A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Kávékapszulák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ital típusa
Tejes kávéitalok
(32)
Kávémentes specialitások
(7)
Tejmentes kávés italok
(164)
Rendeltetés
Espresso
(109)
Lungo
(43)
Caffe crema
(13)
Cappuccino
(13)
Ristretto
(13)
Íz
Csokoládés
(17)
Karamellás
(12)
Vaníliás
(8)
Mogyorós
(3)
Kávétípus
100% Arabica
(94)
Koffeinmentes
(12)
Kávékeverék
(66)
100% Robusta
(4)
Kávé eredete
Dél-Amerika
(41)
Brazília
(20)
Közép-Amerika
(12)
Kolumbia
(12)
India
(10)
Kapszula típusa
Cremesso
(9)
ILLY HES
(8)
Lavazza BLUE
(7)
Dolce Gusto
(64)
Nespresso Original
(12)
Intenzitás
Blonde
(10)
Medium
(94)
Dark
(53)

Induljon a napod egy tökéletes presszó társaságában, amelyet a legegyszerűbben és legfinomabban egy kapszulás kávéfőző segítségével tudsz elkészíteni. Többé nem kell kávét darálnod, tejet habosítanod, az egyszerű használat és a kapszulás kávék széles választékának köszönhetően ma már ez az otthoni kávékészítés legkedveltebb formája. Olvass tovább és tudd meg, milyen csodákat rejthet egy kávé kapszula.

Tovább

Ismerd meg a kávékapszulák világát

A kávékapszula hamar elnyerte a kávékedvelők bizalmát, amiben leginkább a kávé kapszulák széles választéka, ízvilága és kedvező ára játszott fontos szerepet. Ma már kényelmesen válogathatsz a Nespresso, Dolce Gusto, Tassimo, Tchibo és sok egyéb márkájú kávékapszula széles választékából. A vásárlás során a legfontosabb szempont a kávé kapszula kompatibilitása az adott kapszulás kávéfőzővel, hiszen az egyes termékek nem használhatók más gyártók kávéfőzőivel. Ez azt jelenti, hogy például a Dolce Gusto kávéfőzőkkel nem tudod lefőzni a Nespresso kávé kapszula termékeit. Egyrészt eltérő a kávékapszulák mérete és formája, másrészt pedig a modernebb kávéfőzők felismerik, ha nem az eredeti kávékapszula kerül felhasználásra, mivel azok információkat hordozhatnak magukban, amelyek fontosak lehetnek a kávékészítés során. Lássuk hát, milyen márkájú kávé kapszula típusok (Tassimo, Dolce Gusto, Nespresso, Tchibo) szerepelnek a kínálatban:

i

A Starbucks kávékapszulák kivételt képeznek. Kétféle változatban kaphatók: Nespresso és Dolce Gusto kávéfőzőkhöz egyaránt. A L'Or kapszulás kávék pedig kimondottan a Nespresso gépeihez készülnek.

Igencsak elterjedt lett az újratölthető kávékapszula használata, melyet az egyes gyártók is már besoroltak a kínálatukba. Annak ellenére, hogy ma már az üres kávékapszulák újrahasznosítása is meg van oldva, az újratölthető kávé kapszula így is rendkívül közkedvelt.

Ha be szeretnél lépni a kávézás világába, akkor a kínálatból válaszd ki azt az ajánlatunkat, ahol a kapszulás kávéfőző mellé ajándék kapszulás kávék járnak, így biztos lehetsz benne, hogy a kávékapszula kompatibilitása nem lesz kérdéses. Meg kell említeni, hogy például egy Nespresso kávékapszula igazi ízét csak egy Nespresso kávéfőző képes elővarázsolni, de más márkák esetében is találkozhatsz kapszulás kávéfőzőkkel, amelyeket az egyes kávégyártók hoztak forgalomba.

Kávékapszula árak

A kérdések sokaságában a kávékapszulák ára és a kiszerelése is jelentős helyet foglal el. Leggyakrabban 10, 16 és 24 darabos kávé kapszula csomagolások állnak rendelkezésedre, de remek választás lehet egy kávé kapszula ajándékcsomag is, amely mindenki számára tökéletes ajándék. Ha pedig a kedvezményes ajánlatokat keresed, válassz az akciós kapszulás kávék közül.

Kávékapszula ár - legolcsóbb és legdrágább

A kávékapszula árak legfontosabb mutatója, hogy mennyibe kerül egy adag kávé. Az egységnyi ár általában jobb, ha nagyobb kiszerelést választasz. Elsősorban az eredeti Nescafé kapszulákra jelemző az akár 90 darabos csomagolás. A legalacsonyabb kávékapszula árak a Segafredo-nál figyelhetőek meg, akár 100 Ft alatti is lehet az egységnyi ár. Legdrágábbak a Nespresso és Starbucks összefonódásából született kávékapszulák, valamint a prémium Davidoff kapszulák. A kávékapszula ár rangsor tetején pedig a L'OR kávékapszula válogatásai találhatóak. Ezek egyben a legnagyobb kiszerelések is.

A kapszulás kávé előnyei

  • Egyszerű kávékészítés – már nem kell azzal foglalkoznod, hogy friss-e a kávé, le kell-e darálni, egyáltalán le tudod-e darálni, mennyi víz kell hozzá, milyen legyen a hőmérséklete és a nyomás. A kapszulás kávéfőzők ezt mind megoldják helyetted, a te faladatod csak annyi, hogy a helyére kerüljön a kávé kapszula és a kedvenc csészéd a reggeli presszóhoz.
  • Az ízek állandósága – biztos lehetsz benne, hogy minden egyes kávé kapszula ugyanazt az ízt produkálja, bármikor is használod fel. Mivel hermetikusan le vannak zárva, így sokáig elállnak és megőrzik a kávé aromáját.
  • Az italok széles választéka – a kapszulás kávéfőzővel nemcsak kávét készíthetsz. A kínálatban található kapszulás tea, kapszulás forró csoki, kakaó és egyéb kávémentes specialitások, de természetesen a presszón kívül a különféle latte macchiato, cappuccino, chai latte, ristretto egy egyéb kapszulás kávékülönlegességek is rendelkezésedre állnak. Rajongsz a kávéért, de nem fogyaszthatsz koffeint? A megoldás: válassz a koffeinmentes kávékapszulák kínálatából!
  • A tiszta kávéfőzés – csak behelyezed a kávé kapszulát és a csészét, megnyomod a gombot és máris kész a finom ital. Ezután egyszerűen csak kidobhatod az üres, újrahasznosítható kapszulát, így nem halmozódnak fel a mosatlan edények.

i

Café au Lait

Ez a rendkívül jól csengő kávéital, az espresso mellett napjaink legfelkapottabb kapszulás kávéjává vált. A café au lait a tejeskávé egy változatának tekinthető. Ha nem kapszulából készül, sok gőzölt tej és tejhab szükséges az elkészítéséhez. A kényelmi faktor, tehát, hogy egy kávékapszulából elkészíthető, sokat dobott a café au lait jelenlegi népszerűségén. Kínálatunkbana Tassimo és Dolce Gusto kapszulák között találod meg.

Kapszula kávéfőzőbe

A környezettudatosság jegyében a piacon folyamatosan tért nyernek az újratölthető kávé kapszulák. A legnépszerűbb márkákhoz már kaphatóak ilyen többször felhasználható kávékapszula fajták. Szintén érdekes megoldásnak számít adapterek használata, amikor például egy Dolce Gusto kávégépen Nespresso kávékapszulából készítünk kávét. Nem két gép foglalja a helyet a konyhapulton, kevesebb elektronikai hulladék képződik.

A lebomló kapszula kávéfőzőbe szintén nem számít már újdonságnak. Számos gyártónál lehetőséged van leadni a használt kávékapszulákat, amely így nem a kommunális hulladékban végzi.

i

A kávé kapszula és az allergének
A kapszulás kávék allergéneket tartalmazhatnak. A tejport tartalmazó kávékapszulák esetében ez természetesen a laktóz. Ezenkívül szója, kén-dioxid és szulfitok is fellelhetők a kapszulás kávékban.

Kávékapszula a kávé típusa szerint

Ha igazi ínyencnek tartod magad, választhatsz kávé kapszulát a származási helyének és fajtájának megfelelően is. Az erős reggeli kávét kedvelők kedvence a 100% Robusta-t tartalmazó kávé kapszula, amely több koffeint tartalmaz. Ha inkább a finomabb ízeket és a gyengédséget szereted, akkor számodra a 100% Arabica lesz a tökéletes választás, de különböző kávékeverékek is kaphatók. A preferenciáidnak megfelelően választhatsz a világ különböző részeiről származó kávét is:

  • Az Afrikából (főleg Kenyából és Etiópiából) származó kávék jellemzően virágos és gyümölcsösös jegyekkel rendelkeznek, enyhén kesernyés íz mellet.
  • A Közép-Amerikából (Guatemala, Honduras) származó kávék kiegyensúlyozott és finom ízvilágot kínálnak.
  • A Dél-Amerikából (Brazília, Kolumbia) származó kávék kellemes diós és csokoládés ízeket idéznek.
  • Az Ázsiából (India, Vietnam) származó kávék tartalma általában 100% Robusta: jellemzőjük az erőteljes és testes aroma.

Kávé kapszula tartó
Egyes kapszulás kávék többféle összetevőből készülnek, így egy italhoz többféle kapszula felhasználása szükséges. Ehhez nyújtanak remek segítséget az áttekinthető és esztétikus tárolást biztosító kávé kapszula tartók, melyeket szintén megtalálsz kínálatunkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
201 termék
4,7
illy HES Home INTENSO
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, medium, 100% Arabica, 18 adag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK045
5,0
illy HES Home LUNGO
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, 100% Arabica, Dél-Amerika, 18 adag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK076
4,7 345×
TASSIMO Milka 8db
Kávékapszula - kávémentes specialitások, medium - csokoládés, 8 adag - Ár több darab vásárlása esetén 310,42 Ft/1 porce
2 480 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN5131f
4,9 44×
TASSIMO Coffee shop Chai Latte
Kávékapszula - kávémentes specialitások, medium, kávékeverék, India, 8 adag - Ár több darab vásárlása esetén 310,42 Ft/1 porce
Szuper ár
2 480 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORKK255
4,8 25×
TASSIMO Jacobs Cappuccino KARTON
Kávékapszula - tejes kávéitalok, medium, 100% Arabica, 40 adag - 272,25 Ft/1 porce
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TASKK019
4,7 38×
TASSIMO L'OR Delizioso 16db
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, medium, 100% Arabica, 16 adag - Ár több darab vásárlása esetén 155,21 Ft/1 porce
2 480 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TASKK002
4,8 21×
TASSIMO LOR VARIATION BOX
Kávékapszula - tejes kávéitalok és tejmentes kávés italok, kávékeverék, 64 adag - 199,84 Ft/1 porce
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TASKK137
4,9 19×
Jacobs Espresso Intenso - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, dark, kávékeverék, 20 adag - 129,50 Ft/1 porce
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JACKK190
5,0
TASSIMO COFFEE SHOP SELECTION Cappuccino intenso - 8db
Kávékapszula - tejes kávéitalok, medium, 100% Arabica, Németország, 8 adag - Ár több darab vásárlása esetén 322,37 Ft/1 porce
2 580 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TASSkkp32
4,9
Jacobs Espresso Ristretto Intenso 12
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, medium, kávékeverék, 40 adag - 102,25 Ft/1 porce
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAKKK763
5,0
Jacobs Espresso Intenso 10
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, medium, kávékeverék, 40 adag - 99,75 Ft/1 porce
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JACKK763
5,0
illy HES Home koffeinmentes
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, koffeinmentes, 18 adag - 238,33 Ft/1 porce
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ILLKK9069
4,8 39×
Starbucks® Madagascar Vanilla Latte Macchiato by Nescafe® Dolce Gusto®
Kávékapszula - tejes kávéitalok, medium - vaníliás, 100% Arabica, újrahasznosítható, 6 adag - Ár több darab vásárlása esetén 417,03 Ft/1 porce
2 500 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKK577
4,7
Lavazza NCC Espresso DEK - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, medium, koffeinmentes, 10 adag - Ár több darab vásárlása esetén 122,65 Ft/1 porce
1 230 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK601
4,8 37×
Jacobs Guten Morgen XL - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, dark, kávékeverék, 20 adag - 129,50 Ft/1 porce
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JACKK798
4,9 16×
Tchibo Cafissimo Caffé Créma Rich Aroma
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, medium, 100% Arabica, Dél-Amerika, újrahasznosítható, 96 adag - 124,90 Ft/1 porce
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHKK090
5,0
Cremesso Caffé Caramello
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, blonde - karamellás, 100% Arabica, Dél-Amerika, Közép-Amerika, Afrika és Ázsia, 16 adag - 218,13 Ft/1 porce
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELKK520
4,6 19×
Jacobs Cafe Selection - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, medium, kávékeverék, 20 adag - 129,50 Ft/1 porce
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JACKK071
5,0
Tassimo Jacobs mixpack
Kávékapszula - tejes kávéitalok és tejmentes kávés italok - vaníliás és mogyorós, kávékeverék, 72 adag - 174,86 Ft/1 porce
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TASKKK218
4,9 14×
Starbucks® Caramel Macchiato by Nescafe® Dolce Gusto®
Kávékapszula - tejes kávéitalok, medium - karamellás, 100% Arabica, újrahasznosítható, 6 adag - Ár több darab vásárlása esetén 373,74 Ft/1 porce
2 240 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STAKK329
5,0
Lavazza NCC Espresso Lungo - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, medium, 100% Arabica, 10 adag - 139 Ft/1 porce
1 390 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK571
4,7 34×
Starbucks by Nespresso House Blend
Kávékapszula - tejes kávéitalok, medium - karamellás, Dél-Amerika, újrahasznosítható, 10 adag - Ár több darab vásárlása esetén 169,91 Ft/1 porce
Szuper ár
1 700 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKK226
4,9 10×
Lavazza NCC Espresso Classico - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, dark, 100% Arabica, Dél-Amerika, 10 adag - 139 Ft/1 porce
1 390 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK625
5,0
Lavazza NCC Espresso Ristretto - kompatibilis a Nespresso® Original kávéfőzőkkel*
Kávékapszula - tejmentes kávés italok, dark, kávékeverék, 10 adag - 139 Ft/1 porce
1 390 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAVKK564

Kávékapszulák

Kávékapszulák

A Kávékapszulák kategóriában összesen 201 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kávékapszulák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kávékapszulák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kávékapszulák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kávékapszulák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ