AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Mi az NFC?

Termékkatalógus

Cikk

Aktualizálva • Szerző: Szerkesztőség

Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és legfőképp biztonságos módot kínál a környezetünkkel való interakcióra. Mi az az NFC? Miért található meg ez a technológia ma már szinte minden mobiltelefonban és tabletben? És hogyan kell beállítani az NFC-t? Ez csak néhány a sok kérdés közül, amelyekre választ adunk ebben a cikkben.

Mi az NFC?

Mi az az NFC?

 1. NFC: mi az?
 2. Az NFC működése
 3. Az NFC használata a gyakorlatban, nemcsak NFC fizetések lebonyolításához
 4. Az NFC-nek köszönhetően működik a Google Pay, Apple Pay és további fizető szolgáltatások
 5. NFC képes telefonok - mely modelleknél találjuk meg?
 6. Mik azok azok az NFC tag-ek
 7. Legjobb NFC alkalmazások
 8. Hogyan aktiválhatod az NFC-t?

NFC: mi az?

Az NFC egy olyan technológia, amely gyors és biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Számos okostelefon (ezeket NFC-s telefonoknak hívhatjuk) és tablet támogatja már, mivel a kis távolság miatt biztonságos, és nem igényel azonosítást. A kapcsolat ezért automatikus és rendkívül gyors. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a Bluetooth 4 viszont sokkal hosszabb időt igényel a csatlakozáshoz.

Mi az az NFC?

Az NFC-t ma már minden jobb telefon támogatja, és sokan szinte minden nap használjuk.

Az NFC működése

Két NFC-képes készülék összeérintésével vagy közelítésével automatikusan elindul köztük a kommunikáció. Az NFC rövid rádióhullámokon működik, nagyon alacsony energiafogyasztású, és a Bluetooth-tól eltérően passzív pontok, úgynevezett „tagek“ létrehozását teszi lehetővé (erről bővebben később). Egyszerűen ragaszd fel ezeket a szükséges helyekre, vagy hordd őket magaddal. Tulajdonképpen ma szinte mindenki NFC mobilt hord a zsebében.

Az NFC használata a gyakorlatban, nemcsak NFC fizetések lebonyolításához

Az NFC leggyakrabban fizetés lebonyolítására használatos. Egy bolt pénztáránál állsz és ahelyett, hogy elővennéd a bankkártyát a pénztárcádból vagy aprót keresnél, egyszerűen csak a terminálhoz érinted a telefonodat és abban a pillanatban meg is történik a fizetés. A mobiltelefonnal történő NFC fizetés egyre elterjedtebb, elegendő hozzá Google Pay vagy Apple Pay használata, mely már nálunk is működik. Az NFC azonban számos más helyzetben is használható.

i

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

Példák az NFC használatára:

 • Mikrotranzakciók, vagyis vezeték nélküli fizetések a boltokban Google Pay, Apple Pay, esetleg Fitbit Pay vagy Garmin Pay használatával, melyeket okosórákhoz terveztek
 • A Bluetooth gyors párosítása, például két mobiltelefon között
 • NFC fülhallgató – fő előnye ismét a gyors párosítás, így a névjegyek gyors átküldése a készülékek között
 • Ajtónyitás – azokhoz az ajtókhoz, amelyek NFC zárrendszert (ún. Smart Locks) használnak, csak érintsd oda NFC-s mobilodat és már nyílnak is
 • Az éttermi menük olvasása – az étterem ajtajára egy NFC-tag van felragasztva, amire ha ráhelyezed a mobilodat, a kijelzőn megjelenik az étlap
 • Névjegyek importálása – például egy NFC-chip használatával a névjegykártyán – a névjegykártyát érintsd a telefonodhoz és ezt követően megjelennek az adott személy elérhetőségei, amelyek el is menthetőek
 • A WiFi jelszó megosztása barátaiddal
 • A telefon rezgésre állítása vagy az ébresztőóra bekapcsolása a telefon éjjeliszekrényre helyezésekor
 • A navigáció elindítása, amint a mobilt az autós tartóra vagy állványra helyezed
 • Ébresztőóra, amely mindenképp felébreszt - beállíthatod úgy, hogy csak akkor kapcsoljon ki, ha a telefont egy NFC-matricára helyezed, például egy másik szobában
 • Gyorsabb csatlakozás vezeték nélküli hangszórókhoz
 • Elõre beállított SOS üzenet küldése - ideális gyermekeknek, akik nem tudnak írni, vagy idõseknek
 • Tárolódobozok címkézése költözéskor
 • Kommunikáció a hatóságokkal - 2021-től kezdve az NFC a személyi igazolványba lesz építve
Fájlok megosztása az NFC segítségével
NFC-s mobil segítségével egyszerűen megoszthatod másokkal a fotóidat, vagy importálhatsz névjegyeket.

Az NFC-nek köszönhetően működik a Google Pay, Apple Pay és egyéb szolgáltatások

Az NFC leggyakoribb felhasználási területe a mobilfizetés. Az első nagy cég, amely Magyaroszágon elindította, a Google volt a Google Pay fizetési rendszerével. Kezdetben csak egy maroknyi bank támogatta hazánkban, de fokozatosan más bankintézetek is bevezették. Ezt követte az Apple Pay, a Garmin Pay és a Fitbit Pay. A mobilfizetésről bővebben az NFC mobilfizetés (ÚTMUTATÓ) c. cikkünkben olvashatsz.

i

A Google Pay-jel például úgy fizetsz, hogy egy virtuális kártyát hozol létre az eszközön, amely kapcsolódik a fizikai kártyához, de nem tárolja a kártyaszámot és a PIN-kódot sehol. Így senki sem juthat hozzá az információkhoz, amikor a telefonoddal fizetsz. A fizetés a mobiltelefonban lévő NFC-technológiával történik, amely a fizetési rendszerek egyfajta sarokköve. Az NFC-nek köszönhetően csak a telefonodat kell a terminálhoz tartanod, pont úgy, mint egy normál érintésmentes kártyát. A legtöbb esetben még a PIN-kód megadása sem szükséges. Az ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel történő feloldásnak köszönhetően a telefon tudja, hogy te vagy az, aki fizet, és hogy te vagy a kártya jogos felhasználója is.

NFC képes telefonok - mely modelleknél találjuk meg?

Az NFC technológia lassan és biztosan a mobilhálózatok szabványává válik. Már minden középkategóriás telefonban és afelett is megtalálható, a zászlóshajókról nem is beszélve. Az Apple telefonok szerelmesei már az iPhone 7 megjelenése óta használhatják az NFC-t, így magától értetődően az NFC az olyan újabb modellekben is megtalálható, mint az iPhone 15, iPhone 14, iPhone SE vagy a korábbi iPhone 13 és iPhone 12. Az NFC azonban már nem csak a magasabb kategóriájú és funkciógazdagabb modellek kiváltsága. Az alsó középosztályban is egyre elterjedtebbek, például az érdekes felszereltségű Xiaomi 13 és Realme 11 Pro+ telefonokban.

i

Mik azok az NFC-tagek?

Az NFC az ún. NFC-címke elvén is működik. Egy matricába vagy zsetonba rejtett chipről van szó, amely gyakorlatilag bárhova felragasztható vagy elhelyezhető. Lehet például mobiltelefon hátulján, az éjjeliszekrényen vagy egy étterem ajtaján is.

NFC tagek
Ezek az NFC-címkék (NFC-chipek), amelyek bárhova felragaszthatóak.

Az NFC-címkék programozhatók, és NFC-s eszköz, mondjuk a mobiltelefonod hozzáérintésekor elvégzi a kívánt műveletet. Például lefekvéskor a mobilt érintsd az éjjeliszekrényen elhelyezett NFC-címkéhez és az rögtön csendes üzemmódra vált. Az NFC-címkék nem igényelnek áramot, mivel egy aktív adó (pl. a telefon) közelében elektromágneses mező jön létre és ekkor a passzív vevő (vagyis az NFC-tag) aktiválódik. Hogyan programozhatók az NFC-címkék? Egyszerű, csak használd az alábbi alkalmazásokat.

NFC banky

Az NFC technológiát kihasznál mobiltelefonos fizetések hazánkban is kezdenek elterjedni..

A legjobb NFC-s alkalmazások

Az NFC már pár alkalmazással használható a telefonodon, akár az NFC iPhone vagy NFC Android alkalmazásokkal is. Fizetésre általában a legjobb a már említett Apple Pay és Google Pay. A legtöbb vállalatnak azonban már van, vagy lesz saját verziója, ezért az alkalmazás kiválasztását a telefon márkája is befolyásolja.

 • Az NFC Reaer (Android) egy igen egyszerűen használható alkalmazás. Bármilyen taget képes elolvasni és megjeleníteni a tartalmat.
 • Az NFC Tools (Android) vagy az NFC Actions (iOS) segítségével saját elképzeléseidnek megfelelően programozhatod be az NFC-címkéidet. Ehhez elég ezeket beszkennelni és megadni a parancsokat. Ezután már használhatod is a személyre szabott NFC-tageket.

i

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): Snapdragon 8 Gen 3, HyperOS és újratervezett dizájn

Hogyan aktiválhatod az NFC-t?

Az NFC aktiválása alapvetően nem bonyolult. Az eljárás nem sokban különbözik az Android vagy az iOS operációs rendszert használó telefonoknál: mindkét esetben az NFC technológiát aktiváló ikon a telefon főmenüjében található, amit a felső állapotsor lehúzásával érhetünk el. Az NFC be van kapcsolva, ha az ikon világít. Ha nem, csak koppintsunk rá, és már kezdheted is pl. az érintés nélküli fizetést.

NFC, iPhone, Android
Bal oldalon az NFC Android által használt ikonja, a jobb oldalon az Apple ikonja.

Mit tegyél, ha a kérdéses ikon (lásd a fenti képet) nincs a menüben, de tudod, hogy mobiltelefonodnak támogatnia kell ezt a funkciót? Ebben az esetben hozzá kell adnod az ikont a menühöz.

 • Android operációs rendszer esetén csak annyit kell tenned, hogy a fent említett menü végén megkeresed a Testreszabás ikont. Ezután a telefon lehetőséget kínál arra, hogy a felső menühöz további ikonokat adhassunk hozzá - itt megtalálhatjuk az NFC ikonját.
 • iOS operációs rendszer esetén a funkciót NFC Tag Olvasónak hívják, és ha nem találod a felső menüben, lépj be a Beállításokba, és koppints a Vezérlőközpont elemre. Ezután csak meg kell találnod az NFC Tag Olvasó ikont, és a zöld plusz jelre koppintva hozzá is adhatod a menühöz.
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az NFC technológia használata rendkívül széleskörű – mobil fizetés, egyszerű feladatok automatizálása, adatok letöltése, névjegyek továbbítása, egyszerű feladatok automatizálása, valamint marketing, stb. Ha legalább néhányat ki szeretnél próbálni e sok lehetőség közül, ellenőrizd, hogy a telefonod támogatja-e az NFC funkcót.

Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 66×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
369 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b3
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 66×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
369 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b1
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Borostyánsárga - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 33×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Borostyánsárga
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
479 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260b4
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 122×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
599 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b3
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 122×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
599 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b2
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 122×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
599 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b1
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 194×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Leárazás -4 %
441 390 Ft 459 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 135×
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
530 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b4
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 120×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
339 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 Plus 128GB zöld - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
397 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b3
4,4 54×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b1
4,4 54×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b3
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB ezüst - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 28×
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB ezüst
Mobiltelefon - 6,5"-es OLED kijelző 3840 × 1644 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
523 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0103b2
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB fekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 28×
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,5"-es OLED kijelző 3840 × 1644 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
523 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0103b1
4,9 385×
Xiaomi 13T 8 GB/256 GB Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 2Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI272b2
4,9 385×
Xiaomi 13T 8 GB/256 GB Alpine Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI272b3
4,7 32×
ASUS Zenfone 10 8GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
295 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058b1
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 32×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
314 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c1
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB kék - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 32×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB kék
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
319 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c5
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 28×
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -4 %
364 990 Ft 379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0104b1
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 28×
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -4 %
364 990 Ft 379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0104b2
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - kék - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 28×
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - kék
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -4 %
364 990 Ft 379 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0104b3
4,8 44×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, sárga
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c3
4,8 44×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, fekete
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c1
4,8 44×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, szürke
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c2
4,9 387×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI284b3
4,9 387×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI284b2
4,9 387×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI284c1
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ