AlzaBoxy CZ, SK,HU 30 dnů na vrácení

Autópálya játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Alsó korhatár
1,5 éves kortól
10 éves kortól
-
Sín típusa
Szétszedhető
(63)
Elektromos
(40)
Analóg
(16)
Vario
(16)
Mechanikus
(13)
Funkció
Fényeffektek
(24)
Lendkerék
(7)
Hangeffektek
(9)
Egyedi beállítás minden autónál
(13)
Digitális autó pályarendszer
(4)

Az autópálya játékok mosolyt csalnak minden kis autóversenyző arcára. Gyermeked akár kedvenc mesehőseivel is száguldozhat. Milyen típusokat találhatunk a piacon, és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek? Olvass tovább, hogy megtudd, mi mindent is kínál egy játék autópálya.

Tovább

Az autópálya játékok különböző formákat ölthetnek

Minden autópálya játék egy kicsit más. Ez különösen igaz a mechanikus játékokra, amelyek különböző módon, rugók és karok segítségével küldik az autókat a pályára. De akár a Hot Wheels, akár más távirányítós autópálya játékok érdekelnek, nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találod meg álmaid kedvencét. Nézzünk meg részletesebben néhány alapvető típust:

  • A mechanikus autópálya játékok elektromos áram nélkül működnek. Az autó kilövők a csomagolás részét képezik.
  • Az elektromos autópálya játékok elemeket igényelnek, de az autók gyorsabban és hosszabb ideig futnak.
  • A távirányítós autópálya játékok lehetővé teszik az autók sebességének szabályozását, amit az éles kanyarokban minden bizonnyal értékelni fogsz.
  • A világító autópálya játékok lenyűgöző látványt nyújtanak éjszaka, kikapcsolt fények mellett.
  • Egy fából készült autópálya játék igazán jó választás gyermekeknek 4 éves korig, mivel ez sokkal többet kibír. Nem rendelkezik semmilyen meghajtóval, azonban a fa játék autópálya munkaigényesebb gyártása az árban tükröződik.

Elektromos autópálya játék - bevezetés a technológia világába

Az elektromos autópálya játékok elemekkel és elektromossággal működnek. Az autókat minden versenyző saját távirányítóval irányíthatja. Az elektromos autópálya játék nemcsak arra jó, hogy néhány órára lekösse a gyerekeket, hanem bevezeti őket az elektronika világába is. Bár az elektromos autópálya játékok elemeket igényelnek, sokkal gyorsabbak, mint más típusok.

A távirányítós autópálya játék általában legalább 2 autó irányítását teszi lehetővé, így akár baráti vagy családi versenyt is szervezhetsz.

A fa autópálya játék a kicsiknek is alkalmas

A fa autópálya játékok elsősorban a kisebb gyermekek számára készülnek. Fából készült konstrukciójának köszönhetően több órányi nagyobb igénybevételt jelentő játékot és gyermeki bánásmódot is kibír. A fa autópálya játék általában nem tartalmaz olyan apró részeket, amelyek veszélyesek lehetnek a kisebb gyermekek számára. A termékleírásban azonban mindig ellenőrizd az ajánlott életkort.

Játék autópálya - a legkisebb versenyzők számára

Az autópálya játék nagyszerű módja lehet a motoros készségek fejlesztésének és a fantázia kibontakoztatásának. Szép számmal kapható különböző típusú autópálya játék a kisebbeknek is. A kínálatban található például elektromos autópálya játék vagy fa autópálya játék a kicsiknek. Nagyon fontos, hogy tartsuk magunkat a termék életkori ajánlásához, mert a különböző életkorú gyermekeknek szánt autópálya játékok mérete és bonyolultsági szintje eltérő lehet.

Szeretnéd tudni, hogy mások szerint melyik a legjobb autópálya játék? A vélemények alapján rangsorolt kínálatból megtudhatod.

Világító autópálya játékok - egy autó, amely mindenkit elvarázsol

A világító autópálya játékok azok közé a dolgok közé tartoznak, amit bárki megirigyelhet. Az egyes darabok elég nagyok, ezért gyermekeknek már hároméves kortól alkalmasak. Fényjátékot hoznak létre a sötétben, csak vigyázz a háziállatokra, nehogy tönkretegyék a pályát, miközben a mozgó fényeket kergetik. Népszerű változat a kivilágított játék autópálya híddal.

i

A készlet általában tartalmazza a világító autópálya játékok egyes részeit, 2 autót és az ahhoz szükséges elemeket. Az autópálya játék akár több száz darabból is állhat. Már maga a játék autópálya összeszerelése is nagyon jó móka. A tartozékok és az autó a világító autópályához külön is megvásárolhatók.

A Hot Wheels autópálya játékok sok akciót kínálnak

A Hot Wheels autópálya játékok az akciódús versenyzés világába kalauzolnak el, őrült formatervezésű autókkal. A készletek gyakran kompatibilisek egymással, így kombinálhatod őket, hogy hosszabb versenypályát hozz létre. A Hot Wheels autópálya játékok készletei közül nem hiányozhatnak az olyan különféle érdekes kiegészítők, mint az ugratók, a felvonók vagy az autót megragadó óriáscápa.

A Carrera autópálya játék forma 1-es pilótát farag belőled

A Carrera autópálya játék lehetővé teszi, hogy bekerülj a Rally és a forma 1-es versenyzők világába. A távirányító segítségével irányíthatod az autók sebességét, és versenyezhetsz barátaiddal. A Carrera játék autópálya a tervezésének köszönhetően közelebb áll a valósághoz. A versenypálya úgy néz ki, mint az igazi, de olyan részeket is találsz rajta, ahol az autók fejjel lefelé mennek. A Carrera autók valódi versenyautók méretarányos modelljei.

A LEGO® Stuntz autópálya játék összerakása is nagyon jó szórakozás

A LEGO® autópálya játékok nemcsak a gyermekek, hanem a felnőtt építőjáték rajongók kreativitását és építési készségeit is bővíthetik. A LEGO® Stuntz autópálya játék nemcsak a pályán történő száguldozással, hanem a készlet építésével is sokáig elszórakoztat. Ez a játék autópálya nagyobb gyerekeknek vagy tapasztalt építőknek ajánlott.

A vonatpályák bepillantást engednek a gyerekeknek a vasút világába

A vonatpályák népszerűek a fiatal, de a felnőtt vasútmodell-rajongók körében is. A vonatpálya ugyanazon az elven működik, mint a klasszikus autópálya játék. Fából készült, elektromos és műanyag vonatpályák közül választhatsz minden korosztály számára. A pálya összerakása fejleszti a kézügyességet, a város megépítése vagy a történetek kitalálása pedig a kreativitást.

LEGO® autópálya játék
LEGO® autópálya játék

Autópálya játék - vonatpálya
Vonatpálya

A Verdák autópálya játékok a népszerű Verdák sorozat hőseit hozzák el a gyerekekhez

Egy Verdák autópálya játék nagyszerű ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik nagy rajongói a Verdák filmsorozatnak. Egy ilyen játék autópálya híres és népszerű autók versenyei számára biztosít helyszínt, amelyek tele vannak szórakozással és izgalommal. Az autópálya játékok mellé leggyakrabban Villám McQueen, Matuka vagy Sally kisautó kerül.

A Mancs őrjárat autópálya játék ideális ajándék a sorozat igazi rajongóinak

A Mancs őrjárat autópálya játék az egyik legnépszerűbb rajzfilmsorozat alapján készült. Gyermeked választhat a szereplők közül és élvezheti a versenyt kedvenc hősével, például Chase-szel, Rubble-lel vagy Marshall-lal. Ezek az autópálya játékok különböző karaktereket tartalmazhatnak a sorozatból, amelyekből egy nagy gyűjteményt hozhatsz létre.

Minyonok autópálya játékok sárga mókamesterekkel

A Minyonok autópálya játékok a népszerű minionok figuráit és autóit tartalmazzák. A Gru és a Minyonok című híres filmekből ismerheted őket. Találkozhatsz a világ leghíresebb pantomimeseivel és autóikkal, például Bobbal, Stuarttal és Ottóval. Így a gyerekek összegyűjthetik kedvenc sárga lényeiket egy nagy gyűjteménybe.

Verdák autópálya játék
Villám McQueen

Mancs őrjárat autópálya játék
Chase járőrkocsija

Minyonok játék autópálya
Minyon - Otto

i

Régi versenypályádnak szüksége van pótalkatrészekre, vagy szeretnéd egy kicsit kibővíteni az autópálya játék készletedet? Ne lógasd az orrod. Bármilyen márkájú versenypályához vásárolhatsz tartozékokat vagy versenyautót.

Derítsd ki az autópálya játékok méretarányát és méretét

A pálya hossza mellett a játék autópálya méretére is hatással van a méretarány. A kisebb méretarány olcsóbb és kompaktabb, ezért kisebb helyiségekbe is alkalmas, míg a nagyobb pályák nagyobb teljesítményű és gyorsabb járműveket kínálnak.

Megfizethetőbb autópálya játékok után keresgélsz? Használt játék részlegünk érdekes ajánlatokat rejt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Carrera GO 62562 DTM High Power Racers Szállításra kész > 5 db
Autópálya játék - analóg és vario, pálya hossza 900 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
45 690 Ft

2.
Autópálya játék - kilövő, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 64, ajánlott 6 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
10 390 Ft

3.
Carrera FIRST - 63037 Verdák Friends Race Szállításra kész 4 db
Autópálya játék - elektromos és szétszedhető, pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
16 790 Ft

Még több
127 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Carrera FIRST - 63037 Verdák Friends Race
Autópálya játék - elektromos és szétszedhető, pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
16 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz18050
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Hot Wheels City Garázs sárkánnyal
Autópálya játék - mechanikus és kilövő, utak száma a pályán 1, egyéni beállítások minden autóhoz, ajánlott 4 éves kortól és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
75 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2976
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
SCX Original GT Race
Autópálya játék - elektromos és szétszedhető, pálya hossza 330 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 32, ajánlott 4 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, 25 darab, anyaga műanyag és fém
65 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAtd00159
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Carrera Autópálya játék D132 30023 Race to Victory - Autópálya játék Típusok
5,0
Carrera Autópálya játék D132 30023 Race to Victory
Autópálya játék - világító, elektromos és szétszedhető, pálya hossza 800 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 24, távirányítás, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
119 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAkc03560
4,0
Carrera FIRST - 63039 Verdák Piston Cup
Autópálya játék - elektromos, pálya hossza 290 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
16 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz18048
4,8
LEGO® City Vakmerő skorpió kaszkadőr motorkerékpár 60332
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 15 darab építőelem van
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60332
3,7
Hot Wheels Track Builder Autópálya csomag verseny kiegészítőkkel
Autópálya játék - kilövő, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 64, ajánlott 6 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
10 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05389
5,0
Sötétben világító pálya, 220 elem + játékautó LED-del
Autópálya játék - világító, szétszedhető, utak száma a pályán 1, ajánlott 3 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, 220 darab, anyaga műanyag
10 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif16064
4,5
Carrera FIRST - 63031 Mancs őrjárat
Autópálya játék - elektromos, pálya hossza 290 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz08500
4,2
Carrera GO 63517 Hot Wheels Autópálya játék
Autópálya játék - elektromos, pálya hossza 530 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 5 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02953
4,7
LEGO® City Csimpánzos zúzós kaszkadőr hurok 60338
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 226 darab építőelem van
18 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60338
Carrera GO 62562 DTM High Power Racers
Autópálya játék - analóg és vario, pálya hossza 900 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
45 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3334
4,0
Carrera FIRST - 63038 Verdák Power Duell
Autópálya játék - elektromos, pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
14 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz18051
Carrera Autópálya játék D132 30027 Peak Performance - Autópálya játék Típusok
5,0
Carrera Autópálya játék D132 30027 Peak Performance
Autópálya játék - világító, elektromos és szétszedhető, pálya hossza 840 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 24, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része
129 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAkc03561
4,3
Mancs őrjárat őrtorony
Autópálya játék - szétszedhető, pálya hossza 51 cm, utak száma a pályán 1, ajánlott 3 éves kortól, pálya, figurák és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
30 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05286
Carrera Autópálya játék D132 30019 Grand Victory Lane - Autópálya játék Típusok
5,0
Carrera Autópálya játék D132 30019 Grand Victory Lane
Autópálya játék - digitális, távirányítás, ajánlott 8 éves kortól
130 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc03558
5,0
Mancs őrjárat Film A város megmentése
Autópálya játék - szétszedhető, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 55, ajánlott 3 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21512
5,0
Carrera Autópálya játék GO 62551 Ferrari Pro Speeders
Autópálya játék - elektromos és szétszedhető, pálya hossza 860 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
40 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03570
5,0
LEGO® City Cápatámadás kaszkadőr kihívás 60342
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 122 darab építőelem van
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60342
5,0
LEGO® City Leütéses kaszkadőr kihívás 60341
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 117 db építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60341
5,0
LEGO® City Kaszkadőr aréna dupla hurokkal 60339
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 598 db építőelem van
48 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60339
5,0
Hot Wheels Monster Trucks Mega-Wrex versus Crushzilla az arénában
Autópálya játék - méretarány 1 : 64, ajánlott 4 éves kortól és 6 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2979
Carrera Autópálya játék FIRST - 63044 Peppa malac - Autópálya játék Típusok
5,0
Carrera Autópálya játék FIRST - 63044 Peppa malac
Autópálya játék - analóg, pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
17 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03565
Carrera GO 63521 Disney Cars 3 - GLOW
Autópálya játék - akkumulátoros és analóg, pálya hossza 430 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, hangeffektek, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3339

Autópálya játékok

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...

Autópálya játékok

A Autópálya játékok kategóriában összesen 127 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó autópálya játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább autópálya játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb autópálya játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: autópálya játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ