), hegeszthető, barázdált felület, sous-vide-hoz, BPA mentes, újrahasznosítható, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZACC02
5,0
ETA Vital Bag Vákuum zacskó 1762 90025 25 db
Vákuum zacskó - ETA 1762 vákuumozó géphez, mérete 34 × 26 cm (Sz×H), hegeszthető, sous-vide-hoz, alkalmas fagyasztóba, 25 db a csomagban
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS012
4,9 21×
CATLER Vákuum tasak 20 x 30
Vákuum zacskó - Catler vákuumozó géphez, mérete 20 × 30 cm (Sz×H), hegeszthető, antibakteriális, BPA mentes, alkalmas mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
5 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATVS153
5,0
G21 zacskó 28 x 40 cm 100 db
Vákuum zacskó - univerzális, újrafelhasználható, mérete 28 × 40 cm (Sz×H), hegeszthető, barázdált felület, sous-vide-hoz, alkalmas fagyasztóba, 100 db a csomagban
9 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21VS505
4,7
FoodSaver FVB015X ZIP 0.95l (26 db)
Vákuum zacskó - FoodSaver FFS006X, FFS010X, FFS014X, FFS015X, FFS016X és FFS017X vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 20 × 22 cm (Sz×H), űrtartalma 0,95 l, cipzáras záródás, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 26 db a csomagban
8 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FSAVS940
ETA 1762 92030 50 db - Vákuum zacskó Típusok
4,8 18×
ETA 1762 92030 50 db
Vákuum zacskó - ETA 1762 vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 30 × 20 cm (Sz×H), hegeszthető, sous-vide-hoz, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
4 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS6005
ETA 1762 92535 50 db - Vákuum zacskó Típusok
4,8 18×
ETA 1762 92535 50 db
Vákuum zacskó - ETA 1762 vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 35 × 25 cm (Sz×H), hegeszthető, sous-vide-hoz, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS992
4,8 17×
Catler Vákuum zacskó 15x20
Vákuum zacskó - Catler VS 8010 vákuumozó géphez, mérete 15 × 20 cm (Sz×H), hegeszthető, antibakteriális, BPA mentes, alkalmas mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATVS152
ETA 1762 93040 50 db - Vákuum zacskó Típusok
4,8 18×
ETA 1762 93040 50 db
Vákuum zacskó - ETA 1762 vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 40 × 30 cm (Sz×H), hegeszthető, sous-vide-hoz, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
5 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS985
5,0 20×
Catler Vákuumfólia tekercs 28x300
Vákuum zacskó - Catler VS 8010 vákuumozó géphez, mérete 28 × 300 cm (Sz×H), hegeszthető, alkalmas mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba
2 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATVS154
5,0
TESCOMA 4FOOD Lezárható vákuumtasak 21 x 22 cm, 10 db 897054.00
Vákuum zacskó - mérete 21 × 22 cm (Sz×H), 10 db a csomagban
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESVAK002
5,0
Guzzanti GZ 303
Vákuum zacskó - GUZZANTI vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 28 × 40 cm (Sz×H), hegeszthető, barázdált felület, sous-vide-hoz, BPA mentes, újrahasznosítható, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
5 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZACC03
5,0
FoodSaver Vákuumzsák, ZIP 3,8l (20 db)
Vákuum zacskó - FoodSaver FFS006X, FFS010X, FFS014X, FFS015X, FFS016X, FFS017X és VS1192X vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 30 × 12 cm (Sz×H), űrtartalma 3,8 l, cipzáras záródás, vastagfalú, 20 db a csomagban
7 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FOSVS341
Zwilling Vákuum ételzacskó M 10 db
Vákuum zacskó - Zwilling Fresh & Save vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 25 × 35 cm (Sz×H), űrtartalma 4 l, cipzáras záródás, barázdált felület, sous-vide-hoz, BPA mentes, szeleppel, alkalmas mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, maximális hőmérséklet ellenállás 100 °C, 10 db a csomagban
9 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 18.
Termékkód: ZWIVS786
ELECTROLUX E3OS1
Vákuum zacskó - ELECTROLUX vákuumozó géphez, egyszer használatos, mérete 26 × 41 cm (Sz×H), vastagsága 25000 µ, űrtartalma 0,8 l, sous-vide-hoz, hőmérséklet ellenállás -40 - 120 °C, 50 db a csomagban
9 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ELUXAC0157
5,0 18×
G21 zacskó 20 x 30 cm 100 db
Vákuum zacskó - G21 Onyx és Nefrit vákuumozó géphez, mérete 20 × 30 cm (Sz×H), hegeszthető, sous-vide-hoz, alkalmas fagyasztóba, 100 db a csomagban
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: G21VS499
4,7
Steba Vákuum zacskó 93-24-00
Vákuum zacskó - Steba vákuumozó géphez, mérete 28 × 40 cm (Sz×H), hegeszthető, barázdált felület, sous-vide-hoz, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 50 db a csomagban
9 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EPV310k1
4,0
FoodSaver FSB4802-I 0,94l (48 db)
Vákuum zacskó - FoodSaver FFS010X vákuumozó géphez, újrafelhasználható, mérete 20,7 × 29,2 cm (Sz×H), űrtartalma 0,94 l, sous-vide-hoz, alkalmas mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba, 48 db a csomagban
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: FSAVS278

Vákuumtasakok

A Vákuumtasakok kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vákuumtasakok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vákuumtasakok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vákuumtasakok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vákuumtasakok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ