ApF HU DNY LEGO

Tabletek (táblagépek)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márka/modellek
Kijelző mérete
7 "
14,6 "
- 17,78 cm 37,08 cm
RAM mérete
1 GB
16 GB
- 1024 MB 16384 MB
Tárhely kapacitás
16 GB
2000 GB
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(24)
WiFi
(305)
Bluetooth
(299)
GPS
(108)
Infraport
(1)
A-GPS
(23)
Akkumulátor kapacitása
28,6 Wh
15600 mAh
-
Funkciók
VoLTE/GSM
(16)
OTG
(80)
Képátvitel TV-re
(30)
Vonalkódolvasó
(9)
Gyorstöltés
(159)
Gorilla Glass
(25)
Vízálló
(31)

A tabletek vagy táblagépek univerzális méretű eszközök, és az okostelefonok és a laptopok közötti átmenetet képviselik. Alkalmasak játékra, internetes szörfözésre, tartalomfogyasztásra és kreatív munkára is. Különböző méretű kijelzővel, operációs rendszerrel, kialakítással, felszereléssel és jellemzőkkel rendelkeznek.

Tovább

Mire figyeljünk egy tablet kiválasztásakor?

Egy táblagép kiválasztásakor, az első tényező, ami alapján döntünk a kijelző mérete, ebből következik a tablet ajánlott felhasználási területe és sok esetben a teljesítménye is. Nagyon fontos szempont a tablet belső memóriája is, mivel nem minden táblagép rendelkezik memóriakártya-foglalattal a bővítéshez.

Tablet kijelzőméret

Általánosságban megállapítható, hogy ahol a mobiltelefon képátlója végződik, ott kezdődik a tablet és ahol a táblagép végetér ott kezdődik a laptop. Vannak átfedések is az eszközök között, bizonyos felhasználási területre is más képátló az ideális.

7 és 8 colos kis tabletek

Rögtön a phabletek után következnek, a tabletek egyharmada tartozik ebbe a mérettartományba. Ebben a kategóriában nagyon népszerűek a gyerektabletek vagy az utazásra szánt, nagyon könnyű táblagépek, legismertebbek közé tartoznak az iPad Mini, Lenovo TAB vagy a Huawei MatePad modellek. Jellemző rájuk a kisebb tárhely és elsődleges felhasználási területük a tartalomfogyasztás és szociális média.

Gyerektablet
Nagyon népszerű Jégvarázs 8 colos tablet

9 és 10 colos tabletek

Míg a 9 colos tabletek rétegterméknek számítanak, a 10 col körüli kijelzőméret a leggyakoribb táblagép átmérő. Ez a mérettartomány tekinthető univerzálisnak egy tablet esetében, lehet rajta filmeket nézni, nem túl nagy és ormótlan, szóval könnyen szállítható, ha billentyűzetet kapcsolunk hozzá, akkor a tableten szövegeket írhatunk, táblázatokat szerkeszthetünk.

Nagy tabletek

Ebbe a csoportba tartoznak az igazi munka tabletek. Itt válik nagyon képlékennyé a határ táblagép és tablet PC között. A tablethez például Bluetooth kapcsolattal billentyűzetet csatlakoztathatunk, a különböző tablet operációs rendszerek is egyre több perifériát támogatnak, nem muszáj csak egy stylus-ra hagyatkozni. A nagy tableten áttekinthető az osztott kijelző és a grafikai munkálatok is könnyebbek.

Táblagép tárhely

Nagyon fontos tényező egy tablet esetében, annak fényében, hogy sok esetben a háttértár nem bővíthető. Gondolni kell arra, hogy az operációs rendszernek is kell hely, így tovább csökken a belső memória kapacitása az alkalmazások, adatok számára.

Tablet 8 GB tárhellyel

Manapság rendkívül ritka, csak a gyermek tabletek csoportjára jellemző. Az ilyen típusú táblagépek esetében szinte elengedhetetlen a memóriakártya-slot, amiról lejátszthatók a mesék és egyéb tartalmak. Alapkövetelmény egy helytakarékos operációs rendszer, ami leggyakrabban az Andoid Nougat.

Tablet 32 GB vagy 64 GB tárhellyel

A legtöbb tablet ebbe a halmazba tartozik, a legfontosabb gyártók gyakran nyúlnak ehhez a tárhelymennyiséghez, mivel alacsonyan lehet tartani a táblagép árát és nem lesz szűkös a belső memória sem. Általános használatra tökéletesen megfelel, de nem hátrány, ha van memóriakártya foglalat.

Tablet háttértár 256 GB felett

Ezen a szinten lepünk be a professzionális tabletek világába, az ár 200 000 Ft környékén indul. Kényelmesen lehet dolgozni igényes grafikus alkalmazásokkal, a nagy tárhely mindig nagy teljesítménnyel is párosul. Ebben az osztályban rengeteg Apple iPad táblagépet találunk, közülük is kiemelkedik az iPad Pro sorozat.

Tablet 1 TB tárhellyel
iPad Pro 1 TB háttértárral

Táblagép operációs rendszer szerint

Ha tartalomfogyasztáson kívül másra is szeretnénk használni a táblagépet, fontos szempont számunkra az operációs rendszer is, mivel ez meghatározza, hogy milyen alkalmazások lesznek számunkra elérhetőek.

Android tabletek

A táblagépek között fölényben vannak az Androidos tabletek. Az Android táblagépek általában a legolcsóbbak is, egy meglehetősen nyitott rendszerről van szó, a Google Play áruházban végtelen mennyiségű alkalmazás érhető el és használható. Így egy Androidos tablet könnyen testre szabható, azonban a nyitottságnak hátrányai is vannak, ami az alkalmazások és hardver összehangoltassanak a hiányában mutatkozhatnak meg.

iOS tabletek – iPad

Az Androiddal ellentétben az iOS zártabb rendszer, azonban az Apple nagyon ügyel a teljesítmény optimalizálására. Ezért fordulhat elő az, hogy bizonyos alkalmazások (például az Adobe csomag szoftverei) gördülékenyebben futnak egy iPad táblagépen, mint egy ugyanolyan teljesítményű Android tableten. Az iPadOS operációs rendszer 2019-es megjelenésével a desktop verzióból kerültek át frissítések, így például egy iPad Pro képes tökéletesen bármilyen laptopot helyettesíteni.

Windows tabletek

A Windows operációs rendszer a tablet PC gépekre jellemző, tipikus képviselőik a különböző Microsoft Surface termékek. Esetükben a billentyűzet vagy leválasztható, vagy nem is a csomagolás része, így aki Windows operációs rendszerhez szokott, nem kell nélkülöznie azt táblagép esetében sem. Hasonló kategóriába tartoznak az Asus tabletek, amelyek valójában átalakítható laptopok tablet üzemmóddal.

iOS és iPadOS Android Windows
stabil és megbízható
az alkalmazások széles köre áll rendelkezésre
az alkalmazások jó minőségűek
a frissítések a régebbi eszközökön is elérhetőek

csak az iPad-en érhető el
nem támogatja a memóriakártya használatát
nagy mértékben testre szabható
memóriakártyák támogatása
több százezer ingyenes alkalmazás

inkompatibilitási problémák
stabil és alacsony fogyasztású
olcsóbb táblagépeken is elérhető
könnyen kezelhető

kevesebb eszközön található meg
kevesebb és kevésbé hozzáférhető alkalmazások állnak rendelkezésre

Egyéb tablet paraméterek

A kijelző, tárhely és operációs rendszer hármasán kívül léteznek további fontos táblagép paraméterek is.

Táblagép rendszermemória

 • Tablet 1 GB-ig – általános, egyszerű használat (néhány egyszerű alkalmazás, alkalmi internethasználat).
 • Táblagép 1,5 GB RAM – az operációs rendszer zavartalan működése az interneten való könnyed szörfözéssel és egyszerű játékokkal.
 • Tablet 2 GB RAM – szörfözés az interneten és a játékok zökkenőmentesen. Egyidejűleg több futó alkalmazás esetén is.
 • Táblagép 3 GB RAM – akadásmentesen működik, több folyamat egyidejű futtatása esetén is.
 • Tablet 4 GB és felette – a tablet munka során is teljesen simán fut, még erőforrásigényes műveletek során is. A legigényesebb felhasználók számára.

Tablet váz

 • Műanyag – a műanyag tabletek olcsóbbak, de egy idő után elkezdhetnek nyikorogni és kevésbé jól bírják a mindennapi használatot.
 • Fém tablet – szilárd és robusztus konstrukció, különösen monolitikus kivitel esetén, amikor az akkumulátor nem kivehető.

Hasznos táblagép technológiák, tulajdonságok és funkciók

 • Irodai alkalmazások - lehetővé teszik az utazás közbeni, vagy a kanapé kényelméből való munkát.
 • 3G/LTE modem - lehetővé teszi az internethez való csatlakozást a WiFi hálózaton kívül is.
 • Ujjlenyomat-olvasó – gyorsan feloldja a táblagépet az ujjlenyomatod beolvasásával. tipikus példája az iPad esetében alkalmazott Touch ID.
 • Vízállóság – a vízálló tablet túléli a nedvességet vagy az esőt.
 • Bluetooth - vezeték nélküli technológia fülhallgatók, hangszórók, billentyűzet stb. csatlakoztatásához.
 • NFC – vezeték nélküli párosítás, például egygombos hangszórókkal.

Tablet kiegészítők

A táblagépek esetében hatványozottan fontosak a kiegészítők, ugyanis az érintőképernyőn kívül nem áll rendelkezésünkre egyéb beviteli eszköz, ezeket külön kell beszerezni.

Tablet billentyűzetek

Legnépszerűbbek a tokba integrált Bluetooth billentyűzetek, amelyek lehetnek utángyártott (Third-party) vagy gyári (például Apple Folio Case) tablet kiegészítők. Egyszerre funkcionálnak tartóként és beviteli eszközként is. Az Apple iPad esetében a Bluetooth kapcsolaton kívül, Smart Connector csatlakozón keresztül is tudunk perifériát használni.

Tablet érintőceruza

Az érintőképernyők ikonikus kiegészítője az érintőceruza, más néven stylus. Rajzoláshoz, grafikus munkákhoz legalkalmasabbak a nyomásérzékelős és dőlésszög érzékelős változatok. Ha tableten végzünk kreatív munkát, fontos az ergonomikus kialakítás és a rövid töltési idő.

Táblagép tokok

A tablet tok ellátja az eszköz védelmét, maga kijelzőt óvja a karcolásoktól és állványként is funkcionál. A szín- és anyaghasználat gyakorlatilag végtelen, azonban népszerűek az ütésálló és vízálló tokok is, így a tablet velünk lehet vízitúrák és kirándulások alatt, ahol egy laptop használata problémákba ütközik.

Billentyűzetes tablet tok
Billentyűzetes tablet tok

A billentyűzetes tablet tokok esetében fokozottan hasznos, ha akad egy fül az érintőceruzának is, így egy kompakt csomagban tudhatjuk az összes fontos kiegészítőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
iPad 10.2 2021 64GB WiFi - ezüst Szállításra kész > 5 db
Tablet - 10,2"-os QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx -es kamera (f/2,4), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), Lightning, iPadOS
154 990 Ft

2.
iPad 10.9 2022 64GB WiFi - ezüst Szállításra kész 3 db
Tablet - 10,9"-os QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx -es kamera (f/2,4), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
234 990 Ft

3.
iPad 10.2 2021 64GB WiFi - asztroszürke Szállításra kész > 5 db
Tablet - 10,2"-os QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 3 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx -es kamera (f/2,4), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), Lightning, iPadOS
161 290 Ft

Még több
304 termék
Classic Kategória
4,9 53×
iPad 10.2 2021 64GB WiFi - ezüst
Tablet - 10,2"-os QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx -es kamera (f/2,4), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), Lightning, iPadOS
Szuper ár
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s8b
Arany középút
iPad mini 2021 256GB Cellular - rózsaszín - Tablet Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
iPad mini 2021 256GB Cellular - rózsaszín
Tablet - 8,3"-os QHD 2266 × 1488 IPS kijelző, Apple A15 Bionic, 4 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 5G, 4G/LTE és 3G, 12 Mpx -es kamera (f/1,8) (f/2,4), USB-C, 5124 mAh akkumulátor-kapacitás, iPadOS
Szuper ár
339 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NL201p1n
Arany középút
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi - rózsaszín - Tablet Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi - rózsaszín
Tablet - 10,9"-os QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx -es kamera (f/1,8), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
338 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1b
Premium Kategória
iPad Pro 12.9 2022 128GB M2 - asztroszürke - Tablet
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
iPad Pro 12.9 2022 128GB M2 - asztroszürke
Tablet - 12,9"-os QHD 2732 × 2048 IPS kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, NFC, 12 Mpx -es kamera (f/1,8), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
629 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL203a6a
4,5 12×
iPad 10.9 2022 64GB WiFi - ezüst
Tablet - 10,9"-os QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx -es kamera (f/2,4), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
234 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9c
4,9 118×
iPad 10.2 2021 64GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,2"-os QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 3 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx -es kamera (f/2,4), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), Lightning, iPadOS
161 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s8a
4,7 19×
Lenovo Tab M10 (3rd) 4GB + 64GB Storm Grey
Tablet - 10,1"-os Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz-es, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, 2000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx -es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 12
Szuper ár
76 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9o24p
iPad Pro 11 2022 256GB Cellular M2 - asztroszürke - Tablet Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
iPad Pro 11 2022 256GB Cellular M2 - asztroszürke
Tablet - 11"-os QHD 2388 × 1668 IPS kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 5G, 4G/LTE és 3G, 12 Mpx -es kamera, 12 Mpx-es szelfikamera, USB-C, iPadOS
536 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: NL202t4g
4,3 23×
Lenovo Tab M9 4GB + 64GB Arctic Grey + tok + fólia
Tablet - 9"-os HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz-es, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, 2000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx -es kamera (f/2,2), 2 Mpx-es szelfikamera (f/2,2), USB-C, 5100 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 12
Szuper ár
66 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3e
5,0 12×
Lenovo Tab M9 3GB + 32GB Arctic Grey + tok + fólia
Tablet - 9"-os HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz-es, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, 2000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx -es kamera (f/2,2), 2 Mpx-es szelfikamera (f/2,2), USB-C, 5100 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 12
59 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3c
4,7 11×
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 4GB + 128GB Storm Grey
Tablet - 10,61"-os FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz-es, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx -es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, USB-C, 7700 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 13
90 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p46c4e1
4,6 13×
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 128 GB + 4 GB Storm Grey LTE + Folio Case + Lenovo aktív toll
Tablet - 10,61"-os Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz-es, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx -es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, Nano SIM, USB-C, 7700 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 13
119 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p46c6d
5,0
Samsung Galaxy Tab A8 WiFi Gray
Tablet - 10,5"-os Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz-es, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx -es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 11
71 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SATA1026c5
5,0
Samsung Galaxy TAB S7 FE Fekete
Tablet - 12,4"-os QHD 2560 × 1600 TFT kijelző, Qualcomm Snapdragon 778G, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx -es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, USB-C, 45W gyors töltés, 10090 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 11
203 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SATA1024y9
Samsung Galaxy Tab S8 11 5G Dark Gray - Tablet
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Samsung Galaxy Tab S8 11 5G Dark Gray
Tablet - 11"-os QHD 2560 × 1600 TFT kijelző, Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 3 GHz-es, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, 5G, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx -es kamera (f/2), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), eSIM, USB-C, 45W gyors töltés, 11200 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 11
309 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SATA1025n1g
4,7 26×
iPad 10.9 2022 64GB WiFi - kék
Tablet - 10,9"-os QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx -es kamera (f/2,4), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9a
4,5 11×
Lenovo Tab M8 (4th Gen) 3GB + 32GB Arctic Grey
Tablet - 8"-os HD 1280 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio A22 2 GHz-es, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 5 Mpx -es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 12
49 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n52f1
5,0
iPad 10.9 2022 64GB WiFi Cellular - ezüst
Tablet - 10,9"-os QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 5G, 4G/LTE és 3G, 12 Mpx -es kamera (f/2,4), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
283 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9g
4,7 13×
OnePlus Pad 8GB/128GB zöld
Tablet - 11,61"-os FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Dimensity 9000 3,05 GHz-es, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, GPS, 13 Mpx -es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, USB-C, 67W gyors töltés, 9510 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 13
185 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONEj001
Samsung Galaxy Tab S8+ 12.4 5G Dark Gray - Tablet
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Samsung Galaxy Tab S8+ 12.4 5G Dark Gray
Tablet - 12,4"-os QHD 2800 × 1752 AMOLED kijelző, Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 3 GHz-es, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, 5G, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx -es kamera (f/2), 12 Mpx-es szelfikamera (f/2,4), eSIM, USB-C, 45W gyors töltés, 11200 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 11
Leárazás -15 %
349 990 Ft 412 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SATA1025n2g
4,0
Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver
Tablet - 10,5"-os Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz-es, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx -es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 11
89 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SATA1026d6
4,2
Cubot Tab 30 LTE 4GB/128 Grey
Tablet - 10,1"-os Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz-es, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, GPS, 13 Mpx -es kamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 6580 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 11
Leárazás -13 %
62 990 Ft 72 720 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CUB5d0c
3,3 10×
Oscal Pad 60 3GB/64GB blue
Tablet - 10,1"-os HD 1280 × 800 IPS kijelző, Rockchip 3326 1,5 GHz-es, 3 GB RAM, 64 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, OTG, 5 Mpx -es kamera (f/2), 2 Mpx-es szelfikamera (f/2,8), USB-C, 6580 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 12
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSCT001b2
3,0
Doogee T20 LTE 8GB/256GB Ice Blue
Tablet - 10,4"-os Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, ARM Cortex A5 2 GHz-es, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, 1000 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, WiFi, Bluetooth, OTG, 4G/LTE és 3G, 16 Mpx -es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 18W gyors töltés, 8300 mAh akkumulátor-kapacitás, Android 12
88 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DoGe0f1

Tabletek (táblagépek)

MotorolaBőr, 12 GB RAM és alacsony ár. A Motorola Moto G84 a középkategóriában próbál az élre törni A Motorola Moto G84 5G egy új telefon, amely a középkategóriába pozícionálja magát. A gyártó vegán bőrbe öltöztette, és olyan dolgokkal pakolta tele, mint a 12 GB RAM, az ígéretes kijelző és a bőséges felszereltség. Az ára azonban méltányosnak tűnik.
A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre?
Az Apple DEP egy speciális program a vállalati és iskolai Apple-eszközök biztonságos, gyors és egyszerű kezelésére. Hogyan vághatsz bele? Mire van szükséged hozzá? Egy költséges szolgáltatásról van szó?
iPhoneAz iPhone 15 Pro és 15 Pro Max először öltözik titániumba, új akciógombot kap és USB-C-n keresztül tölthető A legjobban felszerelt iPhone-ok új generációja jelentős fejlesztéseket hoz magával. Az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max modellek először rendelkeznek titánszerkezettel, amely könnyebb, erősebb és tartósabb, mint az acél. Mindezek mellett még jobb teljesítményt és...
A Sony márka gondoskodik róla, hogy a telefonjai tökéletesen fel legyenek szerelve. Különösen audiovizuális szempontból. Nincs ez másként az Xperia 5 V okostelefon új generációjával sem.
Az új Honor 90 telefon már a megjelenésekor is lenyűgözött mind a megjelenésével, mind a funkcióival. A főszerepet a 200 Mpx-es főkamera és a Qualcomm Snapdragon chipsetnek köszönhető remek ár-érték arány játssza. De hogyan teljesített a Honor 90 a gyakorlatban?...
További cikkek Összes cikk

Tabletek (táblagépek)

A tabletgépek napjainkban a számítástechnikai ipar gyorsan fejlődő területei. Tökéletesen illeszkednek a modern életstílushoz, ahol szükséges a folyamatos kapcsolattartás a virtuális világgal. A táblagépek ideális eszközök jónéhány kategóriába, ahol a legjobbat nyújtják. Felejtsd el az egyszerűen hordozható, de kisebb teljesítményű netbookokat. Felejtsd el a drága, ultrabookokat. Lépj be a könnyen hordozható készülékek csodálatos világába, ahol a gyors operációs rendszerek az érintésvezérléshez lettek kialakítva.

Napjaink tabletgép trendje

Kínálatunkban Android táblagépeket, Windows tabokat és iOS operációs rendszerű tableteket (iPad) is megtalálsz. Azok, akik telefon funkciókat is szeretnének használni, a tablet és az okostelefonok hibridjeiből, a phablet kategóriából választhatnak.

Alza.hu tablet mindenkinek

Széles kínálatunkban mindenki egyszerűen megtalálhatja azt, amire vágyik. Hogyan válassz tabletet? Először azt kell átgondolnod, mire is fogod elsődlegesen használni, mi az optimális képátló számodra és nem utolsósorban, milyen operációs rendszert szeretnél használni. A megfelelő tablet kiszűrésére használd az egyszerű paraméter választó rendszerünket, amivel pont azokat a kritériumokat tudod megadni, amelyeket a legfontosabbnak tartasz. Kezdd is el, a megfelelő készülék csak rád vár!

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tabletek (táblagépek) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tabletek (táblagépek) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tabletek (táblagépek) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tabletek (táblagépek) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ