Alzaboxy Q1 Shop roku

Előrendelhető játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(25)
PlayStation 5
(99)
PlayStation 4
(32)
Xbox Series X
(65)
Xbox Series S
(4)
Xbox One
(21)
Nintendo Switch
(53)
Licenc
Doboz
(249)
Letölthető
(8)
Kulcs
Steam
(4)
Xbox Live
(8)
PS Store
(1)
Microsoft Store
(1)
Nintendo eShop
(11)
Műfaj
Akció
(150)
RPG
(67)
Kaland
(45)
Szimulátor
(39)
Lövöldözős
(22)
Szöveg
CS
(16)
EN
(253)
DE
(140)
RU
(2)
PL
(2)
FR
(12)
ES
(10)
IT
(11)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(5)
Szinkron
EN
(249)
DE
(88)
FR
(5)
ES
(1)
IT
(4)
JP
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

Régóta vársz egy új játékra a kedvenc műfajodból? Már megjelent, és alig várod, hogy kipróbálhasd? Szeretnél az elsők között lenni, akik megízlelik ezt az új játékcsodát? Rendeld elő a sajátodat még azelőtt, hogy a játék hivatalosan is megjelenne. A játék előrendelések (pre-order games) minden kategóriában elérhetőek, válaszd ki a neked valót.

Tovább

Milyen előnyöket kínál az előrendelés?

Miért érdemes előre lefoglalni a játékot egy előrendelés (pre-order games) formájában? Az aznapi vásárláshoz (vagy későbbihez) képest ez nagyobb biztonságot és több előnyt is kínál. Melyek ezek?

  • Az előrendelések minden olyan platformon elérhetőek, amelyet a játék támogat.
  • Árkülönbség visszatérítési garancia, ha a játék ára a piacra kerüléskor alacsonyabb, mint az előrendelési ár.
  • A játék előrendelés (pre-order games) során fix sorrendbe kerülsz, így senki sem előzhet meg.
  • Az áru beérkezése után azonnal postázzuk a játékot. Az előrendelések elsőként kerülnek sorra.

i

Előrendelhetőek különféle játékok PC-re, PS4-re, Xboxra vagy akár Nintendo Switch-re is.

Alap, Deluxe vagy gyűjtői kiadás? Az előrendelésekor (pre-order games) a játéki kiadásokra is gondolnak

Az előrendelés esetén a platform mellett a játék különféle kiadásaiból is választhatsz. A különböző kiadások további tartalmat adnak a játékhoz, legyen szó további szintekről, pontokról vagy skinekről. A leggyakoribb feláras játék kiadások közé tartozik a Deluxe Edition, az Ultimate Edition vagy a Collector's Edition.

A játék előrendelés mellé gyakran kapsz tőlünk egy kis ajándékot is, mint például DLC, előfizetés vagy témához kapcsolódó kiegészítő. Nézd meg az ajándékkal járó előrendeléseket is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
257 termék
5,0
Construction Simulator Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
11 690 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: MSX1350
5,0
Black Myth: Wukong - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
29 390 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 20, 2024
Termékkód: PSV0538
3,5
Construction Simulator - Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több, mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
11 690 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: PSV0282
5,0
Lara Croft and the Temple of Osiris - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, árkád és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Guardian of Light kiváló akciójáték folytatása. Győzz le több száz ellenséget az egyiptomi alvilágból, oldj meg trükkös rejtvényeket és kerüld el a halálos csapdákat, mindezt gyönyörű grafikai köntösben.
Előrendelési ár
3 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 28, 2024
Termékkód: MSX120
Rise of the Ronin - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Japán, 1863. A Tokugawa-sogunátus három évszázados elnyomó uralma után nyugatról fekete hajók érkeztek a határra, és az egész ország felbolydult. A háború, a betegségek és a politikai zavargások káoszában egy névtelen harcos válik saját sorsának kovácsává, olyanná, aki kezében tartja Japán sorsát.
+Ajándék Elektronikus promo kód Rise of the Ronin - előrendelői bónusz - PS5 melynek értéke 1 490 Ft
Előrendelési ár
25 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 22, 2024
Termékkód: PSV0596
Dragons Dogma 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
Előrendelési ár
27 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 22, 2024
Termékkód: PSV0590
Silent Hill 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
29 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0358
Alone in the Dark - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az 1920-as években Emily Hartwood nagybátyja eltűnt a messzi délen. Edward Carnby magánnyomozóval együtt útnak indul Derceto Manorba, az elmebetegek otthonába, ahol valami rejtélyes dolog leselkedik rájuk. Különös lakókkal, rémálomszerű világokkal, veszélyes szörnyekkel találkozhatsz, és végül egy kusza hálót fogsz felfedezni az elhatalmasodó gonoszról.
Előrendelési ár
20 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 20, 2024
Termékkód: PSV0307
Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős A Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology mind a hét sikeres játékot (letöltőkóddal) és a hivatalos bővítményeket tartalmazza egy prémium gyűjtői szettben, amely a Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 és Fallout. A gyűjteményt egy exkluzív mini bomba tokba csomagolták, hallható bomba hanggal kiegészítve.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 11, 2024
Termékkód: WG1449
Princess Peach: Showtime! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
+Ajándék Ajándék Princess Peach: Showtime! - Předobjednávkový bonus - Klíčenka melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
20 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 22, 2024
Termékkód: NSW1241
Death Stranding 2: On The Beach - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Sam és társai új útra indulnak, hogy megmentsék az emberi fajt a kihalástól. Csatlakozz hozzájuk egy olyan világban, amely tele van túlvilági ellenségekkel, akadályokkal és a szűnni nem akaró kérdéssel: össze kellett volna fognunk?
Előrendelési ár
32 990 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: PSV0370
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
40 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: PSV0624ge
STALKER 2: Heart of Chornobyl
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Fedezd fel Csernobil hatalmas lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel ezt a foto-realisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
30 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: WG1325
Stellar Blade - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Az emberiség jövője forog kockán. A Földet különös, hatalmas lények pusztítják, és a földlakók kénytelenek elhagyni. A megtizedelt emberi faj maradványai egy űrbeli kolóniára menekültek. Mentsd meg az emberiséget a kihalástól ebben a lebilincselő történetközpontú akciókalandban
Előrendelési ár
26 890 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: PSV0620
Pacific Drive: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Azt mondják, hogy aki nem vállal kockázatot, az nem nyer semmit, és a Zónában ez kétszeresen igaz. A legértékesebb forrásokat csak a legveszélyesebb helyeken lehet megtalálni. Legyél tehát okos odakint, de ne vesztegesd az időt - ez egy hosszú út lesz az életedért.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 9, 2024
Termékkód: PSV0602
Flashback 2 - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1221
Construction Simulator - Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több, mint 70 van belőlük.
Előrendelési ár
12 990 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0245
Gothic - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
22 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308
STALKER 2: Heart of Chornobyl - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Kutasd át Csernobil kiterjedt lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel a fotorealisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
25 890 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: XBSE0076
Cities: Skylines II Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
18 790 Ft
Várható időpont: március 2024
Termékkód: PSV0479
South Park: Snow Day! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 26, 2024
Termékkód: PSV0588
Desperate Vladivostok - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság
Előrendelési ár
5 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0480
Alone in the Dark
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Az 1920-as években Emily Hartwood nagybátyja eltűnt a messzi délen. Edward Carnby magándetektívvel együtt elindul a Derceto Manorba, az elmebetegek otthonába, ahol valami rejtélyes dolog leselkedik rájuk. Furcsa lakókkal, lidérces világgal, veszélyes szörnyekkel találkozhatsz, és végül felfedezheted a növekvő gonoszság terveit.
Előrendelési ár
20 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 20, 2024
Termékkód: WG1383
Cities: Skylines II Premium Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
34 790 Ft
Várható időpont: március 2024
Termékkód: PSV0479pe

Előrendelhető játékok

The Sims sorozatÚtmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban.
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
Az idei CES kiállítás számtalan technológiai újítást hozott a világ számára. Az egyik legérdekesebb az új HTC Vive Pro VR headset, amely a díjnyertes elődjén alapszik. Milyen fejlesztéseket várhatunk, és hogyan fog kinézni a Vive Pro közvetlenül az elődjéhez képest?...

Előrendelhető játékok

A Előrendelhető játékok kategóriában összesen 257 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető játékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ