LEGO Technic építőkészletek

LEGO® Technic építőkészletek avagy órákig tartó szórakozás

A LEGO® Technic egyike azon építőszetteknek, amelyekhez egy kis türelem és egy kis mérnöki tudás szükséges. A modellkészletek a legapróbb részletekig átgondoltak, és számos alkatrészt, rudat, csapot és fogaskereket tartalmaznak. De a LEGO® Technic készlet összeállításának jutalma olyan modellek lesznek, amelyek hosszú órákon át tartó kreatív szórakozást nyújtanak.

A LEGO® Technic számos modellre támaszkodik

A LEGO® Technic készletek nagyon változatosak. A gyors autók rajongói a Bugatti, a Ford Mustang vagy a Porsche készlethez fordulhatnak, a motorosok, a repülőgépek és helikopterek kedvelői, vagy akár a teherautók, markolók és más építőipari gépek iránt lelkesedő személyek is megtalálhatják a számukra megfelelőt. A LEGO® Technic világában mesteri mérnökké válhatsz.

LEGO Technic építőkészletek
LEGO Technic

LEGO® Technic Control+

A LEGO® Technic termékcsalád egyes modelljei olyan mozgási funkciókkal és mechanizmusokkal rendelkeznek, amelyek a távirányítóval és az ingyenes Control+ alkalmazással vezérelhetők. Ezáltal a gyerekek jobban megértik, hogyan működik a járművek meghajtása. Kipróbálhatod a valósághű gépek vagy versenyautók irányításának különböző módjait, kihívásokat teljesíthetsz, vagy felfedezheted a LEGO® Technic termékcsalád technikai határait.

LEGO Technic

LEGO® Technic - építsd meg a saját modelled

A LEGO® Technic fejleszti a képzelőerőt. Az eredeti koncepciót próbálod továbbfejleszteni, vagy a saját utadat járod, és egy teljesen egyedi gépet építesz?

LEGO Technic

Több száztól több ezer darabig

A legegyszerűbb LEGO® Technic járművek, teherautók és gépek modelljei 150 darabból állnak, míg az igazán összetett modellek 3000 vagy még több darabból.

LEGO Technic

Szakmája szerint darukezelő

Lehetőséged nyílik irányítani egy nagy teherbírású darut, markológépet vagy akár egy kis rakodógépet - a LEGO® Technic segítségével ismerd meg a valós technológia funkcióit és lehetőségeit.

Kihívás tapasztalt építőmestereknek a Technic LEGO készletekkel

A Technic LEGO készleteknél ne a hagyományos elemekre számíts. Itt a tipikus alkotórészek a lánctalpak, a tengelyek és a szegecsek. A komolyabb modelleknél pneumatikus rendszereket, villanymotorokat és más bonyolultabb alkatrészeket is találhatsz. A LEGO Technic készletek inkább a fiúkra összpontosítanak témáikkal.

Az egyik legnépszerűbb és legigényesebb modell a LEGO Technic Bugatti Chiron, mely által egy több tízmilliós sportautó modelljét építheted meg.


Technic LEGO- tapasztalt építőknek

A Technic LEGO sorozat haladó építőknek szól, ezért elsősorban ne kockákra számíts. A dobozban a klasszikus darabok mellett fogaskerekeket, tartókat, és tengelyeket találsz. A nehezebb Technic LEGO modellek közé tartoznak az összeszerelt készlet mozgatásához használt pneumatikus rendszerek, villanymotorok és egyéb atipikus berendezések.

A LEGO Technic sorozat 1977-ben látta meg a napvilágot. A klasszikus készlettel ellentétben tartókat, fogaskerekeket és tengelyeket tartalmazott.


LEGO Technic - bevált klasszikus vagy modern távirányítós

A LEGO Technic sorozatban találkozhatsz klasszikus modellekkel, amelyeket megépíthetsz és játszhatsz velük vagy kiállíthatod őket. Az emelkedő árral nemcsak a darabszám nő, hanem a készlet kínálta lehetőségek is. Olyan mozgó alkatrészekről beszélünk, amelyek a LEGO Technic egyes modelljeihez állnak rendelkezésére.


A LEGO Technic többfunkciós élményt kínál

A LEGO Technic modellek egyes elemei és alkatrészei más felhasználási lehetőségeket is rejtenek. Csak kreativitásra, logikus gondolkodásra és csipetnyi műszaki érzékre van szükséged, és könnyedén elkészítheted saját egyedi járművedet. A LEGO Technic doboz teljes tartalma kombinálható a klasszikus kockákkal - a képzeletnek semmi sem szabhat határt.


Attól tartasz, hogy nem fogod tudni megépíteni a LEGO Technic modelleket? Az utasítások a csomagok részét képezik, így biztosan nem vallasz kudarcot az építésnél.