Nakupování budoucnosti Vásárolj kényelmesebben az Alza.hu alkalmazással 2

NFC mobilfizetés (ÚTMUTATÓ)

Termékkatalógus

Cikk

Frissítve

A magyarok abszolút vezetők az érintés nélküli fizetés terén Európában, és az érintésmentes kártyák és fizetési matricák után a mobilfizetés (NFC) a következő lépés az egyszerűbb vásárláshoz vezető úton. A fizetés mobillal rendkívül egyszerű: Fogd a telefont, helyezd a terminálra mint egy átlagos érintésmentes kártyát, írd be a PIN-kódot és kész is a fizetés. A legkifinomultabb összetett megoldások, mint például a Google Pay vagy az Apple Pay, már Magyarországon is jelen vannak. Hogyan működik az NFC fizetés? Mely bankok teszik lehetővé jelenleg a mobilfizetést, és milyen esetekben nem szerencsés a fizetés telefonnal? És hogyan lehet NFC támogatással nem rendelkező mobilon fizetni? Cikkünkben megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, és tanácsokat adunk, hogy kell mobiltelefonnal fizetni.

Mobilfizetés

Mobilfizetés – TARTALOM

 1. Az NFC-t támogató bankok listája
 2. Hogyan működik az érintésmentes mobilfizetés?
 3. A mobiltelefonos fizetés előnyei
 4. Az NFC fizetés néhol akadályokba ütközik
 5. A bankok fokozatosan haladnak az univerzális platformok felé
 6. Hogyan kezdd el a Google Pay használatát?
 7. Apple Pay, fizetés iPhone-nal és Apple Watch-csal a Cseh Köztársaságban
 8. Fizetés a Garmin Pay szolgáltatással
 9. Fizetés a Fitbit Pay szolgáltatással

Az NFC-t támogató bankok listája

Mielőtt belemerülnénk a mobilfizetés előnyeibe, utánajártunk, mely bankok támogatják ezt a szolgáltatást Magyarországon. 2020.01.23-tól az alábbi pénzügyi intézetek sorolhatók ide:

Bankok Google Pay Apple Pay Garmin Pay Fitbit Pay Egyéni alkalmazás
Budapest BankBunqCIB BankCurve
DiPocket
Erste Bank
Gránit Bank
iCard
K&H Bank
MKB Bank
Monese
OTP Bank
PaySera
Raiffeisen Bank
Revolut
Takarékbank
TransferWise
Zen
Hogyan működik az érintésmentes mobilfizetés?

Az NFC fizetés, azaz az érintésmentes mobilfizetés rendkívül egyszerű. Ideális esetben a bankod támogatja a Google Pay vagy Apple Pay szolgáltatást. Neked csak össze kell párosítanod a bankkártyádat az alkalmazással, és lényegében készen is vagy. Ezután elég csak feloldani a telefont a kasszánál, odatartani a terminálhoz, és pillanatokon belül hallani fogod a jóváhagyást jelző sípszót. Majd a nyugta elkészültével egy időben a telefonodra is érkezni fog egy, a sikeres fizetést megerősítő értesítés. Ennyi. A folyamat nem bonyolultabb az érintésmentes kártya használatánál, amely szinte már mindegyikőnk zsebében ott lapul.

A mobilkészülékkel történő fizetés NFC nélkül is lehetséges

Kíváncsi vagy, hogy NFC nélkül is lehetségesek-e a fizetés telefonnal? A válasz igen: és egyben ez a legrégebb óta alkalmazott eljárás. Napjainkban a megbízhatóbb NFC kiszorította ezt a módszert. Mindenesetre egyes vállalatok (pl. Lidl) NFC nélkül tesztelik a mobilkészülékes fizetési lehetőségeket. Kamera vagy QR-kód olvasókat használnak. Meglehetősen gyakran találkozunk ezzel a technológiával - számos nyugtán már megtalálhatóak a QR-kódok, amelyeket a telefonunk kamerájának segítségével beolvashatunk. A beolvasás után átirányít a banki alkalmazásba, ahol csak meg kell erősítened a fizetést.

Banki alkalmazás vs. univerzális alkalmazás

Komplikáltabb a helyzet, ha a bankod a saját alkalmazása használatát kéri az NFC fizetéshez, ekkor ugyanis a klasszikus banki alkalmazás mellett egy másik, speciális "fizetési alkalmazás" telepítésére is szükség lesz. Amennyiben több bank is szerepel a saját fizetési alkalmazásban, akkor mindegyiket telepítened kell a telefonodra. Egyedi fizetési megoldásokat kínálnak:

 • Raiffeisenbank – RaiPay
 • Budapest Bank - Budapest Bank Mobil App
 • Erste Bank - Erste MobilePay (NFC)
 • Gránit Bank - GRÁNIT eBank
 • K&H Bank - A K&H Bank mobiltárca funkciója 2021. június 23-án megszűnik, és teret ad a Google Pay-nek.
 • MKB Bank - MKB Mobilalkalmazás
NFC mobilfizetés
Nem csak mobilalkalmazással, de okosóráddal is fizethetsz.

A mobiltelefonos fizetés előnyei

A mobilfizetés nem csak egyszerű, de a hagyományos kártyás fizetéshez képest számos előnnyel is jár, főleg gyakorlati és biztonsági szempontból. Gyakran nem hordjuk magunkkal a pénztárcánkat, míg döntő többségünknél mindig van mobiltelefon. Továbbá az NFC fizetés nem igényel aktív adathasználatot vagy Wi-Fi-t, így ahol van fizetési terminál, a fizetést a pénztárcád nélkül is megoldhatod. Többé nem foglalja feleslegesen a helyet a zsebedben, amikor vásárolni mész.

Az NFC további előnyei közé tartozik a fizetési alkalmazások skálázhatósága. Többféle kártyát is társíthatsz hozzájuk, legyen az akár bankkártya, hitelkártya, Visa vagy MasterCard. Mindig annak megfelelően váltogathatsz köztük, amelyikkel éppen fizetni szeretnél. Gyakorlatilag bármelyik kártyával is fizetsz, azt a PIN-kódot használnod, amelyet az alkalmazás aktiválásánál választottál. Tehát mobilfizetéskor nem kell emlékezned a kártyáid kódjára. 

Kártyás fizetés
A mobilos és okosórás NFC fizetésbe a Visa és MasterCard kártyatársaság is beletartozik.

És mobillal való fizetéskor érzékeny adataid kiszivárgása vagy a pénzed ellopása miatt sem kell aggódnod. Éppen ellenkezőleg! A módszer nem küldi el a bankkártyád számát a kasszánál, és nem tárolja azt a telefonodon. A mobilfizetés egy virtuális kódot generál, amely hozzárendelődik egy egyedi tranzakcióhoz. Kisebb összegeknél elég csak "felébresztened" a telefonodat, nagyobb összeg esetén viszont be kell írnod a PIN-kódot, vagy feloldani a képernyőt.

Nagy előnye, hogy ha esetleg elhagyod a mobileszközödet, új jelszó segítségével távolról zárolhatod, vagy akár az egész tartalmát is kitörölheted. Tehát nem szükséges letiltanod a kártyádat és újat kérni helyette, mint mikor elveszíted. Valójában ezáltal dupla védelmet élvezel a hagyományos érintésmentes fizetéssel szemben. Egyrészt a bank, másrészt pedig a fizetési szolgáltató oldaláról.

Az NFC fizetés néhol akadályokba ütközik

Az NFC segítségével történő mobilfizetés azonban a fejlődését akadályozó problémákba ütközik. Az első az, hogy nem mindenki számára elérhető. Nem mindenkinek van kompatibilis operációs rendszerrel (például a Google Pay legalább Android 5. verziót igényel) rendelkező okostelefonja, és nem mindenki készüléke támogatja az NFC-t. Másik hátránya a PIN-kód beírása lehet. Egy kivilágítatlan terminál meglehetősen diszkrét, ám egy hatalmas, izzó kijelzőn mások is könnyebben megláthatják. A probléma akkor merül fel, amikor olyan kereskedőbe botlasz, akinek terminálja nem tud mit kezdeni az NFC fizetéssel. Szerencsére azonban nem ez a jellemző.

i  A Google Pay alkalmazással kiküszöbölhető a fenti gondok egy része. Alacsonyabb összeg esetén nem szükséges megadni a PIN-kódot, mint ahogy a normál érintésmentes kártyás fizetésnél sem. Azonban nem minden bank támogatja a Google Pay-t (lásd lentebb).

A közelmúltig a bankoknak és telefonszolgáltatóknak együtt kellett működniük. Ebben az esetben a szolgáltató speciális SIM kártyáira van szükség. Több pénzügyi intézet kizárólag egy szolgáltatóval működik együtt a továbbiakban, tehát a többi ügyfélnek nem volt szerencséje. Ez az NFC fizetési rendszer, azonban a technológia fejlődésével már háttérbe szorul. 

A bankok fokozatosan haladnak az univerzális platformok felé

Habár számos bank alkotta meg saját alkalmazását és sokuk ragaszkodik is hozzá, egyre többen és többen kínálják a Google Pay, Apple Pay stb. opciókat is. Szeretnének ugyanis mindenki számára lehetőséget nyújtani. Több bank rendelkezik saját alkalmazással, amely nem támogatja magát az NFC fizetést, ám a Google vagy Apple Pay a szolgáltatáscsomag részét képezi.

NFC mobilfizetés
Csak helyezd a telefont a terminálra és egy kis idő múlva kész is a fizetés.

Hogyan kezdd el a Google Pay használatát?

A Google Pay jelenleg valószínűleg a legszélesebb körben használt alkalmazás az NFC mobil fizetés használatához. Gyorsan és megbízhatóan működik. Hogyan kezdj neki és hogyan fizess vele?

Google Pay
A Google Pay már Magyarországon is elérhető.

Hogyan állítsam be a Google Pay-t az Androidos okostelefonomon?

A Google Pay beállítsa gyors és mindössze pár lépésből áll. Először is, győződj meg róla, hogy okostelefonod rendelkezik NFC chippel, és hogy a bankod támogatja-e a Google Pay-t.

 1. Indítsd el a Google Pay alkalmazást és lépj be a "Fizetés" oldalra, ha az nem nyílik meg közvetlenül.
 2. Kattints „+ Fizetési mód“ gombra, hogy kép készüljön a kártyádról, vagy gépeld be kézzel az információkat.
 3. Ezután a szolgáltatás leellenőrzi, hogy valóban te vagy az.
 4. Amennyiben minden sikeres, a Google Pay mostantól készen áll a fizetésre.

Fizetés (vagy érintésmentes kifizetés stb.) előtt ellenőrizd, hogy az NFC be van-e kapcsolva. Majd csak oldd fel a telefonodat és érintsd a terminálhoz.

Mely bankok támogatják a Google Pay-t?

Ha szeretnél részesülni a mobilfizetés privilégiumában, győződj meg róla, hogy a bankod és a kártyád támogatják-e az ilyen típusú fizetéseket. A Google Pay még csak nemrég érkezett meg Magyarországra, ezért egyelőre csak a független kártyakibocsátók támogatják, valamint egy bank, a K&H Bank. A K&H bank Google Pay szolgáltatása 2021. április 6-tól érhető el.

Apple Pay, fizetés iPhone-nal és Apple Watch-csal

A Google Pay mellett az Apple Pay is egy világszerte széles körben használt platform, amely az utóbbi hónapokban elterjedt Európa nagyobb részén. Magyarországon 2019 májusában került bevezetésre és az első hullámban részt vevő bankok már a kezdetektől számoltak a felhasználók óriási érdeklődésével. Például, Apple Watch okosórával történő fizetés esetén mindössze az oldalsó gombot kell gyorsan megnyomni, majd a csuklódat a terminál felé helyezni. Az Apple Pay használatával alacsonyabb összeggel történő vásárlásnál sincs szükség PIN-kódos megerősítésre. Az iPhone fokozott biztonságának köszönhetően az Apple Pay egy rendkívül biztonságos mobilfizetési módszernek tekinthető. 

Hogyan állíthatom be az Apple Pay-t az iPhone-omon?

Hogyan lehet iPhone-nal fizetni? Egyszerűen! Az Apple Pay iPhone-ra történő beállítása mindössze néhány percet vesz igénybe. Először, azonban győződj meg róla, hogy telepítve vannak-e a legújabb iOS frissítések a készülékeden, illetve, hogy a bankod támogatja-e az Apple Pay-t.

 1. Indítsd el a Wallet alkalmazást és koppints a „+“ szimbólumra a kártya hozzáadásához.
 2. Készíts egy képet a kártyádról és ellenőrizd a megadott adatokat.
 3. Bankod küldeni fog egy kódot tartalmazó SMS-t, amelyet automatikus be is illeszt az ellenőrző mezőbe.
 4. Most már fizethetsz az Apple Pay segítségével.

Hogyan állítsam be az NFC mobil fizetés funkciót az Apple Pay segítségével az iPhone készülékemen?

Maga a fizetés az oldalsó gomb kétszeri megnyomásával valósul meg, majd következik a beazonosítás Face ID vagy Touch ID segítségével. Ezután helyezd a telefont a terminálra, mint a bankkártyát.

iPhone-os fizetés Face ID segítségével

 1. Az iPhone készüléken nyomd meg kétszer az oldalsó gombot.
 2. Ezután azonosításra kerülsz a Face ID segítségével úgy, hogy ránézel a telefonra.
 3. Érintsd iPhone készüléked felső részét (nem szükséges lefelé fordítani a kijelzőt) a fizetési terminálhoz ugyanúgy, mint a fizetési kártyát.
 4. Már fizettél is.

iPhone-os fizetés Touch ID segítségével

 1. Helyezd az ujjad a Touch ID kezdőlap gombjára.
 2. Érintsd iPhone készüléked felső részét (nem szükséges lefelé fordítani a kijelzőt) a fizetési terminálhoz ugyanúgy, mint a fizetési kártyát.
 3. Már fizettél is.
Apple Pay
Az Apple Pay szolgáltatás előnyeinek áttekintése.

Hogyan állíthatom be az Apple Pay-t az Apple Watch órámon?

Amennyiben Apple Watch órád van, egyszerűen imádni fogod vele a fizetést. Nem függ az iPhone-odtól vagy az Internet-kapcsolattól, úgyhogy nyugodtan elmehetsz futni úgy, hogy hazafele beszalaszd vásárolni is.

 1. Indítsd el a Watch alkalmazást az iPhone-odon, lépj az „Órám“ felületre és válaszd a Wallet alkalmazást.
 2. Koppints a „Kártya hozzáadása“ gombra a gyors útmutató elindításához.
 3. Készíts egy képet a kártyádról és ellenőrizd a megadott adatokat.
 4. Bankod küldeni fog egy kódot tartalmazó SMS-t, amelyet automatikus be is illeszt az ellenőrző mezőbe.
 5. Ennyi, most már kipróbálhatod az első fizetést az Apple Watch segítségével.

Hogyan fizethetek Apple Watch segítségével?

 1. Nyomd meg kétszer az oldalsó gombot az Apple Watch-on.
 2. Helyezd az órát a terminálhoz
 3. Már fizettél is.

Mely bankok támogatják az Apple Pay-t?

Az Apple Pay kártyatársaságokkal (Visa, MaterCard) és független bankokkal is együttműködik. Tehát a bankodnak támogatnia kell ezt a szolgáltatást. Az Apple Pay szolgáltatást támogató intézmények aktuális listáját az Apple ügyfélszolgálati webhelyén találhatod meg. Olyan nagy bankok támogatják ezt a szolgáltatást, mint pl. az Erste, a K&H, az OTP és a Raiffeisen.

Fizetés a Garmin Pay szolgáltatással

Ha sportoló vagy, bizonyára már ismered a Garmin okosóráit. Sportolási funkciói révén kétségkívül az egyik nagy piaci szereplő. Igen, fizethetsz okos/sportórával is. Pontosabban, a népszerű vívoactive3, vívoactive4, Forerunner 645, Forerunner 945, Fēnix 5 Plus vagy a legújabb Fēnix 6 sorozat tagjaival.

i Mely bankok támogatják a Garmin Pay-t 2021-ben?
Konkrétan a Curve, a Revolut és a TransferWise.

Fizetés a Fitbit Pay szolgáltatással

Még a Fitbit, az okoskarkötőket és -órákat előállító vállalat is rendelkezik fizetési csatornával. A Garmin-nal ellentétben, azonban még csak pár készülék támogatja, ám számításaink szerint az új termékek megjelenésével számuk nőni fog. Addig is itt a Fitbit Charge 3, Versa és az Ionic.

i Mely bankok támogatják a Fitbit Pay-t 2020-ban?
Konkrétan a Curve és a Revolut.
i Érdekelhet még

A mobilfizetés manapság már egyértelmű tendencia, a fizetési szolgáltatások és az azokat támogató eszközök száma is gyorsan növekszik. Különösen az okosórák használatát javasoljuk, hiszen ez a pénzed felhasználásának gyors és biztonságos módja.

iPhone 12 128GB lila
Mobiltelefon - 6,1"-es kijelző, 2532 × 1170, OLED kijelző, 6 magos Apple A14 Bionic processzor, 128 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,6) + 12 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 12 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, UWB, Lightning port, single + eSIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 2815 mAh kapacitású akkumulátor, iOS 14

-9% 329 990 Ft
299 990 Ft áfa nélkül 236 210 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RI032c6
iPhone 12 Pro 128GB szürke
Mobiltelefon - 6,1"-es kijelző, 2532 × 1170, OLED kijelző, 6 magos Apple A14 Bionic processzor, 128 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,6) + 12 Mpx felbontású (f/2) + 12 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, optikai zoommal, 12 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, UWB, Lightning port, single + eSIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 2815 mAh kapacitású akkumulátor, iOS 14

-5% 399 990 Ft
379 990 Ft áfa nélkül 299 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RI034b3
iPhone 12 Mini 128GB fekete
Mobiltelefon - 5,4"-es kijelző, 2340 × 1080, OLED kijelző, 6 magos Apple A14 Bionic processzor, 128 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,6) + 12 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 12 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, UWB, Lightning port, single + eSIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 12W, 2227 mAh kapacitású akkumulátor, iOS 14

-7% 279 990 Ft
259 990 Ft áfa nélkül 204 720 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: RI033c2
iPhone SE 128 GB fekete 2020
Mobiltelefon - 4,7"-es kijelző, 1334 × 750, IPS kijelző, 6 magos Apple A13 Bionic processzor, 3 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,8), hátlapi kamera, 7 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Lightning port, ujjlenyomat-olvasó, single + eSIM, IP67 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, , iOS 13

-5% 189 990 Ft
179 990 Ft áfa nélkül 141 720 Ft
Kosárba
Átvehető: csütörtök 9.30. 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RI031c2
iPhone 11 128 GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es kijelző, 1792 × 828, IPS kijelző, 6 magos Apple A13 Bionic processzor, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 12 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, optikai zoommal, 12 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Lightning port, single + eSIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, 3110 mAh kapacitású akkumulátor, iOS 13

-12% 259 990 Ft
229 990 Ft áfa nélkül 181 090 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 09. 29.
Termékkód: RI028c2
OnePlus 9 Pro 12GB/256GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 3216 × 1440, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 888 processzor, 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 50 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, optikai zoommal, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 65W, vezeték nélküli töltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11

379 990 Ft áfa nélkül 299 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ONE0079c2
Google Pixel 4a fekete
Mobiltelefon - 5,8" 2340 × 1080 OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 730 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,7), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású első kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5 mm), USB-C, ujjlenyomat-leolvasó, single SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18 W, 3140 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10

-3% 159 990 Ft
154 990 Ft áfa nélkül 122 040 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GPX1065b1
Realme 8 Pro DualSIM 8+128 GB fekete
Mobiltelefon - 6,4"-es kijelző, 2400 × 1080, SAMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 720G processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 108 Mpx felbontású (f/1,88) + 8 Mpx felbontású (f/2,25) + 2 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11

99 990 Ft áfa nélkül 78 730 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: REAM018b1
0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ