Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Výprodej Skladovka na CBP

2.1 hangprojektor

0

A legtöbb hangprojektor vagy más néven soundbar a 2.1 hangprojektor kategóriába tartozik, tehát a kínálat igazán széles. A 2.1 hangprojektor esetében a két elülső sztereó csatornát kiegészíti a mélynyomó a mélyebb basszushangzások létrehozásához. Nézzük, melyek a 2.1 hangprojektor legfontosabb tulajdonságai, és mire érdemes figyelni vásárlás előtt.

Tovább

Mire jó egy 2.1 hangprojektor?

A hangprojektorok eredeti célja a televíziók hangzásának javítása volt. Azonban hála a különféle csatlakoztatási lehetőségeknek, a hangprojektorok mára audió központként is képesek funkcionálni, számos fontos tulajdonságuknak köszönhetően:

  • Több forrásból képesek hangot kezelni
  • Támogatják a vezeték nélküli kapcsolatot
  • A multiroom hangrendszerek teljes értékű tagjai
  • Alkalmasak akár saját DIY hangrendszer kiépítéséhez is

A 2.1 hangprojektor a klasszikus TV-hangfalakat hivatott lecserélni, amelyek különböző audió-videó kábelekkel csatlakoztak a téhézhez. A mai 2.1 soundbar számára megfelel egy HDMI ARC csatlakozó is. A mélynyomó a legtöbb esetben már szintén vezeték nélkül csatlakozik a hangrúdhoz.

Soundbar vásárlásakor talán a legfontosabb kérdés, hogy hány csatornás modellt választunk. Minél több csatornás a hangprojektorunk, annál minőségibb hangzást (surround - térhatású) képes nyújtani.A 2.1 hangprojektor kisebb helységekben szerepel a legjobban, ahol amúgy is nehéz lenne tökéletes térhangzást elérni, például ha mögöttünk nincs már üres tér, ahová a háttérsugárzóknak kéne kerülni.

2.1 hangprojektor
2.1 soundbar - új lehetőségek a hangzás terén

2.1 hangprojektor

A 2.1 hangprojektor esetén a két elülső sztereó csatornát kiegészíti a mélynyomó a mélyebb basszushangzások létrehozásához. Mélynyomó lehet különálló dedikált doboz, amely a hangprojektorhoz vezeték nélkül is csatlakozhat. Azonban kapható olyan 2.1 hangprojektor, amely integrált mélynyomóval rendelkezik.

2.1 hangprojektor - csatlakoztatás

A mai 2.1 hangprojektorok számos forrásból képesek hangot kezelni (pl. televízió, okostelefon, laptop, tablet, de akár flash meghajtókról és külső adattárolókról), így a vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztatás ma már alapfunkciónak számít. A leggyakoribb csatlakoztatási módok a következők:

  • Vezetékes - HDMI, 3,5 mm Jack, analóg, digitális optikai, digitális koax, AUX.
  • Vezeték nélküli - Bluetooth, Wifi

2.1 Bluetooth hangprojektor

A vezeték nélküli bluetooth technológia mára szinte kötelező funkcióvá vált a hangprojektorok számára. Az 2.1 hangprojektorok legtöbbje, a választék 80-90%-a bluetooth hangprojektor. A bluetooth használatának köszönhetően egyre gyakoribb megoldás a hangfalak vezeték nélküli csatlakoztatása. A bluetooth technológia segítségével lehetőségünk van zeneszámok lejátszására számtalan eszközről, pl. okostelefonról, tabletről, laptopról, stb. A Bluetooth 2.1 hangprojektor esetleges hátránya a limitált hatótávolság.

i

Mi az a Bluetooth tulajdonképpen? A Bluetooth olyan vezeték nélküli kommunikációs szabvány, amely két vagy több elektronikus eszköz, például tablet, mobiltelefon, vagy fülhallgató csatlakoztatására szolgál. Hang, videó és egyéb fájlok átvitelére is használható. A Bluetooth-t 1994-ben fejlesztette ki az Ericsson azért, hogy alternatívát találjon a mobiltelefonok által használt kábeles kapcsolatra. A "blútusz" az audió vonalon is megvetette a lábát, így nem meglepő, hogy elképzelhetetlen nélküle egy 2.1 hangprojektor is. Ha szeretnél többet megtudni a Bluetooth technológiáról, olvasd el Bluetooth cikkünket, mely részletes információt nyújt e vezeték nélküli technológiáról.

2.1 soundbar - Deep Bass
2.1 soundbar Deep Bass

2.1 hangprojektor - a legnépszerűbb márkák

Bár sokan úgy gondolják, hogy a hangprojektor márkáját a televíziónk márkájához kell egyeztetni, ez nem feltétlenül igaz. Amennyiben a 2.1 soundbar képes a TV készülékünkhöz csatlakozni, tulajdonképpen mindegy, hogy milyen márkájú. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy a számos előnye is lehet azonos márkájú termékek használatának, például egyetlen távirányítóval történő szinkronizálás, hangfunkciók egyeztetése, tervezési kompatibilitás, és esetleges egyéb speciális funkciók.

i

Függetlenül attól, hogy a 2.1 soundbar márkája illeszkedik-e a televízióhoz, fontos megfontolni, hogy milyen kapcsolatot szeretnél közöttük. Egy fontos szempont a HDMI ARC vagy HDMI eARC. Az ARC az Audio Return Channel rövidítése. Számos modern televíziónál a HDMI port megjelölése ARC HDMI vagy eARC HDMI port. Ezeknek a portoknak az a célja, hogy lehetővé tegyék a HDMI számára a hangkimenetet, mivel a HDMI eredetileg csak külső eszközökről érkezett információk fogadására szolgált. Ez javulást jelent az optikai és digitális koax megoldásokkal szemben, mivel csökkenti az audio késleltetési idejét. Emiatt 2.1 hangprojektor vásárlása során is érdemes keresni ezt a csatlakozási módot.

2.1 soundbar - mélynyomó
2.1 soundbar - mélynyomó

Samsung 2.1 hangprojektor

A Samsung 2.1 hangprojektorok általában minőségi, kiegyensúlyozott és semleges hangprofilt kínálnak gyári beállításokkal is, ami sokoldalúságot és sokféle felhasználási módot kínál. Némely Samsung 2.1 soundbar extra basszust is nyújt, köszönhetően a vezeték nélküli mélynyomónak. A változatos csatlakoztatási lehetőségek garantáltak. Egy Samsung 2.1 hangprojektoron mindig találsz egy Full HDMI In bemenetet, ahová könnyedén csatlakoztathatod eszközeidet.

Yamaha 2.1 hangprojektor

A Yamaha ismert és népszerű márka a hangtechnológia területén. Széles termékskálájukba például erősítők, hangfalak és CD lejátszók tartoznak, de emellett kínálnak rádióerősítőket, Smart chromecast audiorendszereket, és természetesen 2.1 soundbarokat is.A Yamaha 5.1 hangprojektorok csúcsminőséget és lélegzetelállító házimozi élményt nyújtanak.

JBL 2.1 hangprojektor

A JBL 2.1 hangprojektorok stílusos dizájnt és minőségi hangzást kínálnak, melynek köszönhetően valódi filmes élményben lesz részed. Ezenkívül JBL Bar 2.1 Deep Bass aktív hangrúddal, aktív subwooferrel, Dolby Digital hangzással, és természetesen sokféle csatlakoztatási lehetőséggel csábítanak, beleértve a Bluetooth csatlakozási módot is.

Sony 2.1 hangprojektor

A Sony a világ egyik vezető elektronikai cége és vezető pozíciójuk a hangtechnológia területén megkérdőjelezhetetlen. A Sony 2.1 hangprojektorok elegáns és karcsú kialakításúak, így biztosan nem fogják a televíziód képernyőjét eltakarni semmilyen szögből. A Sony 2.1 soundbar-ok vezeték nélküli mélynyomót, Dolby Digital hangzást, számos csatlakoztatási módot és még sok egyebet kínálnak.

LG 2.1 hangprojektor

Az LG 2.1 hangrpojektorok és vezeték nélküli hangfalak magával ragadó házimozi élményt nyújtanak, amelynél minden hangot lenyűgöző tisztasággal hallhatsz. Az LG 2.1 soundbar-ok kompakt kialakításukkal, tiszta vonalaikkal és innovatív technológiájukkal éppúgy alkalmasak a dübörgő hangzások és a legárnyaltabb hangok tökéletes minőségű lejátszásához.

2.1 hangprojektor - ízléses kialakítás
2.1 hangprojektor - ízléses kialakítás

5.1 vs. 2.1 hangprojektor - összehasonlítás

Míg a 2.1-es hangprojektoroknál a két elülső csatornát egy mélynyomó egészíti ki, az 5.1-es soundbaroknál a két vagy három elülső csatornát két hátsó effekt hangszóró egészíti ki. Ennek köszönhetően teljesebb értékű házimozi élményt élvezhetsz Dolby Digital vagy DTS (Digital Theater System) hangzással. Némely 5.1-es hangprojektor hátsó hangszórók nélkül virtualizálja a hátsó csatornákat saját beépített hangsugárzókkal.

2.1 hangprojektor - árak

A 2.1 hangprojektorok ára 35-40 ezer forint körül kezdődik, míg a középkategóriás modellek ára 100-200 ezer forint között mozog. A legdrágább modellek ára akár félmillió forint is lehet, de természetesen mind az olcsóbb, mind a drágább modellek esetében fontos átgondolni, hogy milyen hangminőségre és funkciókra van valóban szükségünk, és melyek azok a funkciók, amelyek számunkra feleslegesek, tehát feleslegesen fizetnénk értük.

Ha szeretnél a lehető legjobb áron 2.1 hangprojektort vásárolni, akkor érdemes megtekintened olcsó 2.1 hangprojektor választékunkat

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TCL TS6110 Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító
59 990 Ft

2.
Samsung HW-T450/EN Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, optikus digi. audio, Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító
-1%
60 820 Ft
59 990 Ft

3.
YAMAHA YAS-207 hangprojektor Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), koaxiális digi. audio, RCA (cinch), Bluetooth, ARC, 4K Video Pass, DTS Virtual X
129 990 Ft

Még több
61 tétel
Classic Kategória
TCL TS6110
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító

59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s3
Arany középút
YAMAHA YAS-207 hangprojektor
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), koaxiális digi. audio, RCA (cinch), Bluetooth, ARC, 4K Video Pass, DTS Virtual X

129 990 Ft áfa nélkül 102 350 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YM610b52
Premium Kategória
Panasonic SC-HTB600
SoundBar - 2.1, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, kijelző, távirányító

-2% 196 890 Ft
193 690 Ft áfa nélkül 152 510 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GZ309h1b
TCL TS8111 - SoundBar
TCL TS8111
SoundBar - 2.1, 260 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, kijelző, távirányító

84 990 Ft áfa nélkül 66 920 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s5
JBL Bar 2.1 Deep Bass
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, Dolby Digital, távirányító

-1% 106 460 Ft
104 990 Ft áfa nélkül 82 670 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c8a1a1
Samsung HW-T450/EN
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, optikus digi. audio, Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító

-1% 60 820 Ft
59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622i
Panasonic SC-HTB510 - SoundBar
Panasonic SC-HTB510
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, USB, ARC

-2% 118 090 Ft
116 190 Ft áfa nélkül 91 490 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ309f4
Thomson SB200BT
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív mélyláda, analóg audio (2× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), RCA (cinch), Bluetooth

36 990 Ft áfa nélkül 29 130 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK734d
LG SN5Y
SoundBar - 2.1, 400 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, 4K Video Pass, HDCP 2.2, Dolby Digital, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, kijelző, vezérlés Android készülékkel, távirányító

78 990 Ft áfa nélkül 62 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b1
Samsung HW-T420/EN
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, passzív mélyláda, optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, távirányító

46 390 Ft áfa nélkül 36 530 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622h
Philips TAPB405/10 - SoundBar
-7%
Philips TAPB405/10
SoundBar - 2.1, 120 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), koaxiális digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, Hangsegéd, Dolby Digital, távirányító

-7% 95 830 Ft
88 990 Ft áfa nélkül 70 070 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC510a1a2
Sony HT-SF200 - SoundBar
Típusok
Sony HT-SF200
SoundBar - 2.1, 80 W összteljesítmény, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, ARC, távirányító

71 790 Ft áfa nélkül 56 530 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS474a3a
Sony HT-S350
SoundBar - 2.1, 320 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, távirányító

86 090 Ft áfa nélkül 67 790 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS474a3i
Sharp HT-SBW182
SoundBar - 2.1, 160 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet), analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, ARC

40 590 Ft áfa nélkül 31 960 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SOS01b4
Orava RPS-600
SoundBar - 2.1, 80 W összteljesítmény, analóg audio (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, USB, távirányító

41 590 Ft áfa nélkül 32 750 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WO381f
DENON DHT-S416 fekete
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, ARC, HDR, HDCP 2.2, Dolby Digital, Spotify, Google Play Music, távirányító

-2% 128 290 Ft
126 190 Ft áfa nélkül 99 360 Ft
Kosárba
Átvehető: Cs 1.28. - P 1.29.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JD231a3
LG SJ2
SoundBar - 2.1, 160 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, USB, távirányító

32 990 Ft áfa nélkül 25 980 Ft
Kosárba
Átvehető: Cs 1.28. - P 1.29.
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JLG500b8b
Samsung HW-T550/EN
SoundBar - 2.1, 320 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, DTS Virtual X, távirányító

76 490 Ft áfa nélkül 60 230 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622k
Sony HT-X8500
SoundBar - 2.1, 320 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, ARC, Dolby Atmos

128 990 Ft áfa nélkül 101 570 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS578d12
Philips TAB8405/10 - SoundBar
Új
Philips TAB8405/10
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, Hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby Vision, Spotify, vezérlés iOS készülékkel vagy Android készülékkel, távirányító

159 990 Ft áfa nélkül 125 980 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WC510a1b8
Sharp HT-SBW160
SoundBar - 2.1, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, ARC, távirányító

49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SOS01b3
Philips TAB8505/10 - SoundBar
Új
Philips TAB8505/10
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, 4K Video Pass, HDR, Hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby Vision, Spotify, vezérlés iOS készülékkel vagy Android készülékkel, távirányító

159 990 Ft áfa nélkül 125 980 Ft
Kosárba
Átvehető: Cs 1.28. - P 1.29.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WC510a1b9
Philips TAB7305/10 - SoundBar
Új
Philips TAB7305/10
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, távirányító

99 990 Ft áfa nélkül 78 730 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WC510a1a8
Philips TAB6405/10 - SoundBar
Új
Philips TAB6405/10
SoundBar - 2.1, 140 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, Dolby Digital, távirányító

99 990 Ft áfa nélkül 78 730 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.27. - Cs 1.28.
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WC510a1a7

2.1 hangprojektor

A 2.1 hangprojektor kategóriában összesen 61 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 2.1 hangprojektor A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 2.1 hangprojektor A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 2.1 hangprojektor vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket