A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Konyhai mérlegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Mechanikus
(10)
Digitális
(171)
Rendeltetés
Konyhai
(153)
Kávéhoz
(16)
Tápértékelemző
(4)
Kivitel
Zsebméretű
(36)
Felfüggeszthető
(17)
Sima felülettel
(97)
Levehető tállal
(30)
Max. kapacitás
0 kg
100 kg
-
Mérés pontossága
0 g
50 g
-
Mértékegység
Gramm
(148)
Milliliter
(99)
Libra
(89)
Kilogramm
(73)
Uncia
(63)
Funkciók
TARE
(158)
Mértékegység választás
(111)
Automatikus kikapcsolás
(138)
Aquatronic
(42)
Stopper
(5)
Időzítő
(15)
Manuális kikapcsolás
(2)
Anyag
Üveg
(61)
Műanyag
(88)
Fém
(72)
Bambusz
(7)
Szín
Bézs
(7)
Fehér
(43)
Fekete
(46)
Piros
(6)
Világos
(1)
Lila
(5)
Barna
(5)
Zöldcitrom
(2)
Kék
(6)
Inox
(9)
Narancssárga
(7)
Rózsaszín
(5)
Ezüst
(21)
Szürke
(14)
Átlátszó
(1)
Türkizkék
(2)
Többszínű
(4)
Zöld
(7)
Arany
(2)
Sárga
(3)

A konyhai mérlegek minden konyhában nélkülözhetetlen eszközök, amelyek lehetővé teszik a főzéshez és sütéshez szükséges összetevők pontos és megbízható mérését. A konyhai mérlegek típusainak és funkcióinak széles skálája létezik, így minden szakács megtalálhatja az igényeinek megfelelő eszközt. Függetlenül attól, hogy inkább a hagyományos mechanikus konyhai mérleg típust vagy a modern digitális változatot kedveled-e, a megfelelő konyhai mérleg segít abban, hogy megbízható eredményeket érj el a konyhában.

Tovább

Retro mechanikus vagy modern digitális konyhai mérleg?

A konyhai mérleg minden szakács számára nélkülözhetetlen eszköz. A típusok és funkciók széles választékából kiválaszthatod az egyedi igényeidnek megfelelő modellt. Itt megnézzük a konyhai mérlegek legfontosabb jellemzőit és különböző típusait. Mechanikus és digitális mérlegekre osztjuk őket. Mik az előnyeik és hátrányaik?

Mechanikus konyhai mérleg

A mechanikus konyhai mérleg rugós mechanizmus alapján működik, és a mérlegen lévő tű segítségével mutatják meg a mérlegre helyezett élelmiszer súlyát. Kisebb mennyiségű, például 1 vagy 2 grammnyi nyersanyag mérése esetén azonban előfordulhat, hogy ez a konyhai mérleg nem tudja pontosan megállapítani a súlyt. A mechanikus háztartási mérleg megbízható, használatához nincs szükség elemekre, de rendszeres karbantartást igényelhet. Ezek a mérlegek korlátozott mérési kapacitással és pontossággal rendelkeznek.

  • Nincs szükség elemekre.
  • Egyszerű beállítás.
  • Könnyen leolvasható analóg tárcsa.
  • Nagyobb helyigény.
  • Nem grammra pontos, mint a digitális konyhai mérleg.

Digitális konyhai mérleg

A digitális konyhai mérleg abban különbözik a mechanikus változattól, hogy a gramm századrészeire pontosan mér. A további jellemzők közé tartozik például a háttérvilágítással ellátott kijelző vagy a tápérték kijelző. Gyors leolvasást biztosít, különböző funkciókkal rendelkezhet, mint például TARE (nullázás) vagy automatikus kikapcsolás, és általában nagyobb mérési kapacitása van. Azonban a digitális konyhai mérleg használatához elemre vagy elektromos forrásra van szükség, és egyes modellek érzékenyek lehetnek az ütésekre is.

  • Grammra pontos mérés.
  • A mértékegységek megválasztása.
  • Kompakt méretek - kiváló tárolási lehetőség.
  • Elemek vagy hálózati adapter szükséges a működéshez.

Szeretnél ügyelni a vonalaidra? Az ételek kalóriaértékének megállapításához válassz tápértékelemző konyhai mérleg típust. Ezeket az eszközöket arra tervezték, hogy az élelmiszereket tápanyagtartalmuk szerint mérjék. Segítenek az étkezési szokások nyomon követésében és a diétás étrend fenntartásában.


Eta Storio mechanikus konyhai mérleg
Mechanikus konyhai mérleg

Fehér digitális konyhai mérleg
Digitális konyhai mérleg


i

Gyönyörű konyhai mérleg retro stílusban

A retro konyhai mérleg rendhagyó kialakítású, gyakran analóg kijelzőkkel és elegáns megjelenéssel rendelkezik, amely nosztalgikus bájt kölcsönöz a konyhának. Ezek a konyhai mérlegek esztétikusak, általában a funkcionalitást és a dekorációt ötvözik egy készülékben. Előfordulhat azonban, hogy a modern digitális mérlegekhez képest korlátozott a funkcionalitásuk.

Konyhai mérlegek kialakítása

Felfüggeszthető, tálas vagy zsebméretű háztartási mérleg modellt szeretnél? Az alábbi típusok is hasznosak lehetnek számodra.

  • A fali konyhai mérlegek segítségével jelentős mennyiségű helyet takaríthatsz meg a konyhapulton. Csak akkor kell őket lehajtani, ha valamit le szeretnél mérni. Egyes mérlegek kampóval vagy karabinerrel rendelkeznek, amelyre felakaszthatod a mérendő tárgyat. Ezek a konyhai mérlegek kompaktak, könnyen hordozhatók és alkalmasak utazáshoz vagy kültéri használatra is.
  • A digitális zsebmérleg kicsi, kompakt és könnyen hordozható. Ideális kisebb tételek vagy nyersanyagok mérésére útközben. Ennek a konyhai mérleg típusnak hátránya a korlátozott mérési kapacitás és pontosság, továbbá kevésbé alkalmas nagyobb mennyiségű élelmiszer mérésére.
  • A konyhai mérleg kávéhoz segít, hogy tökéletesen elkészíthesd kedvenc italodat. Általában kisebb méretűek, és súlyuk a gramm tized- és századrészéig terjed, ezért kisebb a teherbírásuk. Ez a konyhai mérleg kevésbé sokoldalú.
  • A sima felületű konyhai mérleg a digitális mérlegek legelterjedtebb kialakítása. Nagy tartósság és könnyű karbantartás jellemzi ezt a típust. A legtöbb modell érintésérzékeny gombokkal van felszerelve, egyesek a jobb leolvashatóság érdekében háttérvilágítással ellátott kijelzővel is rendelkeznek.
  • A levehető tállal rendelkező konyhai mérleg könnyen eltávolítható tállal rendelkezik, és tartalma áttehető egy másik tálba. Előnyei közé tartozik a könnyű karbantartás és a mosogatógépben való mosás lehetősége.

Digitális konyhai mérleg kávéhoz
Extra precíziós kávémérleg

Digitális konyhai mérleg tállal
Konyhai mérleg levehető tállal

i

A megbízható Siguro konyhai mérleg egy nagyszerű választás

Siguro konyhamérleg kategóriánkban találhatsz extra pontos kávé-, zseb- vagy rozsdamentes, tálas modelleket, amelyek évekig szolgálnak majd, és kiegészítik konyhád kialakítását. Három év garanciával és kedvező áron.

Milyen anyagból készül a konyhai mérleg?

A konyhai mérleg anyagának megválasztása a megjelenés, a tartósság és a karbantartás tekintetében a preferenciáidtól függ. Az üveg konyhai mérleg modern és letisztult megjelenésű, és könnyen tisztítható, de hajlamos a törésre. A műanyag konyhai mérlegek könnyűek, megfizethetők és ütésállók. A fém háztartási mérleg tartós és hosszú élettartam jellemző rá. Gyakran elegáns és modern megjelenésű. A bambuszból készült konyhai mérlegek környezetbarát és természetes megjelenéssel büszkélkedhetnek. Könnyűek, ezért jól szállíthatók, és általában nedvességállók. Másrészről viszont kevésbé tartósak lehetnek, mint a fém vagy a műanyag változatok.

Háztartási használatra elegendő egy 2-5 kg teherbírású konyhai mérleg. Professzionális méréshez 5 kg-nál nagyobb teherbírású modelleket ajánlunk.

A konyhai mérlegek egyéb jellemzői és funkciói

A konyhai mérlegek minden szakács számára nélkülözhetetlen eszközök. A különböző típusok és funkciók széles választékában biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő modellt. A fontos funkciók közé tartozik a túlterhelésjelzés (figyelmeztetés a mérési kapacitás túllépésekor), az alacsony akkumulátor töltöttségi szint jelzése, csúszásmentes lábak, az érintésvezérlés és a háttérvilágítással ellátott kijelző a könnyű leolvasás érdekében. Milyen további funkciókat kínálnak a konyhai mérlegek?

  • A TARE (nullázás funkció) lehetővé teszi, hogy a mérleget visszaállíthasd nullára. Ez azt jelenti, hogy az üres edényt felhelyezheted a mérlegre, és megnyomhatod a TARE gombot. A mérleg levonja a tál súlyát, és csak a tartalom súlyát jeleníti meg.
  • A mértékegységek kiválasztása funkciónak hála válthatsz a különböző súlyegységek, például gramm, font, uncia, milliliter stb. között.
  • Az automatikus kikapcsolás bizonyos ideig tartó inaktivitás után leállítja a mérleg működését, ami segít az elem vagy a tápegység energiájának megtakarításában.
  • Az aquatronic lehetővé teszi a mérleg számára a folyadékok tömegének mérését, ami hasznos a víz vagy más folyadékok pontos mennyiségét igénylő recepteknél.

i

A konyhai mérlegek leggyakrabban CR2032 vagy AAA elemmel működnek. Ezeket megtalálod elemek kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal BC5004V2 Optiss Szállításra kész > 10 db
Konyhai mérleg - digitális, zsebméretű, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg,, választható mértékegységek gramm és milliliter, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, érintéses vezérlés, anyaga üveg, ezüst kivitel, mérete 21,5 × 17,5 × 2,2 cm (Ma×Sz×Mé), 2 1,5V AAA/LR03 elem, elem/akkumulátor a csomag része
-17 %
7 190 Ft
5 990 Ft

2.
ELDONEX DiamondPro precíziós százados mérleg Szállításra kész > 10 db
Konyhai mérleg - digitális, zsebméretű, kávéhoz, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 0,1 kg, mérési pontosság 0,01 g, mértékegység gramm, automatikus kikapcsolás, érintéses vezérlés és háttérvilágítású kijelző, anyaga műanyag és fém, ezüst kivitel, mérete 1,7 × 6,9 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), 2 CR2032 elem, elem/akkumulátor a csomag része
5 490 Ft

3.
Soehnle konyhai mérleg Page Profi 100 Szállításra kész 2 db
Konyhai mérleg - digitális, sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 15 kg, mérési pontosság 1 g, mértékegység gramm, automatikus kikapcsolás, időzítő, funkciók TARE, csúszásgátló lábak és érintéses vezérlés, anyaga üveg és műanyag, fekete kivitel, mérete 1,8 × 24 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), 3 AAA elem, elem/akkumulátor a csomag része
12 290 Ft

Még több
181 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,9 103×
Siguro SC510SS digitális rozsdamentes acél tállal
Konyhai mérleg - 5 kg-ig, pontosság 1 g, egységek kg, g, lb, ml, oz, kivehető rozsdamentes acél tál (térfogat 1,8 l), automatikus kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának leolvasásához), túlterhelés és alacsony töltöttségjelző, rozsdamentes acél anyag, LCD kijelző 28x27 mm, méretek 13x21,5x21,5 cm, tápegység 2xAAA (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCP190
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Tefal BC5004V2 Optiss - Konyhai mérleg
Típusok
4,6 68×
Tefal BC5004V2 Optiss
Konyhai mérleg - digitális, zsebméretű, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg,, választható mértékegységek gramm és milliliter, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, érintéses vezérlés, anyaga üveg, ezüst kivitel, mérete 21,5 × 17,5 × 2,2 cm (Ma×Sz×Mé), 2 1,5V AAA/LR03 elem, elem/akkumulátor a csomag része
Leárazás -17 %
5 990 Ft 7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFKV857
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
Soehnle konyhai mérleg Page Profi 100
Konyhai mérleg - digitális, sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 15 kg, mérési pontosság 1 g, mértékegység gramm, automatikus kikapcsolás, időzítő, funkciók TARE, csúszásgátló lábak és érintéses vezérlés, anyaga üveg és műanyag, fekete kivitel, mérete 1,8 × 24 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé), 3 AAA elem, elem/akkumulátor a csomag része
12 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIKV060
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6
SOEHNLE Digitális konyhai mérleg Page Profi 200
Konyhai mérleg - digitális, felfüggeszthető és sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 15 kg, mérési pontosság 1 g, mértékegység gramm, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, csúszásgátló lábak, érintéses vezérlés és háttérvilágítású kijelző, anyaga műanyag és fém, ezüst kivitel, mérete 3,5 × 27,5 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), 3 AAA elem, elem/akkumulátor a csomag része
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOEKV091
4,6 62×
ELDONEX DiamondPro precíziós százados mérleg
Konyhai mérleg - digitális, zsebméretű, kávéhoz, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 0,1 kg, mérési pontosság 0,01 g, mértékegység gramm, automatikus kikapcsolás, érintéses vezérlés és háttérvilágítású kijelző, anyaga műanyag és fém, ezüst kivitel, mérete 1,7 × 6,9 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), 2 CR2032 elem, elem/akkumulátor a csomag része
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELDKV628
4,1 134×
Siguro Essentials SC810W digitális fehér
Konyhai mérleg - 5 kg-ig, pontosság 1 g, mértékegységek kg, g, lb, ml, oz, felakasztható, automatikus be- és kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának leolvasásához), túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelzése, üveg mérőfelület, LCD kijelző 40,5x19 mm, méretek 2,8x19,4x14 cm, tápegység 1xCR2032 (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCK360
4,3 19×
Salente DiamondCook 2 az 1-ben konyhai mérleg
Konyhai mérleg - digitális, sima felülettel, kávéhoz, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 3 kg, mérési pontosság 0,1 g, választható mértékegységek gramm, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, csúszásgátló lábak és háttérvilágítású kijelző, anyaga fém, inox kivitel, mérete 2,5 × 12,8 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), 2 AAA elem, elem/akkumulátor a csomag része
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SALKV074
4,7 13×
Siguro SC-L340SU Traveller
Bőröndmérleg - teherbírás 50 kg-ig, állítható határérték, pontosság 50 g, az egységek kiválasztása kg, lb, automatikus és kézi leállítás, TARE funkció a kiegyensúlyozáshoz, túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelző, fordított LCD kijelző fehér és piros számjegyekkel, heveder a poggyász rögzítéséhez, tápegység 2 AAA elem (tartozék), méretek 14 × 5,7 × 3,2 cm, 3 év garancia
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SC_L340SU
4,1 134×
Siguro Essentials SC810B digitális fekete
Konyhai mérleg - 5 kg-ig, pontosság 1 g, mértékegységek kg, g, lb, ml, oz, felakasztható, automatikus be- és kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának leolvasásához), túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelzése, üveg mérőfelület, LCD kijelző 40,5x19 mm, méretek 2,8x19,4x14 cm, tápegység 1xCR2032 (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCK370
4,6
Siguro SC-K420B Waterproof
Konyhai mérleg - digitális, sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg, mérési pontosság 1 g, választható mértékegységek gramm, uncia, folyékony uncia, milliliter és libra, Aquatronic, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, túlterhelés jelzése, alacsony elemfeszültség jelzése, csúszásgátló lábak, érintéses vezérlés és háttérvilágítású kijelző, anyaga üveg és műanyag, fekete kivitel, mérete 1,9 × 16 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), 1 Li-Ion elem, útmutató és töltőkábel a csomag része
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SC_K420B
Hyundai KVE893B - Konyhai mérleg
Típusok
4,5 61×
Hyundai KVE893B
Konyhai mérleg - digitális, sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg, mérési pontosság 1 g, mértékegység gramm, uncia, milliliter és libra, funkciók TARE, túlterhelés jelzése és alacsony elemfeszültség jelzése, anyaga üveg, fekete kivitel, mérete 2 × 18 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), 1 CR2032 elem, elem/akkumulátor a csomag része
Leárazás -21 %
3 490 Ft 4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUKV776
4,4
Kaffia Gourmet 3 kg / 0,1g
Barista mérleg - digitális, kávéhoz, max. kapacitás 3 kg, mérési pontosság 0,1 g, mértékegység gramm, stopperóra, klasszikus dizájn, fekete kivitel
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KAFKV786
4,2 13×
Home SC-K150W Digital Scale
Konyhai mérleg - max. terhelhetőség 5kg, mérési pontosság 1g, edény, TARE, érintéses vezérlés, mértékegység- terhelhetőség 5 kg-ig, pontosság 1 g, választható kg, g, lb, ml és uncia mértékegység, levehető műanyag tál 0,6 l-es űrtartalommal, érintésvezérlés, automatikus be- és kikapcsolás, TARE funkció az edény tömegének levonásához és méréséhez, nyersanyag- és tej- vagy víztérfogat-mérési funkciók, túlterhelés és alacsony elem töltésjelző, LCD kijelző 45 x 21 mm, méretek 5,5 x 18 x 21,5 cm, tápegység 2 x AAA (a csomagban) választás, automatikus kikapcsolás és csúszásgátló lábak, fehér kivitel
Szuper ár
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_SC_K150W
4,1 134×
Siguro Essentials SC810R digitális piros
Konyhai mérleg - 5kg-ig, pontosság 1 g, mértékegységek kg, g, lb, ml, oz, felakasztható, automatikus be- és kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának leolvasásához), túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelzése, üveg mérőfelület, LCD kijelző 40,5x19 mm, méretek 2,8x19,4x14 cm, tápegység 1xCR2032 (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCK400
Hyundai KVE 893C bazsalikom - Konyhai mérleg
Típusok
4,5 61×
Hyundai KVE 893C bazsalikom
Konyhai mérleg - digitális, sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg, mérési pontosság 1 g, mértékegység gramm, milliliter és libra, funkciók TARE, túlterhelés jelzése és alacsony elemfeszültség jelzése, anyaga üveg, többszínű kivitel, mérete 16,5 × 20,5 × 1,7 cm (Ma×Sz×Mé), 1 elem, elem/akkumulátor a csomag része
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUKV620
4,4 96×
EMOS EV023
Konyhai mérleg - digitális, felfüggeszthető és sima felülettel, modern dizájn, terhelhetőség max. 15 kg, mérési pontosság 1 g, választható mértékegységek gramm, kilogramm, uncia és libra, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, csúszásgátló lábak, érintéses vezérlés, háttérvilágítású kijelző és óra, anyaga fém, szürke kivitel, mérete 1,5 × 17,6 × 21,6 cm (Ma×Sz×Mé), 2 1,5V AAA/LR03 elem, útmutató a csomag része
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMOEV023
4,7 141×
Gallet Maris BAC 927
Konyhai mérleg - digitális, sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg, mérési pontosság 1 g, mértékegység gramm, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, csúszásgátló lábak és háttérvilágítású kijelző, anyaga fém, szürke kivitel, mérete 2 × 15 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), 2 AAA elem, elem/akkumulátor a csomag része
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GALVK004
Siguro AKU SC710W digitális, fehér - Konyhai mérleg Típusok
4,7 116×
Siguro AKU SC710W digitális, fehér
Konyhai mérleg - 5 kg-ig, pontosság: 1 g, mértékegységek: kg, g, lb, ml, oz, felfüggesztés lehetősége, automatikus kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának levonásához), túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelzése, üveg mérőfelület, háttérvilágítású LCD kijelző 58 × 27 mm, méretek: 21 × 16 × 1,9 cm, USB-C-n keresztül újratölthető beépített akkumulátor, 3 év garancia
Szuper ár
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCK310
4,9 132×
ETA 6778 90000 Dori
Konyhai mérleg - digitális, levehető tállal, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg, mérési pontosság 1 g, mértékegység gramm, kilogramm, uncia, folyékony uncia, milliliter és libra, funkciók TARE, alacsony elemfeszültség jelzése és háttérvilágítású kijelző, anyaga fém, ezüst kivitel, mérete 13 × 21,5 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), 1 AAA elem, elem/akkumulátor a csomag része
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETKV002
4,0
Siguro SC-K860B Heavyweight Touchless
Konyhai mérleg - digitális, felfüggeszthető és sima felülettel, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 15 kg, mérési pontosság 1 g, választható mértékegységek gramm, uncia, folyékony uncia, milliliter és libra, Aquatronic, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, túlterhelés jelzése, alacsony elemfeszültség jelzése, csúszásgátló lábak, érintéses vezérlés és háttérvilágítású kijelző, anyaga üveg és műanyag, fekete kivitel, mérete 2,2 × 20 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), 3 AAA elem, elem/akkumulátor és útmutató a csomag része
Szuper ár
8 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SC_K860B
4,1 134×
Siguro Essentials SC810Q digitális lime
Konyhai mérleg - 5kg-ig, pontosság 1g, mértékegységek kg, g, lb, ml, oz, felakasztható, automatikus be- és kikapcsolás, TARE funkció (a mérőedény súlyának leolvasásához), túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelzése, üveg mérőfelület, LCD kijelző 40,5x19mm, méretek 2,8x19,4x14cm, tápegység 1xCR2032 (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRSCK380
Sencor SKS 4030BK - Konyhai mérleg
Típusok
4,7 80×
Sencor SKS 4030BK
Konyhai mérleg - digitális, levehető tállal, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg, mérési pontosság 1 g, választható mértékegységek gramm, kilogramm, uncia, folyékony uncia, milliliter és libra, Aquatronic, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, túlterhelés jelzése, alacsony elemfeszültség jelzése és érintéses vezérlés, anyaga fém, inox kivitel, mérete 7,3 × 18,8 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), 2 AAA elem, elem/akkumulátor és tál a csomag része
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV414h2
Sencor SKS 4030WH - Konyhai mérleg
Típusok
4,7 80×
Sencor SKS 4030WH
Konyhai mérleg - digitális, levehető tállal, klasszikus dizájn, terhelhetőség max. 5 kg, mérési pontosság 1 g, választható mértékegységek gramm, kilogramm, uncia, folyékony uncia, milliliter és libra, automatikus kikapcsolás, funkciók TARE, túlterhelés jelzése, alacsony elemfeszültség jelzése, érintéses vezérlés és háttérvilágítású kijelző, anyaga fém, fehér kivitel, mérete 7,3 × 18,8 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), 2 AAA elem, elem/akkumulátor és tál a csomag része
6 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV414h3
4,6 19×
Tescoma Delicia elektronikus mérőkanál 634,556.00
Konyhai mérleg - digitális, modern dizájn, terhelhetőség max. 0,3 kg, mérési pontosság 0,1 g, mértékegység gramm, funkciók TARE, anyaga műanyag, narancssárga kivitel, mérete 24,5 × 4,2 × 9,2 cm (Ma×Sz×Mé), 1 CR2032 elem, elem/akkumulátor és útmutató a csomag része
10 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS218a

Konyhai mérlegek

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Konyhai mérlegek

A Konyhai mérlegek kategóriában összesen 181 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai mérlegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább konyhai mérlegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai mérlegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai mérlegek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ