AP+ slevy v app 0% splátky mobily, notebooky

Okostelefon gyerekeknek karácsonyra – Melyiket érdemes választani?

Termékkatalógus

Cikk

• Szerző: Jozef Kišantal

Ahogy telik az idő, változik a hozzáállásunk is azzal kapcsolatban, hogy vegyünk-e okostelefont a gyerekeknek vagy sem. Kisgyermekek kezében is egyre gyakrabban látható mobiltelefon, a nagyobbakról nem is beszélve. Melyik telefon ideális gyermekek számára? Hány éves kortól ajánlott? Közeleg a karácsony, és nem tudod eldönteni, melyik az a készülék, amelyben biztosan örömét leli és hosszú ideig jól szolgálja majd? Mi segítünk a döntésben.

Gyerek mobiltelefon

Milyen telefont vegyek a gyereknek karácsonyra? - TARTALOM

  1. A kisgyermekek általában kölcsönkérik, vagy rájuk marad a nagyobb testvér telefonja
  2. Telefonok 8 éves kortól, avagy belépés az okostelefonok világába
  3. A 10 éves és annál idősebb gyerekeknek már egy fokkal magasabbak az igényeik
  4. iPhone - sok tinédzser álma

A kisgyermekek általában kölcsönkérik, vagy rájuk marad a nagyobb testvér telefonja

A kisgyermekek is szeretik a technológiát, beleértve a mobiltelefonokat is. Gyakran ügyesebben is használják őket, mint a felnőttek, és nem okoz számukra gondot a játszás, a hangos mesehallgatás vagy a fényképezés sem. Mégis, nem jellemző, hogy 6 éves koruk előtt új telefont kapjanak, amit aztán maguknál is tarthatnak. Még nem tudnak olvasni, és még nem tudják teljes mértékben használni az azonnali üzenetküldést, a webböngészőket vagy bármilyen alkalmazást, beleértve magát a telefonálós alkalmazást is.

Sokkal inkább kölcsönkérik a mobiltelefont, leggyakrabban a szüleik okostelefonját, vagy "megörökölnek" egyet az idősebb testvéreiktől. Az okostelefon elviselhetőbbé teszi a sorban állást, a hosszú várakozási időt az orovosi rendelőben, illetve minden olyan helyzetet, amikor nem könnyű más módon lefoglalni a kisgyermekeket. Később ez a telefon lehet az, amelyet magával visz a gyermek az első osztálykirándulásra, vagy amikor a barátaival megy a játszótérre. Otthonra és utazásokra a nagyobb képernyővel rendelkező tabletek még alkalmasabbak lehetnek.

Okostelefon gyerekeknek
A kisebb gyerekeknek még nincs saját mobiltelefonjuk. Legalábbis olyan, amit magukkal is visznek mindenhová. A leggyakrabban a szülők telefonját kérik kölcsön.

Telefonok 8 éves kortól, avagy belépés az okostelefonok világába

Ha gyermeked már megtanulta, hogyan kell használni a telefont és már vigyázni is tud rá, vagy ha nincs a fiókban egy "extra" telefonod, amit nekiadhatsz, akkor itt az ideje, hogy megvedd gyermekednek az első új okostelefonját. Mivel ez lesz gyermeked első komolyabb belépője az okostelefonok világába, nem érdemes mindenáron spórolni rajta, persze azért akadnak olyan készülékek a kínálatban, amelyek remek ár-érték aránnyal büszkélkedhetnek.

i

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

A legolcsóbb okostelefonok rövidebb élettartamúak, így rövid időn belül szükség lehet egy újabbra. Ráadásul a gyerek nehezebben boldogul egy olcsóbb telefonnal - mert az alkalmazások, köztük a játékok, de a weboldalak is lassabban nyílnak meg az alacsonyabb teljesítmény miatt. A kamera is előbb-utóbb elérheti a használata korlátait. Nagyobb eséllyel lesz a gyermeked számára a telefon inkább partner, mint ellenfél, ha nagyjából 80 ezer forintról indulsz és egy felnőtteknek is megfelelő telefont választasz.

Gyerek mobiltelefon
Az okostelefon a legjobb telefon a nyolcéves és annál idősebb gyermekek számára.

Természetesen ez nem minden esetben igaz, de a 80 000 Ft körüli telefonok már használható kijelzővel, teljesítménnyel és elég nagy akkumulátorral rendelkeznek. Válassz legalább 6 GB RAM-mal rendelkező telefont, és ha azt szeretnéd, hogy a gyermeked tudjon a telefonnal fizetni a boltban, akkor nem hiányozhat belőle az NFC támogatás sem.

A kamerát ebben az árkategóriában csupán a specifikációk alapján nehéz megítélni, összességében véve nem érdemes csodákat várni tőlük, de 80 ezer forinttól felfelé a telefonok már jó képeket készítenek jó időjárási viszonyok között, tehát a közösségi oldalakra vagy a barátokkal való megosztásra alkalmas fotókat készíthetnek velük a gyermekek.

i

Vedd figyelembe annak lehetőségét, hogy az okostelefonnal együtt a gyermekednek szüksége lehet valamilyen adatcsomagra is, azaz arra, hogy a WiFi hálózaton kívül, jellemzően a szabadban is csatlakozni tudjon az internethez. Ettől azonban nem kell megijedni, a csomagot úgy is beállíthatod, hogy az ne újítsa meg automatikusan az elhasznált adatkeretet. Az előre feltöltött kártya szintén jó megoldás lehet.

A fenti bekezdésben foglaltaknak mindenben megfelel a Xiaomi Redmi Note 12S, amely nem egy brutális teljesítményű zászlóshajó, de a gyerekek igényeinek bőven megfelel. Előnyei közé tartozik például a fergeteges 90Hz-es AMOLED kijelző, a 108 Mpx-es kamera, a masszív 5000 mAh-s akkumulátor vagy éppen a fülhallgató csatlakoztatására szolgáló 3,5mm-es jack csatlakozó. A telefon dizájn szempontjából sem rossz. A Redmi Note 12S 2023 decemberében 109 990 Ft-ba kerül, így ha egy olcsó és jó telefont keresel, ez az egyik legjobb lehetőség.

Okostelefon gyerekeknek, Redmi Note 12S
A Redmi Note 12S egy megfelelő mobiltelefon gyermekek számára. Nagy, minőségi kijelzővel, 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és a kamerája sem teljesít rosszul.

i

Milyen telefont vegyek karácsonyra? Tartozékok és kiegészítők

A Realme C55 is egészen jól néz ki, első ránézésre a több lencsével ellátott fotómoduljával nyűgöz le, emellett az árcédulája is meglehetősen szimpatikus. Ez a telefon nagyon szép dizájnnal és gazdag felszereltséggel rendelkezik. Ugyan valamivel többe kerül a Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, amelyet korábban már le is teszteltünk, és amely hosszú akkumulátoros üzemidővel és egészen tisztességes teljesítménnyel rendelkezik. A dobozában minden megtalálható, amire csak szükség lehet, és bár nem egy különösebben kivételes mobil, jó szolgálatot tesz nem túl magas áron.

A jó ár/teljesítmény arányú középkategóriát a Motorola Moto G84 5G (a termékteszt itt található), a nemrég megjelent Infinix Zero 30 5G és a koreai óriás telefonja, a Samsung Galaxy A34 5G képviseli. Természetesen ez utóbbit is górcső alá vettük. A tesztből minden lényeges dolgot megtudhatsz, de ha biztosra akarsz menni, hogy egy jól bevált márkájú, minőségi, finomhangolt felhasználói környezettel rendelkező készüléket kapsz, akkor ezzel nem tudsz mellélőni.

Okostelefon gyerekeknek karácsonyra - Infinix Zero 30 Milyen telefont, kiegészítőt vegyek karácsonyra - Samsung Galaxy A34
Az Infinix Zero 30 még nagyon friss, a Samsung Galaxy A34 már néhány hónapja a piacon van.

A 10 éves és annál idősebb gyerekeknek már egy fokkal magasabbak az igényeik

Az idősebb iskolások általában igényesebbek, és gyakran már pontosan tudják, hogy melyik telefont szeretnék és miért. Általában grafikailag igényesebb játékokkal játszanak, már képesek igényesebb "munkát" végezni a telefonjukon, ráadásul gyorsabban, mint a kisebb gyerekek, így az adott telefonnak keményebben kell dolgoznia, hogy lépést tartson velük. Ezért érdemes a készülék teljesítményére is gondolni, különben a gyermek számára kínszenvedés lehet a telefon használata.

i

Samsung Galaxy A34 5G (TESZT): egy kiváló alapmodell új megjelenéssel

A 10 éves és idősebb gyermekek számára célszerű legalább egy 150 ezer forintos telefont választani. Az ilyen mobiltelefonok a mai játékok nagy részét képesek futtatni, emellett minőségi kijelzővel, hosszú akkumulátor-üzemidővel és nem utolsósorban modern dizájnnal rendelkeznek.

A fentieknek megfelel például a Samsung Galaxy A54 5G, amely a 150 ezer forint feletti árkategóriában egy igencsak népszerű választás. Tesztünkben nem meglepő módon dicsértük az AMOLED kijelzőjét, de a jó teljesítményt és a kiváló kamerát is. Dizájnban is közel áll a zászlóshajós Galaxy S23-hoz. Ráadásul a kiegyensúlyozott felszereltség és az elfogadható ár kombinációja mellett hosszú támogatással és sokféle kiegészítővel is rendelkezik, például üvegfóliával és védőtokkal.

Okostelefon gyerekeknek - Samsung Galaxy A54
A Samsung Galaxy A54 optimális választás lehet a fa alá, különösen ha egy nagyobb gyermeket örvendeztetsz meg vele.

A 200 ezer forint feletti árkategóriából érdemes fontolóra venni a nemrégiben megjelent Xiaomi 13T-t, amely mind a teljesítmény, mind a felszereltség tekintetében lépést tart az igényesebb felhasználókkal. Finom felbontású AMOLED kijelzővel, nagy teljesítményű töltéssel és teleobjektívvel is büszkélkedhet.

iPhone - sok tinédzser álma

Ezzel meg is érkeztünk az iPhone-okhoz, amelyek nagyon népszerűek a tizenévesek körében. A legjobb iPhone jelenleg 799 990 Ft-ba kerül, de bizonyos modellek már 199 990 Ft-ért is megvásárolhatók. Többféle iPhone létezik, amelyek közül akár az olcsóbbak is megfelelőek lehetnek egy olyan gyermek számára, akit elsősorban az érdekel, hogy ott legyen rajta az almás embléma.

i

iOS 17: jobb kapcsolat a világgal, személyesebb megközelítés és a mentális egészségre való összpontosítás

Az almás kínálatunk alsó végén található az iPhone 11, amely egy nagyon népszerű modell, jó akkumulátor-üzemidővel és szolid teljesítménnyel rendelkezik. Ezt a feleségem is meg tudja erősíteni, szintén dicséri a "pont megfelelő" méreteket és súlyt, valamint az általános megbízhatóságot. Csak ne feledjük, hogy ez már egy 2019-es, régebbi dizájnnal rendelkező modell, bár természetesen "új", azaz frissen gyártott, nem pedig használt telefonokról beszélünk.

Okostelefon gyerekeknek - iPhone 11
A régebbi iPhone-ok is jó szolgálatot teljesítenek. Az iPhone 11 még ma is nagy teljesítményűnek számít, emellett hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik.

Egy évvel fiatalabb az iPhone 12, a "tizenkettes" sorozat alapmodellje. Először kapott új, éles megjelenést, és kompakt csomagolásban kínálja mindazt, amit az átlagfelhasználó egy Apple-telefontól elvár. Még "újabb" ugyanezen az árszinten az iPhone SE 2022. Azért tettük idézőjelbe az "újabb" szót, mert bár fiatalabb és erősebb processzort rejt magában, a dizájnja már több éves. Ez persze akár előny is lehet a gyerekek számára, mert ez a telefon kisebb, és jól elfér kisebb kezekben. Ráadásul a Home gomb használata talán még könnyebb is, mint a gesztusvezérlés.

i

iPhone SE 2022 (TESZT): nem az innovációra épít, de még mindig megvan a maga varázsa

Természetesen, ha a költségvetésed engedi, tovább mehetsz, és választhatsz az iPhone 13, iPhone 14 vagy a legújabb iPhone 15 közül is. Ez már a nagyok ligája, így azok számára, akik megengedhetik maguknak, ezek a titániumtestű telefonok (az iPhone 15 sorozat) a legújabb technológiát, dizájnt és funkciókat kínálják.

Milyen telefont, kiegészítőt vegyek karácsonyra - iPhone 12 Milyen telefont, kiegészítőt vegyek karácsonyra - iPhone SE 2022
Az iPhone 12 (balra) újabb dizájnnal rendelkezik, mint az iPhone SE 2022 (jobbra), de a kerek Home gomb vezérlése könnyebb lehet a gyerekek számára.
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az okostelefon kiválasztása gyerekeknek, különösen karácsonyi ajándékként, bizonyára nem könnyű feladat. De összességében véve elmondható, hogy minél idősebb a gyermek, annál több teljesítményre és funkcióra van szüksége. Ugyanakkor a gyermekek biztos szívesen megkönnyítik a dolgodat azzal, hogy megmondják, melyik telefont szeretnék, legyen az Android telefon vagy iPhone.

4,7 17×
POCO X5 5G 6GB/128GB blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
99 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HPOCO112b2
4,7 279×
Xiaomi Redmi Note 12S 8GB/256GB Onyx Black
Mobiltelefon - 6,43"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G96 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -9 %
79 990 Ft 88 340 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI268b1
4,7 279×
Xiaomi Redmi Note 12S 8 GB/256 GB Ice Blue
Mobiltelefon - 6,43"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G96 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP53 vízálló, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -9 %
79 990 Ft 88 340 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI268b2
4,4 78×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b1
4,4 78×
Motorola Moto G84 5G 12GB / 256GB Viva Magenta
Mobiltelefon - 6,55"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR529b3
4,2
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB zöld
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INFI1018b1
4,2
Infinix Zero 30 5G 12GB/256GB lila
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 68W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INFI1018b3
4,7 148×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6 GB/128 GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
109 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI265b1
4,8 171×
Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB ezüst
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkoló, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
121 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249b4
4,8 171×
Samsung Galaxy A34 5G 6 GB/128 GB lime
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátsó kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
121 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249b1
4,7 342×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB fehér
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
178 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250c4
4,7 342×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
181 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250c3
4,8 409×
Xiaomi 13T 8 GB/256 GB Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 2Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
193 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI272b2
4,8 409×
Xiaomi 13T 8 GB/256 GB Alpine Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 8200 Ultra processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 20Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
193 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI272b3
4,9 1055×
iPhone 11 64 GB fehér
Mobiltelefon - 6,1"-es IPS kijelző 1792 × 828 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A13 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, 3110 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2019, iOS operációs rendszer
168 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI028b1
4,9 1055×
iPhone 11 128 GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es IPS kijelző 1792 × 828 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A13 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, 3110 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2019, iOS operációs rendszer
197 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI028c2
4,9 438×
iPhone 12 64GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 64 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A14 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 2815 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2020, iOS operációs rendszer
214 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI032b2
4,9 438×
iPhone 12 64GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 64 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A14 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 2815 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2020, iOS operációs rendszer
249 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI032b5
4,8 128×
iPhone SE 64 GB Csillagfény 2022
Mobiltelefon - 4,7"-es IPS kijelző 1334 × 750 felbontással, 64 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8), 7Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
187 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI040b1
4,8 128×
iPhone SE 64 GB éjfekete 2022
Mobiltelefon - 4,7"-es IPS kijelző 1334 × 750 felbontással, 64 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8), 7Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP67 vízálló, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
187 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI040b2
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ