Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

3000+ átvételi hely egész Magyarországon XXL hetek

Szárítógépek

0

A szárítógép használatával munkát és időt is megtakaríthatsz: segítségével eltávolíthatod a szöszöket, a hajszálakat és a finom port is a mosott ruhából, így a szárítógép kiváló választás lehet – nem csak allergiások számára. Kíváncsi vagy, milyen további előnyökhöz juthatsz egy ilyen készülékkel? Érdekel, mire kell figyelni, ha egy új szárítógép vásárlását tervezed? Olvass tovább tanácsainkért.

Tovább

Mire valók a szárítógépek és mik a legfőbb előnyeik és hátrányaik?

A szárítógépek napjainkban már minden modern háztartásban megtalálhatók. Nagyon rövid idő alatt képesek nagy mennyiségű ruhaneműt megszárítani. Milyen előnyei lehetnek még egy szárítógépnek? Lehetnek hátrányai is ezeknek a funkcióknak?

 • Időt takaríthatsz meg vele, mert nem kell foglalkoznod a teregetéssel vagy egy váratlan eső miatt újra kezdeni a mosást.
 • A nap nem fogja kiszívni az anyagokat, így a ruhák tovább maradnak élénk színűek.
 • A ruhanemű szárítógépben történt szárítás után puhább, kevésbé gyűrött és általában alig kell vasalni.
 • Csökkenti a páratartalmat a lakásban és helyet takarít meg, amelyet egyébként egy ruhaszárító állvány foglalna el.
 • Allergiások számára kiváló. A gépben történő szárításkor a pollenek, a por és a baktériumok nem tapadnak meg a ruhaneműkön.
 • A szárítógép működtetése drágább, mint a ruhaszárítón történő szárítás.
 • Sok helyet foglal, ami különösen a kisebb háztartásokban hátrány.
 • Nem lesz több kifogás, hogy nincs rá idő – a megszárított ruhákat rögtön be kell akasztani a szekrénybe.

Milyen szárítógépek léteznek? Kondenzációs kontra légkivezetéses szárítógép

A szárítógép kiválasztásának első lépése a megfelelő típus kiválasztása. Milyen működési elvű szárítógépek vannak? Lássuk, melyik mire képes, hiszen a kondenzációs és a légkivezetéses modelleknek is megvannak a maguk előnyei és hátrányai.

Kondenzációs szárítógép

Az ilyen típusú szárítógép nem igényel semmiféle lakásátalakítás a kondenzátum leeresztéséhez – a lecsapódott vizet egy általában 4-6 literes gyűjtőtartályba engedi, ami elegendő ahhoz, hogy csak több szárítás után kelljen kiönteni. Sőt, a kondenzációs szárítógép közvetlenül rácsatlakoztatható a szennyvízcsatornára is. Attól függően, hogyan melegíti a levegőt a készülék, elérhetők hőszivattyús vagy fűtőszálas szárítógépek is. Miben térnek el?

 • A fűtőszálas kondenzációs szárítógép egy speciális fűtőelemmel melegíti fel a levegőt, ami azonban növeli az energiafogyasztást és ezáltal sajnos az üzemeltetési költségeket is. Előnye viszont a rövidebb szárítási idő.
 • A hőszivattyús kondenzációs szárítógép a szárítás során keletkező hőt használja fel a levegő felmelegítésére. Azáltal, hogy nem "vezeti ki" a levegőt, sok energiát takarít meg. A szűrőjét azonban rendszeresen tisztítani kell.

Légkivezetéses szárítógép

A meleg levegő kiengedéséhez egy kivezetőcső beépítése szükséges a lakásban a légkivezetéses szárítógép esetében, ami kisebb lakásátalakítást igényelhet. Előnye azonban a nagyobb energiamegtakarítás, még a leggazdaságosabb A+++ kondenzációs szárítógépekhez képest is. Ha nagy fürdőszobád van, amelyben jól megoldható a szellőztetés, akkor ez a szárítógép megfelelő lehet számodra.

Milyen további szárítógépek elérhetők?

Működési elv, funkciók vagy kapacitás alapján tovább is csoportosíthatjuk a szárítógépeket.

 1. A gőzfunkciós szárítógépek esetében a ruhákat közvetlenül a forró gőz szárítja (nincs szükség még a dob forgatására sem), amely rendkívül puhává és illatossá varázsolja őket.
 2. Az ipari szárítógépek különféle szállásoknál hasznosak, mint például hostelek, kollégiumok vagy panziók. Nagy kapacitás, könnyű kezelhetőség és többféle szárítási hőmérséklet jellemzi őket. Az ilyen professzionális szárítógépek töltetkapacitása akár 15 kg is lehet.
 3. A smart szárítógépek fő különlegessége, hogy mobiltelefonon keresztül is vezérelhetők a különféle programok, és akár azt is nyomon tudod követni, hol tart épp a szárítási ciklus – anélkül, hogy oda kellene menned a készülékhez.

A szárítógép töltetkapacitása – a maximálisan betölthető ruhamennyiség a gép méretétől is függ

A szárítógépek töltetkapacitása azt a ruhamennyiséget jelenti, amelyet az adott szárítógép egy ciklus alkalmával képes megszárítani. A legkisebb ruhaszárító gép töltetkapacitás 3 kg, ami inkább csak alkalmi szárításokra elegendő. Kétszemélyes háztartásba egy 7 kg töltetkapacitásos készüléket ajánlunk, míg egy négytagú családnak egy min. 8 kg töltetkapacitású szárítógép lehet szükséges.

Keskeny szárítógép vagy standard modell? A töltetkapacitás miatt sem mindegy

A betölthető ruhamennyiségre a szárítógép mérete is hatással van, amelyből keskeny és standard kivitelt különböztetünk meg.

 • A hagyományos szárítógépek 85×60×60 cm méretben elérhetők. A 7-8 kg töltetkapacitásos modellek nagyjából elegendők négy személy ruhaneműinek szárításához, míg a 8 kg feletti kapacitású szárítógépek a nagyobb családok számára ajánlottak.
 • A keskeny szárítógépek mélysége max. 48 cm, a többi mérete megegyezik a hagyományos szárítógépekével. A 6-7 kg-os töltetkapacitásával a keskeny szárítógép alkalmas garzonokba, nyaralókba – pároknak és egyedülállóknak is.

i

Ha meglévő mosógépedhez hasonló szárítót keresel, vagy van kedvelt háztartási gép gyártód, szárítógépet márka szerint is választhatsz.

Megoldási javaslatok helyhiány esetén – mosó-szárítógépek, beépíthető szárítógépek és társaik

Ha helyhiánnyal küzdesz, akkor a keskeny szárítógép mellett további alternatívákat is tudunk javasolni, mint például a mosó-szárítógépeket, a beépíthető modelleket, vagy a mosógépek és szárítógépek egymásra helyezését speciális, ún. összeépítő keret segítségével.

 • A beépíthető szárítógép nemcsak helyet takarít meg, hanem kiválóan passzolhat a fürdőszobabútorokba vagy a konyhai egységekbe, ezáltal a környező belső tér kialakításában is nagy szerepet játszhat.
 • A mosó-szárítógép a mosógép összes funkcióját egyesíti a szárítógép adta kényelemmel. Előnye, hogy helyet takaríthatsz meg vele, a mosás végeztével nem kell másik gépbe átpakolnod a mosott ruhát és árban is kedvező. Hátránya ugyanakkor, hogy kevesebb ruhát képes szárítani, sokszor kisebb hatékonysággal.
 • Az összeépítő keretek olyan alkatrészek, amelyek lehetővé teszik a szárítógép 55 cm-nél mélyebb mosógépre helyezését. Ez a keret növeli mindkét készülék stabilitását, és gyakran praktikus kihúzható polccal is rendelkezik.

A mosógép-szárítógép szettek mind méretben, mind dizájnban egymáshoz lettek igazítva, így minden fürdőszoba tökéletes kiegészítői lehetnek. Állíthatod őket egymás mellé, de akár egymásra is egy összeépítő keret segítségével.

A szárítógép ruhatöltési típusát a leendő helye szerint válaszd meg

Kiválasztottad már a szárítógép helyét? Az adott területtől függően döntsd el, hogy eltöltős szárítógépet szeretnél-e, amely alkalmas a mosógép tetejére történő ráhelyezésre is vagy felültöltős szárítógépet választanál, amely a kisebb helyeken is elfér. A beépíthető szárítógépek szabadon álló társaiktól különbözően mindig elöltöltősek.

i

A ruhabetöltési irány kiválasztása mellett arról se feledkezz el, hogy a szárítógépet gyakran a lefolyóhoz kell csatlakoztatni, így ahhoz is a lehető legközelebb kell majd állnia.

Az energiafogyasztás és a szárítógép: Az A +++ a leggazdaságosabb

Kínálatunkban a leggazdaságosabb A+++ szárítógépeket, ill. a kevésbé energiatakarékos A+ energiaosztályú készülékeket is megtalálod. Minden szárítógép energiacímkéjén fel van tüntetve az éves energiafogyasztás. Kíváncsi vagy, mennyiből jön ki egy szárítási ciklus?

Energiaosztály Fogyasztás (kWh) Költség (Ft)
A+++ 1,1 41,8
A++ 1,47 55,86
A+ 1,55 58,9

Az adatokat 38 Ft/kWh átlag energiaárral számítottuk. A feltüntetett energiafogyasztás évi 160 átlagos szárítási ciklust vett alapul. A szárítógép típusa, kapacitása és egyéb tényezők ezt az értéket jelentősen befolyásolhatják.

További fontos energia paraméterek – centrifugálási hatékonyság, a ciklus hossza és a szárítógép zajszintje

Ezek az alap paraméterek szintén fontosak lehetnek a megfelelő szárítógép kiválasztásakor.

 1. A centrifugálási hatékonyságot egy A és G végértékű skálán jelölik. Ez az érték azt mutatja meg, hogy milyen lesz a ruhanemű szárítás után: valóban egyenletesen száraz lesz-e és mennyi nedvesség marad vissza.
 2. A zajszintet decibelben (dB) adják meg és a szárítógépek esetében leggyakrabban a 65 dB körüli érték a jellemző. Ez egy hangosabb beszélgetés vagy a forgalmas utca zajszintjének felel meg. Természetesen minél csendesebb a működés, annál kényelmesebb a szárítógép használata és van lehetőség akár az éjszakai ruhaszárításra is.
 3. A ciklus hosszát az energiacímkén tüntetik fel. Ez azonban csak egy irányérték, mivel a tényleges idő a kiválasztott programtól függ. Ennek ellenére azért jó tudni, hogy körülbelül mennyi időbe telik, amíg a készülék megszárítja a ruhaneműt.

A szárítógép hasznos funkciói és felszereltsége

A különböző szárítógépek eltérő praktikus funkciókkal lehetnek ellátva, amelyek nagyban megkönnyítik használatukat.

 • Inverter motor: megbízhatóbb és tartósabb, mint hagyományos társai.
 • Refresh program: eltávolíthatja a szagokat az egyébként tiszta mosatlan ruhákból.
 • EcoHybrid: gyorsan és hatékonyan szárítja a ruhaneműt, anyagkímélőbb módon.
 • Fuzzy Logic (6. érzék): megméri a nedves ruhanemű súlyát, és az alapján határozza meg az optimális hőmérsékletet és szárítási időt.
 • FragranceDos: a rendkívül puha és illatos ruhaneműk funkciója.
 • Öntisztuló kondenzátor: gondoskodik a szűrőt eltömő részecskék kiöblítéséről.
 • Megfordítható ajtó: igény szerint akár négy különböző irányban is beállíthatod az ajtónyitást.
 • Gőzprogram: megnedvesíti a ruhaneműt, amely vasalás közben elpárolog, megkönnyítve ezzel a vasalást.
 • PerfectDry: analizálja a víz keménységét, és ennek megfelelően állítja be a teljes szárítási folyamatot.
 • Méhsejt szerkezetű dob: könnyű vízréteget hoz létre, amely kíméletesebbé teszi a szárítást.
 • SteamFinish: gőzös kisimító program – egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a vasalást.
 • LCD kijelző, dob belső megvilágítása, gyerekzár, késleltetett indítás, stb.

i

Kíváncsi vagy, milyen is egy szárítógép valójában? A vásárlói szárítógép vélemények mondják el a legtöbbet. Ha sokallod a szárítógép árakat és szívesen spórolnál, outletünkben is találhatsz egy-egy gyöngyszemet – az eredeti ár töredékéért.

A szárítógéphez sokféle tartozék elérhető

A szárítógép tartozékok kategóriában megtalálhatsz mindent, amire szükséged van a kényelmes szárításhoz és a lélegzetelállítóan puha, illatos ruhaneműkhöz. Itt kaptak helyet például a csereszűrők, az összeépítő keretek, az illatosító kapszulák és az illatkendők, a vízlágyítók, a szárítólabdák, a különböző alátétek és szekrények is.

A szárítógép megfelelő és gondos karbantartást igényel

Annak érdekében, hogy a szárítógép folyamatosan biztosítsa az elvárt működést, figyelni kell a körültekintő karbantartására. Először is, a szagok elkerülése érdekében ügyelj arra, hogy rendszeresen ürítsd a kondenzátum tartályt (kivéve, ha a szárítógép csatlakoztatva van a lefolyóhoz). Másodszor is, időnként ellenőrizd a szűrőket. Elegendő csak leöblíteni őket, vagy óvatosan megtisztítani és hagyni megszáradni – ezzel megakadályozhatod a nem kívánt foltosodást.

Olcsó szárítógépet keresel? Tekintsd meg kínálatunkat a legolcsóbb szárítógép modelltől történő rendezés szerint. Ne felejtsd el megnézni akciós szárítógépeinket sem.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE DE83/GI Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, hőszivattyú, méretei: 60 cm × 85 cm × 62,5 cm (szé×ma×mé), tömege: 51,1 kg
-2%
192 390 Ft
189 490 Ft

2.
BOSCH WTR85V00BY Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - A++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 212 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, méretei: 59,8 cm × 84,2 cm × 65,2 cm (szé×ma×mé), tömege: 46,7 kg
159 990 Ft

3.
BOSCH WTW85461BY Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - A++ energiaosztály, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, színe: fehér, méretei: 59,8 cm × 84,2 cm × 59,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 50 kg
-2%
214 990 Ft
209 990 Ft

Még több
55 tétel
Classic Kategória
CANDY RO H9A2TE-S - Szárítógép
-15%
CANDY RO H9A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 60 cm × 85 cm × 60 cm (szé×ma×mé), tömege: 41,7 kg

-15% 151 400 Ft
129 390 Ft áfa nélkül 101 880 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU014
Arany középút
GORENJE DE83/GI
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, hőszivattyú, méretei: 60 cm × 85 cm × 62,5 cm (szé×ma×mé), tömege: 51,1 kg

-2% 192 390 Ft
189 490 Ft áfa nélkül 149 200 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU008
Premium Kategória
HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 212 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyorsprogram, színe: fehér, méretei: 59,6 cm × 85 cm × 46,5 cm (szé×ma×mé), tömege: 37,5 kg

215 490 Ft áfa nélkül 169 680 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOSU019
GORENJE DE72/G
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 205 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 60 cm × 85 cm × 62,5 cm (szé×ma×mé), tömege: 52,8 kg

149 990 Ft áfa nélkül 118 100 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU003
BOSCH WTR85T00BY
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 258 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 59,8 cm × 84,2 cm × 59,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 49,65 kg

188 990 Ft áfa nélkül 148 810 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU018
GORENJE DE82ILB/G - Szárítógép
A++
GORENJE DE82ILB/G
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 235 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fekete, méretei: 60 cm × 85 cm × 62,5 cm (szé×ma×mé), tömege: 52 kg

179 990 Ft áfa nélkül 141 720 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU006
BOSCH WTR85V00BY - Szárítógép
A++
BOSCH WTR85V00BY
Szárítógép - A++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 212 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, méretei: 59,8 cm × 84,2 cm × 65,2 cm (szé×ma×mé), tömege: 46,7 kg

159 990 Ft áfa nélkül 125 980 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU008
GORENJE DA83IL/I
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, belső világítás és gyerekzár, méretei: 60 cm × 85 cm × 60 cm (szé×ma×mé), tömege: 50 kg

194 990 Ft áfa nélkül 153 540 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU005
WHIRLPOOL FT M22 9X2B EU - Szárítógép
A++
WHIRLPOOL FT M22 9X2B EU
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 258 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár, méretei: 59,5 cm × 84,9 cm × 64,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 44 kg

172 990 Ft áfa nélkül 136 210 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 1.26. 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WPRO094
BOSCH WTW85461BY
Szárítógép - A++ energiaosztály, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, színe: fehér, méretei: 59,8 cm × 84,2 cm × 59,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 50 kg

-2% 214 990 Ft
209 990 Ft áfa nélkül 165 350 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU011
WHIRLPOOL ST 92E EU
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 258 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, méretei: 59,5 cm × 84,9 cm × 64,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 44 kg

184 990 Ft áfa nélkül 145 660 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WPRO099
BOSCH WTR85V10BY
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 235 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 60 cm × 84 cm × 64 cm (szé×ma×mé), tömege: 46,7 kg

170 990 Ft áfa nélkül 134 640 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU010
BOSCH WTX87M90BY
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 62 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 59,8 cm × 84,2 cm × 59,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 54,7 kg

264 990 Ft áfa nélkül 208 650 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU017
Bosch WTW85590BY
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 62 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, kijelző, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, méretei: 59,8 cm × 84,2 cm × 59,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 57,1 kg

291 990 Ft áfa nélkül 229 910 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU012
HAIER HD100-A2979-S - Szárítógép
A++
HAIER HD100-A2979-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 280 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és belső világítás, méretei: 59,5 cm × 84,5 cm × 67,5 cm (szé×ma×mé), tömege: 51 kg

229 890 Ft áfa nélkül 181 020 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAISU001
CANDY RO H11A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 11 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 305 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyerekzár és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 65 cm × 85 cm × 60 cm (szé×ma×mé), tömege: 44 kg

-6% 168 570 Ft
158 090 Ft áfa nélkül 124 480 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU024
CANDY RO H10A2TCEX-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 0,03 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 60 cm × 85 cm × 60 cm (szé×ma×mé), tömege: 41,5 kg

186 790 Ft áfa nélkül 147 080 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU036
CANDY CSO H10A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 282 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 59,5 cm × 85 cm × 60 cm (szé×ma×mé), tömege: 41,5 kg

133 990 Ft áfa nélkül 105 500 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 1.26. 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CANSU028
INDESIT YT M10 81 R EU
Szárítógép - A+ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 308 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyorsprogram, méretei: 59,5 cm × 84,9 cm × 64,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 44 kg

139 990 Ft áfa nélkül 110 230 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WPRO088
AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 235 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és megfordítható ajtó, színe: fehér, méretei: 60 cm × 85 cm × 66 cm (szé×ma×mé), tömege: 59,5 kg

234 990 Ft áfa nélkül 185 030 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAP3230m
CANDY CS H7A2LE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 212 kWh éves energiafogyasztás, kijelző, méretei: 60 cm × 85 cm × 59,5 cm (szé×ma×mé), tömege: 32 kg

117 890 Ft áfa nélkül 92 830 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU008
CANDY CSO H7A3TE-S
Gőzfunkciós szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 159 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, gőzprogram, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 59,5 cm × 85 cm × 60 cm (szé×ma×mé), tömege: 42,2 kg

140 990 Ft áfa nélkül 111 020 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU029
AEG AbsoluteCare T8DBG48WC
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 235 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és megfordítható ajtó, színe: fehér, méretei: 60 cm × 85 cm × 66,5 cm (szé×ma×mé),

216 090 Ft áfa nélkül 170 150 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGSU003
CONCEPT SP6508
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 235 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 59,6 cm × 84,5 cm × 60,9 cm (szé×ma×mé), tömege: 46,8 kg

-2% 218 990 Ft
215 490 Ft áfa nélkül 169 680 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 1.25. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONSU001

Szárítógépek

cikkÚj energiacímkék 2021 márciusától: Milyen változások várnak ránk? Az Európai Bizottság nemrégiben hagyta jóvá a háztartási készülékek új energiacímkéit. Az üzletekben 2021-...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan...

Szárítógépek

A Szárítógépek kategóriában összesen 55 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szárítógépek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB10
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket