ApF HU ApF HU

2.1 hangprojektor

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(21)
AUX
(17)
Digitális koax
(3)
Digitális optikai
(40)
HDMI
(40)
USB
(9)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(46)
Wi-Fi
(5)
Multiroom
(1)
AirPlay
(2)
Chromecast
(4)
Szín
Fekete
(47)
Szürke
(1)

A legtöbb hangprojektor vagy más néven soundbar a 2.1 hangprojektor kategóriába tartozik, tehát a kínálat igazán széles. A 2.1 hangprojektor esetében a két elülső sztereó csatornát kiegészíti a mélynyomó a mélyebb basszushangzások létrehozásához. Nézzük, melyek a 2.1 hangprojektor legfontosabb tulajdonságai, és mire érdemes figyelni vásárlás előtt.

Tovább

Mire jó egy 2.1 hangprojektor?

A hangprojektorok eredeti célja a televíziók hangzásának javítása volt. Azonban hála a különféle csatlakoztatási lehetőségeknek, a hangprojektorok mára audió központként is képesek funkcionálni, számos fontos tulajdonságuknak köszönhetően:

  • Több forrásból képesek hangot kezelni
  • Támogatják a vezeték nélküli kapcsolatot
  • A multiroom hangrendszerek teljes értékű tagjai
  • Alkalmasak akár saját DIY hangrendszer kiépítéséhez is

A 2.1 hangprojektor a klasszikus TV-hangfalakat hivatott lecserélni, amelyek különböző audió-videó kábelekkel csatlakoztak a téhézhez. A mai 2.1 soundbar számára megfelel egy HDMI ARC csatlakozó is. A mélynyomó a legtöbb esetben már szintén vezeték nélkül csatlakozik a hangrúdhoz.

Soundbar vásárlásakor talán a legfontosabb kérdés, hogy hány csatornás modellt választunk. Minél több csatornás a hangprojektorunk, annál minőségibb hangzást (surround - térhatású) képes nyújtani.A 2.1 hangprojektor kisebb helységekben szerepel a legjobban, ahol amúgy is nehéz lenne tökéletes térhangzást elérni, például ha mögöttünk nincs már üres tér, ahová a háttérsugárzóknak kéne kerülni.

2.1 hangprojektor
2.1 soundbar - új lehetőségek a hangzás terén

2.1 hangprojektor

A 2.1 hangprojektor esetén a két elülső sztereó csatornát kiegészíti a mélynyomó a mélyebb basszushangzások létrehozásához. Mélynyomó lehet különálló dedikált doboz, amely a hangprojektorhoz vezeték nélkül is csatlakozhat. Azonban kapható olyan 2.1 hangprojektor, amely integrált mélynyomóval rendelkezik.

2.1 hangprojektor - csatlakoztatás

A mai 2.1 hangprojektorok számos forrásból képesek hangot kezelni (pl. televízió, okostelefon, laptop, tablet, de akár flash meghajtókról és külső adattárolókról), így a vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztatás ma már alapfunkciónak számít. A leggyakoribb csatlakoztatási módok a következők:

  • Vezetékes - HDMI, 3,5 mm Jack, analóg, digitális optikai, digitális koax, AUX.
  • Vezeték nélküli - Bluetooth, Wifi

2.1 Bluetooth hangprojektor

A vezeték nélküli bluetooth technológia mára szinte kötelező funkcióvá vált a hangprojektorok számára. Az 2.1 hangprojektorok legtöbbje, a választék 80-90%-a bluetooth hangprojektor. A bluetooth használatának köszönhetően egyre gyakoribb megoldás a hangfalak vezeték nélküli csatlakoztatása. A bluetooth technológia segítségével lehetőségünk van zeneszámok lejátszására számtalan eszközről, pl. okostelefonról, tabletről, laptopról, stb. A Bluetooth 2.1 hangprojektor esetleges hátránya a limitált hatótávolság.

i

Mi az a Bluetooth tulajdonképpen? A Bluetooth olyan vezeték nélküli kommunikációs szabvány, amely két vagy több elektronikus eszköz, például tablet, mobiltelefon, vagy fülhallgató csatlakoztatására szolgál. Hang, videó és egyéb fájlok átvitelére is használható. A Bluetooth-t 1994-ben fejlesztette ki az Ericsson azért, hogy alternatívát találjon a mobiltelefonok által használt kábeles kapcsolatra. A "blútusz" az audió vonalon is megvetette a lábát, így nem meglepő, hogy elképzelhetetlen nélküle egy 2.1 hangprojektor is. Ha szeretnél többet megtudni a Bluetooth technológiáról, olvasd el Bluetooth cikkünket, mely részletes információt nyújt e vezeték nélküli technológiáról.

2.1 soundbar - Deep Bass
2.1 soundbar Deep Bass

2.1 hangprojektor - a legnépszerűbb márkák

Bár sokan úgy gondolják, hogy a hangprojektor márkáját a televíziónk márkájához kell egyeztetni, ez nem feltétlenül igaz. Amennyiben a 2.1 soundbar képes a TV készülékünkhöz csatlakozni, tulajdonképpen mindegy, hogy milyen márkájú. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy a számos előnye is lehet azonos márkájú termékek használatának, például egyetlen távirányítóval történő szinkronizálás, hangfunkciók egyeztetése, tervezési kompatibilitás, és esetleges egyéb speciális funkciók.

i

Függetlenül attól, hogy a 2.1 soundbar márkája illeszkedik-e a televízióhoz, fontos megfontolni, hogy milyen kapcsolatot szeretnél közöttük. Egy fontos szempont a HDMI ARC vagy HDMI eARC. Az ARC az Audio Return Channel rövidítése. Számos modern televíziónál a HDMI port megjelölése ARC HDMI vagy eARC HDMI port. Ezeknek a portoknak az a célja, hogy lehetővé tegyék a HDMI számára a hangkimenetet, mivel a HDMI eredetileg csak külső eszközökről érkezett információk fogadására szolgált. Ez javulást jelent az optikai és digitális koax megoldásokkal szemben, mivel csökkenti az audio késleltetési idejét. Emiatt 2.1 hangprojektor vásárlása során is érdemes keresni ezt a csatlakozási módot.

2.1 soundbar - mélynyomó
2.1 soundbar - mélynyomó

Samsung 2.1 hangprojektor

A Samsung 2.1 hangprojektorok általában minőségi, kiegyensúlyozott és semleges hangprofilt kínálnak gyári beállításokkal is, ami sokoldalúságot és sokféle felhasználási módot kínál. Némely Samsung 2.1 soundbar extra basszust is nyújt, köszönhetően a vezeték nélküli mélynyomónak. A változatos csatlakoztatási lehetőségek garantáltak. Egy Samsung 2.1 hangprojektoron mindig találsz egy Full HDMI In bemenetet, ahová könnyedén csatlakoztathatod eszközeidet.

Yamaha 2.1 hangprojektor

A Yamaha ismert és népszerű márka a hangtechnológia területén. Széles termékskálájukba például erősítők, hangfalak és CD lejátszók tartoznak, de emellett kínálnak rádióerősítőket, Smart chromecast audiorendszereket, és természetesen 2.1 soundbarokat is.A Yamaha 5.1 hangprojektorok csúcsminőséget és lélegzetelállító házimozi élményt nyújtanak.

JBL 2.1 hangprojektor

A JBL 2.1 hangprojektorok stílusos dizájnt és minőségi hangzást kínálnak, melynek köszönhetően valódi filmes élményben lesz részed. Ezenkívül JBL Bar 2.1 Deep Bass aktív hangrúddal, aktív subwooferrel, Dolby Digital hangzással, és természetesen sokféle csatlakoztatási lehetőséggel csábítanak, beleértve a Bluetooth csatlakozási módot is.

Sony 2.1 hangprojektor

A Sony a világ egyik vezető elektronikai cége és vezető pozíciójuk a hangtechnológia területén megkérdőjelezhetetlen. A Sony 2.1 hangprojektorok elegáns és karcsú kialakításúak, így biztosan nem fogják a televíziód képernyőjét eltakarni semmilyen szögből. A Sony 2.1 soundbar-ok vezeték nélküli mélynyomót, Dolby Digital hangzást, számos csatlakoztatási módot és még sok egyebet kínálnak.

LG 2.1 hangprojektor

Az LG 2.1 hangrpojektorok és vezeték nélküli hangfalak magával ragadó házimozi élményt nyújtanak, amelynél minden hangot lenyűgöző tisztasággal hallhatsz. Az LG 2.1 soundbar-ok kompakt kialakításukkal, tiszta vonalaikkal és innovatív technológiájukkal éppúgy alkalmasak a dübörgő hangzások és a legárnyaltabb hangok tökéletes minőségű lejátszásához.

2.1 hangprojektor - ízléses kialakítás
2.1 hangprojektor - ízléses kialakítás

5.1 vs. 2.1 hangprojektor - összehasonlítás

Míg a 2.1-es hangprojektoroknál a két elülső csatornát egy mélynyomó egészíti ki, az 5.1-es soundbaroknál a két vagy három elülső csatornát két hátsó effekt hangszóró egészíti ki. Ennek köszönhetően teljesebb értékű házimozi élményt élvezhetsz Dolby Digital vagy DTS (Digital Theater System) hangzással. Némely 5.1-es hangprojektor hátsó hangszórók nélkül virtualizálja a hátsó csatornákat saját beépített hangsugárzókkal.

2.1 hangprojektor - árak

A 2.1 hangprojektorok ára 35-40 ezer forint körül kezdődik, míg a középkategóriás modellek ára 100-200 ezer forint között mozog. A legdrágább modellek ára akár félmillió forint is lehet, de természetesen mind az olcsóbb, mind a drágább modellek esetében fontos átgondolni, hogy milyen hangminőségre és funkciókra van valóban szükségünk, és melyek azok a funkciók, amelyek számunkra feleslegesek, tehát feleslegesen fizetnénk értük.

Ha szeretnél a lehető legjobb áron 2.1 hangprojektort vásárolni, akkor érdemes megtekintened olcsó 2.1 hangprojektor választékunkat

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Cinema SB170 Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 2.1, 220 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító
80 790 Ft

2.
Samsung HW-T420/EN Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, passzív vezetékes mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító
59 990 Ft

3.
LG S40Q Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, távirányító
64 990 Ft

Még több
48 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 18×
TCL S642W
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, Dolby Digital, DTS Virtual X, DTS, távirányító
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s06
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 12×
Panasonic SC-HTB490
SoundBar - 2.1, 320 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító
100 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ309h1c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 32×
Samsung HW-B550
SoundBar - 2.1, 410 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (kimenet), Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, Dolby Digital, távirányító
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR623b
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,3
JBL BAR 2.1 Deep Bass MK2
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, távirányító
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c9b
4,6
Samsung HW-C450
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, USB flash lejátszás, DTS: X, Dolby Digital, távirányító
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR624b
4,5 17×
Creative STAGE V2
SoundBar - 2.1, 160 W összteljesítmény, aktív vezetékes mélynyomó, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, távirányító
43 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ126a04
4,2 35×
Maxxo SB-120 2.1
SoundBar - 2.1, 120 W összteljesítmény, aktív mélynyomó, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, kijelző, távirányító
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XPR001
4,4 13×
JBL Cinema SB170
SoundBar - 2.1, 220 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító
80 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c8e1a4
5,0
LG S40Q
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, távirányító
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b31
4,3 71×
Samsung HW-T420/EN
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, passzív vezetékes mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR622h
4,8
Gogen TAS 950
SoundBar - 2.1, 140 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), koaxiális digitális audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, távirányító
42 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG978s2
4,8
LG S60Q
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, USB, ARC, eARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, DTS, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
81 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b2b
4,7 10×
JVC TH-E431B Atmos 2.1 + 42 hónap jótállás regisztráció után
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), koaxiális digitális audio (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, eARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, távirányító
89 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JVC28a1a
4,8 13×
VIVAX SP-7080H
SoundBar - 2.1, 70 W összteljesítmény, hátsó hangszórók, 3,5 mm jack, Bluetooth
27 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VIV150
4,4 46×
TCL TS8111
SoundBar - 2.1, 260 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, kijelző, távirányító
81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s5
5,0
Razer Leviathan V2
SoundBar - 2.1, 65 W összteljesítmény, aktív mélynyomó, 3,5 mm jack (1× bemenet), Bluetooth, USB, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
114 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR099s1
4,2
Sony HT-S400
SoundBar - 2.1, 330 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, távirányító
109 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GS474a3k
5,0
DENON DHT-S416 Black
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, ARC, HDCP 2.2, HDR, Dolby Digital, Spotify, Google Play Music, távirányító
131 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JD231a3
4,5 13×
TCL TS8211
SoundBar - 2.1, 260 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, Tidal, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
89 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s5a1
5,0
Creative Sound Blaster KATANA V2X
SoundBar - 2.1, 180 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), AUX, Bluetooth, ARC, Dolby Digital
127 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JJ126a08
3,0
Gogen TAS 940 WSB
SoundBar - 2.1, 100 W összteljesítmény, aktív vezetékes mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, távirányító
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG978s1a
4,8
Panasonic SC-HTB510
SoundBar - 2.1, 240 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, Dolby Digital, DTS, távirányító
124 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: GZ309f4
5,0
Panasonic SC-HTB600
SoundBar - 2.1, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, 4K Video Pass, ARC, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital, DTS Virtual X, DTS Digital Surround, kijelző, távirányító
217 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ309h1b
4,0
Polk Signa S2
SoundBar - 2.1, 100 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI, optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, ARC, Spotify, távirányító
99 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: POL30c1b
philips Philips pénzvisszatérítés: 55 000 Ft TV és hangprojektor együttes vásárlása esetén Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
Ha minőségi hangrendszerrel szeretnéd kiegészíteni a tévédet, de nem szeretnél csúnya kábelekkel vesződni, akkor valószínűleg egy soundbar vagy más néven hangprojektor az, amire szükséged van. Cikkünkben megnézzük, mit tudnak a mai soundbarok, jobbak-e a hagyományos...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?

2.1 hangprojektor

A 2.1 hangprojektor kategóriában összesen 48 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 2.1 hangprojektor A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 2.1 hangprojektor A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 2.1 hangprojektor vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ