Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/iphone-tlacitko-akce-uvod-nahled.jpg

Egy praktikus segítő a kezed ügyében. Szinte bármilyen funkciót hozzárendelhetsz az iPhone Akciógombjához

Nem találod az új iPhone-okon a csendes üzemmód oldalsó kapcsolóját? Az Apple úgy döntött, hogy egy Akciógombbal helyettesíti azt. Milyen újdonságokat hoz magával, hogyan aknázhatod ki a benne rejlő lehetőségeket és miről ismerheted fel az aktuális állapotát? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-50-thumbnail.jpg

Piacra lépnek a Motorola Edge 50 Pro, Fusion és Ultra telefonok. Főszerepben a dizájn és a felszereltség

Megérkeztek az új Motorola Edge 50 sorozatú telefonok: a csúcskategóriás zászlóshajó, az Edge 50 Ultra, a tisztességes középkategóriás Edge 50 Fusion és az arany középutas Motorola Edge 50 Pro. A telefonok ismerős, de érezhetően újratervezett dizájnnal és csúcsminőségű kamerákkal nyűgöznek le. Mi mindent tud az új Edge 50 sorozat? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-v40-se-5g-recenze-nahled.jpg

Vivo V40 SE 5G (BEMUTATÓ): műbőr hátlap, modern chip és tisztességes akkumulátor

Egy újabb mobiltelefon, amely bebizonyítja, nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod az elegáns külsőért és a rengeteg funkcióért. Megérkezett a Vivo V40 SE 5G, amely számos érdekes funkciót hoz magával. Vajon meg tud győzni a kivitelezésével? Hogyan áll az árát tekintve, és mivel próbál elsősorban lenyűgözni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-A35-5g-26-nahled.png

Samsung Galaxy A35 5G (TESZT): jó felszereltség, prémium dizájn és hosszú akkumulátor-üzemidő, de lenne néhány észrevételünk

Ha a Samsung Galaxy A25 5G már túlságosan alapszintű számodra, de nem feltétlenül a legjobbra van szükséged, akkor a vadonatúj Galaxy A35 5G a tökéletes választás. Neked kell eldönteni, hogy jobban megéri-e, mint a tavalyi Galaxy A34 vagy a valamivel drágább Galaxy A55 a jelenlegi kínálatból. Cikkünkben rávilágítunk, hogyan viszonyul az A35 az említett testvéreihez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-12-pro-plus-recenze-uvod-2-nahled.jpg

Realme 12 Pro+ (TESZT): egy szép középkategóriás telefon elegáns megjelenéssel, jó teleobjektívvel és tisztességes akkumulátor-üzemidővel

A Realme úgy döntött, hogy felrázza a középkategóriát a következő generációs zászlóshajójának elindításával. Alapos teszt alá vetettük a Realme 12 Pro+ 5G-t, hogy megmutathassa, mi mindent tud. És nem jött ki belőle rosszul. Jó pontokat szerzett az elegáns külsejével, a kamerájával, vagy éppen a szolid akkumulátor-üzemidejével. Ugyanakkor nem hibátlan. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Honor-Magic6-Pro-recenze-22.jpg

Honor Magic6 Pro (TESZT): a jelenlegi legjobb mobiltelefon? A fotózás terén mindenképpen

A Honor Magic 6 Pro egy egyedülálló telefon. Az első dolog, ami feltűnhet rajta, az a hatalmas optika a hátlapon, és nyilvánvalóan az egész telefon nagyobb súlya. Ezt követően azonban csak pozitívumokkal fogsz találkozni, és csakúgy, mint én, helyeslően fogsz bólogatni. Remek a kamera, a kijelző, a hangzás, a teljesítmény, és még az akkumulátor üzemideje is. Nem csoda, hogy több díjat is nyert a DxOMark-tól. Tudj meg többet a Honor Magic6 Pro-ról! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x100-pro-recenze-nahled.jpg

Vivo X100 Pro (TESZT): egy fotós gyöngyszem erős MediaTek processzorral, de nem hibátlan

A Vivo X100 Pro 5G az egyetlen az X100-as sorozat két modellje közül, amely az európai, így a magyar boltok polcain is elérhető lesz. Ez a kettő közül a nagyobb teljesítményű, a MediaTek legerősebb lapkakészletét, Zeiss-lencsékkel ellátott csúcskamerát és még sok mást is kínál. De hogyan teljesít a Vivo X100 Pro a gyakorlatban? Próbára tettük a teszt keretein belül. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-pro-recenze-uvod-3-nahled.png

Asus ROG Phone 8 Pro (TESZT): számos jelentős fejlesztés, kevésbé agresszív dizájn. A telefon jó irányba halad

Miért vennél játékkonzolt a grafikailag lenyűgöző játékokhoz, ha mindent megkaphatsz a mobiltelefonodon is? Az Asus továbbfejlesztette a ROG Phone gamer telefonját, de ezúttal az Asus ROG Phone 8 Pro esetében még radikálisabb változtatásokat eszközölt. Ahogy az a tesztünkből is kiderül, volt mire várni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (BEMUTATÓ): gyönyörű kijelző, 64 Mpx-es kamera és gyors töltés

A Poco M6 Pro a márka legújabb készüléke, amely a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg. AMOLED kijelzővel, 64 Mpx-es kamerával és 67 W-os gyorstöltéssel szeretne elcsábítani. Mi a helyzet a többi funkcióval? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-herni-mobilni-telefony-2019.jpg

A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-xcover7-nahled.jpg

Megbízható partner keményebb körülmények között is. Az új Samsung Galaxy Xcover7 nagyfokú tartósságával szeretne lenyűgözni.

A Samsung bemutatta új strapabíró telefonját, a Samsung Galaxy XCover7-et. A készülék sok mindent kibír, IP68 minősítésen túl katonai szabvány szintű ellenállóságot is nyújt. Tehát ellenáll a víznek, a pornak, valamint más nehéz körülményeknek is. De mit tud még? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie

A OnePlus 12 a kínai márka főhajtásának új generációja, amely a legerősebb versenytársakat hívja ki. Hogyan teljesít a OnePlus 12 a riválisokkal vívott képzeletbeli párbajban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic6-lite-recenze-20.jpg

Honor Magic6 Lite (TESZT): kétnapos üzemidő egy töltéssel, cseppállóság és kiváló kamera

A Honor Magic6 Lite a Honor Magic6 Pro könnyített változataként került piacra. A teszt részeként elsősorban a kamerára, a kijelzőre és az akkumulátor üzemidejére voltam kíváncsi. Hiszen papíron ezek az erősségei nem csak a drágább testvéréhez képest, hanem az azonos ár- vagy súlykategóriájú versenytársakkal szemben is. Azonban a könnyű súlya az egyik előnye, de további előnyöket is felfedeztem. Mely tulajdonságok ezek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

A legjobb telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyik a legjobb telefon 2024-ben? Cikkünk középpontjában a bajnokok állnak. Nem feledkeztünk meg a legjobb mobiltelefonokról 300 000, 200 000 és 100 000 forintig sem, illetve az időseknek és gyerekeknek alkalmas legjobb telefonokról sem. Összehasonlítottuk a teljesítményt, az árakat, a kamerát, a funkciókat és a dizájnt. Melyek tehát napjaink legjobb telefonjai? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-3310-masood-aslami.jpg

Mit csináljak a régi telefonommal?

A régebbi telefonok, legyen szó okostelefonról vagy vezetékes készülékről, őskori eszközöknek tűnhetnek. De a legtöbb esetben még mindig sok mindenre képesek. Hacsak nem sérültek meg helyrehozhatatlanul, van néhány tippünk arra, hogy mihez kezdhetsz velük. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Képek átvitele telefonról számítógépre

A mobiltelefonok mára felváltották a fényképezőgépeket. Mindig kéznél vannak, és minőségben is könnyen felveszik velük a versenyt. De hogyan kezeljük a fotókat az elkészítésük után? Hogyan juttassuk el őket a mobiltelefonról a számítógépre? Cikkünkben minden kérdésre választ adunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kaios-nahled.jpg

KaiOS operációs rendszer: magasabb szintre emeli az olcsóbb telefonokat

A KaiOS egy klasszikus nyomógombos telefonokhoz tervezett operációs rendszer. Célja, hogy a régebbi telefonokat összekapcsolja a modern digitális korszakkal. A KaiOS lehetővé teszi az alkalmazások letöltését a speciális KaiStor-ról, a 4G hálózat használatát az internetezéshez, de a telefonálást és a csevegést is. Mindezt alacsony akkumulátorigény mellett. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-11.jpg

Egy igazi nagyágyú, hatalmas kijelzővel. Az Asus Zenfone 11 Ultra a mobiljátékosokat célozza meg

Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell. Mindkét telefon azonban továbbra is a kínálatban marad. Mit tud az Asus Zenfone 11 Ultra? Mikor lehet hozzájutni és mi a helyzet az árával? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Telefon használata webkameraként (ÚTMUTATÓ)

Az online találkozók ma már mindennaposak, így a webkamera a számítógépek fontos részévé vált. Ha nem szeretnél beruházni egy új webkamerába, készíts egyet a saját telefonodból. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/historie-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

A mobiltelefonok története: hogyan fejlődött a mindennapi asszisztensünk?

Valószínűleg ez napjainkban a leggyakrabban használt technológia. A mobiltelefon már 3 évtizede velünk van, és sokat változott az idők során. Legyen szó akár a kinézetről, akár a funkciókról, ma már egy teljesen más készüléket tarthatunk a kezünkben, mint évekkel ezelőtt. Hogyan fejlődtek a mobiltelefonok? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ