30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Tárolódobozok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
0 l
335 l
-

A tárolódobozok lehetővé teszik, hogy okosan kezelhesd a rendelkezésedre álló helyet, és mindent rendben tarthass. Tárold a dolgaidat fix helyen, ahol kevésbé vannak szem előtt, mégis kéznél vannak. A tároló doboz tökéletes áttekinthetőséget biztosít az összes apróságnak otthonodban. Olvass tovább, és válaszd ki a számodra ideális tárolódoboz típust.

Tovább

Hogyan használhatók a tárolódobozok?

Nem vagy biztos benne, hogy a tárolódobozok hasznosak lesznek-e számodra? Több tucatnyi módja van a felhasználásuknak. Vannak, akik az ágyuk alá teszik és abban tárolják az ágyneműket, mások szekrényrendezőként használják őket. Te hogyan használnád a tároló doboz típusokat?

  • A szekrénybe helyezett tárolódobozok megnövelik a hasznos teret, így nem kell kis helyre összepréselned az ágyneműt.
  • A nagy műanyag fürdőszobai tárolódobozok okos módja annak, hogy összegyűjthesd az egész család szennyesét a mosáshoz.
  • A tároló doboz alkalmas konyhai alapanyagok vagy műhelyszerszámok tárolására is.

Tárolódobozok a praktikus és ízléses otthonért

A tároló doboz több okból sem hiányozhat az otthonodból. A tárolódobozok segítségével nemcsak rendben tarthatod a szekrényeket, fiókokat és polcokat, hanem segítenek abban is, hogy minden helyet kihasználhass a holmik tárolására. A tárolódobozok megkönnyítik a mindennapokat, komfortosabbá teszik a belső teret, és hozzájárulnak a harmonikus élethez otthonodban.

Tároló doboz

A tárolódoboz teret ad a kreativitásnak. Ha a dizáj az első számú prioritás, kínálatunkban különböző formájú, stílusú, színű és nyomtatású dobozokat találsz.

Tároló doboz rendeltetés szerint

A tárolódobozok könnyen kiválaszthatók rendeltetés szerint.

  • A kerti tároló doboz segítségével könnyen tárolhatod a kerti szerszámokat, felesleges edényeket és barkácseszközöket is.
  • Az otthoni tárolódobozok segítségével rendszerezheted azokat a tárgyakat, amelyeket a mindennapokban használsz.
  • Az irodai tárolódobozok kisebb és nagyobb tárgyak tárolására is alkalmas, és biztosítja a nyugodt munkavégzést.
  • Az univerzális tárolódobozok minden helyzetben használhatók.

i

A játék tároló doboz minden gyermekszobában kötelező tartozék

Szeretnéd eltüntetni a rendetlenséget gyermeked szobájából, és rendszerezni a játékokat? Válassz gyerek játék tároló doboz modelleket, amelyek kifejezetten a gyerekszobába lettek tervezve.

A tárolódobozok anyaga

A tárolódobozok sokféle formában léteznek, és nem biztos, hogy könnyű eligazodni a széles választékban. Az alábbiakban megtekintheted a tárolódobozok típusait anyag szerint – ez segíthet eldönteni, melyik terméket válaszd.

A műanyag tárolódoboz biztonságos

A műanyag tárolódobozok nagyon praktikusak és széles körben használt változatok, főként a műanyag szilárdsága, alacsony súlya és széles körű elérhetősége miatt. Különösen népszerűek az átlátszó anyagból készült tárolódobozok, amelyeknek köszönhetően könnyen és gyorsan megtalálhatjuk, amit keresünk. További előnye a hosszú élettartam és a nagyszerű ár-érték arány.

Még az olcsó műanyag tárolódobozok is hasznosak. Ha meg akarod védeni holmijaidat a portól és más szennyeződésektől, fontold meg a fedeles tárolódobozok használatát.

Textil tárolódoboz az ágy alá, vagy szövet rendszerező a szekrénybe

A szövet tárolódoboz megfelelő választás lesz, ha csak szezonálisan használsz bizonyos tárgyakat, vagy megfelelő tárolódobozokat keresel a ruháidnak. Amikor nem használod őket, praktikusan összecsukhatók, és helyet takarítanak meg. Mivel ezek a tárolódobozok szövetből készültek, könnyen moshatók, ha koszosak lesznek. Ágy alatti tárolódobozként is remekül használhatók.

Stílusos térkihasználás? Fából készült tároló doboz

A fából készült tárolódoboz kellemes, természetes megjelenésével kellemes hangulatot kölcsönöz a belső térnek, és támogatja a modern megjelenést. Nagyon tartósak, így akár nehezebb tárgyakat is tárolhatsz bennük, és jól illeszkednek a polcra. Ha nem szeretnél masszív tárolódoboz modelleket, választhatsz aranyos fonott kosarak közül is.


A fedeles tároló doboz megvédi kincseidet

A fedeles tároló doboz praktikus, és megvédi a tárolt tárgyakat a portól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. Vitathatatlan előnye, hogy további dobozokat és tárgyakat helyezhetsz el benne. Kínálatunkban számos modell található, és mindegyik tárolódoboz más célt szolgál.

  • A műanyag tárolódoboz fedéllel olyan tárgyak tárolására használható, mint például játékok, ruhák, szerszámok stb.
  • A fedeles papír tároló doboz használható dokumentumok, fényképek, levelek, irodaszerek tárolására, de akár ajándékok vagy dekorációk tárolására is.
  • A textil tárolódobozok fedéllel gyakran használatosak ruhák tárolására, de ágyneműk, játékok és egyéb olyan tárgyak rendszerezésére is, amelyeket célszerű a portól védve tartani.

i

Milyen tárolódoboz fedéltípusok léteznek?

A tárolódobozok fedéltípusokkal kaphatók, például felpattintható, fiókos és csatos változatban, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb típust.

Nyitott vagy a lehetőségekre? Fedél nélküli tárolódoboz

A fedél nélküli tárolódoboz praktikusabb, mint amilyennek első pillantásra tűnik, és különösen akkor hasznos, ha könnyen és gyorsan szeretnél hozzáférni a benne tárolt tárgyakhoz. Bár a tartalma látható, a praktikus kezelés az, ami miatt érdemes megfontolni a beszerzését.

A fedeles tárolódobozok védelmet nyújtanak a tárgyaknak

A dekoratív, fedeles tároló doboz úgy lett tervezve, hogy ne csak tárolóhelyet, hanem esztétikai értéket is biztosítson. Gazdaságos és nagyon népszerű megoldás a fedeles papír tárolódoboz. A különböző színváltozatok és motívumok gyönyörűen feldobják a teret és stílusossá teszik otthonodat. Csak a te ízlésedtől függ, melyik tároló doboz modellt választod.

Ha olyan tároló doboz típust keresel, amelyben nagyobb méretű tárgyak, nagy mennyiségű játék vagy sportfelszerelés is elfér, válassz egy 200 l-es fedeles műanyag terméket.

tároló doboz

A különböző mintájú fedeles tárolódobozok feldobják otthonodat.

Kerekes tárolódobozok a könnyű mozgatáshoz

A tárolódobozok általában túl nehezek, ami megnehezíti a mozgatásukat. Ezért érdemes kerekes tárolódoboz modelleket beszerezni, amelyek megkönnyítik a dobozok mozgatását. Szerencsére nem kell mindig teli tárolódobozokat mozgatni, ezért gyakrabban találkozol a kerék nélküli változattal.

Vásárláskor győződj meg arról, hogy a tárolódoboz oldalain vannak-e lyukak vagy fogantyúk, amelyek segítségével fel tudod emelni.

Tárolódoboz ott, ahol szeretnéd – számít a méret

Kiválasztáskor vedd figyelembe a tárolódoboz méreteit, és számolj rá egy kicsit. Ha már tudod, mit fogsz tárolni a dobozban, győződj meg róla, hogy megfelelők-e a belső méretek. A doboz külső méretei szintén lényeges paraméterek. Ha a tárolódobozok kiválasztásakor görgős modellt választasz, győződj meg róla, hogy a méretek között fel vannak-e tüntetve a görgők méretei is.

  • Az 50 literes és kisebb tárolódobozok kisebb méreteiknek köszönhetően ideális tárolódobozok a konyhában vagy játékok számára.
  • A 100 l-es tároló doboz megfelelő helyet kínál helytakarékos módon. Nagyszerű választás, ha helyhiánnyal küzdesz.
  • A 200 l-es és nagyobb tárolódoboz változatok több mint egy méter szélesek. Ezek inkább a pincébe vagy a padlásra valók.

Az ágy alatt, a szekrényben és a polcokon elhelyezett tárolódobozok sokoldalúan használhatók

A tárolódobozok alapvetően bármire használhatók az írószerektől a kozmetikumok tárolásáig, de a konyhában az élelmiszereket is belerakhatod. A ruhák, ágyneműk vagy cipők számára a legjobb tárolódobozok azok, amelyek könnyen becsúsztathatók az ágy alá. Csak válaszd ki a számodra megfelelő termékeket.

műanyag tárolódoboz

A tárolódobozok ruhákhoz helyet és időt takarítanak meg.

Tárolódoboz speciális célokra

A tároló doboz mindennapi tárgyak tárolására való, de érdemes megemlíteni néhány szokatlan és praktikus felhasználási módot is. Ilyenek például a túlélőcsomagok, amelyek praktikus módja annak, hogy mindent egy helyen tárolhass, amire a túléléshez szükséged van. A különleges és egyedileg épített ékszer díszdobozoknak hála, amelyek beépített rendszerezőkkel rendelkeznek, a hölgyek könnyedén tárolhatják ékszereiket.

i

A legolcsóbb tároló doboz modelleket keresed?

A legolcsóbb tárolódoboz típusokat szeretnéd beszerezni? Nézz körül akciós kategóriánkban, vagy válassz Outlet oldalunk kínálatából.

A kerttulajdonosok hasznosnak találhatják a kerti tároló doboz modelleket is

A kerti tárolódoboz kiváló megoldást jelent minden kerttulajdonos számára, akinek szabadtéri tárolóhelyre van szüksége. Ezek a tárolódobozok lehetővé teszik a különböző tárgyak, például szerszámok, kerti bútorbetétek vagy játékok hatékony tárolását. Néhány kerti tárolódoboz ülőalkalmatosságként is használható.

Környezetbarát élelmiszertárolási megoldás

Az ételtárolók nagyon hasznos kiegészítők kekszek, gabonafélék, cukor, liszt, fűszerek, tészták, gyümölcsök, zöldségek és még sok más tárolására. Ezeket a tárolódoboz fajtákat úgy tervezték, hogy hosszabb ideig frissen tartsák az élelmiszereket, és megvédjék őket a nedvességtől, a szagoktól és a kártevőktől. Válassz többféle méret és anyag közül.

A dokumentumok áttekinthető és biztonságos tárolását az irattartó tároló doboz modellek biztosítják

Az archiváló dobozok a papírdokumentáció rendszerezésére és tárolására szolgálnak. Megvédik a dokumentumokat a portól, nedvességtől és sérülésektől, miközben könnyű hozzáférést biztosítanak a tárolt anyagokhoz. Általában címkézve vannak, hogy egyértelműen megjelöljék a tartalmukat és így gyorsan megtalálhasd a keresett dokumentumokat.

i

Tekintsd meg a Siguro tárolódobozok széles választékát

A Siguro minőségi és dizájnos tárolódobozai textil, 100%-ban újrahasznosítható műanyag, természetes bambusz és acél felhasználásával készült háztartási segítők széles választékát tárja elénk. Vásárolhatod őket fedéllel vagy fedél nélkül, amelyek külön-külön is könnyen megvásárolhatók, vagy praktikus szettben is kaphatók. A háztartási tárgyaktól kezdve a ruhákon át a műhelyfelszerelésekig mindent elbírnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro Textil tárolódoboz M, 21 x 56,5 x 40 cm Szállításra kész > 10 db
Tároló doboz - fedeles, űrtartalma 47 l, méretek 56,5 × 21 × 40 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,178 kg
2 190 Ft

2.
Siguro Textil tárolódoboz S, 20 x 55 x 35 cm Szállításra kész > 20 db
Tároló doboz - űrtartalma 38 l, méretek 55 × 19,5 × 35,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,154 kg
1 990 Ft

3.
Tároló doboz - űrtartalma 14 l, anyaga műanyag, méretek 40 × 19,5 × 30 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,409 kg
1 990 Ft

Még több
488 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro Simplex tárolókocsi, fehér - Kocsi Típusok
4,8 37×
Siguro Simplex tárolókocsi, fehér
Kocsi - tároló, tálalóasztalként is használható, robusztus acélszerkezet, korrózió- és kopásálló, 3 rekesz, 4 állítható magasságú, fékkel ellátott kerekek, max. terhelhetőség 30 kg (rekeszenként 10 kg), beltéri és kültéri használatra alkalmas, méretek 780 × 460 × 340 mm, súly 3,8 kg
Szuper ár
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TR_G831W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,6 30×
Siguro Pro Box 14 l, 30×19,5×40 cm, átlátszó fedél nélkül
Tároló doboz - űrtartalma 14 l, anyaga műanyag, méretek 40 × 19,5 × 30 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,409 kg
Szuper ár
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C414Z
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
Heidrun TEX BOX 70L
Tároló doboz - fedeles, űrtartalma 70 l, anyaga műanyag, méretek 38 × 57 × 40,5 cm (Sz×H×Mé)
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HEIUB110
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,4 96×
Siguro Cozy Home Szennyeskosár fedéllel, 33 l, 26 x 42 x 34 cm
Ruháskosár - anyaga textil, ruhakosár és szennyestartó kosár, űrtartalma 33 l, mosható, szögletes, rekeszek száma 1, fedeles, felszerelés része fogantyú, szellőzőnyílások, mérete 26 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
Szuper ár
8 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_LH_H533Y
4,8 44×
Siguro Textil tárolódoboz M, 21 x 56,5 x 40 cm
Tároló doboz - fedeles, űrtartalma 47 l, méretek 56,5 × 21 × 40 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,178 kg
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_L565Y
4,8 14×
Siguro Essentials tárolókocsi, fekete
Kocsi - tároló, tálalóasztalként is használható, robusztus acélszerkezet, korrózió- és kopásálló, 3 rekesz, 4 állítható magasságú, fékkel ellátott kerekek, max. terhelhetőség 30 kg (rekeszenként 10 kg), beltéri és kültéri használatra alkalmas, méretek 740 × 330 × 300 mm, súly 2,63 kg
Szuper ár
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TR_D801B
4,8 44×
Siguro Textil tárolódoboz S, 20 x 55 x 35 cm
Tároló doboz - űrtartalma 38 l, méretek 55 × 19,5 × 35,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,154 kg
Szuper ár
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_L538Y
Siguro Tároló kocsi Simplex, fekete - Kocsi Típusok
4,8 37×
Siguro Tároló kocsi Simplex, fekete
Kocsi - tároló, tálalóasztalként is használható, robusztus acélszerkezet, korrózió- és kopásálló, 3 rekesz, 4 állítható magasságú, fékkel ellátott kerekek, max. teherbírás: 30 kg (rekeszenként 10 kg), beltéri és kültéri használatra alkalmas, méretek: 780 × 460 × 340 mm, tömeg: 3,8 kg
Szuper ár
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_TR_G832B
4,7 13×
Siguro Pro Box Recycled 32 l, 39,5×26×51 cm, fekete
Tároló doboz - űrtartalma 32 l, anyaga műanyag, méretek 51 × 26 × 39,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,867 kg
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C232B
4,7 13×
Siguro Pro Box Recycled 70 l, 39,5×39×72 cm, fekete
Tároló doboz - fedél nélkül, kerekekkel, hasznos űrtartalma: 70 liter, anyaga: 100%-ban újrahasznosított PP, BPA-mentes, nem átlátszó, EU-ban gyártva, mérete: 39,5×39×72 cm
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SGR_SB_W270B
4,8 23×
Siguro Pro Box tároló doboz fedél, 8/14 l, átlátszó
Tároló doboz - fedeles, anyaga műanyag, méretek 40 × 30 cm (Sz×H), tömege 0,145 kg
Szuper ár
790 Ft
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_X001
4,4 96×
Siguro Cozy Home Kilencrészes rendszerező, 9 x 30 x 30 cm
Rendszerező - természetes bambuszból és szövetből, 9 rekesz, szekrényben, polcon vagy fiókban is használható, könnyű karbantartás, környezetbarát, űrtartalma: 7 l, méretek: 9 × 30 × 30 cm
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_OR_L510Y
4,7 20×
Siguro Box Bamboo Line 11 l, 24 x 18,5 x 26 cm
Tároló doboz - űrtartalma 11 l, méretek 26 × 24 × 18,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 1,15 kg
Szuper ár
5 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C611BB
3,6 30×
Siguro Pro Box 70 l, 39,5×39×72 cm, átlátszó fedél nélkül
Tároló doboz - fedél nélkül, kerekekkel, hasznos térfogat 70 liter, anyaga tartós műanyag, 100%-ban újrahasznosítható, BPA mentes, átlátszó, EU-ban készült termék, mérete 39,5 × 39 × 72 cm.
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SGR_SB_W470Z
KEEEPER - összecsukható, 48 × 35 × 23cm, 32l, szürke - Szállítódoboz
Típusok
4,0
KEEEPER - összecsukható, 48 × 35 × 23cm, 32l, szürke
Szállítódoboz - műanyag, összecsukható, 32 l, szürke, 48 × 35 × 23 cm
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KEEpr62
5,0
Siguro Tároló doboz szett Bamboo Line, 4 db
Tároló doboz -, méretek 27,9 × 6,9 × 20,3 cm (Sz×H×Mé)
Szuper ár
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C6S4BB
4,8 44×
Siguro Textil tárolódoboz L, 24 x 60 x 45,5 cm
Tároló doboz - űrtartalma 65 l, méretek 60 × 24 × 45,5 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,182 kg
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_L567Y
4,8 23×
Siguro Recycled Pro Box Recycled tároló doboz fedél, 70/31 l, fekete
Tároló doboz - fedeles, anyaga műanyag, méretek 72 × 39,5 cm (Sz×H), tömege 0,464 kg
Szuper ár
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: SGR_SB_X007
3,0
Heidrun TEX BOX 21L
Tároló doboz - fedeles, űrtartalma 21 l, anyaga műanyag, méretek 28 × 38 × 27,2 cm (Sz×H×Mé)
4 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HEIUB059
4,7 13×
Siguro Pro Box Recycled 14 l, 30×19,5×40 cm, fekete
Tároló doboz - űrtartalma 14 l, anyaga műanyag, méretek 40 × 19,5 × 30 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,409 kg
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_C214B
4,8 23×
Siguro Box Recycled Pro Box Recycled tároló doboz fedél, 21/32/53 l, fekete
Tároló doboz - fedeles, anyaga műanyag, méretek 51 × 39,5 cm (Sz×H), tömege 0,26 kg
Szuper ár
1 090 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_X006
4,4 96×
Siguro Cozy Home szennyestartó kosár 37 l, 25 x 45,7 x 31,7 cm
Ruháskosár - anyaga textil, ruhakosár és szennyestartó kosár, űrtartalma 37 l, mosható, szögletes, rekeszek száma 1, nem zárható, felszerelés része fogantyú, szellőzőnyílások, mérete 25 × 45,7 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
Szuper ár
6 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_LH_B537Y
4,8 44×
Siguro Textil tárolódoboz XL, 27 x 60 x 50 cm
Tároló doboz - űrtartalma 81 l, méretek 60 × 27 × 50 cm (Sz×H×Mé), tömege 0,185 kg
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_L584Y
4,8 23×
Siguro Pro Box tároló doboz fedél, 21/32/53 l, átlátszó
Tároló doboz - fedeles, anyaga műanyag, méretek 51 × 39,5 cm (Sz×H), tömege 0,26 kg
Szuper ár
1 290 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SB_X002

Tárolódobozok

Tárolódobozok

A Tárolódobozok kategóriában összesen 488 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tárolódobozok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tárolódobozok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tárolódobozok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tárolódobozok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ