Namočte se do slev!

Mosószerek

A különböző mosószerek minden egyes háztartásban megtalálhatók. A megfelelő mosószer kiválasztása elsősorban a ruhanemű színétől és az anyaga fajtájától függ. A csecsemők ruhaneműit, a rendkívül érzékeny bőrük miatt, különleges követelményeknek megfelelő mosószer hozzáadásával ajánlott mosni. Milyen típusú mosószerek kaphatók és mit érdemes tudni róluk?

Tovább

Milyen célt szolgál a mosószer és hogyan működik?

A mosószerek felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek megkötik a szennyeződést. A szennyeződések eltávolításához csak egy megfelelő hőmérsékletre beállított mosógépre, vízre és felületaktív anyagokkal ellátott mosószerre van szükség. Különösebb emberi energia-befektetésre nincs szükség. A folyamat után a szennyeződés a vízzel együtt a szennyvízhálózatba kerül.

Milyen formában kapható mosószer?

Sokan a mosókapszulákra, mosógélekre, avagy folyékony mosószerekre esküsznek, míg mások inkább a mosóporokat kedvelik. Lássuk hát, mi a jellemző a mosószerek különböző fajtáira, mik az előnyök és a hátrányok:

Mosópor

A mosóporok legfőképpen a fehér ruhaneműk mosására alkalmasak, mivel fehérítőszereket és optikai világosítót tartalmaznak, melyek növelik a mosás hatékonyságát. Hátrányuk, hogy alacsonyabb mosási hőmérséklet mellett nem biztos, hogy teljesen feloldódnak.

 • Alkalmasak makacs foltok eltávolítására.
 • Hosszú időre megőrzik a ruhanemű eredeti fehér színét.
 • A mosószerek közül általában a mosópor a legolcsóbb.
 • A fehérítők hatására a színek kifakulhatnak.
 • Fehér foltokat hagyhatnak hátra.

Folyékony mosószer, más néven mosógél

A folyékony mosószerek multifunkcionális segítőink, mivel sokféle változatban kaphatók - fehér, színes és sötét ruhaneműkhöz egyaránt. Ezenkívül a mosógél használata sokkal kíméletesebb a ruhákkal, mint a mosópor.

 • Színes ruhákhoz különösen alkalmasak.
 • Fehérítőszer hiányának köszönhetően nem okoznak színfakulást.
 • Könnyen oldódnak és nem hagynak foltokat maguk után.
 • Ellenállóbb foltokra kevésbé alkalmasak.

Mosókapszula és tabletta

A mosókapszulák és tabletták a mosógél típusú mosószerek koncentráltabb formái. Univerzálisak, így fehér és színes ruhák mosására is használhatók. Hozzájárulnak a ruhanemű élénk színének és eredeti formájának megtartásához.

 • Optimális koncentrátum-mennyiséget tartalmaznak.
 • Akár kisebb adag is ugyanolyan hatékonyságot biztosít.
 • Rendkívül jól oldódnak a vízben.
 • Adagolásuk könnyű és nem okoznak fakulást.
 • Magasabb a vételáruk.

Mosószer házilag
Folyékony mosószer házilag is könnyen elkészíthető. Ehhez csupán mosószappanra, szódabikarbónára, mosószódára és vízre van szükség, azonban hatékonyságuk nem hasonlítható össze a mosószereket gyártó cégek pénz- és időigényes kutatómunkájával kifejlesztett formuláinak hatékonyságával. Alternatívaként, mosószer helyett sokan antiallergén, vegyszermentes mosótojást alkalmaznak.

Válassz speciális mosószert a különböző típusú ruhákhoz és a gyermekek ruháihoz

A speciális mosószerek különféle ruhaneműk mosására alkalmasak. Teljesen más típusú mosószer szükséges például a klasszikus ruhaneműk és a csecsemők ruháinak mosásához – ezek leginkább összetételükben és hatékonyságukban különböznek egymástól.

Használj külön mosószert a fehér ruhákhoz és a finom textíliákhoz

Nem ajánlott ugyanazt a terméket használni minden ruhanemű mosásához. A fehér ruhaneműkhöz, finom szövetekhez vagy fehérneműkhöz szánt mosószerek kimondottan ezekhez a speciális típusokhoz készültek, így ideális eredményt garantálnak.

 • Mosószer fehér ruhákhoz – hófehéren tartja a ruhaneműt, de világos ruhákhoz is használható.
 • Mosószer színes ruhákhoz – abban az esetben jó választás, ha mindenhez egyfajta mosószert szeretnél használni.
 • Mosószer fekete ruhákhoz – biztosítja, hogy a ruhák sötét-feketék maradjanak és ne fakuljanak ki.
 • Mosószer finom textíliákhoz és gyapjúhoz – kíméletességének köszönhetően a ruhák puhák és rugalmasak maradnak.
 • Fertőtlenítős mosószerek – leginkább a fehérneműk és például zsebkendők mosására alkalmasak.
 • Mosószerek tollúhoz – tollút tartalmazó ruhaneműk, vagy például ágyneműk tisztítására szolgál.

A gyermekek ruházata külön odafigyelést igényel, ezért válassz speciális mosóport a csecsemők ruháihoz

A csecsemők ruháihoz szánt mosópor különleges összetétellel rendelkezik, mely kíméletes a gyermekek érzékeny bőréhez, ugyanakkor hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést és kórokozót. Győződj meg róla, hogy a baba mosószer nem tartalmaz illatanyagokat, mesterséges színezékeket és vegyszereket.

i

A gyermekek bőre különösen érzékeny minden apró változásra. Ha a használt mosóport allergiás reakciót vált ki a csecsemő bőrén, próbálkozz más márkájú vagy öko mosópor használatával, mely biológiailag könnyen lebomló növényi összetevőket tartalmaz.

Milyen az optimális adagolás? Kövesd a termék csomagolásán található információkat

Bármilyen mosószert is választasz, mindig a csomagoláson feltüntetett adagolásra hagyatkozz. Ha a megfelelő mennyiséget viszed be a mosógépbe, a mosás hatékonyabb és gazdaságosabb lesz. A mosógél egyszeri adagja körülbelül 70-110 ml, mosópor esetén pedig 80-120 g szükséges, mely értékek körülbelül 4 kg ruhanemű mosására vonatkoznak. Egy mosószer adagoló lényegesen leegyszerűsítheti számodra az adagolást, ami ráadásul sok termék esetében a mosószertartó doboz részét képezi.

Hová kerüljön a mosógépben a mosószer? Nem mindegy

Természetesen az összes terméktípus közvetlenül a mosógép dobjába is adagolható, azonban a hatékonyabb mosás érdekében nem árt figyelembe venni bizonyos irányelveket. A mosóport az annak megfelelő rekeszbe, a mosógélt közvetlenül a mosógépbe, a mosókapszulát pedig a dob aljára, a szennyes alá ajánlott tenni, annak érdekében, hogy biztosan feloldódjon.

Használj öblítőt és illatosítót, hogy a ruhanemű mindig puha és illatos legyen

Az öblítők vagy a mosáshoz használt különféle illatosítók nem kimondottan mosásra valók, hanem inkább annak fontos kiegészítői. Kellemesen illatos és puha ruhaneműt eredményeznek, de sokan allergiásak rá, ezért érzékeny bőrű vagy ekcémás emberek számára nem ajánlott.

 • Az öblítőt a mosáshoz kell hozzáadni. Finom illatú, sokkal puhább és könnyebben vasalható ruhaneműt eredményez, a színeket pedig élénken tartja. Hátránya azonban, hogy hatására az érzékeny bőrön kiütések jelenhetnek meg.
 • Textilillatosító használata mellett a ruhanemű a mosás után akár 12 hétig is illatos marad. Leggyakrabban kis golyócskák formájában kapható, amit a mosás előtt közvetlenül a mosógépbe kell önteni.
 • A folteltávolítók és szagtalanítók hasznosak lehetnek, ha nagyon büdös ruhaneműt vagy rendkívül makacs foltokat szeretnél kimosni. Ezek a termékek közvetlenül a mosáshoz is hozzáadhatók, de a kezelni kívánt felületre is felvihetők, ahol kifejtik hatásukat, majd leöblíthetők.
 • A szárítógép illatosítók leginkább akkor bizonyulnak hasznosnak, ha nem használsz öblítőt, vagy elfelejtetted hozzáadni a mosáshoz. Az illatosítók kis kendők vagy illatpatronok formájában kaphatók, melyek egyenletesen oszlatják el az szárítógépben az illatanyagot, a mennyiséget pedig saját belátásod szerint is adagolhatod.

A csecsemő ruhaneműinek mosásához válassz speciális, illatosító- és tartósítószer-mentes, antiallergén öblítőt, mely kíméletes a kisbaba érzékeny bőréhez.

Gondolj a környezetre és vásárolj öko mosószert

Az öko mosószerek rendkívül környezetbarátak. Amellett, hogy lágyan gondoskodnak a ruhaneműről, biológiailag könnyen lebomlanak. Csakis rajtad áll, hogy milyen mennyiségű öko mosószert használsz fel a mosáshoz: ténylegesen csak annyit, amennyi a csomagoláson fel van tüntetve, vagy pedig még annál is kevesebbet - minél nagyobb az adag, annál nagyobb az ökológiai terhelés is.

A mosóporok és a bennük található allergének

Sajnos a legtöbb mosópor nem mentes a különféle allergénektől, az összetételük részét képezik. Ha mindenképp el szeretnéd kerülni őket, vásárlás előtt alaposan olvasd el a csomagoláson feltüntetett információkat, vagy válassz kifejezetten allergiások számára készült mosóport. Általánosságban elmondható, hogy a mosókapszulák kevesebb allergént tartalmaznak, mint a mosóporok.

Az allergiás reakció elkerülése érdekében az allergének maximális értéke 100 mg/kg

Ha enyhíteni vagy legalább részben meg szeretnéd akadályozni a mosószerekkel szembeni allergiás reakciót, válasszon olyan termékeket, amelyekben az allergén anyag kevesebb, mint 100 mg/kg. Ha nem vagy biztos abban, hogy mely anyagok irritálják a bőrödet, válaszd az öko címkével ellátott termékeket.

i

A fentiek csupán műszaki adatok, ebből kifolyólag a mosóporokkal szembeni allergiás reakció mind ezektől függetlenül is bekövetkezhet.

A mosógép vízkőtől és szennyeződésektől való megóvásának két módja

Nem árt arra is figyelmet fordítani, hogy a mosógéped mindig tiszta, illatos és vízkőmentes legyen. Hogyan érheted el ezt?

 1. A vízlágyítók a vízkőlerakódások megelőzésére szolgálnak - a lerakódás lassú folyamatát a kemény víz okozza, mely csökkenti a mosás hatékonyságát, kellemetlen szagot hagy maga után és károsítja a mosógépet is.
 2. A mosógép tisztítók hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a vízkő- és a mosószer-lerakódásokat. Segítségükkel a mosógép sokáig gyönyörűen tiszta, funkcionális szempontból hibátlan és illatos maradhat.

A különböző mosási kiegészítők megkönnyítik számodra a mosás teljes folyamatát

A mosási kellékek különösen hasznosnak bizonyulnak a mosás előtt és után. Ide tartoznak a szennyestartók, mosótasakok, szárítók, ruhacsipeszek, vasalódeszkák, textilborotvák. A textilfestékek szintén nagyszerű adalékanyagok, amelyek segítségével kiemelheted vagy teljesen meg is változtathatod a ruhaneműk színét.

Olcsó folyékony mosószer
Szeretnél spórolni kicsit a mosószerek beszerzésén? Tekintsd meg akciós mosószer termékkínálatunkat és válogass kedvedre. Azt sem ár tudni, hogy általában a nagy kiszerelésű mosószerek ára jóval előnyösebb. Ha pedig kíváncsi vagy, melyik a legjobb mosószer más vásárlók véleménye alapján, vess egy pillantást a legnépszerűbb mosószerek felsorakoztatására.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LENOR Gold Orchid XXL 2L (67 mosás) Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Öblítő - tulajdonságok: illatosított, üde illat, 67 mosás, űrtartalom: 2000 ml - 17,76 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 595 Ft/1 l
1 190 Ft

2.
Mosógél - sportruházathoz, softshell/funkcionális ruhákhoz, színes ruhákhoz, 30 mosás, űrtartalom: 1800 ml - Ár több darab vásárlása esetén 44,98 Ft/mosás
Ár több darab vásárlása esetén 1 350 Ft

3.
LENOR Gold Orchid 210 g Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mosólabda - a mosógép dobjába, akár 12 héten keresztül friss illatot biztosít
990 Ft

Még több
957 tétel
LENOR Gold Orchid XXL 2L (67 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: illatosított, üde illat, 67 mosás, űrtartalom: 2000 ml - 17,76 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 595 Ft/1 l

1 190 Ft áfa nélkül 940 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AVI244
ARIEL Color 5,28 l (96 mosás) - Mosógél Típusok
ARIEL Color 5,28 l (96 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 96 mosás, űrtartalom: 5280 ml - 53,02 Ft/mosás

5 090 Ft áfa nélkül 4 010 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1060
PERSIL Sensitive Gel 5 l (100 adag) - Mosógél Típusok
PERSIL Sensitive Gel 5 l (100 adag)
Mosógél - gyerekruhákhoz, fehér ruhákhoz, allergiásoknak, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, 100 mosás, űrtartalom: 5000 ml - 46,90 Ft/mosás

4 690 Ft áfa nélkül 3 690 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR401
WASCHKÖNIG Universal 167 adag 5,01 l - Mosógél Típusok
WASCHKÖNIG Universal 167 adag 5,01 l
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, nincs megadva, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz, rendszeres használatra, Németországban gyártott, 167 mosás, űrtartalom: 5000 ml - 11,32 Ft/mosás

1 890 Ft áfa nélkül 1 490 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1440
ARIEL Color 4,4 l (80x) - Mosógél
Típusok
ARIEL Color 4,4 l (80x)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és színintenzitás megtartása, 80 mosás, űrtartalom: 4400 ml - 51,13 Ft/mosás

4 090 Ft áfa nélkül 3 220 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR194
CALGON gél 1,5 l
Vízlágyító - vízkő ellen

Ár több darab vásárlása esetén 3 160 Ft áfa nélkül 2 490 Ft
1 db
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ZMK004
SANYTOL Fertőtlenítő mosószeradalék 1 l
Fertőtlenítő mosószeradalék - elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat minden hőmérsékleten. Eltávolítja a kellemetlen szagot, meggátolja a fertőzések terjedését és a csodálatos frissesség érzését hagyja maga után. Alkalmas minden textíliára, beleértve a sportruházatot, a babaruhákat is

1 690 Ft áfa nélkül 1 330 Ft
1 db
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: CIS285
SILAN Supreme Attraction 6 × 1,2 l (288 mosás) - Öblítő Típusok
SILAN Supreme Attraction 6 × 1,2 l (288 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: luxus és illatosított, üde illat, 288 mosás, űrtartalom: 7200 ml - 23,58 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 943,06 Ft/1 l

6 790 Ft áfa nélkül 5 350 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AVI260
ARIEL Mountain Spring 66 db - Mosókapszula Típusok
ARIEL Mountain Spring 66 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 66 darabos kiszerelés - 131,67 Ft/mosás

8 690 Ft áfa nélkül 6 840 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1032
LENOR Gold Orchid 210 g
Mosólabda - a mosógép dobjába, akár 12 héten keresztül friss illatot biztosít

990 Ft áfa nélkül 780 Ft
1 db
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AVI215
COCCOLINO Care Color 2,4 l (60 mosás) - Mosógél Típusok
COCCOLINO Care Color 2,4 l (60 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 60 mosás, űrtartalom: 2400 ml - 41,65 Ft/mosás

2 500 Ft áfa nélkül 1 970 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PRG010
VANISH Oxi Action 4 l folttisztító
Folttisztító - univerzális, 4000 ml

4 790 Ft áfa nélkül 3 770 Ft
1 db
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ODS023
COCCOLINO Creations Snapdragon & Patchouli 1,45 l (58 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: illatosított, virágos illat, 58 mosás, űrtartalom: 1450 ml - 18,79 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 751,72 Ft/1 l

-22% 1 390 Ft
1 090 Ft áfa nélkül 860 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: AVI167
COCCOLINO Creations Tuberose & Vanilla Flower 1.45 l (58 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: illatosított, virágos illat, 58 mosás, űrtartalom: 1450 ml - 18,79 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 751,72 Ft/1 l

1 090 Ft áfa nélkül 860 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: AVI168
COCCOLINO Intense Fresh Sky 20 db
Illatosító kendő szárítógépbe - Fresh Sky illattal - 363,33 Ft/szalvéta

1 090 Ft áfa nélkül 860 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: PPR413
ARIEL Mountain Spring 3,3 kg (45 mosás) - Mosószer
Típusok
ARIEL Mountain Spring 3,3 kg (45 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, rendszeres használatra, mosások száma: 45, 3375 g - 93,11 Ft/mosás

4 190 Ft áfa nélkül 3 300 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR767
LENOR 2v1 Gold Orchid 3,685 l (67 mosoda) - Mosógél Típusok
LENOR 2v1 Gold Orchid 3,685 l (67 mosoda)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, rendszeres használatra, Csehországban gyártott, 67 mosás, űrtartalom: 3700 ml - 52,09 Ft/mosás

3 490 Ft áfa nélkül 2 750 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR464
COCCOLINO Care White 2,4 l (60 mosás) - Mosógél Típusok
COCCOLINO Care White 2,4 l (60 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 60 mosás, űrtartalom: 2400 ml - 41,65 Ft/mosás

2 500 Ft áfa nélkül 1 970 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PRG011
ARIEL Extra Clean 60 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz mosásához, rendszeres használatra, 60 darabos kiszerelés - 91,50 Ft/mosás

5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1053
PERWOLL Sport Activecare advanced 2,7 l (45 adag)
Mosógél - sportruházathoz, softshell/funkcionális ruhákhoz, színes ruhákhoz, 45 mosás, űrtartalom: 2700 ml - 50,89 Ft/mosás

2 290 Ft áfa nélkül 1 800 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR351
PERSIL Discs Universal 66 db - Mosókapszula Típusok
PERSIL Discs Universal 66 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és rendszeres használatra, 66 darabos kiszerelés - 77,12 Ft/mosás

5 090 Ft áfa nélkül 4 010 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR1206
PERSIL Universal Gel 5 l (100 mosáshoz) - Mosógél Típusok
PERSIL Universal Gel 5 l (100 mosáshoz)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, 100 mosás, űrtartalom: 5000 ml - 46,90 Ft/mosás

-2% 4 790 Ft
4 690 Ft áfa nélkül 3 690 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PPR403
LENOR Sensitive 2,905 l (96 mosás) - Öblítő Típusok
LENOR Sensitive 2,905 l (96 mosás)
Öblítő - tulajdonságok: gyerek, virágos illat, 96 mosás, űrtartalom: 2905 ml - 22,81 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 753,87 Ft/1 l

2 190 Ft áfa nélkül 1 720 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AVO206
DALLI Nedves törlőkendő szárítóhoz 25 db
Illatosító kendő szárítógépbe - nedvesítésének köszönhetően kellemes, hosszan tartó frissességet biztosít a ruhaneműnek - 27,60 Ft/szalvéta

690 Ft áfa nélkül 540 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 50 db
Termékkód: PPR1324

Mosószerek

értékelésKipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a teszten?&...
A Care & Condition úgy szerepel a Perwoll mosógél kínálatban, mint a bolyhosodás elleni hatékony fegyver...
A Perwoll Renew & Blossom egyszerre három fronton is szeretne maradandót alkotni. Egyik vonal a Perwoll...
PerwollKipróbáltuk: Perwoll Care & Refresh mosógél teszt A Perwoll Care & Refresh ideális megoldásnak számít, ha különböző típusú anyagú és színű ruhadarabokat...
További cikkek

Mosószerek

A Mosószerek kategóriában összesen 957 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosószerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosószerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosószerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosószerek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB05
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ