30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Vezeték nélküli fej- és fülhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(316)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(254)
Hallójárati (in-ear)
(658)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(190)
Fülkampókkal
(49)
Csontrezgéses
(52)
Handsfree modul
(12)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(254)
Bluetooth
(1450)
USB Type-A
(43)
6,3mm Jack
(2)
USB-C
(42)
Rádiófrekvenciás
(140)
Bluetooth dongle
(42)
Funkciók
Hívásfogadás
(1131)
Számok közötti váltás
(999)
Hangerőszabályzás
(954)
Hangsegéd
(643)
Ambient sound
(162)
Szín
Bézs
(41)
Fehér
(301)
Fekete
(760)
Piros
(34)
Lila
(46)
Barna
(10)
Terepmintás
(1)
Kék
(154)
Narancssárga
(12)
Rózsaszín
(86)
Ezüst
(32)
Szürke
(86)
Zöld
(48)
Arany
(15)
Sárga
(16)
Átlátszó
(2)

A vezeték nélküli fülhallgatók megszabadítanak a kábelekkel való bajlódás terhétől. Legnagyobb előnyük a hordozhatóság és a teljes mozgásszabadság, mivel nem kell egy viszonylag hosszabb távolságra lévő csatlakoztatott eszközhöz kötődnöd. A számodra megfelelő vezeték nélküli fejhallgatót mindenekelőtt a típus és a vele végzett tevékenység alapján érdemes kiválasztanod. Elmondjuk, hogyan tedd.

Tovább

A vezeték nélküli fülhallgató kiválasztása elsősorban aszerint történjen, hogy milyen célra fogod használni

A vezeték nélküli fejhallgató modelleket mind a lelkes sportolók - akik leginkább értékelni tudják a bosszantóan akadályozó kábelek hiányát -, mind pedig az úton vagy állandó telefonkapcsolatban lévő emberek használják. Felejtsd el a kusza kábeleket és a készülékedhez való néhány méteres kötöttséget! Egy rádiófrekvenciás vagy Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató képes garantálni számodra a kellemes, korlátozásoktól mentes hallgatási élményt.

A vezeték nélküli fejhallgató nagyszerű az utazáshoz

A vezeték nélküli fülhallgató tökéletes választás zenehallgatáshoz vagy telefonáláshoz, bárhol is vagy éppen. Pontosan illeszkedik a fülbe, nagyon könnyű és szinte alig foglal helyet. A vezeték nélküli fejhallgató eszközök két típusra oszthatók: hallójárathoz illeszkedő és hallójáratba helyezhető típusokra. Kizárólag rajtad múlik, melyiket választod. Azonban a fejen átívelő vezeték nélküli fejhallgató modellekhez képest ezek a fajták általában olcsóbbak és valamivel rosszabb minőségűek.

i

True Wireless fejhallgató a valódi vezeték nélküli élményért

A True Wireless fülhallgatók önállóan működnek, és nincsenek kábelekkel összekötve, mint a hagyományos vezeték nélküli fejhallgató társaik. Általában egy hordozható tokban töltődnek, amelyet legtöbbször USB-C típusú kábellel tölthetsz fel, és amely praktikus tárolóként is szolgál, hogy ne veszítsed el a fülhallgatóidat.

Vezeték nélküli sportfejhallgató – na ez az, amit biztosan nem akarsz kihagyni!

A vezeték nélküli sportfülhallgatók teljes egészében átgázoltak a kábeles sportfejhallgatókon. Legfőbb előnyük, hogy nem kell a kezedben tartanod a csatlakoztatott eszközödet, és az sem elhanyagolható praktikusság, hogy a vezeték nélküli fülhallgató megnyomásával vagy hangutasítással fogadhatod a hívásokat, bármit csinálsz éppen. Emellett hasznos védelemmel rendelkeznek a nedvesség, a por és a durvább bánásmód ellen.

A sportolók között kimondottan népszerűek a fül mögé akasztható fejhallgatók. Hallójárathoz illeszkedő és hallójáratba helyezhető kivitelben készülnek, emellett fül mögé akasztható konstrukcióval rendelkeznek, aminek köszönhetően kifejezetten jól tartanak.

Fejen átívelő fülhallgatók otthoni használatra

A fejen átívelő vezeték nélküli fülhallgató modellek otthoni hallgatásra alkalmasak PC-hez, laptophoz vagy televízióhoz. Kényelmesek és sokkal jobban szólnak a hasonló árkategóriába tartozó, hallójárathoz illeszkedő vagy hallójáratba helyezhető fülhallgatókhoz képest. Az ilyen vezeték nélküli fejhallgató szinte elengedhetetlen a minőségi otthoni és kültéri telefonos zenehallgatáshoz, azonban hátránya a nagyobb súly és helyigény.

 • A vezeték nélküli gamer fülhallgatók fejen átívelő változatban leggyakrabban irányított mikrofonnal, zárt kialakítással és játékmóddal, valamint egyéb funkciókkal rendelkeznek a lehető legtökéletesebb játékélmény érdekében.
 • A televízióhoz alkalmas vezeték nélküli fülhallgató termékeket elsősorban azok fogják értékelni, akik nem szeretik, ha a kábelhossz korlátozza őket. Itt ugyanis a kábel csupán a bázishoz kapcsolódik, amely rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül kommunikál a fejhallgatóval.

Niceboy vezeték nélküli fülhallgatók
Vezeték nélküli fülhallgatók

Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatók
True Wireless

JBL vezeték nélküli fülhallgatók
Gamer fülhallgatók

Sony vezeték nélküli fülhallgatók
Fejhallgatók televíziózáshoz

i

Hogyan válassz mikrofonnal ellátott vezeték nélküli fülhallgatót?

A mikrofonnal ellátott vezeték nélküli fejhallgatók ma már alapmodelleknek számítanak. Ezek a fülhallgatók általában beépített mikrofonnal rendelkeznek, amely minden irányból képes fogadni a hangot. Tehát hívásfogadásra leginkább egy fejen átívelő fülhallgatóra érdemes összpontosítanod, amely irányított mikrofonnal rendelkezik.

Mire kell még figyelned az ideális vezeték nélküli fülhallgató kiválasztásakor?

A vezeték nélküli fülhallgatók szinte minden tevékenységhez használhatók, ezért a megfelelő típus kiválasztásakor inkább a kapcsolat típusára - Bluetooth vagy rádiófrekvenciás – érdemes koncentrálnod. Természetesen a vezeték nélküli fejhallgató kialakítása sem elhanyagolható, és a különféle hasznos funkciók is jól jönnek a használat során.

A vezeték nélküli fülhallgató modelleket a csatlakozási technológia szerint osztályozzák

Akár Bluetooth vezeték nélküli fejhallgatót, akár rádiófrekvenciás fülhallgatót választasz, mérlegeld, hogy a kiválasztott típus megfelelnek-e az igényeidnek.

 • A Bluetooth-fülhallgatók hatótávolsága körülbelül 10 méter a lejátszókészüléktől. Számos hordozható eszközhöz - telefonhoz, PC-hez vagy laptophoz - csatlakoztathatók, így otthon, a szabadban, de akár utazás közben is használhatod őket.
 • Az USB-adóval ellátott rádiófrekvenciás fejhallgatók hatótávolsága körülbelül 10-12 méter a lejátszókészüléktől. Használhatod őket otthon és útközben is. A fejhallgató rádiófrekvenciás adóját a készülék USB-portjába kell helyezned.

Az adóállomással ellátott rádiófrekvenciás fülhallgató hatótávolsága legfeljebb 100 méter az állomástól. Nagyobb mérete és súlya miatt inkább csak otthoni hallgatásra, leggyakrabban televízióhoz való használatra alkalmas. Az állomás 3,5 vagy 6,3 mm-es Jack audio kábellel, optikai kábellel vagy RCA csatlakozóval csatlakozik a lejátszóhoz.

A vezeték nélküli fejhallgató kialakítása kulcsfontosságú

A nyitott vezeték nélküli fülhallgatók kevésbé torzítják a hangot, míg a zárt fejhallgatók úgynevezett dobozhatást kelthetnek. Ha azonban telefonon keresztül vagy forgalmas környezetben dolgozol, valószínűleg inkább a zajszűrést és a magánszférát fogod előnyben részesíteni.

 • A zárt vezeték nélküli fejhallgató szinte semmilyen hangot nem bocsát ki, és tökéletesen tompítja a környezeti zajokat.
 • A nyitott kialakítás ugyan hűségesebb zenei reprodukciót biztosít, de átengedi a hangokat, és nem tompítja a környezeti zajokat.
 • A félig zárt vezeték nélküli fülhallgató kompromisszumos megoldást jelent a nyitott és a zárt fejhallgatók között.

i

Mi a helyzet a vezeték nélküli fülhallgatók akkumulátorával?

A vezeték nélküli fejhallgatók beépített Li-Ion akkumulátorral rendelkeznek, amelynek kapacitása és töltési sebessége termékenként jelentősen eltér. A meghatározásnál az óraszámokat veszik alapul, de a leggyakoribb tartomány 20 és 40 óra között mozog, ám találhatsz olyan modelleket is, amelyek akkumulátora több mint 100 órányi használatot is kibír.

A vezeték nélküli fülhallgató hasznos funkciókat is kínál

Az ilyen vezeték nélküli fejhallgatók az okos megoldásaikkal is lenyűgözik a felhasználójukat. Nézzük át együtt az általuk kínált hasznosabb funkciókat:

 • Az összecsukható kialakítás megkönnyíti a fejhallgató hordozását. A fejen átívelő fülhallgatót kompakt formába tudod hajtani.
 • Az elforgatható fülkagylók lehetővé teszik az egy füllel történő kényelmes zenehallgatást (ezt különösen a DJ-k tudják értékelni).
 • 7.1-es térbeli hangzás – hallod, hogy a konkrét zaj melyik irányból jön (ez leginkább a számítógépes játékok játékosainak jelent előnyt).
 • A Hi-Res audio valóban kiváló minőségű zenei élményt nyújt jól hangolt basszusokkal és magas hangokkal.
 • A hívásfogadást a fülhallgató egyszerű megnyomásával vagy hangalapú asszisztens segítségével végezheted.
 • AptX és AAC – a Bluetooth fejhallgatóban található kodekek, amelyek a kábeles kapcsolathoz közeli, magasabb hangminőséget képesek garantálni.
 • Az aktív zajszűrés (ANC) lehetővé teszi a zavartalan zenei élményt, míg az Ambient sound funkció segít a kisebb vagy közepes mértékű halláskárosodással élőknek jobban érzékelni a környezetüket.
 • NFC – a Bluetooth-fülhallgatókkal összefüggésben is alkalmazott technológia, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a lejátszóeszközzel való párosítást. Segítségével egyszerűen csatlakoztathatod egymáshoz a fejhallgatót és a lejátszót.

A legkedveltebb vezeték nélküli fülhallgató modellek közé a Samsung, a Xiaomi, a Niceboy vagy a Huawei márkák fejhallgatói tartoznak. Az iPhone-tulajdonosok az Apple AirPods fülhallgatót fogják nagyra értékelni. Tekintsd meg a legjobb vezeték nélküli fejhallgatók kínálatát és meríts inspirációt belőlük. Ha azonban több információra van szükséged, ne ess kétségbe! A Hogyan válasszunk fejhallgatót című írásunk hasznos tanácsokkal szolgál számodra ebben a témakörben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple AirPods (2. generáció) Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
47 890 Ft

2.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
102 590 Ft

3.
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
-4 %
74 990 Ft
71 990 Ft

Még több
1 530 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 765×
APW Fülhallgató fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülbe, True Wireless, 20Hz-20kHz frekvenciatartomány, A2DP támogatása, 4 óra akkumulátor üzemidő (tokkal akár 15 óra), EasyPairing, Bluetooth 5.0, hangasszisztens támogatása, 98dB/mW érzékenység, 16 Oh impedancia, 6mm-es hangszóró, súly 4g
Szuper ár
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBTE040
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 1732×
Apple AirPods (2. generáció)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
Szuper ár
47 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i1a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 271×
Apple AirPods (3. generáció) Lightning töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
Leárazás -4 %
71 990 Ft 74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d0
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 203×
Apple AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IP54 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
102 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i4bms
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 189×
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es meghajtó, 40 órás akkumulátor-üzemidő
121 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0d1
4,0
QCY T20
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP és SBC kodek támogatás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 35 Ohm impedancia, 13 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5,5 óra+14,5 óra)
13 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QCY190t20
Acefast T6 White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Acefast T6 White
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 104 dB/mW érzékenység, 6 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (4 óra+16 óra)
Leárazás -7 %
19 490 Ft 20 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ACEF01a1
Acefast T9 Obsidian Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Acefast T9 Obsidian Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 106 dB/mW érzékenység, 9 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő (7 óra+23 óra)
Leárazás -8 %
17 690 Ft 19 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACEF01b1
Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 109×
Apple AirPods Max Space Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
232 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i5
4,5 59×
SteelSeries Arctis 7+ fekete
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, USB-A, USB-C, kompatibilitás PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró,
Leárazás -12 %
52 990 Ft 59 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS23a1
4,7 331×
Apple AirPods (3. generáció) MagSafe töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
Leárazás -5 %
75 990 Ft 79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d
Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 116×
Sony Noise Cancelling WF-C700N, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 5 mm-es hangszóró, 15 óra akkumulátor üzemidő (7,5 óra+7,5 óra)
Szuper ár
35 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980e1p
JBL Wave Flex fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,3 68×
JBL Wave Flex fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
Szuper ár
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c6d
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 153×
Sony WH-CH720N Noise Cancelling, fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
38 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980h720c
JBL Tune 520BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 186×
JBL Tune 520BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1a9d05
Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 322×
Marshall Major IV BT Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
42 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010y8
Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 189×
Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 48 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 40 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
121 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0d3
4,2 122×
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, Ambient sound, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+20 óra)
Leárazás -6 %
6 090 Ft 6 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe40
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 318×
Sony Hi-Res WH-1000XM4, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, PC konzolhoz, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, NFC, számok közötti váltás, hívásfogadás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor üzemidő
100 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0b1
4,2 75×
Nothing ear (stick)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, 125 dB/mW érzékenység, 12,6 mm-es hangszóró, 29 óra akkumulátor üzemidő
Leárazás -33 %
19 990 Ft 29 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa03
JBL Wave Beam fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 153×
JBL Wave Beam fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c3b
EarFun Air Pro 3 Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 37×
EarFun Air Pro 3 Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), Bluetooth 5.3, A2DP, AAC, AVRCP, HFP, HSP, SBC, LC3 és aptX Adaptive kodek támogatás, Ambient sound, játék mód, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 11 mm-es hangszóró, 45 óra akkumulátor üzemidő (9 óra+36 óra)
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EARF003d
JBL Tune Flex fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,0 133×
JBL Tune Flex fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
Leárazás -7 %
31 690 Ft 33 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092afx1
Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling, ezüst - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 189×
Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling, ezüst
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő
121 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0d2

Vezeték nélküli fej- és fülhallgatók

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra...
beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
További cikkek Összes cikk

Vezeték nélküli fej- és fülhallgatók

A Vezeték nélküli fej- és fülhallgatók kategóriában összesen 1531 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli fej- és fülhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli fej- és fülhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli fej- és fülhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli fej- és fülhallgatók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ