Shop roku Glamour days

Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S23 FE, teszt

Samsung Galaxy S23 FE (TESZT):
számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

Nem minden gyártó engedheti meg magának, hogy olcsóbb, középkategóriás, felső kategóriás és még hiánypótló telefonokat is kínáljon. A Samsung azonban a gazdag tapasztalataiból merít, és ismét úgy döntött, hogy a zászlóshajó Galaxy S23 széria mellett a kedvezőbb árú Samsung Galaxy S23 FE-t is piacra dobja. Vajon jó választás lehet?

Samsung Galaxy S23 FE – TARTALOM

 1. Hosszú idő után végre megérkezett az új generációs Galaxy S23 FE
 2. A Samsung Galaxy S23 FE sajnos inkább a Galaxy A sorozatra emlékeztet
 3. A nagy kijelző nem mutat fel semmi váratlant, de nincs is rá szükség
 4. A legújabb Android 14-et az Exynos 2200 chip hajtja
 5. A Samsung Galaxy S23 FE szinte bármilyen jelenetet valósághűen rögzít
 6. A versenytársak gyorsabban töltődnek, valamiben a Samsung Galaxy S23 FE is alul marad
 7. Ha nem vagy túl szigorú, akkor tetszeni fog az új Samsung Galaxy S23 FE

Hosszú idő után végre megérkezett az új generációs Galaxy S23 FE

A közkedvelt Samsung Galaxy S FE sorozat következő generációjára kicsit tovább kellett várnunk. A gyártó először 2020-ban jelentette be ezt a telefont, akkor még Samsung Galaxy S20 FE néven. Ezt csak 2022 elején követte a jobb processzorral ellátott Samsung Galaxy S21 FE. Más érdemi változás azonban nem történt. A 3. generációt hosszas várakozás kísérte, csak nemrégiben mutatkozott be az új Galaxy S23 FE.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, az összes színváltozat
A Samsung Galaxy S23 FE a kötelező fehér és fekete mellett zöld és lila színben is megvásárolható. Forrás: samsung.com

Az új generáció több színváltozattal rendelkezik: krém, grafit, menta és lila színek közül választhatsz. Hozzánk a semleges krém színű változat jutott el. A gyártó a csomagolás tömörségére is ügyelt, így a Samsung Galaxy S23 FE doboza nem igazán nyűgöz le a tartozékok mennyiségével. Fülhallgatóra vagy tokra ne is számíts, csak egy USB-C kábelre a tápellátáshoz és az adatátvitelhez.

A Samsung Galaxy S23 FE sajnos inkább a Galaxy A sorozatra emlékeztet

Az új telefon kialakítása nem egyedülálló, olyan elemeket tartalmaz, amelyeket már láthattunk korábban is. Teljesen lapos előlapot és hátlapot, valamint enyhén domború oldalakat, melyek alumíniumból készültek, és néhány helyen egy műanyag csík bontja meg. Erre az antenna miatt van szükség.

Az oldalak nagyon szigorúak, a bal oldalon nincs semmi, a felső részen nanoSIM-kártya foglalat és mikrofon, az alsó részen pedig hangszóró, mikrofon és USB-C csatlakozó található. Jobb oldalon a bekapcsológomb és a hangerőbillentyű. A Galaxy S23 FE előlapján, a kijelző fölött egy rés látható, itt kapott helyet a másodlagos hangszóró.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, előlap Samsung Galaxy S23 FE, teszt, hátlap
A Samsung Galaxy S23 FE kényelmesen kézben tartható, de kissé csúszik. Személy szerint én egy bőr tokot választanék hozzá.

A kijelzőt és a hátlapot Gorilla Glass 5 üveg borítja. A hátlapon csak az alumíniumból készült kameragyűrűk hármasa emelkedik ki a felületből. Az oldalak miatt a telefon könnyen csúszik a kézben, azonban az enyhe kidudorodás segít ezen. Egyébként a Samsung Galaxy S23 FE-t nem rossz kézbe venni, a lapos és sima hátlap kellemes tapintású. A szépséghiba azonban az általános megjelenés, ami a jóval olcsóbb Galaxy A sorozatra emlékeztet.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, fotómodul Samsung Galaxy S23 FE, teszt, alsó él Samsung Galaxy S23 FE, teszt, felső él
A lapos előlap és hátlap tartós üvegből, az enyhén lekerekített oldalak alumíniumból készültek.

Az előlapot körülvevő keret olyan széles, hogy még a felső középkategóriában se nagyon látni ilyet, nemhogy a felső kategóriában. Ez nagy kár, mert feleslegesen ront a telefonon legalább egy nagyságrenddel. Bárcsak legalább mind a 4 oldal egyforma vastagságú keretet kapott volna, de számomra érthetetlen módon a Samsung úgy döntött, hogy az alsó keretet emeli ki, ami szinte bántja az ember szemét. Azonban a jó anyagfelhasználással összhangban van az ellenállóság is, ami eléri a maximális IP68-as értéket.

i

Az Android új királyai. A Samsung Galaxy S24 csúcstelefonok mesterséges intelligenciával dolgoznak, az Ultra modell titán keretet kapott

A nagy kijelző nem mutat fel semmi váratlant, de nincs is rá szükség

Bármennyire is kiábrándítónak tűnik a kijelző kerete, a panel minőségét maga a Samsung nagyon magas szintre emelte. Ezt persze már megszoktuk. Ismét a Dynamic AMOLED 2X elnevezésű, HDR10+ támogatással rendelkező kijelzőt láthatjuk. A magas, 120 Hz-es képfrissítési frekvencia adaptív, tehát inaktivitás esetén ennek megfelelően csökkenti a frekvenciát, hogy energiát takarítson meg.

Méretét tekintve a Galaxy S23 FE továbbra is ragaszkodik az átlagos méretű okostelefonok specifikációihoz. A nagyon szép 6,4" mérethez a magas Full HD+ felbontás is illik. Különösen azért, mert ilyen "kisebb" felületen is szép képet tud megjeleníteni.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, kijelző kerete Samsung Galaxy S23 FE, teszt, kijelző fényereje
Sajnos a szükségtelenül vastag keret, különösen az alsó, elveszi az AMOLED kijelző szépségét.

A színes AMOLED kijelzővel kapcsolatos élményt fokozó másik paraméter a nagy, maximum 1450 nittes fényerő. Nem hiszem, hogy akár verőfényes napsütében is felléphetne az olvashatatlanság problémája, a fényerő megbirkózik az ilyen helyzetekkel. Mint említettük, a szelfikamera által megbontott panel Gorilla Glass borítást kapott. Ez az egyetlen védelem, gyárilag nem ragasztottak rá fóliát. A kijelző alsó részén kapott helyet az ujjlenyomat-olvasó.

i

A legújabb Android 14-et az Exynos 2200 chip hajtja

A könnyített Samsung Galaxy S23 FE készüléken belül a gyártó a Snapdragon 8 Gen 1 helyett az Exynos 2200 processzor integrálásához folyamodott az európai piacon. A Snapdragonhoz képest az Exynos magjai alacsonyabb órajellel rendelkezik. Az Android 14-re épülő One UI 6.0 zökkenőmentes futtatását nagyban segíti a 8 GB RAM.

A használat során a Galaxy S23 FE érzékenysége nagyon jó volt, nem voltak észrevehető problémák, alkalmazásösszeomlások vagy felmelegedés. Az adaptív kijelzőfrissítési mód is jól reagált. Természetesen csak az energiatakarékos üzemmód aktiválásakor megy alacsonyabb frekvenciára a telefon, és ilyenkor a háttérben zajló letöltéseket is korlátozza.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, teljesítmény
A Galaxy S23 FE-ben lévő Exynos 2200 az európai piacot célozza meg. A többi piacon Snapdragon 8 Gen 1-et kapott. A különbségek csak minimálisak. Forrás: samsung.com

A Samsung alapértelmezés szerint a One UI-t egy letisztult rendszerként képzeli el, amelyet nem zsúfolnak tele felesleges dolgokkal. A "Samsung" nevű mappában ismét 10 olyan alkalmazást találunk, amelyet a gyártó testre szabott. De az eltérő Android telefonnal rendelkező felhasználóknak sem kell hosszasan keresgélniük, hogy megtalálják a kívánt elemet a beállítások között. Minden a helyén van.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, háttérkép beállítása Samsung Galaxy S23 FE, teszt, szoftver adatai Samsung Galaxy S23 FE, teszt, Samsung alkalmazások Samsung Galaxy S23 FE, teszt, vezérlőközpont Samsung Galaxy S23 FE, teszt, speciális funkciók
A One UI rendszer valóban letisztult, nincs benne semmi, ami meglepné a korábbi Samsung készülékek felhasználóit. Javaslom az egykezes üzemmód aktiválását, még akkor is, ha a Galaxy S23 FE nem rendelkezik túl nagy panellel.

A Samsung Galaxy S23 FE majdnem 2 napig bírja, összességében véve tehát meg kell dicsérnem az akkumulátort és annak üzemidejét. Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh-ra nőtt, és a töltéshez választhatsz a hagyományos 25 W-os vezetékes és a 15 W-os vezeték nélküli töltés közül. Másfél óra alatt teljesen feltölthető a telefon lemerült állapotból, bár ehhez valamilyen USB-C adaptert kell használni, az alapcsomagban ugyanis nincs ilyen.

i

A mobiltelefonok nem szeretik a telet. Hogyan használd a telefonodat a hidegben?

A Samsung Galaxy S23 FE szinte bármilyen jelenetet valósághűen rögzít

A Samsung Galaxy S21 FE készülékhez képest a kamerák nem sokat változtak. A fő érzékelő azonban nagyobb felbontást kapott, így most már 50 Mpx-es, de egyébként ennyi idő után biztosan többel is elbírt volna. Mindenesetre ezzel együtt a Samsung Galaxy S23 FE továbbra is 12 Mpx-es nagylátószögű képeket készít, a 3x-os optikai zoommal rendelkező teleobjektív pedig 8 Mpx-es. A Galaxy S sorozat csúcsmodelljeitől átvéve a telefon a 8K-s videók készítésének képességével is hitelt érdemel. Mindezt a 10 Mpx-es szelfikamera koronázza meg.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, széles látószögű fotó Samsung Galaxy S23 FE, teszt, nappali fotó Samsung Galaxy S23 FE, teszt, 3-szoros zoom
Széles látószögű, klasszikus és 3-szoros zoom ugyanarról a helyről.

A fényképezés során nagyon hasznos, ha minőségi optikára támaszkodhatsz. Ráadásul a főkamera és a teleobjektív az optikai stabilizátornak köszönhetően kevésbé érzékeny a nem kívánt kézremegésre. Tájkép napsütéses vagy felhős időben, naplemente, a Samsung Galaxy S23 FE szinte bármilyen körülmények között megfelelő eredményeket kínál. A valósághű színek tekintetében elégedett voltam, csakúgy, mint a minimális zajjal. A részletek az egész képen megmaradnak.

A 3x zoomolt képek a teleobjektíven keresztül a 8 Mpx-nél nagyobb felbontásúak, konkrétan 12 Mpx. Szerencsére megőrzik a színhűséget, és a fenti képen látható sok apró elem ellenére az érzékelő nagyon jól kezelte őket, és nem maszatolta össze őket.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, alkonyati fotó Samsung Galaxy S23 FE, teszt, éjszakai üzemmód Samsung Galaxy S23 FE, teszt, részletek alkonyatkor
Ha összehasonlítunk egy normál és egy aktív éjszakai üzemmóddal készült képet, az utóbbi jobb színvisszaadást mutat. A részletesség mesterséges fényben elég pontos a Galaxy S23 FE esetében.

Ha kevesebb a természetes fény, a Galaxy S23 FE magától aktiválja az éjszakai üzemmódot. Ezzel a fotó világosabbá válik, és a jelenet színei így általában közelebb is állnak a valósághoz. A zajszint is némileg csökken. Az éjszakai üzemmód akkor is jól jöhet, ha mesterséges fényben készítünk közeli felvételeket. A kamera képes az előteret felismerni és a hátteret pedig pontosan elmosni.

i

Motorola Moto G84 (TESZT): elegáns dizájn és közel tiszta Android a középkategóriában

A versenytársak gyorsabban töltődnek, valamiben a Samsung Galaxy S23 FE is alul marad

Ha hasonló árért még többet szeretnél kapni, akkor vess egy pillantást az innovatív Nothing Phone (2) készülékre. A híres világítós mobil vette a bátorságot, hogy a második generációval megnövelje a kijelző átlóját, jobb processzort adjon hozzá, valamint javított a szelfikamerán is. A Galaxy S23 FE-vel szemben azonban a 3. kamera, pontosabban a teleobjektív hiánya miatt marad alul. A teljes vízállóság sem garantált.

Viszont a Nothing kicsit gyorsabban töltődik, több RAM-mal és bőségesebb tárhellyel kapható, és persze a hátlapon található extravagáns világítási rendszerrel is lenyűgöz. Bővebb információk a cikkünkben: Nothing Phone (2) (TESZT): a világítós, elegáns készülék még jobb teljesítménnyel, kijelzővel és kamerával büszkélkedhet.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, Nothing Phone (2)
A Nothing Phone hátlapján megtalálhatók a tipikus fényelemek. A márka jellegzetes felhasználói felületét Nothing OS-nek hívják. Forrás: nothing.tech

Ha nagy tárhelyet szeretnél, ahol könnyedén tárolhatod a fényképeidet, videóidat, filmjeidet, zenéidet és alkalmazásaidat, a Xiaomi 13T Pro remek választás lehet. Bár itt is jelen van a teleobjektív, ez a Galaxy S23 FE-hez képest csak 2-szeres nagyítást tesz lehetővé. Szintén egy teljesen más processzormárkával van dolgunk, mégpedig a Mediatekkel. A Xiaomi ugyan lényegesen gyorsabban tölt, de sajnos a vezeték nélküli töltést egyáltalán nem támogatja. Bővebb információk a kék műbőr változatról a cikkünkben: Xiaomi 13T Pro (TESZT): megfizethető zászlóshajó minőségi kamerával és villámgyors töltéssel.

Samsung Galaxy S23 FE, teszt, Xiaomi 13T Pro
A Xiaomi esetében sok múlik a színváltozaton. A kék változat előnye a hátlapon található műbőr. Forrás: mi.com
Paraméterek/Modell Samsung Galaxy S23 FE Nothing Phone (2) Xiaomi 13T Pro
Kijelző 6,4" (19,5 : 9) 6,7" (20 : 9) 6,67" (20 : 9)
2 340 × 1 080 px, 403 ppi 2 412 × 1 080 px, 394 ppi 2 712 × 1 220 px, 446 ppi
AMOLED, 120 Hz OLED, 120 Hz AMOLED, 144 Hz
Hátlapi kamera fő: 50 Mpx, f/1,8, OIS, 4K video 30 fps
fő: 50 Mpx, f/1,9, OIS, 4K video 60 fps
fő: 50 Mpx, f/1,9, OIS, 8K video 24 fps
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2, 123°
széleslátó: 50 Mpx, f/2,2, 114°
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2
teleobjektív: 8 Mpx, f/2,4, 3× optikai zoom
teleobjektív: 50 Mpx, f/1,9, 2× optikai zoom
Előlapi kamera 10 Mpx, f/2,4, Full HD video 30 fps
32 Mpx, f/2,5, Full HD video 30 fps
20 Mpx, f/2,2, Full HD video 30 fps
Lapkakészlet Exynos 2200, 8-magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 8-magos Mediatek Dimensity 9200+, 8-magos
GPU Xclipse 920 Adreno 730 ARM Immortalis-G715L
RAM 8 GB 8/12 GB 12 GB
Belső tárhely 128/256 GB 128/256/512 GB 256 GB
Operációs rendszer Android 13 Android 13 Android 13
5G támogatás
Akkumulátor 4 500 mAh 4 700 mAh 5 000 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli: 25 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 45 W/15 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 120 W/-
USB-C
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP68 IP54 IP68
Méret 158 × 76,5 × 8,2 mm 162,1 × 76,4 × 8,6 mm 162,2 × 75,7 × 8,5 mm
Súly 209 g 201 g 206 g

Ha nem vagy túl szigorú, akkor tetszeni fog az új Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE; teszt

Samsung Galaxy S23 FE

Mobiltelefonok

A Samsung Galaxy S23 FE értékelése nem könnyű, mert rendkívül hasonlít az olcsóbb Galaxy A testvéreire. Ugyanakkor nem hiányzik belőle a nagy teljesítmény és a minőségi kamerarendszer. Azonban nincs észrevehető előrelépés a korához képest jól felszerelt Galaxy S21 FE-hez képest. Ebben az árkategóriában több szemrevaló versenytársat is találhatunk, amelyek jobb paramétereket és vonzóbb külsőt kínálnak. Aki azonban minőségi telefont igényel, amely garantáltan hosszú szoftveres támogatást élvez, az a Samsung Galaxy S23 FE-vel nem fog rosszul járni.

Előnyök

 • Maximális ellenállóság (Gorilla Glass, IP-besorolás)
 • Kiváló minőségű AMOLED kijelző
 • Gyors rendszerfutási idő, hosszú szoftvertámogatás
 • A nappali és szürkületi képek nagyon jók

Hátrányok

 • Vastag keret a kijelző körül
 • Többet is kínálhatna az áráért
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az S23 FE-t nem találom olyan lélegzetelállítónak, mint elődjeit. A konkurencia nem alszik, lassan már a középkategóriások között is felsőkategóriás specifikációkat láthatunk. Lehetett volna több változtatás, ennek ellenére a Samsung Galaxy S23 FE-nek nincs szégyenkeznivalója, és a márka rajongóinak a megszokott minőséget nyújtja. Különösen a jövőbeli szoftververziók támogatása terén.

4,8 18×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Purple
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
221 150 Ft 232 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253b4
4,8 18×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
221 150 Ft 232 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253b2
4,8 18×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
216 120 Ft 227 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253b3
4,8 18×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Cream
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
221 150 Ft 232 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253b1
4,8 18×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
235 400 Ft 248 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253c2
4,8 18×
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
235 020 Ft 247 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0253c3
4,7 122×
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB fehér
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0227b1
4,7 122×
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
229 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0227b4
4,7 122×
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB szürke
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
229 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HSAMO0227b3
4,7 122×
Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB lila
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0227b2
4,7 122×
Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
259 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0227c4
4,7 122×
Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB szürke
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
259 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0227c3
4,7 297×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b2
4,7 297×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lime
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), előlapi kamera 32 Mpx, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkolt, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b1
4,7 297×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250c3
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 249×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
448 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 249×
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
448 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b2
iPhone 15 Pro Max 256GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 176×
iPhone 15 Pro Max 256GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
531 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b3
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 176×
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
531 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b4
iPhone 15 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 149×
iPhone 15 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
329 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b1
iPhone 15 Plus 128GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 34×
iPhone 15 Plus 128GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
386 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b4
4,0
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INFI1018b1
4,0
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB lila
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INFI1018b3
4,4 63×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b1
4,4 63×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b3
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ