30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Asztali lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
(315)
Klasszikus
(45)
(13)
Szín
Fehér
(153)
Fekete
(103)
Kék
(19)
Szürke
(19)
Ezüst
(18)
Anyag
Műanyag
(249)
Fém
(135)
Alumínium
(29)
Kerámia
(25)
Fa
(13)
Helyiség
Konyhába
(17)
Gyerekszobába
(296)
Fürdőszobába
(2)
Hálószobába
(247)
Nappaliba
(205)
Lámpa típusa
Asztali
(461)
Csiptetős
(54)
Fénydekoráció
(41)
Konnektorba
(20)
Fali
(12)
További tulajdonságok
Állítható színhőmérséklet
(112)
Fényszín beállítás (RGB)
(72)
Foglalat
E14
(51)
E27
(36)
Integrált fényforrás
(179)
GY6.35
(5)
Fényáram
13 lm
9000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(171)
Semleges fehér
(182)
Hidegfehér
(130)
Energiafelhasználás
0,01 W
60 W
-

Az asztali lámpák nemcsak az éjjeliszekrényen, hanem az irodában vagy a dolgozószobában lévő íróasztalon is jó szolgálatot tesznek. Rugalmasan használhatók, hiszen könnyen mozgathatók. Akár tisztán funkcionális vagy inkább dizájnosabb modellt keresel, meg fogsz lepődni, milyen sokféle stílusú és hasznos funkciókkal felszerelt asztali lámpa közül válogathatsz. Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a neked leginkább megfelelő modellt.

Tovább

Az asztali lámpa nem hiányozhat egyetlen otthonból sem

Asztali lámpa szinte minden helyiségben használható. Tehát választáskor először azt gondold át, hogy milyen típust keresel, milyen helyiségbe és milyen célra kívánod használni. A kínálatban találhatók éjjeliszekrényre, hálószobába, íróasztalra, dolgozószobába vagy irodába való asztali lámpák, a modernebb kialakítású modellek között pedig jónéhány LED asztali lámpa is található. Az asztali lámpa gyerekeknek szintén nem hiányozhat a választékból, melyek színes, játékos kialakítással szereznek örömet a kicsiknek.

Asztali lámpa éjjeliszekrényre

Az éjjeliszekrényre helyezhető asztal lámpa, tehát az éjjeli lámpa vagy éjjeliszekrény lámpa kellemes és nyugodt légkört teremt a hálószobában olvasás vagy zenehallgatás közben. Éjszaka is hasznos, ha úgy szeretnél villanyt gyújtani, hogy nem zavarod a párodat alvás közben. A klasszikus asztali lámpák mellett további funkciókkal rendelkező modellek is léteznek, amelyek például érintésvezérlést vagy a fény színének beállítását teszik lehetővé.

Irodai asztali lámpa az íróasztalra

Az irodai asztal lámpa vagy íróasztal lámpa nem hiányozhat egyetlen irodából és dolgozószobából sem. Egy adott hely tökéletes megvilágítására szolgál, ha a helyiségben lévő fő világítótest nem biztosít elég fényt a tevékenységünkhöz. A csiptetős asztali lámpa a rugalmassága miatt praktikus. Helyet takarít meg az íróasztalon, ráadásul az éjjeliszekrényre vagy a könyvespolcra is rácsíptetheted.

Egyszerűsítsd a keresést a paraméter szűrő használatával. Az asztali lámpák listáját szűrheted helyiség szerint. Leggyakrabban hálószobába vagy dolgozószobába kerül asztal lámpa, de léteznek konyhai vagy irodai asztali lámpák is.

A LED asztali lámpa egyre népszerűbb

Az asztali lámpa LED technológiával egy modern megoldás, amely a hagyományos energiatakarékos izzó helyett LED fényforrást használ. Élettartamuk sokkal hosszabb, de hidegebb fényárnyalatúak, ezért nem igazán alkalmasak hálószobai világításnak. Viszont kiválóak munkavégzéshez, bármilyen tevékenységhez megbízható világítást biztosítanak. Emellett a LED asztali lámpa gazdaságos megoldás, hálózatról működő vagy vezeték nélküli modellek közül válogathatsz.

i

LED asztali lámpa kijelzővel

A kijelzős LED asztali lámpa megjeleníti az időt, a dátumot, a beltéri hőmérsékletet, és modelltől függően akár egyéb adatokat is. Az intelligens kijelzőt saját preferenciáid szerint szabhatod testre, vagy teljesen ki is kapcsolhatod. Egyes asztali lámpák ébresztő funkcióval is rendelkeznek.

A gyerek asztali lámpa bármelyik gyerekszobát feldobja

A gyerek asztali lámpa a sötétben félős kicsiknek éjjeli lámpaként, az idősebbeknek pedig íróasztal lámpaként szolgálhat. Kisgyermekeknek válassz vidám, játékos gyerek lámpát népszerű film- vagy mesekarakter motívumokkal, míg a nagyobb gyerekeknek tanuláshoz és a házi feladat elkészítéséhez jobban megfelel a hagyományos kialakítású asztal lámpa.

Asztali lámpák éjjeliszekrényre
Éjjeli lámpa

Asztal lámpa íróasztalra
Íróasztal lámpa

LED asztali lámpák
LED asztali lámpa

Gyerek asztali lámpák
Gyerek asztali lámpa

Az asztali lámpák nem csak a világításban jeleskednek

Bár az asztali lámpák nem csupán a szoba dekoratív elemeként szolgálnak, azért a design egyáltalán nem mellékes. Azt te döntöd el, hogy számodra a funkció vagy a design a fontosabb, vagy mindkettő egyformán fontos. Végignézzük, milyen stílusokkal, jellemzőkkel, anyagokkal és tápellátási módokkal találkozhatsz, hogy megtaláld az asztali lámpák között a számodra legjobbat.

Hálózati működtetésű vagy vezeték nélküli asztali lámpa?

A vezeték nélküli asztali lámpák jelentős része a gyerek lámpák közé tartozik, itt különösen előnyös és biztonságosabb, ha nem kell hálózati csatlakozóval bajlódnod. A vezeték nélküli asztali lámpa minden biztonsági követelménynek megfelel. A napelemes asztali lámpák akkumulátora napenergiával tölthető, így ez egy igazán környezetbarát, öko világítási megoldás. A hálózati tápellátással működő hagyományos asztali lámpák a konnektorhoz csatlakoztathatók.

Ma a LED asztali lámpák a legelterjedtebbek. A hagyományos izzókhoz képest a LED izzók sokkal kevesebb energiát fogyasztanak ugyanolyan fényerősség mellett. A lámpa fényerősségét kifejező mértékegység a lumen. Az asztali lámpák esetében 300-400 lumen elegendő lehet.

Modern asztali lámpák érintésvezérléssel és időzítővel

A modern asztali lámpák nem csak a világításban kiválóak. Gyakorlati funkciójuk sokkal több, mint egyszerűen megvilágítani és megszépíteni egy adott teret. Fedezd fel, milyen egyéb funkciók jöhetnek még jól.

  • A dimmelhető asztali lámpa lehetőséget nyújt a fényerő csökkentésére vagy növelésére. Népszerűek még az érintős asztali lámpák, amelyek beépített érzékelővel rendelkeznek. Csak érintsd meg, és azonnal hangulatos légkört teremt.
  • A vezeték nélküli asztali lámpa funkcióit tekintve nem marad el a vezetékes lámpáktól, ugyanakkor könnyen áthelyezhető. Alkalmi és mindennapos világításra egyaránt alkalmas. A legtöbb okos elektronikai eszközhöz hasonlóan a töltése USB-kábelen keresztül történik, s egy töltéssel hosszú órákon át használható.
  • Az állítható színhőmérséklet kellemesebbé teszi a munkát és a pihenést. A melegebb színek esti, lefekvés előtti használatra alkalmasak, míg a fehérebb vagy kékesebb fények elősegítik a koncentrációt.
  • Az időzítővel ellátott asztal lámpa lehetővé teszi, hogy előre beprogramozd, mikor kapcsoljon ki vagy be a lámpa automatikusan. Ez a funkció az okos lámpák esetében a leggyakoribb, de hagyományos asztali lámpák esetében is találkozhatsz vele.

i

Okos asztali lámpa a kompatibilis otthonokhoz

Az okos asztali lámpa az Apple HomeKit, a Google Assistant és más platformokkal való kompatibilitásával fog lenyűgözni, ennek köszönhetően kényelmesen vezérelheted mobilalkalmazáson keresztül. Egyes asztali lámpák a telefon vezeték nélküli töltésére is lehetőséget biztosítanak.

A megfelelő asztal lámpa kiválasztásánál ügyelj az anyagra is

Az asztali lámpák leggyakrabban fémből vagy műanyagból készülnek. De ha a klasszikus anyagokat kedveled, akkor is fogsz magadnak megfelelő darabot találni. A fa asztali lámpa hagyományos megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. A legtöbb bútorhoz jól illik, és nem kell aggódnod a tartóssága miatt. Akkor sem járhatsz rosszul, ha inkább a kerámia asztali lámpák közül választasz.

A dekoratív asztal lámpa minden helyiséget feldob

Ha eredeti kialakítású asztal lámpa a vágyad, amely jól mutat az éjjeliszekrényen vagy a komódon, a dekoratív asztali lámpa a megoldás. Ezek az asztali lámpák a világítással kapcsolatos feladatukat is megfelelően teljesítik és néhány kényelmi funkciót is kínálnak. Többféle stílus közül választhatsz, a vintage daraboktól a dizájnerekig, de maradhatsz a klasszikus monokróm modelleknél is.

  • A dizájner asztali lámpák elsősorban dekoratív funkciót töltenek be, de a nagyobb igényű felhasználók számára is számos további hasznos funkciót kínálnak.
  • A rusztikus asztali lámpák a hagyományos formatervezést és a múltban használt anyagokat ötvözik a modern gyártási technikákkal és funkciókkal. Ezek egyedülálló és nagyon népszerű darabok.
  • A retro asztali lámpa soha nem fogja elveszíteni karakterét a belső tér egyéb berendezési tárgyai között. Ezek a lámpák eredeti megjelenésükkel a vintage és a provence-i design minden kedvelőjének örömet fognak okozni. Biztos lehetsz benne, hogy ugyanilyen darabot sehol máshol nem fogsz látni.
  • A fekete asztali lámpa elegáns megjelenést kölcsönöz otthonodnak. Szinte bármivel kombinálható. Ha valami olyat keresel, ami feldobja a szobádat, a fehér asztali lámpa megunhatatlan.

Retro asztali lámpa
Retro asztali lámpa

Vintage asztali lámpák
Rusztikus asztali lámpa

Fa asztal lámpa
Fa asztali lámpa

Kerámia asztal lámpa
Kerámia asztal lámpa

Vízálló lámpára lenne szükséged? Az asztali lámpa leírásában egy két számjegyű érték jelöli az IP védettségi szintet, amely megmutatja a víz, illetve idegen testek behatolásával szembeni ellenállás mértékét.

Asztali lámpák - fizess kevesebbet

Ha nincsenek óriási igényeid, és egy különleges funkciók nélküli, átlagos asztal lámpa is tökéletesen megfelel, akkor nézd meg olcsó asztali lámpa kínálatunkat. Itt a legolcsóbb modellek közül válogathatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
15 090 Ft

2.
Minecraft - Logo - 3D lámpa Szállításra kész > 5 db
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
9 690 Ft

3.
BenQ ScreenBar Halo Szállításra kész > 5 db
Monitor lámpa - klipsszel ellátott monitor lámpa, LED, 6,5 W, 2700-6500K, 2 fényforrás, dimmelhető, automatikus fényerőszabályozás, vezeték nélküli vezérlő, USB, ezüst-fekete
74 290 Ft

Még több
419 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete - Asztali lámpa
Típusok
5,0
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
15 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab009
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW - LED lámpa Típusok
4,8 26×
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW
LED lámpa - szabályozható fényerő,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 28,6 cm max. magasság, 17,7 cm széles
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_05
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9
BenQ ScreenBar WiT
Monitor lámpa - felcsíptethető lámpa, monitorra, LED, 5W, 320lm, 2700-6500K, tompítható, automatikus fényerőszabályozás, érintésvezérlés, USB, fekete
39 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BQ001
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 15×
Philips Hue Iris fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 8,1 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, távirányító, fényszín beállítás, SMART, mérete 22,2 × 16,5 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 15 cm
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20053
4,8 24×
BenQ ScreenBar Halo
Monitor lámpa - klipsszel ellátott monitor lámpa, LED, 6,5 W, 2700-6500K, 2 fényforrás, dimmelhető, automatikus fényerőszabályozás, vezeték nélküli vezérlő, USB, ezüst-fekete
74 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BQ003
4,5
Minecraft - Logo - 3D lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0508
4,4 89×
Marvel - Logo - dekoratív lámpa
Díszvilágítás - dekoratív, Marvel téma, két világítási mód, fali és asztali, tápellátás USB kábelen keresztül (tartozék) vagy 3× AAA elemmel, anyag: műanyag, méretek: 30 × 12 cm, hivatalosan engedélyezett termék
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0269a
4,9 47×
Xiaomi Mi asztali lámpa
Asztali lámpa - kíméli a szemet (Flicker-free), 4 előre beállított világítási mód, UV-mentes, tartós, fém kivitel, Google Assistant, Amazon Alexa és Apple Homekit kompatibilis, intuitív vezérlés alkalmazáson keresztül/közvetlenül a lámpán
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOS003a2
4,5 70×
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, szürke kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 14 × 18 × 43 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18 cm
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_08
4,9 20×
LE037 Hordozható lámpa nagyítóval
Asztali lámpa - LED, klasszikus stílus, gyerek, garázsba, dolgozószobába, fehér kivitel, íróasztalra, kapcsolóval, mérete 19,8 × 9 × 19,6 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 2,7 cm
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp31
USB Playstation Icons Light - Asztali lámpa
Típusok
4,7 124×
USB Playstation Icons Light
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 10 × 6 × 30 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10 cm
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f
3,6 11×
Yeelight LED Bedside Lamp D2
LED lámpa - okos funkciókkal, 5 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 14,5 cm max. magasság, 14,8 cm széles
27 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa38
4,8 50×
Philips Hue GO v2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20002
4,8 103×
Energizer Booklite 2CR2032
LED világítás - rugalmas, 2x CR2032 (tartozék)
5 140 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XP4001a
4,8
EMOS LED Emily
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 30,5 × 8,2 × 16,5 cm (Ma×Sz×H)
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19076
4,4 26×
WILIT LED asztali lámpa vezeték nélküli töltővel U15
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8 W teljesítmény, érintésvezérlés
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiLLy03
4,7 107×
Immax Asztali lámpa Leather Black
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 7 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 40 × 6,5 × 9 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 9 cm
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151an
5,0
EMOS LED Lucy
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 29,5 × 8,2 × 25,5 cm (Ma×Sz×H)
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19075
USB PlayStation Icons Light PS5 - Asztali lámpa
Típusok
4,7 124×
USB PlayStation Icons Light PS5
Asztali lámpa - gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, éjjeliszekrényre, szélessége 30 cm
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f2
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér - Asztali lámpa Típusok
4,6 186×
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 9 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 36 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18,2 cm
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151r2
4,8 386×
Solight asztali lámpa szabályozható 9W, fekete
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 12 W teljesítmény, érintésvezérlés, fényszín beállítás, mérete 12,5 × 36 cm (Sz×H), minimális magasság 40 cm
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD070g2
3,5 21×
Minecraft - Creeper - olvasólámpa
Csiptetős olvasólámpa - modern dizájn, LED villanykörte típus, elemes tápellátás, anyaga: műanyag
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0621
5,0
Lexibook Mancs őrjárat Éjszakai fény falra és asztalra
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, íróasztalra és ágy fölé, fényforrás integrált LED, időzítő, 3 darab AAA típusú elem, anyaga műanyag
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz24785
3,5 21×
Xbox - olvasólámpa
Csiptetős olvasólámpa - modern dizájn, elemes tápellátás, anyaga: műanyag
4 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0620

Asztali lámpák

Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
cikkIzzó fényerőssége (fényáram): mit jelent és miért kell figyelni? A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek

Asztali lámpák

A Asztali lámpák kategóriában összesen 495 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó asztali lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább asztali lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb asztali lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: asztali lámpák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ