Akvizice ApF HU Shop roku

Autópálya játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
1,5 éves kortól
10 éves kortól
-

Az autópálya játékok mosolyt csalnak minden kis autóversenyző arcára. Gyermeked akár kedvenc mesehőseivel is száguldozhat. Milyen típusokat találhatunk a piacon, és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek? Olvass tovább, hogy megtudd, mi mindent is kínál egy játék autópálya.

Tovább

Az autópálya játékok különböző formákat ölthetnek

Minden autópálya játék egy kicsit más. Ez különösen igaz a mechanikus játékokra, amelyek különböző módon, rugók és karok segítségével küldik az autókat a pályára. De akár a Hot Wheels, akár más távirányítós autópálya játékok érdekelnek, nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találod meg álmaid kedvencét. Nézzünk meg részletesebben néhány alapvető típust:

  • A mechanikus autópálya játékok elektromos áram nélkül működnek. Az autó kilövők a csomagolás részét képezik.
  • Az elektromos autópálya játékok elemeket igényelnek, de az autók gyorsabban és hosszabb ideig futnak.
  • A távirányítós autópálya játékok lehetővé teszik az autók sebességének szabályozását, amit az éles kanyarokban minden bizonnyal értékelni fogsz.
  • A világító autópálya játékok lenyűgöző látványt nyújtanak éjszaka, kikapcsolt fények mellett.
  • Egy fából készült autópálya játék igazán jó választás gyermekeknek 4 éves korig, mivel ez sokkal többet kibír. Nem rendelkezik semmilyen meghajtóval, azonban a fa játék autópálya munkaigényesebb gyártása az árban tükröződik.

Elektromos autópálya játék - bevezetés a technológia világába

Az elektromos autópálya játékok elemekkel és elektromossággal működnek. Az autókat minden versenyző saját távirányítóval irányíthatja. Az elektromos autópálya játék nemcsak arra jó, hogy néhány órára lekösse a gyerekeket, hanem bevezeti őket az elektronika világába is. Bár az elektromos autópálya játékok elemeket igényelnek, sokkal gyorsabbak, mint más típusok.

A távirányítós autópálya játék általában legalább 2 autó irányítását teszi lehetővé, így akár baráti vagy családi versenyt is szervezhetsz.

A fa autópálya játék a kicsiknek is alkalmas

A fa autópálya játékok elsősorban a kisebb gyermekek számára készülnek. Fából készült konstrukciójának köszönhetően több órányi nagyobb igénybevételt jelentő játékot és gyermeki bánásmódot is kibír. A fa autópálya játék általában nem tartalmaz olyan apró részeket, amelyek veszélyesek lehetnek a kisebb gyermekek számára. A termékleírásban azonban mindig ellenőrizd az ajánlott életkort.

Játék autópálya - a legkisebb versenyzők számára

Az autópálya játék nagyszerű módja lehet a motoros készségek fejlesztésének és a fantázia kibontakoztatásának. Szép számmal kapható különböző típusú autópálya játék a kisebbeknek is. A kínálatban található például elektromos autópálya játék vagy fa autópálya játék a kicsiknek. Nagyon fontos, hogy tartsuk magunkat a termék életkori ajánlásához, mert a különböző életkorú gyermekeknek szánt autópálya játékok mérete és bonyolultsági szintje eltérő lehet.

Szeretnéd tudni, hogy mások szerint melyik a legjobb autópálya játék? A vélemények alapján rangsorolt kínálatból megtudhatod.

Világító autópálya játékok - egy autó, amely mindenkit elvarázsol

A világító autópálya játékok azok közé a dolgok közé tartoznak, amit bárki megirigyelhet. Az egyes darabok elég nagyok, ezért gyermekeknek már hároméves kortól alkalmasak. Fényjátékot hoznak létre a sötétben, csak vigyázz a háziállatokra, nehogy tönkretegyék a pályát, miközben a mozgó fényeket kergetik. Népszerű változat a kivilágított játék autópálya híddal.

i

A készlet általában tartalmazza a világító autópálya játékok egyes részeit, 2 autót és az ahhoz szükséges elemeket. Az autópálya játék akár több száz darabból is állhat. Már maga a játék autópálya összeszerelése is nagyon jó móka. A tartozékok és az autó a világító autópályához külön is megvásárolhatók.

A Hot Wheels autópálya játékok sok akciót kínálnak

A Hot Wheels autópálya játékok az akciódús versenyzés világába kalauzolnak el, őrült formatervezésű autókkal. A készletek gyakran kompatibilisek egymással, így kombinálhatod őket, hogy hosszabb versenypályát hozz létre. A Hot Wheels autópálya játékok készletei közül nem hiányozhatnak az olyan különféle érdekes kiegészítők, mint az ugratók, a felvonók vagy az autót megragadó óriáscápa.

A Carrera autópálya játék forma 1-es pilótát farag belőled

A Carrera autópálya játék lehetővé teszi, hogy bekerülj a Rally és a forma 1-es versenyzők világába. A távirányító segítségével irányíthatod az autók sebességét, és versenyezhetsz barátaiddal. A Carrera játék autópálya a tervezésének köszönhetően közelebb áll a valósághoz. A versenypálya úgy néz ki, mint az igazi, de olyan részeket is találsz rajta, ahol az autók fejjel lefelé mennek. A Carrera autók valódi versenyautók méretarányos modelljei.

A LEGO® Stuntz autópálya játék összerakása is nagyon jó szórakozás

A LEGO® autópálya játékok nemcsak a gyermekek, hanem a felnőtt építőjáték rajongók kreativitását és építési készségeit is bővíthetik. A LEGO® Stuntz autópálya játék nemcsak a pályán történő száguldozással, hanem a készlet építésével is sokáig elszórakoztat. Ez a játék autópálya nagyobb gyerekeknek vagy tapasztalt építőknek ajánlott.

A vonatpályák bepillantást engednek a gyerekeknek a vasút világába

A vonatpályák népszerűek a fiatal, de a felnőtt vasútmodell-rajongók körében is. A vonatpálya ugyanazon az elven működik, mint a klasszikus autópálya játék. Fából készült, elektromos és műanyag vonatpályák közül választhatsz minden korosztály számára. A pálya összerakása fejleszti a kézügyességet, a város megépítése vagy a történetek kitalálása pedig a kreativitást.

LEGO® autópálya játék
LEGO® autópálya játék

Autópálya játék - vonatpálya
Vonatpálya

A Verdák autópálya játékok a népszerű Verdák sorozat hőseit hozzák el a gyerekekhez

Egy Verdák autópálya játék nagyszerű ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik nagy rajongói a Verdák filmsorozatnak. Egy ilyen játék autópálya híres és népszerű autók versenyei számára biztosít helyszínt, amelyek tele vannak szórakozással és izgalommal. Az autópálya játékok mellé leggyakrabban Villám McQueen, Matuka vagy Sally kisautó kerül.

A Mancs őrjárat autópálya játék ideális ajándék a sorozat igazi rajongóinak

A Mancs őrjárat autópálya játék az egyik legnépszerűbb rajzfilmsorozat alapján készült. Gyermeked választhat a szereplők közül és élvezheti a versenyt kedvenc hősével, például Chase-szel, Rubble-lel vagy Marshall-lal. Ezek az autópálya játékok különböző karaktereket tartalmazhatnak a sorozatból, amelyekből egy nagy gyűjteményt hozhatsz létre.

Minyonok autópálya játékok sárga mókamesterekkel

A Minyonok autópálya játékok a népszerű minionok figuráit és autóit tartalmazzák. A Gru és a Minyonok című híres filmekből ismerheted őket. Találkozhatsz a világ leghíresebb pantomimeseivel és autóikkal, például Bobbal, Stuarttal és Ottóval. Így a gyerekek összegyűjthetik kedvenc sárga lényeiket egy nagy gyűjteménybe.

Verdák autópálya játék
Villám McQueen

Mancs őrjárat autópálya játék
Chase járőrkocsija

Minyonok játék autópálya
Minyon - Otto

i

Régi versenypályádnak szüksége van pótalkatrészekre, vagy szeretnéd egy kicsit kibővíteni az autópálya játék készletedet? Ne lógasd az orrod. Bármilyen márkájú versenypályához vásárolhatsz tartozékokat vagy versenyautót.

Derítsd ki az autópálya játékok méretarányát és méretét

A pálya hossza mellett a játék autópálya méretére is hatással van a méretarány. A kisebb méretarány olcsóbb és kompaktabb, ezért kisebb helyiségekbe is alkalmas, míg a nagyobb pályák nagyobb teljesítményű és gyorsabb járműveket kínálnak.

Megfizethetőbb autópálya játékok után keresgélsz? Használt játék részlegünk érdekes ajánlatokat rejt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mancs őrjárat Film A város megmentése Szállításra kész > 5 db
Autópálya játék - szétszedhető, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 55, ajánlott 3 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
21 290 Ft

2.
Mancs őrjárat őrtorony Szállításra kész > 5 db
Autópálya játék - szétszedhető, pálya hossza 51 cm, utak száma a pályán 1, ajánlott 3 éves kortól, pálya, figurák és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
25 990 Ft

3.
Autópálya játék - világító, szétszedhető, pálya hossza 840 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 24, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része
104 690 Ft

Még több
103 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
Mancs őrjárat őrtorony
Autópálya játék - szétszedhető, pálya hossza 51 cm, utak száma a pályán 1, ajánlott 3 éves kortól, pálya, figurák és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05286
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Carrera Autópálya játék D132 30027 Peak Performance - Autópálya játék Típusok
4,7
Carrera Autópálya játék D132 30027 Peak Performance
Autópálya játék - világító, szétszedhető, pálya hossza 840 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 24, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része
104 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAkc03561
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Carrera Autópálya játék D132 30023 Race to Victory - Autópálya játék Típusok
4,7
Carrera Autópálya játék D132 30023 Race to Victory
Autópálya játék - világító, szétszedhető, pálya hossza 800 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 24, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
92 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAkc03560
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Carrera D132 30015 DTM Speed Memories
Autópálya játék - pálya hossza 730 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 32, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
175 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAnk006401
4,7
Mancs őrjárat Film A város megmentése
Autópálya játék - szétszedhető, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 55, ajánlott 3 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21512
4,7 10×
LEGO® City Vakmerő skorpió kaszkadőr motorkerékpár 60332
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 15 db építőelem van
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60332
5,0
Hot Wheels City Garázs sárkánnyal
Hot Wheels - kilövő, utak száma a pályán 1, ajánlott 4 éves kortól és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
70 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2976
4,4
Carrera GO 63517 Hot Wheels Autópálya játék
Autópálya játék - pálya hossza 530 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 5 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02953
3,4
Hot Wheels Track Builder Autópálya csomag verseny kiegészítőkkel
Hot Wheels - kilövő, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 64, ajánlott 6 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
10 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05389
3,7
Carrera Autópálya játék FIRST - 63041 Mancs őrjárat
Autópálya játék - ajánlott 3 éves kortól
13 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03563
5,0
Carrera FIRST - 63037 Verdák Friends Race
Autópálya játék - szétszedhető, pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
15 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz18050
4,5
Carrera FIRST - 63031 Mancs őrjárat
Autópálya játék - pálya hossza 290 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
25 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz08500
5,0
LEGO® City Cápatámadás kaszkadőr kihívás 60342
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 122 darab építőelem van
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60342
3,8
Carrera FIRST - 63039 Verdák Piston Cup
Autópálya játék - pálya hossza 290 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
16 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz18048
4,7
Carrera Autópálya játék GO 62551 Ferrari Pro Speeders
Autópálya játék - szétszedhető, pálya hossza 860 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03570
4,5
Carrera GO 63521 Disney Cars 3 - GLOW
Autópálya játék - analóg, pálya hossza 430 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
24 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls3339
Carrera Autópálya játék FIRST - 63044 Peppa malac - Autópálya játék Típusok
5,0
Carrera Autópálya játék FIRST - 63044 Peppa malac
Autópálya játék - analóg, pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03565
5,0
Hot Wheels Monster Trucks Mega-Wrex versus Crushzilla az arénában
Hot Wheels - méretarány 1 : 64, ajánlott 4 éves kortól és 6 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2979
Carrera Autópálya játék D132 30022 DTM Bull and Horse - Autópálya játék Típusok
4,7
Carrera Autópálya játék D132 30022 DTM Bull and Horse
Autópálya játék - világító, szétszedhető és verseny, pálya hossza 760 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 32, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
92 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc03559
4,7
LEGO® City Csimpánzos zúzós kaszkadőr hurok 60338
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 226 db építőelem van
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60338
4,8
Hot Wheels City T-Rex Vontató fény- és hanghatásokkal
Játék autó - 4 éves kortól ajánlott, 63,5 cm hosszú, fényeffektekkel, hanghatásokkal
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2992
5,0
LEGO® City Leütéses kaszkadőr kihívás 60341
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 117 darab építőelem van
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60341
4,0
Hot Wheels Track Builder Tűzpálya
Hot Wheels - szétszedhető és kilövő, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 64, ajánlott 6 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
Leárazás -8 %
16 590 Ft 17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05390
5,0
Hot Wheels Mario Kart Kong szigete versenypálya
Hot Wheels - ajánlott 5 éves kortól
29 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05393

Autópálya játékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...

Autópálya játékok

A Autópálya játékok kategóriában összesen 103 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó autópálya játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább autópálya játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb autópálya játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: autópálya játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ