A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Autópálya játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
1,5 éves kortól
10 éves kortól
-

Az autópálya játékok mosolyt csalnak minden kis autóversenyző arcára. Gyermeked akár kedvenc mesehőseivel is száguldozhat. Milyen típusokat találhatunk a piacon, és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek? Olvass tovább, hogy megtudd, mi mindent is kínál egy játék autópálya.

Tovább

Az autópálya játékok különböző formákat ölthetnek

Minden autópálya játék egy kicsit más. Ez különösen igaz a mechanikus játékokra, amelyek különböző módon, rugók és karok segítségével küldik az autókat a pályára. De akár a Hot Wheels, akár más távirányítós autópálya játékok érdekelnek, nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találod meg álmaid kedvencét. Nézzünk meg részletesebben néhány alapvető típust:

  • A mechanikus autópálya játékok elektromos áram nélkül működnek. Az autó kilövők a csomagolás részét képezik.
  • Az elektromos autópálya játékok elemeket igényelnek, de az autók gyorsabban és hosszabb ideig futnak.
  • A távirányítós autópálya játékok lehetővé teszik az autók sebességének szabályozását, amit az éles kanyarokban minden bizonnyal értékelni fogsz.
  • A világító autópálya játékok lenyűgöző látványt nyújtanak éjszaka, kikapcsolt fények mellett.
  • Egy fából készült autópálya játék igazán jó választás gyermekeknek 4 éves korig, mivel ez sokkal többet kibír. Nem rendelkezik semmilyen meghajtóval, azonban a fa játék autópálya munkaigényesebb gyártása az árban tükröződik.

Elektromos autópálya játék - bevezetés a technológia világába

Az elektromos autópálya játékok elemekkel és elektromossággal működnek. Az autókat minden versenyző saját távirányítóval irányíthatja. Az elektromos autópálya játék nemcsak arra jó, hogy néhány órára lekösse a gyerekeket, hanem bevezeti őket az elektronika világába is. Bár az elektromos autópálya játékok elemeket igényelnek, sokkal gyorsabbak, mint más típusok.

A távirányítós autópálya játék általában legalább 2 autó irányítását teszi lehetővé, így akár baráti vagy családi versenyt is szervezhetsz.

A fa autópálya játék a kicsiknek is alkalmas

A fa autópálya játékok elsősorban a kisebb gyermekek számára készülnek. Fából készült konstrukciójának köszönhetően több órányi nagyobb igénybevételt jelentő játékot és gyermeki bánásmódot is kibír. A fa autópálya játék általában nem tartalmaz olyan apró részeket, amelyek veszélyesek lehetnek a kisebb gyermekek számára. A termékleírásban azonban mindig ellenőrizd az ajánlott életkort.

Játék autópálya - a legkisebb versenyzők számára

Az autópálya játék nagyszerű módja lehet a motoros készségek fejlesztésének és a fantázia kibontakoztatásának. Szép számmal kapható különböző típusú autópálya játék a kisebbeknek is. A kínálatban található például elektromos autópálya játék vagy fa autópálya játék a kicsiknek. Nagyon fontos, hogy tartsuk magunkat a termék életkori ajánlásához, mert a különböző életkorú gyermekeknek szánt autópálya játékok mérete és bonyolultsági szintje eltérő lehet.

Szeretnéd tudni, hogy mások szerint melyik a legjobb autópálya játék? A vélemények alapján rangsorolt kínálatból megtudhatod.

Világító autópálya játékok - egy autó, amely mindenkit elvarázsol

A világító autópálya játékok azok közé a dolgok közé tartoznak, amit bárki megirigyelhet. Az egyes darabok elég nagyok, ezért gyermekeknek már hároméves kortól alkalmasak. Fényjátékot hoznak létre a sötétben, csak vigyázz a háziállatokra, nehogy tönkretegyék a pályát, miközben a mozgó fényeket kergetik. Népszerű változat a kivilágított játék autópálya híddal.

i

A készlet általában tartalmazza a világító autópálya játékok egyes részeit, 2 autót és az ahhoz szükséges elemeket. Az autópálya játék akár több száz darabból is állhat. Már maga a játék autópálya összeszerelése is nagyon jó móka. A tartozékok és az autó a világító autópályához külön is megvásárolhatók.

A Hot Wheels autópálya játékok sok akciót kínálnak

A Hot Wheels autópálya játékok az akciódús versenyzés világába kalauzolnak el, őrült formatervezésű autókkal. A készletek gyakran kompatibilisek egymással, így kombinálhatod őket, hogy hosszabb versenypályát hozz létre. A Hot Wheels autópálya játékok készletei közül nem hiányozhatnak az olyan különféle érdekes kiegészítők, mint az ugratók, a felvonók vagy az autót megragadó óriáscápa.

A Carrera autópálya játék forma 1-es pilótát farag belőled

A Carrera autópálya játék lehetővé teszi, hogy bekerülj a Rally és a forma 1-es versenyzők világába. A távirányító segítségével irányíthatod az autók sebességét, és versenyezhetsz barátaiddal. A Carrera játék autópálya a tervezésének köszönhetően közelebb áll a valósághoz. A versenypálya úgy néz ki, mint az igazi, de olyan részeket is találsz rajta, ahol az autók fejjel lefelé mennek. A Carrera autók valódi versenyautók méretarányos modelljei.

A LEGO® Stuntz autópálya játék összerakása is nagyon jó szórakozás

A LEGO® autópálya játékok nemcsak a gyermekek, hanem a felnőtt építőjáték rajongók kreativitását és építési készségeit is bővíthetik. A LEGO® Stuntz autópálya játék nemcsak a pályán történő száguldozással, hanem a készlet építésével is sokáig elszórakoztat. Ez a játék autópálya nagyobb gyerekeknek vagy tapasztalt építőknek ajánlott.

A vonatpályák bepillantást engednek a gyerekeknek a vasút világába

A vonatpályák népszerűek a fiatal, de a felnőtt vasútmodell-rajongók körében is. A vonatpálya ugyanazon az elven működik, mint a klasszikus autópálya játék. Fából készült, elektromos és műanyag vonatpályák közül választhatsz minden korosztály számára. A pálya összerakása fejleszti a kézügyességet, a város megépítése vagy a történetek kitalálása pedig a kreativitást.

LEGO® autópálya játék
LEGO® autópálya játék

Autópálya játék - vonatpálya
Vonatpálya

A Verdák autópálya játékok a népszerű Verdák sorozat hőseit hozzák el a gyerekekhez

Egy Verdák autópálya játék nagyszerű ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik nagy rajongói a Verdák filmsorozatnak. Egy ilyen játék autópálya híres és népszerű autók versenyei számára biztosít helyszínt, amelyek tele vannak szórakozással és izgalommal. Az autópálya játékok mellé leggyakrabban Villám McQueen, Matuka vagy Sally kisautó kerül.

A Mancs őrjárat autópálya játék ideális ajándék a sorozat igazi rajongóinak

A Mancs őrjárat autópálya játék az egyik legnépszerűbb rajzfilmsorozat alapján készült. Gyermeked választhat a szereplők közül és élvezheti a versenyt kedvenc hősével, például Chase-szel, Rubble-lel vagy Marshall-lal. Ezek az autópálya játékok különböző karaktereket tartalmazhatnak a sorozatból, amelyekből egy nagy gyűjteményt hozhatsz létre.

Minyonok autópálya játékok sárga mókamesterekkel

A Minyonok autópálya játékok a népszerű minionok figuráit és autóit tartalmazzák. A Gru és a Minyonok című híres filmekből ismerheted őket. Találkozhatsz a világ leghíresebb pantomimeseivel és autóikkal, például Bobbal, Stuarttal és Ottóval. Így a gyerekek összegyűjthetik kedvenc sárga lényeiket egy nagy gyűjteménybe.

Verdák autópálya játék
Villám McQueen

Mancs őrjárat autópálya játék
Chase járőrkocsija

Minyonok játék autópálya
Minyon - Otto

i

Régi versenypályádnak szüksége van pótalkatrészekre, vagy szeretnéd egy kicsit kibővíteni az autópálya játék készletedet? Ne lógasd az orrod. Bármilyen márkájú versenypályához vásárolhatsz tartozékokat vagy versenyautót.

Derítsd ki az autópálya játékok méretarányát és méretét

A pálya hossza mellett a játék autópálya méretére is hatással van a méretarány. A kisebb méretarány olcsóbb és kompaktabb, ezért kisebb helyiségekbe is alkalmas, míg a nagyobb pályák nagyobb teljesítményű és gyorsabb járműveket kínálnak.

Megfizethetőbb autópálya játékok után keresgélsz? Használt játék részlegünk érdekes ajánlatokat rejt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
109 termék
Carrera Autópálya játék FIRST - 63043 Peppa malac - Autópálya játék Típusok
5,0
Carrera Autópálya játék FIRST - 63043 Peppa malac
Autópálya játék - analóg, pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
13 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03564
Hot Wheels City Versenytorony
Hot Wheels - szétszedhető, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 64, ajánlott 3 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
24 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc05388
5,0
LEGO® City Kaszkadőr aréna dupla hurokkal 60339
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 598 darab építőelem van
46 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: LO60339
5,0
Carrera D124 23630 Born to Perform
Autópálya játék - digitális, vezeték nélküli vezérlők, ajánlott 10 éves kortól
245 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAnk006470
5,0
Carrera D132 30015 DTM Speed Memories
Autópálya játék - pálya hossza 730 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 32, vezeték nélküli vezérlők, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
175 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAnk006401
5,0
SCX Original GT Race
Autópálya játék - szétszedhető, pálya hossza 330 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 32, ajánlott 4 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, 25 darab, anyaga műanyag és fém
65 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAtd00159
5,0
Buddy Toys Fast Looper Autópálya
Autópálya játék - világító, szétszedhető, pálya hossza 630 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
19 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif10229
3,3
Carrera GO 62561 DTM High Speed Show
Autópálya játék - vario, pálya hossza 890 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
286 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2536
Carrera FIRST - 63045 Mickey´s Fun Race - Autópálya játék Típusok
Carrera FIRST - 63045 Mickey´s Fun Race
Autópálya játék - pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
15 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2534
Hot Wheels Monster Trucks Arena: kihívás a Rhinomita játékkészlethez
Autópálya játék - mechanikus, ajánlott 4 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6109
Hot Wheels City Éhes kobra megtámadja a pizzériát
Autópálya játék - analóg, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 64, ajánlott 3 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6106
Carrera D124 23632 Mix and Race - Autópálya játék Ingyenes
szállítás boltjainkba
Carrera D124 23632 Mix and Race
Autópálya játék - digitális, pálya hossza 1390 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 24, vezeték nélküli vezérlők, ajánlott 10 éves kortól, pálya, útmutató és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
698 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls2537
Cars Menekülés Frank elől
Autópálya játék - mechanikus, ajánlott 4 éves kortól és 3 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
12 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6110
Hot Wheels Extrém hiper hurok
Autópálya játék - szétszedhető, analóg és kilövő, utak száma a pályán 2, ajánlott 4 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
23 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6104
Carrera GO 62563 GT Super Challenge
Autópálya játék - analóg és vario, pálya hossza 630 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, vezeték nélküli vezérlők, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
45 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls3335
Carrera FIRST - 63046 Mickey on Tour - Autópálya játék Típusok
Carrera FIRST - 63046 Mickey on Tour
Autópálya játék - pálya hossza 240 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 50, ajánlott 3 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag
46 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2535
Teddies Színes rugalmas pálya 138 db - Autópálya játék Típusok
Teddies Színes rugalmas pálya 138 db
Autópálya játék - szétszedhető, ajánlott 3 éves kortól, 138 darab, anyaga műanyag
17 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls434
Láda tele játékokkal "Oliver"
Tematikus játékszett - a készlet tartalmaz gyöngysor 3D - Cars 3, Merkur mini készlet, összecsukható autók VAN, vasúti pálya fából készült sínekkel és kiegészítőkkel, készlet kis régészek és plüssállatok számára, a láda tárolódobozként szolgál, 3 éves korú gyermekek számára
25 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAkc03578
2,0
Buddy Toys Rivals Bridge
Autópálya játék - szétszedhető, analóg és verseny, pálya hossza 440 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 6 éves kortól, pálya és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
12 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif10227
Carrera GO Challenger 68002 F1
Autópálya játék - analóg és vario, pálya hossza 600 cm, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 43, vezeték nélküli vezérlők, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
20 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3340
5,0
Carrera GO 62559 Disney Cars - Glow
Autópálya játék - analóg és vario, pálya hossza 620 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, vezeték nélküli vezérlők, ajánlott 6 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
46 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls3333
5,0
Carrera D132 30015 DTM Speed Memories
Autópálya játék - pálya hossza 730 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 32, vezeték nélküli vezérlők, ajánlott 8 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, anyaga műanyag és fém
167 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAnk006401
5,0
Carrera D132 30016 Spirit of Speed
Autópálya játék - világító, digitális, pálya hossza 800 cm, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 24, ajánlott 8 éves kortól és 3 kisautó a csomag része
102 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAnk006402
3,0
SCX Compact Formula Challenge
Autópálya játék - pálya hossza 230 cm, utak száma a pályán 2, méretarány 1 : 43, ajánlott 4 éves kortól, pálya, útmutató és 2 kisautó a csomag része, 20 darab, anyaga műanyag és fém
20 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAtd00158

Autópálya játékok

Autópálya játékok

A Autópálya játékok kategóriában összesen 109 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó autópálya játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább autópálya játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb autópálya játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: autópálya játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ