Mosószerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Ruha típusa
Univerzális ruhaneműhöz
(522)
Sportruházathoz
(19)
Finom ruhaneműhöz
(49)
Gyerekruhákhoz
(106)
Tulajdonságok
Rendszeres használatra
(301)
Foltok eltávolítása mosás közben
(234)
Színintenzitás megtartása
(159)
Érzékeny bőrűeknek
(131)
Környezetbarát
(129)

A különböző mosószerek minden egyes háztartásban megtalálhatók. A megfelelő mosószer kiválasztása elsősorban a ruhanemű színétől és az anyaga fajtájától függ. A csecsemők ruhaneműit, a rendkívül érzékeny bőrük miatt, különleges követelményeknek megfelelő mosószer hozzáadásával ajánlott mosni. Milyen típusú mosószerek kaphatók és mit érdemes tudni róluk?

Tovább

Milyen célt szolgál a mosószer és hogyan működik?

A mosószerek felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek megkötik a szennyeződést. A szennyeződések eltávolításához csak egy megfelelő hőmérsékletre beállított mosógépre, vízre és felületaktív anyagokkal ellátott mosószerre van szükség. Különösebb emberi energia-befektetésre nincs szükség. A folyamat után a szennyeződés a vízzel együtt a szennyvízhálózatba kerül.

Milyen formában kapható mosószer?

Sokan a mosókapszulákra, mosógélekre, avagy folyékony mosószerekre esküsznek, míg mások inkább a mosóporokat kedvelik. Lássuk hát, mi a jellemző a mosószerek különböző fajtáira, mik az előnyök és a hátrányok:

Mosópor

A mosóporok legfőképpen a fehér ruhaneműk mosására alkalmasak, mivel fehérítőszereket és optikai világosítót tartalmaznak, melyek növelik a mosás hatékonyságát. Hátrányuk, hogy alacsonyabb mosási hőmérséklet mellett nem biztos, hogy teljesen feloldódnak.

 • Alkalmasak makacs foltok eltávolítására.
 • Hosszú időre megőrzik a ruhanemű eredeti fehér színét.
 • A mosószerek közül általában a mosópor a legolcsóbb.
 • A fehérítők hatására a színek kifakulhatnak.
 • Fehér foltokat hagyhatnak hátra.

Folyékony mosószer, más néven mosógél

A folyékony mosószerek multifunkcionális segítőink, mivel sokféle változatban kaphatók - fehér, színes és sötét ruhaneműkhöz egyaránt. Ezenkívül a mosógél használata sokkal kíméletesebb a ruhákkal, mint a mosópor.

 • Színes ruhákhoz különösen alkalmasak.
 • Fehérítőszer hiányának köszönhetően nem okoznak színfakulást.
 • Könnyen oldódnak és nem hagynak foltokat maguk után.
 • Ellenállóbb foltokra kevésbé alkalmasak.

Mosókapszula és tabletta

A mosókapszulák és tabletták a mosógél típusú mosószerek koncentráltabb formái. Univerzálisak, így fehér és színes ruhák mosására is használhatók. Hozzájárulnak a ruhanemű élénk színének és eredeti formájának megtartásához.

 • Optimális koncentrátum-mennyiséget tartalmaznak.
 • Akár kisebb adag is ugyanolyan hatékonyságot biztosít.
 • Rendkívül jól oldódnak a vízben.
 • Adagolásuk könnyű és nem okoznak fakulást.
 • Magasabb a vételáruk.

Mosószer házilag
Folyékony mosószer házilag is könnyen elkészíthető. Ehhez csupán mosószappanra, szódabikarbónára, mosószódára és vízre van szükség, azonban hatékonyságuk nem hasonlítható össze a mosószereket gyártó cégek pénz- és időigényes kutatómunkájával kifejlesztett formuláinak hatékonyságával. Alternatívaként, mosószer helyett sokan antiallergén, vegyszermentes mosótojást alkalmaznak.

Válassz speciális mosószert a különböző típusú ruhákhoz és a gyermekek ruháihoz

A speciális mosószerek különféle ruhaneműk mosására alkalmasak. Teljesen más típusú mosószer szükséges például a klasszikus ruhaneműk és a csecsemők ruháinak mosásához – ezek leginkább összetételükben és hatékonyságukban különböznek egymástól.

Használj külön mosószert a fehér ruhákhoz és a finom textíliákhoz

Nem ajánlott ugyanazt a terméket használni minden ruhanemű mosásához. A fehér ruhaneműkhöz, finom szövetekhez vagy fehérneműkhöz szánt mosószerek kimondottan ezekhez a speciális típusokhoz készültek, így ideális eredményt garantálnak.

 • Mosószer fehér ruhákhoz – hófehéren tartja a ruhaneműt, de világos ruhákhoz is használható.
 • Mosószer színes ruhákhoz – abban az esetben jó választás, ha mindenhez egyfajta mosószert szeretnél használni.
 • Mosószer fekete ruhákhoz – biztosítja, hogy a ruhák sötét-feketék maradjanak és ne fakuljanak ki.
 • Mosószer finom textíliákhoz és gyapjúhoz – kíméletességének köszönhetően a ruhák puhák és rugalmasak maradnak.
 • Fertőtlenítős mosószerek – leginkább a fehérneműk és például zsebkendők mosására alkalmasak.
 • Mosószerek tollúhoz – tollút tartalmazó ruhaneműk, vagy például ágyneműk tisztítására szolgál.

A gyermekek ruházata külön odafigyelést igényel, ezért válassz speciális mosóport a csecsemők ruháihoz

A csecsemők ruháihoz szánt mosópor különleges összetétellel rendelkezik, mely kíméletes a gyermekek érzékeny bőréhez, ugyanakkor hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést és kórokozót. Győződj meg róla, hogy a baba mosószer nem tartalmaz illatanyagokat, mesterséges színezékeket és vegyszereket.

i

A gyermekek bőre különösen érzékeny minden apró változásra. Ha a használt mosóport allergiás reakciót vált ki a csecsemő bőrén, próbálkozz más márkájú vagy öko mosópor használatával, mely biológiailag könnyen lebomló növényi összetevőket tartalmaz.

Milyen az optimális adagolás? Kövesd a termék csomagolásán található információkat

Bármilyen mosószert is választasz, mindig a csomagoláson feltüntetett adagolásra hagyatkozz. Ha a megfelelő mennyiséget viszed be a mosógépbe, a mosás hatékonyabb és gazdaságosabb lesz. A mosógél egyszeri adagja körülbelül 70-110 ml, mosópor esetén pedig 80-120 g szükséges, mely értékek körülbelül 4 kg ruhanemű mosására vonatkoznak. Egy mosószer adagoló lényegesen leegyszerűsítheti számodra az adagolást, ami ráadásul sok termék esetében a mosószertartó doboz részét képezi.

Hová kerüljön a mosógépben a mosószer? Nem mindegy

Természetesen az összes terméktípus közvetlenül a mosógép dobjába is adagolható, azonban a hatékonyabb mosás érdekében nem árt figyelembe venni bizonyos irányelveket. A mosóport az annak megfelelő rekeszbe, a mosógélt közvetlenül a mosógépbe, a mosókapszulát pedig a dob aljára, a szennyes alá ajánlott tenni, annak érdekében, hogy biztosan feloldódjon.

Használj öblítőt és illatosítót, hogy a ruhanemű mindig puha és illatos legyen

Az öblítők vagy a mosáshoz használt különféle illatosítók nem kimondottan mosásra valók, hanem inkább annak fontos kiegészítői. Kellemesen illatos és puha ruhaneműt eredményeznek, de sokan allergiásak rá, ezért érzékeny bőrű vagy ekcémás emberek számára nem ajánlott.

 • Az öblítőt a mosáshoz kell hozzáadni. Finom illatú, sokkal puhább és könnyebben vasalható ruhaneműt eredményez, a színeket pedig élénken tartja. Hátránya azonban, hogy hatására az érzékeny bőrön kiütések jelenhetnek meg.
 • Textilillatosító használata mellett a ruhanemű a mosás után akár 12 hétig is illatos marad. Leggyakrabban kis golyócskák formájában kapható, amit a mosás előtt közvetlenül a mosógépbe kell önteni.
 • A folteltávolítók és szagtalanítók hasznosak lehetnek, ha nagyon büdös ruhaneműt vagy rendkívül makacs foltokat szeretnél kimosni. Ezek a termékek közvetlenül a mosáshoz is hozzáadhatók, de a kezelni kívánt felületre is felvihetők, ahol kifejtik hatásukat, majd leöblíthetők.
 • A szárítógép illatosítók leginkább akkor bizonyulnak hasznosnak, ha nem használsz öblítőt, vagy elfelejtetted hozzáadni a mosáshoz. Az illatosítók kis kendők vagy illatpatronok formájában kaphatók, melyek egyenletesen oszlatják el az szárítógépben az illatanyagot, a mennyiséget pedig saját belátásod szerint is adagolhatod.

A csecsemő ruhaneműinek mosásához válassz speciális, illatosító- és tartósítószer-mentes, antiallergén öblítőt, mely kíméletes a kisbaba érzékeny bőréhez.

Gondolj a környezetre és vásárolj öko mosószert

Az öko mosószerek rendkívül környezetbarátak. Amellett, hogy lágyan gondoskodnak a ruhaneműről, biológiailag könnyen lebomlanak. Csakis rajtad áll, hogy milyen mennyiségű öko mosószert használsz fel a mosáshoz: ténylegesen csak annyit, amennyi a csomagoláson fel van tüntetve, vagy pedig még annál is kevesebbet - minél nagyobb az adag, annál nagyobb az ökológiai terhelés is.

A mosóporok és a bennük található allergének

Sajnos a legtöbb mosópor nem mentes a különféle allergénektől, az összetételük részét képezik. Ha mindenképp el szeretnéd kerülni őket, vásárlás előtt alaposan olvasd el a csomagoláson feltüntetett információkat, vagy válassz kifejezetten allergiások számára készült mosóport. Általánosságban elmondható, hogy a mosókapszulák kevesebb allergént tartalmaznak, mint a mosóporok.

Az allergiás reakció elkerülése érdekében az allergének maximális értéke 100 mg/kg

Ha enyhíteni vagy legalább részben meg szeretnéd akadályozni a mosószerekkel szembeni allergiás reakciót, válasszon olyan termékeket, amelyekben az allergén anyag kevesebb, mint 100 mg/kg. Ha nem vagy biztos abban, hogy mely anyagok irritálják a bőrödet, válaszd az öko címkével ellátott termékeket.

i

A fentiek csupán műszaki adatok, ebből kifolyólag a mosóporokkal szembeni allergiás reakció mind ezektől függetlenül is bekövetkezhet.

A mosógép vízkőtől és szennyeződésektől való megóvásának két módja

Nem árt arra is figyelmet fordítani, hogy a mosógéped mindig tiszta, illatos és vízkőmentes legyen. Hogyan érheted el ezt?

 1. A vízlágyítók a vízkőlerakódások megelőzésére szolgálnak - a lerakódás lassú folyamatát a kemény víz okozza, mely csökkenti a mosás hatékonyságát, kellemetlen szagot hagy maga után és károsítja a mosógépet is.
 2. A mosógép tisztítók hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a vízkő- és a mosószer-lerakódásokat. Segítségükkel a mosógép sokáig gyönyörűen tiszta, funkcionális szempontból hibátlan és illatos maradhat.

A különböző mosási kiegészítők megkönnyítik számodra a mosás teljes folyamatát

A mosási kellékek különösen hasznosnak bizonyulnak a mosás előtt és után. Ide tartoznak a szennyestartók, mosótasakok, szárítók, ruhacsipeszek, vasalódeszkák, textilborotvák. A textilfestékek szintén nagyszerű adalékanyagok, amelyek segítségével kiemelheted vagy teljesen meg is változtathatod a ruhaneműk színét.

Olcsó folyékony mosószer
Szeretnél spórolni kicsit a mosószerek beszerzésén? Tekintsd meg akciós mosószer termékkínálatunkat és válogass kedvedre. Azt sem ár tudni, hogy általában a nagy kiszerelésű mosószerek ára jóval előnyösebb. Ha pedig kíváncsi vagy, melyik a legjobb mosószer más vásárlók véleménye alapján, vess egy pillantást a legnépszerűbb mosószerek felsorakoztatására.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ARIEL Color 66 db Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 66 darabos kiszerelés - 95,30 Ft/mosás
6 290 Ft

2.
ARIEL Color 4,95 l (90 mosás) Szállításra kész > 10 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz és finom ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, elegendő akár 90 mosásra, űrtartalma 4950 ml - 76,56 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 391,92 Ft/1 l
6 890 Ft

3.
ARIEL Extra Clean 60 db Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, rendszeres használatra, 60 darabos kiszerelés - 94,83 Ft/mosás
5 690 Ft

Még több
754 termék
LENOR Spring Awakening 5,2 kg (80 adag) - Mosószer
Típusok
LENOR Spring Awakening 5,2 kg (80 adag)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, csehországból, mosások száma: 80, 5200 g - 63,63 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 978,85 Ft/1 kg

Szuper ár
5 090 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1075
ARIEL Color 66 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 66 darabos kiszerelés - 95,30 Ft/mosás

6 290 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1031
ARIEL Color 4,95 l (90 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz és finom ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, elegendő akár 90 mosásra, űrtartalma 4950 ml - 76,56 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 391,92 Ft/1 l

6 890 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1734
ARIEL Extra Clean 60 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, rendszeres használatra, 60 darabos kiszerelés - 94,83 Ft/mosás

5 690 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PPR1053
ARIEL Mountain Spring 66 db - Mosókapszula
Típusok
ARIEL Mountain Spring 66 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 66 darabos kiszerelés - 95,30 Ft/mosás

6 290 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1032
PERSIL Sensitive Mosópor 2,9 kg (45 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz mosásához, allergiásoknak, foltok eltávolítása mosás közben, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, lengyelországból, mosások száma: 45, 2930 g - 952,22 Ft/1 kg

2 790 Ft
1 db
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1340
PERSIL Mosógél Deep Clean Plus Active Gel Lavender Freshness Color 5 l (100 mosás) - Mosógél
Típusok
PERSIL Mosógél Deep Clean Plus Active Gel Lavender Freshness Color 5 l (100 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, elegendő akár 100 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 66,90 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 338 Ft/1 l

Szuper ár
6 690 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR402
LENOR Gold Orchid Color All in 1 (44 db) - Mosókapszula
Típusok
LENOR Gold Orchid Color All in 1 (44 db)
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, színintenzitás megtartása, lágyítja a ruhákat és öblítővel, 44 darabos kiszerelés - 97,50 Ft/mosás

4 290 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR759
PERSIL Freshness by Silan 5,5 kg (85 mosás) - Mosószer
Típusok
PERSIL Freshness by Silan 5,5 kg (85 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, lengyelországból, mosások száma: 85, 5525 g - 64,59 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 993,67 Ft/1 kg

5 490 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1212
SANYTOL Fertőtlenítő mosószeradalék 1 l
Fertőtlenítő mosószeradalék - elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat minden hőmérsékleten. Eltávolítja a kellemetlen szagot, meggátolja a fertőzések terjedését és a csodálatos frissesség érzését hagyja maga után. Alkalmas minden textíliára, beleértve a sportruházatot, a babaruhákat is

1 790 Ft
1 db
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: CIS285
PERSIL Sensitive mosógél 5l, 100 mosás - Mosógél
Típusok
PERSIL Sensitive mosógél 5l, 100 mosás
Mosógél - gyerekruhákhoz, fehér ruhákhoz, allergiásoknak, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, elegendő akár 100 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 70,90 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 418 Ft/1 l

Szuper ár
7 090 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR401
ARIEL Complete 60 db - Mosókapszula
Típusok
ARIEL Complete 60 db
Mosókapszula - finom ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 60 darabos kiszerelés - 103,17 Ft/mosás

6 190 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1045
ARIEL Mountain Spring 52 db - Mosókapszula
Típusok
ARIEL Mountain Spring 52 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 52 darabos kiszerelés - 105,58 Ft/mosás

5 490 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1033
PERWOLL Black & Fiber 4,05 l (67 mosás) - Mosógél
Típusok
PERWOLL Black & Fiber 4,05 l (67 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz és finom ruhaneműhöz, fekete ruhákhoz, védelem a deformáció ellen és színintenzitás megtartása, elegendő akár 67 mosásra, űrtartalma 4050 ml - 56,57 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 935,80 Ft/1 l

3 790 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR800
COCCOLINO Orange Rush 1,8 l (72 mosás) - Öblítő
Típusok
COCCOLINO Orange Rush 1,8 l (72 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: illatosított, gyümölcsös illat, 72 mosás, űrtartalom: 1800 ml - 23,47 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 938,89 Ft/1 l

1 690 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: AVI163
ARIEL Extra Clean 70 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, rendszeres használatra, 70 darabos kiszerelés - 115,57 Ft/mosás

8 090 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1054
ARIEL Color 3,375 kg (45 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, csehországból, mosások száma: 45, 3375 g - 111,09 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 481,19 Ft/1 kg

5 000 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1071
LENOR Professional Meeresbrise 5 l (200 mosás) - Öblítő
Típusok
LENOR Professional Meeresbrise 5 l (200 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: univerzális, üde illat, 200 mosás, űrtartalom: 5000 ml - 25,45 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 018 Ft/1 l

5 090 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR710
PERWOLL Black 2,7 l (45 adag) + Color 2,7 l (45 adag)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fekete ruhákhoz, színintenzitás megtartása és megőrzi a textil lágyságát, elegendő akár 90 mosásra, űrtartalma 5400 ml - 41 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 683,33 Ft/1 l

3 690 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR552
COCCOLINO Sensitive 1,8 l (72 mosás) - Öblítő
Típusok
COCCOLINO Sensitive 1,8 l (72 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: illatosított és gyerek, 72 mosás, űrtartalom: 1800 ml - 19,31 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 772,22 Ft/1 l

1 390 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: AVI177
LENOR Unstoppables Ariel illattal 210 g - Illatgyöngyök
Típusok
LENOR Unstoppables Ariel illattal 210 g
Illatgyöngyök - ruhák behelyezése előtt szórd az üres dobba, hosszantartó illatélmény, virágos és üde illat - 126 Ft/mosás

1 890 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1568
PERWOLL Renew & Blossom 4,05 l (67 mosás) - Mosógél
Típusok
PERWOLL Renew & Blossom 4,05 l (67 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz és finom ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, védelem a deformáció ellen és színintenzitás megtartása, elegendő akár 67 mosásra, űrtartalma 4050 ml - 59,55 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 985,19 Ft/1 l

3 990 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR802
COCCOLINO Blue Splash 1,8 l (72 mosás) - Öblítő
Típusok
COCCOLINO Blue Splash 1,8 l (72 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: illatosított, üde illat, 72 mosás, űrtartalom: 1800 ml - 27,90 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 116,11 Ft/1 l

2 010 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: AVI162
ARIEL +Extra Clean Power 4,55 kg (70 mosás) - Mosószer
Típusok
ARIEL +Extra Clean Power 4,55 kg (70 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben, csehországból, mosások száma: 70, 4550 g - 99,86 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 536,26 Ft/1 kg

6 990 Ft
1 csomag
Átvehető: ma 4:50-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1750

Mosószerek

színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő...
Ha érdekelnek a helyes mosás tippek, amelyek segítségével a szennyes hosszabb ideig és jobb állapotban marad,...
Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a...
PerwollKipróbáltuk: Perwoll Care & Condition mosógél teszt A Care & Condition úgy szerepel a Perwoll mosógél kínálatban, mint a bolyhosodás elleni hatékony fegyver....
A Perwoll Renew & Blossom egyszerre három fronton is szeretne maradandót alkotni. Egyik vonal a Perwoll...
A Perwoll Care & Refresh ideális megoldásnak számít, ha különböző típusú anyagú és színű ruhadarabokat...
További cikkek

Mosószerek

A Mosószerek kategóriában összesen 754 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosószerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosószerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosószerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosószerek vélemények
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ