Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Lenovo TAB

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Márkák
Lenovo
(70)
Kijelző mérete
8 "
14,5 "
- 20,32 cm 36,83 cm
RAM mérete
3 GB
12 GB
- 3072 MB 12288 MB
Tárhely kapacitás
31,25 GB
256 GB
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(1)
WiFi
(70)
Bluetooth
(67)
GPS
(54)
A-GPS
(19)
GLONASS
(26)
Akkumulátor kapacitása
3550 mAh
12300 mAh
-
Funkciók
VoLTE/GSM
(9)
OTG
(19)
Képátvitel TV-re
(3)
Gyorstöltés
(25)
Gorilla Glass
(13)
Vízálló
(1)
Ujjlenyomat-leolvasó
(1)
Szűrés

A Lenovo Tab nagyszerű választás mindazok számára, akik megbízható és nagy teljesítményű tabletet keresnek megfizethető áron. Zökkenőmentes teljesítményével, minőségi kijelzőjével és hosszú akkumulátor-üzemidejével a Lenovo Tab ideális társ a munkához, a játékhoz és az oktatáshoz. Ha segítségre van szükséged a választásban, olvass tovább, és minden szükséges információt megtudhatsz a különböző Lenovo Tab modellekről.

Tovább

Lenovo Tab - legfontosabb paraméterek a választás során

A Lenovo Tab kiválasztásakor fontos figyelembe venni néhány kulcsfontosságú paramétert. A kijelző mérete határozza meg, hogy mennyire kényelmes az olvasás, a videónézés vagy játék közben, míg a tárhely kapacitása azt befolyásolja, hogy mennyi hely áll rendelkezésre az alkalmazások és az egyéb fájlok számára. A csatlakozók és a vezeték nélküli technológia biztosítja, hogy a Lenovo Tab könnyen csatlakoztatható legyen a perifériákhoz és az internethez. A kamerát a tablet esetében inkább szkennelésre vagy videohívásokra fogod használni.

A Lenovo Tab kijelzőmérete

A Lenovo Tab kijelzőmérete kulcsszerepet játszik a használati élményben. Manapság már többféle kijelzőfelbontás áll a rendelkezésünkre, és az idő előrehaladtával egyre több készülékben lesz majd egyre növekvő a felbontás. Ebben az esetben például HD, Full HD és QHD közül választhatunk. A pixelekben kifejezett méretek azonban nem fixek. A Lenovo Tab különböző méreteinek köszönhetően atipikus kijelzőfelbontásokkal is találkozhatunk.

Formátum Felhasználás Felbontás
HD Alapvető típus, minimális igények 1 080 × 720 px
Full HD Filmek, képek, élesebb képek 1 920 × 1 080 px
QHD Nagy felbontású grafikai munka 2 560 × 1 440 px
Atipikus felbontás A tablet méretének megfelelően Egyéb

A Lenovo Tab kapacitása és memóriája

A Lenovo Tab kiválasztásakor a további kulcsfontosságú paraméterek közé tartozik az operatív memória (RAM) és a tárolókapacitás. A tárolókapacitás határozza meg, hogy mennyi adat, alkalmazás és média tárolható a tableten, míg a RAM befolyásolja a működés sebességét és gördülékenységét több alkalmazás futtatása esetén.

  • Az operatív memória leggyakrabban 3 GB és 12 GB. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a memória kapacitása, annál jobban képes kezelni az egyes folyamatokat és az egyszerre futó több alkalmazást. Ez lehetővé teszi, hogy a Lenovo Tab tabletek hatékonyak legyenek a munka során.
  • A tárolókapacitás helyet biztosít a személyes fájloknak, fényképeknek és videóknak vagy a letöltött alkalmazásoknak. Ebben az esetben 32 GB-tól akár 256 GB-ig.
  • Az SD kártyák további tárhelybővítést kínálnak a Lenovo Tab számára. Többféle méret közül választhatsz, de ügyelj az adott modellel való kompatibilitásra, a túl nagy kártyákat nem biztos, hogy támogatja a tablet.

Minden Lenovo Tab tableten Android operációs rendszer fut. Az egyes verziók azonban eltérhetnek egymástól. Ez lehet Android 11, 12 vagy 13. Ez csak egy előre telepített verzió, ha az Android újabb verziójára való frissítés elérhető a készülékhez, akkor azt később letöltheted és telepítheted.

Lenovo Tab - milyen csatlakozókkal rendelkezik?

A csatlakozók befolyásolják, hogy mennyire könnyen és gyorsan tudod tölteni a készüléket, csatlakoztatni a fejhallgatót, a tartozékokat és egyebeket. A szabvány jelenleg az USB-C, amely egy univerzális csatlakozó. Gyors töltést, nagy adatátviteli sebességet és más eszközök csatlakoztatásának lehetőségét kínálja.

  • Az USB-C ma már gyors töltésre és hatékony adatátvitelre egyaránt használható.
  • A fejhallgatók és hangszórók általában a 3,5 mm-es jack csatlakozóval csatlakoztathatók a Lenovo Tabhoz.
  • tablet dokkolóállomás lehetővé teszi különféle eszközök USB-C-n keresztül történő csatlakoztatását, így a Lenovo Tab egy átfogó munkaállomássá válik.

USB-C csatlakozó
USB-C csatlakozó

3,5 mm Jack csatlakozó
3,5 mm Jack csatlakozó

Lenovo Tab dokkoló állomás
Lenovo Tab dokkoló

A Lenovo Tabban elrejtett vezeték nélküli technológiák

A Lenovo Tabban található vezeték nélküli technológiák, mint például az NFC, a WiFi, a Bluetooth, a GPS és a mobilhálózatok jelentősen bővítik a használatot és a csatlakoztathatóságot. A WiFi és a Bluetooth ma már abszolút szabványnak számít mind a telefonokban, mind a táblagépekben, és a készülék legtöbb funkciója ezekből ered.

  • A WiFi biztosítja az internetkapcsolatot nyilvános helyeken vagy otthon.
  • A Bluetooth lehetővé teszi a több felhasználó közötti fájlátvitelt vagy más perifériák, például egér, billentyűzet vagy fejhallgató csatlakoztatását.
  • A GPS (Global Positioning System) hasznos a Lenovo Tab pontos helyének meghatározásához, lehetővé téve a térképek vagy a navigáció használatát.
  • Az NFC (Near Field Communication) leginkább az ilyen chipet használó telefonos fizetésekről ismert. A technológiáról bővebben itt olvashatsz.

i

A Lenovo Tab kiválasztása során olyan kifejezésekkel is találkozhatsz, mint az A-GPS vagy a GLONASS. Ez egy asszisztált GPS, amely a készülék egyéb adataival együttműködve határozza meg a felhasználó tartózkodási helyét. A GLONASS az orosz hadsereg által használt műholdas hálózat. Egyes Lenovo Tab táblagépek ennek a hálózatnak köszönhetően is képesek a helymeghatározásra.

A Lenovo Tab kamerája mennyire lényeges?

A Lenovo Tab és általában a tabletek kameráját inkább dokumentumok szkennelésére vagy egyéb irodai munkákhoz használjuk. Természet- vagy sportfotózáshoz a méretük miatt tulajdonképpen alkalmatlanok. Az előlapi (szelfi) kamera azonban fontos tényező, hiszen a felhasználók egy része videótelefonálásra is használhatja a Lenovo Tabot, így az is fontos, hogy milyen felbontású videót tud rögzíteni.

  • A fő kamera a Lenovo Tab esetében 5 Mpx és 13 Mpx közötti felbontású. Különösen a telefonok és a táblagépek esetében a magasabb Mpx-szám nem feltétlenül jelent jobb minőségű fotókat. Az eredmény több szemponttól függ, különösen a processzor képfeldolgozó képességétől.
  • Az előlapi kamera főként a videohívások során lesz használatos. Ilyen kamera a Lenovo Tabon 2 Mpx-től 13 Mpx-ig terjedő felbontásban található.
  • A videóminőség az a felbontás, amelyet a tablet képes felvenni. Ez leggyakrabban Full HD (1 920 × 1 080 px) vagy 4K (3 840 × 2 160 px).

Lenovo Tab töltés és akkumulátor-üzemidő

Az akkumulátor kapacitása és a töltési teljesítmény kritikus tényezők a Lenovo Tab kiválasztásakor, mivel közvetlenül befolyásolják, hogy mennyi ideig használhatod a készüléket anélkül, hogy újra kellene töltened. Ez kulcsfontosságú azon felhasználók számára, akik a készüléket útközben vagy olyan helyeken használják, ahol nincs hozzáférés az elektromos hálózathoz.

  • Az akkumulátor kapacitása mAh (milliamperóra) egységben van megadva. Minél magasabb ez az érték, annál nagyobb az akkumulátor kapacitása.
  • A töltési teljesítményt W (watt) egységekben fejezik ki. A magasabb értékek a Lenovo Tab akkumulátorának gyorsabb töltését jelentik.
  • A Lenovo Tab akkumulátorának élettartamát azonban nem befolyásolja közvetlenül az akkumulátor kapacitása. Ez sok mindentől függ, különösen a processzor teljesítményétől, a kijelző felbontásától és méretétől vagy akár a hangszórók teljesítményétől. Az akksi élettartamának növeléséről itt olvashatsz: 8 tipp, hogyan hosszabbítható meg a telefon akkumulátorának élettartama.

A választás során különböző kiegészítőkkel is találkozhatsz. Ez lehet egy Lenovo tablet tollal, egy adapter töltőkábellel (amelyek szintén nem mindennapiak egyes termékeknél) vagy egy tok, amellyel felszerelheted Lenovo tabletet. Ha azonban a Lenovo Tab borító nélkül érkezik, vagy nem megfelelő számodra a tok, akkor nézd meg a tablet tokok és borítók kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lenovo Tab M10 (3rd GEN) 4GB/64GB szürke Szállításra kész > 5 db
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 900 Ft

2.
Tablet - 12,7" 2944 × 1840 LTPS kijelző, MediaTek Dimensity 7050 2,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera (f/2), USB-C, 30W gyors töltés, 10200 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
139 790 Ft

3.
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 10W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
86 590 Ft

Még több
70 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 61×
Lenovo Tab M10 (3rd GEN) 4GB/64GB szürke
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Szuper ár
59 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9o24p
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 13×
Lenovo Tab M11 4GB + 128GB Luna Grey + Lenovo Active Stylus + Folio Case
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 10W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
86 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p47c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2), Nano SIM, IP52 védettségi fok, USB-C, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
101 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p47k
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5 34×
Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus
Tablet - 12,7" 2944 × 1840 LTPS kijelző, MediaTek Dimensity 7050 2,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera (f/2), USB-C, 30W gyors töltés, 10200 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
139 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210s1
4,5 33×
Lenovo Tab M11 4GB + 128GB Luna Grey + Lenovo Active Stylus
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 10W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p47b
5,0
Lenovo Tab M9 - TB310FU
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2048 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
46 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT225a1b2
4,5 29×
Lenovo Tab P11 (2nd Gen) 6GB/128GB szürke
Tablet - 11,5" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, IP52 és IP53 védettségi fok, USB-C, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
102 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210u1c
5,0
Lenovo Tab M10 (3rd Gen) 2023 4GB + 64GB Storm Grey + Clear Case
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
71 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9o24pc
5,0
Lenovo Tab M8 (4th Gen),TB300XU
Tablet - 8" HD 1280 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio A22 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE, 5 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Leárazás -3 %
43 890 Ft 45 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT225a1b1
4,7
Lenovo Tab M9 4GB + 64GB LTE Arctic Grey + átlátszó tok és fólia
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3ef
5,0
Lenovo TAB P11 5G 6GB/128GB szürke
Tablet - 11" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM750G 2,2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 512 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 5G, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, IP52 védettségi fok, USB-C, 20W gyors töltés, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
119 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210i5
4,5 46×
Lenovo Tab M9 4GB/64GB szürke + tok és fólia
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3e
5,0
Lenovo Tab M11 LTE 4GB + 128GB Luna Grey + Lenovo Active Stylus
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
93 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p47i
4,9 21×
Lenovo Tab P11 LTE (2nd Gen) 6GB/128GB szürke
Tablet - 11,5" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, IP52 védettségi fok, USB-C, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Szuper ár
117 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210u1d
4,8
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 4GB / 128GB, szürke
Tablet - 10,61" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
87 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p46c4e2
4,7 23×
Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
64 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3f
4,0
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 4GB/128GB szürke
Tablet - 10,61" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 7500 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
92 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p464e1c
3,0
Lenovo Tab M8 (4th Gen 2024) 3 GB/32 GB Szürke + Átlátszó tok + Üvegfólia
Tablet - 8" HD 1280 × 800 IPS kijelző, MediaTek MTK8768 2,2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 5 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
45 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n52f1b
4,3 24×
Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen) 8GB/256GB szürke
Tablet - 11,2" QHD 2560 × 1536 OLED kijelző, MediaTek Kompanio 1300T 2,6 GHz, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 8000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
189 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210k2a2
Lenovo Tab P11 6GB + 128GB Storm Grey + PEN
Tablet - 11,5" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6,02 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 976,56 GB, WiFi, Bluetooth, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 7500 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
129 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT226a1b6
Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB LTE Storm Grey Pen+ Case
Tablet - 10,61" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 976,56 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1), 8 Mpx szelfi kamera (f/1), Nano SIM, USB-C, 7500 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
104 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT226a1b4
Lenovo Tab M10 3GB + 32GB LTE Storm grey
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1953,125 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 5000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
Leárazás -4 %
66 890 Ft 69 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT226a1b2
Lenovo Tab M9 4GB + 64GB Artic Grey + Clear Case+Film
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
52 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT226a1b10
Lenovo Tab M8 (4th Gen 2024) 4GB/64GB szürke + átlátszó tok + fólia
Tablet - 8" HD 1280 × 800 IPS kijelző, MediaTek MTK8768 2,2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 5 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n52f1c
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Naponta emberek milliói, sőt talán milliárdjai játszanak játékokat mobiltelefonokon és tableteken. Hatalmas népszerűségük ellenére azonban a játékipar ezen ágazatának meglehetősen rossz híre van, talán a legironikusabb módon a "hardcore" videójáték-rajongók körében,...
Ha e-könyv olvasót szeretnél vásárolni, akkor elgondolkodhatsz, vajon az olvasó vagy a tablet lenne-e jobb neked. Melyek ezeknek az eszközöknek az előnyei és a hátrányai? Ebben a cikkben elmagyarázzuk.

Lenovo TAB

A Lenovo TAB kategóriában összesen 70 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lenovo TAB Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lenovo TAB A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lenovo TAB A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lenovo TAB vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ