Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-zenfone-11.jpg

Asus Zenfone 11 Ultra (TESZT): 144 Hz-es kijelző és bőséges 16 GB RAM, de ez még nem minden

A zászlóshajó okostelefonok esetében jelenleg a mesterséges intelligencia a jelige. Az Asus Zenfone 11 Ultra-ban is megtaláljuk, de ez a telefon azok közé a modellek közé tartozik, amelyek ezt nem hangsúlyozzák ki túlságosan. Emellett kétnapos akkumulátor-üzemidővel, 16 GB RAM-mal és kiváló kamerával büszkélkedhet, tehát lépést tart a 2024-es trendekkel. Hogyan teljesít a gyakorlatban és mik az előnyei vagy hátrányai? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-vi-nahled.jpg

Sony Xperia 1 VI (BEMUTATÓ): még jobb akkumulátor-üzemidő, csúcsteljesítmény és változtatható zoomos teleobjektív

Érkezik a Sony idei legmagasabb szintű modellje, a Sony Xperia 1 VI. A telefon szolid kameratrióval, nagy teljesítménnyel és egyéb zászlóshajós specifikációkkal nyűgözi le a vásárlók legszélesebb körét. Mit tud a Sony Xperia 1 VI? Mikor lesz kapható és mennyi az annyi? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-pura-70-nahled.jpg

Huawei Pura 70 (BEMUTATÓ): három merész fotómobil, az Ultra változat egy különleges lencsével nyűgöz le

A Huawei rövid szünet után az új Huawei Pura 70 zászlóshajó sorozatával tér vissza hazánkba. Három modellt foglal magába - alap, Pro változat és Huawei Pura 70 Ultra. Kétségtelenül a kamera a legvonzóbb bennük, ugyanakkor az USA részéről jelenleg is zajló szankciók továbbra is hátrányt jelentenek. Mit kínál majd az új Huawei Pura 70 sorozat? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-vi-nahled.jpg

Sony Xperia 10 VI (BEMUTATÓ): jobb lett a hangzás és az akkumulátor-üzemidő, de eltűnt egy fontos funkció

A Sony Xperia 1-es és 10-es modellek a frissítés részeként kapják meg a római VI-os megnevezést. Az Xperia 10 VI továbbfejlesztett belső tulajdonságokkal érkezik, hogy jól pozícionálja magát a középkategóriában. Az új felállásban azonban nincs egyetlen kiemelkedő darab sem. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-note-40-pro-recenze-nahled.jpg

Infinix Note 40 Pro (TESZT): számos kiegészítő, bőr hátlap és megbízható kamera

Egy okostelefon sok hasznos funkcióval és extrával. Az Infinix Note 40 Pro nagy ambíciókkal rendelkezik, az abszolút meggyőző specifikációival és a dobozának gazdag tartalmával igyekszik magára vonni a figyelmet. Mit lehet tudni róla, és hogyan teljesített teszt ideje alatt? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejvykonnejsi-telefon.jpg

A legjobb teljesítményű mobiltelefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Kíváncsi vagy, hogy mely mobiltelefonok jelenleg a legnagyobb teljesítményűek? Összeállítottunk róluk egy áttekintés. Az AnTuTu rangsorát vesszük viszonyítási alapul, majd felosztjuk a rangsort Android és iOS telefonokra. Melyek tehát a legjobban teljesítő telefonok? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-io-2024-nahled.jpg

A telefon megmondja, hogy mit lát, és hol van a szemüveged. A Google sok újdonságot mutatott be az I/O 2024-en a mesterséges intelligencia terén

Az idei Google I/O 2024 fő eseménye szinte kizárólag a mesterséges intelligenciára összpontosított. Az amerikai vállalat bepillantást engedett a nagyon közeli jövőbe, és ismét megmutatta, hogy a mesterséges intelligencia lehetőségei napról napra változnak. Mindezt a Google I/O 2024-en láthattuk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-9-novinky.jpg

Google Pixel 9 (ELŐNÉZET): három modellre és újratervezett ikonikus fotómodulra számíthatunk

Bár a Google Pixel 9 széria megjelenéséig még van idő, máris számos olyan kiszivárgás történt, amely többek között az új telefonok formájáról, illetve a zászlóshajó széria összetételéről árulkodik. Hogyan fog kinézni a Google Pixel telefonok közelgő kilencedik generációja? Mi az, ami tudunk, vagy legalábbis sejtünk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/reverzni-nabijeni-huawei-nahled.jpg

Fordított vezeték nélküli töltés: mi ez és hogyan működik?

A fordított vezeték nélküli töltés egy olyan technológia, amely lehetővé teszi az például egy mobiltelefonban jelen lévő energia felhasználását egy másik eszköz, például egy okosóra vagy fülhallgató vezeték nélküli töltéséhez. Így bizonyos esetekben nem kell két töltővel utaznod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a-2023-nahled.jpg

Samsung Galaxy A 2024 (ÖSSZEHASONLÍTÁS): a középkategóriás okostelefonok áttekintése

A Samsung Galaxy A mobiltelefonok erős, stílusos és jól felszerelt modellek, bár nem zászlóshajók. Ez 2023-ban olyan modelleket foglal magában, mint a Galaxy A54, A34, majd 2024-ben az A55 és A35 változatok és továbbiak. Mi mindent kínál a Galaxy A sorozat és annak képviselői? Összehasonlító cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-8a-nahled.jpg

Google Pixel 8a (BEMUTATÓ): középkategóriás, zászlóshajós funkciókkal, 7 év támogatással

Végre itt van a Google Pixel 8a. A telefon ugyanolyan dizájnnal érkezik, mint a sorozat régebbi testvérei, és ugyanazt a prémium bánásmódot kapja a gyártótól. A Google idén 7 évig garantálja a Pixel 8a számára a főbb Android-frissítéseket, ahogyan azt a termékcsalád többi tagja esetében is teszi. A telefon hosszú távú relevanciája minden bizonnyal a Tensor G3 chipnek, az ügyes kamerának és a 120 Hz-es OLED panelnek köszönhető. Mit kínál a Google Pixel 8a? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Motorola-Edge-50-Pro-test.jpg

Motorola Edge 50 Pro (TESZT): egy tökéletes kijelzővel ellátott különlegesség, amely jól tud fotózni és gyorsan töltődik

A Motorola Edge 50 egy három modellből álló sorozat. Mindegyik szolid teljesítményt ígér stílusos kialakításban. Ezúttal a középsőt, a Motorola Edge 50 Pro-t vizsgáltuk meg. Mi keltett bennünk érdeklődést, meglepetést, de egy kicsit szomorúságot is? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-14-ultra-thumbnail.jpg

Xiaomi 14 Ultra (TESZT): csúcstechnika, fantasztikus kamera és 16 GB RAM. Ez lenne ő, egy bajnok a maga kategóriájában

A Xiaomi 14 Ultra már első ránézésre is nagyon jól néz ki, a specifikációi papíron is lenyűgözőek. Tesztünkből kiderül, hogy ez mennyiben fedi a valóságot. Elárulom, hogy nem okozott csalódást, és ha most ki kéne emelnem a legnagyobb előnyeit, gondolkodás nélkül a kamerát és az erős processzort mondanám, valamint a HyperOS-t, amely megfelelő agilitásérzetet ad. De van még valami, amiről tudnod kell. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/6g.ilustrace-1-nahled.jpg

6G: az 5G utódja utat nyit a jövőbe (AKTUALIZÁLVA)

A 6G hálózatok (hatodik generációs hálózatok) a jelenleg leggyorsabb, de még mindig fejlesztés alatt álló 5G hálózatok utódjai. A jövőben az átviteli sebesség óriási növekedése várható, következésképpen példátlan technológiák várnak ránk. A 6G várhatóan 2028-ban jelenik meg a piacon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-5g-recenze-test.jpg

Samsung Galaxy A55 5G (TESZT): az A széria legjobbja. Nagyszerű kamera, kétnapos üzemidő, kiváló kijelző és még sok minden más

A Samsung több modellel képviselteti magát a középkategóriában. Természetesen minél drágább, annál jobb, de a Galaxy A35 és a Galaxy A55 között első ránézésre elég kevés a különbség, ezért részletesebben is meg kellett vizsgálnunk őket. És hogy milyen következtetésekre jutottunk, azt a cikkünkből tudhatod meg. Ahogy a főcím is jelzi, valóban a Galaxy A55 kínálja a legjobbat az A szériában. A nagyszerű kijelzője, a kamerája, a kétnapos akkumulátor-üzemideje és számos más tulajdonsága is meggyőző. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-one-ui-6-nahled.jpg

Samsung One UI 6.1: a Galaxy AI mostantól a régebbi telefonokon is elérhető

A Samsung One UI 6.1 az Android operációs rendszer legújabb bővítménye Samsung készülékekhez. Jelenlegi formájában 2024 március végén jelent meg, és szinte minden benne van, amit egy modern kezelőfelületnek tartalmaznia kell. A dizájn elsősorban a testreszabási lehetőségekre összpontosít, de számos Galaxy AI funkciót is magával hoz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-v40-se-5g-recenze.jpg

Vivo V40 SE 5G (TESZT): stílusos külső, nagyszerű akkumulátor-üzemidő, de a teljesítménye lehetne jobb is

Az X100 Pro csúcsmodellel a gyártó megerősítette, hogy tud jó zászlóshajókat készíteni. A Vivo V40 SE 5G-vel a jóval alacsonyabb kategóriás készülékek birodalmába merészkedik. Itt is szeretné azonban megnyerni a vásárlók, jelen esetben a kevésbé igényes felhasználók szívét. Hogy ez mennyire sikerült neki, azt ebből az értékelésből tudhatod meg. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-5-telefonu-pomer-cena-vykon-nahled.jpg

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az árcédula az, ami helyenként meglepő lehet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-2a-recenze-uvod-nahled.jpg

Nothing Phone (2a) (TESZT): átveszi a legjobbakat a zászlóshajó modelltől, de csak fele annyiba kerül

A Nothing betört a középkategóriába az új Nothing Phone (2a) készülékkel. Első pillantásra azonban nem látszik rajta semmi lemaradás. Miben különbözik a jobban felszerelt modelltől? És vajon megállja-e a helyét a félelmetes konkurenciával szemben? Kipróbáltuk a telefont, és hozzuk a szokásos értékelést. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-tlacitko-akce-uvod-nahled.jpg

Egy praktikus segítő a kezed ügyében. Szinte bármilyen funkciót hozzárendelhetsz az iPhone Akciógombjához

Nem találod az új iPhone-okon a csendes üzemmód oldalsó kapcsolóját? Az Apple úgy döntött, hogy egy Akciógombbal helyettesíti azt. Milyen újdonságokat hoz magával, hogyan aknázhatod ki a benne rejlő lehetőségeket és miről ismerheted fel az aktuális állapotát? Részletek itt »
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ