A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/historie-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

A mobiltelefonok története: hogyan fejlődött a mindennapi asszisztensünk?

Valószínűleg ez napjainkban a leggyakrabban használt technológia. A mobiltelefon már 3 évtizede velünk van, és sokat változott az idők során. Legyen szó akár a kinézetről, akár a funkciókról, ma már egy teljesen más készüléket tarthatunk a kezünkben, mint évekkel ezelőtt. Hogyan fejlődtek a mobiltelefonok? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a35-galaxy-a55-promotion.jpg

Vásárolj Samsung Galaxy A35 5G vagy A55 5G mobiltelefont és ráadás termékeket vagy kedvezményt szerezhetsz

Szerezz nagyszerű ráadásokat a Samsung Galaxy A35 5G és Galaxy A55 5G mobiltelefonok vadonatúj modelljének megvásárlása esetén. Biztosan tetszeni fog a szilikon tok, a Galaxy Buds FE vezeték nélküli fejhallgató. Emellett ha a mobiltelefon mellé megvásárolod a Galaxy Fit3 fitneszkarkötőt, kedvezményt kapsz a teljes megrendelésed árából. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/s24-promo-thumb.jpg

A Samsung Galaxy S24 okostelefonok rengeteg funkcióval rendelkeznek. Rendeld meg, hogy további előnyökhöz juss

Végre hivatalosan is bemutatkoztak a nagy érdeklődéssel várt Samsung Galaxy S24 okostelefonok. Nem kínálnak mást, mint csúcsminőségű funkciókat és a mobilvilág legjobbját. Ha most előrendeled, számos előnyhöz is hozzájuthatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-fe-nahledova.jpg

Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben

Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy döntöttünk, hogy teszt alá vetjük és megosztjuk a tapasztalatainkat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a25-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A25 5G (BEMUTATÓ): kedvező árú újdonság végre AMOLED kijelzővel

A legutóbbi Samsung Galaxy A, azon belül a 20-as sorozat tagja, a Galaxy A23 5G volt a mi piacunkon. A közvetlenül utána sorszámozott modell viszont nem jutott el hazánkba. A gyártó azonban megerősítette a Samsung Galaxy A25 5G érkezését, a paraméterei pedig igencsak ígéretesek. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-fe-promo.jpg

Vásárolj Samsung Galaxy S23 FE okostelefont és szerezd meg a ráadás Buds FE fülhallgatót

Megjelent az új Samsung Galaxy S23 FE okostelefon, ezzel egyidőben a Samsung Galaxy Tab A9 tablet is. Ha most megvásárolod a Samsung Galaxy S23 FE-t, ráadásként egy Buds FE fülhallgató is a tiéd lehet. Mi a promóció pontos menete? Hogyan szerezheted meg a ráadás terméket? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-pro-deti-11-nahled.jpg

Okostelefon gyerekeknek karácsonyra – Melyiket érdemes választani?

Hogyan válasszuk ki gyermekünk számára a több száz mobiltelefon közül a megfelelőt? Akár első osztályos, 10 éves vagy tinédzser, igyekszünk segíteni. Tanácsokat adunk, hogy mit érdemes keresni, és néhány tippel is szolgálunk a legjobb gyerekeknek szánt telefonokkal kapcsolatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AI-Forum-Day2-PR_dl1_FF.jpg

A Samsung Gauss a koreai gyártó új mesterséges intelligenciája. Hamarosan érkezik...

A Samsung a héten bejelentette saját mesterséges intelligencia modelljét, a Samsung Gauss-t. A generatív AI nagyon gyors fejlődésnek indult, és a Samsung sem akar lemaradni. A Gauss AI három részre oszlik majd, mindegyik a saját területéért felel. Mi mindenre lehet képes tehát az új Gauss AI? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/s9-tab-promo-thumbnail.jpg

Ráadás Galaxy Buds FE vezeték nélküli fülhallgató a Samsung Galaxy Tab S9 FE készülék mellé

Ha minőségi tabletet keresel, de nem szeretnél sok pénzt költeni sok felesleges funkcióra, akkor valószínűleg tetszeni fognak az újonnan bemutatott Samsung Galaxy Tab S9 FE és S9 FE+ készülékek. Többféle lehetőség közül is választhatsz, emellett most ráadás vezeték nélküli fülhallgatóval kiegészítve szerezheted be. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-smarttag2-nahled.jpg

Szerezz be egy új Samsung SmartTag2-t és ráadásként kapsz egy másodikat is

Az új Samsung SmartTag2 új dizájnnal és számos hasznos funkcióval nyűgöz le. Ráadásul a bevezetési promóció keretein belül, ha megvásárolsz egyet, ráadásként kapsz egy másodikat is. Hogyan juthatsz hozzá? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejvykonnejsi-telefon.jpg

A legjobb teljesítményű mobiltelefonok 2023-ban (AKTUALIZÁLVA)

Kíváncsi vagy, hogy mely mobiltelefonok jelenleg a legnagyobb teljesítményűek? Összeállítottunk róluk egy áttekintés. Az AnTuTu rangsorát vesszük viszonyítási alapul, majd felosztjuk a rangsort Android és iOS telefonokra. Melyek tehát a legjobban teljesítő telefonok? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-s23-nahled_1.jpg

Vásárold meg a Galaxy Z Fold4 | Flip4, vagy a Galaxy S23 széria egyik tagját 100.000 forintos javítási kedvezménnyel

Vásárold meg a Galaxy Z Fold4 | Flip4, vagy a legújabb Galaxy S23 széria egyik tagját egy különleges ajánlattal, melynek keretében akár 100 ezer forintig megjavíttathatod régi Samsungodat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a34-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A34 5G (TESZT): egy kiváló alapmodell új megjelenéssel

A Samsung Galaxy A sorozatú telefonok a megfizethető árukról ismertek. A vadonatúj Samsung Galaxy A34 5G éppen ezért azokat a felhasználókat próbálja megszólítani, akik egy jó telefon és a megbízható funkciók kombinációját szeretnék megkapni elfogadható áron. Hogyan sikerül ezt elérnie? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-recenze-2.jpg

Samsung Galaxy S23 5G (TESZT): egy kicsi, de meglehetősen praktikus fotómobil

Mit hozott össze nekünk ezúttal a Samsung? A Galaxy S sorozat legkisebb okostelefonjának új generációs képviselője, a Samsung Galaxy S23 számos kisebb-nagyobb újítást hoz magával. Hogy konkrétan melyek ezek, azt ebből a bemutatónkból tudhatod meg. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-knox-03-nahled.jpg

A Samsung Knox úgy védi az adataidat, akár egy biztonságos széf

A Samsung Knox biztonságos megoldást kínál üzleti adataid védelmére. Hardveres és szoftveres szinten egyaránt működik, emellett nagyon egyszerű kezelhetőséget biztosít, egyszerre akár több száz eszközzel is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-ultra-recenze-nahled-2.jpg

Samsung Galaxy S23 Ultra (TESZT): még jobb kamera és brutális teljesítmény

A Samsung Galaxy S23 sorozat a történelem egyik legjobban felszerelt okostelefon-sorozata. Bemutatónkban most annak legjobb képviselőjét vettük górcső alá. A Samsung Galaxy S23 Ultra még jobb teljesítményt és lenyűgöző kameraspecifikációkat tesz le az asztalra. Vajon ez elég lesz a sikerhez? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-unpacked-nahled.jpg

Az új Samsung zászlóshajó mobiltelefonok sorozatát február 1-jén, szerdán 19 órakor mutatják be

Nové Samsung Galaxy S23 budou představeny už 1. února v 19 hodin. Na co se těšit? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-test-novinka.jpg

A Samsung Galaxy S23 telefonok prémium funkciókat, teljesítményt és kamerákat kínálnak

Bemutatkozott az új Samsung Galaxy S23. Három érdekes modell érkezett a világra. Mit fognak kínálni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a-2023-nahled.jpg

Samsung Galaxy A 2022 (ÖSSZEHASONLÍTÁS): a középkategóriás okostelefonok áttekintése

A Samsung Galaxy A mobiltelefonok erős, stílusos és jól felszerelt modellek, bár nem zászlóshajók. A 2022-es évben ide sorolhatjuk például a Galaxy A53, A33 és egyéb modelleket. Mi mindent kínál a Galaxy A sorozat és annak képviselői? Összehasonlító cikkünből megtudhatod.

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ