Pilířovka CENA HU

Kávékapszulák

Induljon a napod egy tökéletes presszó társaságában, amelyet a legegyszerűbben és legfinomabban egy kapszulás kávéfőző segítségével tudsz elkészíteni. Többé nem kell kávét darálnod, tejet habosítanod, az egyszerű használat és a kapszulás kávék széles választékának köszönhetően ma már ez az otthoni kávékészítés legkedveltebb formája. Olvass tovább és tudd meg, milyen csodákat rejthet egy kávé kapszula.

Tovább

Ismerd meg a kávékapszulák világát

A kávékapszula hamar elnyerte a kávékedvelők bizalmát, amiben leginkább a kávé kapszulák széles választéka, ízvilága és kedvező ára játszott fontos szerepet. Ma már kényelmesen válogathatsz a Nespresso, Dolce Gusto, Tassimo, Tchibo és sok egyéb márkájú kávékapszula széles választékából. A vásárlás során a legfontosabb szempont a kávé kapszula kompatibilitása az adott kapszulás kávéfőzővel, hiszen az egyes termékek nem használhatók más gyártók kávéfőzőivel. Ez azt jelenti, hogy például a Dolce Gusto kávéfőzőkkel nem tudod lefőzni a Nespresso kávé kapszula termékeit. Egyrészt eltérő a kávékapszulák mérete és formája, másrészt pedig a modernebb kávéfőzők felismerik, ha nem az eredeti kávékapszula kerül felhasználásra, mivel azok információkat hordozhatnak magukban, amelyek fontosak lehetnek a kávékészítés során. Lássuk hát, milyen márkájú kávé kapszula típusok (Tassimo, Dolce Gusto, Nespresso, Tchibo) szerepelnek a kínálatban:

i

A Starbucks kávékapszulák kivételt képeznek. Kétféle változatban kaphatók: Nespresso és Dolce Gusto kávéfőzőkhöz egyaránt. A L'Or kapszulás kávék pedig kimondottan a Nespresso gépeihez készülnek.

Igencsak elterjedt lett az újratölthető kávékapszula használata, melyet az egyes gyártók is már besoroltak a kínálatukba. Annak ellenére, hogy ma már az üres kávékapszulák újrahasznosítása is meg van oldva, az újratölthető kávé kapszula így is rendkívül közkedvelt.

Ha be szeretnél lépni a kávézás világába, akkor a kínálatból válaszd ki azt az ajánlatunkat, ahol a kapszulás kávéfőző mellé ajándék kapszulás kávék járnak, így biztos lehetsz benne, hogy a kávékapszula kompatibilitása nem lesz kérdéses. Meg kell említeni, hogy például egy Nespresso kávékapszula igazi ízét csak egy Nespresso kávéfőző képes elővarázsolni, de más márkák esetében is találkozhatsz kapszulás kávéfőzőkkel, amelyeket az egyes kávégyártók hoztak forgalomba.

Kávékapszula árak

A kérdések sokaságában a kávékapszulák ára és a kiszerelése is jelentős helyet foglal el. Leggyakrabban 10, 16 és 24 darabos kávé kapszula csomagolások állnak rendelkezésedre, de remek választás lehet egy kávé kapszula ajándékcsomag is, amely mindenki számára tökéletes ajándék. Ha pedig a kedvezményes ajánlatokat keresed, válassz az akciós kapszulás kávék közül.

Kávékapszula ár - legolcsóbb és legdrágább

A kávékapszula árak legfontosabb mutatója, hogy mennyibe kerül egy adag kávé. Az egységnyi ár általában jobb, ha nagyobb kiszerelést választasz. Elsősorban az eredeti Nescafé kapszulákra jelemző az akár 90 darabos csomagolás. A legalacsonyabb kávékapszula árak a Segafredo-nál figyelhetőek meg, akár 100 Ft alatti is lehet az egységnyi ár. Legdrágábbak a Nespresso és Starbucks összefonódásából született kávékapszulák, valamint a prémium Davidoff kapszulák. A kávékapszula ár rangsor tetején pedig a L'OR kávékapszula válogatásai találhatóak. Ezek egyben a legnagyobb kiszerelések is.

A kapszulás kávé előnyei

  • Egyszerű kávékészítés – már nem kell azzal foglalkoznod, hogy friss-e a kávé, le kell-e darálni, egyáltalán le tudod-e darálni, mennyi víz kell hozzá, milyen legyen a hőmérséklete és a nyomás. A kapszulás kávéfőzők ezt mind megoldják helyetted, a te faladatod csak annyi, hogy a helyére kerüljön a kávé kapszula és a kedvenc csészéd a reggeli presszóhoz.
  • Az ízek állandósága – biztos lehetsz benne, hogy minden egyes kávé kapszula ugyanazt az ízt produkálja, bármikor is használod fel. Mivel hermetikusan le vannak zárva, így sokáig elállnak és megőrzik a kávé aromáját.
  • Az italok széles választéka – a kapszulás kávéfőzővel nemcsak kávét készíthetsz. A kínálatban található kapszulás tea, kapszulás forró csoki, kakaó és egyéb kávémentes specialitások, de természetesen a presszón kívül a különféle latte macchiato, cappuccino, chai latte, ristretto egy egyéb kapszulás kávékülönlegességek is rendelkezésedre állnak. Rajongsz a kávéért, de nem fogyaszthatsz koffeint? A megoldás: válassz a koffeinmentes kávékapszulák kínálatából!
  • A tiszta kávéfőzés – csak behelyezed a kávé kapszulát és a csészét, megnyomod a gombot és máris kész a finom ital. Ezután egyszerűen csak kidobhatod az üres, újrahasznosítható kapszulát, így nem halmozódnak fel a mosatlan edények.

i

Café au Lait

Ez a rendkívül jól csengő kávéital, az espresso mellett napjaink legfelkapottabb kapszulás kávéjává vált. A café au lait a tejeskávé egy változatának tekinthető. Ha nem kapszulából készül, sok gőzölt tej és tejhab szükséges az elkészítéséhez. A kényelmi faktor, tehát, hogy egy kávékapszulából elkészíthető, sokat dobott a café au lait jelenlegi népszerűségén. Kínálatunkbana Tassimo és Dolce Gusto kapszulák között találod meg.

Kapszula kávéfőzőbe

A környezettudatosság jegyében a piacon folyamatosan tért nyernek az újratölthető kávé kapszulák. A legnépszerűbb márkákhoz már kaphatóak ilyen többször felhasználható kávékapszula fajták. Szintén érdekes megoldásnak számít adapterek használata, amikor például egy Dolce Gusto kávégépen Nespresso kávékapszulából készítünk kávét. Nem két gép foglalja a helyet a konyhapulton, kevesebb elektronikai hulladék képződik.

A lebomló kapszula kávéfőzőbe szintén nem számít már újdonságnak. Számos gyártónál lehetőséged van leadni a használt kávékapszulákat, amely így nem a kommunális hulladékban végzi.

i

A kávé kapszula és az allergének
A kapszulás kávék allergéneket tartalmazhatnak. A tejport tartalmazó kávékapszulák esetében ez természetesen a laktóz. Ezenkívül szója, kén-dioxid és szulfitok is fellelhetők a kapszulás kávékban.

Kávékapszula a kávé típusa szerint

Ha igazi ínyencnek tartod magad, választhatsz kávé kapszulát a származási helyének és fajtájának megfelelően is. Az erős reggeli kávét kedvelők kedvence a 100% Robusta-t tartalmazó kávé kapszula, amely több koffeint tartalmaz. Ha inkább a finomabb ízeket és a gyengédséget szereted, akkor számodra a 100% Arabica lesz a tökéletes választás, de különböző kávékeverékek is kaphatók. A preferenciáidnak megfelelően választhatsz a világ különböző részeiről származó kávét is:

  • Az Afrikából (főleg Kenyából és Etiópiából) származó kávék jellemzően virágos és gyümölcsösös jegyekkel rendelkeznek, enyhén kesernyés íz mellet.
  • A Közép-Amerikából (Guatemala, Honduras) származó kávék kiegyensúlyozott és finom ízvilágot kínálnak.
  • A Dél-Amerikából (Brazília, Kolumbia) származó kávék kellemes diós és csokoládés ízeket idéznek.
  • Az Ázsiából (India, Vietnam) származó kávék tartalma általában 100% Robusta: jellemzőjük az erőteljes és testes aroma.

Kávé kapszula tartó
Egyes kapszulás kávék többféle összetevőből készülnek, így egy italhoz többféle kapszula felhasználása szükséges. Ehhez nyújtanak remek segítséget az áttekinthető és esztétikus tárolást biztosító kávé kapszula tartók, melyeket szintén megtalálsz kínálatunkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TASSIMO Jacobs Cafe Au Lait Kapszula 16 adag Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Kávékapszula - tejeskávé, íz: café au lait, 16 adag
több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól

2.
TASSIMO Jacobs Espresso Kapszula 16 db Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 16 adag
több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól

3.
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 100 % arabica, 80 adag
több darab vásárlása esetén 8 140 Ft-tól

Még több
160 termék
Classic Kategória
TASSIMO Jacobs Cafe Au Lait Kapszula 16 adag
Kávékapszula - tejeskávé, íz: café au lait, 16 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAN5131s
Arany középút
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Coconut Flat White - kávékapszulák - doboz 3x12 db
Kávékapszula - kávé, íz: flat white, 100 % arabica, kávé eredete: Délkelet-Ázsia, 36 adag

6 890 Ft áfa nélkül 5 430 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK684
Premium Kategória
TASSIMO KARTON Jacobs Espresso kapszula, 80 ital
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 100 % arabica, 80 adag

több darab vásárlása esetén 8 140 Ft-tól áfa nélkül 6 410 Ft
Átvehető: P 7.1. - H 7.4.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TASKK569
TASSIMO Jacobs Espresso Kapszula 16 db
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 16 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAN5131b
TASSIMO L'OR Ristretto Kapszula 128 g 16 adag
Kávékapszula - kávé, íz: ristretto, 100 % arabica, 16 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TASKK457
TASSIMO L'OR COLOMBIA Kapszula 16 ital
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 100 % arabica, kávé eredete: Kolumbia, 16 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TASKK767
Tassimo KARTON 5 x Jacobs Cafe Crema 80 adag
Kávékapszula - kávé, íz: caffe crema, 80 adag

9 220 Ft áfa nélkül 7 260 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JACKK385
TASSIMO Iced Caramel Latte Kapszula 8 adag
Kávékapszula - tejeskávé, íz: caffè latte, 8 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TASKK594
TASSIMO Jacobs Café Crema Kapszula 16 db
Kávékapszula - kávé, íz: caffe crema, 16 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAN5131a
TASSIMO Jacobs Latte Macchiato Caramel Kapszula 8 adag
Kávékapszula - tejeskávé, íz: karamell, 100 % arabica, 8 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAN5131e
TASSIMO Jacobs Krönung Cappuccino 8 adag
Kávékapszula - tejeskávé, íz: cappuccino, 8 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAN5131c
TASSIMO L'OR Delizioso Kapszula 16 adag
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 100 % arabica, 16 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TASKK002
TASSIMO Jacobs Cappuccino Kávékapszula KARTON 40 adag
Kávékapszula - kávé, íz: cappuccino, 100 % arabica, 40 adag

9 220 Ft áfa nélkül 7 260 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TASKK019
TASSIMO Toffee Nut Latte Kapszula 8 adag
Kávékapszula - kávé, íz: karamell, 8 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LORKK927
STARBUCKS BY NESPRESSO kapszula válogatás COPACK 2
Kávékapszula - kávé, íz: mix, 100 % arabica, 80 adag

12 990 Ft áfa nélkül 10 230 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: STAKK771
TASSIMO L'OR Profondo Lungo Kapszula 16 adag
Kávékapszula - kávé, íz: lungo, 100 % arabica, 16 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TASKK001
TASSIMO Jacobs Latte Macchiato Kapszula 8 adag
Kávékapszula - tejeskávé, íz: latte macchiato, 8 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAN5131d
TASSIMO Jacobs Café Crema XL Kapszula 16 adag
Kávékapszula - kávé, íz: caffe crema, 16 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAN5131a2
TASSIMO Milka Kapszula 8 db
Kávékapszula - kávémentes specialitások, íz: csokoládé, 8 adag

több darab vásárlása esetén 1 840 Ft-tól áfa nélkül 1 450 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAN5131f
illy HES Home CLASSICO Kapszula 18 db
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 100 % arabica, 18 adag

több darab vásárlása esetén 4 650 Ft-tól áfa nélkül 3 660 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ILLKK014
Tchibo Cafissimo Espresso Intense Aroma 96db
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, keverék, 96 adag

11 390 Ft áfa nélkül 8 970 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCHKK774
L'OR Nespresso kapszula válogatás 70 db
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 100 % arabica, 70 adag

több darab vásárlása esetén 9 970 Ft-tól áfa nélkül 7 850 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LORKK266
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso XXL 3 csomag
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 100 % arabica, kávé eredete: Dél-Amerika, 90 adag

12 390 Ft áfa nélkül 9 760 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NESKK533
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso 3 csomag
Kávékapszula - kávé, íz: espresso, 100 % arabica, kávé eredete: Kolumbia, 48 adag

7 290 Ft áfa nélkül 5 740 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK846

Kávékapszulák

cikkA kávéfogyasztás egészségünkre gyakorolt jótékony hatása. Mi a titka? A kávé az egyik legnépszerűbb ital a világon. Naponta mintegy 2.25 milliárd csésze kávét fogasztunk. De a...

Kávékapszulák

A Kávékapszulák kategóriában összesen 160 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kávékapszulák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kávékapszulák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kávékapszulák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kávékapszulák vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB34
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ