Akvizice ApF HU MPLA306808

Mosószerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
XXL balení
Igen
(193)
Nem
(808)
Ruha típusa
Univerzális ruhaneműhöz
(885)
Sportruházathoz
(38)
Finom ruhaneműhöz
(58)
Gyerekruhákhoz
(130)
Tulajdonságok
Rendszeres használatra
(550)
Foltok eltávolítása mosás közben
(298)
Érzékeny bőrűeknek
(174)
Környezetbarát
(169)
Színintenzitás megtartása
(169)

A különböző mosószerek minden egyes háztartásban megtalálhatók. A megfelelő mosószer kiválasztása elsősorban a ruhanemű színétől és az anyaga fajtájától függ. A csecsemők ruhaneműit, a rendkívül érzékeny bőrük miatt, különleges követelményeknek megfelelő mosószer hozzáadásával ajánlott mosni. Milyen típusú mosószerek kaphatók és mit érdemes tudni róluk?

Tovább

Milyen célt szolgál a mosószer és hogyan működik?

A mosószerek felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek megkötik a szennyeződést. A szennyeződések eltávolításához csak egy megfelelő hőmérsékletre beállított mosógépre, vízre és felületaktív anyagokkal ellátott mosószerre van szükség. Különösebb emberi energia-befektetésre nincs szükség. A folyamat után a szennyeződés a vízzel együtt a szennyvízhálózatba kerül.

Milyen formában kapható mosószer?

Sokan a mosókapszulákra, mosógélekre, avagy folyékony mosószerekre esküsznek, míg mások inkább a mosóporokat kedvelik. Lássuk hát, mi a jellemző a mosószerek különböző fajtáira, mik az előnyök és a hátrányok:

Mosópor

A mosóporok legfőképpen a fehér ruhaneműk mosására alkalmasak, mivel fehérítőszereket és optikai világosítót tartalmaznak, melyek növelik a mosás hatékonyságát. Hátrányuk, hogy alacsonyabb mosási hőmérséklet mellett nem biztos, hogy teljesen feloldódnak.

  • Alkalmasak makacs foltok eltávolítására.
  • Hosszú időre megőrzik a ruhanemű eredeti fehér színét.
  • A mosószerek közül általában a mosópor a legolcsóbb.
  • A fehérítők hatására a színek kifakulhatnak.
  • Fehér foltokat hagyhatnak hátra.

Folyékony mosószer, más néven mosógél

A folyékony mosószerek multifunkcionális segítőink, mivel sokféle változatban kaphatók - fehér, színes és sötét ruhaneműkhöz egyaránt. Ezenkívül a mosógél használata sokkal kíméletesebb a ruhákkal, mint a mosópor.

  • Színes ruhákhoz különösen alkalmasak.
  • Fehérítőszer hiányának köszönhetően nem okoznak színfakulást.
  • Könnyen oldódnak és nem hagynak foltokat maguk után.
  • Ellenállóbb foltokra kevésbé alkalmasak.

Mosókapszula és tabletta

A mosókapszulák és tabletták a mosógél típusú mosószerek koncentráltabb formái. Univerzálisak, így fehér és színes ruhák mosására is használhatók. Hozzájárulnak a ruhanemű élénk színének és eredeti formájának megtartásához.

  • Optimális koncentrátum-mennyiséget tartalmaznak.
  • Akár kisebb adag is ugyanolyan hatékonyságot biztosít.
  • Rendkívül jól oldódnak a vízben.
  • Adagolásuk könnyű és nem okoznak fakulást.
  • Magasabb a vételáruk.

Mosószer házilag
Folyékony mosószer házilag is könnyen elkészíthető. Ehhez csupán mosószappanra, szódabikarbónára, mosószódára és vízre van szükség, azonban hatékonyságuk nem hasonlítható össze a mosószereket gyártó cégek pénz- és időigényes kutatómunkájával kifejlesztett formuláinak hatékonyságával. Alternatívaként, mosószer helyett sokan antiallergén, vegyszermentes mosótojást alkalmaznak.

Válassz speciális mosószert a különböző típusú ruhákhoz és a gyermekek ruháihoz

A speciális mosószerek különféle ruhaneműk mosására alkalmasak. Teljesen más típusú mosószer szükséges például a klasszikus ruhaneműk és a csecsemők ruháinak mosásához – ezek leginkább összetételükben és hatékonyságukban különböznek egymástól.

Használj külön mosószert a fehér ruhákhoz és a finom textíliákhoz

Nem ajánlott ugyanazt a terméket használni minden ruhanemű mosásához. A fehér ruhaneműkhöz, finom szövetekhez vagy fehérneműkhöz szánt mosószerek kimondottan ezekhez a speciális típusokhoz készültek, így ideális eredményt garantálnak.

  • Mosószer fehér ruhákhoz – hófehéren tartja a ruhaneműt, de világos ruhákhoz is használható.
  • Mosószer színes ruhákhoz – abban az esetben jó választás, ha mindenhez egyfajta mosószert szeretnél használni.
  • Mosószer fekete ruhákhoz – biztosítja, hogy a ruhák sötét-feketék maradjanak és ne fakuljanak ki.
  • Mosószer finom textíliákhoz és gyapjúhoz – kíméletességének köszönhetően a ruhák puhák és rugalmasak maradnak.
  • Fertőtlenítős mosószerek – leginkább a fehérneműk és például zsebkendők mosására alkalmasak.
  • Mosószerek tollúhoz – tollút tartalmazó ruhaneműk, vagy például ágyneműk tisztítására szolgál.

A gyermekek ruházata külön odafigyelést igényel, ezért válassz speciális mosóport a csecsemők ruháihoz

A csecsemők ruháihoz szánt mosópor különleges összetétellel rendelkezik, mely kíméletes a gyermekek érzékeny bőréhez, ugyanakkor hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést és kórokozót. Győződj meg róla, hogy a baba mosószer nem tartalmaz illatanyagokat, mesterséges színezékeket és vegyszereket.

i

A gyermekek bőre különösen érzékeny minden apró változásra. Ha a használt mosóport allergiás reakciót vált ki a csecsemő bőrén, próbálkozz más márkájú vagy öko mosópor használatával, mely biológiailag könnyen lebomló növényi összetevőket tartalmaz.

Milyen az optimális adagolás? Kövesd a termék csomagolásán található információkat

Bármilyen mosószert is választasz, mindig a csomagoláson feltüntetett adagolásra hagyatkozz. Ha a megfelelő mennyiséget viszed be a mosógépbe, a mosás hatékonyabb és gazdaságosabb lesz. A mosógél egyszeri adagja körülbelül 70-110 ml, mosópor esetén pedig 80-120 g szükséges, mely értékek körülbelül 4 kg ruhanemű mosására vonatkoznak. Egy mosószer adagoló lényegesen leegyszerűsítheti számodra az adagolást, ami ráadásul sok termék esetében a mosószertartó doboz részét képezi.

Hová kerüljön a mosógépben a mosószer? Nem mindegy

Természetesen az összes terméktípus közvetlenül a mosógép dobjába is adagolható, azonban a hatékonyabb mosás érdekében nem árt figyelembe venni bizonyos irányelveket. A mosóport az annak megfelelő rekeszbe, a mosógélt közvetlenül a mosógépbe, a mosókapszulát pedig a dob aljára, a szennyes alá ajánlott tenni, annak érdekében, hogy biztosan feloldódjon.

Használj öblítőt és illatosítót, hogy a ruhanemű mindig puha és illatos legyen

Az öblítők vagy a mosáshoz használt különféle illatosítók nem kimondottan mosásra valók, hanem inkább annak fontos kiegészítői. Kellemesen illatos és puha ruhaneműt eredményeznek, de sokan allergiásak rá, ezért érzékeny bőrű vagy ekcémás emberek számára nem ajánlott.

  • Az öblítőt a mosáshoz kell hozzáadni. Finom illatú, sokkal puhább és könnyebben vasalható ruhaneműt eredményez, a színeket pedig élénken tartja. Hátránya azonban, hogy hatására az érzékeny bőrön kiütések jelenhetnek meg.
  • Textilillatosító használata mellett a ruhanemű a mosás után akár 12 hétig is illatos marad. Leggyakrabban kis golyócskák formájában kapható, amit a mosás előtt közvetlenül a mosógépbe kell önteni.
  • A folteltávolítók és szagtalanítók hasznosak lehetnek, ha nagyon büdös ruhaneműt vagy rendkívül makacs foltokat szeretnél kimosni. Ezek a termékek közvetlenül a mosáshoz is hozzáadhatók, de a kezelni kívánt felületre is felvihetők, ahol kifejtik hatásukat, majd leöblíthetők.
  • A szárítógép illatosítók leginkább akkor bizonyulnak hasznosnak, ha nem használsz öblítőt, vagy elfelejtetted hozzáadni a mosáshoz. Az illatosítók kis kendők vagy illatpatronok formájában kaphatók, melyek egyenletesen oszlatják el az szárítógépben az illatanyagot, a mennyiséget pedig saját belátásod szerint is adagolhatod.

A csecsemő ruhaneműinek mosásához válassz speciális, illatosító- és tartósítószer-mentes, antiallergén öblítőt, mely kíméletes a kisbaba érzékeny bőréhez.

Gondolj a környezetre és vásárolj öko mosószert

Az öko mosószerek rendkívül környezetbarátak. Amellett, hogy lágyan gondoskodnak a ruhaneműről, biológiailag könnyen lebomlanak. Csakis rajtad áll, hogy milyen mennyiségű öko mosószert használsz fel a mosáshoz: ténylegesen csak annyit, amennyi a csomagoláson fel van tüntetve, vagy pedig még annál is kevesebbet - minél nagyobb az adag, annál nagyobb az ökológiai terhelés is.

A mosóporok és a bennük található allergének

Sajnos a legtöbb mosópor nem mentes a különféle allergénektől, az összetételük részét képezik. Ha mindenképp el szeretnéd kerülni őket, vásárlás előtt alaposan olvasd el a csomagoláson feltüntetett információkat, vagy válassz kifejezetten allergiások számára készült mosóport. Általánosságban elmondható, hogy a mosókapszulák kevesebb allergént tartalmaznak, mint a mosóporok.

Az allergiás reakció elkerülése érdekében az allergének maximális értéke 100 mg/kg

Ha enyhíteni vagy legalább részben meg szeretnéd akadályozni a mosószerekkel szembeni allergiás reakciót, válasszon olyan termékeket, amelyekben az allergén anyag kevesebb, mint 100 mg/kg. Ha nem vagy biztos abban, hogy mely anyagok irritálják a bőrödet, válaszd az öko címkével ellátott termékeket.

i

A fentiek csupán műszaki adatok, ebből kifolyólag a mosóporokkal szembeni allergiás reakció mind ezektől függetlenül is bekövetkezhet.

A mosógép vízkőtől és szennyeződésektől való megóvásának két módja

Nem árt arra is figyelmet fordítani, hogy a mosógéped mindig tiszta, illatos és vízkőmentes legyen. Hogyan érheted el ezt?

  1. A vízlágyítók a vízkőlerakódások megelőzésére szolgálnak - a lerakódás lassú folyamatát a kemény víz okozza, mely csökkenti a mosás hatékonyságát, kellemetlen szagot hagy maga után és károsítja a mosógépet is.
  2. A mosógép tisztítók hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a vízkő- és a mosószer-lerakódásokat. Segítségükkel a mosógép sokáig gyönyörűen tiszta, funkcionális szempontból hibátlan és illatos maradhat.

A különböző mosási kiegészítők megkönnyítik számodra a mosás teljes folyamatát

A mosási kellékek különösen hasznosnak bizonyulnak a mosás előtt és után. Ide tartoznak a szennyestartók, mosótasakok, szárítók, ruhacsipeszek, vasalódeszkák, textilborotvák. A textilfestékek szintén nagyszerű adalékanyagok, amelyek segítségével kiemelheted vagy teljesen meg is változtathatod a ruhaneműk színét.

Olcsó folyékony mosószer
Szeretnél spórolni kicsit a mosószerek beszerzésén? Tekintsd meg akciós mosószer termékkínálatunkat és válogass kedvedre. Azt sem ár tudni, hogy általában a nagy kiszerelésű mosószerek ára jóval előnyösebb. Ha pedig kíváncsi vagy, melyik a legjobb mosószer más vásárlók véleménye alapján, vess egy pillantást a legnépszerűbb mosószerek felsorakoztatására.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ARIEL Sensitive 5 l (100 mosás) Szállításra kész > 10 db
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz és gyerekruhákhoz, fehér ruhákhoz, allergiásoknak, foltok eltávolítása mosás közben, megőrzi a textil lágyságát, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, EU-ban gyártott, elegendő akár 100 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 79,90 Ft/praní
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
7 990 Ft

2.
COCCOLINO Blue Splash 1,8 l (72 mosás) Szállításra kész > 10 db
Öblítő - illatosított, friss illat, 72 mosás, űrtartalma 1800 ml - 27,64 Ft/mosás
1 990 Ft

3.
ARIEL Color 100 db Szállításra kész > 5 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, rendszeres használatra, 100 darabos kiszerelés - 113,90 Ft/mosás
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
11 390 Ft

Még több
1 030 termék
4,7 194×
AlzaEco, levendula fa, 3 l (100 mosás)
Bio öblítő - univerzális, érzékeny bőrre is alkalmas, megkönnyíti a vasalást és puhábbá teszi a ruhákat, megakadályozza az elektrosztatikus töltés kialakulását, levendulás fa illat, minden összetevő könnyen biológiailag lebomló, nem szennyezi a háztartási szennyvíztisztító tartályokat vagy szennyvíztisztító telepeket, 100%-ban újrahasznosítható csomagolás, nem tesztelték állatokon, 100 mosásig tart, 3 l térfogat, 1 db-os kiszerelésben - 37,90 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 263,33 Ft/1 l
+Ajándék Tisztítókendő AlzaEco melynek értéke 690 Ft
Szuper ár
3 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2744
PERWOLL Renew Wool 2,88 l (48 mosás) - Mosógél
Típusok
4,8 87×
PERWOLL Renew Wool 2,88 l (48 mosás)
Mosógél - finom ruhaneműhöz, gyapjú ruhákhoz, színes ruhákhoz, védelem a deformáció ellen és megőrzi a textil lágyságát, elegendő akár 48 mosásra, űrtartalma 2880 ml - 58,13 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 968,75 Ft/1 l
2 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1910
ARIEL Color 100 db - Mosókapszula Típusok
4,9 121×
ARIEL Color 100 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, rendszeres használatra, 100 darabos kiszerelés - 113,90 Ft/mosás
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
11 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2002
COCCOLINO Blue Splash 1,8 l (72 mosás) - Öblítő
Típusok
4,8 471×
COCCOLINO Blue Splash 1,8 l (72 mosás)
Öblítő - illatosított, friss illat, 72 mosás, űrtartalma 1800 ml - 27,64 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 105,56 Ft/1 l
1 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVI162
ARIEL Color 72 db - Mosókapszula Típusok
4,9 121×
ARIEL Color 72 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, rendszeres használatra, 72 darabos kiszerelés - 112,36 Ft/mosás
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
8 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2000
ARIEL Color+ 5l, 100 mosás - Mosógél
Típusok
4,9 23×
ARIEL Color+ 5l, 100 mosás
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, rendszeres használatra, elegendő akár 100 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 79,90 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 598 Ft/1 l
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
7 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2649
ARIEL Mountain Spring 100 db - Mosókapszula Típusok
4,8 153×
ARIEL Mountain Spring 100 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, rendszeres használatra, 100 darabos kiszerelés - 113,90 Ft/mosás
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
11 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PPR2007
4,8 58×
ARIEL Color 6,3 kg (115 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, EU-ból, mosások száma: 115, 6300 g - 70,35 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 284,13 Ft/1 kg
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
8 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2270
ARIEL Mountain Spring 72 db - Mosókapszula
Típusok
4,8 153×
ARIEL Mountain Spring 72 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, rendszeres használatra, 72 darabos kiszerelés - 112,36 Ft/mosás
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
8 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2074
KUSCHElWIECH Glücksmoment 1 l (38 mosás) - Öblítő
Típusok
4,9 114×
KUSCHElWIECH Glücksmoment 1 l (38 mosás)
Öblítő - érzékeny bőrre, friss illat, Németországban gyártott, 38 mosás, űrtartalma 1000 ml - 23,42 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 890 Ft/1 l
Leárazás -18 %
890 Ft 1 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2102
ARIEL Extra Clean 104 db - Mosókapszula
Típusok
4,9 49×
ARIEL Extra Clean 104 db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, 104 darabos kiszerelés - 130,67 Ft/praní
13 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2211
LENOR Professional Sommerbrise 5 l (190 mosás) - Öblítő
Típusok
4,8 68×
LENOR Professional Sommerbrise 5 l (190 mosás)
Öblítő - univerzális, friss illat, Németországban gyártott, 190 mosás, űrtartalma 5000 ml - 28,89 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 098 Ft/1 l
Szuper ár
5 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1105
KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal Sensitive kamillával 7 kg (100 mosás) - Mosószer
Típusok
3,7 15×
KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal Sensitive kamillával 7 kg (100 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, németországból, mosások száma: 100, 7000 g - 40,90 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 584,29 Ft/1 kg
4 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2163
4,9 49×
LENOR Gold Orchid 2× 1,2 l (96 mosás)
Öblítő - univerzális, virágos illat, Németországban gyártott, 96 mosás, űrtartalma 2400 ml - 31,15 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 245,83 Ft/1 l
2 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2228
LENOR Professional Odour Eliminator 4,75 l (190 mosás) - Öblítő
Típusok
4,8 68×
LENOR Professional Odour Eliminator 4,75 l (190 mosás)
Öblítő - univerzális, friss illat, Németországban gyártott, 190 mosás, űrtartalma 4750 ml - 28,89 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 155,79 Ft/1 l
Szuper ár
5 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1103
ARIEL Color+ 104db - Mosókapszula
Típusok
4,4
ARIEL Color+ 104db
Mosókapszula - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, színintenzitás megtartása és megőrzi a textil lágyságát, 104 darabos kiszerelés - 130,67 Ft/praní
13 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2651
ARIEL Gel Color 4,5 l (90 mosás) - Mosógél
Típusok
4,9 62×
ARIEL Gel Color 4,5 l (90 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, EU-ban gyártott, elegendő akár 90 mosásra, űrtartalma 4500 ml - 81 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 620 Ft/1 l
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
7 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2271
COCCOLINO White Sensitive 1,7 l (68 mosás) - Öblítő
Típusok
5,0 17×
COCCOLINO White Sensitive 1,7 l (68 mosás)
Öblítő - érzékeny bőrre, parfümmentes illat, 68 mosás, űrtartalma 1700 ml - 26,32 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 052,94 Ft/1 l
1 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2730
ARIEL Universal+ 5l, 100 mosás - Mosógél
Típusok
4,9 23×
ARIEL Universal+ 5l, 100 mosás
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz, rendszeres használatra, elegendő akár 100 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 79,90 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 598 Ft/1 l
+Ajándék Mosókapszula ARIEL melynek értéke 490 Ft
7 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2648
4,8 39×
WASCHKÖNIG Sensitive 3,305 l (110 adag)
Mosógél - gyerekruhákhoz, színes ruhákhoz, allergiásoknak, Németországban gyártott, elegendő akár 110 mosásra, űrtartalma 3305 ml - 22,64 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 753,40 Ft/1 l
2 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1083
KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal 5 l (120 mosás) - Mosógél
Típusok
4,5 48×
KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal 5 l (120 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, Németországban gyártott, elegendő akár 120 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 24,92 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 598 Ft/1 l
2 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2169
5,0
LENOR Gold Orchid 4 kg (80 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, csehországból, mosások száma: 80, 4400 g - 92,38 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 679,55 Ft/1 kg
Szuper ár
7 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2408
WASCHKÖNIG Orangen Und Baumwollextrakt Universal 6 kg (100 mosás) - Mosószer
Típusok
5,0
WASCHKÖNIG Orangen Und Baumwollextrakt Universal 6 kg (100 mosás)
Mosószer - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz mosásához, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, németországból, mosások száma: 100, 6000 g - 58,90 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 981,67 Ft/1 kg
5 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2421
PERSIL Sensitive érzékeny bőrre 3,96 l (88 mosás) - Mosógél
Típusok
4,8 42×
PERSIL Sensitive érzékeny bőrre 3,96 l (88 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, érzékeny bőrűeknek, elegendő akár 88 mosásra, űrtartalma 3960 ml - 83,98 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 866,16 Ft/1 l
7 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2351

Mosószerek

színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha érdekelnek a helyes mosás tippek, amelyek segítségével a szennyes hosszabb ideig és jobb állapotban marad, itt most megtalálod őket. Ezenkívül tanácsokat adunk bizonyos speciális szennyestípusok, például a termo alsóneműk, a babaruhák vagy a függöny mosása kapcsán....
Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a teszten? Fel tudják-e venni a versenyt ezek a környezetbarát mosószerek a hagyományos vegyi mosószerekkel? Milyen a mosóerejük, illatuk, oldhatóságuk és egyéb fontos...
PerwollKipróbáltuk: Perwoll Care & Condition mosógél teszt A Care & Condition úgy szerepel a Perwoll mosógél kínálatban, mint a bolyhosodás elleni hatékony fegyver. Azonban tesztünk során fény derült egy másik felhasználási területre is, ahol a Perwoll Care & Condition kimagaslót nyújt. Kíváncsi vagy, mi lehet az?
A Perwoll Renew & Blossom egyszerre három fronton is szeretne maradandót alkotni. Egyik vonal a Perwoll folyékony mosószerek által garantált szálmegújítás, második a hatékony tisztítás, a harmadik pedig a hosszantartó kellemes virágillat. Tesztünkben megnéztük, mennyire...
A Perwoll Care & Refresh ideális megoldásnak számít, ha különböző típusú anyagú és színű ruhadarabokat szeretnénk egyszerre mosni. Ezért nyúltam én is a Perwoll Care & Refresh mosógél után, esélyt adva neki, hogy megcsillogtassa azon erényeit, amelyek a Perwoll...
További cikkek

Mosószerek

A Mosószerek kategóriában összesen 1030 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosószerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosószerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosószerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosószerek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ