Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Gamer DLC

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Platform
PC
(434)
PlayStation 5
(3)
PlayStation 4
(3)
Xbox Series X
(65)
Xbox Series S
(62)
Licenc
Doboz
(19)
Letölthető
(665)
Kulcs
Steam
(365)
Xbox Live
(208)
Nintendo eShop
(31)
Origin
(29)
The Sims 3
(14)
Műfaj
Akció
(366)
Stratégiai
(156)
Szimulátor
(134)
RPG
(115)
Lövöldözős
(50)
Szöveg
CS
(83)
SK
(4)
EN
(661)
DE
(405)
HU
(26)
RU
(234)
UK
(3)
PL
(184)
FR
(350)
ES
(326)
IT
(335)
RO
(1)
Zh
(73)
KR
(6)
JP
(6)
Szinkron
CS
(14)
SK
(5)
EN
(638)
DE
(182)
HU
(11)
RU
(56)
UK
(4)
PL
(36)
FR
(153)
ES
(137)
IT
(136)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(23)
KR
(6)
JP
(6)
Korhatár
1,33 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A játékfejlesztők egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a DLC (Downloadable Content, letölthető tartalom) néven ismert kiegészítő tartalmak biztosítására, amelyek kibővítik és gazdagítják az alapjáték élményét. Az új játékszintektől kezdve a kiegészítő történetszálakig a DLC több lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy felfedezzék a kedvenc játékukban rejlő lehetőségeket. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, hogyan válassz DLC típust.

Tovább

Játékon belüli DLC a végtelen szórakozásért

A DLC (Downloadable Content) néven ismert kiegészítő tartalmak a fejlesztők egyik legnépszerűbb módszerévé váltak, hogy a játékok iránti érdeklődést a kezdeti megjelenés után is hosszú ideig fenntartsák. A játékélmény bővítése és elmélyítése érdekében készített DLC új dimenziókat kínál a játékosoknak, akik újra fel akarják fedezni vagy ki akarják bővíteni kedvenc játékvilágukat. A DLC az új szintektől, küldetésektől és karakterektől kezdve az összetett történetbővítésekig mindenféle tartalmakat kínálhat.

DLC The Sims 4

A The Sims 4 például rengeteg DLC típust kínál, akár a kedvenc háziállataiddal együtt.

Ha új szinteket, karaktereket vagy egy teljes történetbővítést keresel, próbáld ki a Steamet. Ez a játékplatform a legtöbb népszerű és kevésbé ismert játékhoz kínál DLC lehetőségeket. Mindössze annyit kell tenned, hogy telepíted a Steamet a PC-dre.

DLC platformonként

Kedvenc játékaidat letölthető tartalmakkal (DLC) bővíteni minden eddiginél könnyebb, a platformok számának köszönhetően. Minden platformnak megvannak a maga sajátosságai és helyei, ahol a DLC megvásárolható. Lássuk a legnépszerűbb változatokat.

  • A DLC típusok PC-hez különböző weboldalakon találhatók. Egyes oldalak közvetlenül játékkiegészítők értékesítésével foglalkoznak. Rendkívül fontos azonban ellenőrizni a webhely hitelességét, hogy ne csaljanak ki tőled pénzt.
  • A DLC Xboxra elsősorban az Xbox Marketplace-en érhető el. A PlayStationhöz hasonlóan ebben a kategóriában is találhatsz olyan exkluzív tartalmakat, amelyek csak az adott platformon találhatók meg. Az Xbox Marketplace könnyen elérhető közvetlenül az egyes konzolok főmenüjéből.
  • A DLC PlayStationre a Sony a PlayStation Store-on keresztül érhető el. Exkluzív tartalmakat kínál, amely nemcsak a multiplatform játékok bővítményeit tartalmazza, hanem különleges, PlayStation-specifikus tartalmakat is. A felhasználók gyakran máshol nem kapható egyedi ajánlatokat találhatnak.
  • A Nintendo bővítések közvetlenül a Nintendo webáruházából vásárolhatók meg. A platform DLC típusok széles választékát kínálja, köztük exkluzív tartalmakat olyan játékokhoz, mint a The Legend of Zelda és a Super Smash Bros. A Nintendo e-store egyszerűen használható és gyors vásárlást tesz lehetővé.

GTA PC játék DLC
Shark Card GTA-hoz: Online

Xbox játék DLC
Starfield Premium Edition

Játék DLC PS4-hez
Fortnite Minty Legends Pack

DLC Nintendo Switch-re
Pokémon Expansion Pass

i

Két fő módja van a játékon belüli DLC beszerzésének. A dobozos licenc ideális gyűjtőknek vagy ajándékba. Ez a változat egy fizikai dobozt tartalmaz, amelyhez jár egy kód a kiegészítő kívánt játékplatformon történő aktiválásához. A digitális licenc gyors és kényelmes módot kínál a további tartalmakhoz való hozzáférésre, mivel a kódot azonnal megkapod.

Game DLC - népszerű bővítések

A játék DLC lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mélyebben elmerüljenek kedvenc játékvilágukban, új történeteket, karaktereket és szinteket fedezzenek fel. Az alábbiakban néhány példát találsz a népszerű DLC típusokra több műfajból és platformról, amelyek változatos lehetőségeket kínálnak a játékmenet bővítésére.

  • A FNAF Ruin DLC a Five Nights at Freddy's című népszerű horrorjáték kiegészítője. Új szinteket, karaktereket és talán még új rejtélyeket is felfedezhetsz benne. Ha rajongója vagy ennek az addiktív horror-univerzumnak, a Ruin DLC új lehetőségeket kínál a rémisztő éjszakák átélésére a Freddy's Pizzériában.
  • A Cyberpunk 2077 DLC új történetet, karaktereket és felszerelést kínál. Fedezd fel Night City új negyedeit, vagy sajátíts el új képességeket és fegyvereket, hogy még mélyebbre merülj ennek az RPG-nek a futurisztikus világában.
  • Az Elden Ring DLC új helyszínekkel, ellenségekkel és történetelemekkel bővíti az amúgy is hatalmas játékvilágot.
  • A Euro Truck Simulator 2 DLC nem csak egyféle lehet. Az egyes típusok új teherautókat és útvonalakat adnak a játékhoz. Így például Olaszország legdélebbi részébe is eljuthatsz egy kamionnal.
  • A Hogwarts Legacy DLC új mágikus szinteket és karaktereket kínál. Bővíti varázslói képességeidet, és lehetővé teszi, hogy felfedezd Roxfort eddig nem látott részeit vagy a varázslóvilág új helyszíneit.

i

A DLC lokalizáció tartalmazhat feliratfordítást, szinkronizálást vagy akár mindkettőt, a bővítménytől függően. Míg az anyanyelvi feliratok segítenek jobban megérteni az összetett történetet, a teljesen lokalizált szinkronizálás még mélyebb elmerülést kínál a játék világában. A DLC megvásárlása előtt érdemes tájékozódni a rendelkezésre álló lokalizációs lehetőségekről.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
11 990 Ft

2.
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: árkád, eredeti játék szükséges a felhasználásához
2 620 Ft

3.
The Sims 4: Starter bundle Raktáron 1 db
PC játék - elektronikus licenc, műfaja szimulátor - Engedd szabadjára a fantáziádat a The Sims 4 játékkal. Élvezd a pihentető játékot a The Sims 4 Laundry Day Stuff* és a The Sims 4 Country Kitchen Kit* készletekkel.
2 390 Ft

684 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4
The Sims 4: Starter bundle
PC játék - elektronikus licenc, műfaja szimulátor - Engedd szabadjára a fantáziádat a The Sims 4 játékkal. Élvezd a pihentető játékot a The Sims 4 Laundry Day Stuff* és a The Sims 4 Country Kitchen Kit* készletekkel.
2 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG449qb
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció, rpg és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004813
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6
The Sims 4: Évszakok (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, magyar felirat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 700 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003967
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass Set - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
11 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1303
5,0
Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 130 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005041
3,3
Grand Theft Auto V (GTA 5): Premium Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1795
5,0
Forza Horizon 5: Premium Add-Ons Bundle - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
21 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1800
5,0
The Sims 4: kutyák és macskák - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
12 130 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005456
5,0
The Sims 4: Varázslatok birodalma - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
10 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005284
4,8
The Sims 4 Vámpírok (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
10 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002889
5,0
Grand Theft Auto V (GTA 5): Criminal Enterprise Starter Pack - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
12 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0988
5,0
The Sims 4 StrangerVille - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
11 640 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005279
4,8
Forza Horizon 4: Fortune Island - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1093
5,0
Assassins Creed Valhalla Season Pass - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
17 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1630
4,6 10×
Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions - Xbox One/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Forza Horizon 4 bővítmény: A LEGO Speed Champions három, életnagyságú autójának volánja mögé ülhetsz, de természeztesen kocka kocka mellett, mint ahogy a népszerű LEGO készletekben.
8 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1175
3,7
The Sims 3: University Life (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, The Sims 3 kulcs, magyar felirat és szinkron, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
3 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002913
5,0
The Sims 4: Első házi kedvencem (kollekció) (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
4 960 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002979
3,4
The Sims 3 Ambitions (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, The Sims 3 kulcs, magyar felirat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
3 770 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002900
5,0
The Sims 4: Dzsungel kaland (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
10 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002980
5,0
Forza Horizon 5: VIP Membership - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
8 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1802
5,0
The Sims 4: Dine Out - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
11 110 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005281
3,5
The Sims 3 Late Night (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, The Sims 3 kulcs, magyar felirat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
3 170 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002894
5,0
The Sims 4: Látogatás a fürdőben - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
16 770 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005276
3,4
The Sims 3 Seasons (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, The Sims 3 kulcs, magyar felirat és szinkron, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
3 670 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002911

Gamer DLC

A Gamer DLC kategóriában összesen 684 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer DLC A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer DLC A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer DLC vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ