Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nfc-platby-nahled.jpg

NFC mobilfizetés (ÚTMUTATÓ)

Az NFC-t gyors párosításra vagy érintés nélküli fizetésre használják. Mielőtt mobilfizetésre használnád, ellenőrizd az adott bank és kártyaszolgáltató feltételeit. Hogyan működik az NFC fizetés, és hogyan fizethetsz a mobiloddal? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-nfc-technologie.jpg

Mi az NFC?

Az NFC (Near Field Communication) egy olyan vezeték nélküli technológia, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos adatcserét nagyon közeli távolságban (legfeljebb 4 cm-re). Segítségével a mobiltelefonoddal fizetheted a bevásárlást vagy a parkolást, vagy egyszerűen megoszthatsz dokumentumokat a barátaiddal. A Bluetooth-szal ellentétben az NFC-kapcsolat automatikus és sokszorosan gyorsabb. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/SumUP hlavni.jpg

Támogasd vállalkozásodat SumUp kártyaolvasó terminállal

A SumUp AIR HU és SumUp 3G HU kártyaolvasó terminálok zseniális megoldást kínálnak az üzletekben, éttermekben, kávézókban és a különböző szolgáltatásokért történő fizetésekhez. A vállalkozások számára magával hozzák a fizetések elfogadásának kényelmét, mindezt fix költségek nélkül, ráadásul támogatják az összes jelenlegi fizetési módot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-pay.png

Apple Pay Magyarországon: Hogyan és hol lehet fizetni iPhone és Apple Watch segítségével?

Az iPhone vagy Apple Watch okosóra tulajdonosok bármely kereskedőnél fizethetnek Apple Pay segítségével, ahol elérhető az érintésmentes fizetési mód. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan adhatod hozzá a kártyádat az iPhone-hoz vagy az Apple Watch-hoz, és hogyan fizethetsz az Apple Pay segítségével. Azt is elmondjuk, hogy mely eszközökön használható az Apple Pay. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pay-clanek.jpg

Google Pay Magyarországon: hogyan működik és mely bankok támogatják?

A Google fizetési rendszere, a Google Pay, amelyet 2017. november 14-én vezettek be, sikeresen beilleszkedett hazánkban. Egyre többen használják, és egyre több bank támogatja vagy hamarosan támogatni fogja. A rendszer eredeti mottója: "Érintesz. Fizetsz. Kész.” Mit kell tennünk, ha szeretnénk használni a Google Pay rendszert? És mely bankok támogatják jelenleg? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-telefon-nahled.jpg

Hogy ismered fel, hogy öregszik a telefonod?

Rossz minőségű fotók, az akksi már semmit nem bír, az alkalmazások nem működnek. A jelekből, amelyek arra mutatnak, hogy telefonod lassan kiszolgálja magát még sokkal több is lehet. Eljött az idő, hogy új telefon után nézz? Megtudod cikkünkből! Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ