Szárítógépek

A szárítógép használatával munkát és időt is megtakaríthatsz: segítségével eltávolíthatod a szöszöket, a hajszálakat és a finom port is a mosott ruhából, így a szárítógép kiváló választás lehet – nem csak allergiások számára. Kíváncsi vagy, milyen további előnyökhöz juthatsz egy ilyen készülékkel? Érdekel, mire kell figyelni, ha egy új szárítógép vásárlását tervezed? Olvass tovább tanácsainkért.

Tovább

Mire valók a szárítógépek és mik a legfőbb előnyeik és hátrányaik?

A szárítógépek napjainkban már minden modern háztartásban megtalálhatók. Nagyon rövid idő alatt képesek nagy mennyiségű ruhaneműt megszárítani. Milyen előnyei lehetnek még egy szárítógépnek? Lehetnek hátrányai is ezeknek a funkcióknak?

 • Időt takaríthatsz meg vele, mert nem kell foglalkoznod a teregetéssel vagy egy váratlan eső miatt újra kezdeni a mosást.
 • A nap nem fogja kiszívni az anyagokat, így a ruhák tovább maradnak élénk színűek.
 • A ruhanemű szárítógépben történt szárítás után puhább, kevésbé gyűrött és általában alig kell vasalni.
 • Csökkenti a páratartalmat a lakásban és helyet takarít meg, amelyet egyébként egy ruhaszárító állvány foglalna el.
 • Allergiások számára kiváló. A gépben történő szárításkor a pollenek, a por és a baktériumok nem tapadnak meg a ruhaneműkön.
 • A szárítógép működtetése drágább, mint a ruhaszárítón történő szárítás.
 • Sok helyet foglal, ami különösen a kisebb háztartásokban hátrány.
 • Nem lesz több kifogás, hogy nincs rá idő – a megszárított ruhákat rögtön be kell akasztani a szekrénybe.

Milyen szárítógépek léteznek? Kondenzációs kontra légkivezetéses szárítógép

A szárítógép kiválasztásának első lépése a megfelelő típus kiválasztása. Milyen működési elvű szárítógépek vannak? Lássuk, melyik mire képes, hiszen a kondenzációs és a légkivezetéses modelleknek is megvannak a maguk előnyei és hátrányai.

Kondenzációs szárítógép

Az ilyen típusú szárítógép nem igényel semmiféle lakásátalakítás a kondenzátum leeresztéséhez – a lecsapódott vizet egy általában 4-6 literes gyűjtőtartályba engedi, ami elegendő ahhoz, hogy csak több szárítás után kelljen kiönteni. Sőt, a kondenzációs szárítógép közvetlenül rácsatlakoztatható a szennyvízcsatornára is. Attól függően, hogyan melegíti a levegőt a készülék, elérhetők hőszivattyús vagy fűtőszálas szárítógépek is. Miben térnek el?

 • A fűtőszálas kondenzációs szárítógép egy speciális fűtőelemmel melegíti fel a levegőt, ami azonban növeli az energiafogyasztást és ezáltal sajnos az üzemeltetési költségeket is. Előnye viszont a rövidebb szárítási idő.
 • A hőszivattyús kondenzációs szárítógép a szárítás során keletkező hőt használja fel a levegő felmelegítésére. Azáltal, hogy nem "vezeti ki" a levegőt, sok energiát takarít meg. A szűrőjét azonban rendszeresen tisztítani kell.

Légkivezetéses szárítógép

A meleg levegő kiengedéséhez egy kivezetőcső beépítése szükséges a lakásban a légkivezetéses szárítógép esetében, ami kisebb lakásátalakítást igényelhet. Előnye azonban a nagyobb energiamegtakarítás, még a leggazdaságosabb A+++ kondenzációs szárítógépekhez képest is. Ha nagy fürdőszobád van, amelyben jól megoldható a szellőztetés, akkor ez a szárítógép megfelelő lehet számodra.

Milyen további szárítógépek elérhetők?

Működési elv, funkciók vagy kapacitás alapján tovább is csoportosíthatjuk a szárítógépeket.

 1. A gőzfunkciós szárítógépek esetében a ruhákat közvetlenül a forró gőz szárítja (nincs szükség még a dob forgatására sem), amely rendkívül puhává és illatossá varázsolja őket.
 2. Az ipari szárítógépek különféle szállásoknál hasznosak, mint például hostelek, kollégiumok vagy panziók. Nagy kapacitás, könnyű kezelhetőség és többféle szárítási hőmérséklet jellemzi őket. Az ilyen professzionális szárítógépek töltetkapacitása akár 15 kg is lehet.
 3. A smart szárítógépek fő különlegessége, hogy mobiltelefonon keresztül is vezérelhetők a különféle programok, és akár azt is nyomon tudod követni, hol tart épp a szárítási ciklus – anélkül, hogy oda kellene menned a készülékhez.

A szárítógép töltetkapacitása – a maximálisan betölthető ruhamennyiség a gép méretétől is függ

A szárítógépek töltetkapacitása azt a ruhamennyiséget jelenti, amelyet az adott szárítógép egy ciklus alkalmával képes megszárítani. A legkisebb ruhaszárító gép töltetkapacitás 3 kg, ami inkább csak alkalmi szárításokra elegendő. Kétszemélyes háztartásba egy 7 kg töltetkapacitásos készüléket ajánlunk, míg egy négytagú családnak egy min. 8 kg töltetkapacitású szárítógép lehet szükséges.

Keskeny szárítógép vagy standard modell? A töltetkapacitás miatt sem mindegy

A betölthető ruhamennyiségre a szárítógép mérete is hatással van, amelyből keskeny és standard kivitelt különböztetünk meg.

 • A hagyományos szárítógépek 85×60×60 cm méretben elérhetők. A 7-8 kg töltetkapacitásos modellek nagyjából elegendők négy személy ruhaneműinek szárításához, míg a 8 kg feletti kapacitású szárítógépek a nagyobb családok számára ajánlottak.
 • A keskeny szárítógépek mélysége max. 48 cm, a többi mérete megegyezik a hagyományos szárítógépekével. A 6-7 kg-os töltetkapacitásával a keskeny szárítógép alkalmas garzonokba, nyaralókba – pároknak és egyedülállóknak is.

i

Ha meglévő mosógépedhez hasonló szárítót keresel, vagy van kedvelt háztartási gép gyártód, szárítógépet márka szerint is választhatsz.

Megoldási javaslatok helyhiány esetén – mosó-szárítógépek, beépíthető szárítógépek és társaik

Ha helyhiánnyal küzdesz, akkor a keskeny szárítógép mellett további alternatívákat is tudunk javasolni, mint például a mosó-szárítógépeket, a beépíthető modelleket, vagy a mosógépek és szárítógépek egymásra helyezését speciális, ún. összeépítő keret segítségével.

 • A beépíthető szárítógép nemcsak helyet takarít meg, hanem kiválóan passzolhat a fürdőszobabútorokba vagy a konyhai egységekbe, ezáltal a környező belső tér kialakításában is nagy szerepet játszhat.
 • A mosó-szárítógép a mosógép összes funkcióját egyesíti a szárítógép adta kényelemmel. Előnye, hogy helyet takaríthatsz meg vele, a mosás végeztével nem kell másik gépbe átpakolnod a mosott ruhát és árban is kedvező. Hátránya ugyanakkor, hogy kevesebb ruhát képes szárítani, sokszor kisebb hatékonysággal.
 • Az összeépítő keretek olyan alkatrészek, amelyek lehetővé teszik a szárítógép 55 cm-nél mélyebb mosógépre helyezését. Ez a keret növeli mindkét készülék stabilitását, és gyakran praktikus kihúzható polccal is rendelkezik.

A mosógép-szárítógép szettek mind méretben, mind dizájnban egymáshoz lettek igazítva, így minden fürdőszoba tökéletes kiegészítői lehetnek. Állíthatod őket egymás mellé, de akár egymásra is egy összeépítő keret segítségével.

A szárítógép ruhatöltési típusát a leendő helye szerint válaszd meg

Kiválasztottad már a szárítógép helyét? Az adott területtől függően döntsd el, hogy eltöltős szárítógépet szeretnél-e, amely alkalmas a mosógép tetejére történő ráhelyezésre is vagy felültöltős szárítógépet választanál, amely a kisebb helyeken is elfér. A beépíthető szárítógépek szabadon álló társaiktól különbözően mindig elöltöltősek.

i

A ruhabetöltési irány kiválasztása mellett arról se feledkezz el, hogy a szárítógépet gyakran a lefolyóhoz kell csatlakoztatni, így ahhoz is a lehető legközelebb kell majd állnia.

Az energiafogyasztás és a szárítógép: Az A +++ a leggazdaságosabb

Kínálatunkban a leggazdaságosabb A+++ szárítógépeket, ill. a kevésbé energiatakarékos A+ energiaosztályú készülékeket is megtalálod. Minden szárítógép energiacímkéjén fel van tüntetve az éves energiafogyasztás. Kíváncsi vagy, mennyiből jön ki egy szárítási ciklus?

Energiaosztály Fogyasztás (kWh) Költség (Ft)
A+++ 1,1 41,8
A++ 1,47 55,86
A+ 1,55 58,9

Az adatokat 38 Ft/kWh átlag energiaárral számítottuk. A feltüntetett energiafogyasztás évi 160 átlagos szárítási ciklust vett alapul. A szárítógép típusa, kapacitása és egyéb tényezők ezt az értéket jelentősen befolyásolhatják.

További fontos energia paraméterek – centrifugálási hatékonyság, a ciklus hossza és a szárítógép zajszintje

Ezek az alap paraméterek szintén fontosak lehetnek a megfelelő szárítógép kiválasztásakor.

 1. A centrifugálási hatékonyságot egy A és G végértékű skálán jelölik. Ez az érték azt mutatja meg, hogy milyen lesz a ruhanemű szárítás után: valóban egyenletesen száraz lesz-e és mennyi nedvesség marad vissza.
 2. A zajszintet decibelben (dB) adják meg és a szárítógépek esetében leggyakrabban a 65 dB körüli érték a jellemző. Ez egy hangosabb beszélgetés vagy a forgalmas utca zajszintjének felel meg. Természetesen minél csendesebb a működés, annál kényelmesebb a szárítógép használata és van lehetőség akár az éjszakai ruhaszárításra is.
 3. A ciklus hosszát az energiacímkén tüntetik fel. Ez azonban csak egy irányérték, mivel a tényleges idő a kiválasztott programtól függ. Ennek ellenére azért jó tudni, hogy körülbelül mennyi időbe telik, amíg a készülék megszárítja a ruhaneműt.

A szárítógép hasznos funkciói és felszereltsége

A különböző szárítógépek eltérő praktikus funkciókkal lehetnek ellátva, amelyek nagyban megkönnyítik használatukat.

 • Inverter motor: megbízhatóbb és tartósabb, mint hagyományos társai.
 • Refresh program: eltávolíthatja a szagokat az egyébként tiszta mosatlan ruhákból.
 • EcoHybrid: gyorsan és hatékonyan szárítja a ruhaneműt, anyagkímélőbb módon.
 • Fuzzy Logic (6. érzék): megméri a nedves ruhanemű súlyát, és az alapján határozza meg az optimális hőmérsékletet és szárítási időt.
 • FragranceDos: a rendkívül puha és illatos ruhaneműk funkciója.
 • Öntisztuló kondenzátor: gondoskodik a szűrőt eltömő részecskék kiöblítéséről.
 • Megfordítható ajtó: igény szerint akár négy különböző irányban is beállíthatod az ajtónyitást.
 • Gőzprogram: megnedvesíti a ruhaneműt, amely vasalás közben elpárolog, megkönnyítve ezzel a vasalást.
 • PerfectDry: analizálja a víz keménységét, és ennek megfelelően állítja be a teljes szárítási folyamatot.
 • Méhsejt szerkezetű dob: könnyű vízréteget hoz létre, amely kíméletesebbé teszi a szárítást.
 • SteamFinish: gőzös kisimító program – egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a vasalást.
 • LCD kijelző, dob belső megvilágítása, gyerekzár, késleltetett indítás, stb.

i

Kíváncsi vagy, milyen is egy szárítógép valójában? A vásárlói szárítógép vélemények mondják el a legtöbbet. Ha sokallod a szárítógép árakat és szívesen spórolnál, outletünkben is találhatsz egy-egy gyöngyszemet – az eredeti ár töredékéért.

A szárítógéphez sokféle tartozék elérhető

A szárítógép tartozékok kategóriában megtalálhatsz mindent, amire szükséged van a kényelmes szárításhoz és a lélegzetelállítóan puha, illatos ruhaneműkhöz. Itt kaptak helyet például a csereszűrők, az összeépítő keretek, az illatosító kapszulák és az illatkendők, a vízlágyítók, a szárítólabdák, a különböző alátétek és szekrények is.

A szárítógép megfelelő és gondos karbantartást igényel

Annak érdekében, hogy a szárítógép folyamatosan biztosítsa az elvárt működést, figyelni kell a körültekintő karbantartására. Először is, a szagok elkerülése érdekében ügyelj arra, hogy rendszeresen ürítsd a kondenzátum tartályt (kivéve, ha a szárítógép csatlakoztatva van a lefolyóhoz). Másodszor is, időnként ellenőrizd a szűrőket. Elegendő csak leöblíteni őket, vagy óvatosan megtisztítani és hagyni megszáradni – ezzel megakadályozhatod a nem kívánt foltosodást.

Olcsó szárítógépet keresel? Tekintsd meg kínálatunkat a legolcsóbb szárítógép modelltől történő rendezés szerint. Ne felejtsd el megnézni akciós szárítógépeinket sem.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL ST 83X EU Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 62 dB zajszint, 175 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 65,6 cm (ma×szé×mé), tömege: 47,5 kg
-26 %
208 790 Ft
154 990 Ft

2.
GORENJE DE72/G TwinAir Szállításra kész 3 db
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 205 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 62,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 52,8 kg
169 990 Ft

3.
AMICA SUPF 810 W Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szárítógép - B energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 561 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, belső világítás és gyerekzár, méretei: 84,5 cm × 59,5 cm × 62,2 cm (ma×szé×mé), tömege: 43 kg
-32 %
122 590 Ft
83 390 Ft

37 termék
Classic Kategória
AMICA SUPF 810 W
Szárítógép - B energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 561 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, belső világítás és gyerekzár, méretei: 84,5 cm × 59,5 cm × 62,2 cm (ma×szé×mé), tömege: 43 kg

Leárazás -32 %
83 390 Ft 122 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSU001
Arany középút
WHIRLPOOL ST 83X EU
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 62 dB zajszint, 175 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 65,6 cm (ma×szé×mé), tömege: 47,5 kg

Leárazás -26 %
154 990 Ft 208 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WPRO097
Premium Kategória
WHIRLPOOL FFT M22 9X2WS EE
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 258 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú és kijelző, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

223 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHSU007
GORENJE DE72/G TwinAir
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 205 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 62,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 52,8 kg

169 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GORSU003
CANDY ROE H8A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 236 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

Szuper ár
142 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU040
WHIRLPOOL FFT M11 82B EE
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 234 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

209 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU004
CANDY CSOE H7A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,6 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

200 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CANSU038
WHIRLPOOL ST U 82 EU
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 234 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

191 690 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WPRO096
CANDY ROE H9A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

168 920 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU041
HAIER HD100-A2979-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 280 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és belső világítás, méretei: 84,5 cm × 59,5 cm × 67,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 51 kg

241 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAISU001
SAMSUNG DV80T6220LH/S6
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 63 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg

259 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HUSASU07
WHIRLPOOL W6 D94WB EE
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 62 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,7 cm × 65,6 cm (ma×szé×mé), tömege: 50,5 kg

261 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU014
SAMSUNG DV80T7220BT/S6
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 63 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 65 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg

290 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HUSASU04
SAMSUNG DV70TA200AE/LE
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 158 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg

239 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HUSASU01
WHIRLPOOL ST U 93E EU
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 62 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható és hőszivattyú, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 65,6 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

200 290 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU012
HEINNER HCD-V804SB
Szárítógép - B energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 561 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: ezüst, méretei: 84,5 cm × 59,6 cm × 60,9 cm (ma×szé×mé),

116 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HNRDR001
CANDY ROE H8A3TCEX-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

220 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU043
WHIRLPOOL FFT M22 9X3B EE
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

200 590 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU011
WHIRLPOOL W7 D84WB EE
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 59 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,7 cm × 65,6 cm (ma×szé×mé), tömege: 50,5 kg

283 190 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHSU013
CANDY ROE H9A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

176 290 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CANSU044
WHIRLPOOL FFT M11 9X2BY EE
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 260 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,7 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 48,5 kg

241 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHSU008
BOSCH WTX87KH1BY
Gőzfunkciós szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 62 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, méretei: 84,2 cm × 59,8 cm × 59,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 54,7 kg

232 900 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: BOSU016
CANDY ROE H8A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 236 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

166 230 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: CANSU040
CANDY CSO H10A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 282 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,5 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 41,5 kg

184 110 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: CANSU028

Szárítógépek

cikkMosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj...
A megfelelő ruhaszárítás biztosítja, hogy a ruhák ne zsugorodjanak össze, ne deformálódjanak és egyéb...
Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép...
szárítógépA szárítógépek leggyakoribb meghibásodásai és hogyan oldjuk meg őket A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép...
Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben...
A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a...
További cikkek Összes cikk

Szárítógépek

A Szárítógépek kategóriában összesen 37 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szárítógépek vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ