Shop roku 30 dnů na vrácení

Gyermek tabletek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Kijelző mérete
7 "
10,12 "
- 17,78 cm 25,7 cm
RAM mérete
2 GB
8 GB
- 2048 MB 8192 MB
Tárhely kapacitás
31,25 GB
256 GB
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(2)
WiFi
(89)
Bluetooth
(84)
GPS
(60)
A-GPS
(21)
GLONASS
(14)
Akkumulátor kapacitása
2580 mAh
15600 mAh
-
Funkciók
VoLTE/GSM
(10)
OTG
(32)
Gyorstöltés
(42)
Gorilla Glass
(7)
Vízálló
(9)

Gyerek tablet vásárlását fontolgatod? Lássuk, melyek a gyerek tabletek alapvető jellemzői, mire kel figyelni kiválasztásukkor, és milyen kiegészítők kaphatók hozzájuk.

Tovább

Miben különbözik a gyerek tablet a többi tablettől?

A gyerek tablet remek eszköz, amely segítségével gyermekedet bevezetheted a virtuális világba. Segít fejleszteni a képzelőerőt, új készségeket tanít a gyerekeknek, valamint hosszú órákig tartó szórakozást is nyújt. Az idősebb, iskoláskorú gyerekek számára a gyerek tablet segíthet az órán vagy a házi feladat megírásakor. Szerezz be egy gyerek tabletet otthonra és meglátod, a tanulás szórakoztató is lehet.

  • Gyerek mód.
  • Számos, tanulást segítő alkalmazás.
  • Kedvező ár.
  • A tabletek gyerekeknek szánt verziója nem nagy teljesítményű.

A tanulóknak nem elég egy gyerek tablet

A tanuló tabletek nagyszerű alternatívát jelentenek a laptop helyett, mivel kompaktabbak, és a diákok könnyen magukkal vihetik az egyik előadásról a másikra. Célszerű nagyobb képátlójú (ideális esetben 10-12"), valamint nagyobb teljesítményű modellt választani, és billentyűzetet vagy ceruzát csatlakoztatni hozzá, így megkönnyítve az írást. A nagy akkumulátorkapacitás szintén előnyös, ha nincs lehetőséged az eszközt az elektromos hálózathoz csatlakoztatni.

Tablet gyerekeknek

A gyerekek számára billentyűzettel ellátott gyerek tablet is beszerezhető laptop helyett.

Tablet gyerekeknek - hogyan válasszunk?

A gyerek tabletek a legkisebbek számára is alkalmas eszközök, amelyek egyszerre szórakoztatják és fejlesztik a kicsiket – a gyerekek a játékon keresztül tanulhatnak. Lássuk, mely paramétereket kell figyelembe venni gyerek tablet választásakor.

Tabletek gyerekeknek - az akkumulátor kapacitása is fontos

Ha tudod, hogy gyereked magával fogja vinni az iskolába a tabletet, tartsd szem előtt az akkumulátor kapacitását is. Ez általában 2 400 mAh-tól 7 000 mAh-ig terjed. Keress nagyobb kapacitású gyerek tablet modellt, így gyermekednek nem kell majd állandóan a töltő mellett ülnie.

Az akkumulátor kapacitása összefügg a töltő teljesítményével is. Minél nagyobb a töltő teljesítménye, annál gyorsabban töltődik fel a gyerek tablet, így gyermekednek nem kell sokáig várnia az eszközre.

Fontos, hogy a gyerek tablet jó minőségű legyen

Győződj meg róla, hogy az adott tablet gyerekeknek szánt verziója képes-e az összes szükséges feladat elvégzésére. A gyerek tabletek teljesítményére a kétségtelenül a processzormagok száma gyakorolja a legnagyobb hatást, valamint a processzor frekvenciája és a az operatív memória mérete is fontos.

  • A processzormagok száma a teljesítmény mellett az akkumulátor fogyasztását is befolyásolja. A többmagos processzoroknak köszönhetően a munka megoszlik a nagyobb teljesítményű és hatékonyabb magok között, így a munkafolyamatok gördülékenyebbé válnak.
  • A processzor frekvenciája meghatározza, hogy a processzor milyen gyorsan tudja feldolgozni az utasításokat. Bár a magasabb frekvencia általában nagyobb teljesítményt jelent, ez nem mindig van így.
  • A RAM mérete szintén fontos, de nem döntő szerepű. A megfelelő optimalizálásnak köszönhetően az iOS gyerek tabletek sokkal kisebb RAM-mal is működhetnek, mint az Android tabletek gyerekeknek.

Győződj meg róla, hogy a gyerek tablet megfelelő kijelzővel rendelkezik

Mivel gyermeked általában több órán keresztül fogja használni a készüléket, fontos, hogy a gyerek tablet minőségi kijelzővel rendelkezzen. Ennek köszönhetően nem csupán a kép minősége lesz jobb, de a szemet is kevésbé terheli majd.

i

A kijelző esetében különösen fontos a képátló, a felbontás és a technológia. A felbontás a képernyőn megjeleníthető képpontok számát jelzi. Minél magasabb ez az érték, annál jobb a képminőség. A technológia pedig azt befolyásolja, hogy a kép összességében hogyan fog kinézni (színek, kontraszt stb.).

Ne becsüld alá a gyerek tabletek tárhelyét sem

A gyerek tablet zökkenőmentes használatához megfelelő tárhelykapacitásra van szükség. Ha gyermeked sok tananyagot vagy játékot fog letölteni a tabletre, mindenképpen nagyobb kapacitású készülékre lesz szükség.

Minőségi fényképek - a tabletek gyerekeknek erre is képesek

A gyerek tabletek mindig rendelkeznek kamerával, de a képek használhatósága a minőségen múlik. Ha azt szeretnéd, hogy a gyerekek lefényképezhessék a jegyzeteiket a tábláról az iskolában, vagy akár csak szép képeket készíthessenek a természetben, nézd meg, milyen kamerával rendelkezik a gyerek tablet. A legfontosabb tulajdonságok a kamera felbontása, a fényerő és a gyártó rendszere.

Ismeretterjesztő alkalmazások - tablet gyerekeknek nem csupán játékra

A gyerek tablet oktatási alkalmazásai nagyszerűek a minket körülvevő világ megismerésére, és hosszú ideig képesek szórakoztatni a gyerekeket. A tanulás ezen a formája nagyon hatékony, hiszen a gyerekek állandóan használni akarják a tabletet, így legalább ezt az időt tanulással töltik. A legtöbb alkalmazás elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban.

Tablet gyerekeknek - a szülői felügyelet minden eszköznél kulcsfontosságú

Minden gyerek tablet eszköznek rendelkeznie kell egy szülői felügyeletet biztosító alkalmazással. Ez áttekintést ad gyermeke tevékenységeiről, és lehetővé teszi a nem megfelelő tartalmak zárolását. A szülői felügyeletet biztosító alkalmazás segítségével beállíthatsz egy időintervallumot vagy időpontot, amely után az alkalmazások zárolásra kerülnek a tableten.

A gyerek tabletek használatához védőtok szükséges

A gyermek tablet gyakran leeshet. Érdemes ezért tablet tokot, üvegfóliát vagy védőfóliát vásárolni az eszközhöz, így megvédheted az eszközt az esetleges sérülésektől.

Még mindig nem tudod eldönteni, melyik gyerek tablet a megfelelő számodra? Nézz bele A legjobb gyerektabletek 2021 című cikkünkbe, ahol rengeteg tanácsot és ötletet találsz.

Olcsó tablet gyerekeknek

Az olcsó gyerek tabletek nagyszerűek gyermeked első lépéseihez a technológia világában. Elég teljesítményük van az alapvető funkciókhoz, böngészéshez és meseolvasáshoz vagy dalok lejátszásához.

Az eggyel magasabb árkategóriába tartozó gyerek tabletek akár 10" kijelzővel és komoly felbontással rendelkeznek. Kiváló minőségű kamerájuknak köszönhetően garantáltan órákig szórakoztatja majd a gyerekeket. Ezek a gyerek tabletek elég erősek az igényes oktatási alkalmazásokhoz vagy játékhoz is.

i

Már iskolás a gyermeked? Gyerek tablet helyett válassz mobiltelefont a könnyebb kommunikációhoz. Olvasd el Mobiltelefon gyerekeknek karácsonyra: Hogyan válasszuk ki a legjobbat? című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lenovo Tab M10 (3rd GEN) 4GB/64GB szürke Szállításra kész > 5 db
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 900 Ft

2.
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 990 Ft

3.
Oscal Pad 70 4GB/64 GB kék Utolsó termék a raktáron
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Rockchip RK3566 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2), USB-C, 6580 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
43 990 Ft

Még több
89 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,9 18×
Umidigi G3 Tab 3GB / 32GB zöld
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio A22 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 256 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 6000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
37 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UMDT002b3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 50×
Lenovo Tab M10 (3rd GEN) 4GB/64GB szürke
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9o24p
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 40×
Lenovo Tab M9 4GB/64GB szürke + tok és fólia
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3e
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
Lenovo Tab M9 4GB + 64GB LTE Arctic Grey + átlátszó tok és fólia
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Leárazás -5 %
61 490 Ft 64 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3ef
3,5
HONOR Pad X8 LTE 4GB / 64GB, kék
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 512 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 5 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNT114b1
3,7 28×
UMAX VisionBook 8L Plus 2GB/32GB fekete
Tablet - 8" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Allwinner A133 1,6 GHz, 2 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 128 GB, WiFi, Bluetooth, 5 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, microUSB, 3500 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VB0354g1
5,0
Lenovo Tab M9 - TB310FU
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2048 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
47 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT225a1b2
4,4 25×
Oscal Pad10 8GB/128GB türkizkék
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 6580 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
61 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OSC010b3
4,9 26×
HONOR Pad X8 4GB/64GB kék
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek MT8786 2,2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 512 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 5 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
61 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNT112b1
3,6
Teclast M50
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc T606 2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 6000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TecT05b2
Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék - Tablet
Típusok
4,0
Umidigi G2 Tab Kids 4 GB/64 GB, kék
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 TFT kijelző, Rockchip RK3562 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 10W gyors töltés, 6000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UMDT003b3
Umidigi G1 Tab Kids 4GB/64GB rózsaszín - Tablet
Típusok
3,2 10×
Umidigi G1 Tab Kids 4GB/64GB rózsaszín
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Cortex A53 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 10W gyors töltés, 6000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UMDT00b2
4,0
Doogee U10 WiFi 4 GB/128 GB, lila
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Rockchip RK3562 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 10W gyors töltés, 5060 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DoGeT05b2
3,9 10×
Teclast P40HD 8 GB/128 GB (Gen.3) szürke
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc T606 1,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE és 3G, 5 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 6000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tec00hv3
4,4
Doogee T10 Pro LTE 8GB / 256GB, fekete
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc T606 1,6 GHz, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 18W gyors töltés, 8580 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
78 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DoGeT09b2
4,0
Teclast M50 Pro
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc T616 2 GHz, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 6000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
79 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TecT04b2
Lenovo Tab M9 4GB + 64GB Artic Grey + Clear Case+Film
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Leárazás -5 %
53 990 Ft 56 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT226a1b10
3,0
Doogee T20 mini KID LTE 4GB / 128GB, lila
Tablet - 8,4" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc T606 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 5060 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
58 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DoGeT08b2
5,0
Doogee T10 Pro LTE 8GB / 256GB, rózsaszín
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc T606 1,6 GHz, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 18W gyors töltés, 8580 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
78 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DoGeT09b1
4,3
Doogee T20 mini KID LTE 4GB / 128GB, sárga
Tablet - 8,4" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, Unisoc T606 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 5060 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
67 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DoGeT08b1
Lenovo Tab M10 3GB + 32GB LTE Storm grey
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1953,125 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 5000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
69 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT226a1b2
Samsung Galaxy Tab A9 Wifi 4GB / 64GB Silver
Tablet - 8,7" HD 1340 × 800 TFT kijelző, MediaTek MT8781 2,2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 15W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Leárazás -6 %
70 490 Ft 74 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSATA1034b2
Lenovo Tab M8 (4th Gen),TB300XU
Tablet - 8" HD 1280 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio A22 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE, 5 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
48 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT225a1b1
Lenovo Tab M9 3GB + 32GB LTE Android Arctic Grey + tok és fólia
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Leárazás -4 %
55 890 Ft 58 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3ch

Gyermek tabletek

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
mobiltelefonokEgy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
További cikkek Összes cikk

Gyermek tabletek

A tablet rendkívül hatékony tanulási eszköz a gyerekek számára, és jól leköti őket a hosszú utazások vagy a családi látogatások során. Ha veszel gyermekednek egy neki való tabletet, nem kell a saját, drága gépedet kölcsön adnod neki.

Tablet tanuláshoz és játékhoz

A tabletek használata gyorsan megtanulható, és élvezetes szórakozást biztosítanak órákon át. A gyermekek számára készült tableteken (60 ezer forint alatt) jól futnak a játékok, filmek és oktatási alkalmazások. Ebben a kategóriában a gyermeked számára kedvező ár/érték arányú tabletet vásárolhatsz. A gyermekek részére optimalizált tableteken kívül érdemes megnézni a megfizethető Asus MeMO vagy Samsung Galaxy tableteket is. 

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyermek tabletek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyermek tabletek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyermek tabletek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyermek tabletek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ