30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Smart tálak és adagolók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Kutyáknak
(27)
Macskáknak
(31)
Anyag
Műanyag
(21)
Rozsdamentes acél
(1)
Kerámia
(1)
Szilikon
(1)
Űrtartalom
1020 ml
9000 ml
-
Szín
Fehér
(24)
Fekete
(4)
Szürke
(2)

Az állattartók egyre inkább intelligens megoldásokat keresnek háziállataik etetésére és itatására. Az automata etető igencsak népszerűvé vált az utóbbi időben, köszönhetően innovatív funkcióinak, amelyek egyszerűsítik a háziállatok gondozását. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik a számotokra leginkább megfelelő automata etető!

Tovább

Az automata etető használata - mikor javasolt leginkább?

Egy automata etető a modern technológia és a praktikus megoldások kombinációja, amelyet sokan választanak napjainkban, hiszen megkönnyíti a háziállatok etetését és itatását, miközben ellenőrzést is biztosít az étkezési szokásaik felett. Egy automata etető remek választás az elfoglalt állattartók számára, továbbá azoknak is, akik tökéletes áttekintést szeretnének kapni kis kedvencük étkezéséről, valamint a több kisállattal rendelkezőknek, illetve azoknak is, akik imádják a modern technológiákat.

  • Az automata etető segítségével szabályozni lehet az eledel mennyiségét
  • Segít fenntartani az állat optimális súlyát
  • A tulajdonosoknak nem kell minden etetésnél fizikailag jelen lenni
  • Kapható olyan automata etető is, amely adatokat és elemzést szolgáltat az állat étkezési szokásairól
  • Egy automata etető drágább, mint a hagyományos etetőtálak
  • Előfordulhatnak a működést befolyásoló műszaki problémák
  • Az automata etető tisztítást és karbantartást igényel, különösen, ha elektronikát tartalmaz
  • Tápellátás híján leállhat
  • Vannak állatok, amelyek bizalmatlanok lehetnek az etetővel szemben

Automata etető kutyák és macskák számára
Automata etető 6 l

Automata etető kutyák és macskák számára
Automata etető kamerával


i

Vannak helyzetek, amikor nélkülözhetetlen az automata etető

Vannak helyzetek, amikor az automata etető nemcsak a legjobb, hanem az egyetlen megoldás. Például, ha hosszabb időre távol vagy, ugyanakkor biztosítani szeretnéd kedvenced rendszeres etetését, vagy speciális étrend esetén ellenőrizni szeretnéd a pontos adagolást. Ilyen esetekben ezek a készülékek aranyat érnek, és jelentősen megkönnyítik a kisállat gondozását.

Az automata etető kiválasztása - vajon melyik való kutyáknak és melyik a jobb a macskáknak?

A macskák és kutyák számára készült automata etető egyike azoknak az innovációknak, amelyek számos, a mindennapokat egyszerűsítő funkciót kínálnak. Emellett nagyobb ellenőrzést biztosítanak kis kedvenceink étkezési szokásai felett. A megfelelő automata etető kiválasztása kihívást jelenthet a széles kínálat miatt. Akár egyszerű automata etető a cél, akár fejlett, integrált méréssel és táplálkozáselemzéssel rendelkező készüléket keresel, fontos tudni, hogy mire érdemes odafigyelni vásárlás előtt.

A macskák, kutyák és más állatok számára készült automata etető nagyszerű eszköz a modern állattartók számára, de fontos, hogy vásárlás előtt alaposan mérlegeld az adott készülék összes előnyét és hátrányát.

Az automata etető célközönsége: kinek vásárolsz?

A különböző állatoknak szánt automata etetők között vannak bizonyos különbségek, amelyeket az egyes fajok igényei és jellemzői határoznak meg - az intelligens tálak és automata etetők nélkülözhetetlen eszközei lehetnek azoknak a gazdiknak, akik szeretnék fenntartani négylábú kedvenceik rendszeres etetését. Mindezek az adagolók különböző funkciókkal rendelkezhetnek, amelyek még könnyebbé teszik a használatukat.

  • Automata etető kutyák számára: gyakran nagyobbak és masszívabbak, mivel a kutyák általában nagyobb mennyiségű ételt esznek. Több etető teszi lehetővé, hogy üzenetet rögzíts a kutyádnak, például a hívószót, az evésre.
  • Automata etető macskák számára: általában kisebbek, és bonyolultabb időzítéssel rendelkezhetnek, mivel a macskák kisebb adagokat esznek a nap folyamán. Az automata etető chipes változata lehetővé teszi, hogy a macska chipjének megfelelően adagolja az ételt, így ideális többmacskás háztartásokba.
  • A rágcsálóknak, például egereknek szánt automata etető úgy lett kialakítva, hogy rendszeresen kis mennyiségű táplálékot biztosítson az állatoknak. A rágcsálók kis adagokat esznek és gyors anyagcserével rendelkeznek. Az ilyen automata etetők kisebb nyílásokkal is rendelkeznek annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy túl nagy mennyiségű eledel kerüljön a tálba.

Szűrővel ellátott ivókút háziállatok számára
Szűrővel ellátott ivókút

Ivókút kutyáknak 
Ivókút kutyáknak

Automata etető kutyák és macskák számára
Automata etető kijelzővel

A nyulaknak készült automata etető több állat kiszolgálására készült. Alkalmas granulátumhoz, szénához és gabonához.

Az automata etető anyaga: vajon milyen anyagból készül a kutyák, a macskák és más állatok számára készült etető?

Az automata etető különböző anyagokból készülhet, és mindegyik anyagnak megvan a maga előnye és hátránya. A műanyag könnyű és gazdaságos, de fontos, hogy minőségi anyagból készült etetőt válassz! A rozsdamentes acél tálak tartósságuk és könnyű karbantartásuk miatt népszerűek, míg a kerámiából készült automata etető esztétikus, de törékeny. Leggyakrabban azonban több anyag kombinációjából készül az automata etető.

Az automata etető mérete: válassz az alapján, hogy mekkora kis kedvenced!

Fontos figyelembe venni a macskáknak vagy kutyáknak szánt automata etető méretét és térfogatát is. A tálak átmérője 10 és 35 cm között mozog, magasságuk pedig 3,4 és 41 cm között változhat. A választásnál elsődleges szempont legyen az állat mérete és igényei, hogy az eledel és a víz könnyen elérhető legyen a számára. A nagy testű kutyáknak ideálisabb a nagyobb méretű automata etető.

i

Az automata etető térfogata

A automata etető kiválasztásakor kulcsfontosságú, hogy az milyen térfogattal rendelkezik. A tálak térfogata 240 és 600 ml között mozog, így kiválaszthatod az állat igényeinek megfelelő, ideális kapacitást. Míg a kisebb tállal rendelkező modelleket rágcsálóknak vagy kisebb kutyafajtáknak és macskáknak ajánljuk, a nagyobb térfogatú tállal rendelkező automata etető nagyobb állatok, több állat, vagy hosszabb távú automatikus etetés esetén javasolt.

Milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezhet egy automata etető?

Ha automata etető vásárlásán gondolkozol, számos praktikus funkcióval és izgalmas paraméterrel ellátott modell közül választhatsz, hogy kedvenced etetése még élvezetesebb és pontosabb legyen - számos kényelmi és fontos funkció érhető el, többek között csúszásmentes alj, vízszűrő a folyamatosan tiszta vízért, vagy fontos információkat tartalmazó kijelző, hogy minden adat a rendelkezésedre álljon.

  • Magasított automata etető: egyes kutyafajták, különösen a nagyobbak számára kényelmesebb, mert nem kell olyan mélyen lehajtani a fejet evés közben.
  • Csúszásmentes aljjal ellátott automata etető: alul speciális felülettel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy etetés közben a tál elmozduljon, így minimálisra csökken a kosz és rendetlenség
  • Nagy méretű automata etető: nagyobb befogadóképességet biztosít az eledel vagy a víz számára, ami előnyös a hosszú távú etetés vagy a több állatot tartó háztartások számára.
  • Kijelzős automata etető: általában az állateledel mennyiségéről, a súlyáról vagy más, a kisállat-tulajdonosok számára hasznos adatokról tájékoztat
  • Beépített mérleggel ellátott automata etető: lehetővé teszi az állattartók számára, hogy az ajánlott adagoknak megfelelően precízen adagolj a táplálék mennyiségét
  • Szűrővel rendelkező automata etető: gyakran szolgál ivókútként a kutyák és macskák számára, megszűri a vizet, és egész nap frissen és tisztán tartja
  • Dupla automata etető: praktikus megoldást kínál az étel és a víz egyidejű adagolására, így helyet és időt takaríthatsz meg

Még mindig nem tudod, melyiket válaszd? Olvasd el, mit írnak az automata etetőkről ügyfeleink a vélemények oldalon!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Smart Pet Fountain Szállításra kész > 5 db
Vízadagoló szökőkút macskáknak - űrtartalom 2000 ml, itató magassága: 19,1 cm, átmérő: 17,7cm, anyaga: műanyag, szín: fehér, tartállyal, okos, vízhez
24 590 Ft

2.
Tesla Smart Pet Feeder Camera Szállításra kész > 5 db
Automata etető - Tesla Smart Pet Feeder Camera
32 790 Ft

3.
iGET HOME Feeder 6LC Szállításra kész > 5 db
Automata etető - automata, száraztápokhoz, az etetési idő beállítása az alkalmazásban, űrtartalom 6 l, 12 mm átmérőjű száraz takarmányhoz, saját tartalék áramforrással, hangszóró és mikrofon, Full HD kamera
27 890 Ft

Még több
33 termék
5,0
Xiaomi Smart Pet Fountain
Vízadagoló szökőkút macskáknak - űrtartalom 2000 ml, itató magassága: 19,1 cm, átmérő: 17,7cm, anyaga: műanyag, szín: fehér, tartállyal, okos, vízhez
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAmf001
4,9 10×
Tesla Smart Pet Fountain Filter
Tartalék szűrő - 2x tartalék szűrő Tesla Smart Pet Fountain és Tesla Smart Pet Fountain UV számára
3 680 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tslpt2111
4,0 15×
Tesla Smart Pet Feeder
Automata etető - Tesla Smart Pet Feeder
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tslpt2102
4,7 22×
Tesla Smart Pet Feeder Camera
Automata etető - Tesla Smart Pet Feeder Camera
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tslpt2103
4,8
iGET HOME Feeder 6LC
Automata etető - automata, száraztápokhoz, az etetési idő beállítása az alkalmazásban, űrtartalom 6 l, 12 mm átmérőjű száraz takarmányhoz, saját tartalék áramforrással, hangszóró és mikrofon, Full HD kamera
27 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGet22_08
4,7
iGET HOME Feeder 6L
Automata etető - automata, száraztápokhoz, az etetési idő beállítása az alkalmazásban, űrtartalom 6 l, 12 mm átmérőjű száraz takarmányhoz, saját tartalék áramforrással, hangszóró és mikrofon
19 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGet22_07
4,3
Tesla Smart Feeder Spin
Automata etető - akár 6 adaghoz, kézi vezérlés a kijelzőn keresztül vagy távvezérlés a Tesla Smart alkalmazáson keresztül, alkalmazások az iOS és Android rendszerekhez, integrált védelem az állat beszorulása ellen, tartalék akkumulátor
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_09
SYMPLEE AY4L-W intelligens automata ételadagoló Wi-Fi-vel kutyák és macskák számára - Automata etető Típusok
4,2 21×
SYMPLEE AY4L-W intelligens automata ételadagoló Wi-Fi-vel kutyák és macskák számára
Automata etető - automata ételadagoló kutyák és macskák számára, Wi-Fi, 4L kapacitás, száraztáp, hangfelvétel 10s, kettős tápegység, adapter, akkumulátor
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DKsm02
SYMPLEE AY4L-K Automata eledeladagoló kutyáknak és macskáknak - Automata etető Típusok
4,2 21×
SYMPLEE AY4L-K Automata eledeladagoló kutyáknak és macskáknak
Automata etető - automata eledeladagoló kutyáknak és macskáknak, LCD, kapacitása: 4 l, száraztáp, 10 mp-es hangfelvétel, kettős tápellátás, adapter, akkumulátor
21 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: DKsm01
3,2 21×
Tesla Smart Pet Fountain UV
Dog Water Fountain
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_23_02
4,7
iGET HOME Feeder 9LC
Automata etető - automata, száraztápokhoz, az etetési idő beállítása az alkalmazásban, űrtartalom 9 l, 12 mm átmérőjű száraz tápokhoz, saját tartalék áramforrással, hangszóró és mikrofon, Full HD kamera
47 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGet22_09
4,4
iGET HOME Fountain 3,5L
Dog Water Fountain
25 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGet22_06
3,3
SYMPLEE Smart Pet Fountain WiFi
Dog Water Fountain
13 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sym23_01
5,0
Smart Cat Toilet Spare Bag 40x
Litter Box Accessories
3 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_07
2,6
Tesla Smart Pet Fountain
Dog Water Fountain
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_23_01
4,0 15×
Tesla Smart Pet Feeder
Automata etető - Tesla Smart Pet Feeder
21 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Tslpt2102
4,0 15×
Tesla Smart Pet Feeder
Automata etető - Tesla Smart Pet Feeder
19 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Tslpt2102
4,7
iGET HOME Feeder 6L
Automata etető - automata, száraztápokhoz, az etetési idő beállítása az alkalmazásban, űrtartalom 6 l, 12 mm átmérőjű száraz takarmányhoz, saját tartalék áramforrással, hangszóró és mikrofon
18 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: iGet22_07
4,5 15×
Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU
Automata etető - macskák és kis/közepes testű kutyák számára, csatlakozás mobilalkalmazáshoz, ütemterv beállítása, kapacitása 1,8 kg száraz eledel
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAmf003
3,2 21×
Tesla Smart Pet Fountain UV
Dog Water Fountain
13 090 Ft
Használt raktáron
Termékkód: Tsl_23_02
3,2 21×
Tesla Smart Pet Fountain UV
Dog Water Fountain
15 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Tsl_23_02
5,0
Tellur WiFi Smart Pet Feeder ételadagoló, UltraHD kamera, 4L, fehér
Automata etető Intelligens ételadagoló háziállata számára, ha úton van. Ultra HD kamera, 4L adagoló.
81 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TLR23_002
Tellur WiFi Smart Pet Water Dispenser-vízadagoló, 2l, fehér
Vízadagoló -Intelligens vízadagoló. Tartsd kedvenced hidratáltan és egészségesen. Programozható, 2 literes térfogat, vízszűrés, WiFi
25 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLR23_003
Tesla Smart Cat Toilet Silicone Pad
Litter Box Accessories
11 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_36

Smart tálak és adagolók

A Smart tálak és adagolók kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó smart tálak és adagolók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább smart tálak és adagolók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb smart tálak és adagolók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: smart tálak és adagolók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ