ApF HU Xiaomi 14

NFC mobilfizetés (ÚTMUTATÓ)

Termékkatalógus

Cikk

Frissítve

Éppúgy mint Európában, az érintés nélküli fizetés egyre népszerűbb Magyarországon is. Az érintésmentes kártyák és fizetési matricák után a mobiltelefonnal történő fizetés (NFC) a következő lépés az egyszerűbb vásárlás felé vezető úton. A "mobilfizetés" rendkívül egyszerű: fogd a telefont, helyezd a terminálra mint egy átlagos érintésmentes kártyát, írd be a PIN-kódot és kész is a fizetés. A legkifinomultabb összetett megoldások, mint például a Google Pay (a Google Wallet alkalmazással) vagy az Apple Pay, már Magyarországon is jelen vannak. Hogyan működik az NFC fizetés? Mely bankok teszik lehetővé jelenleg a mobilfizetést és melyek nem? És hogyan lehet NFC támogatással nem rendelkező mobillal fizetni? Cikkünkben megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, és tanácsokat adunk a mobiltelefonos fizetés módjára vonatkozóan.

Mobilfizetés

Mobilfizetés – TARTALOM

 1. Az NFC-t támogató bankok listája
 2. Hogyan működik az érintésmentes mobilfizetés?
 3. A mobiltelefonos fizetés előnyei
 4. Az NFC fizetés néhol akadályokba ütközik
 5. Hogyan kezdd el használni a Google Wallet-et?
 6. Apple Pay, fizetés iPhone-nal és Apple Watch-csal
 7. Fizetés a Garmin Pay szolgáltatással
 8. Fizetés a Fitbit Pay szolgáltatással
 9. Fizetés a Xiaomi Pay szolgáltatással
 10. Mit kell tudni a Samsung Pay-ről?

Az NFC-t támogató bankok listája

Mielőtt belemerülnénk a mobilfizetés előnyeibe, utánajártunk, mely bankok támogatják ezt a szolgáltatást Magyarországon. 2024 februárjában az alábbi pénzügyi intézetek sorolhatók ide:

Bankok Google Pay Apple Pay Garmin Pay Fitbit Pay Xiaomi Pay Saját alkalmazás
MBH Bank
Bunq
CIB Bank
Curve
DiPocket
Erste Bank
Gránit Bank
iCard
K&H Bank
MKB Bank
Monese
OTP Bank
PaySera
Raiffeisen Bank
Revolut
Wise
Zen

Hogyan működik az érintésmentes mobilfizetés?

Az NFC fizetés, azaz az érintésmentes mobilfizetés rendkívül egyszerű. Ideális esetben a bankod támogatja a Google Pay vagy Apple Pay szolgáltatást, esetleg az okosórával történő fizetést. Neked csak össze kell párosítanod a bankkártyádat az alkalmazással, és lényegében készen is vagy. Ezután elég csak feloldani a telefont a kasszánál, odatartani a terminálhoz, és pillanatokon belül hallani fogod a jóváhagyást jelző sípszót. Majd a nyugta elkészültével egy időben a telefonodra is érkezni fog egy, a sikeres fizetést megerősítő értesítés. Ennyi. A folyamat nem bonyolultabb az érintésmentes kártya használatánál, amely szinte már mindegyikőnk zsebében ott lapul.

A mobilkészülékkel történő fizetés NFC nélkül is lehetséges

Arra vagy kíváncsi, hogy NFC nélkül is lehetséges-e a mobilfizetés? A válasz igen, és egyben ez a legrégebb óta alkalmazott eljárás is. Napjainkban a megbízhatóbb NFC kiszorította ezt a módszert. Mindenesetre egyes vállalatok (pl. Lidl) NFC nélkül tesztelik a mobilkészülékes fizetési lehetőségeket. Kamera vagy QR-kód olvasókat használnak. Meglehetősen gyakran találkozunk ezzel a technológiával - számos nyugtán már megtalálhatóak a QR-kódok, amelyeket a telefonunk kamerájának segítségével beolvashatunk. A beolvasás után átirányít a banki alkalmazásba, ahol csak meg kell erősítened a fizetést.

i

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

Banki alkalmazás vs. univerzális alkalmazás

Komplikáltabb a helyzet, ha a bankod a saját alkalmazása használatát kéri az NFC fizetéshez, ekkor ugyanis a klasszikus banki alkalmazás mellett egy másik, speciális "fizetési alkalmazás" telepítésére is szükség lesz. Amennyiben több bank is szerepel a saját fizetési alkalmazásban, akkor mindegyiket telepítened kell a telefonodra. Egyedi fizetési megoldásokat kínálnak:

 • Raiffeisen Bank – RaiPay
 • MBH Bank - MBH Bank App
 • Erste Bank - Erste MobilePay
 • Gránit Bank - Gránit Pay
 • K&H Bank - A K&H Bank mobiltárca funkciója megszűnt, és átengedte a helyet a következőknek: Google Wallet, Apple Pay, Xiaomi Pay, Garmin Pay.
NFC mobilfizetés
Nemcsak mobilalkalmazással, de okosóráddal is fizethetsz.

A mobiltelefonos fizetés előnyei

A mobilfizetés nemcsak egyszerű, de a hagyományos kártyás fizetéshez képest számos előnnyel is jár, főleg gyakorlati és biztonsági szempontból. Gyakran nem hordjuk magunkkal a pénztárcánkat, míg döntő többségünknél mindig van mobiltelefon. Továbbá az NFC fizetés nem igényel aktív adathasználatot vagy Wi-Fi-t, így ahol van fizetési terminál, a fizetést a pénztárcád nélkül is megoldhatod. Többé nem foglalja feleslegesen a helyet a zsebedben, amikor vásárolni mész.

Az NFC további előnyei közé tartozik a fizetési alkalmazások skálázhatósága. Többféle kártyát is társíthatsz hozzájuk, legyen az akár bankkártya, hitelkártya, Visa vagy MasterCard. Mindig annak megfelelően váltogathatsz köztük, amelyikkel éppen fizetni szeretnél. Gyakorlatilag bármelyik kártyával is fizetsz, azt a PIN-kódot használnod, amelyet az alkalmazás aktiválásánál választottál. Tehát mobilfizetéskor nem kell emlékezned a kártyáid kódjára.

Kártyás fizetés
A mobilos és okosórás NFC fizetésbe a Visa és MasterCard kártyatársaság is beletartozik.

És mobillal való fizetéskor érzékeny adataid kiszivárgása vagy a pénzed ellopása miatt sem kell aggódnod. Éppen ellenkezőleg! A módszer nem küldi el a bankkártyád számát a kasszánál, és nem tárolja azt a telefonodon. A mobilfizetés egy virtuális kódot generál, amely hozzárendelődik egy egyedi tranzakcióhoz. Kisebb összegeknél elég csak "felébresztened" a telefonodat, nagyobb összeg esetén viszont be kell írnod a PIN-kódot, vagy feloldani a képernyőt.

Nagy előnye, hogy ha esetleg elhagyod a mobileszközödet, új jelszó segítségével távolról zárolhatod, vagy akár az egész tartalmát is kitörölheted. Tehát nem szükséges letiltanod a kártyádat és újat kérni helyette, mint mikor elveszíted. Valójában ezáltal dupla védelmet élvezel a hagyományos érintésmentes fizetéssel szemben. Egyrészt a bank, másrészt pedig a fizetési szolgáltató oldaláról.

i

Az NFC fizetés néhol akadályokba ütközik

Az NFC segítségével történő mobilfizetés azonban a fejlődését akadályozó problémákba ütközik. Az első az, hogy nem mindenki számára elérhető. Nem mindenkinek van kompatibilis operációs rendszerrel rendelkező okostelefonja, és nem mindenki készüléke támogatja az NFC-t. Másik hátránya a PIN-kód beírása lehet. Egy kivilágítatlan terminál meglehetősen diszkrét, ám egy hatalmas, izzó kijelzőn mások is könnyebben megláthatják. A probléma akkor merül fel, amikor olyan kereskedőbe botlasz, akinek terminálja nem tud mit kezdeni az NFC fizetéssel. Szerencsére azonban nem ez a jellemző.

i A Google Wallet alkalmazással kiküszöbölhető a fenti gondok egy része. Alacsonyabb összeg esetén nem szükséges megadni a PIN-kódot, mint ahogy a normál érintésmentes kártyás fizetésnél sem. Azonban nem minden bank támogatja a Google Wallet-et (lásd lentebb).

A közelmúltig a bankoknak és telefonszolgáltatóknak együtt kellett működniük. Ebben az esetben a szolgáltató speciális SIM kártyáira van szükség. Több pénzügyi intézet kizárólag egy szolgáltatóval működik együtt a továbbiakban, tehát a többi ügyfélnek nem volt szerencséje. Ez az NFC fizetési rendszer, azonban a technológia fejlődésével már háttérbe szorul.

Habár számos bank alkotta meg saját alkalmazását és sokuk ragaszkodik is hozzá, egyre többen és többen kínálják a Google Wallet, Apple Pay stb. opciókat is. Szeretnének ugyanis mindenki számára lehetőséget nyújtani. Több bank rendelkezik saját alkalmazással, amely nem támogatja magát az NFC fizetést, ám a Google vagy Apple Pay a szolgáltatáscsomag részét képezi.

NFC mobilfizetés
Csak helyezd a telefont a terminálra és egy kis idő múlva kész is a fizetés.

Hogyan kezdd el használni a Google Wallet-et?

A Google Wallet (korábban Google Pay) jelenleg valószínűleg a legszélesebb körben használt alkalmazás az NFC mobil fizetés használatához. Gyorsan és megbízhatóan működik. Hogyan kezdj neki és hogyan fizess vele?

Google Wallet
A Google Wallet már Magyarországon is elérhető.

Hogyan állítsam be a Google Wallet-et az Androidos okostelefonomon?

A Google Wallet beállítsa gyors és mindössze pár lépésből áll. Először is, győződj meg róla, hogy okostelefonod rendelkezik NFC chippel, és hogy a bankod támogatja-e a Google Wallet-et.

 1. Indítsd el a Google Wallet alkalmazást és lépj be a "Fizetés" oldalra, ha az nem nyílik meg közvetlenül.
 2. Kattints „+ Fizetési mód“ gombra, hogy kép készüljön a kártyádról, vagy gépeld be kézzel az információkat.
 3. Ezután a szolgáltatás leellenőrzi, hogy valóban te vagy az.
 4. Amennyiben minden sikeres, a Google Wallet mostantól készen áll a fizetésre.

Fizetés (vagy érintésmentes kifizetés stb.) előtt ellenőrizd, hogy az NFC be van-e kapcsolva. Majd csak oldd fel a telefonodat és érintsd a terminálhoz.

Mely bankok támogatják a Google Wallet-et?

Ha szeretnél részesülni a mobilfizetés privilégiumában, győződj meg róla, hogy a bankod és a kártyád támogatják-e az ilyen típusú fizetéseket. A Google Wallet egy ideje már elérhető Magyarországon, ennek megfelelően a legtöbb bank már támogatja, de a szolgáltatást támogató intézmények aktuális listáját az Google webhelyén találhatod meg.

i

Infinix Zero 30 5G (TESZT): mesterséges intelligencia extravagáns köntösben

Apple Pay, fizetés iPhone-nal és Apple Watch-csal

A Google Wallet mellett az Apple Pay is egy világszerte széles körben használt platform, amely az utóbbi egy-két évben elterjedt Európa nagyobb részén. Magyarországon 2019 májusában került bevezetésre és az első hullámban részt vevő bankok már a kezdetektől számoltak a felhasználók óriási érdeklődésével. Például, Apple Watch okosórával történő fizetés esetén mindössze az oldalsó gombot kell gyorsan megnyomni, majd a csuklódat a terminál felé helyezni. Az Apple Pay használatával alacsonyabb összeggel történő vásárlásnál sincs szükség PIN-kódos megerősítésre. Az iPhone fokozott biztonságának köszönhetően az Apple Pay egy rendkívül biztonságos mobilfizetési módszernek tekinthető.

Hogyan állíthatom be az Apple Pay-t az iPhone-omon?

Hogyan lehet iPhone-nal fizetni? Egyszerűen! Az Apple Pay iPhone-ra történő beállítása mindössze néhány percet vesz igénybe. Először, azonban győződj meg róla, hogy telepítve vannak-e a legújabb iOS frissítések a készülékeden, illetve, hogy a bankod támogatja-e az Apple Pay-t.

 1. Indítsd el a Wallet alkalmazást és koppints a „+“ szimbólumra a kártya hozzáadásához.
 2. Készíts egy képet a kártyádról és ellenőrizd a megadott adatokat.
 3. Bankod küldeni fog egy kódot tartalmazó SMS-t, amelyet automatikus be is illeszt az ellenőrző mezőbe.
 4. Most már fizethetsz az Apple Pay segítségével.

Hogyan állítsam be az NFC mobil fizetés funkciót az Apple Pay segítségével az iPhone készülékemen?

Maga a fizetés az oldalsó gomb kétszeri megnyomásával valósul meg, majd következik a beazonosítás Face ID vagy Touch ID segítségével. Ezután helyezd a telefont a terminálra, mint a bankkártyát.

i

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

iPhone-os fizetés Face ID segítségével

 1. Az iPhone készüléken nyomd meg kétszer az oldalsó gombot.
 2. Ezután azonosításra kerülsz a Face ID segítségével úgy, hogy ránézel a telefonra.
 3. Érintsd iPhone készüléked felső részét (nem szükséges lefelé fordítani a kijelzőt) a fizetési terminálhoz ugyanúgy, mint a fizetési kártyát.
 4. Már fizettél is.

iPhone-os fizetés Touch ID segítségével

 1. Helyezd az ujjad a Touch ID kezdőlap gombjára.
 2. Érintsd iPhone készüléked felső részét (nem szükséges lefelé fordítani a kijelzőt) a fizetési terminálhoz ugyanúgy, mint a fizetési kártyát.
 3. Már fizettél is.
Apple Pay
Az Apple Pay szolgáltatás előnyeinek áttekintése.

Hogyan állíthatom be az Apple Pay-t az Apple Watch órámon?

Amennyiben Apple Watch órád van, egyszerűen imádni fogod vele a fizetést. Nem függ az iPhone-odtól vagy az Internet-kapcsolattól, úgyhogy nyugodtan elmehetsz futni úgy, hogy hazafele beszalaszd vásárolni is.

 1. Indítsd el a Watch alkalmazást az iPhone-odon, lépj az „Órám“ felületre és válaszd a Wallet alkalmazást.
 2. Koppints a „Kártya hozzáadása“ gombra a gyors útmutató elindításához.
 3. Készíts egy képet a kártyádról és ellenőrizd a megadott adatokat.
 4. Bankod küldeni fog egy kódot tartalmazó SMS-t, amelyet automatikus be is illeszt az ellenőrző mezőbe.
 5. Ennyi, most már kipróbálhatod az első fizetést az Apple Watch segítségével.

i

Nothing Phone (2) (TESZT): a világítós, elegáns készülék még jobb teljesítménnyel, kijelzővel és kamerával büszkélkedhet

Hogyan fizethetek Apple Watch segítségével?

 1. Nyomd meg kétszer az oldalsó gombot az Apple Watch-on.
 2. Helyezd az órát a terminálhoz
 3. Már fizettél is.

Mely bankok támogatják az Apple Pay-t?

Az Apple Pay kártyatársaságokkal (Visa, MaterCard) és független bankokkal is együttműködik. Használatához elengedhetetlen, hogy a bankod támogassa a szolgáltatást. Az Apple Pay szolgáltatást támogató intézmények aktuális listáját az Apple ügyfélszolgálati webhelyén találhatod meg. Olyan nagy bankok támogatják ezt a szolgáltatást, mint pl. az Erste, a K&H, az OTP és a Raiffeisen.

Fizetés a Garmin Pay szolgáltatással

Ha sportoló vagy, bizonyára már ismered a Garmin okosóráit. Sportolási funkciói révén kétségkívül az egyik nagy piaci szereplő. Igen, fizethetsz okos/sportórával is. Pontosabban, a népszerű vívoactive3, vívoactive4, Forerunner 645, Forerunner 945, Fēnix 5 Plus, Fēnix 6, vagy a legújabb Fenix 7 sorozat tagjaival.

i Mely bankok támogatják a Garmin Pay-t?
Konkrétan a K&H Bank, OTP Bank, Revolut, Wise (korábban TransferWise) és Zen.

Fizetés a Fitbit Pay szolgáltatással

Még a Fitbit, az okoskarkötőket és -órákat előállító vállalat is rendelkezik fizetési csatornával. A Garmin-nal ellentétben, azonban még csak pár készülék támogatja, ám számításaink szerint az új termékek megjelenésével számuk nőni fog. Addig is itt a Fitbit Charge 3, Versa és az Ionic.

i Mely bankok támogatják a Fitbit Pay-t?
Konkrétan az OTP Bank, Revolut és Wise (korábban TransferWise).

Fizetés a Xiaomi Pay szolgáltatással

A Xiaomi Pay, korábban Mi Pay, egy olyan szolgáltatás, amelyet a Xiaomi okoskarkötőin és okosóráin keresztül történő fizetésre terveztek. Több Xiaomi NFC-s eszköz támogatja (például a Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC és a Xiaomi Watch S1 különböző változatai), és egyelőre csak Mastercard fizetési kártyákkal működik. A szolgáltatás nem mobiltelefonokhoz készült, mivel ezek továbbra is a Google Wallet-et használják.

A Mi Fitness (Android, iOS) vagy a Zepp Life (Android, iOS) alkalmazás szükséges a telefonnal való párosításhoz és a szolgáltatás elindításához. Maga a bankkártya hozzáadása hasonlóan történik, mint bármely más fizetési szolgáltatás esetében. A Xiaomi Payhez legfeljebb tíz fizetési kártyát adhatsz hozzá. Ezután ugyanúgy fizethetsz, mint más szolgáltatásoknál - csak hozzá kell érinteni az okoskarkötőt a fizetési terminálhoz.

i

A legjobb mobiltelefonok 2024-ben

Mit kell tudni a Samsung Pay-ről?

Az utolsó mobil- vagy okosóra-fizetési szolgáltatás, amely itthon egyelőre nem elérhető, a Samsung Pay. De szerencsére ez nem jelenti azt, hogy a Samsung okosórák és telefonok tulajdonosai ne tudnának NFC-n keresztül fizetni. Sőt, nemcsak a Samsung telefonokkal, hanem például a WearOS operációs rendszerrel rendelkező Samsung órákkal is használhatják a Google Payt.

A Samsung okosórák régebbi modelljei, amelyek még a Tizen OS-t használják, továbbra is a Curve Payre lesznek kénytelenek hagyatkozni. Ez váltja fel a Google Payt például a Huawei telefonokon. Az elv gyakorlatilag ugyanaz, feltöltjük a bankkártyát vagy kártyákat az alkalmazásba, majd fizetünk az óránkkal.

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A mobilfizetés manapság már egyértelmű tendencia, a fizetési szolgáltatások és az azokat támogató eszközök száma is gyorsan növekszik. Különösen az okosórák használatát javasoljuk, hiszen ez a pénzed felhasználásának gyors és biztonságos módja.

Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 76×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
369 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b3
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 76×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
369 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b1
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Borostyánsárga - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 38×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Borostyánsárga
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
479 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260b4
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 132×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
599 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b3
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 132×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
599 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b2
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 132×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
599 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b1
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 199×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
444 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 147×
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
539 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b4
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 127×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
345 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 Plus 128GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -5 %
374 990 Ft 396 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b3
4,3 56×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b1
4,3 56×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 08.
Termékkód: SMTR529b3
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB ezüst - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 28×
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB ezüst
Mobiltelefon - 6,5"-es OLED kijelző 3840 × 1644 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
491 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0103b2
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 28×
Sony Xperia 1 V 5G 12 GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,5"-es OLED kijelző 3840 × 1644 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
491 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0103b1
4,9 386×
Xiaomi 13T 8 GB/256 GB Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 2Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -17 %
199 990 Ft 239 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI272b2
4,9 386×
Xiaomi 13T 8 GB/256 GB Alpine Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -17 %
199 990 Ft 239 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI272b3
ASUS Zenfone 10 8GB/128GB fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 33×
ASUS Zenfone 10 8GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
300 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058b1
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 33×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
316 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c1
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB kék - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,7 33×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB kék
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
319 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c5
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 29×
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
360 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0104b1
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 29×
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - ezüst
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
360 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0104b2
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - kék - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 29×
Sony Xperia 5 V 5G 8GB / 128GB - kék
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 52Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
360 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0104b3
4,8 45×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, sárga
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c3
4,8 45×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, fekete
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c1
4,8 45×
POCO X6 Pro 5G 12GB / 512GB, szürke
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8300 Ultra processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 8Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SKPOCO119c2
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White - Mobiltelefon A kiszállítás
ingyenes
4,9 397×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
179 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI284b2
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple - Mobiltelefon
A kiszállítás
ingyenes
4,9 397×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Aurora Purple
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI284b3
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Midnight Black - Mobiltelefon
A kiszállítás
ingyenes
4,9 397×
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI284c1
4,0
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INFI1018b1
4,0
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB lila
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INFI1018b3
4,0
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB arany
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INFI1018b2
4,9 64×
Nothing Phone (2) 12 GB/256 GB szürke
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2412 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NOTHa05b1
4,9 64×
Nothing Phone (2) 12 GB/256 GB fehér
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2412 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa05b2
4,9 64×
Nothing Phone (2) 12 GB/512 GB szürke
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2412 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
286 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa05c1
4,9 64×
Nothing Phone (2) 12 GB/512 GB fehér
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2412 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
286 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa05c2
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ