AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/satelitni-telefon-nahled.jpg

Műholdas telefon: hogyan működik és mennyibe kerül a hívás?

A műholdas telefon egy olyan kommunikációs eszköz, amely lehetővé teszi, hogy ott is kapcsolatot létesíts, ahová a hagyományos mobiljel nem ér el. Cikkünkből mindent megtudhatsz a műholdas telefonokról, amit tudni kell. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/utopeny-telefon-uvodni-1.jpg

Beázott a telefonom, mit tegyek?

Ha az ember véletlenül vízbe ejti a telefonját, az nem egy kellemes élmény, és ha olyan készülékről van szó, amely nem vízálló, nagy lehet a baj. Ebből a cikkből megtudhatod, mit kell tenned és hogyan kezeld a vízbe fulladt telefont, és mit kell elkerülnöd ilyen esetben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mwc-2024-10-nahled.jpg

Lezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság

Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről árulkodnak? Összefoglaló cikkünkből megtudhatsz minden lényeges dolgot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pro 5G (TESZT): egy nagyszerű középkategóriás telefon, amely még a zászlóshajókkal is vetekszik

A Poco szorosan kapcsolódik a Xiaomi-hoz, és ezt a telefonjaikon is érezni lehet. Hogy ez jó vagy rossz dolog-e, megtudhatod a Poco X6 Pro 5G tesztünkből. A teszt részeként kipróbáltuk a HyperOS-t és a kamerát is, ami kissé vegyes érzéseket váltott ki bennünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-14-ultra-3.jpg

Xiaomi 14 Ultra (BEMUTATÓ): csúcsszintű specifikációk, 1 hüvelykes érzékelő és 16 GB RAM

A Xiaomi 2023 őszén már bemutatta a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro készülékeket. Most jön a csúcsmodell, a Xiaomi 14 Ultra, amely elsősorban a kamera minőségét tekintve tör nagy babérokra. Vajon megállja a helyét a legerősebb versenytársak zászlóshajóival szemben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/android-15-logo-nahled.jpg

Elkezdődött az Android 15 fejlesztési ciklusa. Mire számíthatunk?

A Google elérhetővé tette az Android 15 operációs rendszer első fejlesztői verzióját, amely 2024 második felében fog megjelenni. Mint mindig, az első verzió most is csupán informatív jellegű, előrevetíti a soron következő verzió tulajdonságait. Mire számíthatunk a legújabb Android 15-től? Hogyan folytatódik a fejlesztési ciklus? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nfc-platby-nahled.jpg

NFC mobilfizetés (ÚTMUTATÓ)

Az NFC-t gyors párosításra vagy érintés nélküli fizetésre használják. Mielőtt mobilfizetésre használnád, ellenőrizd az adott bank és kártyaszolgáltató feltételeit. Hogyan működik az NFC fizetés, és hogyan fizethetsz a mobiloddal? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco nagy hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné tovább erősíteni. Ennyi pénzért egyáltalán nem rossz a felszereltsége. De hogyan teljesített az új Poco C65 a teszt során? A tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (TESZT): csúcsszintű ellenállóság és éjjellátó a zsebedben

Az Oukitel telefonok az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítottak maguknak térségünkben, különösen a kiváló ár/érték arányú készülékek területén. Pontosan ezt szeretné nyújtani az Oukitel WP30 Pro strapatelefon, amely a csúcs vízállóság mellett szokatlan funkciókat is kínál a hátlapon elhelyezett másodlagos kijelző és az éjjellátóval ellátott kamera formájában. Mi mindent tud még és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-readmi-note-13-pro-plus-recenze-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (TESZT): a legjobb Redmi Note-nak számos előnye van, a negatívumok nem jelentősek

Alaposan leteszteltük az új Redmi Note 13 széria legerősebb tagját, a Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G-t. Jelentős mérföldkőnek számít a márka történetében, mivel rengeteg fejlett funkciót kínál. Van egyáltalán valamit, ami hiányzik belőle? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/UWB-xiaomi-uvodni_1.jpg

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-propojit-mobil-s-pc-nahled.jpg

Telefon csatlakoztatása számítógéphez (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan csatlakoztathatod a mobiltelefonodat a számítógépéhez, például ha fájlokat kell átvinned egyikről a másikra vagy akár mindkét irányba? Akkor cikkünk pont neked szól. Tanácsokkal látunk el azzal kapcsolatban, hogyan csatlakoztasd a számítógépedet és mobiltelefonodat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/restart-telefonu-uvodni-1.jpg

Telefon újraindítása (ÚTMUTATÓ)

Ha a mobiltelefon nem reagál vagy nem működik úgy, ahogyan kellene, az újraindítás egy lehetséges megoldás. Előfordulhat azonban, hogy a telefon egyáltalán nem reagál semmire. Cikkünkben ismertetjük a telefon újraindításának alapvető típusait, és elmagyarázzuk, hogyan érheted el őket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odposlech-telefonu-uvodni-1.jpg

Telefon lehallgatás – Hogyan észlelhető és mire kell figyelni?

Azt gyanítod, hogy lehallgatják a telefonodat? A lehallgatás hozzáférést jelent az SMS-ekhez, a csevegőalkalmazásokhoz, sőt, még a készülék tartózkodási helyéhez is. Cikkünkből megtudhatod, mi az a lehallgatás, és hogyan észlelheted a telefonodon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ces-2024-nahled.jpg

A 2024-es CES legjobbjai

Lezajlott a technológiarajongók ünnepe, a CES 2024, amelyet az Egyesült Államokban, Las Vegasban tartottak meg. Idén is számos vezető gyártó vett rajta részt, hogy bemutassa technológiai újdonságait. Az idei év fő trendje a mesterséges intelligencia integrálása az autóktól a televízióig mindenbe. Ehhez kapcsolódik az okosotthonok térhódítása, ahol az univerzális Matter szabvány kezd gyökeret verni. Az AI-n túl a tavalyi évhez hasonlóan a kijelzőtechnológiára is nagy hangsúlyt fektetnek - a Samsung, az LG és mások gyártók átlátszó kijelzőket mutattak be, illetve csillagászati magasságokba emelték a kijelzők maximális frekvenciáját. További újdonságok a cikkünkben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odolny-mobil-nahled.jpg

A legjobb strapatelefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

A strapabíró telefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Így nem is csoda, hogy a kínálat folyamatosan bővül. Már rég nem csak egyszerű nyomógombos modellekről van szó. A Samsung, az Apple és más gyártók csúcskategóriás készülékei is már IP67-es vagy IP68-as minősítéssel büszkélkedhetnek. Melyik a legjobb strapabíró okostelefon? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/volte-nahled-2.jpg

Mi az a VoLTE, hogyan működik és milyen előnyei vannak?

A VoLTE egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a telefonhívások lebonyolítását az adathálózatokon keresztül. Ez számos előnnyel jár, mint például a jobb hívásminőség és az üzemzavarokkal szembeni ellenálló képesség. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/s24-promo-thumb.jpg

A Samsung Galaxy S24 okostelefonok rengeteg funkcióval rendelkeznek. Rendeld meg, hogy további előnyökhöz juss

Végre hivatalosan is bemutatkoztak a nagy érdeklődéssel várt Samsung Galaxy S24 okostelefonok. Nem kínálnak mást, mint csúcsminőségű funkciókat és a mobilvilág legjobbját. Ha most előrendeled, számos előnyhöz is hozzájuthatsz. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ