Előrendelhető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(21)
PlayStation 5
(116)
PlayStation 4
(28)
Xbox Series X
(77)
Xbox Series S
(2)
Xbox One
(15)
Nintendo Switch
(64)
Licenc
Doboz
(289)
Letölthető
(2)
Kulcs
Steam
(2)
Xbox Live
(2)
PS Store
(1)
Microsoft Store
(1)
Nintendo eShop
(6)
Műfaj
Akció
(166)
Kaland
(57)
RPG
(50)
Szimulátor
(29)
Sport
(23)
Szöveg
CS
(22)
SK
(5)
EN
(289)
DE
(105)
HU
(1)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(8)
ES
(6)
IT
(7)
JP
(4)
Szinkron
CS
(2)
EN
(287)
DE
(65)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(3)
ES
(1)
IT
(3)
JP
(6)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Régóta vársz egy új játékra a kedvenc műfajodból? Már megjelent, és alig várod, hogy kipróbálhasd? Szeretnél az elsők között lenni, akik megízlelik ezt az új játékcsodát? Rendeld elő a sajátodat még azelőtt, hogy a játék hivatalosan is megjelenne. A játék előrendelések (pre-order games) minden kategóriában elérhetőek, válaszd ki a neked valót.

Tovább

Milyen előnyöket kínál az előrendelés?

Miért érdemes előre lefoglalni a játékot egy előrendelés (pre-order games) formájában? Az aznapi vásárláshoz (vagy későbbihez) képest ez nagyobb biztonságot és több előnyt is kínál. Melyek ezek?

  • Az előrendelések minden olyan platformon elérhetőek, amelyet a játék támogat.
  • Árkülönbség visszatérítési garancia, ha a játék ára a piacra kerüléskor alacsonyabb, mint az előrendelési ár.
  • A játék előrendelés (pre-order games) során fix sorrendbe kerülsz, így senki sem előzhet meg.
  • Az áru beérkezése után azonnal postázzuk a játékot. Az előrendelések elsőként kerülnek sorra.

i

Előrendelhetőek különféle játékok PC-re, PS4-re, Xboxra vagy akár Nintendo Switch-re is.

Alap, Deluxe vagy gyűjtői kiadás? Az előrendelésekor (pre-order games) a játéki kiadásokra is gondolnak

Az előrendelés esetén a platform mellett a játék különféle kiadásaiból is választhatsz. A különböző kiadások további tartalmat adnak a játékhoz, legyen szó további szintekről, pontokról vagy skinekről. A leggyakoribb feláras játék kiadások közé tartozik a Deluxe Edition, az Ultimate Edition vagy a Collector's Edition.

A játék előrendelés mellé gyakran kapsz tőlünk egy kis ajándékot is, mint például DLC, előfizetés vagy témához kapcsolódó kiegészítő. Nézd meg az ajándékkal járó előrendeléseket is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
291 termék
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekményben. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep még alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1358
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501
Shin Megami Tensei V: Vengeance - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekménnyel. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0633
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt történettel. A játék masszívan kibővült új területekkel, démonokkal és zenékkel, könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és a terep nagyobb mértékű felfedezését kínálva.
Előrendelési ár
19 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: XBSE0486
Retropolis 2: Never Say Goodbye - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, logikai és virtuális valóság - Merülj el az árnyékban, ahol a veszély leselkedik rád, és minden lépés az őrület szélére sodor. Ebben a zord poszt-apokaliptikus saga-ban a robotdetektív Philip Logue szerepébe bújva a neonfényes utcákon navigálhatsz Jenny Montage, az automata femme fatale keresése közben.
Előrendelési ár
12 490 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: PSV0667
5,0
Black Myth: Wukong - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG A Black Myth: Wukong PS5 ötvözi az akció-RPG elemeket a gazdag kínai mitológiában rejlő gyökerekkel. Történetét a Nyugati utazás, a kínai irodalom négy nagy klasszikus regényének egyikéből meríti. A sors által kiválasztott hősként szembesülsz a rád váró kihívásokkal és hihetetlen eseményekkel, hogy felfedezd az ősi legenda dicsőséges fátyla mögött rejtőző igazságot.
Előrendelési ár
30 090 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: PSV0538
STALKER 2: Heart of Chernobyl Limited Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Fedezd fel Csernobil hatalmas lezárt zónáját, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel a foto-realisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: WG1325le
Astro Bot - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja árkád - Ebben a vadonatúj játékban 6 galaxist és több mint 80 pályát fedezhetsz fel az Astra szétszóródott legénységének felkutatására. Kapaszkodj a Dual Speederedbe, és merülj el minden egyes egyedi bolygón, a buja erdők, homokos tengerpartok és izzó vulkánok mellett olyan meglepőbb helyeken, mint az óriási homokórák és az éneklő fák lombkoronái!
+Ajándék Elektronikus promo kód Astro Bot - Preorder bonus - 2x Skin + 2x Avatar - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
28 490 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: PSV0696
Star Wars Outlaws - Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni.
+2 ajándék melynek értéke 4 880 Ft
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 30, 2024
Termékkód: PSV0462
STALKER 2: Heart of Chernobyl Limited Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Kutasd át Csernobil kiterjedt lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel a fotorealisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: XBSE0076le
Silent Hill 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Miután levelet kapott elhunyt feleségétől, James elindul oda, ahol oly sok közös emléket éltek át, abban a reményben, hogy még egyszer láthatja őt: Silent Hillbe.
+Ajándék Ajándék Silent Hill 2 - Steelbook melynek értéke 3 390 Ft
Előrendelési ár
30 090 Ft
Megjelenés dátuma: október 8, 2024
Termékkód: PSV0358
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
41 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: PSV0624ge
Star Wars Outlaws - Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni.A játékhoz a frissítés letöltéséhez kezdetben internetkapcsolat szükséges, majd kapcsolat nélkül is játszható.
+2 ajándék melynek értéke 4 880 Ft
Előrendelési ár
44 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 27, 2024
Termékkód: PSV0462ge
Luigis Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
+Ajándék Ajándék Luigis Mansion 2 HD - mágnes mobiltelefonra + matricák melynek értéke 3 390 Ft
Előrendelési ár
20 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1319
Death Stranding 2: On The Beach - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Sam és társai új útra indulnak, hogy megmentsék az emberi fajt a kihalástól. Csatlakozz hozzájuk egy olyan világban, amely tele van túlvilági ellenségekkel, akadályokkal és a szűnni nem akaró kérdéssel: össze kellett volna fognunk?
Előrendelési ár
32 990 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: PSV0370
Gothic Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308
STALKER 2: Heart of Chornobyl
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Fedezd fel Csernobil hatalmas lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel ezt a foto-realisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
20 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: WG1325
Flashback 2 - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
20 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1221
Star Wars Outlaws - Special Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Tapasztald meg az első nyílt világú Star Wars-játékot, amely A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Fedezd fel a galaxis ikonikus és új bolygóit. Kockáztass mindent Kay Vess, a ravasz gazember szerepében, aki szabadságot és új életet akar kezdeni.A játékhoz a frissítés letöltéséhez kezdetben internetkapcsolat szükséges, majd kapcsolat nélkül is játszható.
+2 ajándék melynek értéke 4 880 Ft
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 30, 2024
Termékkód: XBSE0375
Assassins Creed Shadows Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az Assassin's Creed franchise régóta várt új része, a Shadows alcímet viselő játék a feudális Japánba kalauzolja el a játékosokat, amely a sorozat számtalan rajongójának álomhelyszíne. Várhatóan 2 játszható karaktert, a lopakodásra helyezett hangsúlyt, több brutalitást a harcokban és még sok minden mást is kapunk.
+Ajándék Ajándék Assassins Creed Shadows - Steelbook melynek értéke 3 390 Ft
Előrendelési ár
29 890 Ft
Megjelenés dátuma: november 15, 2024
Termékkód: PSV0682se
Desperate Vladivostok - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság
Előrendelési ár
6 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0480
Test Drive Unlimited: Solar Crown - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - 13 évvel a Test Drive Unlimited 2 megjelenése után a TDUSC újraértelmezi a nyílt világú versenyjáték műfaját a tömegek számára. Mutasd meg az autók iránti szenvedélyedet innovatív játékmenettel és aprólékos részletességgel. Teszteld az autókat, majd vedd meg őket közvetlenül a kereskedőktől, alakítsd át a műhelyekben, és állítsd ki őket a Solar Hotel apartmanod garázsában.
Előrendelési ár
22 390 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 12, 2024
Termékkód: PSV0123
STALKER 2: Heart of Chornobyl - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Kutasd át Csernobil kiterjedt lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel a fotorealisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
20 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: XBSE0076
Cities: Skylines II Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
19 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0479

Előrendelhető játékok

The Sims sorozatÚtmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
Az idei CES kiállítás számtalan technológiai újítást hozott a világ számára. Az egyik legérdekesebb az új HTC Vive Pro VR headset, amely a díjnyertes elődjén alapszik. Milyen fejlesztéseket várhatunk, és hogyan fog kinézni a Vive Pro közvetlenül az elődjéhez képest?...

Előrendelhető játékok

A Előrendelhető játékok kategóriában összesen 291 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ