Shop roku AlzaBoxy Q1

Hyundai VS 100

Termékkatalógus
Hyundai VS 100
4,5 51 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, automata, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 125 W teljesítmény, 0,6 bar szívó teljesítmény, 0,1 l/m szívóerő, 68 dB zajszint, LED-jelző, külső légelszívás lehetősége és olvadóbiztosíték, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő a csomag része, mérete 13 × 39 × 14,2 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
13 100 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HYUVA978 Termékszám:  HYUVS100 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

23 490 Ft
Szett megvásárlása

Hyundai VS 100

Hyundai VS 100 vákuumfóliázó gép


Hyundai VS 100 vákuumfóliázó gép

Ha olyan módszert keresel, amellyel hosszú ideig tárolhatod az élelmiszereket anélkül, hogy azok veszítenének ízükből, színükből és állagukból, akkor a Hyundai VS 100 vákuumfóliázó gép elengedhetetlen az otthonodba. Emellett elkerülheted a felesleges élelmiszerpazarlást, amely nemcsak a környezetnek, hanem a pénztárcádnak is kedvez. A gép a teljes vákuumozási folyamatot teljesen egyedül végzi. Lezárja a fóliát, kiszívja belőle a levegőt, max. - 0,6 bar erősséggel, majd minőségi, erős és egyenletes forrasztást hoz létre, amely semmit sem enged be vagy ki.


Hyundai VS 100 vákuumfóliázó gép

A vákuumozott ételek lefagyaszthatók és felmelegíthetők

A Hyundai VS 100 vákuumfóliázó 2 üzemmódot kínál - száraz és nedves ételekhez, valamint külön vákuum és hegesztő funkciót. A zacskókban lévő élelmiszereket a fagyasztóba is teheted. Ott a kiszívott levegőnek köszönhetően több élelmiszert tárolhatsz, mint a hagyományos csomagolásban történő fagyasztáskor. Egyszerűen melegítheted az ételt közvetlenül a vákuumfóliában is. Próbáld ki a hagyományos sous-vide főzési módszert, amely a vákuumozott ételek vízfürdőben történő főzéséből áll.


Védi a dokumentumokat és értékes tárgyakat

Az élelmiszerek vákuumozásán kívül a vákuumfóliázó készülék kiválóan alkalmas különböző értékes tárgyak vagy dokumentumok védelmére is. Használhatod például nyaralás vagy vidékre utazás előtt. 

Hyundai VS 100 vákuumfóliázó gép

Hyundai VS 100 vákuumfóliázó gép

Könnyen kezelhető és használható

A láthatóság érdekében a Hyundai VS 100 vákuumfóliázó gép működésjelző lámpával van felszerelve. Az 1 m-es kábel éppen elég hosszú ahhoz, hogy oda érjen, ahová kell, anélkül, hogy útban lenne. Egy biztosíték biztosítja a készülék biztonságos működését. A csomagban 5 m hosszú és 20 cm széles hegesztőfólia, valamint levegőelszívó tömlő található.


Paraméterek

Összehasonlít
Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Teljesítmény
125 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,6 bar Kész!
Szívóerő
0,1 l/m Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Teljesítmény
125 W Kész!
Szívó teljesítmény
0,6 bar Kész!
Szívóerő
0,1 l/m Kész!
Fóliák száma a csomagban
1 db Kész!
Zaj
68 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
13 cm Kész!
Mélység
14,2 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot!A Hyundai vs 100-as vákumfóliázógéphez milyen fóliát kell vásárolni?

A csomagban található zacskó alkalmas szuvidálásra?

Kérdések és válaszok: Hyundai VS 100
Kiegészítők: Hyundai VS 100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VS 100 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai VS 100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hyundai VS 100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hyundai VS 100.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ