Kedves Vásárlóink! A vonatkozó kormányrendelet értelmében bemutatótermünk minden nap 8 és 20 óra között tart nyitva, miközben betartjuk a 10 négyzetméterenként maximum 1 vásárló szabályt (egyszerre max. 200 vásárló tartózkodhat az üzletben).
A vásárlás jövője Microsoft 365 ucho

Tabletek (táblagépek)

Márka/modellek

A tabletek vagy táblagépek univerzális méretű eszközök, és az okostelefonok és a laptopok közötti átmenetet képviselik. Alkalmasak játékra, internetes szörfözésre, tartalomfogyasztásra és kreatív munkára is. Különböző méretű kijelzővel, operációs rendszerrel, kialakítással, felszereléssel és jellemzőkkel rendelkeznek.

Tovább

Mire figyeljünk egy tablet kiválasztásakor?

Egy táblagép kiválasztásakor, az első tényező, ami alapján döntünk a kijelző mérete, ebből következik a tablet ajánlott felhasználási területe és sok esetben a teljesítménye is. Nagyon fontos szempont a tablet belső memóriája is, mivel nem minden táblagép rendelkezik memóriakártya-foglalattal a bővítéshez.

Tablet kijelzőméret

Általánosságban megállapítható, hogy ahol a mobiltelefon képátlója végződik, ott kezdődik a tablet és ahol a táblagép végetér ott kezdődik a laptop. Vannak átfedések is az eszközök között, bizonyos felhasználási területre is más képátló az ideális.

7 és 8 colos kis tabletek

Rögtön a phabletek után következnek, a tabletek egyharmada tartozik ebbe a mérettartományba. Ebben a kategóriában nagyon népszerűek a gyerektabletek vagy az utazásra szánt, nagyon könnyű táblagépek, legismertebbek közé tartoznak az iPad Mini, Lenovo TAB vagy a Huawei MatePad modellek. Jellemző rájuk a kisebb tárhely és elsődleges felhasználási területük a tartalomfogyasztás és szociális média.

Gyerektablet
Nagyon népszerű Jégvarázs 8 colos tablet

9 és 10 colos tabletek

Míg a 9 colos tabletek rétegterméknek számítanak, a 10 col körüli kijelzőméret a leggyakoribb táblagép átmérő. Ez a mérettartomány tekinthető univerzálisnak egy tablet esetében, lehet rajta filmeket nézni, nem túl nagy és ormótlan, szóval könnyen szállítható, ha billentyűzetet kapcsolunk hozzá, akkor a tableten szövegeket írhatunk, táblázatokat szerkeszthetünk.

Nagy tabletek

Ebbe a csoportba tartoznak az igazi munka tabletek. Itt válik nagyon képlékennyé a határ táblagép és tablet PC között. A tablethez például Bluetooth kapcsolattal billentyűzetet csatlakoztathatunk, a különböző tablet operációs rendszerek is egyre több perifériát támogatnak, nem muszáj csak egy stylus-ra hagyatkozni. A nagy tableten áttekinthető az osztott kijelző és a grafikai munkálatok is könnyebbek.

Táblagép tárhely

Nagyon fontos tényező egy tablet esetében, annak fényében, hogy sok esetben a háttértár nem bővíthető. Gondolni kell arra, hogy az operációs rendszernek is kell hely, így tovább csökken a belső memória kapacitása az alkalmazások, adatok számára.

Tablet 8 GB tárhellyel

Manapság rendkívül ritka, csak a gyermek tabletek csoportjára jellemző. Az ilyen típusú táblagépek esetében szinte elengedhetetlen a memóriakártya-slot, amiról lejátszthatók a mesék és egyéb tartalmak. Alapkövetelmény egy helytakarékos operációs rendszer, ami leggyakrabban az Andoid Nougat.

Tablet 32 GB vagy 64 GB tárhellyel

A legtöbb tablet ebbe a halmazba tartozik, a legfontosabb gyártók gyakran nyúlnak ehhez a tárhelymennyiséghez, mivel alacsonyan lehet tartani a táblagép árát és nem lesz szűkös a belső memória sem. Általános használatra tökéletesen megfelel, de nem hátrány, ha van memóriakártya foglalat.

Tablet háttértár 256 GB felett

Ezen a szinten lepünk be a professzionális tabletek világába, az ár 200 000 Ft környékén indul. Kényelmesen lehet dolgozni igényes grafikus alkalmazásokkal, a nagy tárhely mindig nagy teljesítménnyel is párosul. Ebben az osztályban rengeteg Apple iPad táblagépet találunk, közülük is kiemelkedik az iPad Pro sorozat.

Tablet 1 TB tárhellyel
iPad Pro 1 TB háttértárral

Táblagép operációs rendszer szerint

Ha tartalomfogyasztáson kívül másra is szeretnénk használni a táblagépet, fontos szempont számunkra az operációs rendszer is, mivel ez meghatározza, hogy milyen alkalmazások lesznek számunkra elérhetőek.

Android tabletek

A táblagépek között fölényben vannak az Androidos tabletek. Az Android táblagépek általában a legolcsóbbak is, egy meglehetősen nyitott rendszerről van szó, a Google Play áruházban végtelen mennyiségű alkalmazás érhető el és használható. Így egy Androidos tablet könnyen testre szabható, azonban a nyitottságnak hátrányai is vannak, ami az alkalmazások és hardver összehangoltassanak a hiányában mutatkozhatnak meg.

iOS tabletek – iPad

Az Androiddal ellentétben az iOS zártabb rendszer, azonban az Apple nagyon ügyel a teljesítmény optimalizálására. Ezért fordulhat elő az, hogy bizonyos alkalmazások (például az Adobe csomag szoftverei) gördülékenyebben futnak egy iPad táblagépen, mint egy ugyanolyan teljesítményű Android tableten. Az iPadOS operációs rendszer 2019-es megjelenésével a desktop verzióból kerültek át frissítések, így például egy iPad Pro képes tökéletesen bármilyen laptopot helyettesíteni.

Windows tabletek

A Windows operációs rendszer a tablet PC gépekre jellemző, tipikus képviselőik a különböző Microsoft Surface termékek. Esetükben a billentyűzet vagy leválasztható, vagy nem is a csomagolás része, így aki Windows operációs rendszerhez szokott, nem kell nélkülöznie azt táblagép esetében sem. Hasonló kategóriába tartoznak az Asus tabletek, amelyek valójában átalakítható laptopok tablet üzemmóddal.

iOS és iPadOS Android Windows
stabil és megbízható
az alkalmazások széles köre áll rendelkezésre
az alkalmazások jó minőségűek
a frissítések a régebbi eszközökön is elérhetőek

csak az iPad-en érhető el
nem támogatja a memóriakártya használatát
nagy mértékben testre szabható
memóriakártyák támogatása
több százezer ingyenes alkalmazás

inkompatibilitási problémák
stabil és alacsony fogyasztású
olcsóbb táblagépeken is elérhető
könnyen kezelhető

kevesebb eszközön található meg
kevesebb és kevésbé hozzáférhető alkalmazások állnak rendelkezésre

Egyéb tablet paraméterek

A kijelző, tárhely és operációs rendszer hármasán kívül léteznek további fontos táblagép paraméterek is.

Táblagép rendszermemória

 • Tablet 1 GB-ig – általános, egyszerű használat (néhány egyszerű alkalmazás, alkalmi internethasználat).
 • Táblagép 1,5 GB RAM – az operációs rendszer zavartalan működése az interneten való könnyed szörfözéssel és egyszerű játékokkal.
 • Tablet 2 GB RAM – szörfözés az interneten és a játékok zökkenőmentesen. Egyidejűleg több futó alkalmazás esetén is.
 • Táblagép 3 GB RAM – akadásmentesen működik, több folyamat egyidejű futtatása esetén is.
 • Tablet 4 GB és felette – a tablet munka során is teljesen simán fut, még erőforrásigényes műveletek során is. A legigényesebb felhasználók számára.

Tablet váz

 • Műanyag – a műanyag tabletek olcsóbbak, de egy idő után elkezdhetnek nyikorogni és kevésbé jól bírják a mindennapi használatot.
 • Fém tablet – szilárd és robusztus konstrukció, különösen monolitikus kivitel esetén, amikor az akkumulátor nem kivehető.

Hasznos táblagép technológiák, tulajdonságok és funkciók

 • Irodai alkalmazások - lehetővé teszik az utazás közbeni, vagy a kanapé kényelméből való munkát.
 • 3G/LTE modem - lehetővé teszi az internethez való csatlakozást a WiFi hálózaton kívül is.
 • Ujjlenyomat-olvasó – gyorsan feloldja a táblagépet az ujjlenyomatod beolvasásával. tipikus példája az iPad esetében alkalmazott Touch ID.
 • Vízállóság – a vízálló tablet túléli a nedvességet vagy az esőt.
 • Bluetooth - vezeték nélküli technológia fülhallgatók, hangszórók, billentyűzet stb. csatlakoztatásához.
 • NFC – vezeték nélküli párosítás, például egygombos hangszórókkal.

Tablet kiegészítők

A táblagépek esetében hatványozottan fontosak a kiegészítők, ugyanis az érintőképernyőn kívül nem áll rendelkezésünkre egyéb beviteli eszköz, ezeket külön kell beszerezni.

Tablet billentyűzetek

Legnépszerűbbek a tokba integrált Bluetooth billentyűzetek, amelyek lehetnek utángyártott (Third-party) vagy gyári (például Apple Folio Case) tablet kiegészítők. Egyszerre funkcionálnak tartóként és beviteli eszközként is. Az Apple iPad esetében a Bluetooth kapcsolaton kívül, Smart Connector csatlakozón keresztül is tudunk perifériát használni.

Tablet érintőceruza

Az érintőképernyők ikonikus kiegészítője az érintőceruza, más néven stylus. Rajzoláshoz, grafikus munkákhoz legalkalmasabbak a nyomásérzékelős és dőlésszög érzékelős változatok. Ha tableten végzünk kreatív munkát, fontos az ergonomikus kialakítás és a rövid töltési idő.

Táblagép tokok

A tablet tok ellátja az eszköz védelmét, maga kijelzőt óvja a karcolásoktól és állványként is funkcionál. A szín- és anyaghasználat gyakorlatilag végtelen, azonban népszerűek az ütésálló és vízálló tokok is, így a tablet velünk lehet vízitúrák és kirándulások alatt, ahol egy laptop használata problémákba ütközik.

Billentyűzetes tablet tok
Billentyűzetes tablet tok

A billentyűzetes tablet tokok esetében fokozottan hasznos, ha akad egy fül az érintőceruzának is, így egy kompakt csomagban tudhatjuk az összes fontos kiegészítőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lenovo TAB M10 FHD Plus 4 GB + 64 GB vasszürke Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Tablet - 10,3"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 2,3 GHz-es MediaTek Helio P22T, 4 GB RAM, 64 GB háttértár, max. 256 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, akár 8,5 óra akkumulátor üzemidő, 460g, USB-C, Android 9.0 Pie
-4%
75 660 Ft
72 790 Ft

2.
Lenovo TAB P11 4 + 128GB Grey Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Tablet - 11"-os 2000 × 1200 IPS kijelző, 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 662, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, max. 1024 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 13 Mpx-es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, akár 15 óra akkumulátor üzemidő, 490g, USB-C, Android 10
-1%
109 870 Ft
108 690 Ft

3.
Lenovo Tab M10 FHD Plus 4GB + 128GB Iron Grey + Smart Charging Station Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Tablet - 10,3"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 2,3 GHz-es MediaTek Helio P22T, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, max. 250 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, 460g, USB-C, Android 9.0 Pie
-11%
92 900 Ft
82 790 Ft

Még több
193 tétel
Classic Kategória
Lenovo TAB P11 4 + 128GB Grey
Tablet - 11"-os 2000 × 1200 IPS kijelző, 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 662, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, max. 1024 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 13 Mpx-es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, akár 15 óra akkumulátor üzemidő, 490g, USB-C, Android 10

-1% 109 870 Ft
108 690 Ft áfa nélkül 85 580 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NT210i1
Arany középút
iPad mini 256GB Cellular 2019, ezüst - Tablet
-18%
iPad mini 256GB Cellular 2019, ezüst
Tablet - 7,9"-os 2048 × 1536 Retina kijelző, Apple A12 Bionic, 256 GB belső memória, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3G, 4G/LTE, 8 Mpx-es kamera, 7 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 308g, Lightning, iOS 12

-18% 267 470 Ft
219 990 Ft áfa nélkül 173 220 Ft
Kosárba
Átvehető: P 4.16. - H 4.19.
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NL201o4k
Premium Kategória
iPad Pro 11 ", 256 GB Space Grey 2020
Tablet - 11"-os 2388 × 1668 Liquid Retina kijelző, Apple A12Z, 6 GB RAM, 256 GB tárhely, Wi-Fi, Bluetooth, 12 Mpx-es kamera, 7 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 468g, USB-C, iPadOS

-1% 380 820 Ft
376 790 Ft áfa nélkül 296 690 Ft
Kosárba
Átvehető: P 4.16. - H 4.19.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL202t2e
Lenovo TAB M10 FHD Plus 4 GB + 64 GB vasszürke
Tablet - 10,3"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 2,3 GHz-es MediaTek Helio P22T, 4 GB RAM, 64 GB háttértár, max. 256 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, akár 8,5 óra akkumulátor üzemidő, 460g, USB-C, Android 9.0 Pie

-4% 75 660 Ft
72 790 Ft áfa nélkül 57 310 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NT210h9p35
Alcatel 1T 10 2020 SMART 8092 2/32 Black
Tablet - 10"-os 1280 × 800 TFT kijelző, 1,3 GHz-es MT8167B, 2 GB RAM, 32 GB belső memória, max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 2 Mpx-es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, akár 6 óra akkumulátor üzemidő, 450g, USB-C, Android 10

39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALCT1021g
Lenovo Tab M10 FHD Plus 4GB + 128GB Iron Grey + Smart Charging Station - Tablet
-11%
Lenovo Tab M10 FHD Plus 4GB + 128GB Iron Grey + Smart Charging Station
Tablet - 10,3"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 2,3 GHz-es MediaTek Helio P22T, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, max. 250 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, 460g, USB-C, Android 9.0 Pie

-11% 92 900 Ft
82 790 Ft áfa nélkül 65 190 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NT210h9p46f
Lenovo TAB M8 Full HD 3 + 32 GB Platinum Grey
Tablet - 8"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 2,3 GHz-es MediaTek Helio P22T, 3 GB RAM, 32 GB háttértár, max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 13 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, akár 18 óra akkumulátor üzemidő, 305g, microUSB, Android 9.0 Pie

-1% 61 520 Ft
60 890 Ft áfa nélkül 47 940 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NT210h9n60
Lenovo TAB P11 4+64GB Slate Grey
Tablet - 11"-os 2000 × 1200 IPS kijelző, 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 662, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, max. 250 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 13 Mpx-es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, akár 15 óra akkumulátor üzemidő, 490g, USB-C, Android 10

-1% 102 550 Ft
101 490 Ft áfa nélkül 79 910 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NT210i2
Umax VisionBook 10C LTE
Tablet - 10,1"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 1,6 GHz-es Unicos SC9863, 3 GB RAM, 32 GB háttértár, max. 125 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 5 Mpx-es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, 500g, USB-C, Android 10

-1% 46 760 Ft
46 290 Ft áfa nélkül 36 450 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VB0354c4
iGET Blackview TAB G8 Grey + ingyenes billentyűzet HUN
Tablet - 10,1"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 1,6 GHz-es SC9863A, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 13 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, 530g, USB-C, Android 10

70 500 Ft áfa nélkül 55 510 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IG2101e4a
iPad 10.2 32GB WiFi Űrszürke 2020
Tablet - 10,2"-os 2160 × 1620 Retina kijelző, Apple A12 Bionic, 32 GB tárhely, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 1,2 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 469g, Lightning, iPadOS

-1% 146 370 Ft
144 790 Ft áfa nélkül 114 010 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL202s7a
iGET Blackview TAB G8 Gold + ingyenes billentyűzet HUN
Tablet - 10,1"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 1,6 GHz-es SC9863A, 4 GB RAM, 64 GB háttértár, max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 13 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, 530g, USB-C, Android 10

70 500 Ft áfa nélkül 55 510 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IG2101e3a
iPad 10.2 128GB WiFi Űrszürke 2020
Tablet - 10,2"-os 2160 × 1620 Retina kijelző, Apple A12 Bionic, 128 GB tárhely, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 1,2 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 490g, Lightning, iPadOS

-1% 183 010 Ft
181 090 Ft áfa nélkül 142 590 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL202s7g
Lenovo Yoga Smart Tab 4 + 64 GB LTE
Tablet - 10,1"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 439, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, max. 256 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 570g, USB-C, Android 9.0 Pie

-1% 109 870 Ft
108 690 Ft áfa nélkül 85 580 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NT211t5
Alcatel 1T 10 SMART 8092 + Keyboard
Tablet - 10"-os 1280 × 800 TFT kijelző, 1,3 GHz-es MT8167B, 2 GB RAM, 32 GB háttértár, max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 2 Mpx-es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, akár 6 óra akkumulátor üzemidő, 450g, USB-C, Android 10

49 490 Ft áfa nélkül 38 970 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALCT1021h
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 WiFi szürke
Tablet - 10,4"-os 2000 × 1200 TFT kijelző, 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 662, 3 GB RAM, 32 GB háttértár, max. 1024 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, 472g, USB-C, Android 10

-3% 87 490 Ft
84 990 Ft áfa nélkül 66 920 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SATA1025e1
Lenovo TAB M10 HD 2+32GB Black - Tablet
Lenovo TAB M10 HD 2+32GB Black
Tablet - 10,1"-os 1280 × 800 IPS kijelző, 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 429, 2 GB RAM, 32 GB belső memória, max. 256 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 5 Mpx-es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, akár 7 óra akkumulátor üzemidő, 480g, microUSB, Android 9.0 Pie

55 990 Ft áfa nélkül 44 090 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NT210h9o20
iPad 10.2 128GB WiFi Arany 2020
Tablet - 10,2"-os 2160 × 1620 Retina kijelző, Apple A12 Bionic, 128 GB háttértár, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 1,2 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 490g, Lightning, iPadOS

-1% 183 010 Ft
181 090 Ft áfa nélkül 142 590 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL202s7i
iGET SMART L104
Tablet - 10,1"-os 1280 × 800 IPS kijelző, 2 GHz-es MediaTek MTK8766, 4 GB RAM, 64 GB háttértár, max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 5 Mpx-es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, 580g, microUSB, Android 10

59 890 Ft áfa nélkül 47 160 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: IG2101c1
Huawei MediaPad T3 10 32GB Space Gray
Tablet - 9,6"-os 1280 × 800 IPS kijelző, 1,4 GHz-es Qualcomm MSM 8917, 2 GB RAM, 32 GB háttértár, max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 5 Mpx-es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, 460g, microUSB, Android 7.0 Nougat

-1% 54 600 Ft
53 990 Ft áfa nélkül 42 510 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU1056a2
iPad mini 64GB WiFi 2019, asztroszürke
Tablet - 7,9"-os 2048 × 1536 Retina kijelző, Apple A12 Bionic, 64 GB háttértár, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 7 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 300g, Lightning, iOS 12

146 900 Ft áfa nélkül 115 670 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL201o4a
iPad 10.2 32GB WiFi Arany 2020
Tablet - 10,2"-os 2160 × 1620 Retina kijelző, Apple A12 Bionic, 32 GB belső memória, Wi-Fi, Bluetooth, 8 Mpx-es kamera, 1,2 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 490g, Lightning, iPadOS

-1% 146 370 Ft
144 790 Ft áfa nélkül 114 010 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL202s7c
Alcatel 1T 7 2019 KIDS 1/16 Blue bumper case
Tablet - 7"-os 1024 × 600 TFT kijelző, 1,3 GHz-es MT8321A/D, 1 GB RAM, 16 GB tárhely, max. 125 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 2 Mpx-es kamera, 0,3 Mpx-es szelfikamera, akár 7 óra akkumulátor üzemidő, 245g, microUSB, Android 8.1 Oreo

+ INGYEN Internet Security Bitdefender Mobile Security, Androidhoz, 1 készülékhez, 1 év (elektronikus licenc)

26 990 Ft áfa nélkül 21 250 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALCT1011a
Alcatel 1T 7 2019 KIDS 1/16 Pink bumper case
Tablet - 7"-os 1024 × 600 TFT kijelző, 1,3 GHz-es MT8321A/D, 1 GB RAM, 16 GB háttértár, max. 125 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 2 Mpx-es kamera, 0,3 Mpx-es szelfikamera, akár 7 óra akkumulátor üzemidő, 245g, microUSB, Android 8.1 Oreo

+ INGYEN Internet Security Bitdefender Mobile Security, Androidhoz, 1 készülékhez, 1 év (elektronikus licenc)

-1% 27 390 Ft
26 990 Ft áfa nélkül 21 250 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ALCT1012a

Tabletek (táblagépek)

tabletA legjobb gyerektabletek 2021 A tablet nagyszerű eszközként szolgálhat a gyerekek fejlődésében és oktatásában. De vajon melyiket érdemes...
A GIGABYTE G, AORUS és AERO laptopok a nagy teljesítményű NVIDIA GeForce RTX 3000 szériás grafikus...
A szeptemberi konferencián az Apple bemutatta a várva várt iPad Air 2020-at, amely számos kulcsfontosságú...
Tablet vagy e-book olvasó: melyiket válasszam és miért? Ha e-könyv olvasót szeretnél vásárolni, akkor elgondolkodhatsz, vajon az olvasó vagy a tablet lenne-e jobb...
A kormányzati intézkedések eredményeként otthon kell maradnod a gyermekeddel vagy karanténban vagy? És...
Akár egy errőtől duzzadó gamer laptopot, akár egy irodai notebookot, vagy egy könnyű, hordozható gépet...
További cikkek Összes cikk

Tabletek (táblagépek)

A tabletgépek napjainkban a számítástechnikai ipar gyorsan fejlődő területei. Tökéletesen illeszkednek a modern életstílushoz, ahol szükséges a folyamatos kapcsolattartás a virtuális világgal. A táblagépek ideális eszközök jónéhány kategóriába, ahol a legjobbat nyújtják. Felejtsd el az egyszerűen hordozható, de kisebb teljesítményű netbookokat. Felejtsd el a drága, ultrabookokat. Lépj be a könnyen hordozható készülékek csodálatos világába, ahol a gyors operációs rendszerek az érintésvezérléshez lettek kialakítva.

Napjaink tabletgép trendje

Kínálatunkban Android táblagépeket, Windows tabokat és iOS operációs rendszerű tableteket (iPad) is megtalálsz. Azok, akik telefon funkciókat is szeretnének használni, a tablet és az okostelefonok hibridjeiből, a phablet kategóriából választhatnak.

Alza.hu tablet mindenkinek

Széles kínálatunkban mindenki egyszerűen megtalálhatja azt, amire vágyik. Hogyan válassz tabletet? Először azt kell átgondolnod, mire is fogod elsődlegesen használni, mi az optimális képátló számodra és nem utolsósorban, milyen operációs rendszert szeretnél használni. A megfelelő tablet kiszűrésére használd az egyszerű paraméter választó rendszerünket, amivel pont azokat a kritériumokat tudod megadni, amelyeket a legfontosabbnak tartasz. Kezdd is el, a megfelelő készülék csak rád vár!

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tabletek (táblagépek) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tabletek (táblagépek) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tabletek (táblagépek) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tabletek (táblagépek) vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.