Védőfelszerelések

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rendeltetés
Férfi
(14)
Női
(10)
Gyerek
(31)
Uniszex
(135)
Speciális
(2)
Szűrőosztály
FFP3
(4)
FFP2
(17)
FFP1
(19)
Normák
EN 140:1998
(15)
EN 149: 2001+A1 2009
(13)
EN 166, EN 170
(8)
EN14683:2019
(8)
EN 166 K & N
(4)
Anyag
Nanotextília
(25)
Műanyag
(20)
Gél
(19)
Szövet
(19)
Polikarbonát
(19)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(60)
Fekete
(44)
Világos
(19)
Barna
(1)
Füstös
(1)
Kék
(22)
Mintás
(2)
Narancssárga
(3)
Átlátszó
(9)
Rózsaszín
(6)
Ezüst
(1)
Világosszürke
(2)
Szürke
(11)
Testszínű
(3)
Átlátszó
(1)
Többszínű
(2)
Többszínű
(1)
Zöld
(4)
Sárga
(3)

A védőfelszerelésnek különösen nagy hasznát veszed, amikor maradandó egészségkárosodás veszélye áll fenn. Kínálatunkban a légutak, a szem és a kéz védelmére szolgáló eszközök bő választéka áll rendelkezésre, és környezeted fertőtlenítésére szolgáló termékeket is szép számban találsz. Segítünk eligazodni a kínálatban, hogy könnyebben el tudd dönteni, melyik darab lesz a legjobb befektetés egészséged védelmére.

Tovább

Mikor van szükség védőfelszerelésre? Az egészségügyben gyakorlatilag nélkülözhetetlen

A rendkívül tartós és ellenálló alapanyagokból készülő, speciális védőfelszerelés segít kiküszöbölni a felesleges bonyodalmakat, ha a dolgozók tartós egészségügyi károsodás veszélyének vannak kitéve munkájuk végzése közben. Védőfelszerelés használható az egészségügyben, vegyi anyagokkal végzett munka közben, vagy veszélyes, zajos és poros környezetben.

Az egészségügyi dolgozók és egyéb munkavállalók védőeszközei elsősorban a légutakat védik

Az egészségügyi dolgozók és egyéb munkavállalók számára készülő védőeszközök a légutakat óvják a káros anyagoktól és a fertőzésektől.

A maszk védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben

védőmaszk tökéletes eszköz a káros részecskék, például a por vagy az aeroszolok, de a baktériumok és a vírusok kiszűrésére egyaránt. Kiválasztásánál a legfontosabb szempont a szűrési kategória, amely a védelem mértékét jelzi.

  • Az FFP1 védőmaszk a fúrás, csiszolás vagy vágás közben keletkező porszemcsék és aeroszolok elleni védelemre szolgál. Munkavédelmi eszközként jól állja a sarat, de a fertőzésekkel szemben nem véd.
  • Az FFP2 védőmaszk már az apróbb részecskéket és aeroszolokat is képes felfogni. Használható festés, hegesztés, vagy üveggel végzett munka közben. Tökéletes védőeszköz allergiával küzdők számára, illetve fertőzések megelőzésére.
  • Az FFP3 védőmaszk a leghatékonyabb. Megbízhatóan felfogja a legfinomabb porszemcséket, a mérgező anyagokat, valamint a baktériumokat és a vírusokat egyaránt. Megbízhatóan alkalmazható a gyógyszeriparban, vagy húsfeldolgozó üzemekben.

Fertőzésveszély fennállása esetén elengedhetetlen a megfelelő védőfelszerelés viselése. Az FFP3 szelepes maszkok a részecskék akár 99% -át képesek felfogni, így a COVID-19 és egyéb vírusok sem hatolnak át rajta.

Az arcmaszk megvédi a környezetet viselője mikroorganizmusaitól

Az arcmaszk meggátolják a mikroorganizmusok környezetbe kerülését, viszont aeroszol koncentráció, fertőzéscseppek, por és más szennyező anyagok ellen csak részben nyújt védelmet. Használata egyszerű, könnyű és gyors, ráadásul hipoallergén. Hátránya az alacsonyabb szigetelőképesség, illetve a tény, hogy szűrési hatékonysága gyorsan csökken.

Védőmaszk kontra arcmaszk - mi a különbség?

Az alapvető különbség abban rejlik, hogy míg az arcmaszk a környezetet védi a viselője által kibocsátott mikroorganizmusoktól, a védőmaszk a viselőjét védi a környezet káros hatásaitól. A védőmaszk természetesen hatékonyabb, de a klasszikus papír arcmaszk is jobb a semminél nehéz munkakörülmények, vagy fertőzöttség fennállása esetén.

Védőeszközök a szem és a kéz védelméért

A légutak védelme mellett a szem és a kéz óvása szintén fontos szempont az egészségügyi dolgozók, és mindenki számára, aki különféle káros anyagokkal találkozhat munkavégzés közben.

  • védőszemüvegeknek két típusa ismert. A nyitott védőszemüveg építőiparban és üzemekben, gyártási folyamatok során tesz jó szolgálatot, a csukott változat, pedig a vegyszerekkel dolgozók, vagy csiszolást, vágást és anyagmegmunkálást végzők számára elengedhetetlen.
  • munkavédelmi kesztyű mindenekelőtt a sérülésektől és a szennyeződésektől védi a kezet. Viselésekor a fogás pontosabb, a kéz meleget és kényelmet élvezhet, illetve a kesztyű meggátolja a bőr vegyszerekkel érintkezését is. További segédeszközökkel kiegészítve szinte minden fizikai munka végzése közben viselendők.

A védőszemüveg és a védőkesztyű nem csak üzemi környezetben, hanem védelmi eszközként is használható. Villanyszerelés közben például, nemcsak a bőrt óvja, hanem áramütés ellen is véd.

Melyik négy védőeszköz szükséges a steril és biztonságos környezet kialakításához?

A felsorolt segédeszközökön túl a munkahelyeken elengedhetetlen a biztonságos, steril, illatos és tiszta környezetet biztosító eszközök használata.

  1. fertőtlenítőszerek valóban tiszta, biztonságos, kórokozó, baktérium, és vírus mentes környezetet biztosítanak. Elsősorban a padló-, a textília-, a bútor-, és a kézfertőtlenítő szereket soroljuk ide. 
  2. A fertőtlenítő állvány a kézfertőtlenítő szer elhelyezésére használatos. Beltéren és kültéren egyaránt állja a sarat. Pedálmechanizmusos és mozgásérzékelős változatban érhető el.
  3. Az ózongenerátorok olyan légtisztító berendezések, amelyek a környezetet megszabadítják a vírusoktól, a baktériumoktól, a penészgombától és a kellemetlen szagoktól. Háztartások, irodák, műtők és egyéb helyiségek fertőtlenítésére alkalmasak.
  4. hőmérő minden háztartás és minden munkahely elengedhetetlen darabja. A test hőmérsékletének növekedése jelzi, ha valami nincs rendben. Érintéses és érintésmentes változatban kapható.

A gyermek védőfelszerelés legféltettebb kincseidet védi

Az apróságok általában szeretnek felfedezni, megérinteni mindent. Annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabban ismerkedhessenek a világgal, tanácsos a sérüléseket és a szennyeződést megelőző védőeszközöket beszerezni számukra különféle védőöltözetek, kesztyűk és védőszemüvegek formájában. A gyerekek így biztonságosabban segíthetnek a konyhában anyának, vagy a műhelyben apának.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
FFP2 NR légzésvédő maszk - 5db Szállításra kész > 20 db és 2 átvevőhelyen
Pormaszk - univerzális méret, nemszőtt textíliából készült, FFP2 szűrőosztályú, uniszex, 5 darabos kiszerelés - 298 Ft/db
1 490 Ft

2.
STX Sunway 3PLY maszk 50 db Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Szájmaszk - univerzális méret, FFP1 szűrőosztályú, uniszex, 50 darabos kiszerelés - 27,80 Ft/db
1 390 Ft

3.
ORION hőmérő + higrométer UH uni Szállításra kész > 10 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Hőmérő - érintős működés, a szobahőmérsékletet is méri
1 870 Ft

Még több
205 termék
FFP2 NR légzésvédő maszk - 5db
Pormaszk - univerzális méret, nemszőtt textíliából készült, FFP2 szűrőosztályú, uniszex, 5 darabos kiszerelés - 298 Ft/db

1 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: SUNRE01
STX Sunway 3PLY maszk 50 db
Szájmaszk - univerzális méret, FFP1 szűrőosztályú, uniszex, 50 darabos kiszerelés - 27,80 Ft/db

1 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: STXR_S01
ORION hőmérő + higrométer UH uni
Hőmérő - érintős működés, a szobahőmérsékletet is méri

1 870 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ORITM243
Beurer FT 09 white - Hőmérő
Típusok
Beurer FT 09 white
Hőmérő - érintős működés, használható hónaljban, szájban (cumiban) és rektálisan (a végbélben) történő mérésre

2 190 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BEU0051s1
OMRON GentleTemp 720
Érintésmentes lázmérő - Frontális, infravörös, felületi hőmérséklet mérése, környezeti, nagyméretű kijelző háttérvilágítással, 25 mérésre elegendő memória, 1x 3V CR2032 (tartozék)

19 990 Ft
Átvehető: holnap
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM221a
Omron Eco-Temp Intelli IT, hangcsatlakozással az Omron Connect-hez
Hőmérő - érintős működés, használható hónaljban és szájban (cumiban) történő mérésre, mérési sebesség: 40s, mobil alkalmazással

8 390 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: OMRTE015
iQtech YTG-002 infravörös érintésmentes hőmérő
Digitális hőmérő - memória akár 32 méréshez, háttérvilágítású és könnyen olvasható kijelző, három háttérvilágítási szín, a mért hőmérséklet színnel történő feltüntetése, alkalmas a testhőmérséklet és a különböző tárgyak hőmérsékletének mérésére, egyszerű kezelhetőség, mérés kb. 3 távolságból 5 cm-ig

16 090 Ft
Átvehető: holnap
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: iQTECH19119
Hetaida HTD8813, érintés mentes
Érintésmentes lázmérő - infravörös, érintésmentes, megkönnyíti a testhőmérséklet és tárgyak, felületek és egyebek hőmérsékletének mérését, gyors, pontos és higiénikus, mérés 1 mp alatt, memória 50 mérésre

14 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HETTE003
BBLove AET-R1B6
Érintésmentes lázmérő - homlokon való lázmérésre, mérés a bőrrel való érintkezés nélkül 2-3 cm távolságból, mérési tartomány: 32-42,9 °C, a mérés befejezését, illetve lázat jelző hang kiválasztásának lehetősége

4 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YOSTE145
DETTOL Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, 5 × 50 ml - Kézfertőtlenítő gél
Típusok
DETTOL Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, 5 × 50 ml
Kézfertőtlenítő gél - úti, öblítésmentes, alkoholos, natúr összetétel, űrtartalma 250 ml, felnőtteknek - 578 Ft/db

2 890 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MYD238
DISINFEKTO Alkoholos kézfertőtlenítő, 500 ml
Kézfertőtlenítő gél - öblítésmentes, alkoholos, pumpával, űrtartalma 500 ml, felnőtteknek és gyerekeknek

1 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: KSTE1135
SpurTex® VS Premium nano szájmaszk, 25 db
Szájmaszk - univerzális méret, uniszex, 25 darabos kiszerelés - 960,32 Ft/db

24 010 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPUR001
STX Szájmaszk dizájnnal E01
Szájmaszk - univerzális méret, anyaga: pamut, uniszex, 1 darabos kiszerelés

Leárazás -34 %
190 Ft 290 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: STXR_F037
SpurTex® Nanorespirator V100 FFP2 NR 5 db
Pormaszk - L-es méret, FFP2 szűrőosztályú, uniszex, 5 darabos kiszerelés - 938 Ft/db

4 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPUR004
NANO M.ON Egyszer használatos nanoszálas szájmaszk, FFP2 NR, fehér, 25 db
Pormaszk - univerzális méret, nemszőtt textíliából készült, FFP2 szűrőosztályú, szabvány: EN 149: 2001+A1 2009, uniszex, 25 darabos kiszerelés - 695,60 Ft/db

17 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FERM008
iHealth PT2L - érintésmentes hőmérő, 1s
Hőmérő - érintés nélküli - infravörös működés, használható homlokon történő mérésre, mérési sebesség: 1s

11 890 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAIia3
Beurer BEU-FT65
Hőmérő - érintős működés, használható fülben és homlokon történő mérésre, mérési sebesség: 1s

11 190 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEU550a
3M Félmaszk 3M 6300, L méret - Félmaszk
S M L
Típusok
3M Félmaszk 3M 6300, L méret
Félmaszk - L-es méret, férfi, 1 darabos kiszerelés

10 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ARDN18028
3M Félmaszk 3M - Félmaszk
S M L
Típusok
3M Félmaszk 3M
Félmaszk - anyaga: elasztomer, férfi, 1 darabos kiszerelés

10 790 Ft -tól
típustól/mérettől függően
Raktáron változat szerint
Termékkód: ARDN18026Nad
TrueLife Care Q5
Digitális hőmérő Érintés nélküli infravörös hőmérő, fül és homlok mérése, gyors és pontos mérés fél másodpercen belül, maximális eltérés: +/- 0,2°C, hőmérséklet riasztás, színes LCD kijelzővel, kis méretekkel utazáshoz, kényelmes használat.

Szuper ár
7 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TRLDT433
Topone Tech MH-1600
Érintésmentes lázmérő - infravörös, mérés a bőrrel való érintkezés nélkül 1-5 cm távolságból, mérési tartomány: 32-42,9 °C, alkalmas alkalmazottak és nagyobb számú tömeg méréséhez, áttekinthető kijelző, műanyagból készült

7 690 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TOPTE797
SpurTex® Nanorespirátor V100 FFP2 NR - 5 db CE L fekete
Pormaszk - L-es méret, FFP2 szűrőosztályú, szabvány: EN 149 , uniszex, 5 darabos kiszerelés - 1 138 Ft/db

5 690 Ft
Átvehető: holnap
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPUR009
STX Szájmaszk dizájnnal A11
Szájmaszk - univerzális méret, anyaga: pamut, uniszex, 1 darabos kiszerelés

Leárazás -34 %
190 Ft 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: STXR_F033
RespiLAB Eldobható szájmaszk gyerekeknek - autók (10 db)
Szájmaszk - XS-es méret, anyaga: szőtt textília, FFP1 szűrőosztályú, gyerek, 10 darabos kiszerelés - 109 Ft/db

1 090 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 50 db
Termékkód: UMBRE006

Védőfelszerelések

KoronavirusHogy készítsünk szájmaszkot (ÚTMUTATÓ) Nem kétséges, hogy a jelenlegi helyzetben van értelme a szájmaszk viselésének. Sajnos, ezekből még mindig...
A veszélyes koronavírus nagyon gyorsan terjed a világban. Egyre nő a megfertőzött emberek és az áldozatok...

Védőfelszerelések

A Védőfelszerelések kategóriában összesen 205 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó védőfelszerelések Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább védőfelszerelések A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb védőfelszerelések A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: védőfelszerelések vélemények
P-DC1-WEB34
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ