AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SUP deszkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Allround
(20)
Touring
(7)
Fitness
(1)
Wave
(1)
Hossz
244 cm
550 cm
-
Szélesség
71 cm
810 cm
-
Vastagság
10 cm
150 cm
-
Terhelhetőség
60 kg
650 kg
-
Felhajtóerő
140 l
1400 l
-

A paddleboard (sup deszka) a megfelelő befektetés lehet számodra, ha egy szórakoztató és (nem) megerőltető sporttevékenységet keresel, amely javítja a kondíciódat, de jól megérdemelt kikapcsolódást is nyújt. A Stand Up Paddle (SUP) minden korosztály számára alkalmas, a kezdőktől a legtapasztaltabbakig. Nézzük meg, hogyan válasszunk evezőlapot.

Tovább

A paddleboard kikapcsolódást és szórakozást nyújt

A SUP egy nagyon szórakoztató, ugyanakkor pihentető sporttevékenység, amelybe hamar bele fogsz szeretni. Ez egy úgynevezett állva evezés, amely számtalan izmot megmozgat a testedben, és javítja az egyensúlyodat. A SUP deszka bármilyen vízfelületen használható, és egyéb tevékenységeket is kínál, amelyeket végezhetsz vele.

i

Miben különbözik a paddleboard a szörfdeszkától?

A SUP deszkák stabilabbak, mivel a szörfözés nagyobb mozgékonyságot igényel az egész test mozgásával együtt. A SUP hullámokon siklik, nem pedig velük, ha folyón vagy kisebb hullámokon haladsz, míg a szörf a magasabb hullámokra van kihegyezve. A stabilabb vizeken viszont a paddleboard sokkal jelentősebb felhasználási lehetőségeket kínál.

Miért érdemes egy SUP deszka beszerzése?

Amellett, hogy a paddleboard szórakoztató módon segíthet az egészséges életmód fenntartásában, nagyon alacsony terhelésű tevékenység a családdal való időtöltéshez, akár profi vagy, akár nem. Nézzük meg együtt miért érdemes egy paddleboard megvásárlása:

  • A SUP nagyon egyszerű, és mindenki meg tudja tanulni.
  • Az állva evezés garantálja a szórakozást, a kikapcsolódást, az általános testerősítést és az egyensúly javulását.
  • A paddleboard minden korosztály számára alkalmas, a gyerekektől az idősekig.
  • A SUP deszka a többi vízi deszka közül kiemelkedik alacsony árával és könnyű irányíthatóságával.
  • Lehetőséged van választani a SUP deszkák közül, akár csak szórakozni, akár edzeni, akár versenyezni szeretnél.

Ha nem vagy biztos magadban, térden állva is használhatsz evezőlapot vagy SUP-ot (Stand Up Paddle). Versenyzésre, edzésre vagy horgászatra is alkalmas.

Nem tudod, hogyan válasz ki a megfelelő paddleboard fajtát?

Nézzük meg, milyen lehetőségek léteznek, pontosan mire használják a paddleboard modelleket, és mi lehet kulcsfontosságú számodra, ha nem tudod, hogyan válassz. A SUP valóban mindenféle korosztály számára alkalmas, így a saját preferenciáidnak megfelelően választhatsz.

Merev vagy felfújható SUP deszka a megfelelő választás?

A felfújható paddleboard elsősorban olcsóbb, hordozhatóbb és könnyebb, így azoknak megfelelő, akik bárhová el szeretnének vele utazni. Emellett több méretben és típusban is kaphatók. Mozgékonyabb, másrészt viszont a merev SUP deszkák stabilabbak és hosszabb élettartamúak, főleg versenyzésre és hullámos vizeken használják. Azonban nem lehet becsomagolni, és valahol tárolni kell.

Milyen típusú Sup deszkák léteznek, és melyik a megfelelő számomra?

A SUP deszkák testre szabhatók, hogy megfeleljenek az elképzeléseidnek. Vidd el a tengerpartra a családdal, szórakozz a gáton, vagy tervezz adrenalinnal teli utazást a folyón. A tapasztalt versenyzők számára a verseny- vagy hullámdeszkák is megfelelőek.

  • Az univerzális (allround) paddleboard kínálja a legszélesebb formaválasztékot és méretválasztékot, minden víztípushoz és embertípushoz megfelelő. Ezek a fajta SUP deszkák általában elég stabilak a nagyobb testsúlyú felhasználók és több családtag számára.
  • A Touring SUP deszkák hosszabb túrákhoz használhatók nyugodtabb vizeken. Hosszabbak, mint az univerzális SUP deszkák, ami egy kicsit nagyobb kényelmet biztosít az útvonalon, keskenyebb hegyük pedig gyorsabb és simább utazást tesz lehetővé.

A tapasztaltabb versenyzők számára tervezett versenyszerű paddleboard vagy az uszonyokkal és nagyobb stabilitással rendelkező hullámos paddleboard is megtalálható. És végül egy vitorlával ellátott paddleboard, amelyet elsősorban túra- vagy allround deszkákra lehet csatlakoztatni a még élvezetesebb élmény érdekében.

A felhasználástól függően tudni fogod, hogy milyen méretű paddleboardot szeretnél használni

Szörfözéshez egy rövid, legfeljebb 270 cm-es paddleboard alkalmas, mivel jobban manőverezhető, mint egy hosszabb SUP deszka. Körülbelül 370 cm-ig a közepes méretű, sokoldalúan használható SUP deszkák közül választhatsz. A hosszú paddleboard versenyzésre vagy utazásra alkalmas. A hosszúság sebességet ad a deszkának, de nehezebben irányítható. Minél szélesebb a SUP, annál stabilabb, de annál lassabb.

Két személyre szeretném a paddleboard modellt, vagy csak magamnak - hogyan válasszam ki a terhelhetőséget?

Amennyiben hosszabb utakra alkalmas két személyre szóló SUP deszka mellett döntenél, add össze a két utas súlyát. Ha csak a part közelében evezel, adj hozzá a súlyodhoz egy kevesebbet. Mindig vedd figyelembe a maximális súlyt, amivel a SUP deszka terhelhető, hogy ne süllyedjen el és ne veszítsd el a stabilitását. Válassz olyan SUP-ot, amely az igényeidhez igazodik, hogy ne legyen feleslegesen nagy és nehezen kezelhető.

A felfújható paddleboard modellnek megfelelő vízkiszorításra van szüksége

A felfújható paddleboard vízkiszorítása vagy térfogata határozza meg, hogy mennyi rakományt tud szállítani. A rövidebb SUP deszkák vastagságukkal és szélességükkel kompenzálják a vízkiszorításukat, míg a kisebb vízkiszorítású SUP deszkák hosszúságuk miatt keskeny és vékony, hosszú úszókkal rendelkezhetnek. A családdal való evezéshez ideális esetben 250 liter feletti vízkiszorításra van szükség, hogy evezés közben ne süllyedjen el a paddleboard.

A normál szabadidős használatra szánt kiszorításnak merev deszkák esetén legalább a versenyző súlyának kétszeresének kell lennie. Olcsóbb SUP deszkák esetén nagyobb vízkiszorítást ajánlunk. Ez még nyugodtabb vizeken sem árt senkinek, ahol sokkal stabilabb lesz.

Van különböző SUP deszka gyerekeknek és felnőtteknek?

A gyermekeknek szánt paddleboard kisebb méretű, klasszikus allround deszkával is helyettesíthető. Mindig a súlyodnak megfelelően válassz

  • A női SUP deszkák elsősorban kisebb méretük és nőies kialakításuk különbözteti meg, leggyakrabban allround SUP.
  • A férfi paddleboard nagyobb méretű és vízkiszorítású, de mindig fontos, hogy egy meghatározott súlyú férfi számára alkalmas legyen.
  • A gyermek paddleboardok sokkal kisebbek méretben és vízkiszorításban, a kisebb paraméterekkel rendelkező klasszikus típus is választható.

A paddleboard anyaga nemcsak védi, hanem javítja is az utazást

Az, hogy milyen legyen a paddleboard anyaga, a gyártók technológiáihoz kapcsolódik, például az EVA anyag véd az UV-sugarak ellen és erősebbé teszi, ezzel szemben a PVC anyag a legelterjedtebb, könnyebb és megfizethetőbb. Ezenkívül a SUP deszkák a gyártók függvényében csúszásgátló vagy futófelület rétegekkel és hozzáadott komponensekkel vannak ellátva.

Milyen kiegészítőkre van szükségem a paddleboardomhoz?

Ha a paddleboard kiegészítőkről van szó, már tudjuk, hogy legalább a megfelelő evező nélkül nem megy. Talán érdekelhetnek még más alapvető SUP kiegészítők is, bár sok paddleboardot már kiegészítőkkel együtt is lehet vásárolni

Hogyan válasszunk ki egy paddleboard evezőt?

A paddleboard evező biztosítja az aktív mozgást a vízen. Választhatsz összecsukható, teleszkópos vagy egyrészes evezők közül. A legelterjedtebb evező az alumínium evező, az üvegszálas evező és a legjobb, de egyben drágább karbon evező a SUP számára.

SUP kiegészítők a legjobb élményért

A SUP tartozékok jobb és személyre szabottabb utazást biztosítanak. Ha a csomag részét nem képezi, a pumpa vagy a tartalék szelepek, akkor a beszerzésük elengedhetetlen. Léteznek még paddleboard ülések is.

i

A paddleboard tartozékok általában szerepelnek a csomagban

Ha kíváncsi vagy, hogy mire lesz szükséged a hobbidhoz, a szükséges paddleboard tartozékokat mellékeljük hozzá. A csomagban leggyakrabban hatékony pumpát, uszonyokat, deszkatáskát, evezőt, pórázt, biztonsági hevedert vagy javítókészletet találsz.

A SUP evezés technikája a szórakozás kulcsa

Magától értetődik, hogy mennyire fontos az evezési technika a SUP használata közben. A biztonság érdekében győződj meg róla, hogy nem vagy fürdőzők vagy más hajók közelében. Nyugodtan kezdj el evezni térdelve, és nézd meg, hogyan állsz a stabilitással. Ezután egyenesedjen ki, hajlítsa be kissé a térdeit, és 4-5 ütésenként válts az evező oldalára, hogy egyenes irányt tudj tartani.

A motorizált paddleboard megszabadít az evezéstől

A motorizált paddleboard élvezetesebbé teszi a hosszabb utazásokat a vízen, és sok erőfeszítéstől kímél meg az utazás során. Vezeték nélkül vezérelhető és minden típusú SUP-hoz alkalmas. A SUP deszkán található kiegészítő motorral, amelyet egyszerűen csak be kell dugni a hátsó uszony helyére, és már élvezheted is a szabadidőd, amikor a környező természetet csodálod pihenés közben.

A SUP ruházat kényelmessé teszi az úszást

VA nyári hónapokban a napvédelem érdekében a SUP ruházatot kombinálhatod fürdőruhával, sportpólóval és rövidnadrággal. Vagy válassz a vízhez megfelelő búvárruhát, amely garantálja a mozgás szabadságát. A SUP deszka felülete elsősorban mezítlábas, de télen neoprén bakancsot is választhatsz a használatához,

i

Nézd meg az akciós SUP deszka kínálatunkat, vagy hogy mit mondanak a vásárlói vélemények

A paddleboard vélemények rovatunkban megtapasztalhatod a kínálatot, és tanácsokat is kaphatsz más felhasználóktól az értékeléseik és tapasztalataik alapján. Akciós vagy kedvező árú SUP deszkák érdekelnek? Tekintsd meg olcsó SUP deszkák kínálatunkat ár szerint rendezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Aqua Marina Beast 10'6''x32''x6'' Szállításra kész 5 db
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 320 cm, terhelhetősége 140 kg, kiszorítás: 300 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, leash és rögzítő heveder
114 690 Ft

32 termék
5,0
AQUA MARINA Dhyana 11'0''x36''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 336 cm, terhelhetősége 160 kg, kiszorítás: 352 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash és rögzítő heveder
163 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTaqm013
5,0 10×
Aqua Marina Beast 10'6''x32''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 320 cm, terhelhetősége 140 kg, kiszorítás: 300 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, leash és rögzítő heveder
114 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTaqm010
5,0
AQUA MARINA Super Trip 12'2''x32''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 370 cm, terhelhetősége 210 kg, kiszorítás: 462 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, uszony, zsák és javítókészlet
163 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTaqm012
5,0
Aqua Marina Coral 10'2''x31''x5''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 310 cm, terhelhetősége 105 kg, kiszorítás: 231 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash és rögzítő heveder
Szuper ár
156 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTaqm009
3,0
Z-RAY X1 Combo 10'2" x 32" x 6"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 310 cm, terhelhetősége 125 kg, kiszorítás: 259 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash és ülés
135 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTzray003
5,0
AQUA MARINA Coral Touring 11'6''x31''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 350 cm, terhelhetősége 130 kg, kiszorítás: 328 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash és rögzítő heveder
267 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTaqm031
5,0
Z-RAY E10 Evasion DeLuxe 9'9" x 30" x 5"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 297 cm, terhelhetősége 110 kg, kiszorítás: 210 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák és javítókészlet
92 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTzray002
4,0
F2 STEREO 10'0" x 33"x 5"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 305 cm, terhelhetősége 100 kg, kiszorítás: 245 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, javítókészlet és tok
188 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTmcf004
ZRAY X3 12-32
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 365 cm, terhelhetősége 160 kg, kiszorítás: 325 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash, tok és rögzítő heveder
167 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SNBpad015
F2 STEREO 10'6" x 32,5" x 6"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 320 cm, terhelhetősége 120 kg, kiszorítás: 280 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony és tok
139 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTmcf002
ZRAY X1 10,2-32
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 310 cm, terhelhetősége 125 kg, kiszorítás: 259 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash, tok és rögzítő heveder
114 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SNBpad004
F2 ALOHA 11'4" x 31" x 6"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 347 cm, terhelhetősége 135 kg, kiszorítás: 335 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony és tok
180 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTmcf003
HYDROFORCE Oceana 10-32 White Cap Combo
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 305 cm, terhelhetősége 110 kg, kiszorítás: 272 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash, tok és rögzítő heveder
98 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SNBpad009
AQUA MARINA Hyper 11,6-31
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 350 cm, terhelhetősége 150 kg, kiszorítás: 330 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, uszony, zsák, leash, tok és rögzítő heveder
180 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SNBpadd011
Spinera Light 11'8"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 360 cm, terhelhetősége 180 kg, kiszorítás: 360 l, anyaga: , a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet és leash
176 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTaqm054
5,0 10×
Aqua Marina Beast 10'6''x32''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 320 cm, terhelhetősége 140 kg, kiszorítás: 300 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, leash és rögzítő heveder
108 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTaqm010
5,0
ZRAY F4 WS 12-33
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 365 cm, terhelhetősége 150 kg, kiszorítás: 285 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash, tok, rögzítő heveder és közepes uszony
270 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SNBpad019
AQUA MARINA Super Trip Tandem 14'0''x34''x6''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 427 cm, terhelhetősége 230 kg, kiszorítás: 500 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, uszony, zsák és rögzítő heveder
209 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTaqm032
AQUA MARINA Fusion 10'10'' × 32'' × 6'' Before Sunset
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 330 cm, terhelhetősége 150 kg, kiszorítás: 338 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, tok és szíj
254 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTsno0014
Bodyglove RAPTOR+ 10'8"x33"x5"
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 330 cm, terhelhetősége 135 kg, kiszorítás: 295 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, javítókészlet, leash és tok
166 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTbogl001
GLADIATOR Elite 11,4-32
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 345 cm, terhelhetősége 180 kg, kiszorítás: 300 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, javítókészlet, leash, tok és rögzítő heveder
295 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SNBpadd030
5,0
AQUA MARINA Hyper 12,6-32
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 381 cm, terhelhetősége 170 kg, kiszorítás: 370 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, uszony, zsák, leash, tok és rögzítő heveder
205 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 03. 26.
Termékkód: SNBpadd012
AQUA MARINA Vibrant 8'0''x28''x4''
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 244 cm, terhelhetősége 60 kg, kiszorítás: 140 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, leash, tok és szíj
Szuper ár
106 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 03. 26.
Termékkód: SPTaqm034
2,5
Bestway Oceana 3,05 m x 84 cm x 12 cm
SUP deszka kiegészítőkkel - hossza 305 cm, terhelhetősége 120 kg, kiszorítás: 265 l, anyaga: PVC, a csomag tartalma: pumpa, evező, uszony, zsák, leash, tok, rögzítő heveder és ülés
104 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 03. 26.
Termékkód: SNBpad018

SUP deszkák

úszóHogyan élvezhetjük a nyarat a vízparton A legjobb a forró nyári napokat a vízparton tölteni, ahol a napozás és a pihenés mellett számos aktív kikapcsolódásban is részed lehet. Próbáld ki az állva evezést a SUP deszkán, merülj a víz alá egy víz alatti robogóval, vagy csak menj egyet úszni, így máris tettél...

SUP deszkák

A SUP deszkák kategóriában összesen 31 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó SUP deszkák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább SUP deszkák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb SUP deszkák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: SUP deszkák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ