Tabletek (táblagépek)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Kijelző mérete
7 "
14,6 "
- 17,78 cm 37,08 cm
RAM mérete
2 GB
16 GB
- 2048 MB 16384 MB
Tárhely kapacitás
16 GB
2048 GB
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(80)
WiFi
(671)
Bluetooth
(654)
GPS
(342)
A-GPS
(67)
GLONASS
(155)
Akkumulátor kapacitása
28,6 mAh
33280 mAh
-
Funkciók
VoLTE/GSM
(37)
OTG
(189)
Képátvitel TV-re
(9)
Vonalkódolvasó
(7)
Gyorstöltés
(387)
Szűrés

A tabletek vagy táblagépek univerzális méretű eszközök, és az okostelefonok és a laptopok közötti átmenetet képviselik. Alkalmasak játékra, internetes szörfözésre, tartalomfogyasztásra és kreatív munkára is. Különböző méretű kijelzővel, operációs rendszerrel, kialakítással, felszereléssel és jellemzőkkel rendelkeznek.

Tovább

Mire figyeljünk egy tablet kiválasztásakor?

Egy táblagép kiválasztásakor, az első tényező, ami alapján döntünk a kijelző mérete, ebből következik a tablet ajánlott felhasználási területe és sok esetben a teljesítménye is. Nagyon fontos szempont a tablet belső memóriája is, mivel nem minden táblagép rendelkezik memóriakártya-foglalattal a bővítéshez.

Tablet kijelzőméret

Általánosságban megállapítható, hogy ahol a mobiltelefon képátlója végződik, ott kezdődik a tablet és ahol a táblagép végetér ott kezdődik a laptop. Vannak átfedések is az eszközök között, bizonyos felhasználási területre is más képátló az ideális.

7 és 8 colos kis tabletek

Rögtön a phabletek után következnek, a tabletek egyharmada tartozik ebbe a mérettartományba. Ebben a kategóriában nagyon népszerűek a gyerektabletek vagy az utazásra szánt, nagyon könnyű táblagépek, legismertebbek közé tartoznak az iPad Mini, Lenovo TAB vagy a Huawei MatePad modellek. Jellemző rájuk a kisebb tárhely és elsődleges felhasználási területük a tartalomfogyasztás és szociális média.

Gyerektablet
Nagyon népszerű Jégvarázs 8 colos tablet

9 és 10 colos tabletek

Míg a 9 colos tabletek rétegterméknek számítanak, a 10 col körüli kijelzőméret a leggyakoribb táblagép átmérő. Ez a mérettartomány tekinthető univerzálisnak egy tablet esetében, lehet rajta filmeket nézni, nem túl nagy és ormótlan, szóval könnyen szállítható, ha billentyűzetet kapcsolunk hozzá, akkor a tableten szövegeket írhatunk, táblázatokat szerkeszthetünk.

Nagy tabletek

Ebbe a csoportba tartoznak az igazi munka tabletek. Itt válik nagyon képlékennyé a határ táblagép és tablet PC között. A tablethez például Bluetooth kapcsolattal billentyűzetet csatlakoztathatunk, a különböző tablet operációs rendszerek is egyre több perifériát támogatnak, nem muszáj csak egy stylus-ra hagyatkozni. A nagy tableten áttekinthető az osztott kijelző és a grafikai munkálatok is könnyebbek.

Táblagép tárhely

Nagyon fontos tényező egy tablet esetében, annak fényében, hogy sok esetben a háttértár nem bővíthető. Gondolni kell arra, hogy az operációs rendszernek is kell hely, így tovább csökken a belső memória kapacitása az alkalmazások, adatok számára.

Tablet 8 GB tárhellyel

Manapság rendkívül ritka, csak a gyermek tabletek csoportjára jellemző. Az ilyen típusú táblagépek esetében szinte elengedhetetlen a memóriakártya-slot, amiról lejátszthatók a mesék és egyéb tartalmak. Alapkövetelmény egy helytakarékos operációs rendszer, ami leggyakrabban az Andoid Nougat.

Tablet 32 GB vagy 64 GB tárhellyel

A legtöbb tablet ebbe a halmazba tartozik, a legfontosabb gyártók gyakran nyúlnak ehhez a tárhelymennyiséghez, mivel alacsonyan lehet tartani a táblagép árát és nem lesz szűkös a belső memória sem. Általános használatra tökéletesen megfelel, de nem hátrány, ha van memóriakártya foglalat.

Tablet háttértár 256 GB felett

Ezen a szinten lepünk be a professzionális tabletek világába, az ár 200 000 Ft környékén indul. Kényelmesen lehet dolgozni igényes grafikus alkalmazásokkal, a nagy tárhely mindig nagy teljesítménnyel is párosul. Ebben az osztályban rengeteg Apple iPad táblagépet találunk, közülük is kiemelkedik az iPad Pro sorozat.

Tablet 1 TB tárhellyel
iPad Pro 1 TB háttértárral

Táblagép operációs rendszer szerint

Ha tartalomfogyasztáson kívül másra is szeretnénk használni a táblagépet, fontos szempont számunkra az operációs rendszer is, mivel ez meghatározza, hogy milyen alkalmazások lesznek számunkra elérhetőek.

Android tabletek

A táblagépek között fölényben vannak az Androidos tabletek. Az Android táblagépek általában a legolcsóbbak is, egy meglehetősen nyitott rendszerről van szó, a Google Play áruházban végtelen mennyiségű alkalmazás érhető el és használható. Így egy Androidos tablet könnyen testre szabható, azonban a nyitottságnak hátrányai is vannak, ami az alkalmazások és hardver összehangoltassanak a hiányában mutatkozhatnak meg.

iOS tabletek – iPad

Az Androiddal ellentétben az iOS zártabb rendszer, azonban az Apple nagyon ügyel a teljesítmény optimalizálására. Ezért fordulhat elő az, hogy bizonyos alkalmazások (például az Adobe csomag szoftverei) gördülékenyebben futnak egy iPad táblagépen, mint egy ugyanolyan teljesítményű Android tableten. Az iPadOS operációs rendszer 2019-es megjelenésével a desktop verzióból kerültek át frissítések, így például egy iPad Pro képes tökéletesen bármilyen laptopot helyettesíteni.

Windows tabletek

A Windows operációs rendszer a tablet PC gépekre jellemző, tipikus képviselőik a különböző Microsoft Surface termékek. Esetükben a billentyűzet vagy leválasztható, vagy nem is a csomagolás része, így aki Windows operációs rendszerhez szokott, nem kell nélkülöznie azt táblagép esetében sem. Hasonló kategóriába tartoznak az Asus tabletek, amelyek valójában átalakítható laptopok tablet üzemmóddal.

iOS és iPadOS Android Windows
stabil és megbízható
az alkalmazások széles köre áll rendelkezésre
az alkalmazások jó minőségűek
a frissítések a régebbi eszközökön is elérhetőek

csak az iPad-en érhető el
nem támogatja a memóriakártya használatát
nagy mértékben testre szabható
memóriakártyák támogatása
több százezer ingyenes alkalmazás

inkompatibilitási problémák
stabil és alacsony fogyasztású
olcsóbb táblagépeken is elérhető
könnyen kezelhető

kevesebb eszközön található meg
kevesebb és kevésbé hozzáférhető alkalmazások állnak rendelkezésre

Egyéb tablet paraméterek

A kijelző, tárhely és operációs rendszer hármasán kívül léteznek további fontos táblagép paraméterek is.

Táblagép rendszermemória

 • Tablet 1 GB-ig – általános, egyszerű használat (néhány egyszerű alkalmazás, alkalmi internethasználat).
 • Táblagép 1,5 GB RAM – az operációs rendszer zavartalan működése az interneten való könnyed szörfözéssel és egyszerű játékokkal.
 • Tablet 2 GB RAM – szörfözés az interneten és a játékok zökkenőmentesen. Egyidejűleg több futó alkalmazás esetén is.
 • Táblagép 3 GB RAM – akadásmentesen működik, több folyamat egyidejű futtatása esetén is.
 • Tablet 4 GB és felette – a tablet munka során is teljesen simán fut, még erőforrásigényes műveletek során is. A legigényesebb felhasználók számára.

Tablet váz

 • Műanyag – a műanyag tabletek olcsóbbak, de egy idő után elkezdhetnek nyikorogni és kevésbé jól bírják a mindennapi használatot.
 • Fém tablet – szilárd és robusztus konstrukció, különösen monolitikus kivitel esetén, amikor az akkumulátor nem kivehető.

Hasznos táblagép technológiák, tulajdonságok és funkciók

 • Irodai alkalmazások - lehetővé teszik az utazás közbeni, vagy a kanapé kényelméből való munkát.
 • 3G/LTE modem - lehetővé teszi az internethez való csatlakozást a WiFi hálózaton kívül is.
 • Ujjlenyomat-olvasó – gyorsan feloldja a táblagépet az ujjlenyomatod beolvasásával. tipikus példája az iPad esetében alkalmazott Touch ID.
 • Vízállóság – a vízálló tablet túléli a nedvességet vagy az esőt.
 • Bluetooth - vezeték nélküli technológia fülhallgatók, hangszórók, billentyűzet stb. csatlakoztatásához.
 • NFC – vezeték nélküli párosítás, például egygombos hangszórókkal.

Tablet kiegészítők

A táblagépek esetében hatványozottan fontosak a kiegészítők, ugyanis az érintőképernyőn kívül nem áll rendelkezésünkre egyéb beviteli eszköz, ezeket külön kell beszerezni.

Tablet billentyűzetek

Legnépszerűbbek a tokba integrált Bluetooth billentyűzetek, amelyek lehetnek utángyártott (Third-party) vagy gyári (például Apple Folio Case) tablet kiegészítők. Egyszerre funkcionálnak tartóként és beviteli eszközként is. Az Apple iPad esetében a Bluetooth kapcsolaton kívül, Smart Connector csatlakozón keresztül is tudunk perifériát használni.

Tablet érintőceruza

Az érintőképernyők ikonikus kiegészítője az érintőceruza, más néven stylus. Rajzoláshoz, grafikus munkákhoz legalkalmasabbak a nyomásérzékelős és dőlésszög érzékelős változatok. Ha tableten végzünk kreatív munkát, fontos az ergonomikus kialakítás és a rövid töltési idő.

Táblagép tokok

A tablet tok ellátja az eszköz védelmét, maga kijelzőt óvja a karcolásoktól és állványként is funkcionál. A szín- és anyaghasználat gyakorlatilag végtelen, azonban népszerűek az ütésálló és vízálló tokok is, így a tablet velünk lehet vízitúrák és kirándulások alatt, ahol egy laptop használata problémákba ütközik.

Billentyűzetes tablet tok
Billentyűzetes tablet tok

A billentyűzetes tablet tokok esetében fokozottan hasznos, ha akad egy fül az érintőceruzának is, így egy kompakt csomagban tudhatjuk az összes fontos kiegészítőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
676 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9
iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2 - kék
Tablet - 11" QHD 2360 × 1640 Liquid Retina kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 28,93 mAh akkumulátor kapacitás, iPadOS 17
Szuper ár
288 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: NL226s4z1d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
iPad Pro 13 2024 256GB M4 - asztrofekete - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Pro 13 2024 256GB M4 - asztrofekete
Tablet - 13" QHD 2752 × 2064 Ultra Retina XDR kijelző, Apple M4 10-magos GPU-val, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 38,99 mAh akkumulátor kapacitás
Szuper ár
615 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL225a6e
Arany középút Kiváló ár/érték arány
iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete
Tablet - 11" QHD 2420 × 1668 Ultra Retina XDR kijelző, Apple M4 10-magos GPU-val, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, NFC, OTG, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS 17
Szuper ár
475 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL224t4e
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete - Tablet Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete
Tablet - 13" QHD 2752 × 2064 Ultra Retina XDR kijelző, Apple M4 10-magos GPU-val, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, GPS, 5G és 4G/LTE, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), eSIM, USB-C
Szuper ár
690 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL225a6g
4,6 59×
Lenovo Tab M11 4GB + 128GB Luna Grey + Lenovo Active Stylus
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
82 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p47b
iPad Air 11 2024 256GB WiFi M2 - csillagfény - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Air 11 2024 256GB WiFi M2 - csillagfény
Tablet - 11" QHD 2360 × 1640 Liquid Retina kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 28,93 mAh akkumulátor kapacitás, iPadOS 17
Szuper ár
331 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL226s4z11e
5,0
Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke
Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Qualcomm SM6375 2,2 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 5G, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
131 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSATA1037c1
4,8 18×
iPad 10.9 2022 256GB WiFi - ezüst
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
237 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9k
iPad Air 13 2024 M2 128GB WiFi - Asztrofekete - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Air 13 2024 M2 128GB WiFi - Asztrofekete
Tablet - 13" QHD 2732 × 2048 Liquid Retina kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 36,59 mAh akkumulátor kapacitás, iPadOS 17
Szuper ár
369 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL227s4z1a
4,5 82×
Lenovo Tab M10 (3rd GEN) 4GB/64GB szürke
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Szuper ár
59 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9o24p
4,9 71×
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
249 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1a
4,5
Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 8GB / 128GB, szürke
Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Qualcomm SM6375 2,2 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
113 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSATA1036c1
5,0
Xiaomi Pad 6S Pro 8GB/256GB Graphite Gray
Tablet - 12,4" IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 3,2 GHz, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, NFC, 50 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 32 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 120W gyors töltés, 10000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 14
Leárazás -10 %
223 000 Ft 249 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXITAB015b1
iPad Air 2022 M1 256GB WiFi - asztroszürke - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 16×
iPad Air 2022 M1 256GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
309 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1k
5,0 21×
iPad mini 2021 64GB - asztroszürke
Tablet - 8,3" QHD 2266 × 1488 IPS kijelző, Apple A15 Bionic, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8) (f/2,4), USB-C, 5124 mAh akkumulátor kapacitás, iPadOS
229 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL201p1d
4,9 10×
Lenovo Tab M11 8GB + 128GB Luna Grey + Lenovo aktív toll + Folio Case
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
102 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p47j5
4,5 63×
Lenovo Tab M9 4GB/64GB szürke + tok és fólia
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Szuper ár
54 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3e
5,0 10×
iPad 10.9 2022 256GB WiFi - rózsaszín
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
Szuper ár
239 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9j
5,0 12×
iPad mini 2021 64GB - lila
Tablet - 8,3" QHD 2266 × 1488 IPS kijelző, Apple A15 Bionic, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8) (f/2,4), USB-C, 5124 mAh akkumulátor kapacitás, iPadOS
Szuper ár
219 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: NL201p1a
4,0
Lenovo Tab M10 (3rd Gen) 2023 4GB + 64GB Storm Grey + Clear Case
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
71 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9o24pc
5,0
Xiaomi Pad 6 8GB / 256GB Gold
Tablet - 11" IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon 870, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 33W gyors töltés, 8840 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
144 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXITAB013c2
5,0
Xiaomi Pad 6 8GB / 256GB Gravity Gray
Tablet - 11" IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon 870, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 33W gyors töltés, 8840 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
144 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXITAB013c1
4,8 43×
HONOR Pad X9 4GB/128GB szürke
Tablet - 11,5" Full HD 2000 × 1200 TFT kijelző, Qualcomm Snapdragon 685 2,8 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, OTG, 5 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 22,5W gyors töltés, 7250 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
72 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNT113b1
4,0
Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB light green
Tablet - 10,9" QHD 2304 × 1440 TFT kijelző, Exynos1380 90 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,9), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), IP68 védettségi fok, USB-C, 45W gyors töltés, 8000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
179 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSATA1032b2

Tabletek (táblagépek)

SonySony Xperia 10 VI (TESZT): ellenálló és könnyű okostelefon, de a teljesítményével nem kápráztat el Hogyan teljesít a legújabb generációs Sony Xperia legolcsóbb modellje? Vajon képes-e változtatni az eddigi unalmas, "semmi extra" specifikációkon, és berobbanni a legjobb ár/teljesítmény arányú telefonok erős versenyzői közé? Úgy döntöttünk, hogy mi magunk járunk utána...
A Samsung Galaxy Ring okosgyűrűje már régóta váratott magára. A kiszivárgott információkat azonban felváltják a hivatalosan megerősítettek, így most cikkünkben eláruljuk, hogyan javíthatja az életünket, mire lehet használni és egyéb fontos szempontokra is kitérünk.
Egy év elteltével a OnePlus úgy döntött, hogy a népszerű ár/teljesítmény kategóriában felkavarja az okostelefonok állóvizét a következő generációs Nord telefonnal. Vajon a OnePlus Nord 4 lesz az a csillag, amely nemcsak a tavalyi modellt, hanem a konkurenciát is...
mobiltelefonokHonor 200 Pro (TESZT): egy stílusos fotómobil, amelyen nehéz fogást találni Első pillantásra a Honor 200 Pro egy igazán szép okostelefonnak tűnik, amely már a külsejével is egyből magára vonzza a tekinteteket. Mi azonban ennél jobban is szemügyre vettük, alaposan leteszteltük, megállapításainkat pedig ebben a cikkben találod.
A Redmi, a kínai technológiai óriás Xiaomi leányvállalati márkája, új taggal bővítette okostelefon-kínálatát, nevezetesen a Redmi 13-mal. A modell a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg, akik egy megbízható és jól felszerelt okostelefont keresnek megfizethető...
Kíváncsi vagy a Samsung nyári Galaxy Unpacked rendezvényén bemutatott újdonságokra? Íme egy összefoglaló mindarról, amit a Samsung a közönség elé tárt. Telefonok, okosórák és még fülhallgatók is. Mi minden alakult át és fejlődött tovább?
További cikkek Összes cikk

Tabletek (táblagépek)

A tabletgépek napjainkban a számítástechnikai ipar gyorsan fejlődő területei. Tökéletesen illeszkednek a modern életstílushoz, ahol szükséges a folyamatos kapcsolattartás a virtuális világgal. A táblagépek ideális eszközök jónéhány kategóriába, ahol a legjobbat nyújtják. Felejtsd el az egyszerűen hordozható, de kisebb teljesítményű netbookokat. Felejtsd el a drága, ultrabookokat. Lépj be a könnyen hordozható készülékek csodálatos világába, ahol a gyors operációs rendszerek az érintésvezérléshez lettek kialakítva.

Napjaink tabletgép trendje

Kínálatunkban Android táblagépeket, Windows tabokat és iOS operációs rendszerű tableteket (iPad) is megtalálsz. Azok, akik telefon funkciókat is szeretnének használni, a tablet és az okostelefonok hibridjeiből, a phablet kategóriából választhatnak.

Alza.hu tablet mindenkinek

Széles kínálatunkban mindenki egyszerűen megtalálhatja azt, amire vágyik. Hogyan válassz tabletet? Először azt kell átgondolnod, mire is fogod elsődlegesen használni, mi az optimális képátló számodra és nem utolsósorban, milyen operációs rendszert szeretnél használni. A megfelelő tablet kiszűrésére használd az egyszerű paraméter választó rendszerünket, amivel pont azokat a kritériumokat tudod megadni, amelyeket a legfontosabbnak tartasz. Kezdd is el, a megfelelő készülék csak rád vár!

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tabletek (táblagépek) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tabletek (táblagépek) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tabletek (táblagépek) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tabletek (táblagépek) vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ